80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar günaydın
bu gün ali m okula başladı ordaydım şimdi geldim. ilk gün güzel geçti çocuk 2 yaşından beri kreşe gidince acemilik çekmedi sağolsun.bu hafta 1 saat okuldaymışız bakalım öğretmende iyidir umarım

günaydın kızlarr
nasılsınız,ben çokk yorgunumm ..dün teyzemin oğlu evlendi,düğüne gittik.ama düğünden nce hiçç giyecek bişey olmadığı için..evden apar topar sinirle çıkınca 2 parca eşyam var onlarda ona göre .üstüme acele tarafından bişeyler aldım..bi penye kap aldım ,ama bulasıya göbeğim patladı..göbek büyük olunca herşey tipsiz oluyor.
onları bulasıya ayaklarım patladı veçok yoruldum..
bu günde buranın pazarı,evim ve kocam olmasada ,dondurucuya bamya alıyım diyorum ..benim herif mıy mıy bişey yapasıya kış gelecek..ne kadar ayrılacam desemde ,tabiikide tek amaç herife göz dağı vermek..yoksa allah kimseyi çıktığı kapıya geri çevirmesin.. ki benim çıktığım bi kapıda kalmadı yok..

QUOTE="neslihank4, post: 36813463, member: 565913"]kızlar günaydın
bu gün ali m okula başladı ordaydım şimdi geldim. ilk gün güzel geçti çocuk 2 yaşından beri kreşe gidince acemilik çekmedi sağolsun.bu hafta 1 saat okuldaymışız bakalım öğretmende iyidir umarım[/QUOTE]

hayırlı uğurlu olsun neslihan..
işallah kolay alışır,gerçi dediğin gibi zaten alışıkmış kreşden ama okul ders tabii daha farklı..

işallah öğretmeni çok sever aliş..

Beni de cok aciktiriyor hatta suan aciktigim icin pismanim yedigime :) bu ara da adim ela :)
özür elacımmm esinle karıştırdım nedense elmayla yoğurt yersen acıktırmıyor cnmm

nasılsın canım benim..

net sorun çıkarıyor hep..gerçi yarın birgün babaannemler gidicem,orda net yok sizden mahrum kalıcam..

iyiyim meleğim şükür belimde günden güne düzeliyor

inşallah eniştem geleceğiniz için doğru kararlar alır cnm sonrasında gönlüne göre rabbim bir ev nasip eder ve sen yeni evinden aramıza katılırsın tek iyi ol kuzum haberlerini alırız

maşallah cecom dünkü performansın süpermişş ama ya ayağın filan kaysaydı kuleye çıkarken
neyseki çok güzel eğlenmişsin cnmmm cimcime de çok memnun kalmış ne güzel

İzmiri de gezi listene eklemeyi unutmazsın umarımmm

Kızlar bunu bir sey ararken buldum, paylasayım istedim...Ayrıca cok üzüldüm, dinleyin...

tşkler cnm izlememiştimm kesinlikle çok doğru önce kendi içimizle barışık olmalı ve kendimizi olduğumuz gibi kabullenmeliyiz sonrasında karar verme inanma spor ve sağlıklı beslenme

Günaydın cnmmmm önerileirmizi dikkate aldığın için öncelikle çok tşkler pirinç bizim evde misafir yoksa hemen hemen hiç pişmez inan bana farkı göreceksin ekmekler azaldıkça emzirdiğin için şanslısın elbette harcatıyor cnm

Günaydın güzeller.
Bugün işe baladım. Bayağı evrak birikmiş o yüzden henüz geçmiş yapamadım bir selam vereyim dedim. Sonra bir haftalık rapor veririm size

Aman aman kimler gelmiş hg cnmcımmm nasıl geçti tatilinnn herşey yolundadır inş

Günaydın neslim Alişin okul hayatındaki ilk gün ne mutlu sana cnm yeni eğitim öğretim yılı tüm miniklerimize ve öğretmenlerimize hayırlı uğurlu olsun inş

cecoommm

işallah konya ya gelirsin ..

elektrik farturasını ben ödiycem..allahdan net sitenin ,parasız o yüzden sık sık sorun çıkarıyor net..ama olsun en azından ücretsiz..

benim cici baba zaten çok cimri.her defasında fatura kavgası yaşanır evde..yarın babannemlere gidicem ama büyük kızı oraya götürmüyorum..20 yaşında oğlu var amcamın ve çocuk pek tekin değil..küçüğü bile sakınıyorum ..

zaten benim kocada benim gidecek yerim yok diye böyle davranıyor..
yaşlı bir babanne dede,amcayla beraber oturuyorlar..2. evliliğini yapmış bir anne..

arkamızda dağ gibi duran bir babamız olsaydı kimse bu kadar efelenemezdi bana..

