çok güzelmiş canim keşke herkes için mümkün olsaDoktoruna sor bende senin gibi hamile kaldım doktor hiç kilo alma dedi, sen ilk 3 ay ne yersen ye çocuk senin depolardan alır 3 aydan sonra yediğin protein kalsiyum ve vitamini alır sen beslenenezsen senin kemiklerinden alır yine alır sen sütü eti kendin için yersin yani:)) hiç kilo almaman çok daha sağlıklı
canim Rabbim basarili saglikli huzurlu mutlu bi hayat nasip etsin minik ogrencimize Rabbim onlari daima korusun komşuna gelinc de diyecek söz bulamadim sinir ötesi biseykızlar bu gün sılamın ilk anasınıfı günüydü çok heyecanlı gittik ama malesef sınıflar boyanmamış ve halılar yıkanmamış ancak haftaya hallolur dediler. hani söylemiştim komşumla aynı sınıfa düşme durumumuz var diye. ben hangi hocaya verdiğimi söylememiştim. olaya bakın şimdi.
sabah okuula giderken kapıyı açtılar daha gözlerini ovuşturuyorlar. nereye dedi kadın okula dedim. bende sabahçı yapacam dedi hemen ben sabah gidiyorum ya. ben bilmiyorum neyiz gidip öğrenecem dedim. okula gittik. bizim öğretmen yoktu. diğer öğretmene snıf listeleri gelmiş. baktım kızımın adına istediğimiz öğretmende. sonra o çocuğun adına baktım 4 sınıfta da adı yok. sonra okulun ücra bir köşesinde dururken komşum geldi yanıma ne kadar aradıysa beni. napıyosun dedi hiiiç dedim. baktınmı sılaya dedi. baktım nazan hocadayız dedim. bende nazan a yazdırdım dedi. iyide senin oğlanın adı listede yoktu dedim. azarlar gibi git bak listede dedi. ay aynı sınıfta olmasalardı iyiydi dedim. git aldır kızını sınıftan o zaman dedi
tabi ne var diyeceksiniz. kadın listeye bakıyor kızımın adını görüyor ve o hocanın iyi olduğunu anlayarak yazdırıyor. banada sıkıyorsa sen kızını al der gibi laf ediyoreltisini aradım. kız yengenle görüştün mü ne yapmayı düşünüyolardı dedim. ona da ne demiş. ben öğlenci yapacam çocuğu nazan çok sinirliymiş ona asla göndermem çocuğu demiş. he dedim böyle böyle yaptı kadın. tabi elti şaşırmadı sen bilmiyorsun onun ne fena olduğunu abla dedi bana. o nazan hocayı tanıyor. yarın gidip konuşacak inşallah çocuğun kaydını diğer sınıfa attırır. tek umudum o kadın şimdi. sinirden yazarken bile elim ayağım titriyor ya. kadın birde bana kızlarım bir haftadır bu kadına gönder diyor diyor. bu kadının fena olduğunu biliyordum da bu kadarını ummamıştım ya
fındık yağını bilemedim kuzumCanım çok sağol. Zeytinyağı biraz sürdüm aslına, Ama köye giderken hakikisini almayı unuttum. Köyde fındık yağı vardı o da çok etki edermi bilmem. Bu akşam sürerim inşallah. Sen nasıl oldun, mr sonuçların belli oldu mu. Annen nasıl iyileştimi?
Günün menüsünü yazayım bu arada :)
kahvaltı 1dilim peynir domates salatalık şekersiz çay
ara öğünü atladım yine.
öğlen 4 kaşık zyağlı taze fasülye 1 çay bardağı yogurt 1 dilim kepek ekmeği
arada 1 armut 1 çay bardağı süt
biraz önce 4 tane badem
akşama 1 kepçe tarhana çorbası 2 kaşık zyağlı taze fasülye 2 kaşık makarna...
