selam Yildiz..nerde yasiyorsun..izin hazirligi falan deyince benim gibi gurbetcimisin acaba diye dusundumSindicim heyecan dorukta dimi..cok tatli telaslar bunlar..en son ne zaman gitmistin tr ye..bende simdiden alip alip koyuyorum hediyelikleri..2-3 valiz hediyelik olur..en iyisi onceden alip koymak kenara..yoksa hepsi agir oluyo..heleki kalabalik bir ailen varsa benimki gibi...
cecom bu tabaklarla kaliyosan super gidiyo senin bence..yavas yavas spor ekle bence..cok sukur bir sorun yokmus...
bende iyi yoruldum bugun..dolaplarin icini duzenledim fazlaliklari kaldir..oy oyy..15 dk da kardiyo yaptim cok guzel bi videoydu..cocuklarla eglendik...sabahta 40 dk bisiklet surmustum..
arkadas bahcesinden semizotu yollamis yarin yapar yerim ins cok seviyorum ama burda bulmak zor..
himm zebra kek yapmistim kizlarin istegi uzerine..bende yedim kahveyle ufak bir dilim aksamustu..
ceco senin Kilo konusunda son durumun nedir gorusmeyeliSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Azda olsa bir sizlere bakayım dedim
Eşim bir 10 dakikalığına dışarı çıkınca bende kendimi tekrar buraya attım
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Eki Görüntüle 1218959 Eki Görüntüle 1218960
Akşam yemeğinde evde olanları meze tabağı gibi birşey yaptım
Az daha unutuyordum;
Kadın Doğumcumla görüşmem güzel geçtiÇok şükür önemli birşey yokmuş, yumurtalıklar da iyi durumda birşey yok dedi yani üşütmeden dolayıymış bendeki akıntı sorunu
Oda pko için kilo vermem gerektiğini söyledi tabi bende ondan sonra yaptıklarımın hepsini anlatınca böyle oldu adamcağız
Pkoyu bir şekilde kazıyıp temizleyecek bir ameliyat yokmu sonuçta her yerde önüme çıkıyor diyince var ama ben direk ameliyat taraftarı değilim dediHatta okadar çok konuştuk ki iş benim Obezite ameliyatınada geldi senin durumun bence kesinlikle ameliyatlık değil dedi moralim düzeldi valla
Onu bence bir kaç sene içinde kilo veremezsen düşün ama şu an bence gereksiz dediKaratay yaptığımı söyleyincede ya tek düzey şeylere girme dedi bende yok benimki karatayımsı birşey sonuçta ekmek yemiyorum, protein ağrılıklı besleniyorum ve karbonhidratlarımı sayıyorum; kesinlikle yasaklarım yok ama kaçamakta yapmıyorum diyince süper aynen devam ozaman dedi
Benim küçük cadı odayada girdi benimletabi muayene bölümü ayrı olduğundan
Anam bıcır bıcır konuştu durdu hemşire ve doktorlarDeniz bey bayıldı benim cimcimeye Bu nasıl birşey yaa hiç ablasıyla alakası yok dedi
Bir ara ben Buseye bak bu doktor amca seni doğurttu diyince heeeeeeeeeee iyi ozaman dedi cadı ve hepimiz koptuk
Eğer akıntın giderse gelmene gerek yok ama baktın ilaç kullandığın halde gitmedi o zaman 10 gün sonra tekrar gel dediUmarım gerek kalmaz ama olursada giderim tabiki.
