- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
canim hos geldin. hepimiz eslerimizle ayni sorunu yasadik. sonra karatayla tanistik. eslerimize de anlattik. kendi halimizden memnun olmadigimizi ama biraz da destege ihtiyacimiz oldugunu falan. sen de bir bak derim karatay diyetine. eslere de pek ters dusmuyor. hem onlar da zayifliyor. benim ki de 10 kilo civari verdi. hic bise yapmiyor sadece onune koyduklarimi tika basa yiyor. biraz da abur cubur gormek istemedigini evde belirtirsen getirmez gibi geliyor. ama karsisinda kararli durman lazimselam:) 29 yaşındayım 1,5 yaşında bir kızım var şuan tam 80kiloyum boyum 1,63 bedenim 40 ideal kilom 59, evlendikten sonra kilo almaya başladım yeme düzenim değişti hayatım boyunca 49-55 kilo arasındaydım, hamile kaldığımda 90 kiloydum doğuma giderken 98! doğumdan 1 ay sonra 87, hala emziriyorum kızımı, ara ara diyet yaparak 80 kiloya kadar düştüm ama hedefime daha çok var, mühendisim kendi şirketim var hergün şantiyedeyim spor şansım pek yok ama hareketli bir hayatım var bugün yeniden diyete başladım ve sizlerden destek bekliyorum:) çünkü eşim çok iştahlı hiç bana destek değil ne zaman diyete başlasam eve eli kolu çikolatalar ile geliyor
En şanssız benim galibacanim hos geldin. hepimiz eslerimizle ayni sorunu yasadik. sonra karatayla tanistik. eslerimize de anlattik. kendi halimizden memnun olmadigimizi ama biraz da destege ihtiyacimiz oldugunu falan. sen de bir bak derim karatay diyetine. eslere de pek ters dusmuyor. hem onlar da zayifliyor. benim ki de 10 kilo civari verdi. hic bise yapmiyor sadece onune koyduklarimi tika basa yiyor. biraz da abur cubur gormek istemedigini evde belirtirsen getirmez gibi geliyor. ama karsisinda kararli durman lazim
Çok üzüldüm canım.selamün aleyküm kızlarr
10 gündür gelemedim.. hiç yokdan olmadık işler çıktı başıma..10 gündür evimi terketmş durumdayım..
çok moralim ozuk bu yaşta elimde çanta orda burda kalıyorum..
sağolsun benim görümce ve eltim tüm huzurumuzu bozdu..işler böyle giderse kocayı boşayacak bir haldeyim..
21 yillikmi masallah san canim allah daha nice yillar gecirmenizi nasipetsin. kac yasindasin sen ay merakettim kusura bakmaÇok üzüldüm canım.
Tabii ne çektiğini sen bilirsin ama yinede 21 yıllık evlilik tecrübeme dayanarak tavsiyefe bulunmak isterim.
Eşimle hiç sorun yaşamadım.ama kaynanamdan çok çektim.
Yetmezmiş gibi birde evde 2 çocuklu dul görümce.
Herşeyime karışırlsrdı.anlatmakla bitmez.
Yani sonunda anladımkı pes edip gidersem arkamdan göbek atıcaklar.
Hatta bir keresinde eltimde yeni gelindi.
Kaynanmla görümcem laf arasında merak etmeyin siz giderseniz oğullarımızı anlı şanlı düğünle evlendiririz dediler.
Eltimin ödü koptu
Bende ona ayağını denk al bunlar yuvamızı bozar arkamızdanda teneke çalarlar dedim.
Sabrettim.eşimi avucuma aldım.tatlı tatlı hetşeyi yaptıklarını anlsttım ona.
Oda bana hak verdi allah razı olsun.
Bence yuvanı bozup onları sevindirme derim ben.
Rabbim yardımcın olsun canım
menun guzel gorunuyor canim. afiyet olsunmenüm sabahh bir brochen bes alti zeytin salatalik, kahve , öglen bes tane cig köfte .salata yarimporsiyon taze fasulye aksam yarim porsiyon fasulya ,pilav yarim porsiyon yogurt ...eisteee üc dört bardakkk
46 yaşındayım canım.sağol canım güzel dileklerin için.amıiin.rabbim herkesin yuvsdına huzur versin inşallah.21 yillikmi masallah san canim allah daha nice yillar gecirmenizi nasipetsin. kac yasindasin sen ay merakettim kusura bakma
ya beyazcanin kocasi da sorumsuz biraz onun tahammul edemedigi de bu
selamün aleyküm kızlarr
10 gündür gelemedim.. hiç yokdan olmadık işler çıktı başıma..10 gündür evimi terketmş durumdayım..
