Ya devlette sanirim cnm ozelede para dayanmaz hem de onlara da guvenemiyorum normal doğum yapmak istiyorumaman etrafına sor soruştur. iyi dr öyle bulunuyor. yoksa deneme yanılmayla doğuma kadar bulamazsın heleki istanbul gibi bir yerde
daha da verecem allahın izniyle yapamazsın diyenler görecek günleriniCanım sen bakma millete
Çoğu insanın fesatlığından zayıflamışsın demeyi yüreği el vermiyor
Bak ne güzel 40 beden pardesü olmuş üzerine
En güzelini yapmışsın sende ona beklediği cümleyi kurmamışsın
Kim ne derse desin sakın kulak asma sonuçta kendini görüyorsun ve ne olursa olsun çok daha güzel kilolar verip onların ağzının payını vereceksin
yediklerine dikkat et. ilk gebeliğimde canım tatlı çekiyo diye gece bile kalkıp topkek yerdim. şımarık oluyor insan bu dönemde. tabi cezasını 70 kilo başlayıp 96 olarak bitirerek fazlasıyla çektim. ikincide biraz daha iyiydim ama yine de çok kilo aldım. diloşun hamileliğinden önce çok spor yaptım ve şükür o beni fazla kilo almaktan korudu. sana spor yap demiyorum ama elinden geldiği kadar hafif yürüyüşlere çık ve yediklerine dikkatet inşallah doğumdan sonra kilolarını verirsin canımne mutlu sana canm ben 3-4 kilo aldim düğünden sonra şimdide bebis var:)) çok kiskandim valla cnm ne mutlu sana maşallah tutu 41 kere masallah
özel hastanede çok para gidiyor ya. eğer durumunuz varsa iyide bir dr bulursan git ama devlet hastaneleri de iyi ben üçünü de devlette doğurdumYa devlette sanirim cnm ozelede para dayanmaz hem de onlara da guvenemiyorum normal doğum yapmak istiyorum
yediklerine dikkat et. ilk gebeliğimde canım tatlı çekiyo diye gece bile kalkıp topkek yerdim. şımarık oluyor insan bu dönemde. tabi cezasını 70 kilo başlayıp 96 olarak bitirerek fazlasıyla çektim. ikincide biraz daha iyiydim ama yine de çok kilo aldım. diloşun hamileliğinden önce çok spor yaptım ve şükür o beni fazla kilo almaktan korudu. sana spor yap demiyorum ama elinden geldiği kadar hafif yürüyüşlere çık ve yediklerine dikkatet inşallah doğumdan sonra kilolarını verirsin canım
şuan öyle sunubcanim çekiyor yiyeyim demiyorum zaten hafif bulantilarim var istahim fazlasıyla kapandi cnm durumumuz var çok şükür ama dediğin gibi dayanmaz yinede herşeyi para tahlilinden tut herşeyi İstanbul kalabalık olduğundan mi nedir doktorlar çok özensiz canm ben ilk defa boyle biseyle karsilasiyorum bugün gittim eğitim araştırma hastanesiydi dusun sadece kadim doğum uzerineözel hastanede çok para gidiyor ya. eğer durumunuz varsa iyide bir dr bulursan git ama devlet hastaneleri de iyi ben üçünü de devlette doğurdum
banu cum bacağın nasıl oldu. inşallah iyileşmiştir biraz. anam kilo başa bela az farklı bişe yap hemen vücut alarm veriyo. benim de bu günlerde menüsküsler yeniden coşmaya başladı ama ben oralı olmamaya çalışıyorum
İnşallah canim benim bide II bi doktor bulabilsem çok rahatlicam cnm bugün doktor muayene bile etmedi hemşire baktim ultrasonda doktor sadece hemşirenin dediklerini tekrarladi
allah yardimcin olsun burda topu topu alti dr var ve hangisinin iyi oldugu az cok biliniyor.şuan öyle sunubcanim çekiyor yiyeyim demiyorum zaten hafif bulantilarim var istahim fazlasıyla kapandi cnm durumumuz var çok şükür ama dediğin gibi dayanmaz yinede herşeyi para tahlilinden tut herşeyi İstanbul kalabalık olduğundan mi nedir doktorlar çok özensiz canm ben ilk defa boyle biseyle karsilasiyorum bugün gittim eğitim araştırma hastanesiydi dusun sadece kadim doğum uzerine
Sağol canm benim burada fazla olunca sanirim bulmakta zor oluyorallah yardimcin olsun burda topu topu alti dr var ve hangisinin iyi oldugu az cok biliniyor.