1 bardak süt ve 1 meyve ile menüyü tamamlarım yatmadan.
ve leslie ile3 mil yaptım.
aslında 5 yapabilirdim ama malum okul başladı bugün 5.sınıfların oryantasyonuna girdim veliler öğrenciler in çık koştur yorulmuşum öğlene kadar gözüm yemedi yani 5 mili.
Dersler tamamen başladığında o tempoya bir alışmak gerek sonra yine düzene girerim sanıyorum,ama ilk haftalar hep aynı sesin kısılır ayakların acır ayakkabı vurur bir halsizlik olur sonra alışır sarılırsın işine :) napalım bizim ömrümüz de böyle geçecek hep:))
bu gun kiza diyorum sende birak git beni. napacam ben tek basima diye. boyle kedi gibi yapiyo gizlerini ne diyor biliyormusunux. annecim uzulme bak hem dila var yalniz degilsin. seytan dedi isir poposundan zor tuttum kendimi
Kızlar selam ben bugün çok berbatım sanki öküz oturmuş gibi mideme ellerim ayaklarım şiş davul gibi öyle şişki gaza basarken ayağım acıyordu, adet olalı 15-16 gün oldu ama öyle bir sancım var ki çok kötüyüm kaç gündür tuvalet olayı yok, bugün ki menüm sabah 1 bardak süt öğlen salata 4 ızgara köfte 2 dişim ekmek akşam 1 büyük domates 3 kibritkutusu peynir şimdi rezene içeceğim çok kötüyüm yaa sanki 5 kilo almış hissediyorum
Biri bisi desin ac kaldim vallahi vicdan azabindan bisi de yiyemiyorum :) sut mu icsemki :)
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Benim koca yatar yatmaz kendimi buraya attım yine
Aslında daha evvel yatacaktıda ablasıyle görüştüler internetten
Öncesinde uyanıksanız görüşelim birşey konuşacağız sizinle demiş mesajda.
Bu kış benim büyük kız Londraya halasının yanına gidecek 15 tatilde hatta geçen gün biletini almıştım. O görüştüğümüzde ille sizde gelin demişti ama pahalıya patlar diye biz kızı tek göndericeğiz demiştik mecbur.
Tabi mesajda birşey konuşacağız diye yazınca bir an heveslendim ulen yoksa enişten bizim biletlerimi üstlenecek diyeAdamcağız Allah için çok bonkördür ama olay bizimle ilgili değilmiş
Meğer küçük görümcemin kızınada sende gel 15 tatilde demişlerde bizede işte aynı uçağa bileti alırmısınız diye soracakmışo arada bizim ufaklık ablasının kuzenleriyle çekilmiş bir resmini gösterdi onlara ve o anda eniştesi aaa amcakızıda gelse ya falan diyince onuda dahil etti Uçak biletlerini siz alın ben hemen sana parasını gönderiyorum onların bileti benden dedi
Tabi benim cadının bileti bizden çıktı ama hiç dert değil sonuçta kız ne zaman bir daha böyle bir fırsatı yakalayacak
Büyük kızım şu an havalarda uçuyor kuzenleride elecek diye
Amcakızı için eşimin yengesini aradım oda şok olduama hatun pasaport masrafı çıkacak diye biraz kem küm yaptı bende resmen dedim Allah aşkına bir daha böyle bir fırsat ne zaman gececek eline ( normalde kızı yanlız değil tatile başka semte bile pek göndermez daha doğrusu onlara göre gereksiz 150 lira pasaport masrafına karşılık 15 gün tatil daha ne olsun hem herşeye para ayarlıyorsun diye ufaktan bir laf soktum tamam dedi sonrasında )
Umarım bir aksilik olmazda o kızcağızda gider yoksa kocaya gidene kadar bir daha nah görür başka Ülke
Mrb arkadaşlar ,
Başlangıç: 86 kg
Hedef : 55 kg
Boy : 163
Başlangıç tarihi : 1 mart 2014
01 eylül 2014 pazartesi: 68.9 kg
08 eylül 2014 pazartesi : 67.6 kg
Giden 1300 gr
Hepinize başarılar...
