- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Ay Süpersin cnm valla iyi yapmışsın sanki emir altında çalıştırıyormuş gibi gelip soruyoda ama iyi yapmışsın ohhhh :)ayy benim bile kafam karıştı..
hangi hastane hangi dr canım..sen gittiğin dr şimdilik bi devam et..kafan yatmıyorsa değiştir ama..bende 2. hamileliğimde 3 dr değiştirdim ..içine sinmedi diye..benim 2. hamileliğim mol gebeliğiydi ve kürtaj olduktan sonra 1 yık çocuk yapmamam gerektiği söylendi..sonraki gebelikde takip altında olucak dendi..şükür öyle büyük bi sorunla karşılaşmadım ama yinede insan güvendiği bi dr olsun istiyor..
işallah seninde içine sinen bi dr bulursunda onda devam edersin..
haa birde şimdi böyle kontroler falan var...eskiden yoktu..ne çıkarsa bahtınaydı..hiçde bişey olmuyordu..
benim büyük kızda 1 kez gittim dr..sonra doğuma gittim ..alah dağına göre kar verirmiş..çokda sorunsuz geçti hamileliğim ve bebeğin büyüme evresi..mazallah bi sorun olsa kimse dr falan götürmezdi zaten..
2. de imkan vardı ,ve istemesemde dr gitmek zorundaydım..ve küçük kızım çok hastalanak büyüdü..
herşeyin hayırlısı sen allaha güven ,işallah hiç sorun yoktur ve bebişi resimlerini paylaşırsın biz teyzeleriyle..
o bolluk burda bende..ee salata yapmıştım az bişey onu gördüler belliki yemek yenicek..hepsi yukarı çıktıya şimdi görümce geldi.hazırladınmı yemeği diye..bende yoo sizi bekliyoru diyince bozuldu..hadi yemeğini alda yukarı gel herkes yukarı gelmiş dedi..gittik yeni geldim..
Aleykum selam cnmSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Evetttttttt bugün cuma ve bende birazdan bildirimimi yapacağım
Umarım herkes için az da olsa eksi olur
Bende sabah sabah gözümü açar açmaz benim kadındoğumcuya mesaj attım kaçta geleyim diye
Öğlen 2de gel yazmışbakalım ne çıkacak sonuç inşallah şu akıntı olayından kurtuluruz hele bu sıcaklarda hiç çekilmiyor sonuçta
Çok geçmiş olsun cnm inş tez zaman da iyileşip aramiza donersinya 1 2 gun sıteye gıremedım yenılık durumlarından sonrada pazartesı safra kesesı amelıyatı olucam onun tahlıllerı ıslemlerı derken pek ugrayamadım ama aklımda hep kalıyo sızlerde pazartesıden sonra bı ıyıleseeyım ınsallah daha sık görüsecegız
Dukani hic uygulayamadim Bn ya simdide gebelikten dolayi yapamam herhalde:))valla azline hayranimBende hazır aklımdayken yediklerimi paylaşayım
Eki Görüntüle 1218235 Kahvaltıda bir tek domatesim yoktu ( kırmızı olaydı reng olarak süperdi)
Eki Görüntüle 1218236 Öğlende kendime uzun zaman aradan sonra kırmızı lahana salatası yaptım çok az hakiki zeytinyağla tabi yanında çorba ve yoğurt
Eki Görüntüle 1218237 Akşamlık taze fasulye ve cacık yedimaslında yanına birde tavuk yapacaktım ama çok acıkınca birde onla uğraşmim dedim artık onu yarın yeriz
Yok canım nüket değil başka bir bayan ev yapımı protein ekmeği yedim yazmışda ona takıldım
Nüket Dukan diyeti yapıyor ve o yüzden yulaf kepeğiyle ekmek yapıyor tamamen kilo yapmayan ama daha evvel ben yapmıştım o ekmekten ve harbi hiç ekmek yeme daha iyiYani en azından benim yaptığım için geçerli
Canım doktor yatıcaksın derse sakın erken çıkma ( hem sorumluluk sana ait olur hemde Allah korusun bir sorun olursa anında müdahale edilebilir)
Bütün dualarımız seninle canım Rabbim acil şifa vericektir inşallah ....Aminnnnnnnn
Tskler cnm hoşgeldin sendeSlm kizlar...
beyazcanim nasil bir baht bu..allah sabir vrrsin sana..
cecom super menulerin resimlerin..
ayyuzlum hemsom nasilsin..misafir geliyomus sanada..e bayramda gorusmedinizmi siz..
sindycim izin telasi baslamis ohh ne guzel tadini cikar ..
grsrz kizlar..
himm efsax hamileligin hayirli olsun..
evet cnm seni cok iyi anliyorum bende oglumun cinsiyetini ogrendigim gun doktor emin olmamakla birlikte sol bileginide goremedigini soylemisti baska bi doktora yonlendirdi 3 boyutlu gorebilmek icin..hatta bi nabiz yokladi oyle birsey olursa cocugu ister misiniz diye tam 1 hafta ben cok kotu oldum randevu zamani gelene kadar sonra cok sukur hic birseyi yokmus cok hareketli oldugu iicn gorememis demem o ki ister istemez senin kafani kurcalayacak ve gunler boyle gececek ama insallah mujdeli haberi aliriz sonunda hep beraberanladım cnm zaten düşündükçe araştırdıkça kafam ıyıce bulanıyor en ıyısı oluruna bırakmak gercı pek yapamıyorum bunu ama
Üsküdar devlete gittim cnm orda dogum yap tir ilmi yormuş zeynep kamil kadim ve çocuk hastaliklari eğitim araştırma hastanesine gidicemayy benim bile kafam karıştı..