Slm güzel topic sakinlerişükür kavuşturana hepinizi çok özledim öncelikle bunu belirteyim sağolsun Sindimden haberleri aldım kk değişimi nedeniyle okumak bile sinir etti i bugün öğleden sonra çıktık çok şükür sabahtan bende beyin cerrahisine gittim yarın gece 2 de mr ım çekilecek belim berbat durumda hayırlısı bakalım annemin ameliyatı güzel geçti fakat çok sorun yaşadık gerek diyalizler esnasında kataterlerin tıkanıp tekrar takılması gerekse ameliyat sonrasında kanamanın durmaması çok zorladı bizi neyseki şu an iyi sadece ameliyat yerinde diren takılı sürekli kirli kan doluyor eve geldik ya şükür gelen giden az önceye kadar ev fulldü bir süre yoğun oluruz
tek tek alıntı yapmaya çalıştım ama zor olacak sanırım zaten tüm geçmişi bitiremedim yatağa atmak için zor tutuyorum kendimi ama sizleri çok özledim en azından slm vereyim dedimm yarın görüşmek üzere yeni gelen arkadaşlarım hepiniz bu samimi içten topiğimize hoşgeldiniz
Teyzeleri bugün melegimin kesesini gördük 3 mm çok sukur doktor 2 hafta sonra daha net gorunecegini soledi
Muayene ücreti iyimis canm burada var bi iki tane öneriyor kar ama muayene ücretlerini bilmiyorum Haydarpaşa numune yi oneriyorlar bide devlet olarak ama yine hüsranla dönmekten korkuuorumHala felaket ağrım var canım ama kımıldatmayınca biraz daha iyi sayılırım
İnan nasıl uyuyacağımı bilmiyorum
Valla canım bize yakıın olmuş olsaydın kesin gel benim doktoruma götüreyim seni derdim
Özel hastane olmasına rağmen 30 lira muayene ve adam kesinlikle normal doğum yanlısı birisezeryana ancak çocuğun hayatı söz konusuysa razı geliyor tabi o hastanede doğum kaç para onu bilmiyorum ama onunda fazla birşey tutacağını sanmıyorum tabi uzak mesafe o bakımdan zor
Sağol cnm benim amin insssGeçmiş olsun canım..Sonunda geldin
Alışırsın siteye merak etme ilk başta bende zorlanmıştım ama alıştık heralde hepimiz
Gözünaydın canım çok sevindimAllah sağlıkla kavuştursun bebeğine..
Muayene ücreti iyimis canm burada var bi iki tane öneriyor kar ama muayene ücretlerini bilmiyorum Haydarpaşa numune yi oneriyorlar bide devlet olarak ama yine hüsranla dönmekten korkuuorum
Sağol canim iyi gecelerHayırlısı canım
Hİç kendini korkutma sonuçta uzun zaman var önünde olmadı bir kaç tane deneyeceksin
Rabbim inşallah güzel bir doktor deng gelmeni nasip eder ....Aminnnnnnnnnnnnn
Neyse bende kaçtım uyumaya çalışayım
Hepinizi kocaman öpüyorum
afiyet olsun neslim. naptun tartida bi hareket var mi. ben kendimi fena simarttim ve sizin gerinize dustum muhtemelen gecmissindir benikaptancım çok geçmiş olsun tekrar her şey gönlünce olsun
kızlar dün menu yazamadım
sabah kk kahvaltısı peynirli omletle
öğle ayran fındık
akşam semiz yemeği ve kabak yemeği yoğurtla+fındık
yatmadan önce ayran+fındık susamlı ballı 2 parça tatlı
spor yurume+yuzme
tebrikler cnm işte böyle. beraber eriyeceğiz sen meraklanma bak ne kadar yol katettik 90 lardan indik 79 lara daha neler görecez yolumuz açık uzunda olsagunaydin kizlar. ne geceydi ama. don don bir turlu uyuyamadim. hayal kurdum incecik bir hatun oldugumu herkesin begenisini kazandigimi falan. amaaaa sabah kalktigimda yeniden aci gerceklerle yu yuze geldim. ben hala kiloluyum. hemde cok. moralimi bozmamam lazim. bir.gunde o kadar veremeyecegim ap acik ortada zaten. azicik disimi sıkmam gerek bir kac ay kadar. sonra hayalimdeki gibi olacam insallah.
yok cnm tartılmadım cumadan öncede çıkmıcam. ne bileyim akşam kaçamak yaptım ayran fındık ve bi ufak susamlı tatlı yedim ama sabah akşam yurumeye çalışıyorum bakalım cuma ola hayrola. bu arada 2. d vit iğnesinide oldum. onunda faydası oluyor bana sanırımafiyet olsun neslim. naptun tartida bi hareket var mi. ben kendimi fena simarttim ve sizin gerinize dustum muhtemelen gecmissindir beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?