Kizlar bugün yine tartildim bu artik bende bi aliskanlik oldu ama sinir bozucu oluyor her ne kadar normal densede kilo vermek içime sinmiyor 82,1 gördüm
Mrb arkadaşlar ,
Giden 1300 gr
Hepinize başarılar...
bu gün arkadaşın kızının doğum günü varmış kp den izin aldık oraya gideceğiz inşallah. adam hem benimle ilgilenin diyor. gezmeye gidersek dönüşte kadına fırça atıyor hem de niye hiç bir yere gitmiyorsunuz diyor. beyaz ın bir tiplemesi vardı ya psiko aynı öyle bir insan
kocaya gidene kadar mı bazıları kocaya gidince de bişe görmüyor kız. rabbim bahtını güzel yapsın kızlarımızın. kızın adına sevindim kuzenlerle eğlenceli oluyor böyle geziler. bende dün seni o saatlerde rahatsız ettiğimi düşünmüştüm meğer bilet peşindeymişsiniz
Canım ben 1 aydır düzensiz bağırsak sendromundayım
Kizlar bugün yine tartildim bu artik bende bi aliskanlik oldu ama sinir bozucu oluyor her ne kadar normal densede kilo vermek içime sinmiyor 82,1 gördüm
hoşgeldiniz aramıza tebrikler. sizinle aynı zamanda benzer kiloyla başlamışısız ama yaş farkından sanırım ben hala 78 lerde yüzüyorum darısı başıma artık hedef 70 zaten az kaldı sayılırMrb arkadaşlar ,
Giden 1300 gr
Hepinize başarılar...
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Bugün biraz geçiktim ama öğle yemeğimi bile yedim de geldim
Uyandığımdan beri dur şunu da yapayım bunuda yapayım derken bu saat olduŞimdi Bilgisayar başına oturunca dalar yemek saatim geçer diye de öğle yemeğinide aradan çıkardım
Benim küçük cimcime dünden beri kuduruyorneymiş ablası kuzenleriyle gidecekmişde oda istiyormuş anam bu kız büyümüşte küçülmüş kendini ablasıyla bir tutuyor
Büyük kız arkadaşıyla annesini kahve içmeye çağırmak istediğini söyledi 2 saat sonra için tabi benimki yine bombayı patlattı ; Anneciğim şimdi ablamın arkadaşı gelicek ya, bende kendi arkadaşlarımı ( hayali ) çağırabilirmiyimsenin için mahsuru yok dimi diyor bide bacak kadar boyuyla
Her gün yeni bir bomba patlatıyor
Ben onun yaşındayken baya bir safmışımhiç aklıma mahsuru yoksa falan gibi cümleler kurmak gelmezdi
Yeni nesil bangır bangır geliyor kolayın kendinizi
Maşallah süper bir sonuç bir hafta için
İnşallah hepbirlikte kurtuluruz şu kilolardan
Bu arada aramıza hoşgeldin
İnşallah çok güzel vakit geçirirsiniz canım
Bİraz kafa dağıtmış olursunuz hemde KPden uzak kalırsınız
Yok canım ne demek rahatsızlık
Ne zaman istersen senin için hazır ve nazırım
Senden sonra geldi ondanda mesajşaşırdık normalde hiç eşimi arayıpta hadi skypedan görüşelim demez normalde Sabahda eşimin amcasını arayıp ikna ettim adamcağız baştan hani nasıl havaalanında tek gidecekler diye tereddütteydi ama hostes nezaretinde gidecekler diyince oda ikna oldu ben kızla konuşayım eğer gerçekten istiyorsa haber veririm biletini alırsın dedi benim kız tabi havalarda uçuyor bakalım kuzenide şimdiye kadar hiç anasız bir yere gitmedi yaşıt oldukları halde çekinirde nasıl giderim diye panik yapmazsa ( uçağada binmedi tabi ) gelir ama tabi o an ki hissini bilemiyeceğim Onun tabi pasaport ve vize işlemleride var ama amcasına dedim ben hallederim yengemle merak etme diye
