80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Napiyosunuz kizlar..iki gundur pek bi sessiz..
ben simdi oturdum kahve iciyorum bitter ciko esliginde..
yarin kardesim izine gidiyor..ailemin yanina..ohh orda olmak vardi simdi ama yok..evdeyiz
Yeme isi cok iyi olmasada spor yaparak dengeliyorum..cocuklari yikadim az once ..hicc isim bitmiyo yiginla utu var bugun bitecek ins..
guzel huzurlu bi pazar dilerim herkese...

HAFTALIK KILO LISTESI SONUCLARI

gecen hafta / bu hafta / giden

1.
Esin turgay: 81 / 79.1 / 1.900

2. Eddoras: 80 / 79.5 / 500 gr

3. Ceco : 121.5 / 121.2 / 300 gr

3. Neslihan: 79.9 / 79.6 / 300 gr

3.
Sindi: 79.8 / 79.6 / 300 gr

4. Beriaa: 75.2 / 75 / 200 gr

5. Eylül sila: 66 / 66 / kilosu sabit

6.
Makres76: 70.5 / 70.5 / kilosu sabit

7. Ayyüzlüm: 79.3 / 79.9 / +600 gr

8. beyazcan: 78 / 79 / +1000

kizlar nacizane kilo tablomuz
eksikler icin kusura bakmayin artik biii yanda heyecan hazirlik falan anca geldim yaptim malum ev temizligi camasir yikama yapiyorum ki donunce temiz bulayim :)

Kolay gelsin canim. Bende haftasonu yola cikiyorum Antalyaya dogru ayni islerle mesguluz
Orda nasil diyet yapcaksam cok kalabalik olcak

Tebrik ederim kilo veren ve bu yolda mucadele eden herkesi...
bende sporumu yaptim o kadar isin icinde:)) 20+30 dk bisiklet 100 ip atlama...
Ev halkina pizza kendime firin karnibahar kizartma yaninda sarimsakli yogurt...
yarindan itibaren 5 gun oruc tutucam ins..sporyaparmiyim belli degil..

Merhabaa kizlar ben geldim cokta ozledim sizi , siz sanirim ozlemediniz hatta akliniza bile gelmemisimdir yildiz ve sindi abla haric, soyle bi bakayim dedim gecmise. Kimsede yasmin nerde yasmini merak ettim dememisss hiiiihhhh gelmicem artikkkkk

Herkese merhaba,

Ben de aranıza katılmak istiyorum. 78 kg dan 82 ye çıktım, bir süre 82 de dolandıktan sonra baktım pantolonum dar gelmeye başladı,tartıya bir çıktım 87 yim...

Hep diyete başladım ama maalesef birkaç güne bitirdim. Fakat bu sefer farklı olacak. 8 gündür diyetteyim. Kalori sayıyorum. 09 ağustos itibariyle başladım. 87 kg idim. Şuan 85 im. Acaba yavaşmı gidiyor kilolar?

İşim orta derecede hareketli bir iş. Spor yapamıyorum ama şu plates minderlerinden alıp göbek ve bacak egzersizleri yapıcam. Günde 1000 kalorinin üzerine çıkmamaya çalışıyorum. Sabah 100 gr light peynir, 5 zeytin,domates salatalık. maalesef 2 şekerli fincan çay,2 dilim ekmek. ara öğün 1 meyve. öğlen çorba,yoğurt ve bellllki susuz çok az sebze yemeği,amaçok az. sonra yine 1 pors meyve ama 6-6,30 dan sonra hiçbrşey yemiyorum belki yeşilçay ya da normal çay,arada bir de biravuç kadar leblebi.

abur cubur kola tamamen bitti. ve su içemiyorum. hemçok fırsatımolmuyor,hem de iyice susamadan su içemiyorum. hedefim 55 kg olmak. boyum 1,65. 31 yaşındayım. 85 kg yum. desteğinize çokihtiyacım var.

hiç bu kadar azimli olmamıştım. tabi bu azimde eşimle yaptığım bir tartışmada bana ''SU AYGIRI'' demesinin de büyük etkisi oldu

