80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kilo Bildirim

Başlangıç kilo: 82.2 kg
Geçen haftaki kilo: 81 kg
Bu haftaki kilo: 79.1 kg (16.8.2014)
Giden: 1.900 kg
Toplam verilen kilo: 3.100 kg
Hedef : 75
Spor: Bu hafta pek spor yok. Çok hareketli günlerdi :)

Dün yediklerimi de paylaşayım unutmadan :
Sabah : kkk
Akşam : Taze fasulye , Çok az ev makarnası , yoğurt , salata

Cecooom demek pko nun çözümü varmış Yaptırsammı acaba gerçi beni pek etkilemiyo kilo dısında düzensizliğim falan da yok teshis bile konmadı yani :)

Reglime 2-3 gün var tee bu zamanlardan ağrılar sızılar başlıyor bende yaa

selam Yildiz..nerde yasiyorsun..izin hazirligi falan deyince benim gibi gurbetcimisin acaba diye dusundum

ceco senin Kilo konusunda son durumun nedir gorusmeyeli

bir haftada nerdeyse iki Kilo valla supermis

Slm beriacim..ben almanyada yasiyorum..31 yasimdayim 3 cocugum var..sendemi gurbetcisin canim..dukana iyi karar verip te bsslamalisin ama cunku 4 kademeli bir diyet..hepsini tamamlamassan sonuc husran oluyo tanidiklarim var basariyla tamamliyan ve yarida birakip verdigini geri alan..umarim basarirsin..
bende kalktim guya 10 a kadar uyucaktim bugun erkenden uyandim uykum kacti ..alisverise gittim ..kahvalti yaptik gelince islere girismeden sporuda aradan cikarayim dedim..balik yapicam aksam icinde..yaninda mezeler hazirlarim..utu camasir isim cok bugun..40 dk bisiklet suruldu...
guzel bi hafta sonu dilerim herkese...

sagol canım tesekkur ederım
Desene cnm 9 ay boyunca endişeli günler beni bekliyor
Üsküdar devlete gittim cnm orda dogum yap tir ilmi yormuş zeynep kamil kadim ve çocuk hastaliklari eğitim araştırma hastanesine gidicem[/QUOTE]
sagol canım tesekkur ederım.sen kılo verme surecınde hamıle kaldıgın için sanslısın bence.enazından bılınclısın.2kısılık yeme olayına hıc gırme sakın dıkkatlı beslen azkılo alırsan hamılelıgın boyunca sonrası cook kolay olur.gulaya danıs ıstersen o dilada fazla kılo almamıstı bılınclı hamıleleık ıyı oluyo
amın canım sagol

sagol canım tesekkur ederım.sen kılo verme surecınde hamıle kaldıgın için sanslısın bence.enazından bılınclısın.2kısılık yeme olayına hıc gırme sakın dıkkatlı beslen azkılo alırsan hamılelıgın boyunca sonrası cook kolay olur.gulaya danıs ıstersen o dilada fazla kılo almamıstı bılınclı hamıleleık ıyı oluyo

amın canım sagol[/QUOTE]
yok cnm hamıleyım dıye ıkı kısılık yme ısıne asla gırmeyecegım , fazla kılo alamamak ıcın duzenlı beslenmeye başladım kılo varken hamıle kaldım vücudum cok musaıt o yüzden dıkkatlı beslenmem lazım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Anam sabahtan beri yine koşturmaktan totom yer görmedi
Daha doğrusu bir ara yer gördü ama o aradada içim geçmiş
Bugün eşimin şirketteki meşhur sekretere yemeğe davetliyiz
İki gün ısrarla işte gelin hepbirlikte yemek yer sohbet ederiz demiş eşime bende ne gerek var zahmet etmesin diye kaytarmaya çalıştım ama sonunda hadi madem çok ısrar etti gidelim bari demek zorunda kaldım.
Sabahta eşimin amcası yarın pikniğe gidelim diye telefon açınca eşim ille yarın kahvaltıda gözleme yapalım diye tutturunca mecbur mutfağa attım kendimi bari iç harçlarını hazırlıyayımda gece gelince hemen hazır yufkayla gözlemeleri yapar kapalı birşeye koyarım dedim
Baya erken çıkacağız sabahın 6sında kalkıp onla uğraşmım dedim
Artık gece gelincede onları düzene sokar sepetimi hazırlarımki sabah ay bunu unuttum şunu unuttum olmasın

Hesapta bugün Bakırköye gitmişken ( hatun orada oturuyor ) bir kaç saat erken gidip mağazaları bir dolaşayım diyordum ama okadar sıcakki kan ter içinde kalırım sonrada ter kokarım diye vazgeçtim
Havanın biraz daha serin olduğu bir zaman giderim hem kendime hemde kıza birşeyler almak için

Dolapta ıspanağım vardı onuda pişirdim iyice salmadan kendini artık onuda yarın akşam piknikten dönünce yeriz

