- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
ben de rose cuyum canımrose diyeti uyguluyorum önemli olan boğaza hakim olmak[/
ben de rose cuyum canımrose diyeti uyguluyorum önemli olan boğaza hakim olmak[/QUO
Pardon ama eğlenceli bir durum göremiyorum ortada.
Ayrıca soruyuda size sormamıştım.
Zahmet olmuş.
İşin sadece boğaza hakim olmakta bitmediğini burdaki arkadaşların çoğu bilir zaten.
selam canımHangi karatay gurubu acaba.facede ki gruplardanmı.bende karataycıyımda,
Teşekkürler neslihancım.selam canım
https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul?fref=ts
facede bu grup karatay grubu canım sende takip edebilirsin paylaşımları çok faydalı
kızlar dün uğrayamadım.menude yazamadım yazıp biraz geçmiş yapayım
12/8/14 menum
kalkınca kefir,çörekotu,keten tohumu,2brd su
sabah karatay kahvaltısı
öğle ızgara köfte az patates kızartma 2 kaşık pirinç pilav
akşam yarmalı yayla çorbası, y.mercimekli bulgurlu,asma yapraklı pilavımsı yemek yoğurt
spor sabah 30dk yurume+15dk plates
spor akşam 20dk yurume
çocuklara verilen d vit damlalarını dikkatli kullanın kızlar hatta 2 kere düşünün araştırıp öyle verinsagol neslihancim verdigin bilgi icin. d viti ben de dusunuyorum almayi. malum mus ta gunes cok fazla yuzunu gostermiyor. dedigin gibi cocuklar icin de lazim. dila nin var ama ihmal ettim vermedim. kiziyorum kendime.
çok geçmiş olsun eylüle acil şifalarkizlar eylul ameliyatini olmus cok agrisi oldugu icin kalkip pc acamiyormus. dlm soyledi cuma kontrolu varmis. tartilip haber verecekmis
hoş geldin canım. öncelikle acele etme inan verdikçe şevke geleceksin az sabır. ama diyet yapıyorum derken sağlığından olma olurmu.biz kızlarla burada sağlıklı beslenerek kilo veriyoruz. misal menunu eleştireyim bilgim dahilindeMerhaba arkadaşlar bi yandan kızımı sallıyorum ninnisi söylüyorum bi yandanda size yaziyorum ondan yanliş bi şeyler yazabilirim neyse bü günkü menüm
Sabah
Domates
Salatalık
4-5 zeytin
1 yağda yumurta
Ara
bir armut
Yarım şeftali
öğle
Salata içerisin 4 yk lor peynirli
15 adet anteo fıstığı
2 minik parça fırında tavuk 4 dilim fırında patetes
Ara
Bir el büyüklüğünde maraş tarhanası
Akşam
Salata
Patates yemeğin bir kaç parça
Ara armut bu günlük bu kadar yedim yarın ddaha az yiycem ve vu kilolardan kurtulucam .acaba 2015 ağustosta 65 leri görürmüyüm bilmiyorum ama görüceğime inanıyorum ...
Bu arada arkadaşlar tartı günümüz hangi gün
acil şifalar ceco çok geçmiş olsunKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerelerdesiniz yahuuuuuuuuuu
canim allah kabul etsin oruclarini. ben cadinin derdini anladim. sutte verdim uyumadi. derdi babasi gec geldi eve dokuz bucuk gibiydi. o gelene kadar uyumadi. aksam genelde babasi uyutuyo baba kiz sevgisi meselesi. ben uyutmaya kalkisinca uyuzluk yapti :) o gelip gel kizim uyuyalim dedince hemen uyudu. yalniz o gelince bir sevinci vardi kucuk cadinin gomeye degerdi. kiskandimSlm kizlar..iftardan sonra mayistim..2 gundur dogru duzgun is yapamiyorum ya oruclu iken halim olmuyo pek..spor yapicakzim ama midem sismis cok yemisim galiba..kipirdayamiyorum yarin kalkinca yaparim ins...yesil cay yaptim sindirsin diye...
ayyuulum kiuina nohut gaz yapmis olabilir canim..bize bile yapiyo:) huzursuzlugu ondandir ...benim kucukte cok miy miy..gelip gidip benim opuyo ya herseyi unutturuyo bana..bide ben seni cok seviyom diyisi var..oyyy kuzumm...
ceco daha iyisin demekki gezme dusundugune gore:) aman iyi ol canim..bak kiz evladin faydalarina..oyy benim kuzularda buyuyup yardim eder bana ins..gerci hasta filan olayim hic kiyamazlar hemen ortaligi toplayip herseyiayagima getirirler..evlat can ya...neyse iftarimida yazayim..
