80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bizide eşimin Arkadaşı bayramda Çoruma davet etmiş
Eşimde uzun yolu çok sevdiği için ille gidelim diyor hem gezmiş oluruz hemde uzun yol yapmış oluruz diyor bende bayılırım uzun yola ( şarkılar, türküler baya bir eğleniyoruz yolda birde tabi kızlar uyudukça bizde doya doya sohbetimizi de ediyoruz )
Tabi ben hemen haritayı açıp nerede diye baktım hatta nerelerden geçiceğiz diye
Sonradan eşimin nereden aklına geldiyse ( senelerdir gidelim derim hep ama fırsatımız olmamıştır hiç ) biraz yolu uzatıp Ankara üzerinden gitsek ya hem Anıtkabiri ziyaret ederiz dedi
Rabbim nasip edermi bilmem ama gerçekten çok sevindim

Dünde bundan sonra her fırsatta değişik bir şehre gidelim dedi ( kızkardeşim seneye biz Antepe gideceğiz hem antep fıstığını yerinden alır baklava yeriz diyince )
Zaten ailecek gezmeyi seviyoruz bu durumda nerenin nesi meşhursa gider yer birde bir güzel gezer geliriz dedi o anda BEYAZCAN geldi nedense aklıma ve eşime yaa ben KOnyayada gitmek istiyorum dedim hem bak etli ekmek yersin orada birde Mevlanayı ziyaret ederiz dedim ( ben konyaya götürteyim kendimide nasılsa BEYAZCANla ayarlarsak görüşmek istediğimde birşey demez sağ olsun eşim

Eğer gerçekten dediğini yaparsa artık KKdaki kızların hepsini sırayla görmeye giderim kaldığınız yerin nesi meşhursa yedirme bahanesiyle eşimi götürürum ( onada zaten uzun yol olsun yemek bahane )

düşünüyorum ama kv ler de var ya çok tutar diye açıkçası tereddütlüyüm. bilmiyorum para durumu ne alemde. çay içmeye gittiğimiz yerde kv ler namaz kılmak için kalktığı sırada ceplerini bi yokladı üzerimde hiç para kalmamış atm den çekmeyi unutmuşum dedi. bende cüzdana baktım sadece 10 tl çıktı o da çantasındaki bozukları topladı şükür rezil olmadan kalktık

gel kız gel. muş un karpuzu meşhur sanırım yediririz size ama etrafımızda gezecek çoooook yer var. geldiğinize pişman olmazsınız. tv de çıkan haberlerden korkmayın bazı yollar sıkıntılı o yollardan gelmezseniz bişe olmaz

Canım ATMden çektikten sonra bir ara çaktırmadan kenara çeker sorarsın ne alemde para durumları diye hayırdır dersede ya aşkım bak kırk yılın başı annende dışarı çıktı kadıncağız zaten devamlı evin içine tıkılıyor hani şöyle çok pahalı olmayan bir yerde yemek yermiyiz gittiğimiz yer yemeğe kalın demezse dersin
Hani kendim için istiyorsam namerdim hesabı hem hayır diyemez hemde vay be hatuna bak annemi düşünüyor diye ufak bir hayranlık uyandırmış olursun
( Çakal ceco )

harbi ÇAKAAAAAAALLLLLLLL

geçen gün armin berçem kaza yapmış arabada çocuklar varken. daha doğrusu ona gelip vurmuşlar. çocuklar çok korkmuş. dün onu ziyaret etmek istedim. kp sağolsun gidin dedi. şükür kadın da çocuklar da iyiler. ama akşam ben eve gelince bir tuhaf oldum. başım fır fır dönmeye başladı. odama götürdü eşim. epey sonra tansyonumu ölçtü 10-6 çıktı ki baya kendime gelmiştim. kesin 8 leri gördü diyorum tansyonum.

Nasip olur inşallah benimki öyle yolları falan sorun etmez sonuçta her yerde iyi yada kötü şeyler oluyor dediğin gibi önlem alınır olur biter
Muş için bahane bulabilirmiyim bilmiyorum ama en kötü ihtimalle Van gölünü görmek istiyorum derim nasılsa Muştan öte o yüzden giderken yada dönerken orayıda görmüş oluruz derim

Bakalım bayramdan bayrama yapıcağız bu şehirdışı gezilerini ( tabi birde tatilde ) artık ne zaman nereye sıra gelir Allah bilir ama inşallah nasip olur

Ay ikinizede çok geçmiş olsun
Armin Berçemede bizden geçmiş olsun dersin bir sonraki görüştüğünde Yine verilmiş sadakası varmış ki sadece maddi hasarla atlatmışlar Rabbim bir daha göstermesin
Sende herhalde o gün fazla yordun kendini dikkat et kendine canım bak bir sürü insanın sana ihtiyacı var

bu gün cadalozumun doğum günü. yazık dişlerini yaptırıyor bişe yiyemiyor o yüzden

Doğum günü kutlu olsun
Rabbim sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice seneler nasip etsin inşallah...Aminnnnnnnnnnnnnn

İyiki doğmuş

Bugün ki Menüm
Sabah (11.30) : Kkk
Ara ( 15.30) : Çok az badem ve Bir parmak kadar şekersiz çikolata
Akşam ( 19:30) : Fırında hamsi , Salata , Tarhana çorbası

Kahvaltı misafirlikte olduğumuz için gecikti biraz. Normal de de ara yapmam biliyorsunuz ama bu ara acıkıyorum o yüzden yedim.