hangi hastane hangi dr canım..sen gittiğin dr şimdilik bi devam et..kafan yatmıyorsa değiştir ama..bende 2. hamileliğimde 3 dr değiştirdim ..içine sinmedi diye..benim 2. hamileliğim mol gebeliğiydi ve kürtaj olduktan sonra 1 yık çocuk yapmamam gerektiği söylendi..sonraki gebelikde takip altında olucak dendi..şükür öyle büyük bi sorunla karşılaşmadım ama yinede insan güvendiği bi dr olsun istiyor..
işallah seninde içine sinen bi dr bulursunda onda devam edersin..
haa birde şimdi böyle kontroler falan var...eskiden yoktu..ne çıkarsa bahtınaydı..hiçde bişey olmuyordu..
benim büyük kızda 1 kez gittim dr..sonra doğuma gittim ..alah dağına göre kar verirmiş..çokda sorunsuz geçti hamileliğim ve bebeğin büyüme evresi..mazallah bi sorun olsa kimse dr falan götürmezdi zaten..
2. de imkan vardı ,ve istemesemde dr gitmek zorundaydım..ve küçük kızım çok hastalanak büyüdü..
herşeyin hayırlısı sen allaha güven ,işallah hiç sorun yoktur ve bebişi resimlerini paylaşırsın biz teyzeleriyle..
o bolluk burda bende..ee salata yapmıştım az bişey onu gördüler belliki yemek yenicek..hepsi yukarı çıktıya şimdi görümce geldi.hazırladınmı yemeği diye..bende yoo sizi bekliyoru diyince bozuldu..hadi yemeğini alda yukarı gel herkes yukarı gelmiş dedi..gittik yeni geldim..
Evet cnm kasmadan saglıklı besleniyoruz nasılsa tebrık ederim cnmAklımdayken hemen bildirimimide yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 121.5 kg ( yanlış hatırlamıyorsam )
Bu hafta; 121.2 kg
Giden; - 300 gr
Toplam giden; 3.300 gr
Spor; maalesef yok
Hedef; şimdilik 99 kg
Ben biraz daha fazla gittiğini düşünüyorum çünkü dün koşturmacadan pek su içemedim ve dün daha aşağı bir rakam bile görmüştümyinede sorun değil sonuçta ben diyette değilim sağlıklı besleniyorum ve yavaş yavaşta olsa fazlalıklarımdan kurtulacağım
Naptın kızz :)slm kızlar bildirim zmanııııı
başlangıç: 93,5
geçen hafta: 79,3
bu hafta: 79,9
gelen: 600 gr
toplam giden: 13,6
hedef: 75
spor: 3 gün; trambolinde 1 saat, 200 mekik, 100 kol hareketi
Bildirim yapacak mısın cnmGunaydin kizlar..
Kilo verenleri tebrik ederim..
yasmin yazmiyo galiba artik..
cecom yesil cay odem atmaya birebir fakat yaninda bol su ile icilince etkili oluyor..yoksa vucuda zarar..bir bardak yesil cay icin en az 2 bardak su icmek lazim..dene ne kadar odem attigini goreceksin..
kahvaltidan once bisiklete bineyim dedim baya bi popom agridi 40 dk tamamdir...
Kilo bildirimi:
Başlangıç:90
Gecen hafta:79,8
Bu hafta: 79,6
Giden: 300 gr
Spor yok
Şimdilik hedef:75
nura cım ben yarın kendi tartımla tartılıp yapsam bildirim olurmu canım. yok dersen yapayım bende bildirim diğer topikteki gibiBildirim yapacak mısın cnm
Yasmin tlf uygulamasından giriyodu
Artık çalışmıyo uygulama sanırım o da yenileniyor artık olunca girer sanırım
Canım forumun ana sayfadısına gir eger pc ise hemen yanda göreceksin eger tlf la girdiysen en altta çevrimiçi üyeleri görürsün :)KIZLAR kimler onliyn kimler değil göremeyecekmiyiz ya ben bi garip oluyorum kimseyi göremeyince. nura ilk sayfadan bahsetmiş orada görünüyo demiş ama ben hala keşfedemedim ilk sayfayı neresiki orası
canım 1000 küsür üyeyi görüyorsun çok zor arkadaşları arasından ayırd etmekCanım forumun ana sayfadısına gir eger pc ise hemen yanda göreceksin eger tlf la girdiysen en altta çevrimiçi üyeleri görürsün
yap cnm nasilsa yarinda bildirim yapacaklar var sanirimnura cım ben yarın kendi tartımla tartılıp yapsam bildirim olurmu canım. yok dersen yapayım bende bildirim diğer topikteki gibi
yok cnm senin cevrimici olan arkadaslarinin fotosu gorunuyo ben foto cektim sistem kabul etmedi boyutu yuksekmis diye :)canım 1000 küsür üyeyi görüyorsun çok zor arkadaşları arasından ayırd etmek(
yarin yapmak istiyosan yapp cnm cunku hala bildirim yapmayan kizlar varnura cım ben yarın kendi tartımla tartılıp yapsam bildirim olurmu canım. yok dersen yapayım bende bildirim diğer topikteki gibi
aaaaa gördüm. kaçırmışım o nüansı iyi bariyok cnm senin cevrimici olan arkadaslarinin fotosu gorunuyo ben foto cektim sistem kabul etmedi boyutu yuksekmis diye
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php bu sayfaya gir bi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?