80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Sabahtan beri ayaklarım totoşuma vurup duruyor
Gece her yeri toparladımda yattım ( tabi benim yatmam oldu 2 ) sabahta ona göre baygın düşmüşüm ve gözümü bir açtığımda gözlerime inanamadım
Benim küçük cimcime herkesten evvel kalkmış benim dün gece saatlerce uğraşıp topladığım salonu bir güzel dağıtmış
Eşim nasıl gülüyor ben sabah sabah söylenince cimcimede demezmi ama anneciğim hepiniz uyuyordunuz bende biraz oyun oynadım sonrada sıkıldım kahvaltı ettim diye ( kahvaltı dediğide buzdolabında labne vardı onu almış salona ekmekde bulamayınca onu bir güzel parmaklayarak yemiş )
Sütü çıkarmış salona ama biberonunu açamamış bardaklarada uzanamayınca onuda sehpa üzerinde bırakmış
Bütün oyuncaklar ve yapbozlar da salona itinayla serbiştirilmişdi

Şimdi gülüyorum ama o an tabi cıldırdım ulen ne bizi uyandırmadın kendi başına iş yaptın diye oda anneciğim sen yorulma diye ben yaptım diyor bide

Neyse hemen kendime 2 yumurta haşladım 1 avuçta ceviz yedikten sonra hemen işlere giriştim tabi hızımı alamayıp hadi birde buzdolabını temizliyeyim dedim ve daha yeni işim bitti şükür
Bir tek duş almak kaldı ama onu biraz dinleneyim öyle yaparım çünkü şu an değil duş almak üzerimi bile çıkarmaya halim yok bir tek parmaklar çalışıyor

merhaba kızlar..misafirim vardı dün geceden biraz önce gittiler...hala motivasyonum düşük
menümü yazayım yine de
sabah domates salatalık 1 dilim peynir 3 zeytin 1dilim kepek ekmek
ara öğünde bişey yemedim şekersiz çaya devam
öğlen 1 tane lahmacun yedim misafirlerimle mecburen mi yok motivasyonum yerine gelsin diye mi yok yedim işte
ara öğünde 1 erik 1 çay bardağı süt...
akşama mercimek yemeğim var 4 kaşık..yoğurt salata..
arada da yine bi meyve ve süt ile tamamlarım.
gerçi akşama bi arkadaşımıza geçmiş olsuna gideceğiz umarım orada bi günaha girip de bişeyler yemem:)

çok tebrik ederim canim inşallah sindicim saglikla bebisini kucagina alir ins

Kızlar bugünkü menüm
sabah :kkk
öğle:3kaşık kabak yemeği 1 kase yoğurt
akşam :3 tane köfte, salata
kızlar reglimin başlamasına 2 gün var bu yüzden vücudumda şişlik var bana önerebileceğiniz bitki çayı falan var mı ben bu gidişle kilo bildirimine taş çatlasa 1 kilo veririm

Merhaba kizlaar sonunda evimdeyim ..
Merakimdan catladim tartildim sonuc husran. o kadar dikkat etmeme ragmen artidayim. artik spora devam daha sikicaz kendimizi yapcak bisey yok.
bide bugun inanilmaz zamansiz duzensiz.yedim leptin falan yalan oldu.

ben en iyisi bugun.yediklerimo.komple yaziyim saat falan yok yani

Bi yumurta , domates salatalik , bes alti kofte , bi kac zeytin , iki muz , iki mor erik , bi kac tane cubuk.kraker yolda midem.bulandigi icin yedim .
cok az sekersiz cikolata ve birazcik da kabak.cekirdegi ...

Bugun boyle.rezildi ama.yolda anca boyle oldu sacma sapan :-(

Bugün ki menüm
Sabah
2 bardak tek şekerli cay
3 tane yeşil zeytin
1 dilim ekmek
1 domates rendesi
5-6 tane patates kizartmasi
Ara
1 avuç leblebi
1 paket çubuk kraker
Aksam
1 kase sebze çorbası
4-5 klasik yoğurtlu makarna
1 tane sade soda

