- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Beni de cok aciktiriyor hatta suan aciktigim icin pismanim yedigime :) bu ara da adim ela :)
nasılsınız kızlarr
ben kör olmak üzereyim..netten ev baka baka ezberledim nerdeyse nerde ne var diye..
işallah herifim sözünde dururda ,bu kadar sıkıntı boşa gitmez..gerçi sözünde durmazsa 1 yılda olsa eve gitmiycem..aslında kiralık ev bulacaktım kendime benim koca sözünü yerine kadar kimseye yük olmamak için ama ,kimse buna müsaade etmedi..
keşke bulsaydım ,çok zor benim için 2 çocula başkalarının evinde kalmak..malum öz babam değil.sağolsun bana karşı çok iyi davranıyor ama benim içim içimi yiyor..sürekli bişeyler almak zorunda hissediyorum kendimi.aksi halde yemek yemek bile işkence..
dün elektirik faturası gelmiş,evde homurdanmışlar çocuklardan çok geldi diye..
halbuki 1 haftadır burdayım,küçük kızın tv si yüzünden 1 haftada fatura artmış..ben ödeyim faturayı dedim ,ama annem kabul etmedi..keşke etse benim içim daha rahat edicek..
yok canım benim konuşmadım..ama fikri tuttum çok güzel.
minik kızımızın yaş günüde kutlu olsun canım allah çok daha güzel günlerini göstersin ..
ev baka baka netten kafam sulandı..yanlış faceden paylaşmışım o evi..kız kardeşimle kullandığım faceden aklımda kalsın diye palaşıyordum ,karışıklık yapmışım ..
o evide öylesine paylaştımiyazık insanlar yok pahasına evlerini satıyorlar..resmen 05385078447 maliytine ev..
aslında ben bahçeli ev istemişimdir her zaman.. ama o ev çok bakım isteyen bi ev ..benim koca aldığı gibi bir daha bakmaz..
o yüzden biraz düzgün bişey istiyorum..tabii alınıp alınmayacağı meçhul..
her gün arayıp konuşuyor kocam,sanırım o yüzden kenini rahat hissediyor.bu günden itibaren açmıycam telefonunu.
az ciddi olduğumu anlasın.
cecommm
konya ya geliyormuşunn..
inan çokkkkkkkkkkkkkkkkk sevindimmm..işallahhhhhhhhhhhh gelirsinizde görüşürüz seninle..çok istiyorum seni görmeyi..konya da etliekmeğimizi yeriz beraber..
işallahh bende ev sahibi oluum o zamana kadar ,başka işler açmam başıma umarım..
gülayy cadoloza çok selam söyle,doğum günü kutlu olsun..
nasılsın canım benim..
net sorun çıkarıyor hep..gerçi yarın birgün babaannemler gidicem,orda net yok sizden mahrum kalıcam..
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Aslında bu saate kimseyi bulamıyacağımı biliyorum ama yinede bakmadan yatmak istemedim
Akşam üzere eşim hadi hazırlan pikniğe gidiyoruz arkadaşlarla dedi
TAbi bana gezme olsun
Gündüz yağmur yağmış olmasına rağmen Eyüp Sahile gittik tabi giderken küçük cadı Scooterini büyük cadıda patenlerini yanına aldı alan müsait diye
Deli gibi kayıp durdularbir ara erkekler basket oynadılar tabi bizim kuzularda onlarla birlikte
Yemeği eşim yaptı ( saç kavurma)
Uzun zamandır görüşemediğimiz bir arkadaşımız daha geldi eşiyleBOl bol acık havada sohbet ettik ve gülmekten karnımıza ağrılar girdi ( eşimin iki arkadaşıda paten kaymayı denediler tabi ortaya çıkan görüntü inanılmaz komikti )
Saat 1e geliyordu eve geldik ondan sonrada tabi hadi piknik sepetini boşalt, kuzuları yatır ve salonu topla derken şimdi yeni işim bittieşim yatmıyormusun diyince bende aaa oynak başı olarak takıma bakmadan yatamam dedim sağ olsun oda öyle çok yorulmuştu ki hiç ağzını acıpta ulen bu saate başlarım senin oynak başılığına bile diyemedi sabah erken kalkıp işe gideceği için anında yattı
Bu arada bir ara hanımlarla erkekleri bırakıp yürüyüş yapalım dedik ( malum akşam yemeği biraz gecikti mecbur biz gidip pişirene kadar ) bari yediklerimizi yakalım dedik
Baya ileriye gittiğimizde spor aletleri ve çocuk parkına deng geldik ( bizim oturduğumuz yer dümdüz paten ve bisiklet kullanılacak bir alana yakındı )
