80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Iki gundur senin yemeklerin resimleri yok..dun hadi piknikteydin bugun naptin ekleseydinde gorseydik:))
benim telden yuklemiyo dosya buyuk diyo anlamadim..
findik yedim kahvemle beraber yarinda tutucam ins..sahura kalkamam sanirim hava cok sogudu yataga girince cikasim gelmez..

cnm bnm geçmiş olsun hoş geldin kuzummm

Hadi gözünüz aydın canım
İnşallah herşey daha da güzel olur ve Rabbim hasta olan herkese şifasını verir .....Aminnnnnn
Bir an önce aramıza dönmeni dört gözle bekliyoruz adaşım

Anaaa canımın acısına düştüm unuttum ya menüyü
Piknik yaptık ama şükür fazla kaçırdığım söylenemez
Dün zaten kahvaltıyıda orada yaptık ve domates, peynir, zeytin ve salatalığa ilave sadece yarım yufkadan yaptığım yağsız gözleme yidim sabah kahvaltısında
Akşam üzerede 4 tane minik kanat ve 3 köfte yedim bol salatayla
Fazla su içemedim tabi lavaboya zırt pırt gitmek zorunda kalmim diye ve anında 1 kg artı gördüm sabah tartıda ama eminim yarın yada öbür gün yine eksileri görürüm

Hemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım

SAbah ve akşam olmak üzere iki öğün yaptım bugün çünkü kahvaltı baya geç olmuştu
Dışardayken hafif acıkır gibi oldum ve o arada benim küçük kız ille simit diye tutturunca kızlarla 3e böldük bir simidi yarın yarım bile yemedim ki normalde 1 simit bile kesmezdi beni

Teyzeleri bugün melegimin kesesini gördük 3 mm çok sukur doktor 2 hafta sonra daha net gorunecegini soledi

oyyyy teyzeleri yesin onu ( bak hala aklım fikrim yemekte )
Maşallah subhanallah Rabbim inşallah sana bol eksili ama çoooook rahat bir hamilelik nasip eder ve sağlıcakla hayırlı bir evlat alırsın kucağına .....Aminnnnnnnnnnnnn

Aminn canim inşallah hayirlisi ile bi kucagima alsam doktorumuz yine bi yorumda bulunmadi bakalim daha erken dedi haftayida adet tarihinden hesap yaptı gelişimine gore bisey soylemedi

Efsaxcim gozun aydin canim..keseyi gormussunuz masaalah..sanki icimden bir an kiz geliyor gibi bir his oldu bende..tabiki hayirlisi..saglicakla alirsin ins kucagina melegini...
Sağol canm benim saglikli olsun da inşallah bennde ilk öğrendiğim andan itibaren erkek doğdu içime hatta 7 yasinda ki teyzenin oğlu merve abla 9 ay sonra oğlan yumurtlayarak missin falan dedi ailede hemen hemen herkese oğlan doğuyor içine ama :)) bilemiyoruz artik yeterli gelsin melegimde

slm kızlar gelemedim iki gündür. acayip düşüktü motivasyonum buraya gelmeye bile utanıyordum sizi de bozmamak için. şükür bu gün daha iyiyim yediklerimle olmasa da sporumu yaptım en azından. çoktandır görüşmediğim bir yengem vardı nette görüştük dün kız üçüncüyü doğurdun daha da gençleşmişsin dedi. bir de düğüne gittim orda da uzun zamandır görüşmediğim eşimin iş arkadaşının eşi vardı o da aaaa gülay nasıl kilo vermiş diyince azıcık kendime geldim. arminberçem bir pardesü almış 40 beden. onu denedim bu gün sadece göğüs kısmı azıcık sıktı geri kalan yerleri güzel durdu. kızlar oha gülaya da oldu deyince az bozuldum. ne demek gülaya da oldu. ben de şükür onca kilo verdim ama farketmiyolar ya da etmezden geliyolar. gerçi bunu söyleyen bir arkadaştı. kendine bakıyo nasıl kilo vermişim ama diyo. bende hiç demedim he vermişsin diye. sen bana söylemezsen bende sana söylemem. of sinir oldum yine gece gece

ayyyy canım kese görünmüş sonunda hadi gözün aydın. yeğenimiz inşallah sağsağlim doğar da resimlerden de olsa severiz fıstığı

banu cum bacağın nasıl oldu. inşallah iyileşmiştir biraz. anam kilo başa bela az farklı bişe yap hemen vücut alarm veriyo. benim de bu günlerde menüsküsler yeniden coşmaya başladı ama ben oralı olmamaya çalışıyorum

Çekemiyorlar canim hasetlerinden catliyorlar ne güzel 4o bedene dusmussun şuan onlar bana hayal gibi geliyor

Canım sen bakma millete
Çoğu insanın fesatlığından zayıflamışsın demeyi yüreği el vermiyor
Bak ne güzel 40 beden pardesü olmuş üzerine
En güzelini yapmışsın sende ona beklediği cümleyi kurmamışsın
Kim ne derse desin sakın kulak asma sonuçta kendini görüyorsun ve ne olursa olsun çok daha güzel kilolar verip onların ağzının payını vereceksin

ayyyy canım kese görünmüş sonunda hadi gözün aydın. yeğenimiz inşallah sağsağlim doğar da resimlerden de olsa severiz fıstığı
İnşallah canim benim bide II bi doktor bulabilsem çok rahatlicam cnm bugün doktor muayene bile etmedi hemşire baktim ultrasonda doktor sadece hemşirenin dediklerini tekrarladi

Canım sen bakma millete
Kim ne derse desin sakın kulak asma sonuçta kendini görüyorsun ve ne olursa olsun çok daha güzel kilolar verip onların ağzının payını vereceksin

Çekemiyorlar canim hasetlerinden catliyorlar ne güzel 4o bedene dusmussun şuan onlar bana hayal gibi geliyor
yok kız düşmeyi beceremedim daha da sanırım pardesünün kesiminden kaynaklı bişeydi. ama yinede öyle olabilme ihtimali bile çok hoşuma gitti. geçen anlattım ya şubat gibi içine bile giremediğim pantolonlar vardı arkadaş satıyordu. geçen hafta onlardan ikitanesini aldım. acayip mutlu oldum. hoş henüz ayaklarını yaptırmayı beceremedim ama inşallah en kısa sürede yaptırıp giyecem

Canım sen bakma millete

İnşallah canim benim bide II bi doktor bulabilsem çok rahatlicam cnm bugün doktor muayene bile etmedi hemşire baktim ultrasonda doktor sadece hemşirenin dediklerini tekrarladi
aman etrafına sor soruştur. iyi dr öyle bulunuyor. yoksa deneme yanılmayla doğuma kadar bulamazsın heleki istanbul gibi bir yerde

ne mutlu sana canm ben 3-4 kilo aldim düğünden sonra şimdide bebis var:)) çok kiskandim valla cnm ne mutlu sana maşallah tutu 41 kere masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…