80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Misafirlerimi uğurladım mutfağımıda toparlayıp hemen kendimi yine buraya attım
Akşam çok güzel geçti ama tabi ben felaket yoruldum
Küçük kuzum pastasını Allahtan beğendi ve bütün gece yerinde duramadı

Hemen aklımdayken bugün yediklerimide paylaşayım;
Bugün resim yok yoğunluktan yemeğe bile zor vakit buldum ama yarın yine resimli olucak bildirimlerim

Sabah felaket bir halde görünce evi kendime tabak hazırlamaya bile vakit ayıramadım

1 avuç ceviz içi ( 5 en fazla 6 ceviz )
2 haşlanmış yumurta

arada;
1 şekersiz Türk kahvesi

Öğlen; ( saat 15:30 gibi )
4 adet ızgara tavuk köftesi
domates
salatalık

Akşam; hem acıkmamıştım hemde akşam kızın pastasından çok az da olsa yerim diye akşamlık yemedim

Saat 19:00da herkes gelmişti ve çok gece kalmadan hemen pastayı kestik
1 incecik dilim framboğazlı pasta yedim
1 avuçtan az fazlada leblebi ( bir iki tanede fındık )

Tabi bol bol şekersiz çay ve su içtim
Bu arada bir ara çaktırmadan tartıya çıktığımda az da olsa eksi gördüm ( pastadan önce )
İNşallah yarın sabahtan itibaren yine eski düzenime döner Pazarteside Allahın izniyle leslie Bacıylada barışırım haftada 3 gün yapsam yine faydası olur nasılsa

Ayrıca..herkese teşekkür ederim..yerin dibindeki motivasyonumu geri getirmeye çalıştığınız için,desteğiniz için...

Ne demek canım seve seve
Sonuçta biz artık bir aileyiz ve kim olursa olsun bizim için değerli
Hepbirlikte şu kilo ilelletinden kurtulup hedeflerimize ulaşacağız inşallah

Canım niye üzülüyorsun sonuçta bunun birde regl sonrası var
Önümüzdeki bildirime daha çok var nasılsa regln biter o zamana kadar he az eksi görürsende bir sonraki bildirimde göreceğin muhteşem farkı düşün ve ona göre bozmadan devam et

Evet yaa bende çok sevindim
İnanıyorum bu kilolar patır patır gidecek ve Rabbim bana oraları görüp hepimiz için dua etmeyide nasip edecektir
Amerikayı yinede çok istiyorum tabiki ama onuda artık eşim ben onu Ümreye götürdükten sonra gerekirse kredi çeker halleder ben onu güzel bir yere götüreceksem oda bir hayalimi daha gerçekleştirir nasılsa

Oyy sevgili oynak başım ve kaptanim bitti sporum 35dk Leslie 5 dk plates esneme bacak yaptım yetermi terden oldum menume ekleyim. Maşanı görünce popumu kaldırdım açıkçası niyetim yoktu sagolasin

Harikasın canım inan çok sevindim öyle düşünmene
Bende söz pazartesiden itibaren biraz daha kendimi sıkıp totoşu kaldıracağım madem oynak başıyım madem imam osurursa cemaat .... o zaman benimde güzel örnek olmam lazım ki yüzüm olsun size hadi kalkın menü bildirim yada spor yapın demeye
Valla sayenizde benimde kilocuklar gidecek bu oynak başılığı bahanesiyle

Kizlar benide gecenin bir yarisi azim yaptirdiniz bende totoyu kaldırayım da leslie 3 mil var ya şu 47 dklıl olan onu yapıyım

Anammmmmmmm harikasınız kızlarrrrrrrrr

Eeee şimdide sıkıyorsa daha hızlı gitmesin o kilocuklar Valla Leslieyle olsun başka sporlarla olsun o yağların hepsini yakacağız Allahın izniyle

Iyi aksamlar arkadaslae bugunku menum
sabah
1 yumurta domatesli
2 kizarmis kepek ekmegi
oglen
yarim haslanmis patates
aksam
yarim porsiyon bulgur pilavi
bir parca haslanmis tavuk
1 bardak ayran

kizlar aksamki menum aslinda pilav falan 1 porsiyondu ama o kadar cabuk sistimki.midem kuculmus cok sukur ayranin etkisini de yabana atamam tabi :)