Halatlardan kocaman bir tırmanma kulesi yapmışlartabi ben içimdeki çocuğa söz geçirebilirmiyim hemen totoşumu kaldırıp kuleye tırmanmaya başladım Nasılsa karanlıkta kimse görmiyor diye doyasıya eğlendim oraya çıkacağım diye debelenirken Arkadaşın oğluda peşimize takılmış 12 yaşında Nasıl gaz veriyor hadi banu abla az daha yukarı diye Yükseklik korkuma rağmen neredeyse ta tepeye çıktım ve yüksekliği bir 4 - 5 metre vardı Hatunlarda bana uydular peşimden tırmandılar
Baya terledim tabi, hazır gaza gelmişkende bütün spor aletlerini kullandım ( trampolin bile koymuşlarona bile bindim ve inanılmaz eğlenceliydi )
Yarım saatten fazla birde spor yaptık güzelcene
Dönüşte arkadaşın oğlu paten kayarken hadi yarışalım dedim ( nasıl bir çoşku olduysa)
Çocuk patenlerle yanımda deli gibi kayarken bende eşlerimizin olduğu yere kadar deli gibi koştum
Vardığımda üzerimdeki Tshirt şırpıslaktıAllahtan soğuk olursa diye birde gömlek almıştım yanımada hasta olmayayım diye hemen onu giydim üzerime
Bundan sonra haftada bir de olsa oraya gitmeye karar verdik ama olurda arkadaşlar kıvırırsa eşimle gideceğizhem çocuklar çok eğlendi hem ben inanılmaz bir performans sergiledim
Pazartesi spora başlarım derken bugünden nasip oldu
Yarın her yerim ağrımazsada Leslie bacıyla öpüşüp barışacağım15 -20 dakikaylada olsa başlamam fayda sağlıyacaktır
Canım ellerine ve emeğine sağlık
Çok güzel olmuş ve bu arada kızlarrrrrrrrrr harikasınız
İnşallah hep böyle eksiler görürüz bütün takim ....Aminnnnnnnnnn
Haftanın birincisi çıtır arkadaşımıza da kocaman bir alkış
Helal olsun kız okullar açılmadan Fıstık gibi olucağın kesin ( zaten öylesinde daha bir fıstık olucaksın)
Canım dediğin gibi anne yanına da olsa evlendikten sonra çok zor oluyor
İnşallah herşey gönlüne göre olurda şu sıkıntılardan kurtulursun Allahın izniyle
Bencede bir müddet gerekirse telefonlara cevap verme yada geldiğinde geri çevir ki işin ciddiyetini anlasınaradığında telefonu açma ama mesaj at bu son şansın ona göre bu iş olmazsa avukatımla görüşürsün bundan sonra diye eşin sana deli gibi aşık belli eminim o zaman seni kaybetmemek adına gerekeni yapacaktır
Şu hesap işini ama söylede öyle küsşimdi ne yapacağını bilemez sonra kaynın çakallık yaparsa adamcağızda yuvam gitti diye daha kötü olur Allah korusun
Sorma karı koca çok gezentiyizdirçocuklarda bize çekmiş gezme diyince hepimizin ak çiğerleri görünüyor
Baktım adam değişik yerleri gezelim yok Antepe de mi gitsek falan diyor bende hemen sen aklıma gelince atladım yahu bir bayramda ( artık ne zaman kısmet olur bilmiyorum tabi) Mevlanayı ziyaret edelim bak Konyada hem Etli ekmek yeriz dedim ona uzun yol ve gırtlak de anında gider
Hani inan şu an izni ve parası olsa hadi gidelim desem şu saatte çıkar yola o derece
Tabi şimdilik demedim ona bak Beyazcanıda göreceğim diyeRabbim nasip ederde karar verirsek gideceğimiz zamanı hemen başlıyacağım bak gitmişken kardeşimide göreceğim ona göre diye
Sonuçta ne kadar zamandır tanışıyor ve herşeyimizi paylaşıyoruz artık aile olduk
Okadar yol gidipte seni görmeden dönmek istemem
İnşallah nasip olurda hepinizin yaşadığı yerlere ileride yolum düşerde sırayla herkesi görürüm
Canım ya olmadı elektrikle interneti sen üstlen ananda gönül rahatlığı ile kalsonuçta RAbbim bereketini veriyor yiyecek konusunda senin babalıkta en azından faturaların hatrına laf söylemez ki eminim kötü niyetle dememiştir Ben ne zaman annemlere gitsem babam hep der senin bu kızlar her odanın ışığını açık bırakıyor fatura yüksek gelirse size ödeteceğim diye bende diyorum biz gidince karanlıkta oturur dengeler onu anam diye
Kızlar bunu bir sey ararken buldum, paylasayım istedim...Ayrıca cok üzüldüm, dinleyin...
