- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
mervecım hayırlısı olsun ınsallah bebıs gelıyomus.facede doktora gıttıgın gun bı paylasımın vardı.mıdem kötu dıye yazmıstın ogun içimden gectı ahada bukız kesın hamıle dedım bak dogru cıktı:)allah kucagına almayı nasıp etsın:)Huhu kimse yok mu((
Haklısın canım ben hiç bisiklet binmedim çok da merak etmedim açıkçası. Burası bayan için bisiklete uygun değil. Hemen laf ediyorlar. Bir de kapalı olunca çok dikkat çekiyor. Kilo vermeden önce ip atlamayı denedim ama çabuk nefesim tıkandı devam edemedim. Şimdi de hiç denemedim. Akşam bir bakayım valla belki atlayabilirim. 5 dak. başlasam gün gün artar aslında. Sana step tavsiye ederim. Ben çok zevk alıyorum. Şubatta diyete başlarken almıştım step tahtasını. İlk başlarda her gün yarım saat yapıyordum. Oğlum ayaklanıp ta üzerine yatmaya başlayınca devam edemedim.Sporum onun uyku saatlerine denk gelirse o zaman ancak yapabiliyorum. Akşam plates yapayım dedim Ayaklarımı topa koydum geldi karnımın üzerine oturdu neyse ablası oyun konsolunda biraz oynattı da yarım saat spor yapabildim.
valla bu ara bende spor yapamiyorum cnm sanki bisey beni engelliyo yani oyleyim anlayamadim
insallah orada kizkardesimle iyice motive olurum dedim
insallah cnm buyuk ihtimal iki kere gelcem eyupe biri babam annem falan o zaman haber veremem ama ikicide rahat rahat gorusebilmek icin gelcem senin icinbol bol sohbet ederiz foto moto cekeriz hatta sirf o gune kadar spora baslayalimda zayif cikalim fotolarda
iyiakşamlar kızlarr
benim kayıp görümce geldi az önce,1 haftadır oratada yoktu,nerde olduğunu bilende yok..telefonunu çaldırmış arayıroz ses yok...meğer 5 gündür halasındaymış ,kalan 2 günüde orda burda geçirmiş..keşke az daha gelmeseydi,gelir gelmez bana yıkıldı hepsi,yemeğmde dünden kalma azbişeydi ,kızla kendime ancak yetecek cinsden..evdekide diyor ben yemek yapmadım beyazda yiyelim..anamm 4 kşk yemeği 7 kişi yiycez..şimdi yukarı çıktılar geliriz sen hazırla yemeği diye..ne yapıcam bilmem bu saatte..
Huhu kimse yok mu((
ane sınır senın su kocanın sulalesı ben kısları gelıyolar duzenımıze edıyolar dıye tahammul edemıyorum sen 7 24 onlarlasın ustelık manyak bı görumce anlayıssız bı koca allah yardımcın olsun keske cıkıp baska bıyere gıtme ımkanın olsa kaynın en ıyısını yapmıs zamanında kurtulmus
kayıp eylül geldı kuzum sıstem oturmadıgından gıremıyodum bıde amelıyat ıslerıyle ugrasınca fırarı oldum bırazcık
Amin canm benim inşallah aynen o gün benim disimda herkes tahmin etmiş cnm sen nerelerdesinmervecım hayırlısı olsun ınsallah bebıs gelıyomus.facede doktora gıttıgın gun bı paylasımın vardı.mıdem kötu dıye yazmıstın ogun içimden gectı ahada bukız kesın hamıle dedım bak dogru cıktıallah kucagına almayı nasıp etsın
Görmedim canimda bu nunut diye biri var o mu yapiyormus bide sen bi 10 kilo ver herkes ten fazla belli olur kilo vermem bana herkes öyle diyorduSelamün Aleyküm kızlar ben geldimmmmmm
Halaları uğurlayıp anında kendimi buraya attım
Allahtan adam gibi yemek yapıyorum devamlıda halam aç gelince onada hemen bir tepsi hazırladımtabi evde ekmek bulunmadığını duyunca şok geçirdi kendisi çok zayıf olduğu halde maşallah bir oturuşta 1 ekmek yer eminim şimdi eve gider gitmez yine birşeyler hazırlar kendine de yer
Evde sadece 4 dilim tost ekmeği kalmıştı ( baya oldu alalı ama nasıl olduysa bozulmamış) onuda halama verdik bitti
Uzun zamandır görüşememiştik ( akçayda görüşmüştüm ) ve hazır bir araya gelmişken bol bol sohbet ettik
Eşimin ve kızım zayıfladığını fark etti ama tabi benim kilo fazla olunca o verdiğim bir kaç kilo kendini pek belli etmediolsun yinede bol bol iltifat aldım sağlıklı beslenme konusunda istikrarlı olduğum için
