inşallah canim benim inşallah saglikla kucagima bi akşam insallahyanlış cümle çok güzel günler seni bekliyor herşey çok güzel olacak canım benim
Cuma günü yokum diye kilo bildirimi yapamamıştım. Cepten sayfayı açtım ama bir türlü yazamadım neden bilmem. Bende bugün bilgi amaçlı bildirimimi yapayım.
Kilo Bildirimi
------------------------------------------
başlangıç tarihi : 16.02.2014
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 69,5
bu hafta: 69,0
giden: 0,5
toplam giden: 24,1
spor 4 gün leslie ile 2 mil+ 15 dak plates
Kızlar biraz geçmişe baktım yarısını bitirdim ama biraz hızlı geçiyorum genel olarak neler yazmışsınız diye. Bir yandan da işlerimi yapmaya çalışıyorum. Bir haftalık kısa bir özet geçeyim. Cuma burdan gittim hemen kızım tuvalet eğitimine başladım. İlk güne göre iyi geçti hatta gece bile hiç yapmadı. İkinci gün arada kaçırdı ama yine de iyiydi. Üçüncü gün çiş sorunu çözüldü. Diğerini de iki gün tuttu hiç yapmadı 5 günün sonunda o da halloldu. Çok şükür bu sorun ortadan kalktı. çok geç kalmıştık çünkü 3,5 yaş çoktan öğrenmesi lazımdı. Yani hep evdeydim anlayacağınız.
5 günün sonunda köye gittim kv lerin yanına. Köyde olunca onlar çay bahçesinde ben de evde, kalabalıkta iş bitermi. Cuma günü de akşam çay faslı yaparken kızım da çay istedi. Eski kuzinalar var bilirsiniz. Onu yakmıştık ekmek yaptım pişirdim çay da üzerinde kaynıyor. Çaydanlığın sapı sobada ısınmış kızım çağırdı çok sıcak alamıyorum diye. Bende Bir elbezi aldım onlar da eskiden kalma, tencere tutmak için ortasında ip olanlardan. Çaydanlığı tuttum tam kaldırırken sen tut sobanın demirine takıl. Bir demlik su elimden aşağıya döküldü. Elim kötü şekilde yandı. Su topladı patladı şimdi de yara gibi gittikçe büyüyor. Soyuluyor. İlaç sürüyorum ama bakalım iz kalmaz inşallah. İlk kırmızıydı şimdi mora döndü. Su toplamayan yerler de baloncuk çıkmaya başladı. Tatil yapamadım ne yazıkki. Daha çok yoruldum
Canım çok sağol. Zeytinyağı biraz sürdüm aslına, Ama köye giderken hakikisini almayı unuttum. Köyde fındık yağı vardı o da çok etki edermi bilmem. Bu akşam sürerim inşallah. Sen nasıl oldun, mr sonuçların belli oldu mu. Annen nasıl iyileştimi?
Geçmiş olsun cnm benim yanık kadar korktuğum bir şey yok çalışmıyor olsan sürekli yumurta akı ve zeytinyağını sürsen iyi gelir ama çalışırken nasıl sürebilirsin bilemedimmm bunu sürebilsen asla izi kalmaz
sen hiçç üzülme canım,beslenemiyorum falan diye..,emin olki bebişin çok güzel besleniyor içerde..kilolu hamilelikte fazla alinmamali ama hic kilo almamak diye bisey varmi bilmiyorum canm bisey yiypte almadan haklisin sevinmeliyim ama ben saglikli beslenemiyorum
Kızlar biraz geçmişe baktım yarısını bitirdim ama biraz hızlı geçiyorum genel olarak neler yazmışsınız diye. Bir yandan da işlerimi yapmaya çalışıyorum. Bir haftalık kısa bir özet geçeyim. Cuma burdan gittim hemen kızım tuvalet eğitimine başladım. İlk güne göre iyi geçti hatta gece bile hiç yapmadı. İkinci gün arada kaçırdı ama yine de iyiydi. Üçüncü gün çiş sorunu çözüldü. Diğerini de iki gün tuttu hiç yapmadı 5 günün sonunda o da halloldu. Çok şükür bu sorun ortadan kalktı. çok geç kalmıştık çünkü 3,5 yaş çoktan öğrenmesi lazımdı. Yani hep evdeydim anlayacağınız.