şimdi hepsi ,boşanırda başımıza gelir birsen diye ,amann biz karışmayız..ne varmış herkes çokmu rahat sanki,dövmüyor kocan diyip çıkıyor..
yaa ben zaten boşanıpda sizin evinize gelmeye çok meraklı değilim,bi arka çıksalar bi yalnız olmadığımı o tarafa belli etseler,kocam ve aileside beni böyle ezikleyemez..

neyse yine çok içimi döktüm..zaten içimi dökeceğim tek yer burası..yeni gelen kızlar diyordur bu kadında her haltını burda yazıyor diye..

ama burda uzun süre kalanlar burdaki ortamı bilir..

iyiki varsınızz kızlarrrr...

faturayı ödemen iyi olmuş cnm en azından için rahat eder tedirgin olmazsın üvey babanın da tek laf etmeye hakkı olmaz

kızın anneannesinde kalsa daha iyi cnmm sen herşeyde mızmızlık eden biri değilsinki kendi geleceğin ve çocuklarının geleceği için hakkın olanı istiyorsun ki bence çok bile geç kaldın bitanemm

sakın öyle düşünme biz büyük bir aileyiz ortadan bir yok oldun çok merak ettik herşeyimizi biz de paylaşmıyormuyuz yeri gelince

Gunaydin kizlar dunden sonra bugunede kotu basladim 2 gündür bulantilar beni zorluyor nerdeyse kafam hic yastiktn kaldiramadim uyudukca rahat sabah dayanamadim tartiya ciktim oda moralimi bozdu kilo almam gerekirken ben 83 den 82,5 olmusum off

Ceviz yemeyi ihmal etmemelisin bebeginin beyin gelisimi icin cok faydali
Biliyorum canm da su siralar herşeyi çok zor yiyorum
bulantilarim baya fazla canim dun yerimden kalkamadim bugüne öyle basladim dun eşimin zoruyla yedim

Canım ilk aylarda bulantılar nedeniyle kilo verme olabiliyor diye biliyorum ben endişelenme en fazla bi iki aya zaten bol bol alıcan kilo

Gunaydin hatunlar Uzun zaman sonra evimde karatay kahvaltısı yapabildim. Sonundaaa

Eklentiler

• 20140908_111540.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 63
Canım ilk aylarda bulantılar nedeniyle kilo verme olabiliyor diye biliyorum ben endişelenme en fazla bi iki aya zaten bol bol alıcan kilo

Gunaydin hatunlar Uzun zaman sonra evimde karatay kahvaltısı yapabildim. Sonundaaa
Umarim canim ogrendigimden beri 3,5 kilo verdim ki 11 ağustosta ogrendm 1-2 ay daha böyle sürmez umarim

Umarim canim ogrendigimden beri 3,5 kilo verdim ki 11 ağustosta ogrendm 1-2 ay daha böyle sürmez umarim

Canım endişelenme kiloda versen kuzu iyidir tamam bulantılar maf ediyor seni ama en azından şu verdiğin kiloları sonradan alsan bile hamilelik sonuna kadar ya hiç almamış olursun yada çok çok az almış olursun

Neyse ben işlere girişeyim burası açık olunca iş yapasım gelmiyor dur bir bakayım yazan olmuşmu diye bakmaktan

Kocaman öpüyorum ve öğleden sonra tekrar damlıyorum
Menüleri unutmayalım hanımlar

canım senin keyfin yerine gelsin biz buradan ne kadar destek oluruz bilmem ama sen yazmaya dökmeye devam et içini. biz yanındayız sanalda olsa. keşke fazlasını yapabilsek. allah sabırlar versin

inşallah canim benim ya hamile olmasam kilo veriyorum diye göbek atardim valla

Ben geldim Banucum. Canım sizin takıma geleyim tanıdık olsun Yarından itibaren yazayım olurmu.
Acı biber metabolizmayı hızlandırıyor bende işe yaradı canım.

Kilo Alman gerekmiyor hatta hiç kilo almadan doğuma gitmen gerekiyor zaten kilolu hamile kalmışsın moralini bozacak birşey yok kilo almadığına sevinmelisin bence

Amanın bir balkonla uğraştım bir akvaryum temizledim coşmuşsunuz maşallahhh
efsaxcım iki ay sonra bulantıların tamamen geçermiş annem ebe hemşire ona sordum dayan kuzucummm birde kibrit çöpü yemekten kösele çiğnemeye kadar herşeyi canın çekebilirmişş çok ilginçneden kösele çiğnenir diye sordum da merak edenleriniz olur belki eski zamanlarda hamiş bir anne adayının canı et çekmiş bulamamış kösele çiğnemiş:):)

Makresim hoşgeldinn kuzucummm zaten takımda tek bir kişilik yer var sana ayırmıştım nasıl istersen bitanem başım üstünde yerin var bekliyorum

Esincim hadi gözün aydınnn kavuşmuşsun kk kahvaltına

Cecommm affet yine unuttum menümü bir kk bir iş yapıyorum hemen yazarım arada

Kilo Alman gerekmiyor hatta hiç kilo almadan doğuma gitmen gerekiyor zaten kilolu hamile kalmışsın moralini bozacak birşey yok kilo almadığına sevinmelisin bence
kilolu hamilelikte fazla alinmamali ama hic kilo almamak diye bisey varmi bilmiyorum canm bisey yiypte almadan haklisin sevinmeliyim ama ben saglikli beslenemiyorum

cabuk gecsede rahatlasam canim ya bu ay okul da basliyor çok zor olucak benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…