80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay Süpersin cnm valla iyi yapmışsın sanki emir altında çalıştırıyormuş gibi gelip soruyoda ama iyi yapmışsın ohhhh :)

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Evetttttttt bugün cuma ve bende birazdan bildirimimi yapacağım
Umarım herkes için az da olsa eksi olur

Bende sabah sabah gözümü açar açmaz benim kadındoğumcuya mesaj attım kaçta geleyim diye
Öğlen 2de gel yazmış bakalım ne çıkacak sonuç inşallah şu akıntı olayından kurtuluruz hele bu sıcaklarda hiç çekilmiyor sonuçta

Aleykum selam cnm
Hadi merakla beklemedeyim

Gunaydinbkizlar benim kocisi ise göndermek için kalkmisken size bi bakayim dedin
Çok geçmiş olsun cnm inş tez zaman da iyileşip aramiza donersin
Dukani hic uygulayamadim Bn ya simdide gebelikten dolayi yapamam herhalde:))valla azline hayranim
Tskler cnm hoşgeldin sende
anladım cnm zaten düşündükçe araştırdıkça kafam ıyıce bulanıyor en ıyısı oluruna bırakmak gercı pek yapamıyorum bunu ama
evet cnm seni cok iyi anliyorum bende oglumun cinsiyetini ogrendigim gun doktor emin olmamakla birlikte sol bileginide goremedigini soylemisti baska bi doktora yonlendirdi 3 boyutlu gorebilmek icin..hatta bi nabiz yokladi oyle birsey olursa cocugu ister misiniz diye tam 1 hafta ben cok kotu oldum randevu zamani gelene kadar sonra cok sukur hic birseyi yokmus cok hareketli oldugu iicn gorememis demem o ki ister istemez senin kafani kurcalayacak ve gunler boyle gececek ama insallah mujdeli haberi aliriz sonunda hep beraber

cnm afiyet olsun ama kisiri bi kase yiyebiliyosun bol yesillikli ise haberin olsun

bende bende

allahim yarabbim sen beyazcana nasil bir sabir vermissin yarabbimmm

aa bencede cnm seni kontrol eden doktorun dogumuna girsin ve senin kalici jinekologun olsun
boylece sende artik daha rahat olursun hep ayni doktor olunca

hosgeldin cnm ne guzel guzel bi aksam gecirmissiniz
menulerin de cok guzel masallah
yok cnm ben sana bikac gun onceden haber veririm ki sen ne zman musautsen o zman gorusuruz zaten nasilsa ben uzun bir sure oradayim

dualarimiz tabiki seninle cnm tum sifa bekleyenlere dua edin kizlar

canimmm sen nerelerdesin iki gundur online oldugunu goruyorum ama bi mesaj yazdigini goremedim
tabi tatil cocuklarda gezmek istiyo ne guzel firsat varken gezin cnm

ohhhhhh ama ne guzel sporunu aksatmamissin demek cnm

ay ben cok ozledim trampolinle ziplamayi yaa benim ki rahmetli oldu da bikac ay once zaten ikinci el almistim ama iste off benim yerime de zipla ayyuzlum

ya ben sadece sahanda yumurtayi ekmeksiz yiyemiyorum
onu da yerken 2 yumurtaya 1 dilim ekmegi yettirmeye calisiyorum
birde tereyagda ekmeksiz olmaz dimi ama
yani haftada 1 belki ekmek yiyorumdur[/QUOTE]
Desene cnm 9 ay boyunca endişeli günler beni bekliyor
Üsküdar devlete gittim cnm orda dogum yap tir ilmi yormuş zeynep kamil kadim ve çocuk hastaliklari eğitim araştırma hastanesine gidicem

Aklımdayken hemen bildirimimide yapayım

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 121.5 kg ( yanlış hatırlamıyorsam )
Bu hafta; 121.2 kg
Giden; - 300 gr
Toplam giden; 3.300 gr
Spor; maalesef yok
Hedef; şimdilik 99 kg

