Yoğurt ye canım kekikliBiri bisi desin ac kaldim vallahi vicdan azabindan bisi de yiyemiyorum :) sut mu icsemki :)
Canim kimseden ses cikmayinca ayran icmeye karar verdim :) sisirdi iyi oldu.tesekkur ederim :)Yoğurt ye canım kekikli
Neden öyle oldun ki tüh kacgun oldu kabizlikKızlar selam ben bugün çok berbatım sanki öküz oturmuş gibi mideme ellerim ayaklarım şiş davul gibi öyle şişki gaza basarken ayağım acıyordu, adet olalı 15-16 gün oldu ama öyle bir sancım var ki çok kötüyüm kaç gündür tuvalet olayı yok, bugün ki menüm sabah 1 bardak süt öğlen salata 4 ızgara köfte 2 dişim ekmek akşam 1 büyük domates 3 kibritkutusu peynir şimdi rezene içeceğim çok kötüyüm yaa sanki 5 kilo almış hissediyorum
hedefe az kalmış maşallah darısı başımızaMrb arkadaşlar ,
Başlangıç: 86 kg
Hedef : 55 kg
Boy : 163
Başlangıç tarihi : 1 mart 2014
01 eylül 2014 pazartesi: 68.9 kg
08 eylül 2014 pazartesi : 67.6 kg
Giden 1300 gr
Hepinize başarılar...
kocaya gidene kadar mı bazıları kocaya gidince de bişe görmüyor kız. rabbim bahtını güzel yapsın kızlarımızın. kızın adına sevindim kuzenlerle eğlenceli oluyor böyle geziler. bende dün seni o saatlerde rahatsız ettiğimi düşünmüştüm meğer bilet peşindeymişsinizSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Benim koca yatar yatmaz kendimi buraya attım yine
Aslında daha evvel yatacaktıda ablasıyle görüştüler internetten
Öncesinde uyanıksanız görüşelim birşey konuşacağız sizinle demiş mesajda.
Bu kış benim büyük kız Londraya halasının yanına gidecek 15 tatilde hatta geçen gün biletini almıştım. O görüştüğümüzde ille sizde gelin demişti ama pahalıya patlar diye biz kızı tek göndericeğiz demiştik mecbur.
Tabi mesajda birşey konuşacağız diye yazınca bir an heveslendim ulen yoksa enişten bizim biletlerimi üstlenecek diyeAdamcağız Allah için çok bonkördür ama olay bizimle ilgili değilmiş
Meğer küçük görümcemin kızınada sende gel 15 tatilde demişlerde bizede işte aynı uçağa bileti alırmısınız diye soracakmışo arada bizim ufaklık ablasının kuzenleriyle çekilmiş bir resmini gösterdi onlara ve o anda eniştesi aaa amcakızıda gelse ya falan diyince onuda dahil etti Uçak biletlerini siz alın ben hemen sana parasını gönderiyorum onların bileti benden dedi
Tabi benim cadının bileti bizden çıktı ama hiç dert değil sonuçta kız ne zaman bir daha böyle bir fırsatı yakalayacak
Büyük kızım şu an havalarda uçuyor kuzenleride elecek diye
Amcakızı için eşimin yengesini aradım oda şok olduama hatun pasaport masrafı çıkacak diye biraz kem küm yaptı bende resmen dedim Allah aşkına bir daha böyle bir fırsat ne zaman gececek eline ( normalde kızı yanlız değil tatile başka semte bile pek göndermez daha doğrusu onlara göre gereksiz 150 lira pasaport masrafına karşılık 15 gün tatil daha ne olsun hem herşeye para ayarlıyorsun diye ufaktan bir laf soktum tamam dedi sonrasında )
Umarım bir aksilik olmazda o kızcağızda gider yoksa kocaya gidene kadar bir daha nah görür başka Ülke
wc olayı çok etkiliyor canım ya allah yardımcın olsun. kaysılı form çaylarından yok mu içsen işe yarar belkiKızlar selam ben bugün çok berbatım sanki öküz oturmuş gibi mideme ellerim ayaklarım şiş davul gibi öyle şişki gaza basarken ayağım acıyordu, adet olalı 15-16 gün oldu ama öyle bir sancım var ki çok kötüyüm kaç gündür tuvalet olayı yok, bugün ki menüm sabah 1 bardak süt öğlen salata 4 ızgara köfte 2 dişim ekmek akşam 1 büyük domates 3 kibritkutusu peynir şimdi rezene içeceğim çok kötüyüm yaa sanki 5 kilo almış hissediyorum
Canım ben 1 aydır düzensiz bağırsak sendromundayımNeden öyle oldun ki tüh kacgun oldu kabizlik
İnşallah canımhedefe az kalmış maşallah darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?