Günaydın cnmmmm önerileirmizi dikkate aldığın için öncelikle çok tşklergünaydın kızlaarrr:) yeni hafta yeni kararlar yeni umutlar:) zaten farkındaydım ama sizlerden de aldığım eleştiriler doğrultusunda artık karbonhidrat özellikle pirinç tüketimi mi azaltıyorum hatta pirinç tamamen kesiyorum ekmek çok çok azaltıyorum. dün ki menüm sabah 1 yumurta 1 bardak süt 2 dilim ekmek bir çatak peynir, öğlen yok akşam etli PİLAV:))) kesicem ya pilavı akşam vedalaşayım dedim:) bu arada ben spor yapamıyorum 1,5 yaşında bir kızım var ve yoğun çalışıyorum çok hareketli bir hayatım var ve kızımı emziriyorum acaba bu emzirme bana kalori harcatıyor mudur?
Günaydın güzeller.
Bugün işe baladım. Bayağı evrak birikmiş o yüzden henüz geçmiş yapamadım bir selam vereyim dedim. Sonra bir haftalık rapor veririm size
kızlar günaydın
bu gün ali m okula başladı ordaydım şimdi geldim. ilk gün güzel geçti çocuk 2 yaşından beri kreşe gidince acemilik çekmedi sağolsun.bu hafta 1 saat okuldaymışız bakalım öğretmende iyidir umarım
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Aslında bu saate kimseyi bulamıyacağımı biliyorum ama yinede bakmadan yatmak istemedim
Akşam üzere eşim hadi hazırlan pikniğe gidiyoruz arkadaşlarla dedi
TAbi bana gezme olsun
Gündüz yağmur yağmış olmasına rağmen Eyüp Sahile gittik tabi giderken küçük cadı Scooterini büyük cadıda patenlerini yanına aldı alan müsait diye
Deli gibi kayıp durdularbir ara erkekler basket oynadılar tabi bizim kuzularda onlarla birlikte
Yemeği eşim yaptı ( saç kavurma)
Uzun zamandır görüşemediğimiz bir arkadaşımız daha geldi eşiyleBOl bol acık havada sohbet ettik ve gülmekten karnımıza ağrılar girdi ( eşimin iki arkadaşıda paten kaymayı denediler tabi ortaya çıkan görüntü inanılmaz komikti )
Saat 1e geliyordu eve geldik ondan sonrada tabi hadi piknik sepetini boşalt, kuzuları yatır ve salonu topla derken şimdi yeni işim bittieşim yatmıyormusun diyince bende aaa oynak başı olarak takıma bakmadan yatamam dedim sağ olsun oda öyle çok yorulmuştu ki hiç ağzını acıpta ulen bu saate başlarım senin oynak başılığına bile diyemedi sabah erken kalkıp işe gideceği için anında yattı
Bu arada bir ara hanımlarla erkekleri bırakıp yürüyüş yapalım dedik ( malum akşam yemeği biraz gecikti mecbur biz gidip pişirene kadar ) bari yediklerimizi yakalım dedik
Baya ileriye gittiğimizde spor aletleri ve çocuk parkına deng geldik ( bizim oturduğumuz yer dümdüz paten ve bisiklet kullanılacak bir alana yakındı )
Halatlardan kocaman bir tırmanma kulesi yapmışlartabi ben içimdeki çocuğa söz geçirebilirmiyim hemen totoşumu kaldırıp kuleye tırmanmaya başladım Nasılsa karanlıkta kimse görmiyor diye doyasıya eğlendim oraya çıkacağım diye debelenirken Arkadaşın oğluda peşimize takılmış 12 yaşında Nasıl gaz veriyor hadi banu abla az daha yukarı diye Yükseklik korkuma rağmen neredeyse ta tepeye çıktım ve yüksekliği bir 4 - 5 metre vardı Hatunlarda bana uydular peşimden tırmandılar
Baya terledim tabi, hazır gaza gelmişkende bütün spor aletlerini kullandım ( trampolin bile koymuşlarona bile bindim ve inanılmaz eğlenceliydi )