Hoşgeldiniz aramıza burada gerçekten çok şey öğreneceksiniz kalıcı kilo vermek için kalori saymak yerine sağlıklı beslenme tavsiyelerine mutlaka kulak verin olurmu. Ben insulin direnci ilacını topik teki kızlar ve kaptanımız sayesinde bıraktım. Seker hastaligina ramak kalmisti. Nasıl mı Karatay ve taş devri beslenmesini hayatıma taşıyarak . Umarım sizede hayırlı olsun burası

Kızlar bu gün giremedi m. Bari menu yazayım dedim
Sabah 1 krep 1 dlm ekmek. mıhlama .yeşillik. zeytin.biberdomateskavurmasi
Kahvaltı Karatay a ihaneti kabul
Aksam melemen az bulgurpilav ayran
Spor sadece havuzda yüzme
Bu arada bu gün sitemizde hamam günüydü komşularla bi hamam sefası yaptık ama sıcak havada çarpıldik :) hepimiz mayisip uyuduk tabi arkasından. Kalkınca ev temizliği cabası oldu .

ellerine sağlık canım zahmet oldu sanada. aslında bu liste zahmetsiz banum herşeyi yazıp çok yoruluyordu.
bu arada 3 tane 3. var :) ne acayip demi

kocaman günaydınlar.harika bi haftaya başlangıç olsun bu gün hepimize.
kaçamaktaki kızlar derhal toparlansın hizaya gelsin bakimmm. hadi cuma mutlu sonuç bildireceğiz

Gunaydin hatunlar evde domates salatalik yokmua cok fena kaldim ortada meyve ile.desteklicem bugunluk..
Kadinin adini tam.hatirlayamadim ama.jillian micheals miydi neydi bugun.onun spor programina basliyorum. daha once yapmistm baslamadan olcuyosunuz her yerinizi. cm cm inceliyor valla biraz agir ama yapcak bisey yok kilolar gidince limpir limpir sallanmak olmaz

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bir gün aradan sonra yine gelebildim şükür
Dün sabah erkenden kalkıp pikniğe gittik eşimin amcası ve bizim çakma eltilerle
Şansımıza hava biraz serindi ama benim hoşuma gitti en azından aman başımıza güneş geçecek diye tedirgin olmadık
Büyük minibüs ayarlamıştı eşimin amcası ve yol baya eğlenceli geçti

Eşim sağ olsun yine herşeyi üstlendi ( mangal faslı falan ) tabi şöförlüğüde o yapınca zavallım baya bir yoruldu
Benim küçük çakma pek memnun kalmamış hatuna hiç bir şey yaptırmadık hatta dönüşte yolda hep söylendi durdu yok işte deymezmiş bukadar yol gelmeye, işte neymiş geldiğimiz yer hiç güzel değilmiş ( aslında başka bir yere gidecektik kocaman yeşillik bir alandı eşimin ailesine ait ama oraya ortak olan uzak akrabalar orayı bizimkilerden habersiz biçtikleri için başka bir yere geçtik ama yinede güzeldi )
Birde kendine yancı aramak için bana dimi ama sencede öyle değilmi diye sorup durdu bende yooo bence buranın havası bile yeter üstelik çokda eğlendik diyince bozuldu

Hatunu belki tanıdıkça severim diye uğraşıyordum uzun zamandır ama gerçekten ben böyle birini hayatımda ilk kez gördüm bazen bakıyorsun çok cana yakın davranmaya çalışıyor ama sonra diğer insanlara tavrını görünce yok abi ya böyle birşey olmaz diyor insan.
11 kişi olduğumuz için mecbur arka kısmına battaniye yaydık ve amcacocuklarıyla benim kızlar arkada sehyat etmek zorunda kaldılar anam yeni çakma gelin söylendi durdu kocası rahat edemiyormuş falan diye ulen ne kıymetli kocan var adam rahattım dedikçe ay işte niye eşimi arkaya attınız diye söylendi durdu giderkende gelirkende hani ben desem arkaya ben geçeyim kocan yanına otursun diye anında kabul edecek

Yol boyunca doğru dürüst konuşmadı bizimle hatta arabada bir arkadaşıyla konuştu telefonda ( kız sanırım biriyle görüşüyormuş ) bizim çakma da ona akıl veriyor kız istediğini almıyorsa bas tekmeyi, yok efendim senin onunla evlenmeye niyetin varmı senin yerinde olsam öylesini kabul etmem, yok efendim mecbur isteklerini alıcak anası sakın taviz verme işte baştan taviz verirsen tepene çıkarlar falan diye
Ulen hemen önünce kayınvaliden kayınpederin oturuyor, yanında ben ve büyük eltisi üstelik herkes duyuyor konuşmalarını nasıl bir insan arkadaşına gaz verir kötü yönde heleki bizlerinde duyabileceğini bile bile

