80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Huhu kimse yok mu((
mervecım hayırlısı olsun ınsallah bebıs gelıyomus.facede doktora gıttıgın gun bı paylasımın vardı.mıdem kötu dıye yazmıstın ogun içimden gectı ahada bukız kesın hamıle dedım bak dogru cıktı:)allah kucagına almayı nasıp etsın:)

Selamün Aleyküm kızlar ben geldimmmmmm

Halaları uğurlayıp anında kendimi buraya attım
Allahtan adam gibi yemek yapıyorum devamlıda halam aç gelince onada hemen bir tepsi hazırladım tabi evde ekmek bulunmadığını duyunca şok geçirdi kendisi çok zayıf olduğu halde maşallah bir oturuşta 1 ekmek yer eminim şimdi eve gider gitmez yine birşeyler hazırlar kendine de yer
Evde sadece 4 dilim tost ekmeği kalmıştı ( baya oldu alalı ama nasıl olduysa bozulmamış ) onuda halama verdik bitti
Uzun zamandır görüşememiştik ( akçayda görüşmüştüm ) ve hazır bir araya gelmişken bol bol sohbet ettik
Eşimin ve kızım zayıfladığını fark etti ama tabi benim kilo fazla olunca o verdiğim bir kaç kilo kendini pek belli etmedi olsun yinede bol bol iltifat aldım sağlıklı beslenme konusunda istikrarlı olduğum için

İnşallah onlar tekrar gelene kadar ( kasımda gelicekler büyük ihtimal ) baya gözle görülür bir fark olur artık

Bakalım yarın tartıda ne göreceğim
Şu an aslında yine karnım çok aç ama sıvı haricinde cacıkda olsa ( kaldı akşamdan az ) yemem sonuçta hedefe giden yolda fedakarlık yapmam şart

Bu arada kızlar instagramda takip ettiğim biri evde kendi Protein ekmeği yapıp tüketiyormuş hiç duydunuzmu onla ilgili bir şey ben nette araştıracağım bakalım oda zayıflamayı engellemiyorsa hatta destek oluyorsa arada bende yaparım diye düşündüm ( hani tost falan istiyor insanın canı bazen )

He bu arada geçenlerde yaptığım yoğurt çok güzel tutmuştu
Eşimde halasıda bayıldılar ve bundan sonra inşallah hep kendim mayalıyacağım Hatta yarısından çoğu bitti bile aklımdayken az maya ayırıp yarın yada en geç öbür gün yine süt alayım ( bu sefer sütcüyü yakalamaya çalışayım ) bitmeden tekrar mayalıyayım yoğurdumu

Hee birşey daha geldi aklıma
Karatayda makarna tarzı şeylerin yasak olduğunu biliyorum ama kendimiz erişte falan yaparsak tüketebiliyormuyuz hani olmadı hazır havalar çok sıcakken birde eriştemi yapsam diye düşündüm de

Ben bugün atlayamadım ama yarın kesin deneyeceğim
İlk günler 2 - 3 dakika da olsa atlar sonra sonra süreyi uzatırım inşallah hiç yoktan iyidir
Step tahtası seneler evvel heveslenip eşime babasının dükkanında yaptırmıştım bir kenarda duruyor bakayım becerebilirsem onuda arada bir 10 dakikayla başlar yaparım
Kilolar gidiyor bari sporla hızını ve miktarını arttırayım

Anammm okadar kısa sürede bende pek fark olmaz Kendime iyi bir korse alayım göbişi saklamak için diyeceğim ama bu sıcakta değil korse normal pantolonu zor giyiyorum
Neyse bu seferki göbişli olsun benim ne yapayım
Bana mümkünse bir iki gün önceden haber verki benim herife aynı gece yarın ben gidiyorum diyipte şoka sokmim baya oldu kkdan biriyle görüşmeyeli şimdi birden nerden çıktı falan demesin
Hatta iyisimi ben bu gece yolunu yapayım baştan alıştırsın kendinide hemen atlar gelirim ( zaten izin verirde hani niye bir iki gün önceden söylemedin der kesin öbür türlü )

