- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
d vit i dr mu verdi burda hic yapmiyolar d vit olcumu yayok cnm tartılmadım cumadan öncede çıkmıcam. ne bileyim akşam kaçamak yaptım ayran fındık ve bi ufak susamlı tatlı yedim ama sabah akşam yurumeye çalışıyorum bakalım cuma ola hayrola. bu arada 2. d vit iğnesinide oldum. onunda faydası oluyor bana sanırım
tatlım bana banu önerdi gidip özelde 52 tl ye yaptırdım 15 gunde sonuç çıktı 32 birim çıktı doktor normal dedi ama banum düşük dedi. karataycılarda 80-100 birim altı düşük diye yorum yaptılar facede. önerileri doğrultusunda hem b12 hem d vit iğnesine başladım. 5 ampul b12 2 ampul d.vit yaptıdım şimdiye kadar. sonuç insülin direnci ilaçlarımı bıraktım.şeker ataklarım bitti ve da zindeyim acıkmıyorum. bu arada banu önermişti q enzim q10 anti oksidanla omega 3 de günlük alıyorum canımd vit i dr mu verdi burda hic yapmiyolar d vit olcumu ya
kaptancım çok geçmiş olsun tekrar her şey gönlünce olsun
kızlar dün menu yazamadım
sabah kk kahvaltısı peynirli omletle
öğle ayran fındık
akşam semiz yemeği ve kabak yemeği yoğurtla+fındık
yatmadan önce ayran+fındık susamlı ballı 2 parça tatlı
spor yurume+yuzme
gunaydin kizlar. ne geceydi ama. don don bir turlu uyuyamadim. hayal kurdum incecik bir hatun oldugumu herkesin begenisini kazandigimi falan. amaaaa sabah kalktigimda yeniden aci gerceklerle yu yuze geldim. ben hala kiloluyum. hemde cok. moralimi bozmamam lazim. bir.gunde o kadar veremeyecegim ap acik ortada zaten. azicik disimi sıkmam gerek bir kac ay kadar. sonra hayalimdeki gibi olacam insallah.
Omega 3 kullanıyorum bende ama q enzimq10 nasıl kullancağımı bilemedim.hergünmü alıyosun ve kaç tane içiyosun.çokmu sordumtatlım bana banu önerdi gidip özelde 52 tl ye yaptırdım 15 gunde sonuç çıktı 32 birim çıktı doktor normal dedi ama banum düşük dedi. karataycılarda 80-100 birim altı düşük diye yorum yaptılar facede. önerileri doğrultusunda hem b12 hem d vit iğnesine başladım. 5 ampul b12 2 ampul d.vit yaptıdım şimdiye kadar. sonuç insülin direnci ilaçlarımı bıraktım.şeker ataklarım bitti ve da zindeyim acıkmıyorum. bu arada banu önermişti q enzim q10 anti oksidanla omega 3 de günlük alıyorum canım
Gözün aydın canım.umarım sağlıkla alırsın bebißini kucağına.İnşallah canim benim bide II bi doktor bulabilsem çok rahatlicam cnm bugün doktor muayene bile etmedi hemşire baktim ultrasonda doktor sadece hemşirenin dediklerini tekrarladi
b 12 ye bir suredir basladim zaten. ama d vit kullanmadim. burda ozeller de bespara etmez sadece para aliyolar. makineleri falan baya eskiymis dogru olcum yapmiyomus. o yuzden devlete gidiyorum hep. peki igneleri kaca aldin omegayi falan. sakincasi yoksa ogrenebilirmiyim. gecen bir dr a sordum omegayi siz mi yaziyosunuz biz kafamiza gore mi aliyoz diye. siz aliyosunuz ama dikkatet piyasada cok sahte urun dolasiyo dedi tirstim acikcasi.tatlım bana banu önerdi gidip özelde 52 tl ye yaptırdım 15 gunde sonuç çıktı 32 birim çıktı doktor normal dedi ama banum düşük dedi. karataycılarda 80-100 birim altı düşük diye yorum yaptılar facede. önerileri doğrultusunda hem b12 hem d vit iğnesine başladım. 5 ampul b12 2 ampul d.vit yaptıdım şimdiye kadar. sonuç insülin direnci ilaçlarımı bıraktım.şeker ataklarım bitti ve da zindeyim acıkmıyorum. bu arada banu önermişti q enzim q10 anti oksidanla omega 3 de günlük alıyorum canım
canim sagsalim.varmana.sevindim. bol bol hasret gider. yoklugun belli olmaz mi hic elbette ozluyoruz seni. arada ugra cok uzak kalmaKızlar yokluğum belli oluyo mu özlediniz mi beni bakayım
Ben artık istanbuldayım bugun ailemle keyif yapıyorum evde sizlere de haber vereyim dedim
sagol canım amin inşallahGözün aydın canım.umarım sağlıkla alırsın bebißini kucağına.
keske sihirli degnek olsa demi. ama bogazimizdan kismadigimiz surece zor gorunuyo vermemiz. yavas yavad ta olsa verecez ama inaniyorum. hayatimin en guzel yillarini obez olarak gecirdim daha da boyle kalmaya niyetim yokMenu harika canim. semizotu bende bulsam da yesem ah ah :-(
Bende hep bi cirpida vermeyi hayal ederdim annem de hep bana kilolari bi cirpida mi aldin da bi cirpida vercen derdi...