Yarım saatten fazla birde spor yaptık güzelcene
Dönüşte arkadaşın oğlu paten kayarken hadi yarışalım dedim ( nasıl bir çoşku olduysa)
Çocuk patenlerle yanımda deli gibi kayarken bende eşlerimizin olduğu yere kadar deli gibi koştum
Vardığımda üzerimdeki Tshirt şırpıslaktıAllahtan soğuk olursa diye birde gömlek almıştım yanımada hasta olmayayım diye hemen onu giydim üzerime
Bundan sonra haftada bir de olsa oraya gitmeye karar verdik ama olurda arkadaşlar kıvırırsa eşimle gideceğizhem çocuklar çok eğlendi hem ben inanılmaz bir performans sergiledim
Pazartesi spora başlarım derken bugünden nasip oldu
Yarın her yerim ağrımazsada Leslie bacıyla öpüşüp barışacağım15 -20 dakikaylada olsa başlamam fayda sağlıyacaktır
Canım ellerine ve emeğine sağlık
Çok güzel olmuş ve bu arada kızlarrrrrrrrrr harikasınız
İnşallah hep böyle eksiler görürüz bütün takim ....Aminnnnnnnnnn
Haftanın birincisi çıtır arkadaşımıza da kocaman bir alkış
Helal olsun kız okullar açılmadan Fıstık gibi olucağın kesin ( zaten öylesinde daha bir fıstık olucaksın)
Canım dediğin gibi anne yanına da olsa evlendikten sonra çok zor oluyor
İnşallah herşey gönlüne göre olurda şu sıkıntılardan kurtulursun Allahın izniyle
Bencede bir müddet gerekirse telefonlara cevap verme yada geldiğinde geri çevir ki işin ciddiyetini anlasınaradığında telefonu açma ama mesaj at bu son şansın ona göre bu iş olmazsa avukatımla görüşürsün bundan sonra diye eşin sana deli gibi aşık belli eminim o zaman seni kaybetmemek adına gerekeni yapacaktır
Şu hesap işini ama söylede öyle küsşimdi ne yapacağını bilemez sonra kaynın çakallık yaparsa adamcağızda yuvam gitti diye daha kötü olur Allah korusun
Sorma karı koca çok gezentiyizdirçocuklarda bize çekmiş gezme diyince hepimizin ak çiğerleri görünüyor
Baktım adam değişik yerleri gezelim yok Antepe de mi gitsek falan diyor bende hemen sen aklıma gelince atladım yahu bir bayramda ( artık ne zaman kısmet olur bilmiyorum tabi) Mevlanayı ziyaret edelim bak Konyada hem Etli ekmek yeriz dedim ona uzun yol ve gırtlak de anında gider
Hani inan şu an izni ve parası olsa hadi gidelim desem şu saatte çıkar yola o derece
Tabi şimdilik demedim ona bak Beyazcanıda göreceğim diyeRabbim nasip ederde karar verirsek gideceğimiz zamanı hemen başlıyacağım bak gitmişken kardeşimide göreceğim ona göre diye
Sonuçta ne kadar zamandır tanışıyor ve herşeyimizi paylaşıyoruz artık aile olduk
Okadar yol gidipte seni görmeden dönmek istemem
İnşallah nasip olurda hepinizin yaşadığı yerlere ileride yolum düşerde sırayla herkesi görürüm
Canım ya olmadı elektrikle interneti sen üstlen ananda gönül rahatlığı ile kalsonuçta RAbbim bereketini veriyor yiyecek konusunda senin babalıkta en azından faturaların hatrına laf söylemez ki eminim kötü niyetle dememiştir Ben ne zaman annemlere gitsem babam hep der senin bu kızlar her odanın ışığını açık bırakıyor fatura yüksek gelirse size ödeteceğim diye bende diyorum biz gidince karanlıkta oturur dengeler onu anam diye
cecoommm
işallah konya ya gelirsin ..
