80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkse selamlarr ben geldimm çokk hasta olmuştum kaç gündür yatıyordum 2 gündür iyiyim şükür geçi kaçkerde geldiysem kendi kendime konuştum kimse pek cevap yazmadı o yüzdende hevesim kırıldı ama eski arkadaşlardan gelmişlerrr çokk sevindim alnağme aylin baharnazzz nasılsınızzz kızlarrr neler yaptınızzz

hoş geldin canım geçmiş olsun :teselli:

geçmiş olsun canım...

oley bu sefer ızmir li çok nasıl sevindim. Tüm ızmirlilere benden de kocaman sevgiler. Eski arkadaşım serra cım nasılsın? Sizleri çok özlemişim kopmuştum bir ara ama geldim geriye..

sağol canım teşekkür ederim izmirden kocam öpücükler hepinizeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
şimdi doktora gidiyo annem bakalım ne olcak :1no2:

iyi haberleirnizi bekliyoruz canım..
ahh İzmir burnumda tütüyor..Ağustos başında en son gittim..Kavak yellerinde izmiri gösteriyor ya naısl yapışıyorum ekran başınakaydirigubbakcemile3

oley bu sefer İzmir li çok nasıl sevindim. Tüm İzmirlilere benden de kocaman sevgiler. Eski arkadaşım serra cım nasılsın? Sizleri çok özlemişim kopmuştum bir ara ama geldim geriye..

canımm tekrar hoş geldinnn ben iyiyim ama takıldım veremiyorum yaaaa sinir oluyorummmm ne yapsam bilmemmm gerçi almasam böyle iyiyim ama 5 kilo versem dahada süper olur eminimmmmm neyse olucak inşşş
ELİMPİA CANIMM SAĞOLLLL

iyi haberleirnizi bekliyoruz canım..
ahh İzmir burnumda tütüyor..Ağustos başında en son gittim..Kavak yellerinde izmiri gösteriyor ya naısl yapışıyorum ekran başınakaydirigubbakcemile3

kavak yelleri demeyin bana doğma büyüme izmirliyim elin insanları bana boyoz yedin mi diye soruyo bi dizide çıkt diye sinir ediyolar adamı boyoz hep vardı o zaman yeseydiniz

annem mr ra girdi telefonla konutuk böyle bende bekliyorum

elimpia 79 olmama 6 kilo var canım çok zorlanıyorum ama kilo verme konusunda

izmir-35 annene çok geçmiş olsun

serradeniz sanada geçmiş olsun canım

aylincim yine tam gaz başlamışsın hadi canım hep birlikte bu kez inşallah yaza kadar hedeflerimize varırız

kızlar gündüzleri işte olduğum için yazamıyorum akşamları olağanüstü birşey olmazsa okuyup cevap yazıyorum bu saatte de pek kimse olamıyor ama olsun kalbim sizinleopuyorumnanaktan

ıyı akşamlar ben bu hafta gıremedım cünkı kayınvalıdem fefaat ettı cok üzgünüz onun ıcın gıremıyorum

evet superim demi .. biliyorum :) Benden super olduguna sevindim, arkadaslarimi cok severim benden super olduklarina hic uzulmem yani :)) .. boyle rakibe dostlar basina kaydirigubbakcemile3

Insallah baslarsin canim sende spora.. ama benim gibi baslama ben spor yapiyorum diye ekstra goturuyorum:)

Vallaha hic kusura bakma hic kilo alamiyicigim cicim :)) veremeye bilirim ama :) hadi yetis sen bana arkadan ben seni burada bekliyorum :)

Bugunki menum

sabah 3 dilim ekmek peynir, zeytin , elma pekmezi
oglen : 2 dilim peynirli ekmek , meyve suyu
ara : kahve, 1 biskuvi
aksam : balik, salata

Bugun tam 2 saat bisiklet surdum .. acikhavada .. arada 5 dkk fln durduk sonra tkrr devam okuldaki cocuklarla geziye gittik .. spor acisindan super oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…