80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar yokluğum belli oluyo mu özlediniz mi beni bakayım
Ben artık istanbuldayım bugun ailemle keyif yapıyorum evde sizlere de haber vereyim dedim
oh sağsalim vardın demek bol keyifli tatil olsun

tatlım omega 3 de banu ve sağlıklı yaşıyoruz ekibi tavsiyesi ile new life marka efa1200 diye yazanı aldım. q enzimde new life marka. d vit iğnesi 3tl :) b12 hatırlamıyorum ama oda 3-5tl ydi sanırım.iğneler çok ucuz be canım. d vitamini ben güneşlenmem rağmen bende ile az çıktı. bilemiyorum nasıl ölçtürürsün ama ölçtür bi şekilde be gülüm. ben hatta çocuklarada d vit takviyesine başlayacağım

kefir konusunda doktorla aynı kanıda değilim. ben 2 aydır düzenli her sabah kalkınca 1 su brd tüketiyorum neden kilo aldırsın ki.bu doktorların bazı takıntı inançlarına şaşıyorum doğrusu. ama ben kendim mayalıyorum. hazır gıda tüketmediğim için.

Omega 3 kullanıyorum bende ama q enzimq10 nasıl kullancağımı bilemedim.hergünmü alıyosun ve kaç tane içiyosun.çokmu sordum
canım new life marka kullanıyorum günde 1 tane. antioksidan olarak kullanıyorum.başladığımdan beri uyuklama halim kayboldu daha dinç hissediyorum kendimi.banum önermişti ve tabi karatay grubu :)

sagol neslihancim verdigin bilgi icin. d viti ben de dusunuyorum almayi. malum mus ta gunes cok fazla yuzunu gostermiyor. dedigin gibi cocuklar icin de lazim. dila nin var ama ihmal ettim vermedim. kiziyorum kendime.

Merhaba bayanlar..
Dunki.menum :
sabah: kkk
aksam: bulgur pilavi , tavuk , tarhana corbasi

Buginki menum :
Sabah : kkk
Aksam : tarhana , tavuklu kabak yemegi , cok az sade makarna , salata , ayran

Hergun yarim saat jillian micheals spor programi
Gunde bir fincan yesilcay

sln kizlar. of bu dila beni en sonunda delirtip koyacak bir kenara. saat yedide yatirdim yimi dk salladim uyumustu tam kapi caldu gozler fal tasi gibi oldu. az once nohut yahni ve pilav karistirip yedirdim. doydu karni sisti ama biberondan bise olmayinca doymuyo bu hatun zir zir bagiriyo. bende inat ettim vetmeyecm. sonucta guzel yedi doydu. uyuyana kadar sallayacam inat.ettim

Merhaba arkadaşlar bi yandan kızımı sallıyorum ninnisi söylüyorum bi yandanda size yaziyorum ondan yanliş bi şeyler yazabilirim neyse bü günkü menüm
Sabah
Domates
Salatalık
4-5 zeytin
1 yağda yumurta

Ara
bir armut
Yarım şeftali
öğle
Salata içerisin 4 yk lor peynirli
15 adet anteo fıstığı
2 minik parça fırında tavuk 4 dilim fırında patetes
Ara
Bir el büyüklüğünde maraş tarhanası
Akşam
Salata
Patates yemeğin bir kaç parça
Ara armut bu günlük bu kadar yedim yarın ddaha az yiycem ve vu kilolardan kurtulucam .acaba 2015 ağustosta 65 leri görürmüyüm bilmiyorum ama görüceğime inanıyorum ...
Bu arada arkadaşlar tartı günümüz hangi gün

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Yine ben geldimmm

Şükür ağrılarım biraz azaldı ve ufak ufak ayağımın üzerine basabiliyorum
Bugün sağ olsun büyük kızım bütün evle ilgilendi ( en azından denedi diyelim )
Kahvaltı ve öğlenlik o hazırladı akşamlıkta sağ olsun eşim tembel işi yaptı ama karnımız doydu şükür