Ablalarim bugün kahvaltida sadede 1 bardak süt icebildim bugün reglim başladi karnimin agrisindan bisi yiyemedim.o yuzden belki bugun spor yapamayabilirim.simdi okul formalarimi almaya çarşıya incez bakalim kac bedene sığcam.malum okul formalarının kalıpları biraz dar oluyor. 42 falan alırım heralde.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese iyi pazarlar

Kahvaltı faslından sonra biraz eşimle oturup sohbet ettik sonrada eşim iş için dışarı çıkınca bende kendimi buraya attım
Dışarda felaket yağmur yağıyor ama acıkcası şu an sokaklarda dolaşmayı çok isterdim
Bakalım belki öğleden sonra geç saatte de olsa bir dışarı çıkıp hava alırız

Sizlerde sanırım pazar gezmelerindesiniz

Pazar diye sakın buraları ihmal etmeyin eşim gelene kadar buralardayım ona göre
Menülerimizide unutmayalım

herkese iyi pazarlar:))
kahvaltımızı yaptık birazdan dışarı çıkıcaz çok şükür yağdı ama istanbul biraz güneş gösterdi..tadını çıkaralım...bir aile ziyaretimiz var sonra da umarım listemizi zora sokmayız :)
menüyü akşama yazar günah çıkarırım:)

Cimcimenin d.gününü de başarıyla atlatmışsın cecommm tbrkler şükür cimcime beğenmişş pastasını

inş sende minik yürüyüşlere başlarsın ve bri an önce gidip hepimize dua edersin kuzummm bu kez başaracağına inanıyorumm

gunaydin kizlar daha yeni tartilabildim ac karnina. listeye yetisirse bildirimimi yapayim hemen.

Baslangic kilo : 82.2
Gecen.hafta : 77.0
Bu hafta : 78.0
Gelen : 1 kilo
Hedef : 75
Spor : yok
tatildeydin cnmm ev düzeni gibi olmuyor fakat hemen bu hafta eski düzenini bekliyoruz liste için akşam 18,00 e kadar vakit var cnm isteyen yapabilir bildirimini geç kalmadın

ama sen regl olmadığın zamanda pek bir şey yemiyorusnki kahvaltında bızdık regl ağrın varken spor yapma cnm iyi alışverişler ne güzeldir okul hazırlıklarıııı

Hoşgeldin cecommmm buraya da atıştırdı geçti yağmur hemen

ne gezmesi kzuum malesef eve tıkılıp kaldık

iyi pazarlar tatlım iradene kuvvet ziyaret esnasında

Merhaba kizlar sabah kahvaltiya kayinvalidelere gittik benim kahvaltim icin iki yumurta falan haslamis. kahvaltiyi orda yaptik. alisveris yaptik eve geldik bademimi kayisimi sebzeleremi yumurtami aldim.
Tatilde benim biraz tuvalet sorunum vardi hala.duzelmis degil ondan da arti cikmis olabilirim diye dusunuyorum. insallah duzelecek siki yonetim.basladi

kayınvaliden ne kadar düşünceliymiş esincimm allah daim etsin

alışveriş te tamamm hava değişiminden de olabilir wc sorunu cnm düzelirsin hemen inş

Dün okadar telaşım içinde tekrar yoğurdumu mayaladım
Yine çok güzel tutmuş şükür

Evde işim yok bir tek çamaşır yıkanması lazım ama onuda yarına bırakıcağım malum yağmur bastırıyor dünden beri ve balkonun dışına seremiyorum içeride serince sinir oluyorum hem kurumak bilmiyor hemde sanki acık havada kurumayınca rutubet kokuyormuş gibi geliyor bana

Anam millet ne yapıyor sabahtan akşama kadar internette bilimiyorum benim canım sıkılıyor ve yapacak birşey bulamıyorum
Şekersiz sütlü kahvemi içene kadar az daha takılayım olmadı şu yarım kalan seccadeyi çıkartıp işliyeyim hazır eşimde yokken yoksa ben savsaklamaya devam edersem değil kızların ceğizine ancak torunlara yetişir