İnşallah onlar tekrar gelene kadar ( kasımda gelicekler büyük ihtimal ) baya gözle görülür bir fark olur artık
Bakalım yarın tartıda ne göreceğim
Şu an aslında yine karnım çok aç ama sıvı haricinde cacıkda olsa ( kaldı akşamdan az ) yememsonuçta hedefe giden yolda fedakarlık yapmam şart
Bu arada kızlar instagramda takip ettiğim biri evde kendi Protein ekmeği yapıp tüketiyormuşhiç duydunuzmu onla ilgili bir şey ben nette araştıracağım bakalım oda zayıflamayı engellemiyorsa hatta destek oluyorsa arada bende yaparım diye düşündüm ( hani tost falan istiyor insanın canı bazen )
He bu arada geçenlerde yaptığım yoğurt çok güzel tutmuştu
Eşimde halasıda bayıldılar ve bundan sonra inşallah hep kendim mayalıyacağımHatta yarısından çoğu bitti bile aklımdayken az maya ayırıp yarın yada en geç öbür gün yine süt alayım ( bu sefer sütcüyü yakalamaya çalışayım ) bitmeden tekrar mayalıyayım yoğurdumu
Hee birşey daha geldi aklıma
Karatayda makarna tarzı şeylerin yasak olduğunu biliyorum ama kendimiz erişte falan yaparsak tüketebiliyormuyuzhani olmadı hazır havalar çok sıcakken birde eriştemi yapsam diye düşündüm de
Ben bugün atlayamadım ama yarın kesin deneyeceğim
İlk günler 2 - 3 dakika da olsa atlar sonra sonra süreyi uzatırım inşallahhiç yoktan iyidir
Step tahtası seneler evvel heveslenip eşime babasının dükkanında yaptırmıştımbir kenarda duruyor bakayım becerebilirsem onuda arada bir 10 dakikayla başlar yaparım
Kilolar gidiyor bari sporla hızını ve miktarını arttırayım
Anammm okadar kısa sürede bende pek fark olmazKendime iyi bir korse alayım göbişi saklamak için diyeceğim ama bu sıcakta değil korse normal pantolonu zor giyiyorum
Neyse bu seferki göbişli olsun benim ne yapayım
Bana mümkünse bir iki gün önceden haber verki benim herife aynı gece yarın ben gidiyorum diyipte şoka sokmimbaya oldu kkdan biriyle görüşmeyeli şimdi birden nerden çıktı falan demesin
Hatta iyisimi ben bu gece yolunu yapayım baştanalıştırsın kendinide hemen atlar gelirim ( zaten izin verirde hani niye bir iki gün önceden söylemedin der kesin öbür türlü )
Anam kayıp kalaymış ya
Sinir olurum böyle emrivakilere heee sevdiğim insan olsa ben 10 dakikada da olsa mutlaka birşeyler hazırlarım ama habersiz birde sevmediğim insan olunca aklına insanın yemek dahi gelmiyor
Allahtan yazda domates biber kavurup bir makarna koysada insan milletin önüne kimse bu ne demez
Hele biber ve domates kavurmasını ben her gün olsa yerimikide yumurta kırdınmı al sana mis gibi melemen
Yetimmmm
Tabi inşallah ben destan yazana kadar gitmemişsindir
sagol cecom hosbulduk sıstem oturmaya basladı artık ınsallah hep göruscez ama amelıyat ısım var yarın yatısım var ama haftasonu hastanede bosuna durmıyım dıye doktorla konuscam ınsallah yatırmazlar.pazartesıde amelıyat olcam ıyılesıyım hemen döncem bıraz özleyın ve dua edın:)Tekrar hoşgeldin canım
İnşallah bundan sonra daha sık görürüz seni
ya 1 2 gun sıteye gıremedım yenılık durumlarından sonrada pazartesı safra kesesı amelıyatı olucam onun tahlıllerı ıslemlerı derken pek ugrayamadım ama aklımda hep kalıyo sızlerde pazartesıden sonra bı ıyıleseeyım ınsallah daha sık görüsecegızAmin canm benim inşallah aynen o gün benim disimda herkes tahmin etmiş cnm sen nerelerdesin
Görmedim canimda bu nunut diye biri var o mu yapiyormus bide sen bi 10 kilo ver herkes ten fazla belli olur kilo vermem bana herkes öyle diyordu
sagol cecom hosbulduk sıstem oturmaya basladı artık ınsallah hep göruscez ama amelıyat ısım var yarın yatısım var ama haftasonu hastanede bosuna durmıyım dıye doktorla konuscam ınsallah yatırmazlar.pazartesıde amelıyat olcam ıyılesıyım hemen döncem bıraz özleyın ve dua edın
Slm kizlar...