Anam kayıp kalaymış ya
Sinir olurum böyle emrivakilere heee sevdiğim insan olsa ben 10 dakikada da olsa mutlaka birşeyler hazırlarım ama habersiz birde sevmediğim insan olunca aklına insanın yemek dahi gelmiyor
Allahtan yazda domates biber kavurup bir makarna koysada insan milletin önüne kimse bu ne demez
Hele biber ve domates kavurmasını ben her gün olsa yerim ikide yumurta kırdınmı al sana mis gibi melemen

Huhu kimse yok mu((

Yetimmmm
Tabi inşallah ben destan yazana kadar gitmemişsindir

Tekrar hoşgeldin canım
İnşallah bundan sonra daha sık görürüz seni

Amin canm benim inşallah aynen o gün benim disimda herkes tahmin etmiş cnm sen nerelerdesin

Görmedim canimda bu nunut diye biri var o mu yapiyormus bide sen bi 10 kilo ver herkes ten fazla belli olur kilo vermem bana herkes öyle diyordu

Tekrar hoşgeldin canım
İnşallah bundan sonra daha sık görürüz seni
sagol cecom hosbulduk sıstem oturmaya basladı artık ınsallah hep göruscez ama amelıyat ısım var yarın yatısım var ama haftasonu hastanede bosuna durmıyım dıye doktorla konuscam ınsallah yatırmazlar.pazartesıde amelıyat olcam ıyılesıyım hemen döncem bıraz özleyın ve dua edın:)

Amin canm benim inşallah aynen o gün benim disimda herkes tahmin etmiş cnm sen nerelerdesin
ya 1 2 gun sıteye gıremedım yenılık durumlarından sonrada pazartesı safra kesesı amelıyatı olucam onun tahlıllerı ıslemlerı derken pek ugrayamadım ama aklımda hep kalıyo sızlerde pazartesıden sonra bı ıyıleseeyım ınsallah daha sık görüsecegız

Bende hazır aklımdayken yediklerimi paylaşayım

Kahvaltıda bir tek domatesim yoktu ( kırmızı olaydı reng olarak süperdi )

Öğlende kendime uzun zaman aradan sonra kırmızı lahana salatası yaptım çok az hakiki zeytinyağla tabi yanında çorba ve yoğurt

Akşamlık taze fasulye ve cacık yedim aslında yanına birde tavuk yapacaktım ama çok acıkınca birde onla uğraşmim dedim artık onu yarın yeriz

Görmedim canimda bu nunut diye biri var o mu yapiyormus bide sen bi 10 kilo ver herkes ten fazla belli olur kilo vermem bana herkes öyle diyordu

Yok canım nüket değil başka bir bayan ev yapımı protein ekmeği yedim yazmışda ona takıldım
Nüket Dukan diyeti yapıyor ve o yüzden yulaf kepeğiyle ekmek yapıyor tamamen kilo yapmayan ama daha evvel ben yapmıştım o ekmekten ve harbi hiç ekmek yeme daha iyi Yani en azından benim yaptığım için geçerli

Canım doktor yatıcaksın derse sakın erken çıkma ( hem sorumluluk sana ait olur hemde Allah korusun bir sorun olursa anında müdahale edilebilir )
Bütün dualarımız seninle canım Rabbim acil şifa vericektir inşallah ....Aminnnnnnnn

Slm kizlar...
beyazcanim nasil bir baht bu..allah sabir vrrsin sana..
cecom super menulerin resimlerin..
ayyuzlum hemsom nasilsin..misafir geliyomus sanada..e bayramda gorusmedinizmi siz..
sindycim izin telasi baslamis ohh ne guzel tadini cikar ..
grsrz kizlar..
himm efsax hamileligin hayirli olsun..

Aleyküm selam canım hoşgeldin
Nasılsın görüşmeyeli

Teşekkür ederim bu arada elimden geldiğince paylaşacağım üstelik böyle yapınca daha dikkatli oluyorum

Hamdolsun iyiyim..islerim hicc bitmiyorki...tatil olunca cocuklar evde..koca evde..iste dikkat etmeye calisiyorum bende..
karatay denedim aslinda ama cok az gidiyo malesef kilo simdi tekrar normale dondum..
Sporu birakmiyorum ama..
Iki gun once holidey park a gittik cok eglendik..bos vakitleri degerlendiriyiruz ...

