80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok güzelmiş canim keşke herkes için mümkün olsa

canim Rabbim basarili saglikli huzurlu mutlu bi hayat nasip etsin minik ogrencimize Rabbim onlari daima korusun komşuna gelinc de diyecek söz bulamadim sinir ötesi bisey

Slm fıstıklar güzel bir gün olsun hepimiz içinnnn

fındık yağını bilemedim kuzum ben iyiyim cnm şükür mr sonucunu beklerken dayım geldi memleketten ona belimi çektirdim çok az ağrım var ama yürüyüşlerime başladım hafif tempo da olsa annem de iyi şükür diren çıktı rahatladı sağ kolunu 3 ay kullanamayacak solunu kullanmaya sinir oluyor

sen ne zaman geliyorsun takıma şekerr

dilimler azaldıkça çok mutlu oluyorum cnmm taze fasulye ve yoğurttan doyana dek ye cnm ölçmene gerek yok ilk hafta zor geçer allah yardımcın olsun cnm

bu gun kiza diyorum sende birak git beni. napacam ben tek basima diye. boyle kedi gibi yapiyo gizlerini ne diyor biliyormusunux. annecim uzulme bak hem dila var yalniz degilsin. seytan dedi isir poposundan zor tuttum kendimi

allahım cümleye bakkk işte bu anlar büyütürken çektiğin tüm zorlukları unutturur

cnm kefir ve çörek otu çok iyi geliyor bana denedinmi hiç

Biri bisi desin ac kaldim vallahi vicdan azabindan bisi de yiyemiyorum :) sut mu icsemki :)

akşam yemeğini neden atladınki ama ayran içmekle en doğrusunu yapmışsın

ne güzel olmuş cecom cimcimeler güzel eğlenecek

Mrb arkadaşlar ,

Başlangıç: 86 kg
Hedef : 55 kg
Boy : 163
Başlangıç tarihi : 1 mart 2014
01 eylül 2014 pazartesi: 68.9 kg
08 eylül 2014 pazartesi : 67.6 kg
Giden 1300 gr
Hepinize başarılar...

hoşgeldin aramıza bitanem maşallah 6 ayda çok güzel vermişsin hedefini de yazarsan aylık listemize ekleyeyim seni

Kizlar bugün yine tartildim bu artik bende bi aliskanlik oldu ama sinir bozucu oluyor her ne kadar normal densede kilo vermek içime sinmiyor 82,1 gördüm

kuzum sen en iyisi tartıyı kaldır her gün tartılma doktora bir git gel bklım içimiz rahatlasın ama birşey yiyemediğin için dir sen gönlünü ferah tut kuzum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr

Bugün biraz geçiktim ama öğle yemeğimi bile yedim de geldim
Uyandığımdan beri dur şunu da yapayım bunuda yapayım derken bu saat oldu Şimdi Bilgisayar başına oturunca dalar yemek saatim geçer diye de öğle yemeğinide aradan çıkardım

Benim küçük cimcime dünden beri kuduruyor neymiş ablası kuzenleriyle gidecekmişde oda istiyormuş anam bu kız büyümüşte küçülmüş kendini ablasıyla bir tutuyor
Büyük kız arkadaşıyla annesini kahve içmeye çağırmak istediğini söyledi 2 saat sonra için tabi benimki yine bombayı patlattı ; Anneciğim şimdi ablamın arkadaşı gelicek ya, bende kendi arkadaşlarımı ( hayali ) çağırabilirmiyim senin için mahsuru yok dimi diyor bide bacak kadar boyuyla

Her gün yeni bir bomba patlatıyor
Ben onun yaşındayken baya bir safmışım hiç aklıma mahsuru yoksa falan gibi cümleler kurmak gelmezdi
Yeni nesil bangır bangır geliyor kolayın kendinizi

Mrb arkadaşlar ,

Giden 1300 gr
Hepinize başarılar...