Yillarca depoladik simdi aylara dokerek vericez yapicak bisey yok :-(
Canım hoş geldin.Slm güzel topic sakinlerişükür kavuşturana hepinizi çok özledim öncelikle bunu belirteyim sağolsun Sindimden haberleri aldım kk değişimi nedeniyle okumak bile sinir etti i bugün öğleden sonra çıktık çok şükür sabahtan bende beyin cerrahisine gittim yarın gece 2 de mr ım çekilecek belim berbat durumda hayırlısı bakalım annemin ameliyatı güzel geçti fakat çok sorun yaşadık gerek diyalizler esnasında kataterlerin tıkanıp tekrar takılması gerekse ameliyat sonrasında kanamanın durmaması çok zorladı bizi neyseki şu an iyi sadece ameliyat yerinde diren takılı sürekli kirli kan doluyor eve geldik ya şükür gelen giden az önceye kadar ev fulldü bir süre yoğun oluruz
tek tek alıntı yapmaya çalıştım ama zor olacak sanırım zaten tüm geçmişi bitiremedim yatağa atmak için zor tutuyorum kendimi ama sizleri çok özledim en azından slm vereyim dedimm yarın görüşmek üzere yeni gelen arkadaşlarım hepiniz bu samimi içten topiğimize hoşgeldiniz
Gözün aydın canım. 2 hafta sonra kalp atışları da gümbür gümbür gelir. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kendine dikkat et. ilk 4 ay çok önemli her konuda. Yediğine içtiğine dikkat et. Mide bulantısı varsa yemen zorlaşabilir ama zorlaman gerekecek kendini. Bebeğin beyin gelişimi ilk 4 ayda oluyor çünkü.Teyzeleri bugün melegimin kesesini gördük 3 mm çok sukur doktor 2 hafta sonra daha net gorunecegini soledi
sagol canm kesesı bıraz kucuk gıbı geldı doktorda yorum yapmadı oyleymıs bu ılk aylar cok onemlımıs canm 2 hafta sonra tekrar cagırdı ama ben cuma gunu ılk gıttıgım doktora tekrar gdıcem bakalım o belkı daha aydınlatıcı konusurGözün aydın canım. 2 hafta sonra kalp atışları da gümbür gümbür gelir. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kendine dikkat et. ilk 4 ay çok önemli her konuda. Yediğine içtiğine dikkat et. Mide bulantısı varsa yemen zorlaşabilir ama zorlaman gerekecek kendini. Bebeğin beyin gelişimi ilk 4 ayda oluyor çünkü.
O ne güzel Allah kavuşturdu tadını çıkar canım.Kızlar yokluğum belli oluyo mu özlediniz mi beni bakayım
Ben artık istanbuldayım bugun ailemle keyif yapıyorum evde sizlere de haber vereyim dedim
Canım çok sık ultrasyona girme. bekle iki hafta acele ediyorsun gibi geldi bana. Daha önünde uzun bir süreç var. Oraya da gitsen kese küçükse adetinden değil demekki. Kalp atışları duyulmaz hemen. Sabırlı olman lazım.sagol canm kesesı bıraz kucuk gıbı geldı doktorda yorum yapmadı oyleymıs bu ılk aylar cok onemlımıs canm 2 hafta sonra tekrar cagırdı ama ben cuma gunu ılk gıttıgım doktora tekrar gdıcem bakalım o belkı daha aydınlatıcı konusur
yok canm acele edıyorumda bebegın gelısımı hakkında hıc bı yorum yapmıyorlar. bende o yüzden endıselenıyorum bıde ılk annelıkte olunca cok evhamlıyım baakıyorum formda herkesın doktoru baya bılgılendırıyor benmkı sus pus olunca ıcıme kurt dusuyorCanım çok sık ultrasyona girme. bekle iki hafta acele ediyorsun gibi geldi bana. Daha önünde uzun bir süreç var. Oraya da gitsen kese küçükse adetinden değil demekki. Kalp atışları duyulmaz hemen. Sabırlı olman lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?