Evet canım ama çoğu doktor kilo verince geçer diye pek lafını bile etmiyormuş doğrusu benimkide etmedi de ben kendim sordum yokmu öyle birşey orayı bir güzel kazıyıp temizleyecek bir ameliyat diye
Varda pek fazla yapılmaz dedi sonrada sen biraz kilo vermeye çalış baktık olmadı mecbur bir çaresine bakarız dedi
Bende maşallah kıllanmadan, adet düzensizliğine kadar her türlü belirtisi var

Canımcım sorma bende bir ara 124.5 kg kadar çıktım yine nasıl birşeyse ama 2 haftadır karatayımsı birşeyler yapıyorum ve şükür dün 121.2 kgyu gördüm çok değil ama bunada şükür
İNşallah önümüzdeki hafta 120yi görürüm sonrada ufak ufak aşağıları tabi
Kadın doğumcuma obezite cerrahisini danıştım oda bana senin ameliyatlık bir kilon yokki dedi pek bir mutlu oldum kiloma rağmen öyle demesine inşallah artık ufak ufak gider kilolarda bende en azından yılbaşından sonrada olsa 2li hanelerde olurum

dukan yapan varmi aranizda...
yahu eskisi gibi listede yokki odada kim var kim yok bileyim.kendi kendime konusuyor gibiyim..delimiyim layn beeen

Canım topikte yok dukan yapan ama facede bir grup var istersen onlarıda takip et
Birde instagram kullanıyorsan benim bir arkadaşım ( nuhan yani nüket belki hatırlarsın ) dukan yapıyor onu takip edebilirsin her gün yediklerini resimli paylaşıyor ve gerçekten insan fena gaza geliyor
Ben diyet yapanları takip ettikce ne pişirsem derdi yaşamıyorum artık sende dukan yapanları bulup takip edebilirsin eğer telefonunun instagrama uygunsa

Ayy hayatima ilk defa haftada iki kilo verdim boyle. karatay sagolsun

cok sukur duzensizlk falan yok bende cok zor oda ya allah kolaylik versin sana

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Eve geldiğimizden beri yarınki piknik için hazırlık yaptım sabah uğraşmıyayım diye
Daha yeni işim bitti

Bugün malum eşimin iş arkadaşına yemeğe gittik. Gece gayet keyifli gitti hatta hatunun anneside oradaydı bizimle tanışmak için Kadın çok bakımlı, kibar ve hoş sohbet biriydi gerçekten
Şükür düzenimi bozmadım sayılır sadece giderken götürdüğümüz baton pastadan 2 kk kadar yedim
Annesi mutlaka bir günde bize buyrun dedi ( annesini baktığından onun evinde kalıyormuş )

Aslında yarın sabah çok erken kalkmam lazım ama şu benim yan daireye taşınan komşu sağ olsun beni bu gece uyutmayacak anlaşılan
Kadının iki çocuğu var ve sanırım kız olan 6 - 7 yaşlarında rahatsızmı yoksa sadece şımarıklığından mı bilmiyorum ama şu saat oldu çocuk çığlık çığlığa bağırıp duruyor
Babası ve çocuğun dayısı balkonda hiç istiflerini bozmadan oturup sohbet ediyorlar ( ki onların bile sesi geliyor ) ve çocuk af edersiniz totoşunu yırttıkça onlar umursamıyorlar bile

Bir ara kapıyı çalıp ya komşu çocuğun bir derdimi var diye soracaktım ama umursamadıklarına göre alışmışlar
Hayır yaz günü camlar da açık resmen sanki odanın içinde çığlıkları basıyor
Rahatsız olduğunu sanmıyorum çünkü bir ara sustu, balkona çıkıp gayet güzel bir şekilde dayısına birşeyler sordu ve içeri girdiği an yine başladı çığlık atmaya sanırım istediği olmadığından çığlıkları basıyor

Eşim valla Rabbime şükür bize böyle bir evlat vermemiş yeminle gırtlağını sıkasım geldi dedi hatta bir ara
Sabah erken kalkmak zorunda olacağımız için benimki yattı ama bu gürültüde nasıl uyuyor anlamıyorum

Kızlar iyi geceler liste yapıyorum ama eksik var beyazcan bildirim yapmamış mı yoksa ben mi kaçırdım
Yasmin zaten tlf dan giriyordu uygulama calışmadığı için giremiyordur yapayım mı listeyi beyazcanı bekleyelim mi acaba yapacak mı bildirim haberi olan var mı

gunaydin canlarim nasilsiniz. ben motivadyon disina itilmis gibi hissediyom. sanki her yaptigum yanlis gibi geliyo sonra daha cok yanlisa dusuyom. amaaan neyse ya toparlarim insallah
ceco cok guldum sana ya komsunun cocugu garanti istedigi yapilmadigindan agliyor. yeni mi tasindilar ki.kiz o esinin is arkadadi yine dedimi tatile.gidelim falan diye yoksa vazmi gecti. ay sinir oldugun birinin evine.gitmek te ayri bir iskence konusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…