5 günün sonunda köye gittim kv lerin yanına. Köyde olunca onlar çay bahçesinde ben de evde, kalabalıkta iş bitermi. Cuma günü de akşam çay faslı yaparken kızım da çay istedi. Eski kuzinalar var bilirsiniz. Onu yakmıştık ekmek yaptım pişirdim çay da üzerinde kaynıyor. Çaydanlığın sapı sobada ısınmış kızım çağırdı çok sıcak alamıyorum diye. Bende Bir elbezi aldım onlar da eskiden kalma, tencere tutmak için ortasında ip olanlardan. Çaydanlığı tuttum tam kaldırırken sen tut sobanın demirine takıl. Bir demlik su elimden aşağıya döküldü. Elim kötü şekilde yandı. Su topladı patladı şimdi de yara gibi gittikçe büyüyor. Soyuluyor. İlaç sürüyorum ama bakalım iz kalmaz inşallah. İlk kırmızıydı şimdi mora döndü. Su toplamayan yerler de baloncuk çıkmaya başladı. Tatil yapamadım ne yazıkki. Daha çok yoruldum
geçmiş olsun canim Rabbim korumusKızlar biraz geçmişe baktım yarısını bitirdim ama biraz hızlı geçiyorum genel olarak neler yazmışsınız diye. Bir yandan da işlerimi yapmaya çalışıyorum. Bir haftalık kısa bir özet geçeyim. Cuma burdan gittim hemen kızım tuvalet eğitimine başladım. İlk güne göre iyi geçti hatta gece bile hiç yapmadı. İkinci gün arada kaçırdı ama yine de iyiydi. Üçüncü gün çiş sorunu çözüldü. Diğerini de iki gün tuttu hiç yapmadı 5 günün sonunda o da halloldu. Çok şükür bu sorun ortadan kalktı. çok geç kalmıştık çünkü 3,5 yaş çoktan öğrenmesi lazımdı. Yani hep evdeydim anlayacağınız.
inşallah canim ya kilo vermek hamilelikte elbette çok güzel geleni kilo varken gebe kalanlar için ama iste bebis için endiseleniyorum beslenemez gelişemez diye korkuyorum yakinda doktora gidicem bakalim kalp atislari için inşallah herşey yolundadirsen hiçç üzülme canım,beslenemiyorum falan diye..,emin olki bebişin çok güzel besleniyor içerde..
kilo almayan hatta zayıflayan annelerin bebişleri tosun gibi doğuyor hep..annenin kilo alması bebeğin sağlıklı olduğunun göstergesi değilki..
işallah bulantın geçerde sende rahat edersin..kolay değil sürekli mide bulantısı..2 aylık olsun bebiş herşey daha rahat olucaktır..
çok geçmiş olsun canım..
yanık çok zor ,birde çocuklar var anne diye etrafında dolaşan..allah yardım etsin işallah çabuk iyileşir elin..
yine verilmiş sadakan varmış..ya çocuk otursaydı yakında onun yüzüne gelseydi yada senin yüzüne sıçrasaydı..
bizim bi akrabanın başına geldi aynı olay..asılmasıyla kaynar su yüzün fırlamış..tüm yüzü yandı kadının..
işallah elinde iz kalmaz ve tez zamanda iyileşir..
