Canim iki gun leslie 1 mil yapabildim ancak vermem lazim vermem lazim kasima kadar enaz 75 olmam lazim :)Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Malum bütün günümü annemlerde geçirdim ancak geldim
Kızkardeşim Karadeniz Tatilinden geldi ama tabi bütün yolu kendi gidip geldiği için hala kendine gelememiş
Bol bol resim çekmişler ve gerçekten bayıldım oralaraEşim seneye olmadı iki araba gidip gezelim oraları dedi
Adamcağız zaten uzun yol yapmak için bahane arıyor
Bu arada bugün babama idda karşılığında hediyeme karar verdim dedim95 kgya düştüğümde beni ve eşimi Amerikaya tatile gönder dedimde tamda beklediğim tepkiyi verdi Kızım ne işin var Amerikada, parasında değilim bari hatıra kalacak birşey iste benden dedi Annem zaten ay ne gerek var ta oralara gitmeye neyini merak ediyorsun dedi her zamanki gibi ( kadın yol tuttuğu için hiç uzun yere gitmeyi istemiyor bizide aynı sanıyor )
En sonunda bende yahu sen beni Amerikaya gönder 90 kgya düşüncede eşimle Ümreye gitmeyi düşünüyorum onuda kocam ödeyecek bak hayalim gerçekleşsin öncesinde dedim ve babam kızım Amerikaya kocan götürsün seni madem Ümreye de gitmeyi düşünüyorsunuz söz 90 kgya düş Karı koca Ümre masraflarınızı ben üsteleniyorum dedi
Gerçekten uzun zamandır düşündüğüm birşeydi Ümre ama maalesef kilomdan dolayı hiç niyetine giremedim hani gidersek sonuçta Peygamberimizin yaşadığı yerleri o kutsal topraklarını doya doya yorulmadan gezmek istiyorumSağ olsun Annemlerde Amerika zevk işi onu eşin gerekirse kredi çekip seni götürsün Ümre masraflarınızda bizden dedi
Tamam Amerikayı kabul etmediler ama en azından benim çok istediğim bir şeyi seve seve kabul ettiler
Artık çok daha büyük bir hevesle dikkatli davranmaya devam ederim bu gazla
Canım üzülme belki az da olsa ödem varsa gidenler tartıda görünmemişde olabilir
Eminim bir sonraki hafta çok daha güzel bir kilo vermiş olacaksın Allahın izniylesakın pes etme
Süpersin valla Fıstık
Sen bu gidişle okullar açılana kadar sen bir 2 - 3 kg daha verirsin inşallah
Kız spor falanda yapıyormusun yoksa bu sporsuz halinmi
İnşallah bir iki aya kalmaz sen afet gibi olursun aynen devam güzelim
Canim iki gun leslie 1 mil yapabildim ancak vermem lazim vermem lazim kasima kadar enaz 75 olmam lazim :)
selam kızlar dıger topık bıttı buraynında gecmısı tamamlandı sıra gelecekte ooo onlıne olanlar kalabalık ordamısınız kızlar vallahı sındıden ızın aldım rahatca soylıye bılırım sındı hamıle ıkıncı bebegımız gelıyo
amın canım ınsallah ızınde oldugundan ugramıyo ızın donusu bol bol kaynatırız topıkte ınsallah.ayy busene cook hamıle haberı alıyorum cook
İnan okuyunca okadar sevindim ki anlatamam
Rabbim inşallah sağlıklı ve hayırlısıyla kuçağına almayı nasip eder ....Aminnnnnnnnnnnn
bu arada ceco babanın hedıyesı supermıs ıyıkıde senın teklıfını kabul etmemıs.:)ınsallah ıstıkrarın surer bıran once hedefe ve hedıyeye kavusursun.masallah ıyı gıdıyosun
slm kizlar cezami cekeyim once. dirt haftadir kilo veremedum ve sebebini acikliyorum. hahaha sanki kimse bilmiyor. kendimi kontrol etmeye calismaktan yoruldum.
sabah muhtesem baslayip igleden sonra yemek yiyorum ve bu da yetmiyor gibi aksam da yiyorum. topluluga icabet meselesi yuzunden. birde bu hafta kola ictim o da var. baskaaaa bakayim. aaaa en buyuk etkeni unuttum stres. kp ler geldiler ama bol bol da haberler getirmisler. kv surekli dert yaniyor. ne yapsin kadin anlatacak baska kimsesi yok. bana anlatiyor. ama bu seferde ben kendimi balkondan atma moduna giriyorum kimsenin haberi yok. gerilince de kendimi yemege veriyorum.
ohhh tespitlerimi yaptim. umarim en kisa durede bu durumum gecer. delirecem hepten kendimi yemege verecem yoksa
işallah canımGünaydın kızlar tartı hepimizin yüzünü güldürür inşallah
Afiyet olsun canım bir de kolay gelsin sen halledersin
Kolaya hayır
Olabilir bazen böyle şeyler regl oldun bu hafta bak haftaya görüceksin hepsi birden gitmiş olacak
ben eczaneden alıyorum alkalifeneslihancım bende alkali diyet yapıyorumda.hangi damlayı kullanıyorsun.
ben al...life aldım internetten.amerikadan geliyormuş.
ama genellikle limonlu su içiyorum.
daha iyi geliyo sanki
canım sabah aç karna kalktıktan 30dk sonra atlet külot tartıl daha verimli olur
tartıldım geldim
kalktığıma değdi mi hayır
-200 gr
bu bildirimin hiç tadı olmadı..çok tatsız83,8
keyfim kaçtı
napayım leslie beni çağırıyor gideyim bari ...
gülayım ifşanı yapmışsın canım tebriklerslm kizlar cezami cekeyim once. dirt haftadir kilo veremedum ve sebebini acikliyorum. hahaha sanki kimse bilmiyor. kendimi kontrol etmeye calismaktan yoruldum.
sabah muhtesem baslayip igleden sonra yemek yiyorum ve bu da yetmiyor gibi aksam da yiyorum. topluluga icabet meselesi yuzunden. birde bu hafta kola ictim o da var. baskaaaa bakayim. aaaa en buyuk etkeni unuttum stres. kp ler geldiler ama bol bol da haberler getirmisler. kv surekli dert yaniyor. ne yapsin kadin anlatacak baska kimsesi yok. bana anlatiyor. ama bu seferde ben kendimi balkondan atma moduna giriyorum kimsenin haberi yok. gerilince de kendimi yemege veriyorum.
ohhh tespitlerimi yaptim. umarim en kisa durede bu durumum gecer. delirecem hepten kendimi yemege verecem yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?