80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar. Bugün büyük kızımla oğlumu dayısıyla istanbula gönderdim. Babası orda bir hafta gezdirecek onları. İlk defa ayrıldım onlardan ya kendimi kötü hissediyorum. hala inanamıyorum kendime nasıl gönderdim diye. Bir hafta kendime gelemem artık. akşam eve gidince daha kötü olacağım biliyorum.

Canım çok fazla kasma kendini. Bekle birkaç gün daha. 2-3 haftalık zaten belli olmaz. 5 haftada ancak belli olur kese. Biraz sabret canım.
Canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah.

Kilo Bildirimi
------------------------------------------
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 70,5
bu hafta: 70,5
giden: yok
toplam giden: 22,6

spor 2 gün leslie ile 3 mil, 1 gün 30 dak plates

Bu hafta spor yaptığım halde gram oynamamış. Kilo vermem durdumu acaba. 6 lı rakamları görürüm sanmıştım.

Canım şimdiden Allah kavuştursun
Evet ilk gece belki baya zor gelicek ama artık teknoloji ilerledi dilediğin an Skypedan görüşebilirsin sonuçta
Belki buda senin için bir fırsat hem beslenme konusunda sırf kendine odaklanabilirsin hemde canın sıkıldıkça kendini dışarı atıp yürüyüş yaparsın akşamları bir saatcikde olsa

Sağol canım. Evde bilgisayar yok ama telefonla 3G konuşuruz tabi. Benim için fırsat ah nerde. Evde iki küçük sıpa varken mi. Kızım 3,5 oğlum 1,5 yaşında onlardan kalıyor zaten spor yapamamak.
bende cecoya katılıyorum makres76. ama üzülme ilk ayrılıkta öyle oluyor insan.allah kavuştursun canım
Sağol canım ilk olması kötü etti beni ama çok evhamlıyım yaa. Şeytan öyle bir vesvese sokuyorki aklıma, olmayacak şeyleri düşünüyorum. Gittikleri kişi kardeşim, orda babalarının yanında olacaklar ama ben kendimi yiyorum burda. Atlatırım inşallah. Yoksa böyle stres yapınca kilo alıyorum biliyorum kendimi. Yemek yemesem de nasıl oluyor bilmiyorum ama kilo alıyorum. Bu hafta gram gitmedi mesela. Kp hastalandı eşim burda olmadığından kaç gün hastanelere git gel stres yaptım. o yüzden bu hafta böyle oldu diye düşünüyorum. Eğer bu hafta da kilo veremezsem kesin stres diyecem yani.

hayırlısı canım. ben vitamin iğneleri oldum olası hem enerjim arttı hemde kilo vermem hızlandı. bi b12 ve d vitaminini ölçtürsen sende canım eksikse oda etkiliyo kilo vermeyi

hayırlısı canım. ben vitamin iğneleri oldum olası hem enerjim arttı hemde kilo vermem hızlandı. bi b12 ve d vitaminini ölçtürsen sende canım eksikse oda etkiliyo kilo vermeyi
b12 düşük zaten geçen hafta tahlil yaptırdım. Hap kullanmıştım ama doktor yetersiz dedi. geçen cuma iğneye başladık. Bugün ikincisini yaptırdım. Normalde dönene kadar haftada bir iğnem var. Sonrasında ayda bir yaptıracağım. Belkide ondandır bilmiyorum. D vitaminini baktırmadım onu da bir baktırırım o da olabilir.

Sindicim simdilik bildirmeyeyim kilomu. Zaten bugunde tartilamadim..su an islere mola verdim yesil cay su iciyorum..kizi almaya gidecem krese..

evet canım b12 ni 800 seviyesinde korumalısın. D vitaminide 15 günde belli oluyor onuda 70-80 aralığında tutmak gerekiyor metabolizmanın düzene girmesi için. misal benim d vitaminim 32 çıkmıştı doktorum normal dedi ama ben iğneyle 80 lere çıkarmaya çalışıyorum

Hayırlı cumalar arkadaşlar.
Geç oldu ama yapayım bildirimimi.
Rumuz:eddoras
Başlangıç:82
Geçen hafta:80
Bu hafta:79.5
spor:yok maalesef
Aslında hafta içi daha eksideydim ama neyse bunada şükür
80 lerdem kurtuldum ya
Sporumuda yapabilirsem yazarım akşama

slm kizlar dilosu uyuturken bi bakim dedim napiyorsunuz. masallah kaynatmissiniz oku oku bitiremwdim. bu gun hiiiic bir is yapasim gelmedi hos yapmadim da zaten sadece yemek yaptim. ayyyy sabah ben kalkmadan cocuklar kalkti acikmislar tost ekmegine cokokrem surup yemek istemisler. ekmegi de dun aldim tarihine baktim gunu var incelemeden attim sepete acelem vardi. oglum anne bu ekmek kotu kokuyo dedi. baktim biseyi yok kokladim maya kokusu geldi burnuma biraz agirdi ama. onu da adet donemime bagladim. bu donemde azicik hassas oluyorumda. neyse yediler ekmeklerini. aksam ustu tost istediler bu sefer de tam yapacam bi baktim ekmegin orta kismindakiler yesermis nasil kotu oldum. cocuklar sabah yediler diye. hatta az oncesinde de dilanin eline verdim bir parca. allahin belalari urunlerini ontrol etmeden rafa koyuyolar. bizde saf saf aliyoruz. neyseki fisini atmamisim sanirim esim hesaplarini gorur onlarin

iyi aksamlar canlarim nasilsiniz iyisinizdir umarim
anca eve gel yemek yap henuz tabaklar masada hala ama size bi yazayim dedim bugun alisverisimide yaptim esimin israrlari sonucu bana yeni tlf nuda aldik sagolsun ama bisey farkettim ben cocuklugumdaki giibi yeni bisey alinca gonlumcce sevinemiyorum yani sadece birkac dakika suruyo sonra cok normal geliyo artik icimdeki masum cocugumu kaybediyorum yaa ben :yok oyle olsun istemiyorum neyse....tum masraflar iyi bi kazik oldu ama tatile gitcegin zamanda hediyesiz gidemiyo insan ..oyle iste yorgunum uykum da var islerim dee var offff
menumu de yazayim bari:

kahvalti:
2 sahanda yumurta
1 dilim ekmek

ogle:
1 biskuvi

aksam:
1 tabak salcali spagheti (aceleyle bunu yapabildim anca)