Doktoruna sor bende senin gibi hamile kaldım doktor hiç kilo alma dedi, sen ilk 3 ay ne yersen ye çocuk senin depolardan alır 3 aydan sonra yediğin protein kalsiyum ve vitamini alır sen beslenenezsen senin kemiklerinden alır yine alır sen sütü eti kendin için yersin yani:)) hiç kilo almaman çok daha sağlıklıkilolu hamilelikte fazla alinmamali ama hic kilo almamak diye bisey varmi bilmiyorum canm bisey yiypte almadan haklisin sevinmeliyim ama ben saglikli beslenemiyorum
CANIIIIM GELDİN DİYE SEVİNDİM TAKİ MSJ I OKUYANA KADAR. ÇOK ÜZÜLDÜM GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH DAHA İÇERLEMEDEN GEÇER.Kızlar biraz geçmişe baktım yarısını bitirdim ama biraz hızlı geçiyorum genel olarak neler yazmışsınız diye. Bir yandan da işlerimi yapmaya çalışıyorum. Bir haftalık kısa bir özet geçeyim. Cuma burdan gittim hemen kızım tuvalet eğitimine başladım. İlk güne göre iyi geçti hatta gece bile hiç yapmadı. İkinci gün arada kaçırdı ama yine de iyiydi. Üçüncü gün çiş sorunu çözüldü. Diğerini de iki gün tuttu hiç yapmadı 5 günün sonunda o da halloldu. Çok şükür bu sorun ortadan kalktı. çok geç kalmıştık çünkü 3,5 yaş çoktan öğrenmesi lazımdı. Yani hep evdeydim anlayacağınız.
kızlar bu gün sılamın ilk anasınıfı günüydü çok heyecanlı gittik ama malesef sınıflar boyanmamış ve halılar yıkanmamış ancak haftaya hallolur dediler. hani söylemiştim komşumla aynı sınıfa düşme durumumuz var diye. ben hangi hocaya verdiğimi söylememiştim. olaya bakın şimdi.
sabah okuula giderken kapıyı açtılar daha gözlerini ovuşturuyorlar. nereye dedi kadın okula dedim. bende sabahçı yapacam dedi hemen ben sabah gidiyorum ya. ben bilmiyorum neyiz gidip öğrenecem dedim. okula gittik. bizim öğretmen yoktu. diğer öğretmene snıf listeleri gelmiş. baktım kızımın adına istediğimiz öğretmende. sonra o çocuğun adına baktım 4 sınıfta da adı yok. sonra okulun ücra bir köşesinde dururken komşum geldi yanıma ne kadar aradıysa beni. napıyosun dedi hiiiç dedim. baktınmı sılaya dedi. baktım nazan hocadayız dedim. bende nazan a yazdırdım dedi. iyide senin oğlanın adı listede yoktu dedim. azarlar gibi git bak listede dedi. ay aynı sınıfta olmasalardı iyiydi dedim. git aldır kızını sınıftan o zaman dedi
tabi ne var diyeceksiniz. kadın listeye bakıyor kızımın adını görüyor ve o hocanın iyi olduğunu anlayarak yazdırıyor. banada sıkıyorsa sen kızını al der gibi laf ediyoreltisini aradım. kız yengenle görüştün mü ne yapmayı düşünüyolardı dedim. ona da ne demiş. ben öğlenci yapacam çocuğu nazan çok sinirliymiş ona asla göndermem çocuğu demiş. he dedim böyle böyle yaptı kadın. tabi elti şaşırmadı sen bilmiyorsun onun ne fena olduğunu abla dedi bana. o nazan hocayı tanıyor. yarın gidip konuşacak inşallah çocuğun kaydını diğer sınıfa attırır. tek umudum o kadın şimdi. sinirden yazarken bile elim ayağım titriyor ya. kadın birde bana kızlarım bir haftadır bu kadına gönder diyor diyor. bu kadının fena olduğunu biliyordum da bu kadarını ummamıştım ya
allah yardimccin olsun canim..esimin de hep ilk hafta ses gidiyor. zor oluyor.Günün menüsünü yazayım bu arada :)
kahvaltı 1dilim peynir domates salatalık şekersiz çay
ara öğünü atladım yine.
öğlen 4 kaşık zyağlı taze fasülye 1 çay bardağı yogurt 1 dilim kepek ekmeği
arada 1 armut 1 çay bardağı süt
biraz önce 4 tane badem
akşama 1 kepçe tarhana çorbası 2 kaşık zyağlı taze fasülye 2 kaşık makarna...
