80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Neyse kimsecikler kalmadığına göre bende ufaktan yatayım

İnşallah bu gece kendi yatağımda yatmayı beceririm
Koltukta hiç uyuyamamıştım dün gece

Yarın görüşene kadar hepiniz ( sonradan gelen olursa )
Allaha emanet olun

Gunaydin kizlar :-(
Bugun reglimin 4. gunu ama ben arti da cikiyorum.moralim cok.bozuk regl bitince dusermi bu kilo acaba odem toplamis gibi de.hissetmiyorum.ama off yaa

Pardon ama eğlenceli bir durum göremiyorum ben ortada.
Ayrıca soruyuda size sormamıştım.
Zahmet olmuş.
Işin sadece boğazını tutmakla bitmediğini burdaki arkadaşlarımın hepsi bilir zaten.

Hangi karatay gurubu acaba.facede ki gruplardanmı.bende karataycıyımda,
selam canım
https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul?fref=ts
facede bu grup karatay grubu canım sende takip edebilirsin paylaşımları çok faydalı

kızlar dün uğrayamadım.menude yazamadım yazıp biraz geçmiş yapayım
12/8/14 menum
kalkınca kefir,çörekotu,keten tohumu,2brd su
sabah karatay kahvaltısı
öğle ızgara köfte az patates kızartma 2 kaşık pirinç pilav
akşam yarmalı yayla çorbası, y.mercimekli bulgurlu,asma yapraklı pilavımsı yemek yoğurt
spor sabah 30dk yurume+15dk plates
spor akşam 20dk yurume

Teşekkürler neslihancım.

sagol neslihancim verdigin bilgi icin. d viti ben de dusunuyorum almayi. malum mus ta gunes cok fazla yuzunu gostermiyor. dedigin gibi cocuklar icin de lazim. dila nin var ama ihmal ettim vermedim. kiziyorum kendime.
çocuklara verilen d vit damlalarını dikkatli kullanın kızlar hatta 2 kere düşünün araştırıp öyle verin
hatta şu yazıyı okuyun aklıma gelmişken dur bakıp buluyorum.......
http://maranki.com/tr-TR/haberler/1068/bebeginize-verdiginiz-d-vitamini-kanserojen-katkili-olabilir
buldum okuyun buyrun

kizlar eylul ameliyatini olmus cok agrisi oldugu icin kalkip pc acamiyormus. dlm soyledi cuma kontrolu varmis. tartilip haber verecekmis
çok geçmiş olsun eylüle acil şifalar

hoş geldin canım. öncelikle acele etme inan verdikçe şevke geleceksin az sabır. ama diyet yapıyorum derken sağlığından olma olurmu.biz kızlarla burada sağlıklı beslenerek kilo veriyoruz. misal menunu eleştireyim bilgim dahilinde
1- sabahki menunde karbonhidrat yok. biz işlenmiş karbonhidrat değil doğal basit karbonhidrat olarak ( ekmek yerine) sabahları çiğ çerez( ceviz,badem,fıstık,fındık) yiyoruz. akşamlarıda bulgur buğday, kurubaklagil yiyoruz yemeklerin yanında ekmek işlenmiş Gİ si yüksek olduğundan hayatımızda yok kadar az.
unutma karbonhidrat beyinin ihtiyacını karşılayan tek enerji kaynağı , yeterince ve sağlıklısını yemezsen beynin aç kalır.
2- meyveyi öğleden sonra yememeye çalış meyvelerin Gİ si yüksek o nedenle sadece sabah öğünlerinde tercih etmeye çalış
3- 6 öğün yemek yeme işini iyi araştır bidaha düşün. sence atalarımız 6 öğünmü yiyorlardı taş devrinde?
sevgiler kolay gelsin

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerelerdesiniz yahuuuuuuuuuu
acil şifalar ceco çok geçmiş olsun
bende eşimin motorundan inerken ayağımı egzoza yapıştırıp yaktım dün akşam. acayip canım yanıyor hala

Selam Kızlar. Herkes iyidir inşallah...
Menü
Sabah
1 kuru incir+2 bardak ılık su

2 kk beyaz peynir
5 adet zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 adet ceviz
1 dilim k.ekmeği
yeşillik domates salatalık (pul biberli, limonlu ve zeytinyağlı)

Ara
1 adet küçük elma

Öğle
4 köfte büyüklüğünde kırmızı et haşlama
sınırsız salata (zeytinyağlı, pul biberli, limonlu ve elma sirkeli- tuz yok)
1 dilim k.ekmeği

Ara
2 adet siyah kayısı

Akşam
5 y.kaşığı fırında patlıcan kızartması (bol domates soslu ve sarımsaklı)
bir kase yağsız yoğurt (1 tatlı kaşığı çörek otu ve pul biber karıştırılmış)
1 dilim k.ekmeği

sıvı 3,5 litre su, 1 bardak yeşil çay, 2 bardak mısır püskülü-kiraz sapı ve mate karışımı çay

canim allah kabul etsin oruclarini. ben cadinin derdini anladim. sutte verdim uyumadi. derdi babasi gec geldi eve dokuz bucuk gibiydi. o gelene kadar uyumadi. aksam genelde babasi uyutuyo baba kiz sevgisi meselesi. ben uyutmaya kalkisinca uyuzluk yapti :) o gelip gel kizim uyuyalim dedince hemen uyudu. yalniz o gelince bir sevinci vardi kucuk cadinin gomeye degerdi. kiskandim

Slm kizlar..bugun sabah kalkinca sporumu yaptim 55 dk..yeme icme gayet iyiydi..ama su siralar cok usuyorum..hava bizzz...aksam yemegimide 5 de yedim ..yemem artik..uykum var malesef uyumaya imkan yok..