Kısmet bakalım nasipse birlikte giderler
Canım bende de vardı bir ara böyle bir sorun bana doktor bekunis diye bitkisel birşey vermişti ama tembihledi 6 aydan fazla kullanma bitkiselde olsa dengeyi bozmasın diye
İstersen bir sağlık ocağına gidip danış doktor uygun görürse yazar nasılsa sanada
Maşallah kuzu gelmeden annesine tartıda eksiyi göstererek hediyesini veriyor
Sankın endişe etme güzelim sonuçta 3.cü dünya ülkelerinde millet günde bir kere çok az yiyecekle yaşadıkları halde evlatları maşallah yinede güzel gelişip dünyaya geliyor
Açlıktan kırılan ülkelerde bile bir sürü sağlıklı bebek doğuyorHem Rabbim herşeyi okadar güzel yaratmış ki sen günlercede aç kalsan onun rıskı hazır
hoşgeldiniz aramıza tebrikler. sizinle aynı zamanda benzer kiloyla başlamışısız ama yaş farkından sanırım ben hala 78 lerde yüzüyorum darısı başıma artık hedef 70 zaten az kaldı sayılır
Selam kızlar...
Çok yoğundum bir türlü yazamadım. Bir selam vereyim dedim sonra geçmiş yapıp dönerim.
hanımlar bend euzun zamndır kk üyesiyim benim takımım yıllar oldu kapandı sonra kendi takımımızı kurduk tekrar eski dostlar diye ama doğum yeni iş evlilik iizn derken herkes bi sebeple pasifleşti ben taze 1 aylık evli biri olarak tekrar kg vermeye başlamma lazım 1 ayda 6kg aldım verdğim 20 kgnun hepsini geri almadan başlamam lazım burasıda zayıflam takımı gibimi kabul edilmeyimi bekliycem hanımlar
hoşgeldinizhanımlar bend euzun zamndır kk üyesiyim benim takımım yıllar oldu kapandı sonra kendi takımımızı kurduk tekrar eski dostlar diye ama doğum yeni iş evlilik iizn derken herkes bi sebeple pasifleşti ben taze 1 aylık evli biri olarak tekrar kg vermeye başlamma lazım 1 ayda 6kg aldım verdğim 20 kgnun hepsini geri almadan başlamam lazım burasıda zayıflam takımı gibimi kabul edilmeyimi bekliycem hanımlar
bende bilemedim banum ama ahmet aydına mail attım sonuçları önemli değil dedi.
maşallah cecom öğle yemeği yediğine göre erken kahvaltı yaptın sanırımmm
allahım yerim senin cimcimeyi o nasıl bir cümledir oyle hayali arkadaşlarıymışşş hemde mahsuru yoksa
çok haklısın cecom yeni nesil nerdeee biz nerde hakikaten çok zekiler maşallah
takviyelerden sonra hızlandın neslim gerisi gelecek kuzumm merak etme sen bu arada sağlıklı yaşıyoruz sayfasına gördüm snein cimcimenin kolesterolü nasıl yüksek çıkarki
kolay gelsin kuzummmm
hoşgeldin aramıza bitanemmmevet burası da trakım gibi tek fark takımlardaki gibi katı kurallar yok ama menüleri paylaşma şartı var ben 6, takım kaptanıyım burada da haftalık ve aylık kilo verme listelerimizi yapıyorum cecom da menülerini paylaşanları takip ediyor kabul edilme diye birşey yok bitanemm bir hafta sonra istesen de bırakamazsın
fazla ipin ucu kaçmadan tedbir alman ve dönmen çok iyi olmuş cnm
selam sweet şu nicklerin zor aklımda kalıyor iism veriyormusunuz :)