elektrik farturasını ben ödiycem..allahdan net sitenin ,parasız o yüzden sık sık sorun çıkarıyor net..ama olsun en azından ücretsiz..
benim cici baba zaten çok cimri.her defasında fatura kavgası yaşanır evde..yarın babannemlere gidicem ama büyük kızı oraya götürmüyorum..20 yaşında oğlu var amcamın ve çocuk pek tekin değil..küçüğü bile sakınıyorum ..
zaten benim kocada benim gidecek yerim yok diye böyle davranıyor..
yaşlı bir babanne dede,amcayla beraber oturuyorlar..2. evliliğini yapmış bir anne..
arkamızda dağ gibi duran bir babamız olsaydı kimse bu kadar efelenemezdi bana..
şimdi hepsi ,boşanırda başımıza gelir birsen diye ,amann biz karışmayız..ne varmış herkes çokmu rahat sanki,dövmüyor kocan diyip çıkıyor..
yaa ben zaten boşanıpda sizin evinize gelmeye çok meraklı değilim,bi arka çıksalar bi yalnız olmadığımı o tarafa belli etseler,kocam ve aileside beni böyle ezikleyemez..
neyse yine çok içimi döktüm..zaten içimi dökeceğim tek yer burası..yeni gelen kızlar diyordur bu kadında her haltını burda yazıyor diye..
ama burda uzun süre kalanlar burdaki ortamı bilir..
iyiki varsınızz kızlarrrr...
Biliyorum canm da su siralar herşeyi çok zor yiyorumCeviz yemeyi ihmal etmemelisin bebeginin beyin gelisimi icin cok faydali
bulantilarim baya fazla canim dun yerimden kalkamadim bugüne öyle basladim dun eşimin zoruyla yedim
Afiyetolsun kuzum ama yeğenime yararlı sebze çorbası hariç hiçbirşey yememişsinhasta değilsin inş bitanem görüşürüz
beğenmene sevindim kuzummhakikaten yerin yakışmadı sana da haftaya inş üstlerde görelim snei cnmcım evet on günlük oruç iyi gelir ben zaten leptin bozulacak diye kendimi oruçlu gibi hissediyorum işe yarıyor inan
Gunaydin kizlar dunden sonra bugunede kotu basladim 2 gündür bulantilar beni zorluyor nerdeyse kafam hic yastiktn kaldiramadim uyudukca rahat sabah dayanamadim tartiya ciktim oda moralimi bozdu kilo almam gerekirken ben 83 den 82,5 olmusum off
Umarim canim ogrendigimden beri 3,5 kilo verdim ki 11 ağustosta ogrendm 1-2 ay daha böyle sürmez umarimCanım ilk aylarda bulantılar nedeniyle kilo verme olabiliyor diye biliyorum ben endişelenme en fazla bi iki aya zaten bol bol alıcan kilo
Gunaydin hatunlarUzun zaman sonra evimde karatay kahvaltısı yapabildim. Sonundaaa
Umarim canim ogrendigimden beri 3,5 kilo verdim ki 11 ağustosta ogrendm 1-2 ay daha böyle sürmez umarim
canım senin keyfin yerine gelsin biz buradan ne kadar destek oluruz bilmem ama sen yazmaya dökmeye devam et içini. biz yanındayız sanalda olsa. keşke fazlasını yapabilsek. allah sabırlar versincecoommm
işallah konya ya gelirsin ..
elektrik farturasını ben ödiycem..allahdan net sitenin ,parasız o yüzden sık sık sorun çıkarıyor net..ama olsun en azından ücretsiz..
benim cici baba zaten çok cimri.her defasında fatura kavgası yaşanır evde..yarın babannemlere gidicem ama büyük kızı oraya götürmüyorum..20 yaşında oğlu var amcamın ve çocuk pek tekin değil..küçüğü bile sakınıyorum ..
zaten benim kocada benim gidecek yerim yok diye böyle davranıyor..
yaşlı bir babanne dede,amcayla beraber oturuyorlar..2. evliliğini yapmış bir anne..
arkamızda dağ gibi duran bir babamız olsaydı kimse bu kadar efelenemezdi bana..