Maşallah süper bir sonuç bir hafta için
İnşallah hepbirlikte kurtuluruz şu kilolardan
Bu arada aramıza hoşgeldin

İnşallah çok güzel vakit geçirirsiniz canım
Bİraz kafa dağıtmış olursunuz hemde KPden uzak kalırsınız

Yok canım ne demek rahatsızlık
Ne zaman istersen senin için hazır ve nazırım
Senden sonra geldi ondanda mesaj şaşırdık normalde hiç eşimi arayıpta hadi skypedan görüşelim demez normalde Sabahda eşimin amcasını arayıp ikna ettim adamcağız baştan hani nasıl havaalanında tek gidecekler diye tereddütteydi ama hostes nezaretinde gidecekler diyince oda ikna oldu ben kızla konuşayım eğer gerçekten istiyorsa haber veririm biletini alırsın dedi benim kız tabi havalarda uçuyor bakalım kuzenide şimdiye kadar hiç anasız bir yere gitmedi yaşıt oldukları halde çekinirde nasıl giderim diye panik yapmazsa ( uçağada binmedi tabi ) gelir ama tabi o an ki hissini bilemiyeceğim Onun tabi pasaport ve vize işlemleride var ama amcasına dedim ben hallederim yengemle merak etme diye

Kısmet bakalım nasipse birlikte giderler

Canım ben 1 aydır düzensiz bağırsak sendromundayım

Canım bende de vardı bir ara böyle bir sorun bana doktor bekunis diye bitkisel birşey vermişti ama tembihledi 6 aydan fazla kullanma bitkiselde olsa dengeyi bozmasın diye
İstersen bir sağlık ocağına gidip danış doktor uygun görürse yazar nasılsa sanada

Kizlar bugün yine tartildim bu artik bende bi aliskanlik oldu ama sinir bozucu oluyor her ne kadar normal densede kilo vermek içime sinmiyor 82,1 gördüm​

Maşallah kuzu gelmeden annesine tartıda eksiyi göstererek hediyesini veriyor
Sankın endişe etme güzelim sonuçta 3.cü dünya ülkelerinde millet günde bir kere çok az yiyecekle yaşadıkları halde evlatları maşallah yinede güzel gelişip dünyaya geliyor
Açlıktan kırılan ülkelerde bile bir sürü sağlıklı bebek doğuyor Hem Rabbim herşeyi okadar güzel yaratmış ki sen günlercede aç kalsan onun rıskı hazır

Mrb arkadaşlar ,

Giden 1300 gr
Hepinize başarılar...
hoşgeldiniz aramıza tebrikler. sizinle aynı zamanda benzer kiloyla başlamışısız ama yaş farkından sanırım ben hala 78 lerde yüzüyorum darısı başıma artık hedef 70 zaten az kaldı sayılır

hanımlar bend euzun zamndır kk üyesiyim benim takımım yıllar oldu kapandı sonra kendi takımımızı kurduk tekrar eski dostlar diye ama doğum yeni iş evlilik iizn derken herkes bi sebeple pasifleşti ben taze 1 aylık evli biri olarak tekrar kg vermeye başlamma lazım 1 ayda 6kg aldım verdğim 20 kgnun hepsini geri almadan başlamam lazım burasıda zayıflam takımı gibimi kabul edilmeyimi bekliycem hanımlar

maşallah cecom öğle yemeği yediğine göre erken kahvaltı yaptın sanırımmm

allahım yerim senin cimcimeyi o nasıl bir cümledir oyle hayali arkadaşlarıymışşş hemde mahsuru yoksa

çok haklısın cecom yeni nesil nerdeee biz nerde hakikaten çok zekiler maşallah

takviyelerden sonra hızlandın neslim gerisi gelecek kuzumm merak etme sen bu arada sağlıklı yaşıyoruz sayfasına gördüm snein cimcimenin kolesterolü nasıl yüksek çıkarki

Selam kızlar...
Çok yoğundum bir türlü yazamadım. Bir selam vereyim dedim sonra geçmiş yapıp dönerim.

kolay gelsin kuzummmm

hoşgeldin aramıza bitanemmm evet burası da trakım gibi tek fark takımlardaki gibi katı kurallar yok ama menüleri paylaşma şartı var ben 6, takım kaptanıyım burada da haftalık ve aylık kilo verme listelerimizi yapıyorum cecom da menülerini paylaşanları takip ediyor kabul edilme diye birşey yok bitanemm bir hafta sonra istesen de bırakamazsın
fazla ipin ucu kaçmadan tedbir alman ve dönmen çok iyi olmuş cnm

hoşgeldiniz
bende bilemedim banum ama ahmet aydına mail attım sonuçları önemli değil dedi.
ben ondan b12 yorumuda istedim ama ona normal demiş. aslında kızımın b12 si düşük geldi bana 290 larda kızım 12 yaşında. oğlanınki yüksek maşallah 520 lerde. d vitaminlerini hala vakit bulup baktıramadım. onlarada baktırıp yardım isteyeceğim okan beyden. belki danışıp bana bi yorumda bulunur. bakalım artık

