80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim iki gun leslie 1 mil yapabildim ancak vermem lazim vermem lazim kasima kadar enaz 75 olmam lazim :)

Bu arada hesapta Pazar akşamı annemler çaya geliceklerdi ya Pasta siparişini verdim ama eve gelince eşim ya erken bir araya gelelim ertesi gün iş var falan diyince bende eee o zaman yarın akşam yapalım şu kutlamayı dedim aradan çıksın hemde herkes rahat rahat otursun sonuçta ertesi gün pazar diye
Aslında kendime iş çıkardım ( yarın rahat rahat temizlik yapacakken bütün güne hem temizliği hemde kuzu için hazırlığı tıkıştırdım )
Hemen pastaneyi aradım onlarda Allahtan tamam dedilerde yarın akşam çaya annemler gelicek, KVyide aramayı unuttum yarın sabah ararım kızkardeşim zaten annemdeydi haberi var Bir tek karşı komşuya sabah haber vericeğim ( aslında hediye istermiş gibi olmasın diye direk hadi gel demeyi düşünüyordum ama kadın pazar akşamı yapıcağız diye biliyordu şimdi aniden gel desem kızar madem erkene aldın banada haber verseydin kuzumun hediyesini zaten alacaktım diye )

Benim küçük cadı geçen gün TVde bir ışıltılı Denizkızı Barbie Reklamı gördüğünde dönüp komşu ablama Nİsa bana bundan alırmısın dedi resmen kız ayıp öyle hem Abla de en azından hemde hediye istenmez dediysemde sen karışma anne o benim Nİsam o bana alır dedi Kadıncağızda ertesi gün gitmiş aramaya zaten hediye alıcaktım bari gönlüne göre olsun demiş ama nasıl bir reklamsa millet geldiği gibi bitirmiş o barbieleri haftasonu gelicek demişler hatta ben Abla ne gerek var sen sadece çaya gel maksat kuzunun gönlü olsun dediğim an benimki yine odadan fırladı sen karışma anne Nİsa bana almak istiyorsa bırak alsın demezmi sonrada döndü kadına bak Nisa böyle ışıltılı deniz kızı biliyorsun dimi hani ben sana Reklamda göstermiştim ya heh işte ondan al bana dedi

VAlla çekeceğim var bu kızdan istediğini her türlü elde ediyor fetbazlığı ve şirinliğiyle

Canim iki gun leslie 1 mil yapabildim ancak vermem lazim vermem lazim kasima kadar enaz 75 olmam lazim :)

Valla maşallah diyelim
Gerçekten süper gidiyorsun ve eminim sen kasıma kadar 10 kg rahat verirsin bu hızla
Darısı bizlerinde başına

İnan okuyunca okadar sevindim ki anlatamam

Rabbim inşallah sağlıklı ve hayırlısıyla kuçağına almayı nasip eder ....Aminnnnnnnnnnnn

İnan okuyunca okadar sevindim ki anlatamam

Rabbim inşallah sağlıklı ve hayırlısıyla kuçağına almayı nasip eder ....Aminnnnnnnnnnnn
amın canım ınsallah ızınde oldugundan ugramıyo ızın donusu bol bol kaynatırız topıkte ınsallah.ayy busene cook hamıle haberı alıyorum cook

Bende hesapta yarın için hazırlık yapıyorum ama hep gözüm burada
Geceden bütün işleri bitireyimde yarın sadece süpürüp silmek kalsın birde evde bir sürü balon var yarın birde onları şişireceğim sırf cimcime mutlu olsun diye

bu arada ceco babanın hedıyesı supermıs ıyıkıde senın teklıfını kabul etmemıs.:)ınsallah ıstıkrarın surer bıran once hedefe ve hedıyeye kavusursun.masallah ıyı gıdıyosun

İnşallah canım gerçekten uzun zamandır düşünüyordum ama işte kilolardan dolayı cesaret edemiyordum hatta Ramazanda sahura kadar uyanık kaldığımda bir gece yine Kutsal Toprakları gösterdiklerinde okadar tuhaf oldum ki o görüntüler karşısında Rabbime kendimce bir söz verdim; bu kilolar gittiğinde kesinlikle bende oralara gidip elimden geldiğince üzerime düşeni yapacağım diye
Rabbim belki ileride Hacca gitmeyide nasip eder inşallah ...Aminnn