beyazcanim nasil bir baht bu..allah sabir vrrsin sana..
cecom super menulerin resimlerin..
ayyuzlum hemsom nasilsin..misafir geliyomus sanada..e bayramda gorusmedinizmi siz..
sindycim izin telasi baslamis ohh ne guzel tadini cikar ..
grsrz kizlar..
himm efsax hamileligin hayirli olsun..
canım öğleden sonra alıntı yaptım ama telden olunca hoooop uçtu gitti. şu zıplama işi var ya trambolin çok güzel oluyo onun için tavsiye ederim tatlım. biliyosun benim menüsküsler bana küstüAnaaa benim instagramda protein ekmeği yediğini yazan kızın bahsettiği ekmek bildiğimiz dukan ekmeğiymiş
Demekki benlik değilmişyani ekmeksizliğe devam
slm canım hoş geldin. malesef öyle bir durumum olacak. napacam bilmiyom. bayramda görüştük ama malesef hasretlikleri bitmedi. kp nin karnı gibi gözü de doymak bilemiyor malesefSlm kizlar...
ayyuzlum hemsom nasilsin..misafir geliyomus sanada..e bayramda gorusmedinizmi siz..
grsrz kizlar..
sanada iyi geceler tatlımKiz 2 haftadir yapiyosun karatayi dahami alisamadin ekmeksizlige)
Ben hic ekmek aramam cohu zaman bu boyle..
ekmek insani bagimli yapiyo yedikce yiyesin geliyo..yemessende aramiyosun..
neyse uykum var zaten cok yorgunum birde malum gunumdeyim..herkese iyi geceler dilerim...
anladım cnm zaten düşündükçe araştırdıkça kafam ıyıce bulanıyor en ıyısı oluruna bırakmak gercı pek yapamıyorum bunu amaay hamarat beyazcanim valla tebrik ederim seni gerci bugunde isin varmis ya allah yardimcin olsun cnm
ay bende yesil caya baya ara verdim limonlusu kalmis markette onu da ben pek sevmiyorum
benim icitigim zencefilli portakalli yesilcaydi limonluya tahammul edemiyorum
illa yedin biseyler demek cnm afiyet olsun
ancak ilk sayfadan bakiyoruz cnm kim online kim degil diye
yok cnm sucluluk duyma neyseki durumu iyiymis yani
merak ettigim buna ragmen gelcekler mi cunku senin kaynin amerikada yapmis kazayi gelmelerine bi mani yok sanirim
hosgeldin cnm aramiza valla sen bu tempoyla devam edersen hepimizden once zayiflarsin benden soylemesi
ben sindi yas 24 evliyim 1 oglusum var 2yil 9 aylik
ev hanimiyim memnun oldum bende 90 kilo ile basladim cnm
ooooo bak masallah ne guzel cnm sonuclar gelmeye baslamis cuma gunu bakalim ne kadar cikacak
ben bu hafta artidayim malesef oyle gorunuyo yani
normaldir cnm masallah o kadar kilo verdin zamaninda
bu hafta listeyi ben yapcaktim sonra forum guncellemesi falan derken kaldi ama bu cuma liste isi bende kizlar haberiniz olsun lutfen herkes cuma gunu yapsin bildirimi cumartesiye birakmayalim ok
insallah cnm
o zaman kendine hedef koy subat ayina kadar su kiloda olmam lazim diye bende kendime hedef koycam ama hangi aya kac kilo olayi diye dusunuyorum
hatta kurban bayramina kadar ben bi kilo belirliyeyim bayramda su kiloda olmam lazim diye dur ben bunu bir dusuneyim
aa kesinlesti demek hakkiinda hayirlisi cnm insallah cok kalmazlar
ay bayilirim bisiklete yaaa hatta sirf bisiklete binmek icin adalara gitcem varyaa
esimde iki bisiklet getirmisti ama bana buyuk geliyo biraz ozellikle burada bisikletle dolasmak cok rahat turkiyedeki gibi degil ama hala bekliyorum ki diger eksiklikler yapilacak guya plaka falan takilmasi gerekiyo sanirm sende bilirsin cnm