selam sweet şu nicklerin zor aklımda kalıyor iism veriyormusunuz :)
istanbul pendik liyim 31 yaşındayım 1 aylık taze evliyim kendimi bildim bileli şişmanım nişanımdan sonra geçen sen tavan yaparak 99 u görmemle rejime başlamam bir oldu 80 e düştüm ama bugün itibariyle 86 yım çok hızlı bi alımım vardır dana gibi yediğim için ekmek en büyük zaafımdır 1 kase çorbayla 1 ekmek yerim tekra ekmeği ve pilavı bırakarak başlyorum hadi bakalım nekadra zayıflarsam benim için kardır çocuk isityoruzz
muhasebciiym çalışıyorum henüz yemek yapmayı bilmiyorum dün ilk defa çorba pilav yaptım ölmedik idare ederdi :)
yiyipte kilo alanlardanım tembel olupta kilo alanlardanım öel su içsem yarıyo diyen yalancılardan değilim :) hastalık tan alanlarıı tenzi ederim

selam kızlar bende uzun süredi kk üyeyim doğumdan sonra bedenine yapışmış 25 kilo gibi br kilom var doktora gittim ve bu hafta diyete başladım umarım bende sizle birlikte gaza gelir tekrar eski halime dönerim çok yogun bir iş hayatım var bu nedenle oldukca zor oluyor benim için bbu arada kilom 88.5 bakalım ve görelim neler olucak

slm tatlımmm isim aslında vermesek doğru olacak ama arada yine unutup isimlerimizi deşifre ediyoruz bende bebeklikten itibaren hep kilolarla uğraştım cnmm ama özeleştirin çok hoş

ben sana hikayemin linkini vereyim 88 den 63 e düşerken yaptıklarımı oku en iyisi kuzumm sonrasında soruların olursa yardımcı oluruz bir de
http://kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sweetdimple-ın-başarı-hikayesi.721337/

boy:
hedef kilo :

bunları da yazarsan aylık listemize işlerim cnmm bu arada dert ettiğin yemek bilmemek olsun biz sana herşeyi öğretiriz cnmcımmm

Slm canım sen de hoşgeldin aramızaa ne güzel çoğalıyoruz kilo her açıdan dert tatlım umarım sen de bizimle birlikte kurtulacaksın fazlalıklardan

hedef :

bunları yazarsan sevinirim bitanem haftalık ve aylık listelerimiz oluyor düzenli menü paylaşımı yaparsan bizimlesin

Maşallah süper bir sonuç bir hafta için
İnşallah hepbirlikte kurtuluruz şu kilolardan
Bu arada aramıza hoşgeldin

Teşekkür ederim canım bu hafta çok dikkat ettim her şeye ve sonucunu aldım.zaten dikkat edersem 1600 gr a kadar veriyorum. Meyvemi sabah- ögle arası yiyorum ve akşam en geç 7 de yemek işi bitiyor eğer yemek 7 yi geçmişse sadece 2 kaşık salata veya yoğurt yiyorum kendimi cezalandırıyorum.bu arada bana çok misafir gelir ben giderim davetler falan filan ama hiç kendimi kaybetmem.benim için önemli olan muhabbet derim yemem tatlılardan böreklerden ve yağlı yemeklerden.çok merak edersem tadını 1 kaşık yerim sonra eve geldiğimde spor yaparım.

Kizlar bugün yine tartildim bu artik bende bi aliskanlik oldu ama sinir bozucu oluyor her ne kadar normal densede kilo vermek içime sinmiyor 82,1 gördüm​
Ne güzel bebek beklemek geçen sene bende bu haldeydim.çok sevindim adına. Kiloları merak etme verirsin :) bebeğin sağ salim kucagına gelsin inşallah

Teşekkür ederim.evet bende bi ara 75 lerde takılmıştım ama sonra daha çok dikkat etmeye başlayınca düştüm son 2 aydır. Spor ve yeme içme zamanı gibi şeylerin ne zaman yapılacagı önemli. Bence daha da düşersiniz...

Çok sağol canım. evet çocuklar olunca biraz kötü oldum ama yavaş yavaş iyileşecek. İlk iki gün kv lerin yanında olunca elim sudan çıkmadı o yüzden biraz kötü oldu. İlk başta dikkat edebilseydim bu kadar derine gitmezdi. Şimdi daha dikkatliyim. tek elle iş yapıyorum. solak olduğuma ilk defa bu kadar sevindim. Sağ elim yandı çünkü.

Sen ne durumdasın. Ben gittim sen gelmişsin. Geçmişi biraz okudum ama hala bitiremedim. İnşallah biraz düzelme vardır eşinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…