Bu gece eşime babamla yaptığımız anlaşmayı söyledim oda çok sevindi
Hadi aşkım senin sayende inşallah bende oralara gidebileceğim. Rabbim sana inşallah bir an önce zayıflayıp o kiloya düşmeyi nasip ederde bende sebeplenirim dedi
Hatta sonrasında omuzları ve beli ağrıyor diye ona masaj yaptımda ya senin hakkını nasıl ödeyeceğim Allah razı olsun senden her anlamda hayatımı güzelleştiriyorsun dedi
Allah razı olsun her zaman bana dua eder ama Ümre olayınıda duyunca okadar sevindi ki inan bu kez çok daha içten ve samimi olduğunu yüreğimde hissettim

slm kizlar cezami cekeyim once. dirt haftadir kilo veremedum ve sebebini acikliyorum. hahaha sanki kimse bilmiyor. kendimi kontrol etmeye calismaktan yoruldum.
sabah muhtesem baslayip igleden sonra yemek yiyorum ve bu da yetmiyor gibi aksam da yiyorum. topluluga icabet meselesi yuzunden. birde bu hafta kola ictim o da var. baskaaaa bakayim. aaaa en buyuk etkeni unuttum stres. kp ler geldiler ama bol bol da haberler getirmisler. kv surekli dert yaniyor. ne yapsin kadin anlatacak baska kimsesi yok. bana anlatiyor. ama bu seferde ben kendimi balkondan atma moduna giriyorum kimsenin haberi yok. gerilince de kendimi yemege veriyorum.

ohhh tespitlerimi yaptim. umarim en kisa durede bu durumum gecer. delirecem hepten kendimi yemege verecem yoksa

Mutfağımın işi bitti şükür ama hazır girişmişken acaba birde sessizce buzdolabınıda mı temizlesem diye düşünürken buldum kendimi
Neyse az dinleneyimde sessizce onuda hallederim
Kızında salondaki yap boz parçalarını topladıktan sonra yarına birşey kalmayacak kahvaltıdan sonra sil süpür tamamdır

Canım Allah yardımcın olsun
KVler acaba kaç ay kalacaklar sizde hani çokta kalıp seni iyice zıvanadan çıkarmasınlar düzenini iyice bozmasınlar biraz dikkatli olsan eminim bir kaç kilo gidecek ve sende o gazla daha dikkatli davranacaksın

Abooowwww az daha imam osuruyordu yani menü bildirimi yapmayı unutuyordum

Hemen bugünki menümü paylaşayım

Kahvaltıyı kardeşimin gelişi şerifine annemde yaptık oda sağ olsun sabah sabah yağsız tavada mücver yapmış aslında çok severim ve yağsız tavada olduğu halde sadece 2 tane tadımlık yedim sonuçta az da olsa içinde un var diye düşündüm

Akşamda hamsi tava vardı ama sağ olsun yine annem yağ şişesini tavaya gösterip geri çektiğinden gönül rahatlığı ile yedim tabi yanında da bir kazan salata

Beyazcannnnnnnn canım yine dalmışsın

Kız ne yaptın eşinle konuştun mu hesap meselesini
Valla her gün senden müjde bekliyorum umarım en kısa zamanda artık çok güzel bir haberle gelirsin bize ... Aminnn
Bu arada facedeki o 90 000 liralık müstakil eve bayıldım fiyatıda gayet uygun enişteyi ikna et bence orayı alın hem ufak sayılmaz, hem yine müstakil rahat edersin hemde enişte kredide çekse sizi çok çok uzun seneler yıpratmaz diye düşünüyorum tabi siz daha iyi bilirsiniz

Neyse kızlar sohbetinize doyum olmuyor bu gece
Herkes biryerlere daldı sanırım benim işler bitti gibi şükür yatıp uyuyayımda yarın sabah kahvaltıdan sonra kalan son işleride yaparım

Hepinize hayırlı geceler

Allah hepinize rahatlık versin
Allaha emanet olun

işallah canım
neslihancım bende alkali diyet yapıyorumda.hangi damlayı kullanıyorsun.
ben al...life aldım internetten.amerikadan geliyormuş.
ama genellikle limonlu su içiyorum.
daha iyi geliyo sanki
ben eczaneden alıyorum alkalife

tartıldım geldim
kalktığıma değdi mi hayır
-200 gr
bu bildirimin hiç tadı olmadı..çok tatsız 83,8
keyfim kaçtı
napayım leslie beni çağırıyor gideyim bari ...
canım sabah aç karna kalktıktan 30dk sonra atlet külot tartıl daha verimli olur

gülayım ifşanı yapmışsın canım tebrikler
hadi bu hafta utandıralım kendimizi kapışmaya ne dersin benim hedef bu hafta tam 1 kilo yazacağım şimdi 6.takım topiğine hedefimi varmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…