Yarın daha iyi olursam anneme gidiceğim biraz
Kızkardeşimde oraya gelecekmiş bari onda kalır biraz dinlenirim akşamda büyük ihtimal yemeğe kalırız

kizlar eylul ameliyatini olmus cok agrisi oldugu icin kalkip pc acamiyormus. dlm soyledi cuma kontrolu varmis. tartilip haber verecekmis

Aleyküm selam canım
Çok şükür iyi haberlerini aldık
RAbbim acil şifalar versin inşallah...Aminnnnnn

SEnde bizden çok selam söyle görüştüğünde

Allah yardımcın olsun canım
Şimdikiler maşallah çok inatcı benim küçük cadıda istediği olana kadar inat yapıyor.
Umarım inadını kırabilirsin olmadı bir dahakine biraz daha az yedirip çeyrek biberonda olsa süt verirsin ( hatta ben kansızlık yapmasın diye içine az su karıştırıyordum tadını pek sevmedi sanırım eskisi gibi süt diye tutturmuyor arada bir aklına geliyor artık )

SAnada Allah yardımcı olsun canım
Umarım seninkide bir an önce uyurda en azından biraz dinlenme imkanın olur

Bu arada tartı günümüz cuma sabahları

Başlangıç;
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Hedef:
Yaptığım spor:

Şeklinde yapıyoruz genelde bildirimlerimizi

Teşekkür ederim ceco bu arda sanada geçmiş olsun allah acil şifasını versin bilgi verdiğin için sağol

slam cnm nasılsın ? nasıl gidiyor

Aleyküm selam canım
Çok şükür şu anda çok daha iyiyim ufak ufak ayağıma basmaya başladım ( hala ağrım var ama sanırım yavaş yavaş geçecek arada oynatmaya çalışıyorum ki kas sıkıştıysa düzelsin diye )

canım new life marka kullanıyorum günde 1 tane. antioksidan olarak kullanıyorum.başladığımdan beri uyuklama halim kayboldu daha dinç hissediyorum kendimi.banum önermişti ve tabi karatay grubu :)
Hangi karatay gurubu acaba.facede ki gruplardanmı.bende karataycıyımda,

Slm kizlar..iftardan sonra mayistim..2 gundur dogru duzgun is yapamiyorum ya oruclu iken halim olmuyo pek..spor yapicakzim ama midem sismis cok yemisim galiba..kipirdayamiyorum yarin kalkinca yaparim ins...yesil cay yaptim sindirsin diye...
ayyuulum kiuina nohut gaz yapmis olabilir canim..bize bile yapiyo:) huzursuzlugu ondandir ...benim kucukte cok miy miy..gelip gidip benim opuyo ya herseyi unutturuyo bana..bide ben seni cok seviyom diyisi var..oyyy kuzumm...
ceco daha iyisin demekki gezme dusundugune gore:) aman iyi ol canim..bak kiz evladin faydalarina..oyy benim kuzularda buyuyup yardim eder bana ins..gerci hasta filan olayim hic kiyamazlar hemen ortaligi toplayip herseyiayagima getirirler..evlat can ya...neyse iftarimida yazayim..
Firin patates kizartma ustune sarimsakli yogurt
kiymali kapuska
salata
iki dilim karpuz
Sutlu irmik tatlisi ( nihayet bitti)

Ay ne yapayım evde otur otur fenalık geliyor bana
Dediğin gibi kız bir başka Benim büyük bugün başı ağrıdığı halde bir iki ayaklanmaya kalkıştım diye otur ya sen ben hallederim dedi durdu Ufaklığın bugün nedense miskinliği üzerindeydi ablası yardım et dedikçe dibime girdi ben anneme bakıyorum sen yap işleri dedi
Bir tek öğlence çorbayı ben karıştıracağım tezgaha oturup dedi onada ablası izin vermedi yanarsın diye ( normalde yaptırıyorda diğer işlere yardım etmedi ya gıçıklık yaptı biraz ablamız ) ufaklık bir ağladı; hemen telefonu alıp ağlayarak babasını aradı babacık ablacığa ceza ver ben çorba karıştırmak istiyorum ama bana kızdı izin vermedi diye
Tam komediydi halleri

Bu arada RAbbim oruçlarını kabul etsin benimde aslında eksiklerim var bir kaç gün ama bu sıcaklarda Allah biliyor ya yemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…