çok moralim ozuk bu yaşta elimde çanta orda burda kalıyorum..
sağolsun benim görümce ve eltim tüm huzurumuzu bozdu..işler böyle giderse kocayı boşayacak bir haldeyim..
Günaydın arkadaşlar..ben bu kayınvalide ile zor kilo veririmher sabah öyle kahvaltılar hazırlıyo ki anlatamam gözlemeden tutunda kuzu kavurmaya kadar ve bunları sabahın yedisinde biz işe gitmeden hazırlıyo ;(( iyi güzelde kilo alırım ki ben
Canım uyku düzenin yok o yüzden ödem tutuyor olabilirsin. Uykunu düzene koymazsan kilo vermeni de etkiler. Diyete başlayalı ben de gece gözümü açamaz oldum. Saat 10-11 zor duruyorum ayakta. O da erken yatmayayım çok uyumamış olayım diye. Sabah 7 de kalkıyorum zaten, 11 de yatınca 8 saat uyku yeter.
iyi tatiller esincim. alanya ya yolun düşerse gel banada öptüm.çok yeme
banum ben 1. mi oldum hahahahahaha........ e buda güzel.valla kilo veren yokluğunda 1 oldum napim züğürt sevinci.
sporlara başlayabilsem daha neler verecem kim bilir demi. bu arada ellerine sağlık yatakta bile tablo yapabilmişsin
Canım kurallardan bana uymayan hafta sonu net sorunum var. Hafta içi günde 5 mesaj yazabilirim herhalde ama hafta sonu katılamam. Tek sorun bu galiba. Bir de haftaya izinliyim. Sadece bir haftalık bir izin. Diğer türlü bir sıkıntı yok gibi. Her hafta kilo verebiliyordum zaten, tabi son iki hafta hariç. Ne olduğunu bilmiorum ama vücut kilitledi kendini.
menüm sabahh bir brochen bes alti zeytin salatalik, kahve , öglen bes tane cig köfte .salata yarimporsiyon taze fasulye aksam yarim porsiyon fasulya ,pilav yarim porsiyon yogurt ...eisteee üc dört bardakkk
Bende yazayım bugün yediklerimi sabah 1 bardak süt öğlen 4 kaşık Barbunya 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek akşam Yağsız peynir salatası 1 dilim ekmek tartıldım yam 80 kiloydum
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Sabah pek fazla işim yoktu sayılır ( geceden herşeyi halledince iyi oldu)
Kızlarla kahvaltı edip biraz vakit geçirdikten sonra komşu öğle kahvesine geldi ( tamda KKya girmeye niyetlendiğimde)
Uzun zamandır görüşmemiştik ( tatildeydi kendisi ) ve fırsat bulmuşken uzun uzun sohbet ettik
Öğleden sonrada kendime yeni aldığım ayakkabıları ufak bir tadilat yapılabilirmi diye ayakkabıcıya götürdüm ( hiç ayakkabıyı bozmayalım iade et şu şu mağazaya git benden selam söyle orada kesin ayağına göre bulursun dedi)
Artık yarın annem onları iade edecek mecbur
Ordanda kızları ve büyük kızın bir arkadaşını alıp Forum istanbula götürdüm
Kendine daha şimdiden mezuniyet için abiye bakıcaktı hatunarkadaşınıda fikir versin diye yanımıza aldık
Rahat 2 saat AVMde dolandık durduk hatta çok istediği bir mağazaya girip bir tane abiye deneditabi biz düğün için dedik sonuçta mezuniyet desek bu zamanda ne mezuniyeti derler adama
Aslında çok yakıştı ama şimdi heveslendi ya kilo vereceğim diye o yüzden mezuniyetine yakın alıcağız zatenşimdi sadece bir heves edip giydi :)
DÖnüşte anneme geçtik direk yemeğe çağırdı diye ve daha saat 4e geliyordu diye birde şekersiz birer sütlü kahve içtik :)
Yemekten sonra eşimle babam biraz maç izlediler ve Allahtan ilk yarıdan sonra evimize geldik
