80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaaaa oyledir kesin Ya abla su kk eni sinir etti iyice olmuyo telden bende telden giriyorum hala ama siteden , nebicim bir yer burasi inan sogudum:s giresim yok insha Allah telden girilebilir? Biri beni bilgilendirirmi telden girilcekmi artikdiye

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Kaza zede ceco geldiiiiiii

Bugün öğleden sonra kendimi dışarı attım
Annem ille senin büyük kıza tshirt falan alalım dedi ve Defactoya gittik. Arabayı bir yere park edip baya yürüdük ama mağazaya varana kadar pek yorulduğum söylenemez ancak daha mağazaya adımımı attığım anda nasıl olduysa sol bacağım kalcadan bir takıldı öyle böyle değil
Çığlığı basmamak için kendimi zor tuttum birazdan geçer diye düşündüm ama bir türlü geçmedi ve resmen topallayarak dolandım baya uzun süre biraz yürürsem geçer diye bir mağazaya daha uğramak için baya bir yürüdüm ama geçeceğine çok daha beter oldu ve arabayla çok zor döndüm

Eve geldiğimden beri ağrım geçmedi. Allahtan akşam yemeğimi yapmıştım daha evvelde gelince biraz uzandım. Tabi sağ sola dönmek ne mümkün eşim gelince az ovalıyayım dedi ama nafile çığlık atmamak için kendimi zor tuttum
İnşallah yarına kadar birşeyim kalmaz ama şu anda lavaboya bile giderken eşim yardım etmek zorunda
TAm salona girdik bari bilgisayarın yanında beni bırakta kafam dağılsın dedim de kendimi buraya attım

Yarında geçmezse artık mecbur doktora gideceğim

Kızlar Merhaba ben şimdi ucagın bekliyorum Daha yarım saat 45 dk falan var kusura bakmayın giremedim doğru düzgün cumadan beri hepinizi öpüyorum

Canım şu anda kesin varmışsındır ama yinede sana hayırlı yolculuklar
İnşallah çok güzel vakit geçirip bol enerji depolayıp geri dönersin

Canım senide Allah kardeşine kavuştursun
Bu arada RAbbim orucunuda kabul etsin...Aminnnnnnnnnn

Valla sorma fazla sosyalleştim sanırım nazara geldim
Bana kalsa her gün bir yere giderimde işte evin işinden çok fazla fırsat olduğu söylenemez o yüzden hafta sonu gelince sosyalleşme patlaması yaşıyorum

Yaaaa oyledir kesin Ya abla su kk eni sinir etti iyice olmuyo telden bende telden giriyorum hala ama siteden , nebicim bir yer burasi inan sogudum:s giresim yok insha Allah telden girilebilir? Biri beni bilgilendirirmi telden girilcekmi artikdiye

Canım bizde zor alıştık yeni sisteme ama eminim bir iki haftaya kadar cepden girilebilir hale gelir
Ben cepten nadiren giriyordum zaten ama girdiğimde bile hep site versiyonundan girdiğim için fark nasıl bilemiyorum Umarım en kısa zamanda düzelirde seni daha sık görürüz aramızda canım benim

ceco34 ve neslihank4 çok teşekkür ederim desteğiniz için.

Dönmek yok sonuca kadar devam. Zaten bu diyet olayında motivasyon iradeden daha önemli. Çünkü motive olmuşbir insan sonuca ulaşmak için iradesini de kontrol altına alır. Motivasyonun sürekli değilse , irade biryere kadar dayanıyor maalesef.

Ben de kendi çapımda yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Yalnız, öyle karatay veya dukan veya x bir diyet dememin imkanı yok. Neden? Ben büyük bir markette reyon şefiyim. Sürekli ayaktayım. Orta hareketli bir iş hayatım var.
6 da uyanıp, 6,30 da yola çıkıyorum. 1,5 saatte işegidiyorum,yolum çok uzun Akşam 6 da çıktığım halde evde ancak 8 gibi olabiliyoum.En erken 7,30. Zaten pertim çıkmış oluyor. Dolayısıyla ne o tavukları, yumurtaları haşlamaya, ne de köfteleri ızgara yapmaya vaktim var tabi yönetici olduğumdan belli bir mola ve yemek saatim yok. istediğim saatte isteğim şeyi istediğim sıklıkta yiyebilirim. zaten market ortamı,meyve sebzze herşey var.ara öğünlerimde salatalık,meyve falan rahat rahat tüketebiliyorum.

Ben de yediklerime,kalorime, dikkat ediyorum.