Kızlaar balığın yanında ne içebilirim yaa ??? Şalgam falan hariç..

Haftalık Kilo Bildirim Listesi

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.
[/TD]
[TD]opscool[/TD]
[TD]86,8[/TD]
[TD]83,8[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]2,8[/TD]
[TD]5,8[/TD]
[TD]%3,34[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD]haftanin her gün ü 45 dk sauna esofmanla kosu bandinda yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.
[/TD]
[TD]kakule71[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79,8[/TD]
[TD]2,2[/TD]
[TD]2,2[/TD]
[TD]%2,68[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.
[/TD]
[TD]Sweetdimple[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]63,7[/TD]
[TD]62,9[/TD]
[TD]0,8[/TD]
[TD]25,1[/TD]
[TD]%1,26[/TD]
[TD]koruma[/TD]
[TD]1 gün koşu bandında 30 dk yürüryüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.
[/TD]
[TD]Siderolites[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]4[/TD]
[TD]%1,25[/TD]
[TD]59[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.
[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]120,5[/TD]
[TD]119,4[/TD]
[TD]1,1[/TD]
[TD]5,1[/TD]
[TD]%0,91[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR
[TD]6.
[/TD]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]66[/TD]
[TD]65,5[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]23,5[/TD]
[TD]%0,76[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD]arada lesli[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.
[/TD]
[TD]efsax[/TD]
[TD]103,2[/TD]
[TD]83,2[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]20,2[/TD]
[TD]%24[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.
[/TD]
[TD]daisyishere[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]84[/TD]
[TD]83,8[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]5,2[/TD]
[TD]%0,24[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD]leslie [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.
[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79,9[/TD]
[TD]79,8[/TD]
[TD]0,1[/TD]
[TD]2,2[/TD]
[TD]%0,13[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.
[/TD]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]79,7[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]+0,3[/TD]
[TD]13,5[/TD]
[TD]%+0,38[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.
[/TD]
[TD]Neslihank4[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]78,8[/TD]
[TD]79,4[/TD]
[TD]+0,6[/TD]
[TD]10,6[/TD]
[TD]%+0,76[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]yürüme,leslie,plates[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.
[/TD]
[TD]esinturgay[/TD]
[TD]82,2[/TD]
[TD]77[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD]4,2[/TD]
[TD]%+1,30[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]. [/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/TR]
[TR][/tr]
[TR][/tr]

ahşap boyama çok yaygın cecomm ama kurdele nakışı hakikaten enfes oluyor cimcimelere birer takım yapsan süper olur bir ara sen makina alacaktın o ne oldu yanlışmı hatırlıyorumki

Canim dusunceli davranir bazen boyle.ama genelde biz pek.anlasamayiz malesef. eskiden gelen bi durum.
Ayy insallah kisa surede duzelirim canim zormus boyle vallahi sismis hissediyorum kendimi

arada da olsa düşünceli davranması güzel esincim merak etme bu hafta düzenini oturtursun

cecomun önerileri müthişşşş çakallık değil de insan ilişkilerii konusunda tecrübesini konuşturuyor evlenirsem herşeyi danışacağım cecoma

çakallık demeyelim de tecrübe diyelim cecommmidolümsün
bu gün cadalozumun doğum günü. yazık dişlerini yaptırıyor bişe yiyemiyor o yüzden

cadalozun doğum günü kutlu olsun bitanemmm hiç uğramaz oldu artık şu dişlere bir de ben başlayabilsem

kızlar bugün sabah için sadece süt içebildiğimi yazmıştım öğlende 1dilim ekmekle 1 kaç dilim domates atıştırdım akşam ne yerim bilmiyorum

ekmek olmasa iyiydi bızdık ama sabah ta yememiştin zaten

ben genelde maden suyu içiyorum esincim severmisin bilmem

bu günkü menüm
sabah: kk
öğlen gibi 4 şekerli leblebi2 bardak ayran, 1 maden suyu
akşam: küçük bir tabak fellak köftesi, 3 bardak ayran, kırmızı lahana salatası

sanırım enişteyi kandırmaadın bitanemmm tamam gözümü kapadım görmüyorum o şekerli leblebileri

Ve yine menu bildirimiyle iyi aksamlar diliyorum herkese :)
Kahvaltim
1 yumurta domatesli
3 kizarmis kepekli ekmek
Oglen
gec kalktim ogle yemegim yok :)
Aksam
1 porsuyon bulgurlu köfte
ve spor leslie 1 mil mekik ve bel hareketi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…