ip atlamayi ben yapiyorum zaten 6.takimda gunluk yapmamiz gereken sporlar icinde 200 defa atlayip bikac dakika sonra tekrar 200 defa atliyorum ipte almistim onu da yanimda goturcemtavsiye ederim ilk zamanlar 50 er de olsa atla cnm parmak ucunda atla cok ses olmaz demisti sweetcim bende oyle yapiyorum
valla hic bilmiyorum cnm ben ozellikle benim doktor yabanci dil bilmedigim icin esimin dediklerini sadece bilirim erkeklerde pek anlamaz boyle seyleri ama sayi artmis ve bu iyi birsey bildigim kadariyla
ayyyyyyy ne guzeellll ikizlerimiz mi olacak ki acabahayirlsii artik
evet cnm tlf uygulamasi artik hic calismiyo onuda yeniliyolardir belki
insallah oyledir
ayni durumdayiz senle cnm spora cocuk müdahalesi yasiyorum SIK SIK
hos geldin cnm neyseki yetismissin duaya
cnm afiyet olsun ama kisiri bi kase yiyebiliyosun bol yesillikli ise haberin olsuniyi aksamlar kizlar... menumu paylasayim...
Sabah ; kkk
Aksam ; tavuklu.patlican yemegi, nohut, salata , kisir vardi ama yiyemedim, ayran
bende bendecok sıkılıyorum ben ya
allahim yarabbim sen beyazcana nasil bir sabir vermissin yarabbimmmiyiakşamlar kızlarr
benim kayıp görümce geldi az önce,1 haftadır oratada yoktu,nerde olduğunu bilende yok..telefonunu çaldırmış arayıroz ses yok...meğer 5 gündür halasındaymış ,kalan 2 günüde orda burda geçirmiş..keşke az daha gelmeseydi,gelir gelmez bana yıkıldı hepsi,yemeğmde dünden kalma azbişeydi ,kızla kendime ancak yetecek cinsden..evdekide diyor ben yemek yapmadım beyazda yiyelim..anamm 4 kşk yemeği 7 kişi yiycez..şimdi yukarı çıktılar geliriz sen hazırla yemeği diye..ne yapıcam bilmem bu saatte..
aa bencede cnm seni kontrol eden doktorun dogumuna girsin ve senin kalici jinekologun olsunhımm adet tarıhınden hesaplarsak 4-5 haftalık ama bana kalsa 2-3 haftalık)anlamıyorum ben bu ısı pazartesı araştırma hastanesine gıdıcem bakalım bıde orayı goreyım nasıl olucak bıde doktorum dedı kı kanaman falan olursa o egıtım araştırma hastanesine gıdersın dedı orda doğum falan zaten yaptırılmıyormuş ee bu doktor gırmeyecekse doğuma benım gıtmemın ne anlamı var dıye bı karmaşaya gırdım yıne
hosgeldin cnm ne guzel guzel bi aksam gecirmissinizSelamün Aleyküm kızlar ben geldimmmmmm
Halaları uğurlayıp anında kendimi buraya attım
Allahtan adam gibi yemek yapıyorum devamlıda halam aç gelince onada hemen bir tepsi hazırladımtabi evde ekmek bulunmadığını duyunca şok geçirdi kendisi çok zayıf olduğu halde maşallah bir oturuşta 1 ekmek yer eminim şimdi eve gider gitmez yine birşeyler hazırlar kendine de yer
Evde sadece 4 dilim tost ekmeği kalmıştı ( baya oldu alalı ama nasıl olduysa bozulmamış) onuda halama verdik bitti
Uzun zamandır görüşememiştik ( akçayda görüşmüştüm ) ve hazır bir araya gelmişken bol bol sohbet ettik
Eşimin ve kızım zayıfladığını fark etti ama tabi benim kilo fazla olunca o verdiğim bir kaç kilo kendini pek belli etmediolsun yinede bol bol iltifat aldım sağlıklı beslenme konusunda istikrarlı olduğum için
İnşallah onlar tekrar gelene kadar ( kasımda gelicekler büyük ihtimal ) baya gözle görülür bir fark olur artık
Bakalım yarın tartıda ne göreceğim
