sabah;2dilim layt kızarmış ekmek,1 labne peyniri,1domates,normal çay,1soda
herkse selamlarr ben geldimm çokk hasta olmuştum kaç gündür yatıyordum 2 gündür iyiyim şükür geçi kaçkerde geldiysem kendi kendime konuştum kimse pek cevap yazmadı o yüzdende hevesim kırıldı ama eski arkadaşlardan gelmişlerrr çokk sevindim alnağme aylin baharnazzz nasılsınızzz kızlarrr neler yaptınızzz
herkse selamlarr ben geldimm çokk hasta olmuştum kaç gündür yatıyordum 2 gündür iyiyim şükür geçi kaçkerde geldiysem kendi kendime konuştum kimse pek cevap yazmadı o yüzdende hevesim kırıldı ama eski arkadaşlardan gelmişlerrr çokk sevindim alnağme aylin baharnazzz nasılsınızzz kızlarrr neler yaptınızzz
sağol canım teşekkür ederim izmirden kocam öpücükler hepinizeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
şimdi doktora gidiyo annem bakalım ne olcak :1no2:
oley bu sefer İzmir li çok nasıl sevindim. Tüm İzmirlilere benden de kocaman sevgiler. Eski arkadaşım serra cım nasılsın? Sizleri çok özlemişim kopmuştum bir ara ama geldim geriye..
iyi haberleirnizi bekliyoruz canım..
ahh İzmir burnumda tütüyor..Ağustos başında en son gittim..Kavak yellerinde izmiri gösteriyor ya naısl yapışıyorum ekran başınakaydirigubbakcemile3
selma Şeniz canım seni göremedim bugün
rakibem süpers;innnn! :))) yani sana diyorum ben senden de süperim sen en azından spor yapıyosun ben onu da yapamıyorum gıcık oluyorum ve spor yapmayınca rejim modundan çıkıyorum ben yaaa..yaparsam hiç değilse o yorgunluğun hatrına yemiyorum çünkü.. babanemiz hasta normalde ona götürüyordum oğlumu 1 saatliğine bende yürüyordum,bakalım iyileşsin yine başlıycam hemster gibi dönmeye :)) hahaha eşim dalga geçiyor sitedeki yürüyüş yeri yuvarlak bende etrafını turluyorum.
brose ye biraz da eşitlenelim canım bi yetişemedim ben sana yaaa..!
Ayy basiniz sagolsun Selmacim.. rabbim sizlere huzurlu ,guzel omurler versin insallah.
ıyı akşamlar ben bu hafta gıremedım cünkı kayınvalıdem fefaat ettı cok üzgünüz onun ıcın gıremıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?