1 bardak süt ve 1 meyve ile menüyü tamamlarım yatmadan.
ve leslie ile3 mil yaptım.
aslında 5 yapabilirdim ama malum okul başladı bugün 5.sınıfların oryantasyonuna girdim veliler öğrenciler in çık koştur yorulmuşum öğlene kadar gözüm yemedi yani 5 mili.
Dersler tamamen başladığında o tempoya bir alışmak gerek sonra yine düzene girerim sanıyorum,ama ilk haftalar hep aynı sesin kısılır ayakların acır ayakkabı vurur bir halsizlik olur sonra alışır sarılırsın işine :) napalım bizim ömrümüz de böyle geçecek hep:))
zaten cocuga hic yanditmadik durumu. o da cok heversli dogrusu. bu gun baslayamadi diye hayal kirikligi yasadi zaten. birde bu tarz birseyle geremezdik cocugu. oyyy kuzum okullu olduumarım gönlünüzce olur ama durumdan tedirginliğinizi nolur çocuğunuza yansıtmayın ,çocuklar çok çabuk etkileniyorlar ve bu durumu hiç olmadık bir yerde bahane olarak kullanıyorlar. Sizden etkilenip olumsuz bir tutum geliştirmesin.zaten kolay değil yeni bir ortam okul ..alışması için yardımcı olmalıyız..negatif etkenlerden mümkün olduğunca uzak tutalım hissetmesinler..olumlu yönlendirmek çok önemli..severse isterse herşey daha da kolay olur...dış etkenleri umursamayın önemli olan çocuğunuzun mutlululuğu ve başarısı bence. değil mi :)
kızlar bu gün sılamın ilk anasınıfı günüydü çok heyecanlı gittik ama malesef sınıflar boyanmamış ve halılar yıkanmamış ancak haftaya hallolur dediler. hani söylemiştim komşumla aynı sınıfa düşme durumumuz var diye. ben hangi hocaya verdiğimi söylememiştim. olaya bakın şimdi.
sabah okuula giderken kapıyı açtılar daha gözlerini ovuşturuyorlar. nereye dedi kadın okula dedim. bende sabahçı yapacam dedi hemen ben sabah gidiyorum ya. ben bilmiyorum neyiz gidip öğrenecem dedim. okula gittik. bizim öğretmen yoktu. diğer öğretmene snıf listeleri gelmiş. baktım kızımın adına istediğimiz öğretmende. sonra o çocuğun adına baktım 4 sınıfta da adı yok. sonra okulun ücra bir köşesinde dururken komşum geldi yanıma ne kadar aradıysa beni. napıyosun dedi hiiiç dedim. baktınmı sılaya dedi. baktım nazan hocadayız dedim. bende nazan a yazdırdım dedi. iyide senin oğlanın adı listede yoktu dedim. azarlar gibi git bak listede dedi. ay aynı sınıfta olmasalardı iyiydi dedim. git aldır kızını sınıftan o zaman dedi
tabi ne var diyeceksiniz. kadın listeye bakıyor kızımın adını görüyor ve o hocanın iyi olduğunu anlayarak yazdırıyor. banada sıkıyorsa sen kızını al der gibi laf ediyoreltisini aradım. kız yengenle görüştün mü ne yapmayı düşünüyolardı dedim. ona da ne demiş. ben öğlenci yapacam çocuğu nazan çok sinirliymiş ona asla göndermem çocuğu demiş. he dedim böyle böyle yaptı kadın. tabi elti şaşırmadı sen bilmiyorsun onun ne fena olduğunu abla dedi bana. o nazan hocayı tanıyor. yarın gidip konuşacak inşallah çocuğun kaydını diğer sınıfa attırır. tek umudum o kadın şimdi. sinirden yazarken bile elim ayağım titriyor ya. kadın birde bana kızlarım bir haftadır bu kadına gönder diyor diyor. bu kadının fena olduğunu biliyordum da bu kadarını ummamıştım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?