İyi akşamlar fıstıklarrr

sabahları yerli muz yesen kuzum yumurta yerine daha iyi olmazmı

ohhh ne güzel iyi yapmışsın cnmm en güzel spor yürümek haftalar sonra ben de bugün koşu bandımla kavuştum ama eskisi gibi yürüyemedim tabiii belimi zorlamadan biraz hasret giderdik bekleyelim bakalım daisycim vardır bir bildiği diyetisyeninin tamam benzin koyacağız elbette ama benzin mazotmu dizelmi kaçak akaryakıtmı bunlarda önemli değilmi sabır bitanemm bu kilolar bir günde gelmedi bri de vucut yeni bir beslenme tarzına geçince şaşırıyor emin ol vermeye başlayınca tıkır tıkır gidecek

kakulecim süper vermişsin tbrklerrr

a.s. cecom şu an çok yorgunsundur kuzummm kolay gelsin cimcimenin doğum günü tekrar kutlu olsun
Amerika yerine umreye gitme fikri daha süper olmuş çok sevindim cnmmm babacığın çok mantıklı düşünmüş

cezanı yerine getirdiğin için tşk ederim bitanemmmm özeleştirin güzel bu hafta lütfen dikkat et tatlım
snei kendine yakın görüyor demekki kv n gerilme moduna gelince derin bir nefes al burnundan 10 a kadar say arak nefes içindeyken bir 10 daha soy veriken tekrar 10 say rahatlayana dek bunu yap kuzum yemeğe saldırma lütfen

Merhabalar arkadaşlar.
Menü yazacak zamanım yok.
Temizlik var.akşamada düğüne gitcez.
Kilo bildirimi:
Rumuz:eddoras
Başlangıç kilo:82
Geçen hafta:79.9
Bu hafta:79.8
Giden:-100 gr.
Spor:yok maalesef

az da olsa gitmiş kuzum düğünde pistten inmek yok iyi eğlenceler

lahmacun 1 adet te sorun yok dasiycim üstelik öğlen yemişsin ama lütfen akşam dikkat et cnmm

Ayrıca..herkese teşekkür ederim..yerin dibindeki motivasyonumu geri getirmeye çalıştığınız için,desteğiniz için...
biz neden burdayız kuzum amacımız birbirimize destek olmak azim senden destek bizden

Dün ki menüm sabah 1 bardak süt öğlen yemek yok akşam et site 4 kaşık 2 dilim ekmek buarada kilom 79. :) 1 kilo vermişim hedef 59

tbrkler cnmm 1 kilo bir haftada çok iyi

bol bol maydanoz tüket bitanemmm ve yeşilçayı ihmal etme

Hoşgeldin Esincimmm tartı ne gösterdikiiii listeye ne yazmam lazım tatlım menü hakikaten çorba olmuş neyse evine kavuştun güzel menületrine dönersin cnmcım

afiyetolsun cnmmm fakat makarnayı lütfen domatesli tercih et

Evet bomba haberimize çok sevindim Sindimiz hamiş oldu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim inş topicte iki hamişimiz var sizi rakipmi yapsakki

Oyy sevgili oynak başım ve kaptanim bitti sporum 35dk Leslie 5 dk plates esneme bacak yaptım yetermi terden oldum menume ekleyim. Maşanı görünce popumu kaldırdım açıkçası niyetim yoktu sagolasin
tşk ederim neslimmm işi sıkı tutmazsak bir ileri bir geri hedeflere ulaşmak zor olacak kuzum

Menüm
sabah aç karnına1 tatlı kaşığı çörek otu

Kahvaltı
mantarlı omlet
1 çay bardağı ceviz
2 dilim tatlı lor
1/2 tabak salata
12 zeytin
1 bardak süt
3 çilkim morüzüm 1 mürdüm eriği

Öğle
1 bardak kefir +1/2 şeftali

Akşam

tarhana çorb.
taze fasulye
denizbörülcesi salatası
yoğurt
Spor

30 dk koşu bandında hafif tempo yürüyüş

Sıvı
2.lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su
1 fincan türk kahvesi+ 1 kuru erik
1 bardak çay
1 bardak süt
fincan hibisküs
1 maden suyu

bugün unutmadım cecom dün cuma yoğunluğu vardı özür

bu arada kilo bildirimimi de yapayım

Başlangıç:88
Geçen Hafta :63,7
Bu hafta:62,9
Giden:800 gr
Hedef :yok koruma dönemi
Spor yok

gülayım ifşanı yapmışsın canım tebrikler
hadi bu hafta utandıralım kendimizi kapışmaya ne dersin benim hedef bu hafta tam 1 kilo yazacağım şimdi 6.takım topiğine hedefimi varmısın
yoooook bacım ben bu haftalarda yani kp gidene kadar hiç kimseyle kapışmaya girmem. hazır karşıdakini mahvederim. spor falan da hak getire.

Kizlar benide gecenin bir yarisi azim yaptirdiniz bende totoyu kaldırayım da leslie 3 mil var ya şu 47 dklıl olan onu yapıyım

kendini ne zaman enerjik hissedersen yap tatlım kolay gelsinn

yoooook bacım ben bu haftalarda yani kp gidene kadar hiç kimseyle kapışmaya girmem. hazır karşıdakini mahvederim. spor falan da hak getire.

hoşgeldin bitanemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…