Mesela bugünkü yediklerimi paylaşayım;

sabah 10:30 ; 100 gr light akbel marka beaz peynir, 5 zeytin,1 domates,2 dilim beyaz ekmek.

12:30 : 1 kase ezogelin çorbası, 1 kase cacık

15:00 2 adet incir

19:30 4 kaşık semizotu yemeği

şimdi de biraz leblebi.

aslında 18:00 den sonra hiçbirşey yemiyorumiçmiyorum. yeşilçay ve normal çay hariç ama bugün semizotundan yedim.

hergün tartılıp tartının fotosunu çekiyorumçünkü unutuyorum :) diyete başlama tarihim 09/08/2014 kg 87
bugün 18/08/2014 kg 84.250. 10 gün olmasına rağmen yavaş gidiyor gibiyim.

su içemiyorum. spor da yapamıyorum ama gün içerisinde zaten yeterince yürüyorumve hareketliyim sanırım :s

Kızlarrrrrrr yaaa şimdi baktımda üyelere özel mesaj atma olayıda kalkmış
Uzun zamandır deng gelmediğim bir arkadaşa mesaj atayım dedim ama yok o bölüm sinir oldum

Canım bence menün gayet güzel
Eminim bir kaç gün sonra karşılığını alırsın
Dediğin gibi spor yapamasanda bütün gün zaten iş yerinde dolanıyorsun
Aslında adım sayarla gün içinde kaç adım attığını görebilseydin ne kadar çok hareket ettiğinin ıspatını almış olurdum ve eminim çok daha rahat olurdun
10 gün için bence 3 kilo gayet güzel bir sonuç her zaman öyle versen ayda zaten 9 kilo eder hadi birde duraklama falan olsa ayda 6 - 7 kilo kesin gider

Geçmiş olsun canııım. Tahmin edebiliorum durumu. Bende kalça çıkığı ameliyatı var arada bi hep kitlenir.Bacağımı kaldırıp arabay atamadığımı bilirim yanii

Geçmiş olsun canııım. Tahmin edebiliorum durumu. Bende kalça çıkığı ameliyatı var arada bi hep kitlenir.Bacağımı kaldırıp arabay atamadığımı bilirim yanii

Çok sağ ol canım
İnan şu an 1 mm oynattığım anda felaket ağrım oluyor hatta lavaboya bile çığlık atarak oturdum
Kımıldamadığım da iyi sayılırım
Valla bir ara acaba kalçammı çıktı diye düşünmedim değil ama onun sanırım ancak bir düşme sonucu ancak olabilme olasilığı var diye biliyorum ( ne cümle kurdum bee )
Hani normal adım atarken oluşmaz diye tahmin ediyorum ama geçmezse artık yarın mecbur doktor yolu görünecek bana

Sanırım bu akşam pek kimse uğramayacak

Daha fazla sandalye tepesinde oturamıyacağım uzanmaya çalışayım inşallah yarına birşey kalmaz çünkü bu durum çok can sıkıcı

Yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın ( olurda gelen olursa )
Allaha emanet olun

ceco34 çok sağol ayda 6 kg gitse var ya mükemmel olur.Aslında çok değil,sağlıklı kilo vermek daha mantıklı ama ben biraz sabırsızım. ee o kadar emeğin karşılığını görmek stiyor insan haliyle..

telefonuma adımsayar yükledim ama her harketimi adım olarak algıldığından pek doğru değil sanırım.Ama aşağı yukarı tahmin edilebilir aslında...

Şimdi bu diyete ek birşeylere başlamak istiyorum, msela maydonoz suyu veya lahana suyu gibi.

bir de işyerinde bir arkadaş var erkek. o da dyor ki; kilonu ver,ondansonra spora git. yoksasporla kas yaparsın yağlar kasa dönüşür bi işe yaramaz dyor ne dersiniz.

Gecmis olsun ceco..damar damar ustune gelmis olabilir..aman dikkat et..kalca cikigi degildir ins o cok fena bisi..annemde var benim..kadincagizin hayatini cok etkiliyo..bel agrisi cok yapiyo..
mordaglar..hosgeldin canim..biraz gec oldu kusura bakma..ins istedigin kiloya istedigin zamanda gelirsin..menun gayet iyi..ama beyaz ekmek yerine kepekli yada tam bugday ekmegi tercih edebilirsin..cok erken kalkinca birbardak sut icsen 10 .30 a kadar tutar seni..yoksa meto yavaslar cok beklememek daha iyi..kolay gelsin canim..ama spor konusunda benim fikrim spor+ diyet olursa cok daha etkili..vucudun bile cok farkli oluyo..mesela 3 kilo verirsin sporla beraber 6-7 kilo vermis gibi durursun yada sporsuz 10 kilo verirsin 5 kilo ancak vermis gibi..bence spor ekle hayatina..yada isyerinde daha fazla yurumeye hareketli olmaya calis derim ben..
ben spor yapiyorum diyet isi kafama gore..80 kilo olmama ragmen 75 anca gisteriyorum baya farkediliyo kilo vermem..