Ellerine sağlık cecommm sürekli nette ben de duramam arada turlamam lazım ama evde olduğum zamanlar kk hep açık genelde

yağmur yağsın cecom susuz kalacağız bu sene seccade bitmedimi tatlım ben bitti gibi hatırlıyorum

Maalesef canım tam bir tanesinin bitmesin çok az kalmıştı o ara eşimle evi kaldırdık sonrada ev işlerinden fırsat bulunca buraya kendimi atınca dolabın içinde benim keyfimi bekler oldu
Bu arada yarın İsmekin kurs kayıtları başlıyormuş ve eşimde istersen sende yazılsana diyip durdu evdeki seccadeler duruyor adam bana yeni kurs çıkartıyor Takı tasarıma yada kurdele nakışına git diyor ( aslında bende çok istiyorum ama şu an annem burada tabi ne zaman gideceği belli olmaz o zamanda haftada bir de olsa kızı bırakıp gidemem birde ben ebru ve hathat çok istiyordum ama bizim buradakinde yok Üsküdardakinde varmış orasıda bana çok uzak ( dersi veren Türkiyedeki bu işi en iyi şekilde yapan 4 kişiden biri Ömer Faruk abimiz / Görümcemle eşinin yakın arkadaşı hatta bizde bu sene tanıştık ve gerçekten ailecek bayıldık hem efendi hemde çok yönlü biri )

Yarına kadar karar vermem gerekiyor tabi ben bir yandan da o seccadeleri bitireyimde iyice sürünmesin

hattat kursu süper olur cecom ben de rölyef kursu çok istedim ama yakında bulamadım bu kış birşeyler yapmak istiyorum inş annem sağ elini kullanabilir kısa süre sonra sonrasında havuza gideyim diyorum ya da dans kursu kararsızım bakalım

günaydın kızlar. sabahtan beri geziyoruz. buranın bağ evleri var oraya doğru çıktık. sonra da bir parkta oturduk çay içtik. bizi eve bıraktır şimdi. akşam üstü de bir köye gidecekmişiz kurbanlık bakacaklarmış bizimkiler. o saatte gidersek yemek yedirirler mutlaka diyorlar. bu da işime gelir doğrusu

Bende işte tam karar veremedim gitsemmi gitmesemmi diye
Bizim buradakinde ahşap boyama, takı tasarım, kurdele nakışı, nevresim dikme ( işleme ) birde gümüş örgü diye bölümler var bir türlü hangisine gitsem diye karar veremedim daha doğrusu nevresim zaten dikerim işlemeyi öğrenmesemde olur nasılsa herkes hazır alıyor artık nevresimleri kızlar çeğizede istemez üstelik yapılıp satılmazda sonuçta herkesin zevki farklı
Gümüş örgü dedikleri bölüm için devamlı kiloyla gümüş almam lazımki elimdekilerden düzgün birşey çıksın oda bana maliyetli geldi alıp alıp sonrada satamazsam elimde patlar
Ya ahşap boyama yada kurdele nakışına gideyim diyorum ama tamda karar veremedim
Eşim ahşap boyamaya gidersen ben sana dükkanda ( devretmiştik ama sağ olsun adam hala dükkan sizin der ) kalan malzemelerden çok daha uyguna haftasonları kutular yada tepsi tarzı şeyler yaparım boyar internetten satarsın diyor Ben kendime zevk arıyorum adam tamam zevk al ama değerlendirip paraya çevirebileceğin birşey olsun diyor herşeyi paraya çevirecek neredeyse

kayınvaliden ne kadar düşünceliymiş esincimm allah daim etsin

alışveriş te tamamm hava değişiminden de olabilir wc sorunu cnm düzelirsin hemen inş

Canim dusunceli davranir bazen boyle.ama genelde biz pek.anlasamayiz malesef. eskiden gelen bi durum.
Ayy insallah kisa surede duzelirim canim zormus boyle vallahi sismis hissediyorum kendimi

Ohhhh sefan olsun canım
Ne zamandır eve tıkılıp kalmıştın bari biraz keyif yap bugün Eğer gittiğiniz yerde de yemeğe davet etmezlerse eşine en şirin halinle bugün pazar benimde tatil günüm olsun bir yemek ısmarlada kapanışı çok güzel yapalım de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…