Ben biraz daha fazla gittiğini düşünüyorum çünkü dün koşturmacadan pek su içemedim ve dün daha aşağı bir rakam bile görmüştüm yinede sorun değil sonuçta ben diyette değilim sağlıklı besleniyorum ve yavaş yavaşta olsa fazlalıklarımdan kurtulacağım

Evet cnm kasmadan saglıklı besleniyoruz nasılsa tebrık ederim cnm

slm kızlar bildirim zmanııııı
başlangıç: 93,5
geçen hafta: 79,3
bu hafta: 79,9
gelen: 600 gr
toplam giden: 13,6
hedef: 75
spor: 3 gün; trambolinde 1 saat, 200 mekik, 100 kol hareketi
Naptın kızz :)
Neyse saglık olsun artık haftaya telafi edersin

Kızlarrrrrrr ya sanırım yeşil çay bana yaramıyor

Dün daha aşağısını gördüm tartıda ama hadi birde yeşil çay içeyimde şu ödemler gitsin diye düşünürken çayı içtikten sonra bugün daha az beklerken bir önceki güne nazaran hafif bir artı gördüm ( yani daha aşağılarını görmüştüm )
Acaba banamı öyle geliyor yoksa gerçekten böyle birşey olabilirmi

kızlar günaydın
14/8/14 menum
sabah peynirli mıhlama ile karatay kahvaltısı
öğle ayran
akşam k.mercimek çorbası+balık fırında+ 2 kibrit kutusu helva
spor sadece sabah 20dk plates+lesli
ben akşam hastalandım kızlar oğlumla ateşlendik sanırım havuzdan olduk bişi. ama bu gün iyiyim. bu arada sanırım sporlarım eften püften oluyor bu hafta hedefi tutturamadım ama yarın gene tartılacağım kendi tartımla bakalım durum hakkaten ne.ayrıca haftada en az 3 gün hakkiki spor da eklemem lazım yürüme yüzme az kalıyor.

KIZLAR kimler onliyn kimler değil göremeyecekmiyiz ya ben bi garip oluyorum kimseyi göremeyince. nura ilk sayfadan bahsetmiş orada görünüyo demiş ama ben hala keşfedemedim ilk sayfayı neresiki orası

Gunaydin kizlar..
Kilo verenleri tebrik ederim..
yasmin yazmiyo galiba artik..
cecom yesil cay odem atmaya birebir fakat yaninda bol su ile icilince etkili oluyor..yoksa vucuda zarar..bir bardak yesil cay icin en az 2 bardak su icmek lazim..dene ne kadar odem attigini goreceksin..
kahvaltidan once bisiklete bineyim dedim baya bi popom agridi 40 dk tamamdir...

Bildirim yapacak mısın cnm
Yasmin tlf uygulamasından giriyodu
Artık çalışmıyo uygulama sanırım o da yenileniyor artık olunca girer sanırım

Kilo bildirimi:

Başlangıç:90
Gecen hafta:79,8
Bu hafta: 79,6
Giden: 300 gr
Spor yok
Şimdilik hedef:75

Bildirim yapacak mısın cnm
Yasmin tlf uygulamasından giriyodu
Artık çalışmıyo uygulama sanırım o da yenileniyor artık olunca girer sanırım
nura cım ben yarın kendi tartımla tartılıp yapsam bildirim olurmu canım. yok dersen yapayım bende bildirim diğer topikteki gibi

KIZLAR kimler onliyn kimler değil göremeyecekmiyiz ya ben bi garip oluyorum kimseyi göremeyince. nura ilk sayfadan bahsetmiş orada görünüyo demiş ama ben hala keşfedemedim ilk sayfayı neresiki orası
Canım forumun ana sayfadısına gir eger pc ise hemen yanda göreceksin eger tlf la girdiysen en altta çevrimiçi üyeleri görürsün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…