şimdi hepsi ,boşanırda başımıza gelir birsen diye ,amann biz karışmayız..ne varmış herkes çokmu rahat sanki,dövmüyor kocan diyip çıkıyor..
yaa ben zaten boşanıpda sizin evinize gelmeye çok meraklı değilim,bi arka çıksalar bi yalnız olmadığımı o tarafa belli etseler,kocam ve aileside beni böyle ezikleyemez..
neyse yine çok içimi döktüm..zaten içimi dökeceğim tek yer burası..yeni gelen kızlar diyordur bu kadında her haltını burda yazıyor diye..
ama burda uzun süre kalanlar burdaki ortamı bilir..
iyiki varsınızz kızlarrrr...
inşallah canim benim ya hamile olmasam kilo veriyorum diye göbek atardim vallaCanım endişelenme kiloda versen kuzu iyidirtamam bulantılar maf ediyor seni ama en azından şu verdiğin kiloları sonradan alsan bile hamilelik sonuna kadar ya hiç almamış olursun yada çok çok az almış olursun
Neyse ben işlere girişeyim burası açık olunca iş yapasım gelmiyor dur bir bakayım yazan olmuşmu diye bakmaktan
Kocaman öpüyorum ve öğleden sonra tekrar damlıyorum
Menüleri unutmayalım hanımlar
Acelemiz yok bitanem. Gidene kadar burdayız. Rica ederim.
Kahvaltı günün en önemli öğünü canım. Kahvaltıyı atlarsan kilo vermen zorlaşır. Nedenine gelince:
EN GÜZEL KAHVALTI EVDE YAPILIR!
- Eksiksiz bir Karatay Kahvaltısı sizi neredeyse gün boyu tok tutar. 6-8 saat hiç açlık çekmeden durursunuz.
- Bu eksiksiz kahvaltıdan 4 saat sonra leptin hormonu devreye girer ve 2-4 saat yağlarınızı enerjiye çevirerek kilo vermenizi sağlar. Yani hem tok gezer hem de kilo verirsiniz.
- Eksiksiz bir Karatay kahvaltısı 4-5 km koşmuş gibi metabolizmanızı hızlandırır ve kilo vermenize yardımcı olur.
- Karatay Kahvaltısı yapan bir kişi Gİ düşük gıdalarla beslendiği için şekeri hızla yükselmez, hızla yükselmeyen şeker de hızla düşmez. Şekeriniz hızla düşmediği zaman tatlı ve şekerinizi yükseltecek bir şeyler yeme ihtiyacı duymazsınız. Bir anda şekerden nasıl kurtulduğunuza siz bile inanamazsınız. Çünkü şeker şekerin mayasıdır. Sabah kahvaltıda size yıllarca masum diye yutturulan tam buğday ekmeğidir sizin acıkmanıza neden olan. İşte o bir veya iki dilim tam buğday ekmeğidir sizi hipoglisemiye sokan ve tip 2 diyabet hastalığınızın ömür boyu sürmesine neden olan. O ekmeği ve kahvaltıda doğal diye yediğiniz balı pekmezi yani Gİ yüksek gıdaları kesin ve şeker hastalığından hipoglisemiden kurtulun. Şu anda şeker hastası değilseniz ömür boyu şeker hastası olmayın.
