80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

d vit i dr mu verdi burda hic yapmiyolar d vit olcumu ya

Gunaydin kizlar..
guzel bir gun dilerim..
ayyuzlum kafayi bozuyo insan bazen bu kilo vermeyle:)) demek uyutmadi seni..ins olucak arkadasim pes etmiyoruz...zayiflama yolundayiz...
bende gece sahura kalktim bir kutu kremali meyveli kefir yedim..ilk defa almistim biraz kaloriliydi ama tum gun ac olunca sorun olmaz diye dusundum..kaldi 3 gunum ha gayretdun spor yapmadim ama bu aksam tekrar basliyorum..spor bana iyi geliyo..

d vit i dr mu verdi burda hic yapmiyolar d vit olcumu ya
tatlım bana banu önerdi gidip özelde 52 tl ye yaptırdım 15 gunde sonuç çıktı 32 birim çıktı doktor normal dedi ama banum düşük dedi. karataycılarda 80-100 birim altı düşük diye yorum yaptılar facede. önerileri doğrultusunda hem b12 hem d vit iğnesine başladım. 5 ampul b12 2 ampul d.vit yaptıdım şimdiye kadar. sonuç insülin direnci ilaçlarımı bıraktım.şeker ataklarım bitti ve da zindeyim acıkmıyorum. bu arada banu önermişti q enzim q10 anti oksidanla omega 3 de günlük alıyorum canım

Menu harika canim. semizotu bende bulsam da yesem ah ah :-(

Bende hep bi cirpida vermeyi hayal ederdim annem de hep bana kilolari bi cirpida mi aldin da bi cirpida vercen derdi...
Yillarca depoladik simdi aylara dokerek vericez yapicak bisey yok :-(

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Tahmin ettiğim gibi sabaha kadar uyuyamadım ağrıdan sabah 5e geliyordu dalmışım sabahtada 8 buçukta ayaktaydım felaket uykum var
Sağ olsun büyük kız kahvaltı falan hazırlıyorda birazdan birşeyler yiyeceğim
Rabbim kimseyi elden ayaktan düşürmesin valla berbat birşey Şükür kızım varda o uyandığından beri sen otur ben yaparım diyor
Öğleden sonra annem uğrar diye önce salonu bir güzel toparladı şimdide mutfakta
Aslında kendimi kötü hissediyorum ama gerçekten canım çok yanıyor ayağa kalkıp adım atmaya kalkışınca
Şimdi bir sıcak duş aldım zorlada olsa ama pek bir fayda etmedi
Kahvaltıdan sonra artık biraz oturduğum yerde iş yaparım ( çamaşırlar var katlanacak onları kız önüme yığarda öyle hallederim )

İnşallah akşama kadar biraz daha az ağrım olur
Kas gevşeti krem falan buldum evde de onu sürerim belki fayda eder

Omega 3 kullanıyorum bende ama q enzimq10 nasıl kullancağımı bilemedim.hergünmü alıyosun ve kaç tane içiyosun.çokmu sordum

b 12 ye bir suredir basladim zaten. ama d vit kullanmadim. burda ozeller de bespara etmez sadece para aliyolar. makineleri falan baya eskiymis dogru olcum yapmiyomus. o yuzden devlete gidiyorum hep. peki igneleri kaca aldin omegayi falan. sakincasi yoksa ogrenebilirmiyim. gecen bir dr a sordum omegayi siz mi yaziyosunuz biz kafamiza gore mi aliyoz diye. siz aliyosunuz ama dikkatet piyasada cok sahte urun dolasiyo dedi tirstim acikcasi.

Kızlar yokluğum belli oluyo mu özlediniz mi beni bakayım
Ben artık istanbuldayım bugun ailemle keyif yapıyorum evde sizlere de haber vereyim dedim
canim sagsalim.varmana.sevindim. bol bol hasret gider. yoklugun belli olmaz mi hic elbette ozluyoruz seni. arada ugra cok uzak kalma

keske sihirli degnek olsa demi. ama bogazimizdan kismadigimiz surece zor gorunuyo vermemiz. yavas yavad ta olsa verecez ama inaniyorum. hayatimin en guzel yillarini obez olarak gecirdim daha da boyle kalmaya niyetim yok

Canım hoş geldin. Çok geçmiş olsun. Annenin iyi olduğuna sevindim. MR de bir sorun çıkmaz inşallah.

Teyzeleri bugün melegimin kesesini gördük 3 mm çok sukur doktor 2 hafta sonra daha net gorunecegini soledi
Gözün aydın canım. 2 hafta sonra kalp atışları da gümbür gümbür gelir. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kendine dikkat et. ilk 4 ay çok önemli her konuda. Yediğine içtiğine dikkat et. Mide bulantısı varsa yemen zorlaşabilir ama zorlaman gerekecek kendini. Bebeğin beyin gelişimi ilk 4 ayda oluyor çünkü.

sagol canm kesesı bıraz kucuk gıbı geldı doktorda yorum yapmadı oyleymıs bu ılk aylar cok onemlımıs canm 2 hafta sonra tekrar cagırdı ama ben cuma gunu ılk gıttıgım doktora tekrar gdıcem bakalım o belkı daha aydınlatıcı konusur

Canım çok sık ultrasyona girme. bekle iki hafta acele ediyorsun gibi geldi bana. Daha önünde uzun bir süreç var. Oraya da gitsen kese küçükse adetinden değil demekki. Kalp atışları duyulmaz hemen. Sabırlı olman lazım.

Bu ara menü paylaşamadım. Bugün diyetisyenime gittim. Cumadan beri bir kilo almıştım geçen hafta da kilo verememiştim. Üstelik de sporuma da dikkat ettim kaçamak yapmadım. 2 kilo ödem toplamışım. Diyetimi değiştirdi doktor. Acı biber ekledi diyetime. Kontrole gitmeden bir haftalık başka bir diyet verdi. Yarın başlayacam. Önceki diyetimde kefir vardı. doktor bir çay bardağından fazla içitinmi diye sordu söylemedim ama arada bir su bardağı içtim. Fazlası kilo aldırıyormuş. Bağırsakların çalışması için vermişti zaten, fazla kullanınca bağırsaklar ona alışıyormuş. Bende içmeyecem artık.

yok canm acele edıyorumda bebegın gelısımı hakkında hıc bı yorum yapmıyorlar. bende o yüzden endıselenıyorum bıde ılk annelıkte olunca cok evhamlıyım baakıyorum formda herkesın doktoru baya bılgılendırıyor benmkı sus pus olunca ıcıme kurt dusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…