Anaaa benim instagramda protein ekmeği yediğini yazan kızın bahsettiği ekmek bildiğimiz dukan ekmeğiymiş
Demekki benlik değilmiş yani ekmeksizliğe devam

Anaaa benim instagramda protein ekmeği yediğini yazan kızın bahsettiği ekmek bildiğimiz dukan ekmeğiymiş
Demekki benlik değilmiş yani ekmeksizliğe devam
canım öğleden sonra alıntı yaptım ama telden olunca hoooop uçtu gitti. şu zıplama işi var ya trambolin çok güzel oluyo onun için tavsiye ederim tatlım. biliyosun benim menüsküsler bana küstüo yüzden normal zıplayamıyorum iple ama trambolin baskıyı büyük oranda emdiği için rahat oluyor

Kiz 2 haftadir yapiyosun karatayi dahami alisamadin ekmeksizlige:))
Ben hic ekmek aramam cohu zaman bu boyle..
ekmek insani bagimli yapiyo yedikce yiyesin geliyo..yemessende aramiyosun..
neyse uykum var zaten cok yorgunum birde malum gunumdeyim..herkese iyi geceler dilerim...

slm canım hoş geldin. malesef öyle bir durumum olacak. napacam bilmiyom. bayramda görüştük ama malesef hasretlikleri bitmedi. kp nin karnı gibi gözü de doymak bilemiyor malesef

sanada iyi geceler tatlım

anladım cnm zaten düşündükçe araştırdıkça kafam ıyıce bulanıyor en ıyısı oluruna bırakmak gercı pek yapamıyorum bunu ama [/QUOTE]
evet cnm seni cok iyi anliyorum bende oglumun cinsiyetini ogrendigim gun doktor emin olmamakla birlikte sol bileginide goremedigini soylemisti baska bi doktora yonlendirdi 3 boyutlu gorebilmek icin..hatta bi nabiz yokladi oyle birsey olursa cocugu ister misiniz diye tam 1 hafta ben cok kotu oldum randevu zamani gelene kadar sonra cok sukur hic birseyi yokmus cok hareketli oldugu iicn gorememis demem o ki ister istemez senin kafani kurcalayacak ve gunler boyle gececek ama insallah mujdeli haberi aliriz sonunda hep beraber:)
iyi aksamlar kizlar... menumu paylasayim...

Sabah ; kkk
Aksam ; tavuklu.patlican yemegi, nohut, salata , kisir vardi ama yiyemedim , ayran
cnm afiyet olsun ama kisiri bi kase yiyebiliyosun bol yesillikli ise haberin olsun
cok sıkılıyorum ben ya
bende bende
allahim yarabbim sen beyazcana nasil bir sabir vermissin yarabbimmm
aa bencede cnm seni kontrol eden doktorun dogumuna girsin ve senin kalici jinekologun olsun
boylece sende artik daha rahat olursun hep ayni doktor olunca
hosgeldin cnm ne guzel guzel bi aksam gecirmissiniz
menulerin de cok guzel masallah
yok cnm ben sana bikac gun onceden haber veririm ki sen ne zman musautsen o zman gorusuruz zaten nasilsa ben uzun bir sure oradayim :)
dualarimiz tabiki seninle cnm tum sifa bekleyenlere dua edin kizlar
canimmm sen nerelerdesin iki gundur online oldugunu goruyorum ama bi mesaj yazdigini goremedim :)
tabi tatil cocuklarda gezmek istiyo ne guzel firsat varken gezin cnm
ohhhhhh ama ne guzel sporunu aksatmamissin demek cnm
ay ben cok ozledim trampolinle ziplamayi yaa benim ki rahmetli oldu da bikac ay once zaten ikinci el almistim ama iste off benim yerime de zipla ayyuzlum :)
ya ben sadece sahanda yumurtayi ekmeksiz yiyemiyorum
onu da yerken 2 yumurtaya 1 dilim ekmegi yettirmeye calisiyorum :)
birde tereyagda ekmeksiz olmaz dimi ama :)
yani haftada 1 belki ekmek yiyorumdur

