- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
düşünüyorum ama kv ler de var ya çok tutar diye açıkçası tereddütlüyüm. bilmiyorum para durumu ne alemde. çay içmeye gittiğimiz yerde kv ler namaz kılmak için kalktığı sırada ceplerini bi yokladı üzerimde hiç para kalmamış atm den çekmeyi unutmuşum dedi. bende cüzdana baktım sadece 10 tl çıktıOhhhh sefan olsun canım
Ne zamandır eve tıkılıp kalmıştın bari biraz keyif yap bugünEğer gittiğiniz yerde de yemeğe davet etmezlerse eşine en şirin halinle bugün pazar benimde tatil günüm olsun bir yemek ısmarlada kapanışı çok güzel yapalım de
gel kız gel. muş un karpuzu meşhur sanırım yediririz sizeBizide eşimin Arkadaşı bayramda Çoruma davet etmiş
Eşimde uzun yolu çok sevdiği için ille gidelim diyor hem gezmiş oluruz hemde uzun yol yapmış oluruz diyorbende bayılırım uzun yola ( şarkılar, türküler baya bir eğleniyoruz yolda birde tabi kızlar uyudukça bizde doya doya sohbetimizi de ediyoruz )
Tabi ben hemen haritayı açıp nerede diye baktım hatta nerelerden geçiceğiz diye
Sonradan eşimin nereden aklına geldiyse ( senelerdir gidelim derim hep ama fırsatımız olmamıştır hiç ) biraz yolu uzatıp Ankara üzerinden gitsek ya hem Anıtkabiri ziyaret ederiz dedi
Rabbim nasip edermi bilmem ama gerçekten çok sevindim
Dünde bundan sonra her fırsatta değişik bir şehre gidelim dedi ( kızkardeşim seneye biz Antepe gideceğiz hem antep fıstığını yerinden alır baklava yeriz diyince)
Zaten ailecek gezmeyi seviyoruz bu durumda nerenin nesi meşhursa gider yer birde bir güzel gezer geliriz dedio anda BEYAZCAN geldi nedense aklıma ve eşime yaa ben KOnyayada gitmek istiyorum dedim hem bak etli ekmek yersin orada birde Mevlanayı ziyaret ederiz dedim ( ben konyaya götürteyim kendimide nasılsa BEYAZCANla ayarlarsak görüşmek istediğimde birşey demez sağ olsun eşim
Eğer gerçekten dediğini yaparsa artık KKdaki kızların hepsini sırayla görmeye giderimkaldığınız yerin nesi meşhursa yedirme bahanesiyle eşimi götürürum ( onada zaten uzun yol olsun yemek bahane )
düşünüyorum ama kv ler de var ya çok tutar diye açıkçası tereddütlüyüm. bilmiyorum para durumu ne alemde. çay içmeye gittiğimiz yerde kv ler namaz kılmak için kalktığı sırada ceplerini bi yokladı üzerimde hiç para kalmamış atm den çekmeyi unutmuşum dedi. bende cüzdana baktım sadece 10 tl çıktıo da çantasındaki bozukları topladı şükür rezil olmadan kalktık
harbi ÇAKAAAAAAALLLLLLLLCanım ATMden çektikten sonra bir ara çaktırmadan kenara çeker sorarsın ne alemde para durumları diyehayırdır dersede ya aşkım bak kırk yılın başı annende dışarı çıktı kadıncağız zaten devamlı evin içine tıkılıyor hani şöyle çok pahalı olmayan bir yerde yemek yermiyiz gittiğimiz yer yemeğe kalın demezse dersin
Hani kendim için istiyorsam namerdim hesabıhem hayır diyemez hemde vay be hatuna bak annemi düşünüyor diye ufak bir hayranlık uyandırmış olursun
( Çakal ceco)
gel kız gel. muş un karpuzu meşhur sanırım yediririz sizeama etrafımızda gezecek çoooook yer var. geldiğinize pişman olmazsınız. tv de çıkan haberlerden korkmayın bazı yollar sıkıntılı o yollardan gelmezseniz bişe olmaz
geçen gün armin berçem kaza yapmış arabada çocuklar varken. daha doğrusu ona gelip vurmuşlar. çocuklar çok korkmuş. dün onu ziyaret etmek istedim. kp sağolsun gidin dedi. şükür kadın da çocuklar da iyiler. ama akşam ben eve gelince bir tuhaf oldum. başım fır fır dönmeye başladı. odama götürdü eşim. epey sonra tansyonumu ölçtü 10-6 çıktı ki baya kendime gelmiştim. kesin 8 leri gördü diyorum tansyonum.