Anam kızkardeşim tatile gitti ya artık anam bana can sıkıntısından sardırır ille gel diye
Yarında ille karnıyarık yapıcağım gel diye tutturdu :) gündüzde çocuğu parka götürürüz deditamam yemek derdim olmayacak ama her gün her günde ne yapayım orada üstelik evde olunca işim biter bitmez ne güzel kkya giriyorum Neyse artık cepten idare etmeye çalışacağım çarşamba günü içinde çakma eltimle plan yaparım hem anamdan kaçarım hemde onla dışarda da olsak rahat rahat bızıklarım cebimi anam eski kafalıdır biraz fazla bızıklayınca bakıyor kim ne yazıyor diye birşey demez ama o an fazla bızıklayıncada alınır işte benle sohbet edeceğine telefona daldın diye
Aleyküm selam canım
İnan bende diyordum nereye kayboldu bu kız diye
Telefonun olsaydı kesin arardım seni hastamısın değilmisin hesabı ( bir ara sakıncası yoksa bana özelden atsana sen numaranı )
Geçen gün geçmişi okumadan direk yazınca senin bu mesajın gözümden kaçmış kusura bakma
Ya Allah korusun sen yinede hemen yuvanı dağıtma sonuçta ortada çocuklar varbakarsın bu ayrılık eşinin aklını başına getirir
Kıyamam ben sana yaaa çocuklarla oradan oraya çok zor eminim
Rabbim sebep olanları bildiği gibi yapsın ne diyeyim
Umarım en kısa zamanda herşey yoluna girerde sende eşinle bir çözüm bulur gerekirse ayrı bir yerde ev tutup tekrar huzuruna kavuşursun...Aminnn
Ohhhh iyisin valla
Kız ben KVye haberli gittiğimde bile bunlar önüme konmazdıhatta bayram sabahları bile benim ne kadar sinir olduğum şey varsa onları yapardı da ben sadece peynir ekmek yerdim ( peyniri bile eşim gider alırdı sırf anası benim yemediğimi bildiği halde gidip keçi peyniri aldığından )
Hee tabi sen yinede bulmuşken yumulma
En güzeli ekmeksiz kahvaltı et gözlemede yaparsa anneciğim ben bunu yiyemiyeceğim şimdi çok doydum diyip iş yerine götüreceğini söyleyip paket yapen azından orada arkadaşlarınla paylaşırsın yada olmadı kendin yemez hepsini işyerindekilere yedirirsin
Okadar haklısın ki ama işte şimdi okullar tatil ya büyük kız çok geç yatıyor bende genelde o yatmadan yatamıyorum ( yat diyincede söyleniyor tatildeyim yaa falan diye)
Şurda kaldı onunda 2.5 haftası ondan sonra mecbur oda 10 dedinmi yatacak sabahcı olduğundanbende ufaklığı uyutur dediğin gibi 11de en geç yatarım inşallah ki sabah 6 da uyanabileyimde kız gitmeden kahvaltısını hazırlayayım İnşallah o zaman düzene girecek bizim uykularda kalkma saatlerimizde
Fazlam var diyordum ya onunda sebebi anlaşıldıbugün regl olmaya başladım inşallah cumaya kadar biterde fazlalıklarıda atarım olmadı artık bir sonraki hafta ben eksi çıkmazsam ne ceza verirseniz razıyım
Bu arada benim büyük kız 3 gündür cebine yüklediği iki spor programını yapıyoryarın inşallah fazla ağrım olmazda bende başlarım ( tembihledim günde iki kere yapıyorsan bari birini birlikte yapalımda bende ufak ufak alıştırayım kendimi diye oda tamam dedi )
Günaydın arkadaşlar..ben bu kayınvalide ile zor kilo veririmher sabah öyle kahvaltılar hazırlıyo ki anlatamam gözlemeden tutunda kuzu kavurmaya kadar ve bunları sabahın yedisinde biz işe gitmeden hazırlıyo ;(( iyi güzelde kilo alırım ki ben
elbette oluruz bitanemmm hoşgeldinngünaydın acaba ben de katılmak istesem yardımcı olur musunuz???
