80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsın, babamda var bir ilaç kullanıyor ama bu özellikler ben de yok, ben yemiyorum diyorum ki 3 kilo verdim heralde bir tartılıyorum 700g vermişim. elim ayağım titremiyor acıkınca ama yine de olabilir mi acaba kan tahlili yaptırmak lazım

Yani bir kan tahlili yaptırmakta fayda var. ailede şeker varsa zaten risk grubundayız ve insülin direnci tedavi edilmezse zaman içinde şeker hastası olunabiliyor Benim de annem diyabetli.. Ben de ilaç kullanıyorum tedavi için.

Ayrıca umarım insülin direnci yoktur sizde,o direnci kırmak için uğraşıyoruz yıllardır.Bünyemiz ne varsa ne gelirse depoluyor sürekli kıtlıktayım sanıyor
ben hiç kilolu olmadım hayatımda son 4 yıldır kilo aldım sürekli en son hamileliğim de doğumdan önce 98 oldum şimdi kızım 1,5 yaşında doğumdan beri kilo veriyorum ara ara diyet yaparak verdim düzenli değil maalesef şuan 79.9-80.9 gibi değişiyor kilo ciddi yapıyorum artık kesintisiz. hayatım boyunca olduğum en yüksek kilo 59 du ve hemen diyet yapar 15 günde 5 kilo verir 54 e düşerdim şimdi 20 kilo fazlam var yemiyorum ölüyorum mümkün değil 15 günde en fazla 2 kilo veriyorum çok üzgünüm

üzülme ben gram gram verebiliyorum ..diyetisyenin listesine uyuyorum bir de her gün leslie ile yürüyüş programı yapıyorum, o yürüyüş iyi geldi henüz insülin direncini kırdım diyemem ama en azından kolestrol trigliserid değerlerim normale düştü. İyi düşünmek lazım..evrene pozitif mesajlar verelim.. veremiyorum deme..kiloları veriyorum de:))

haklısın:) senin diyet listen çok farklıdır heralde babam da bir ilaç kullanıyor acıkınca çıldırmamak için demiş doktor:)

haklısın:) senin diyet listen çok farklıdır heralde babam da bir ilaç kullanıyor acıkınca çıldırmamak için demiş doktor:)
yani çok sık yiyoum en geç 9da kahvaltı 11 ara öğün 13 yemek 15 ara öğün 17 ara öğün 20 akşam yemeği 22 ara öğün 2 3 ara öğün :)) yiyp duruyorum:))

Slm güzel topic sakinleriii

@ceco34 A.s. adaşım ellerine sağlık takip listesini de yapmışsınnn banu&banu göz açtırmayalım çıtır olana dek
böyle olursa en azından devamlılık ve katılım olur dediğin gibi kışta geliyor herkes toplanır süper teftiş müdireliği yakışmış sana kuzum
belkimi bence süper gaza geleceksin cnmm haklısın kilolar çoğalmadan tedbirini almak lazım sinsi sinsi birikip sonra halay çekiyorlar
kilolar sayesinde tanıştık ama dostluğumuz çıtırlar olarak devam edecek inş

cecom uzun spor videoları yorabiliyor ksa ama etkili olanları sıkmıyor insanı

Moon blanca o kokuları duymamak için hemen nane koklayacaksın cnmcım veya tarçın kursa başlaman iyi olur
koşu bandını hemenn hazır hale getir

ablanın düğününde yak ortalığı hay maşallah ne mutlu size rabbim hepinizi mutlu etsin inş rabbim en hayırlı
zamanda senin kucağını da dolduracak kuzum biraz gez eğlen merviş hızlı çıktı ohh kursta tatil olmuş
güzel değerlendir cnm kesinlikle yaptın ve yine yapacaksın bitanem

makres76 allah yardımcın olsun bitanemm hakikaten maşallahın var hem çalış hem çocuklar kolay değil
3,5 lt su süpersinnn

@neslihank4 kolay gelsinnn cnmmm affettik hadi

siderolites slm cnmmm regl öncesi şişlik normal takma regl sonrası eski kilona dönüyorsun
çok tartılma motivasyonu düşer cnm haftasonu uyandıktan yarım saat sonra tartıl
bitanem aç kalarak zayıflamak mümkün değil doğru seçimleri yapıp sağlıklı beslenerek zayıflama oluyor
ayrıca hızlı giden katlamalı olarak aynı hızla geri dönüyor az gitsin kalıcı gitsin önemli olan bu cnm hep birlikte
başaracağız

sabah kahvaltını yapmadığın için lahmacuna dayanamamışsın cnm en önemli öğün kahvaltı
krallar gibi yapmalısın ekmeksiz tabiii 1 lahmacun bol salata ve ayran öğlen yeterli olabilirdi
akşam mutlaka acıkırsın sadece salata tok tutmaz bitanem yeşil çay veya maden suyu iç cnm su süperr

D daisyishere canım hoşgeldin tekrar tatilin güzel geçmiştir umarım bayram bitti tatiller bitiyor şimdi motivasyon
zamanı insülin direncini kaçamaksız ara öğünsüz karatay yaparsan yenebilirsin bitanemm ben şeker hapından kurtuldum darısı başına pozitif mesajlar konusunda haklısın bilinçaltını kandırmak ve inandırmak lazım

Kizlar bana buradan bildirim gelmiyor diye hepiniz ortadan kayboldunuz sandim megerse site sen kaynakliymis nasilsiniz beni bulantilar öldürüyor 2 kiloya yakin verdim yarin kontrolün var bakalim ne diyecek doktor

ayarlarını düzenledinmi mervişim 2 kilo çok vermişsin güzel haberlerle gel inş dr dan cnm yeğenimiz biraz yoracak seni anlaşılan

sen nasilsin cnm gorusmeyeli annen nasil oldu sen nasip oldun burasi bi an kayboldu benim telde ya anlamadim gitti

ayarlarını düzenledinmi mervişim 2 kilo çok vermişsin güzel haberlerle gel inş dr dan cnm yeğenimiz biraz yoracak seni anlaşılan
Düzenliydi galiba canm herseyde bildirim gelmesi gerekiyor ama gelmiyor çoğunlukla sorma canm hic bisey yiyemiyorum devam ki bulanti halindeyim fena yoruyor yumurcak zaten alem acele gelmesinden belli yaramazligi yarin inş kalp at işlerinin suyu caz bakalimm

ne güzel ..ben de kurtulurum inşallah şeker hapından.diyetisyenimin menüsüne uyuyorum şimdilik umarım her şey yolunda gider ve kilolar da gider gider gider :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…