Kızlar selam kimler var bakalım görünmüyor malum menüsü yazayım gene istediğim gibi olmadı
Sabah çörek otu Ketentohumu kefil ve 2 bardak su
Kahvaltı kk
Öğle mantı
Aksam 3 hurma yarmali yayla çorba 4 kaşık semizotu yemeği 2 kaşık Kıymalı türlü
Spor 40 dk Leslie ve eliptikbisiklet

Menü güzel cnm telefonun hayırlı olsun
Hakkaten eli boş olmuyor dimi
Benimde komşunun annesi geldi İran'dan eli boş gelmemiş çay hurma vs. Getirmiş hiç eli boş gelmez sağolsun. Hadi bakalım az kaldı Tr. Ye :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Azda olsa bir sizlere bakayım dedim
Eşim bir 10 dakikalığına dışarı çıkınca bende kendimi tekrar buraya attım

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Akşam yemeğinde evde olanları meze tabağı gibi birşey yaptım

Az daha unutuyordum;
Kadın Doğumcumla görüşmem güzel geçti Çok şükür önemli birşey yokmuş, yumurtalıklar da iyi durumda birşey yok dedi yani üşütmeden dolayıymış bendeki akıntı sorunu
Oda pko için kilo vermem gerektiğini söyledi tabi bende ondan sonra yaptıklarımın hepsini anlatınca böyle oldu adamcağız
Pkoyu bir şekilde kazıyıp temizleyecek bir ameliyat yokmu sonuçta her yerde önüme çıkıyor diyince var ama ben direk ameliyat taraftarı değilim dedi Hatta okadar çok konuştuk ki iş benim Obezite ameliyatınada geldi senin durumun bence kesinlikle ameliyatlık değil dedi moralim düzeldi valla
Onu bence bir kaç sene içinde kilo veremezsen düşün ama şu an bence gereksiz dedi Karatay yaptığımı söyleyincede ya tek düzey şeylere girme dedi bende yok benimki karatayımsı birşey sonuçta ekmek yemiyorum, protein ağrılıklı besleniyorum ve karbonhidratlarımı sayıyorum; kesinlikle yasaklarım yok ama kaçamakta yapmıyorum diyince süper aynen devam ozaman dedi

Benim küçük cadı odayada girdi benimle tabi muayene bölümü ayrı olduğundan
Anam bıcır bıcır konuştu durdu hemşire ve doktorlar Deniz bey bayıldı benim cimcimeye Bu nasıl birşey yaa hiç ablasıyla alakası yok dedi
Bir ara ben Buseye bak bu doktor amca seni doğurttu diyince heeeeeeeeeee iyi ozaman dedi cadı ve hepimiz koptuk
Eğer akıntın giderse gelmene gerek yok ama baktın ilaç kullandığın halde gitmedi o zaman 10 gün sonra tekrar gel dedi Umarım gerek kalmaz ama olursada giderim tabiki.

Bu arada önceki hastanesinde 65 lira muayene ödüyordum ve giderken o hastane parayı seviyor bakalım kaç lira harçıyacağım diye gergin gittim ama kadın 30 lira diyince az daha öpesim geldi
Çok şükür baya az ücretide artık birşey oldumu parayı hesaplayıp ihmal etmem

Canım yeni telefonunu güle güle kullan
Aslında aynı duyguyu bende yaşıyorum bir an dünyalar benim olmuş gibi oluyor sonrada ay almasamıydım nasılsa yine ceremesini ben çekerim, yok fazla para harçadık falan diye kendi kendimi soğutuyorum aslında alınan şeyden yapıyacağım diyorum ama sonra o parayla çocuklara şunu alırdık diye düşünürken buluyorum kendimi

canim gecmis olsun cok sukur biseyin yokmus. ilaclarini da duzenli kullan bari de gecsin akinti. cok zor vallahi bu durum. benim adetime yakin boyle oluyor sinir oluyom

Sindicim heyecan dorukta dimi..cok tatli telaslar bunlar..en son ne zaman gitmistin tr ye..bende simdiden alip alip koyuyorum hediyelikleri..2-3 valiz hediyelik olur..en iyisi onceden alip koymak kenara..yoksa hepsi agir oluyo..heleki kalabalik bir ailen varsa benimki gibi...
cecom bu tabaklarla kaliyosan super gidiyo senin bence..yavas yavas spor ekle bence..cok sukur bir sorun yokmus...
bende iyi yoruldum bugun..dolaplarin icini duzenledim fazlaliklari kaldir..oy oyy..15 dk da kardiyo yaptim cok guzel bi videoydu..cocuklarla eglendik...sabahta 40 dk bisiklet surmustum..
arkadas bahcesinden semizotu yollamis yarin yapar yerim ins cok seviyorum ama burda bulmak zor..
himm zebra kek yapmistim kizlarin istegi uzerine..bende yedim kahveyle ufak bir dilim aksamustu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…