Şu an aslında yine karnım çok aç ama sıvı haricinde cacıkda olsa ( kaldı akşamdan az ) yememsonuçta hedefe giden yolda fedakarlık yapmam şart
Bu arada kızlar instagramda takip ettiğim biri evde kendi Protein ekmeği yapıp tüketiyormuşhiç duydunuzmu onla ilgili bir şey ben nette araştıracağım bakalım oda zayıflamayı engellemiyorsa hatta destek oluyorsa arada bende yaparım diye düşündüm ( hani tost falan istiyor insanın canı bazen )
He bu arada geçenlerde yaptığım yoğurt çok güzel tutmuştu
Eşimde halasıda bayıldılar ve bundan sonra inşallah hep kendim mayalıyacağımHatta yarısından çoğu bitti bile aklımdayken az maya ayırıp yarın yada en geç öbür gün yine süt alayım ( bu sefer sütcüyü yakalamaya çalışayım ) bitmeden tekrar mayalıyayım yoğurdumu
Hee birşey daha geldi aklıma
Karatayda makarna tarzı şeylerin yasak olduğunu biliyorum ama kendimiz erişte falan yaparsak tüketebiliyormuyuzhani olmadı hazır havalar çok sıcakken birde eriştemi yapsam diye düşündüm de
Ben bugün atlayamadım ama yarın kesin deneyeceğim
İlk günler 2 - 3 dakika da olsa atlar sonra sonra süreyi uzatırım inşallahhiç yoktan iyidir
Step tahtası seneler evvel heveslenip eşime babasının dükkanında yaptırmıştımbir kenarda duruyor bakayım becerebilirsem onuda arada bir 10 dakikayla başlar yaparım
Kilolar gidiyor bari sporla hızını ve miktarını arttırayım
Anammm okadar kısa sürede bende pek fark olmazKendime iyi bir korse alayım göbişi saklamak için diyeceğim ama bu sıcakta değil korse normal pantolonu zor giyiyorum
Neyse bu seferki göbişli olsun benim ne yapayım
Bana mümkünse bir iki gün önceden haber verki benim herife aynı gece yarın ben gidiyorum diyipte şoka sokmimbaya oldu kkdan biriyle görüşmeyeli şimdi birden nerden çıktı falan demesin
Hatta iyisimi ben bu gece yolunu yapayım baştanalıştırsın kendinide hemen atlar gelirim ( zaten izin verirde hani niye bir iki gün önceden söylemedin der kesin öbür türlü )
Anam kayıp kalaymış ya
Sinir olurum böyle emrivakilere heee sevdiğim insan olsa ben 10 dakikada da olsa mutlaka birşeyler hazırlarım ama habersiz birde sevmediğim insan olunca aklına insanın yemek dahi gelmiyor
Allahtan yazda domates biber kavurup bir makarna koysada insan milletin önüne kimse bu ne demez
Hele biber ve domates kavurmasını ben her gün olsa yerimikide yumurta kırdınmı al sana mis gibi melemen
Yetimmmm
Tabi inşallah ben destan yazana kadar gitmemişsindir
dualarimiz tabiki seninle cnm tum sifa bekleyenlere dua edin kizlarsagol cecom hosbulduk sıstem oturmaya basladı artık ınsallah hep göruscez ama amelıyat ısım var yarın yatısım var ama haftasonu hastanede bosuna durmıyım dıye doktorla konuscam ınsallah yatırmazlar.pazartesıde amelıyat olcam ıyılesıyım hemen döncem bıraz özleyın ve dua edın
canimmm sen nerelerdesin iki gundur online oldugunu goruyorum ama bi mesaj yazdigini goremedim :)Slm kizlar...
grsrz kizlar..
ohhhhhh ama ne guzel sporunu aksatmamissin demek cnmHamdolsun iyiyim..islerim hicc bitmiyorki...tatil olunca cocuklar evde..koca evde..iste dikkat etmeye calisiyorum bende..
karatay denedim aslinda ama cok az gidiyo malesef kilo simdi tekrar normale dondum..