bu gün cadalozumun doğum günü. yazık dişlerini yaptırıyor bişe yiyemiyor o yüzden
Bende işte tam karar veremedim gitsemmi gitmesemmi diye
Bizim buradakinde ahşap boyama, takı tasarım, kurdele nakışı, nevresim dikme ( işleme ) birde gümüş örgü diye bölümler varbir türlü hangisine gitsem diye karar veremedim daha doğrusu nevresim zaten dikerim işlemeyi öğrenmesemde olur nasılsa herkes hazır alıyor artık nevresimleri kızlar çeğizede istemez üstelik yapılıp satılmazda sonuçta herkesin zevki farklı
Gümüş örgü dedikleri bölüm için devamlı kiloyla gümüş almam lazımki elimdekilerden düzgün birşey çıksın oda bana maliyetli geldialıp alıp sonrada satamazsam elimde patlar
Ya ahşap boyama yada kurdele nakışına gideyim diyorum ama tamda karar veremedim
Eşim ahşap boyamaya gidersen ben sana dükkanda ( devretmiştik ama sağ olsun adam hala dükkan sizin der ) kalan malzemelerden çok daha uyguna haftasonları kutular yada tepsi tarzı şeyler yaparım boyar internetten satarsın diyorBen kendime zevk arıyorum adam tamam zevk al ama değerlendirip paraya çevirebileceğin birşey olsun diyor herşeyi paraya çevirecek neredeyse
Canim dusunceli davranir bazen boyle.ama genelde biz pek.anlasamayiz malesef. eskiden gelen bi durum.
Ayy insallah kisa surede duzelirim canim zormus boyle vallahi sismis hissediyorum kendimi
düşünüyorum ama kv ler de var ya çok tutar diye açıkçası tereddütlüyüm. bilmiyorum para durumu ne alemde. çay içmeye gittiğimiz yerde kv ler namaz kılmak için kalktığı sırada ceplerini bi yokladı üzerimde hiç para kalmamış atm den çekmeyi unutmuşum dedi. bende cüzdana baktım sadece 10 tl çıktıo da çantasındaki bozukları topladı şükür rezil olmadan kalktık
Canım ATMden çektikten sonra bir ara çaktırmadan kenara çeker sorarsın ne alemde para durumları diyehayırdır dersede ya aşkım bak kırk yılın başı annende dışarı çıktı kadıncağız zaten devamlı evin içine tıkılıyor hani şöyle çok pahalı olmayan bir yerde yemek yermiyiz gittiğimiz yer yemeğe kalın demezse dersin
Hani kendim için istiyorsam namerdim hesabıhem hayır diyemez hemde vay be hatuna bak annemi düşünüyor diye ufak bir hayranlık uyandırmış olursun
( Çakal ceco)
bu gün cadalozumun doğum günü. yazık dişlerini yaptırıyor bişe yiyemiyor o yüzden
kızlar bugün sabah için sadece süt içebildiğimi yazmıştımöğlende 1dilim ekmekle 1 kaç dilim domates atıştırdım akşam ne yerim bilmiyorum
Bugün ki Menüm
Sabah (11.30) : Kkk
Ara ( 15.30) : Çok az badem ve Bir parmak kadar şekersiz çikolata
Akşam ( 19:30) : Fırında hamsi , Salata , Tarhana çorbası
Kahvaltı misafirlikte olduğumuz için gecikti biraz. Normal de de ara yapmam biliyorsunuz ama bu ara acıkıyorum o yüzden yedim.
Kızlaar balığın yanında ne içebilirim yaa??? Şalgam falan hariç..
bu günkü menüm
sabah: kk
öğlen gibi 4 şekerli leblebi2 bardak ayran, 1 maden suyu
akşam: küçük bir tabak fellak köftesi, 3 bardak ayran, kırmızı lahana salatası
Kızlar aksamda 2 tane tavuk but 1 kase yogurt yedim 1 lt limonlu su içtim. Spor olarak eğer simdi totoyu kaldirabilirsem leslie 3 mil yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?