- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
çok tebrik ederim canim inşallah sindicim saglikla bebisini kucagina alir insselam kızlar dıger topık bıttı buraynında gecmısı tamamlandı sıra gelecekte ooo onlıne olanlar kalabalık ordamısınız kızlar vallahı sındıden ızın aldım rahatca soylıye bılırım sındı hamıle ıkıncı bebegımız gelıyo
Dün ki menüm sabah 1 bardak süt öğlen yemek yok akşam et site 4 kaşık 2 dilim ekmek buarada kilom 79. :) 1 kilo vermişim hedef 59Bu arada dünki menülerde de baya eksikler var
Geçikmelide olsa bildirelim şu menülerimizide motivasyonumuz eksik olmasın
sabahları yerli muz yesen kuzum yumurta yerineCanim yumurtanın hic bi halini görmeye tahammulum yok su siralar haşlama en kolayi geldi öyle yapayim dedim krakerde bulantiyi bastiriyor canm bende mecbur tuketiyorum leblebiyi bugün denedim ilk oda bastiriyor baya ama dediğin gibi çok tuketmemeye dikkat edicem
hırsımı leslieden aldım..yürüdüm de yürüdüm... kafam karıştı diyetisyenim bu menüyü kalori hesabınca yapıyor ve işte meyve sebze et süt ekmek gruplarından porsiyonları tamamlamam gerektiğini söylüyor zaten vücudum stoklama modunda..benzin koy ki yaksın diyor.. offffmotivasyonum çok düştü..toparlanmam lazım acillllllllll
kakulecim süper vermişsin tbrklerrrKizlar biraz gec oldu ben de bildirimlerimi yapayim artik.
pazartesi 82 ile basladim diyetime
bugun 79.8
Giden 2.200
Bugunku menum
sabah
Kiymasiz menemen
2 kizartilmis kepek ekmegi
1-2 catal peynir
oglen
yarim haslanmis patates
aksam
yarim porsiyon bulgur pilavi
bir parca tavuk haslanmis
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Malum bütün günümü annemlerde geçirdim ancak geldim
Kızkardeşim Karadeniz Tatilinden geldi ama tabi bütün yolu kendi gidip geldiği için hala kendine gelememiş
Bol bol resim çekmişler ve gerçekten bayıldım oralaraEşim seneye olmadı iki araba gidip gezelim oraları dedi
Adamcağız zaten uzun yol yapmak için bahane arıyor
Bu arada bugün babama idda karşılığında hediyeme karar verdim dedim95 kgya düştüğümde beni ve eşimi Amerikaya tatile gönder dedimde tamda beklediğim tepkiyi verdi Kızım ne işin var Amerikada, parasında değilim bari hatıra kalacak birşey iste benden dedi Annem zaten ay ne gerek var ta oralara gitmeye neyini merak ediyorsun dedi her zamanki gibi ( kadın yol tuttuğu için hiç uzun yere gitmeyi istemiyor bizide aynı sanıyor )
En sonunda bende yahu sen beni Amerikaya gönder 90 kgya düşüncede eşimle Ümreye gitmeyi düşünüyorum onuda kocam ödeyecek bak hayalim gerçekleşsin öncesinde dedim ve babam kızım Amerikaya kocan götürsün seni madem Ümreye de gitmeyi düşünüyorsunuz söz 90 kgya düş Karı koca Ümre masraflarınızı ben üsteleniyorum dedi
Gerçekten uzun zamandır düşündüğüm birşeydi Ümre ama maalesef kilomdan dolayı hiç niyetine giremedim hani gidersek sonuçta Peygamberimizin yaşadığı yerleri o kutsal topraklarını doya doya yorulmadan gezmek istiyorumSağ olsun Annemlerde Amerika zevk işi onu eşin gerekirse kredi çekip seni götürsün Ümre masraflarınızda bizden dedi
Tamam Amerikayı kabul etmediler ama en azından benim çok istediğim bir şeyi seve seve kabul ettiler
Artık çok daha büyük bir hevesle dikkatli davranmaya devam ederim bu gazla
Canım üzülme belki az da olsa ödem varsa gidenler tartıda görünmemişde olabilir
Eminim bir sonraki hafta çok daha güzel bir kilo vermiş olacaksın Allahın izniylesakın pes etme
Süpersin valla Fıstık
Sen bu gidişle okullar açılana kadar sen bir 2 - 3 kg daha verirsin inşallah
Kız spor falanda yapıyormusun yoksa bu sporsuz halinmi
İnşallah bir iki aya kalmaz sen afet gibi olursun aynen devam güzelim
slm kizlar cezami cekeyim once. dirt haftadir kilo veremedum ve sebebini acikliyorum. hahaha sanki kimse bilmiyor. kendimi kontrol etmeye calismaktan yoruldum.
sabah muhtesem baslayip igleden sonra yemek yiyorum ve bu da yetmiyor gibi aksam da yiyorum. topluluga icabet meselesi yuzunden. birde bu hafta kola ictim o da var. baskaaaa bakayim. aaaa en buyuk etkeni unuttum stres. kp ler geldiler ama bol bol da haberler getirmisler. kv surekli dert yaniyor. ne yapsin kadin anlatacak baska kimsesi yok. bana anlatiyor. ama bu seferde ben kendimi balkondan atma moduna giriyorum kimsenin haberi yok. gerilince de kendimi yemege veriyorum.
ohhh tespitlerimi yaptim. umarim en kisa durede bu durumum gecer. delirecem hepten kendimi yemege verecem yoksa
Merhabalar arkadaşlar.