Bende bir ara lafı öyle bir yere getirdim ki bazı insanlara herşeyi hazır sunmak hiç iyi olmuyor emek sarf etmeden birşeyleri elde edince kedini bir ...ok zannediyor üstelik alınanın değerini bilimiyor dedim
Döndü bana cins cins baktı ne bakıyorsun yalanmı sonuçta emeksiz alınan şey çoğu insana önemsiz gelir üstelik herşeyi dört dörtlükte yapılsa bazı kadınlar nankörlük yapar yine her fırsatta edepsizlik yapar dedim

Heee bide hatun bizim Edayı tanıyor ya bana edanın nikahı oldumu diye soruyor
len kız seni nikahına davet etmişti ya üstelik sen benden çok daha evvel tanıyordun ne diye bana soruyorsun dedim ay ne bileyim benim samimiyetim yok ki demezmi eee o zaman neden facinde ekli diyince hemen lafı çevirdi bu hatun benle dalgamı geçiyor nedir anlamadım siz anladıysanız ne olur izah edin valla bu hatun ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum

Yok canım bu sefer hiç tatil muhabbeti yapmadı
Annesine gerçekten bayıldım hatta sonradan bana hatun mesaj çekti annem özellikle sana hayran kalmış ilk fırsatta banada al gel onları demiş
Şükür annesi çok kafa dengiydide gayet zevkli geçti
Sohbet esnasında hatun kendi anlattı işte Cemal genelde sabah gelir iki sohbet ettikten sonra kulaklığını takar ve işi yoksa film seyreder diye şimdi şirketteki bir diğer elemanla daha araları düzelmiş 3lü takılıyorlarmış hatta bazen eşin yemeğe bile çıkmıyor bizimle dedi bugün hatta bir eleman daha işe başlıyacak inşallah onla süper anlaşırlarda bunların grubu genişler
Annesi sohbet esnasında eşime dönüp kızım sizden çok bahsetti Allah razı olsun bir abi gibi kol kanat germişsiniz dedi onu duyunca biraz rahatladım açıkcası

Canım ellerine ve emeğine sağlık
çok az bir farkla bile olsa ilk 3.e girmek çok hoşuma gitti
İnşallah çok daha güzel sonuçlarla listeye girerim yine

Merhabaa kizlar ben geldim cokta ozledim sizi , siz sanirim ozlemediniz hatta akliniza bile gelmemisimdir yildiz ve sindi abla haric, soyle bi bakayim dedim gecmise. Kimsede yasmin nerde yasmini merak ettim dememisss hiiiihhhh gelmicem artikkkkk

Aşk olsun çıtırım
Belki inanmıyacaksın ama inan aklıma sık sık geldin ama belki şimdi okullarda tatil diye meşgulsündür diye düşündüm Sakın bir daha gelmiycem artık dediğini duymayalım sen bizim topiğimizin olmazsa olmazlarındansın artık

Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz sen yeterki düzenli paylaşımda bulun burada motivasyonun tavan yapacaktır ve en kısa zamanda o bir kaç fazlalıkta gitmiş olucak
Bu arada Enişteyede tehessüf ederiz ne demek su aygırı

Ona en güzel cevabı fıstık gibi olunca vereceksin

Slm kizlar..bugun oruclu oldugumdan bi gariplik var ustumde:) bi uyumusum 3 saat esim sagolsun cocuklara bakmis.uyaninca ben bile sasirdim nasil bu kadar uyudum diye..biraz usutmusim sanirim onun etkisi var..halsizlik burun felan ..hemen uyaninca mutfaga attim kendimi..yayla corbasi, kabak yemegi ,et sote ve pilav yaptim..normal ne yapsam diye dusunuyodum hepsi birden olustu:)
Sindicim iyi yolculuklar iyi tatiller...benimde kardesim gitti bugun huzunluyum azcik..
ceco mas. Sosyal yasiyosun kiz cok sanslisin
fazla kimse yazmaz oldu nerdesiniz kizlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…