Kızlarrrrrrr yaaa şimdi baktımda üyelere özel mesaj atma olayıda kalkmış
Uzun zamandır deng gelmediğim bir arkadaşa mesaj atayım dedim ama yok o bölüm sinir oldum

Arkadaşının profiline gir konuşma başlat bölümüne yaz canım özel mesaj olarak yazmıyor konuşma başlat yazıyor orası

Dayanamadım yine geldim

Eşim ben yatıyorum diyince gözlerim parladı resmen
Bu ağrıyla ben zor uyurum o yüzden salonda yatarım dedim oda tamam dedi

Canım yağların kasa dönüşmesi mümkün değilmiş
Bende spor salonuna bir ara gittiğimde aynı şey sormuştumda spor akademisi mezunu hocamız kesinlikle yanlış bilinen birşey dedi
Spor yaptıkca kas sayısı arttığı için metabolizma hızlanıyormuş ve yağ yakımı o zaman daha fazla oluyormuş
Maalesef ben üyeliğim bitince bir daha yazılamadım ve havalara girincede verdiğim kiloları geri aldım
Heee beni görenler pek fazla kilo aldığımı düşünmüyorlar o ayrı
Hani baya bir sıkılaşıyor insan ben 20 kilodan fazla geri aldım ama millet 5 - 6 kilo aldığımı düşünüyordu tabi ben doğrucu davut hep üstüne basa basa yok yok okadar değil daha fazla diyorum

Heee kilo verip öyle başlıyacağım dersen oda olur en azından derilerin hafif yumuşamaya başlayınca daha çabuk sıkılaştığını görürsün

Alkali su hakkında bilginiz varmı bir topikte sağ olsunverdiler bilgi bilmeyiniz varsa bahsetmek isterim

Alkali suyu hazır alıp denemedim ama benim bildiğim suya limon veya karbonat ekleyince alkali hale geliyormuş Bağırsakların daha düzenli çalıştığını okumuştum ama seninde edindiğin bilgileri bizimle paylaşırsan seviniriz birimizden birine fayda olursa baya dua alırsın

Ceco geri gelmissin
bende haber kanali actim..icim karardi cok acayip haber var ya turkiyede:)

Beyazcanda yazmaz oldu uzun zamandir..nereye gitti kizlar..herhalde tatil oldugu icin guzel geciriyor insanlar gununu..bizim gibi sanal takilmiyorlar

Heee baktım uykum yok ağrım var bari sabit oturupp az lak lak yapayım dedim ama dediğin gibi eski yoğunluk yok
Sanırım kocalardan fırsat bulamıyorlar kocalar olmayınca çocuklar engel
İNşallah gelirler onlarda birazdan da iki lafın belini kırarız

Slm güzel topic sakinleri şükür kavuşturana hepinizi çok özledim öncelikle bunu belirteyim sağolsun Sindimden haberleri aldım kk değişimi nedeniyle okumak bile sinir etti i bugün öğleden sonra çıktık çok şükür sabahtan bende beyin cerrahisine gittim yarın gece 2 de mr ım çekilecek belim berbat durumda hayırlısı bakalım annemin ameliyatı güzel geçti fakat çok sorun yaşadık gerek diyalizler esnasında kataterlerin tıkanıp tekrar takılması gerekse ameliyat sonrasında kanamanın durmaması çok zorladı bizi neyseki şu an iyi sadece ameliyat yerinde diren takılı sürekli kirli kan doluyor eve geldik ya şükür gelen giden az önceye kadar ev fulldü bir süre yoğun oluruz

tek tek alıntı yapmaya çalıştım ama zor olacak sanırım zaten tüm geçmişi bitiremedim yatağa atmak için zor tutuyorum kendimi ama sizleri çok özledim en azından slm vereyim dedimm yarın görüşmek üzere yeni gelen arkadaşlarım hepiniz bu samimi içten topiğimize hoşgeldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…