Menü yazacak zamanım yok.
Temizlik var.akşamada düğüne gitcez.
Kilo bildirimi:
Rumuz:eddoras
Başlangıç kilo:82
Geçen hafta:79.9
Bu hafta:79.8
Giden:-100 gr.
Spor:yok maalesef
lahmacun 1 adet te sorun yok dasiycim üstelik öğlen yemişsin ama lütfen akşam dikkat et cnmmmerhaba kızlar..misafirim vardı dün geceden biraz önce gittiler...hala motivasyonum düşük
menümü yazayım yine de
sabah domates salatalık 1 dilim peynir 3 zeytin 1dilim kepek ekmek
ara öğünde bişey yemedim şekersiz çaya devam
öğlen 1 tane lahmacun yedim misafirlerimle mecburen mi yok motivasyonum yerine gelsin diye mi yok yedim işte
ara öğünde 1 erik 1 çay bardağı süt...
akşama mercimek yemeğim var 4 kaşık..yoğurt salata..
arada da yine bi meyve ve süt ile tamamlarım.
gerçi akşama bi arkadaşımıza geçmiş olsuna gideceğiz umarım orada bi günaha girip de bişeyler yemem:)
biz neden burdayız kuzum amacımız birbirimize destek olmak azim senden destek bizdenAyrıca..herkese teşekkür ederim..yerin dibindeki motivasyonumu geri getirmeye çalıştığınız için,desteğiniz için...
Dün ki menüm sabah 1 bardak süt öğlen yemek yok akşam et site 4 kaşık 2 dilim ekmek buarada kilom 79. :) 1 kilo vermişim hedef 59
bol bol maydanoz tüket bitanemmm ve yeşilçayı ihmal etmeKızlar bugünkü menüm
sabah :kkk
öğle:3kaşık kabak yemeği 1 kase yoğurt
akşam :3 tane köfte, salata
kızlar reglimin başlamasına 2 gün var bu yüzden vücudumda şişlik var bana önerebileceğiniz bitki çayıfalan var mı ben bu gidişle kilo bildirimine taş çatlasa 1 kilo veririm
Merhaba kizlaar sonunda evimdeyim ..
Merakimdan catladim tartildim sonuc husran. o kadar dikkat etmeme ragmen artidayim. artik spora devam daha sikicaz kendimizi yapcak bisey yok.
bide bugun inanilmaz zamansiz duzensiz.yedim leptin falan yalan oldu.
ben en iyisi bugun.yediklerimo.komple yaziyim saat falan yok yani
Bi yumurta , domates salatalik , bes alti kofte , bi kac zeytin , iki muz , iki mor erik , bi kac tane cubuk.kraker yolda midem.bulandigi icin yedim .
cok az sekersiz cikolata ve birazcik da kabak.cekirdegi ...
Bugun boyle.rezildi ama.yolda anca boyle oldu sacma sapan :-(
Bugün ki menüm
Sabah
2 bardak tek şekerli cay
3 tane yeşil zeytin
1 dilim ekmek
1 domates rendesi
5-6 tane patates kizartmasi
Ara
1 avuç leblebi
1 paket çubuk kraker
Aksam
1 kase sebze çorbası
4-5 klasik yoğurtlu makarna
1 tane sade soda
tşk ederim neslimmmOyy sevgili oynak başım ve kaptanim bitti sporum 35dk Leslie 5 dk plates esneme bacak yaptım yetermi terden oldum menume ekleyim. Maşanı görünce popumu kaldırdım açıkçası niyetim yoktu sagolasin
yoooook bacım ben bu haftalarda yani kp gidene kadar hiç kimseyle kapışmaya girmem. hazır karşıdakini mahvederim. spor falan da hak getire.gülayım ifşanı yapmışsın canım tebrikler
hadi bu hafta utandıralım kendimizi kapışmaya ne dersin benim hedef bu hafta tam 1 kilo yazacağım şimdi 6.takım topiğine hedefimi varmısın
Kizlar benide gecenin bir yarisi azim yaptirdiniz bende totoyu kaldırayım da leslie 3 mil var ya şu 47 dklıl olan onu yapıyım
yoooook bacım ben bu haftalarda yani kp gidene kadar hiç kimseyle kapışmaya girmem. hazır karşıdakini mahvederim. spor falan da hak getire.
hoşbulduk şarjım bitiyor. kaçmak zorunda bırakılıyorum
kendini ne zaman enerjik hissedersen yap tatlımkolay gelsinn
hoşgeldin bitanemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?