80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

daha da verecem allahın izniyle yapamazsın diyenler görecek günlerini toplanmam lazım en kısa sürede. adetimin verdiği ağırlığı üzerimden birzn önce atmam lazım. gerçi bu gün şekerli bişe yemedim ama protein de çok almadım. yarın az daha gayret edecem

ne mutlu sana canm ben 3-4 kilo aldim düğünden sonra şimdide bebis var:)) çok kiskandim valla cnm ne mutlu sana maşallah tutu 41 kere masallah
yediklerine dikkat et. ilk gebeliğimde canım tatlı çekiyo diye gece bile kalkıp topkek yerdim. şımarık oluyor insan bu dönemde. tabi cezasını 70 kilo başlayıp 96 olarak bitirerek fazlasıyla çektim. ikincide biraz daha iyiydim ama yine de çok kilo aldım. diloşun hamileliğinden önce çok spor yaptım ve şükür o beni fazla kilo almaktan korudu. sana spor yap demiyorum ama elinden geldiği kadar hafif yürüyüşlere çık ve yediklerine dikkatet inşallah doğumdan sonra kilolarını verirsin canım

özel hastanede çok para gidiyor ya. eğer durumunuz varsa iyide bir dr bulursan git ama devlet hastaneleri de iyi ben üçünü de devlette doğurdum
şuan öyle sunubcanim çekiyor yiyeyim demiyorum zaten hafif bulantilarim var istahim fazlasıyla kapandi cnm durumumuz var çok şükür ama dediğin gibi dayanmaz yinede herşeyi para tahlilinden tut herşeyi İstanbul kalabalık olduğundan mi nedir doktorlar çok özensiz canm ben ilk defa boyle biseyle karsilasiyorum bugün gittim eğitim araştırma hastanesiydi dusun sadece kadim doğum uzerine

Hala felaket ağrım var canım ama kımıldatmayınca biraz daha iyi sayılırım
İnan nasıl uyuyacağımı bilmiyorum

İnşallah canim benim bide II bi doktor bulabilsem çok rahatlicam cnm bugün doktor muayene bile etmedi hemşire baktim ultrasonda doktor sadece hemşirenin dediklerini tekrarladi

Valla canım bize yakıın olmuş olsaydın kesin gel benim doktoruma götüreyim seni derdim
Özel hastane olmasına rağmen 30 lira muayene ve adam kesinlikle normal doğum yanlısı biri sezeryana ancak çocuğun hayatı söz konusuysa razı geliyor tabi o hastanede doğum kaç para onu bilmiyorum ama onunda fazla birşey tutacağını sanmıyorum tabi uzak mesafe o bakımdan zor

allah yardimcin olsun burda topu topu alti dr var ve hangisinin iyi oldugu az cok biliniyor.

Geçmiş olsun canım..Sonunda geldin
Alışırsın siteye merak etme ilk başta bende zorlanmıştım ama alıştık heralde hepimiz

Teyzeleri bugün melegimin kesesini gördük 3 mm çok sukur doktor 2 hafta sonra daha net gorunecegini soledi

Gözünaydın canım çok sevindim Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine..

Muayene ücreti iyimis canm burada var bi iki tane öneriyor kar ama muayene ücretlerini bilmiyorum Haydarpaşa numune yi oneriyorlar bide devlet olarak ama yine hüsranla dönmekten korkuuorum

Muayene ücreti iyimis canm burada var bi iki tane öneriyor kar ama muayene ücretlerini bilmiyorum Haydarpaşa numune yi oneriyorlar bide devlet olarak ama yine hüsranla dönmekten korkuuorum

Hayırlısı canım
Hİç kendini korkutma sonuçta uzun zaman var önünde olmadı bir kaç tane deneyeceksin
Rabbim inşallah güzel bir doktor deng gelmeni nasip eder ....Aminnnnnnnnnnnnn

Neyse bende kaçtım uyumaya çalışayım
Hepinizi kocaman öpüyorum

kaptancım çok geçmiş olsun tekrar her şey gönlünce olsun
kızlar dün menu yazamadım
sabah kk kahvaltısı peynirli omletle
öğle ayran fındık
akşam semiz yemeği ve kabak yemeği yoğurtla+fındık
yatmadan önce ayran+fındık susamlı ballı 2 parça tatlı
spor yurume+yuzme

gunaydin kizlar. ne geceydi ama. don don bir turlu uyuyamadim. hayal kurdum incecik bir hatun oldugumu herkesin begenisini kazandigimi falan. amaaaa sabah kalktigimda yeniden aci gerceklerle yu yuze geldim. ben hala kiloluyum. hemde cok. moralimi bozmamam lazim. bir.gunde o kadar veremeyecegim ap acik ortada zaten. azicik disimi sıkmam gerek bir kac ay kadar. sonra hayalimdeki gibi olacam insallah.

afiyet olsun neslim. naptun tartida bi hareket var mi. ben kendimi fena simarttim ve sizin gerinize dustum muhtemelen gecmissindir beni

tebrikler cnm işte böyle. beraber eriyeceğiz sen meraklanma bak ne kadar yol katettik 90 lardan indik 79 lara daha neler görecez yolumuz açık uzunda olsa

afiyet olsun neslim. naptun tartida bi hareket var mi. ben kendimi fena simarttim ve sizin gerinize dustum muhtemelen gecmissindir beni
yok cnm tartılmadım cumadan öncede çıkmıcam. ne bileyim akşam kaçamak yaptım ayran fındık ve bi ufak susamlı tatlı yedim ama sabah akşam yurumeye çalışıyorum bakalım cuma ola hayrola. bu arada 2. d vit iğnesinide oldum. onunda faydası oluyor bana sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…