caniimm ben listeye girmeye hak kazandimmi ikinci haftam bu haftaCan canım beyazcanım nerdesin bildirimi saat 5 e kadar yaptın yaptın yapmadın listeyi paylaşmam lazım canım ok
Kız sen bayram da girmedin mi 2 haftayı gecti diye hatırlıyorum listeye eklicemcaniimm ben listeye girmeye hak kazandimmi ikinci haftam bu hafta
İkinci bildiririm benim ilk bildirim sadece başlangıç kilosuydu bildirim gününden iki üç gün önce katılmıştımKız sen bayram da girmedin mi 2 haftayı gecti diye hatırlıyorum listeye eklicem
kizlar nacizane kilo tablomuz
eksikler icin kusura bakmayin artik biii yanda heyecan hazirlik falan anca geldim yaptim malum ev temizligi camasir yikama yapiyorum ki donunce temiz bulayim :)
Hoşgeldiniz aramıza burada gerçekten çok şey öğreneceksiniz kalıcı kilo vermek için kalori saymak yerine sağlıklı beslenme tavsiyelerine mutlaka kulak verin olurmu. Ben insulin direnci ilacını topik teki kızlar ve kaptanımız sayesinde bıraktım. Seker hastaligina ramak kalmisti. Nasıl mı Karatay ve taş devri beslenmesini hayatıma taşıyarak . Umarım sizede hayırlı olsun burasıHerkese merhaba,
Ben de aranıza katılmak istiyorum. 78 kg dan 82 ye çıktım, bir süre 82 de dolandıktan sonra baktım pantolonum dar gelmeye başladı,tartıya bir çıktım 87 yim...
Hep diyete başladım ama maalesef birkaç güne bitirdim. Fakat bu sefer farklı olacak. 8 gündür diyetteyim. Kalori sayıyorum. 09 ağustos itibariyle başladım. 87 kg idim. Şuan 85 im. Acaba yavaşmı gidiyor kilolar?
İşim orta derecede hareketli bir iş. Spor yapamıyorum ama şu plates minderlerinden alıp göbek ve bacak egzersizleri yapıcam. Günde 1000 kalorinin üzerine çıkmamaya çalışıyorum. Sabah 100 gr light peynir, 5 zeytin,domates salatalık. maalesef 2 şekerli fincan çay,2 dilim ekmek. ara öğün 1 meyve. öğlen çorba,yoğurt ve bellllki susuz çok az sebze yemeği,amaçok az. sonra yine 1 pors meyve ama 6-6,30 dan sonra hiçbrşey yemiyorum belki yeşilçay ya da normal çay,arada bir de biravuç kadar leblebi.
abur cubur kola tamamen bitti. ve su içemiyorum. hemçok fırsatımolmuyor,hem de iyice susamadan su içemiyorum. hedefim 55 kg olmak. boyum 1,65. 31 yaşındayım. 85 kg yum. desteğinize çokihtiyacım var.
hiç bu kadar azimli olmamıştım. tabi bu azimde eşimle yaptığım bir tartışmada bana ''SU AYGIRI'' demesinin de büyük etkisi oldu
ellerine sağlık canım zahmet oldu sanada. aslında bu liste zahmetsiz banum herşeyi yazıp çok yoruluyordu.HAFTALIK KILO LISTESI SONUCLARI
gecen hafta / bu hafta / giden
1. Esin turgay: 81 / 79.1 / 1.900
2. Eddoras: 80 / 79.5 / 500 gr
3. Ceco : 121.5 / 121.2 / 300 gr
3. Neslihan: 79.9 / 79.6 / 300 gr
3. Sindi: 79.8 / 79.6 / 300 gr
4. Beriaa: 75.2 / 75 / 200 gr
5. Eylül sila: 66 / 66 / kilosu sabit
6. Makres76: 70.5 / 70.5 / kilosu sabit
7. Ayyüzlüm: 79.3 / 79.9 / +600 gr
8. beyazcan: 78 / 79 / +1000
gunaydin canlarim nasilsiniz. ben motivadyon disina itilmis gibi hissediyom. sanki her yaptigum yanlis gibi geliyo sonra daha cok yanlisa dusuyom. amaaan neyse ya toparlarim insallah
ceco cok guldum sana ya komsunun cocugu garanti istedigi yapilmadigindan agliyor. yeni mi tasindilar ki.kiz o esinin is arkadadi yine dedimi tatile.gidelim falan diye yoksa vazmi gecti. ay sinir oldugun birinin evine.gitmek te ayri bir iskence konusu
HAFTALIK KILO LISTESI SONUCLARI
gecen hafta / bu hafta / giden
1. Esin turgay: 81 / 79.1 / 1.900
2. Eddoras: 80 / 79.5 / 500 gr
3. Ceco : 121.5 / 121.2 / 300 gr
3. Neslihan: 79.9 / 79.6 / 300 gr
3. Sindi: 79.8 / 79.6 / 300 gr
4. Beriaa: 75.2 / 75 / 200 gr
5. Eylül sila: 66 / 66 / kilosu sabit
6. Makres76: 70.5 / 70.5 / kilosu sabit
7. Ayyüzlüm: 79.3 / 79.9 / +600 gr
8. beyazcan: 78 / 79 / +1000
Merhabaa kizlar ben geldim cokta ozledim sizi , siz sanirim ozlemediniz hatta akliniza bile gelmemisimdir yildiz ve sindi abla haric, soyle bi bakayim dedim gecmise. Kimsede yasmin nerde yasmini merak ettim dememisss hiiiihhhhgelmicem artikkkkk
Herkese merhaba,
Ben de aranıza katılmak istiyorum. 78 kg dan 82 ye çıktım, bir süre 82 de dolandıktan sonra baktım pantolonum dar gelmeye başladı,tartıya bir çıktım 87 yim...
Hep diyete başladım ama maalesef birkaç güne bitirdim. Fakat bu sefer farklı olacak. 8 gündür diyetteyim. Kalori sayıyorum. 09 ağustos itibariyle başladım. 87 kg idim. Şuan 85 im. Acaba yavaşmı gidiyor kilolar?
İşim orta derecede hareketli bir iş. Spor yapamıyorum ama şu plates minderlerinden alıp göbek ve bacak egzersizleri yapıcam. Günde 1000 kalorinin üzerine çıkmamaya çalışıyorum. Sabah 100 gr light peynir, 5 zeytin,domates salatalık. maalesef 2 şekerli fincan çay,2 dilim ekmek. ara öğün 1 meyve. öğlen çorba,yoğurt ve bellllki susuz çok az sebze yemeği,amaçok az. sonra yine 1 pors meyve ama 6-6,30 dan sonra hiçbrşey yemiyorum belki yeşilçay ya da normal çay,arada bir de biravuç kadar leblebi.
abur cubur kola tamamen bitti. ve su içemiyorum. hemçok fırsatımolmuyor,hem de iyice susamadan su içemiyorum. hedefim 55 kg olmak. boyum 1,65. 31 yaşındayım. 85 kg yum. desteğinize çokihtiyacım var.
hiç bu kadar azimli olmamıştım. tabi bu azimde eşimle yaptığım bir tartışmada bana ''SU AYGIRI'' demesinin de büyük etkisi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?