Karatay Kahvaltısının olmazsa olmazlarını mutlaka bitirmek durumundasınız. Bunlar 2 adet yumurta, avuç içiniz kadar peynir, en az 10 adet zeytin ve 1 çay bardağı kavrulmamış kuru yemiştir. Bunların yanında isteğinize göre yeşillik, domates, biber, salatalık yiyebilirsiniz. Kahvaltıda reçel, bal gibi tatlı yiyecekler yeme alışkanlığınız varsa onların yerine 3 adet günkurusu kayısı yiyebilirsiniz. Kayısıların içine kaymak ve ceviz de koyup yiyebilirsiniz. Kayısı yemek istemezseniz 1 porsiyon glisemik indeksi yüksek olmayan taze meyve de yiyebilirsiniz. Sonra kahvaltıdan kalkın ve dişlerinizi fırçalayın. Çünkü artık yemek yiyene kadar ağzınıza hiçbir lokma (bir adet leblebi dahi) girmemeli, sakız bile çiğnememelisiniz.
Yemeğe kadar bol bol limonlu sıcak su için Limonun besinlerin daha geç sindirilmesine yani sizin daha geç acıkmanıza neden olacağını unutmayın.
6-7 saatten önce acıkırsanız bilin ki ya kahvaltınızı eksik yaptınız ya glisemik indeksi yüksek bir şey yediniz ya da tamamen alışkanlığınız nedeniyle eski öğle yemeği saatinde acıktığınızı sandınız.
aratay Kahvaltısını doyana kadar yemelisiniz. Sakın fazla yersem kilo alırım diye korkmayın
Ekmeksiz doyulabileceğini ilk kez göreceksiniz. Ekmeksiz yapacağınız bu kahvaltı sizi en az 6-7 saat tok tutacak. Ama aynı kahvaltının yanında ekmek yiyecek olursanız 3-4 saat sonra acıkırsınız
Tatlısız yapamayan bir kişiyseniz mutlaka kahvaltıya ilave olarak 3-4 adet günkurusu kayısı da yiyin. Bu günkurusu kayısılar sizin bütün günkü şeker ihtiyacınızı yok edecek.
Kahvaltınızın yanında şekersiz ve tatlandırıcısız olmak koşuluyla çayınızı veya yeşil çayınızı veya filtre kahvenizi veya sütünüzü doyana kadar için.
Nurçin-Okan Çağlar
Çok iyi yapmışsın cecoşum. Kaptanlık sana çok yakıştı. Artık toparlanmamız lazım. Seneye yazın bizim bayramımız olacak. Beyazcan'ı ben de merak ediyorum. Bir haber alsaydık
Teşekkürler bitanem. Bu tablo aylık tablomuz olacak. Bu haftadan itibaren işlemeye başlayacağım. Eylül sonu liste aylık olarak çıkacak. Her ayın kraliçesine seçeceğiz. Haftalık tablolarımız devam edecek. İzninden döndüğün zaman ister üçüncü takımda ister bizim takımımızda yerin hazır bitanem. İyi eğlenceler.İyi tatiller.
Çok doğru düşünüyorsun cecom. Üstelik kendini de takip etme açısından çok iyi oldu ki bu hafta güzel bir başlangıç yaptın canım.
Seni ben dövecem edacım!Neyse ki helvanın yanında şekersiz çay içmişsin. Bir an önce eski güzel menülerini görmeyi bekliyorum canım.
Bu şahane menüleri kayınvalidene rağmen terk etmeyi başarmalısın kuzucum. Fakat aç karnına sigara içmeni affedemem.
Mısır nişastalı olduğu için gizli kilo aldırıcılardan tatlım. Fakat abartmadığın sürece ve bir sonraki menüde telafi ettiğin sürece bir sorun yok bitanem.
Döndüğün zaman eklerim bitanem.
Biz de seni seviyoruz cecom.
Teyzeleri yesin onu.Bence kilo vermen bulantılarından sanırım.
Hoşgeldin esincim. Tatilde olmana rağmen dikkat etmen çok güzel
Cecom gerekli uyarıları yapmış bitanem. Fakat ben de yağsız salatadan uzak durmanı söylemek istedim. Yağ yemezsek yağlarımızı yakamayız canım. Ayrıca hatalarını bildiğin için tekrar yazmıyorum canım.Zamanla menülerinin düzeleceğine inanıyorum.
Şu güllü lokumlar bitsin kuzum.
Ne demek yazmamak edacık. Dürüstçe yazdığın için teşekkürler. Her şeyi affedebilirim fakat kolayı asla!Toparlan kuzum.