Firin patates kizartma ustune sarimsakli yogurt
kiymali kapuska
salata
iki dilim karpuz
Sutlu irmik tatlisi ( nihayet bitti)
çocuklara verilen d vit damlalarını dikkatli kullanın kızlar hatta 2 kere düşünün araştırıp öyle verin
hatta şu yazıyı okuyun aklıma gelmişken dur bakıp buluyorum.......
http://maranki.com/tr-TR/haberler/1068/bebeginize-verdiginiz-d-vitamini-kanserojen-katkili-olabilir
buldum okuyun buyrun
çok geçmiş olsun eylüle acil şifalar
hoş geldin canım. öncelikle acele etme inan verdikçe şevke geleceksin az sabır. ama diyet yapıyorum derken sağlığından olma olurmu.biz kızlarla burada sağlıklı beslenerek kilo veriyoruz. misal menunu eleştireyim bilgim dahilinde
1- sabahki menunde karbonhidrat yok. biz işlenmiş karbonhidrat değil doğal basit karbonhidrat olarak ( ekmek yerine) sabahları çiğ çerez( ceviz,badem,fıstık,fındık) yiyoruz. akşamlarıda bulgur buğday, kurubaklagil yiyoruz yemeklerin yanında ekmek işlenmiş Gİ si yüksek olduğundan hayatımızda yok kadar az.
unutma karbonhidrat beyinin ihtiyacını karşılayan tek enerji kaynağı , yeterince ve sağlıklısını yemezsen beynin aç kalır.
2- meyveyi öğleden sonra yememeye çalış meyvelerin Gİ si yüksek o nedenle sadece sabah öğünlerinde tercih etmeye çalış
3- 6 öğün yemek yeme işini iyi araştır bidaha düşün. sence atalarımız 6 öğünmü yiyorlardı taş devrinde?
sevgiler kolay gelsin
acil şifalar ceco çok geçmiş olsun
bende eşimin motorundan inerken ayağımı egzoza yapıştırıp yaktım dün akşam. acayip canım yanıyor hala
oh masallah spor yapmissin ben bu gun ev isi yapayim dedim kardio gume gitti ama kas gelistirici plates tarzi biseler yapmaya calistim. hic yoktan iyidir. uyku dedigin sey anneler icin ne imkandiz bir kelime degilmi hadret kalinan bir duyguSlm kizlar..bugun sabah kalkinca sporumu yaptim 55 dk..yeme icme gayet iyiydi..ama su siralar cok usuyorum..hava bizzz...aksam yemegimide 5 de yedim ..yemem artik..uykum var malesef uyumaya imkan yok..
ben oglum varken kiz olsa bu kadar cilve yapar diyodum ama kiz bambaska birseymis yasamayan anlamazmis. kiz dogurmak kocaya ortak getirmek gibi biseymis. buyuk kizimin cilveleri yetmiyo gibi simdide bu kizin cilveleri basladi yandim ben yandimAyyuzlum kizlar babalarini gorunce anneyi satiYO malesef..sipalar:))
Gunaydin kizlar :-(
Bugun reglimin 4. gunu ama ben arti da cikiyorum.moralim cok.bozuk regl bitince dusermi bu kilo acaba odem toplamis gibi de.hissetmiyorum.ama off yaa
acil şifalar ceco çok geçmiş olsun
bende eşimin motorundan inerken ayağımı egzoza yapıştırıp yaktım dün akşam. acayip canım yanıyor hala
Aranıza katılabılır mıyım 83 kıloyum :,( cok mutsuzum 63 ıle hamıleydım kızım 3 yasında :/
ben oglum varken kiz olsa bu kadar cilve yapar diyodum ama kiz bambaska birseymis yasamayan anlamazmis. kiz dogurmak kocaya ortak getirmek gibi biseymis. buyuk kizimin cilveleri yetmiyo gibi simdide bu kizin cilveleri basladi yandim ben yandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?