Bu arada önceki hastanesinde 65 lira muayene ödüyordum ve giderken o hastane parayı seviyor bakalım kaç lira harçıyacağım diye gergin gittim ama kadın 30 lira diyince az daha öpesim geldi
Çok şükür baya az ücretide artık birşey oldumu parayı hesaplayıp ihmal etmem
Canım yeni telefonunu güle güle kullan
Aslında aynı duyguyu bende yaşıyorumbir an dünyalar benim olmuş gibi oluyor sonrada ay almasamıydım nasılsa yine ceremesini ben çekerim, yok fazla para harçadık falan diye kendi kendimi soğutuyorum aslında alınan şeyden yapıyacağım diyorum ama sonra o parayla çocuklara şunu alırdık diye düşünürken buluyorum kendimi
bir haftada nerdeyse iki Kilo valla supermisKilo Bildirim
Başlangıç kilo: 82.2 kg
Geçen haftaki kilo: 81 kg
Bu haftaki kilo: 79.1 kg (16.8.2014)
Giden: 1.900 kg
Toplam verilen kilo: 3.100 kg
Hedef : 75
Spor: Bu hafta pek spor yok. Çok hareketli günlerdi :)
Dün yediklerimi de paylaşayım unutmadan :
Sabah : kkk
Akşam : Taze fasulye , Çok az ev makarnası , yoğurt , salata
sagol canım tesekkur ederımBende hazır aklımdayken yediklerimi paylaşayım
Eki Görüntüle 1218235 Kahvaltıda bir tek domatesim yoktu ( kırmızı olaydı reng olarak süperdi)
Eki Görüntüle 1218236 Öğlende kendime uzun zaman aradan sonra kırmızı lahana salatası yaptım çok az hakiki zeytinyağla tabi yanında çorba ve yoğurt
Eki Görüntüle 1218237 Akşamlık taze fasulye ve cacık yedimaslında yanına birde tavuk yapacaktım ama çok acıkınca birde onla uğraşmim dedim artık onu yarın yeriz
Yok canım nüket değil başka bir bayan ev yapımı protein ekmeği yedim yazmışda ona takıldım
Nüket Dukan diyeti yapıyor ve o yüzden yulaf kepeğiyle ekmek yapıyor tamamen kilo yapmayan ama daha evvel ben yapmıştım o ekmekten ve harbi hiç ekmek yeme daha iyiYani en azından benim yaptığım için geçerli
Canım doktor yatıcaksın derse sakın erken çıkma ( hem sorumluluk sana ait olur hemde Allah korusun bir sorun olursa anında müdahale edilebilir)
Bütün dualarımız seninle canım Rabbim acil şifa vericektir inşallah ....Aminnnnnnnn
Desene cnm 9 ay boyunca endişeli günler beni bekliyorGunaydinbkizlar benim kocisi ise göndermek için kalkmisken size bi bakayim dedin
Çok geçmiş olsun cnm inş tez zaman da iyileşip aramiza donersin
Dukani hic uygulayamadim Bn ya simdide gebelikten dolayi yapamam herhalde:))valla azline hayranim
Tskler cnm hoşgeldin sende
evet cnm seni cok iyi anliyorum bende oglumun cinsiyetini ogrendigim gun doktor emin olmamakla birlikte sol bileginide goremedigini soylemisti baska bi doktora yonlendirdi 3 boyutlu gorebilmek icin..hatta bi nabiz yokladi oyle birsey olursa cocugu ister misiniz diye tam 1 hafta ben cok kotu oldum randevu zamani gelene kadar sonra cok sukur hic birseyi yokmus cok hareketli oldugu iicn gorememis demem o ki ister istemez senin kafani kurcalayacak ve gunler boyle gececek ama insallah mujdeli haberi aliriz sonunda hep beraber
cnm afiyet olsun ama kisiri bi kase yiyebiliyosun bol yesillikli ise haberin olsun
bende bende
allahim yarabbim sen beyazcana nasil bir sabir vermissin yarabbimmm
aa bencede cnm seni kontrol eden doktorun dogumuna girsin ve senin kalici jinekologun olsun
boylece sende artik daha rahat olursun hep ayni doktor olunca
hosgeldin cnm ne guzel guzel bi aksam gecirmissiniz
menulerin de cok guzel masallah
yok cnm ben sana bikac gun onceden haber veririm ki sen ne zman musautsen o zman gorusuruz zaten nasilsa ben uzun bir sure oradayim
dualarimiz tabiki seninle cnm tum sifa bekleyenlere dua edin kizlar
canimmm sen nerelerdesin iki gundur online oldugunu goruyorum ama bi mesaj yazdigini goremedim
tabi tatil cocuklarda gezmek istiyo ne guzel firsat varken gezin cnm
ohhhhhh ama ne guzel sporunu aksatmamissin demek cnm
ay ben cok ozledim trampolinle ziplamayi yaa benim ki rahmetli oldu da bikac ay once zaten ikinci el almistim ama iste offbenim yerime de zipla ayyuzlum
ya ben sadece sahanda yumurtayi ekmeksiz yiyemiyorum
onu da yerken 2 yumurtaya 1 dilim ekmegi yettirmeye calisiyorum
birde tereyagda ekmeksiz olmaz dimi ama
yani haftada 1 belki ekmek yiyorumdur
amın canım sagolGünaydın kızlar. Bugün büyük kızımla oğlumu dayısıyla istanbula gönderdim. Babası orda bir hafta gezdirecek onları. İlk defa ayrıldım onlardan ya kendimi kötü hissediyorum.hala inanamıyorum kendime nasıl gönderdim diye. Bir hafta kendime gelemem artık. akşam eve gidince daha kötü olacağım biliyorum.
Canım çok fazla kasma kendini. Bekle birkaç gün daha. 2-3 haftalık zaten belli olmaz. 5 haftada ancak belli olur kese. Biraz sabret canım.
Canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah.
sagol canım tesekkur ederım.sen kılo verme surecınde hamıle kaldıgın için sanslısın bence.enazından bılınclısın.2kısılık yeme olayına hıc gırme sakın dıkkatlı beslen azkılo alırsan hamılelıgın boyunca sonrası cook kolay olur.gulaya danıs ıstersen o dilada fazla kılo almamıstı bılınclı hamıleleık ıyı oluyosagol canım tesekkur ederım
Desene cnm 9 ay boyunca endişeli günler beni bekliyor
Üsküdar devlete gittim cnm orda dogum yap tir ilmi yormuş zeynep kamil kadim ve çocuk hastaliklari eğitim araştırma hastanesine gidicem
Cecooom demek pko nun çözümü varmışYaptırsammı acaba gerçi beni pek etkilemiyo kilo dısında düzensizliğim falan da yok teshis bile konmadı yani :)
Reglime 2-3 gün var tee bu zamanlardan ağrılar sızılar başlıyor bende yaa
ceco senin Kilo konusunda son durumun nedir gorusmeyeli
bir haftada nerdeyse iki Kilo valla supermis
dukan yapan varmi aranizda...
yahu eskisi gibi listede yokki odada kim var kim yok bileyim.kendi kendime konusuyor gibiyim..delimiyim layn beeen
ceco senin Kilo konusunda son durumun nedir gorusmeyeli
bir haftada nerdeyse iki Kilo valla supermis
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Anam sabahtan beri yine koşturmaktan totom yer görmedi
Daha doğrusu bir ara yer gördü ama o aradada içim geçmiş
Bugün eşimin şirketteki meşhur sekretere yemeğe davetliyiz
İki gün ısrarla işte gelin hepbirlikte yemek yer sohbet ederiz demiş eşimebende ne gerek var zahmet etmesin diye kaytarmaya çalıştım ama sonunda hadi madem çok ısrar etti gidelim bari demek zorunda kaldım.
Sabahta eşimin amcası yarın pikniğe gidelim diye telefon açınca eşim ille yarın kahvaltıda gözleme yapalım diye tutturunca mecbur mutfağa attım kendimi bari iç harçlarını hazırlıyayımda gece gelince hemen hazır yufkayla gözlemeleri yapar kapalı birşeye koyarım dedim
Baya erken çıkacağız sabahın 6sında kalkıp onla uğraşmım dedim
Artık gece gelincede onları düzene sokar sepetimi hazırlarımki sabah ay bunu unuttum şunu unuttum olmasın
Hesapta bugün Bakırköye gitmişken ( hatun orada oturuyor ) bir kaç saat erken gidip mağazaları bir dolaşayım diyordum ama okadar sıcakki kan ter içinde kalırım sonrada ter kokarım diye vazgeçtim
Havanın biraz daha serin olduğu bir zaman giderim hem kendime hemde kıza birşeyler almak için
Dolapta ıspanağım vardı onuda pişirdim iyice salmadan kendiniartık onuda yarın akşam piknikten dönünce yeriz
Evet canım ama çoğu doktor kilo verince geçer diye pek lafını bile etmiyormuşdoğrusu benimkide etmedi de ben kendim sordum yokmu öyle birşey orayı bir güzel kazıyıp temizleyecek bir ameliyat diye
Varda pek fazla yapılmaz dedi sonrada sen biraz kilo vermeye çalış baktık olmadı mecbur bir çaresine bakarız dedi
Bende maşallah kıllanmadan, adet düzensizliğine kadar her türlü belirtisi var
Canımcım sormabende bir ara 124.5 kg kadar çıktım yine nasıl birşeyse ama 2 haftadır karatayımsı birşeyler yapıyorum ve şükür dün 121.2 kgyu gördüm çok değil ama bunada şükür
İNşallah önümüzdeki hafta 120yi görürüm sonrada ufak ufak aşağıları tabi
Kadın doğumcuma obezite cerrahisini danıştım oda bana senin ameliyatlık bir kilon yokki dedipek bir mutlu oldum kiloma rağmen öyle demesine inşallah artık ufak ufak gider kilolarda bende en azından yılbaşından sonrada olsa 2li hanelerde olurum
Canım topikte yok dukan yapan ama facede bir grup var istersen onlarıda takip et
Birde instagram kullanıyorsan benim bir arkadaşım ( nuhan yani nüket belki hatırlarsın ) dukan yapıyor onu takip edebilirsin her gün yediklerini resimli paylaşıyor ve gerçekten insan fena gaza geliyor
Ben diyet yapanları takip ettikce ne pişirsem derdi yaşamıyorum artıksende dukan yapanları bulup takip edebilirsin eğer telefonunun instagrama uygunsa
Menü yazayım kızlar
Sabah kk kahvaltı
Öğle hurma ve fındık
Aksam yarmali 4 dolma cacık
Bir lokma ballı kaymak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?