İkinizin de kına gecesi aynı gündü hatta biz sizin için burada kına gecesi bile yaptık.
Bitanem çok mu geç yatıyorsun acabaKahvaltını 10dan sonraya bırakmamaya çalış lütfen, zaten biliyorsun.
Bir iki aya düzelirsin bulantıların geçince canım. Sen gönlünü ferah tut.
Menünle ilgili cecomun söylediklerini lütfen dikkate al bızdıkım. Ben sadece sauna eşofman konusunda uyarı yapmak istedim. Teninle direk temas ettirme, içine mutlaka penye tayt ve uzun kollu penye tişört giy canım.
5 kaşık pilav=5 kaşık şekerDiğer hatalarını zaten biliyorsun.
Tünaydın edacık
Bu hafta da bir kilo gitmiş bitanem tebrik ederim mahşallahAcı biberin zayıflatmadığına dair bir haber okumuştum bu hafta. Demek ki doğruluk payı yokmuş. Çörekotu konusunda hemfikiriz.
As cecom hayırlı cumalar canım. Çok şükür devamı gelecek, bir ayda dört kilo en ideali kalıcı olması açısından bitanem. Sağlıklı besleniyorum diye düşünürsen kilolar daha hızlı gidecek kuzucum.
Üç günde üç kilo muÇok hızlı vermişsin bitanem. İnşallah kalıcı gitmiştir.
Sakin moralini bozma canımcım. En azından gelen yok. Zaman zaman kilo verme durabiliyor. Sabredersen ve kaçamak yapmazsan elbette kuzu kuzu gidecek
Az olsun öz olsun neslim.
İnşallah bitanem birlikte başaracağız
Çok güzel bir söz bızdıkım. Çok aklı başında ve mantıklısın küçük yaşına rağmen. Okul yaşamında da çok başarılı olacağına eminim bitanem
Pazara kadar bildirim yapabilirsiniz canımcım. İnşallah tartı senin de yüzünü güldürür
Güle güle git gel canım. İyi tatiller
Kilo Alman gerekmiyor hatta hiç kilo almadan doğuma gitmen gerekiyor zaten kilolu hamile kalmışsın moralini bozacak birşey yok kilo almadığına sevinmelisin benceGunaydin kizlar dunden sonra bugunede kotu basladim 2 gündür bulantilar beni zorluyor nerdeyse kafam hic yastiktn kaldiramadim uyudukca rahat sabah dayanamadim tartiya ciktim oda moralimi bozdu kilo almam gerekirken ben 83 den 82,5 olmusum off
kilolu hamilelikte fazla alinmamali ama hic kilo almamak diye bisey varmi bilmiyorum canm bisey yiypte almadan haklisin sevinmeliyim ama ben saglikli beslenemiyorumKilo Alman gerekmiyor hatta hiç kilo almadan doğuma gitmen gerekiyor zaten kilolu hamile kalmışsın moralini bozacak birşey yok kilo almadığına sevinmelisin bence
cabuk gecsede rahatlasam canim ya bu ay okul da basliyor çok zor olucak benim içinAmanınbir balkonla uğraştım bir akvaryum temizledim coşmuşsunuz maşallahhh
efsaxcım iki ay sonra bulantıların tamamen geçermiş annem ebe hemşire ona sordum dayan kuzucummm birde kibrit çöpü yemekten kösele çiğnemeye kadar herşeyi canın çekebilirmişş çok ilginçneden kösele çiğnenir diye sordum da merak edenleriniz olur belki eski zamanlarda hamiş bir anne adayının canı et çekmiş bulamamış kösele çiğnemiş:):)
Makresim hoşgeldinn kuzucummm zaten takımda tek bir kişilik yer var sana ayırmıştım nasıl istersen bitanem başım üstünde yerin var bekliyorum
Esincim hadi gözün aydınnn kavuşmuşsun kk kahvaltına
Cecommm affet yine unuttum menümü bir kk bir iş yapıyorum hemen yazarım arada
inşallah kuzum inşallah yoksa çok zor günler benbekliyorİnş iki ay sürmez bitanem senin
inşallah kuzum inşallah yoksa çok zor günler benbekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?