- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
günaydın acaba ben de katılmak istesem yardımcı olur musunuz???
tamam bitanemm menü takipleri sende olsun o zaman çok tşklerevet cnm pazar 18,00 kadar bildirim olsun
meleğimden haber yok sanırım
Kocaman günaydınlar herkese :) bu hafta kurs yine tatil :) nedense kurs varken açamadıgım gözlerim sabah 7 buçukta trink diye açılıyo neden acep :)
Okudum okudum :) senden âlâ teftiş memuru mu olur :)üşenmez sayfalarca azarlayabilirsin kötü menülerimizi :)) diyet moduna nasıl gecicem bilmiyorum kafama göre yiyip içiyorum iki aydır..düğünden önce ne kadar mükemmel oturmuştu herseySelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Dün Allahtan evi derli toparlı bırakıp yatmıştım ki bu sabah pek işim yoktu :)
Geç yatmama rağmen eşim işe giderken beni uyandırınca tekrar yatmadımbir güzel kahvaltımıda ettim
Öğlende de inşallah kızımla sporumuzu yapacağız
Rabbim hepimize hedeflerimize ulaşmayı en kısa zamanda nasip eder inşallahAminnnnnnnn
olsun kız bu hafta tatil olursa sende hem bizimle hemde eşinle daha rahat ilgilenirsin
Bu arada bak adaşım Banudan sonra bende teftiş memuru oldumher gün menü takibi yapacağım ona göre madem kurs tatil artık her gün menü kesin beklerim akşam giremiyecek gibi olursanda gündüzden menünü paylaşırsın akşamada şunu yiyeceğim hesabı
Bende öğlende spor yapacağım inşallahdaha sonrada kızı parka götüreceğim yürüyerek ( eşim arabayı alınca kaldım tabanvay ama Allahtan park fazla uzak sayılmaz )
Akşam yemeğinde de yine anamdayız :) karnıyarık yapacakmış
Okudu
Okudum okudum :) senden âlâ teftiş memuru mu olur :)üşenmez sayfalarca azarlayabilirsin kötü menülerimizi :)) diyet moduna nasıl gecicem bilmiyorum kafama göre yiyip içiyorum iki aydır..düğünden önce ne kadar mükemmel oturmuştu herseytek tesellim "yaptım yine yaparım" cümlesi :)) menülerim hemen güzel olmaz iyi azarla beni cecom ki çabuk toparlayayımmm :)
Vaay ne güzel 52 yi falan görmüştün zamanında ne güzel :) ben ilkokul 6.sınıfta. O kilodaydım :) sonra kurs hayatı yedi bitirdi beni pardon ben onu yedim bitirdim en son 93 ü görmüştüm Allah muhafaza bi daha görmek istemiyorumkız teftişi yapınca belki bende biraz daha gaza gelirde daha dikkatli davranırım diye atladım hemen :) sonuçta Hoca bunu yaparsa Cemaat ne yapmaz modunda olucak herşey ve ben çok daha dikkatli olmak zorunda olacağım örnek olabilmek için
Bak ne güzel söyledin yaptın ve yine yaparsın ama mümkün olduğunca geçiktirmeden başlaki fazla kilo alıpta sonra daha fazla uğraşmak zorunda kalma
Ben hep diyorum eşimin halalarına bile keşke birinizde daha ben 52 kgdan 60 hatta 65e çıktığımda kızım dikkat et bak kilo almışsın deseydiniz diyebelki o zaman en azından hamile kalana kadar bir 5 kg daha verir hamileliğimde de daha bilinçli olurdum aman kilo almıyayım diye ( kendi kafama vurasım geldi :) )
Neyse bunda da bir hayır varmış yoksa nereden tanıyacaktım sizler gibi yüreği güzel insanları
Şu sporuda düzenli hayatıma katabilirsem inşallah bende şu lanet kilolardan kurtulurum
Vaay ne güzel 52 yi falan görmüştün zamanında ne güzel :) ben ilkokul 6.sınıfta. O kilodaydım :) sonra kurs hayatı yedi bitirdi beni pardon ben onu yedim bitirdim en son 93 ü görmüştüm Allah muhafaza bi daha görmek istemiyorumdüğünde 77,5 idim şimdi 78 buçuk oldum ama iki aydır e diyet ne spor bide yedim ki sorma..depoladımda birden çıkacak diye korkuyorum
Selam herkese:) ben dün katılan yeni üye:) ya size sorularım var kızlar regl olunca tartıda fazla çıkarmıyız??
Herkese merhaba.. tatilden döndüm..ve istanbula alışmak zor geliyor . Diyete devam ediyorum ama bu ara motivasyonum düştü iyice .Enerjiye ihtiyacım var... Ayrıca bu insülin direncine çok feci sinir oluyorum :) Eşim 10 kilo verdi ben 5 ... Hadi metabolizmam bi gayret.. :)
Muhtemelen olabilir, ben de çok zor veriyorum.Bir endokrin uzmanına görünürseniz iyi olabilir, insülin değerinize bakarlar. normalde 2.5 altında olmalı bende çok yüksekti.insilün direnci nedir? bende de olabilir mi çok zor kilo veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?