Sporu birakmiyorum ama..
Iki gun once holidey park a gittik cok eglendik..bos vakitleri degerlendiriyiruz ...
ay ben cok ozledim trampolinle ziplamayi yaa benim ki rahmetli oldu da bikac ay once zaten ikinci el almistim ama iste offcanım öğleden sonra alıntı yaptım ama telden olunca hoooop uçtu gitti. şu zıplama işi var ya trambolin çok güzel oluyo onun için tavsiye ederim tatlım. biliyosun benim menüsküsler bana küstüo yüzden normal zıplayamıyorum iple ama trambolin baskıyı büyük oranda emdiği için rahat oluyor
ya ben sadece sahanda yumurtayi ekmeksiz yiyemiyorumKiz 2 haftadir yapiyosun karatayi dahami alisamadin ekmeksizlige)
neyse uykum var zaten cok yorgunum birde malum gunumdeyim..herkese iyi geceler dilerim...
canım öğleden sonra alıntı yaptım ama telden olunca hoooop uçtu gitti. şu zıplama işi var ya trambolin çok güzel oluyo onun için tavsiye ederim tatlım. biliyosun benim menüsküsler bana küstüo yüzden normal zıplayamıyorum iple ama trambolin baskıyı büyük oranda emdiği için rahat oluyor
Kiz 2 haftadir yapiyosun karatayi dahami alisamadin ekmeksizlige)
iyi gceler cnm bende kaciyorumAy aslında ben çok istiyorum trampolin ama işte benim kiloyu çekmez sanırım
Az daha kilo vereyim ondan sonra alırım bende inşallah bir tane ev tipi
Bakalım yarın bir deneyeyim ip atlamayıufak ufak da olsa yaparım sanırım zamanlada artar
Banamı dedin kız
Ya aslında bende aramıyorumda eşim biraz ekmekcidiryine iyi dayandı oda ekmeksizliğe
Baktım zaten netten kendinde öğütsen Canan Teyze yasakkkkkkkkk diyor başka birşey demiyor
Bugün instagramda görünce bir araştırayım dedimde o yulaf kepeğiyle olanı geçmişte bir kaç kere denedim ama yok hiç hoşuma gitmedi zoraki yutuyordumo yüzden vazgeçtim zaten
Kendi kendime tost soktum aklımaneyse yatıp uyuyayımda aklımda çıkar nasılsa
Yarın sabah yine erken kalkacağım inşallah
Kadın doğumcuma mesaj atayım sabahtan bakalım kaçta gel diyecek ona göre duşumu alır giderim
Bayadır kontrole gitmiyordum pkoma baktırayım birde şu akıntının sebebini öğreneyim
Bu arada büyük kız bana bugün kız kadındoğumcuya gidiyorsun dönüşte bize aaa hamileymişim diyipte hesapta süpriz yapma bir çocuk daha büyütemem diye fırça attı resmen
Sanki sadece kadın doğuma hamilelikte gidiliyormuş gibi bir algı oluşmuş ondatabi en son gittiğimde küçük kuzuya hamileydim tabi doğum sonrası kontrole gittim ama onu hatırlamıyor nedense
Neyse size doyum olmaz ama ben kaçtım
Size hoş sohbetler ve hayırlı gecelerrrrrrrrr
Açlıktan midem sırtıma yapıştı yatayımda yarın belki az daha eksi görürüm
Kocaman öpüyorum sizleri
ayy benim bile kafam karıştı..hımm adet tarıhınden hesaplarsak 4-5 haftalık ama bana kalsa 2-3 haftalık)anlamıyorum ben bu ısı pazartesı araştırma hastanesine gıdıcem bakalım bıde orayı goreyım nasıl olucak bıde doktorum dedı kı kanaman falan olursa o egıtım araştırma hastanesine gıdersın dedı orda doğum falan zaten yaptırılmıyormuş ee bu doktor gırmeyecekse doğuma benım gıtmemın ne anlamı var dıye bı karmaşaya gırdım yıne
o nasıl ıs ole cnm ya nıye o yapmıyorda sana yap dıyor gezcek dolascak gelcek bıde yemegı ayağına hazır olucak nerde o bolluk ole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?