offf alinti yapamadim elim cvp a badti. neslihaaaaan kiz sok oldum hemen gidip baktim d vit e o madde var icinde ilk defa birseyi ihmalettigim icin sansli sayiyorum kendimi ve cocugumu. simdi ilk cocuguma verdigim icin cok suclu hissediyorum. peki napacaz nerden bulup verecez bu cocuklara d vit i cok karidik duygular icerisindeyim

Slm kizlar..bugun sabah kalkinca sporumu yaptim 55 dk..yeme icme gayet iyiydi..ama su siralar cok usuyorum..hava bizzz...aksam yemegimide 5 de yedim ..yemem artik..uykum var malesef uyumaya imkan yok..
oh masallah spor yapmissin ben bu gun ev isi yapayim dedim kardio gume gitti ama kas gelistirici plates tarzi biseler yapmaya calistim. hic yoktan iyidir. uyku dedigin sey anneler icin ne imkandiz bir kelime degilmi hadret kalinan bir duygu

Ayyuzlum kizlar babalarini gorunce anneyi satiYO malesef..sipalar:))
ben oglum varken kiz olsa bu kadar cilve yapar diyodum ama kiz bambaska birseymis yasamayan anlamazmis. kiz dogurmak kocaya ortak getirmek gibi biseymis. buyuk kizimin cilveleri yetmiyo gibi simdide bu kizin cilveleri basladi yandim ben yandim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Sabah geç uyandım sonrada kahvaltı falan diyene kadar öğleni yaptık kızçelerimle
Anneme geçtim ve birlikte sarma sardık
Hazır gitmişken tabi akşam yemeğine de kaldım

Kızkardeşime ısrar ettiğimiz halde kalmadı cadı yemeğe tabi cumartesi akşamı çocukların doğum günü var pazarteside tatile çıkacaklar ve daha yapılacak bir sürü işi varmış
Bu arada tatilden söz açılınca benim yine bu sene tatile doyamadığımla ilgili serzenişlerimi dinlediler
Kızkardeşimde ulen millet sezonluk ev kiralıyor bizde kiralasak ya seneye diye vergi gazı bana
Eşim gelir gelmez bende konuyu açtım bak baldızınla çılgın bir projemiz var diye ( çılgın çünkü onun ikizleriyle benim ufaklık bir araya gelince paso kavga ederler ve biz buna rağmen 2 ay bir yerlerde ev kiralıyalım diyoruz )
Tabi eşim hemen ben seni bilmediğim yerde bırakmam diye tutturdu
Ancak halamların o tarafa Akçaya tamam derseniz olur dedi tabi kız kardeşim büyük ihtimal orayı istemeyecek ama acıkcası zaten onunla 2 ay orada kalma ithimalimiz çok zayıf sonuçta onun eşide büyük ihtimal izin vermez Bakalım ilk fırsatta onlarla da bir araya geldiğimizde bu konuyu konuşuruz çünkü artık her sene sadece 14 gün tatil beni kesmiyor isyan bayrağını açtıracaklar bana

Gunaydin kizlar :-(
Bugun reglimin 4. gunu ama ben arti da cikiyorum.moralim cok.bozuk regl bitince dusermi bu kilo acaba odem toplamis gibi de.hissetmiyorum.ama off yaa

Canım hiç moralini bozma havalar bile etkiliyor
Benimde bu ara yine ödem var hemde öyle böyle değil bugün annem bile ayaklarımı görünce kız ne oldu ayaklarına dedi de bende dalga geçiyorum onlar ayak değil toynak diye
Hele sol ayağım daha da şiş şu anda benim yarın suyun dibine vurmam lazım ki cumaya kadar ödemden kurtulayımda eksi çıkayım

acil şifalar ceco çok geçmiş olsun
bende eşimin motorundan inerken ayağımı egzoza yapıştırıp yaktım dün akşam. acayip canım yanıyor hala

Canım sanada çok büyük geçmiş olsun
Rabbim beterinden saklasın ....aminnnn
Yanık berbat birşey hala yanmıyorsa birde yumurta akını dene ( bana KKda bir arkadaş söylemişti ve gerçekten çok iyi gelmişti yanıkda )

Aranıza katılabılır mıyım 83 kıloyum :,( cok mutsuzum 63 ıle hamıleydım kızım 3 yasında :/

Tabiki
Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok güzel kilolar vereceğiz ve eski fit hallerimize döneceğiz

ben oglum varken kiz olsa bu kadar cilve yapar diyodum ama kiz bambaska birseymis yasamayan anlamazmis. kiz dogurmak kocaya ortak getirmek gibi biseymis. buyuk kizimin cilveleri yetmiyo gibi simdide bu kizin cilveleri basladi yandim ben yandim

Ben hep diyorum kumalar birken iki oldu diye
Kız biri aramızda yatmasa diğeri gece geç saate kadar oturuyor ulen yat dediğimde de tatildeyim kusura bakma hem işim ne niye erken yatayım ki diyor
Eşime diyorum spiralmiş hapmış hepsi fos 1 kız doğurmak en güzel doğum kontrol yöntemi diye
Birde bize hayır diyebiliyorlar ama kızlarına hayırda deseler en geç 10 dakika sonra o hayırlar evete dönüyor Bazen birşeye hayır diyeceğini biliyorsam ufaklığı fiştikliyorum git babacığından şunu yapmasını iste diye hani gezme falan istiyorsak o en tatlı haliyle babişkooooooooo dediği an eşim hemen ne istiyorsun söyle bakalım diyor bazen hayır dediğinde de hemen büyük kaş göz yapıyor 10 dakikaya evet olur o der gibi ve genelde oluyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…