istanbul pendik liyim 31 yaşındayım 1 aylık taze evliyim kendimi bildim bileli şişmanım nişanımdan sonra geçen sen tavan yaparak 99 u görmemle rejime başlamam bir oldu 80 e düştüm ama bugün itibariyle 86 yım çok hızlı bi alımım vardır dana gibi yediğim için ekmek en büyük zaafımdır 1 kase çorbayla 1 ekmek yerim tekra ekmeği ve pilavı bırakarak başlyorum hadi bakalım nekadra zayıflarsam benim için kardır çocuk isityoruzz
muhasebciiym çalışıyorum henüz yemek yapmayı bilmiyorum dün ilk defa çorba pilav yaptım ölmedik idare ederdi :)
yiyipte kilo alanlardanım tembel olupta kilo alanlardanım öel su içsem yarıyo diyen yalancılardan değilim :) hastalık tan alanlarıı tenzi ederim
selam kızlar bende uzun süredi kk üyeyim doğumdan sonra bedenine yapışmış 25 kilo gibi br kilom var doktora gittim ve bu hafta diyete başladım umarım bende sizle birlikte gaza gelir tekrar eski halime dönerim çok yogun bir iş hayatım var bu nedenle oldukca zor oluyor benim için bbu arada kilom 88.5 bakalım ve görelim neler olucak
Hoşbulduk canım hedefimi yazmıştım 55 diye ama değiştiriyorum 50 kg artık hedefim.bu arada liste kaçıncı sayfada nasıl bakıcaz listeye ?hoşgeldin aramıza bitanem maşallah 6 ayda çok güzel vermişsinhedefini de yazarsan aylık listemize ekleyeyim seni
Maşallah süper bir sonuç bir hafta için
İnşallah hepbirlikte kurtuluruz şu kilolardan
Bu arada aramıza hoşgeldin
Ne güzel bebek beklemek geçen sene bende bu haldeydim.çok sevindim adına. Kiloları merak etme verirsin :) bebeğin sağ salim kucagına gelsin inşallahKizlar bugün yine tartildim bu artik bende bi aliskanlik oldu ama sinir bozucu oluyor her ne kadar normal densede kilo vermek içime sinmiyor 82,1 gördüm
Teşekkür ederim.evet bende bi ara 75 lerde takılmıştım ama sonra daha çok dikkat etmeye başlayınca düştüm son 2 aydır. Spor ve yeme içme zamanı gibi şeylerin ne zaman yapılacagı önemli. Bence daha da düşersiniz...hoşgeldiniz aramıza tebrikler. sizinle aynı zamanda benzer kiloyla başlamışısız ama yaş farkından sanırım ben hala 78 lerde yüzüyorum darısı başıma artık hedef 70 zaten az kaldı sayılır
Çok sağol canım. evet çocuklar olunca biraz kötü oldum ama yavaş yavaş iyileşecek. İlk iki gün kv lerin yanında olunca elim sudan çıkmadı o yüzden biraz kötü oldu. İlk başta dikkat edebilseydim bu kadar derine gitmezdi. Şimdi daha dikkatliyim. tek elle iş yapıyorum. solak olduğuma ilk defa bu kadar sevindim.sen hiçç üzülme canım,beslenemiyorum falan diye..,emin olki bebişin çok güzel besleniyor içerde..
kilo almayan hatta zayıflayan annelerin bebişleri tosun gibi doğuyor hep..annenin kilo alması bebeğin sağlıklı olduğunun göstergesi değilki..
işallah bulantın geçerde sende rahat edersin..kolay değil sürekli mide bulantısı..2 aylık olsun bebiş herşey daha rahat olucaktır..
çok geçmiş olsun canım..
yanık çok zor ,birde çocuklar var anne diye etrafında dolaşan..allah yardım etsin işallah çabuk iyileşir elin..
yine verilmiş sadakan varmış..ya çocuk otursaydı yakında onun yüzüne gelseydi yada senin yüzüne sıçrasaydı..
bizim bi akrabanın başına geldi aynı olay..asılmasıyla kaynar su yüzün fırlamış..tüm yüzü yandı kadının..
işallah elinde iz kalmaz ve tez zamanda iyileşir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?