En şanssız benim galiba
Eşimde çocuklarımda zayıf
Hatta çocuklarıma kilo almaları için özel program uyguluyorum
Allahtan ayçekirdeği hariç abur cubur sevmem.evde paket paket çikolata vatdır herzaman.ama zorladan yiyemem hiç sevmem
Hatta çoğu insam inanamıyoo çikolata ve yaş pasta sevmediğime.
slm cecommmm elbiseyi şimdi denemesi iyi olmuş prensesinin mezuniyete dek dikkat eder güzel bir motivasyon olur onun için bend etam kk ya girecekken geçmiş olsun ziyaretleri başlıyor allah eksik etmesin bu saat oluyor inş bu hafta reglin etkisi geçer cnmm spora anne kız başlarsanız harika olur ama cecom kahvaltını 10 dan sonraya bırakmamaya çalış
okullar açılınca düzene girersin gerçi
Konuyu okuyan kullanıcılar (Üyeler: 4, Ziyaretciler: 1)
neden kimse yazmıyor güzellerr
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]Üye[/TD]
[TD]Topic başlangıç kilosu[/TD]
[TD]Yaş/Boy[/TD]
[TD]1.Hafta / KiloYüzdesi[/TD]
[TD]2.Hafta / Kilo Yüzdesi[/TD]
[TD]3.Hafta /Kilo Yüzdesi[/TD]
[TD]4.Hafta/ Kilo Yüzdesi[/TD]
[TD]Aylık Toplam Verilen Kilo/Yüzde[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ceco[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beyazcan[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Makres76[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esinturgay[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylülsıla[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sweetdimple[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasmin17[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Uskuplu[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yıldız[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mordağlarprensesi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efsax[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]88prenses[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edahafız[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayça35[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ukalasey[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67den55e[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]Beria[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cakil_tasi[/TD]
[TD]08/2014[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayysem[/TD]
[TD]08/2014[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[/TR]
[/TR][/TABLE][TR]
papatya zeyno - rose3507 -siderolites
fıstıklar kabataslak böyle aylık bir tablo yaptım şayet beğenirseniz bu listeden devam edeceğim önerileriniz olursa lütfen söyleyin bir de bu topicte bir kaptana ihtiyacımız var sanırım kaptan olmak isteyen varmı acaba tablo işini ben yine yaparım fakat menüleri takip edecek biri olması lazım ne dersiniz bir kaptan seçsekmi İrem sanırım dönemeyecek döndüğü zaman yine kaptanımız o olur unuttuğum varsa özür dilerim minik melankoli kkmevsim inş dönerler 2 hafta mazeretsiz bildirim yapmayı bu listeden çıkaralım derim ne dersiniz her pazar 18,00 de bu listeyi güncellerim
[/tr][TR][/tr][TR][/tr]
Elimden geleni yapacağım canım
Olmadı her gece alarmı kurarım yatmadaneşim sağ olsun sabahları kedi gibi sessizce sıvışır evden
Çok nadiren uyandırır beni o yüzden kendime ayrı alarm kurmam en güzeli
Bak bu saat oldu ufaklık bile hala uyanıkgelde erken yat işte ( bu şaplak benim sıpalara )
Şimdi regl de olunca daha bir hantallaşıyorum ama kendimi biraz zorlayacağım nasılsa bir kaç güne alışırım erken kalkmayasonrada erken yatmaya alıştırırım kendimi
Dalmışım TVye :)
Dejavu oynuyor kanal 7de
Kaç kere izledim ama hala zevk veriyor
Ben kesinlikle uyarımtakip olayını istersen ben üstelenebilirim sonuçta ne kadar yoğun olursam olayım her gece mutlaka giriyorum ve geçmişi okumadanda bırakmam
Dediğin gibi İrem dönersede ona devrederiz yada başkası ben yaparım derse oda olur ( ben istepnede asistanlık yaparım olmadı :) )
Bu durumda kilo bildirimlerimizde en azından cumadan pazara kadar yapılabilir olur ve herkese daha kolay gelir sanırım ( malum cuma bazen dalıyoruz :) )
tamam bitanemm menü takipleri sende olsun o zaman çok tşklerevet cnm pazar 18,00 kadar bildirim olsun
meleğimden haber yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?