Ay aslında ben çok istiyorum trampolin ama işte benim kiloyu çekmez sanırım
Az daha kilo vereyim ondan sonra alırım bende inşallah bir tane ev tipi
Bakalım yarın bir deneyeyim ip atlamayı ufak ufak da olsa yaparım sanırım zamanlada artar

Banamı dedin kız
Ya aslında bende aramıyorumda eşim biraz ekmekcidir yine iyi dayandı oda ekmeksizliğe

Baktım zaten netten kendinde öğütsen Canan Teyze yasakkkkkkkkk diyor başka birşey demiyor
Bugün instagramda görünce bir araştırayım dedimde o yulaf kepeğiyle olanı geçmişte bir kaç kere denedim ama yok hiç hoşuma gitmedi zoraki yutuyordum o yüzden vazgeçtim zaten
Kendi kendime tost soktum aklıma neyse yatıp uyuyayımda aklımda çıkar nasılsa

Yarın sabah yine erken kalkacağım inşallah
Kadın doğumcuma mesaj atayım sabahtan bakalım kaçta gel diyecek ona göre duşumu alır giderim
Bayadır kontrole gitmiyordum pkoma baktırayım birde şu akıntının sebebini öğreneyim

Bu arada büyük kız bana bugün kız kadındoğumcuya gidiyorsun dönüşte bize aaa hamileymişim diyipte hesapta süpriz yapma bir çocuk daha büyütemem diye fırça attı resmen
Sanki sadece kadın doğuma hamilelikte gidiliyormuş gibi bir algı oluşmuş onda tabi en son gittiğimde küçük kuzuya hamileydim tabi doğum sonrası kontrole gittim ama onu hatırlamıyor nedense

Neyse size doyum olmaz ama ben kaçtım

Size hoş sohbetler ve hayırlı gecelerrrrrrrrr
Açlıktan midem sırtıma yapıştı yatayımda yarın belki az daha eksi görürüm

Kocaman öpüyorum sizleri

iyi gceler cnm bende kaciyorum

ayy benim bile kafam karıştı..

hangi hastane hangi dr canım..sen gittiğin dr şimdilik bi devam et..kafan yatmıyorsa değiştir ama..bende 2. hamileliğimde 3 dr değiştirdim ..içine sinmedi diye..benim 2. hamileliğim mol gebeliğiydi ve kürtaj olduktan sonra 1 yık çocuk yapmamam gerektiği söylendi..sonraki gebelikde takip altında olucak dendi..şükür öyle büyük bi sorunla karşılaşmadım ama yinede insan güvendiği bi dr olsun istiyor..
işallah seninde içine sinen bi dr bulursunda onda devam edersin..

haa birde şimdi böyle kontroler falan var...eskiden yoktu..ne çıkarsa bahtınaydı..hiçde bişey olmuyordu..
benim büyük kızda 1 kez gittim dr..sonra doğuma gittim ..alah dağına göre kar verirmiş..çokda sorunsuz geçti hamileliğim ve bebeğin büyüme evresi..mazallah bi sorun olsa kimse dr falan götürmezdi zaten..

2. de imkan vardı ,ve istemesemde dr gitmek zorundaydım..ve küçük kızım çok hastalanak büyüdü..

herşeyin hayırlısı sen allaha güven ,işallah hiç sorun yoktur ve bebişi resimlerini paylaşırsın biz teyzeleriyle..
o nasıl ıs ole cnm ya nıye o yapmıyorda sana yap dıyor gezcek dolascak gelcek bıde yemegı ayağına hazır olucak nerde o bolluk ole

o bolluk burda bende..ee salata yapmıştım az bişey onu gördüler belliki yemek yenicek..hepsi yukarı çıktıya şimdi görümce geldi.hazırladınmı yemeği diye..bende yoo sizi bekliyoru diyince bozuldu..hadi yemeğini alda yukarı gel herkes yukarı gelmiş dedi..gittik yeni geldim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…