80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol canım. Sen de kilo veriyorum diye üzülme. Benim ilk hamileliğimde 5 ay kilo vermekle geçti su bile içemiyordum. Kış günü buzlu suyu ancak içebiliyordum. ama sonraki 4 ayda 25 kilo aldım. Maalesef bu kilolar byu Ve 9 ay boyunca da mide bulantısı çektim. Sen hele ilk üç ayı bir atlat. Sonra düzlemeye başlar herşey. Bebeğin gayet güzel besleniyodur sen sıkma canını. Hamileliğinin tadını çıkar

CANIIIIM GELDİN DİYE SEVİNDİM TAKİ MSJ I OKUYANA KADAR. ÇOK ÜZÜLDÜM GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH DAHA İÇERLEMEDEN GEÇER.
Canım çok sağol. İnşallah geçer. Bugün biraz kaşıntı var iyileşiyor belki de. Rengi de kararmaya başladı. Alttan yeni deri gelirse soyulacaktır büyük ihtimal. Belki o zaman iz kalmaz.

Çok şükür canım tuvalet eğitimi bitti. Erken atlattık. Gece de çok sorun olmadı. 10 günde iki defa altını ıslattı. Bu da iyi gidiyor şimdilik.
Sağol canım. Evet ya yanık çok kötü. Kolay da iyileşmiyor. Açık yara var ve sürekli akıyor. bugün biraz kurumuş. Dünden beri alimi çok suya değdirmedim o yüzden olsa gerek. Unu ilk defa duydum ama açık yara var maalesef.

Canım bağırsakların tembel aynı benim gibi. Diyet yapınca daha çok oluyor. Ben artık çözdüm olayı. Birkaç gün ara öğünlerde kefir iç. Düzene girince de her sabah aç karnına iki kayısı ya da bir tane kuru inciri ye. Üzerine de iki bardak su iç. Bunu düzenli yaparsan geçer. Ama birkaç gün düzelmesi sürebilir. Fayda etmedi diye bırakma.

Canım ben yarın geleyim takıma olurmu. Bugün öğlene kadar yoktum diyetisyen kontrolüm vardı. O yüzden işlerim aksadı bu saate kadar. Ancak buraya yazabildim. Yarın önce takıma yazarım inşallah. Üç haftada iki kilo vermişim. 1,5 kilo yağ, 500 gr ödem gitmiş. Doktor verdiği diyete göre az buldu. Bir haftalık farklı bir diyet verdi. Yarın ona başlayacam nasipse. Sonraki iki hafta yine normal diyetim devam edecek. Üç hafta sonunda yine kontrol var. Bu bir haftalık diyette kahvaltı yok. Sadece süt ve meyve var. Ara öğünlerde birşeyler eklemiş. Başlayayım paylaşırım canım

Bugün ki Menüm

Sabah : Kkk
Ara : Yarım armut , 1 mor erik , Minik bir parça şekersiz çikolata
Akşam : Çok az mercimek çorbası , Patlıcan közleme , Domates soslu makarna (3-4 kaşık) , Salata , Ayran

Bu arada bugün tartı beni çok sevindirdi Demekki yolculuk aşamasında şişkinlik falan yaşamışım şükür şimdi tekrar olmam gereken kiloya döndüm geçen haftaki bildirimim de ki gibi 77 kiloyum İnşallah bu hafta sonu 75 leri azcık ucundan da olsa görürüm

kaldiramiyorum canim merakima yenik dusuyorum randevu aldim gidicem bakalim inşallah

sorma canim ya eksileri gösteriyor anneyede bi yandanda korkutuyor dediklerinde çok haklisin canim hic bu acidan düşünmemiştim rabbim nelere kadir

hoşgeldin canim aramıza bende 2,5 aylik evliyim istanbula gelin geldim
hoşgeldin cnm aramiza

Ne güzel bebek beklemek geçen sene bende bu haldeydim.çok sevindim adına. Kiloları merak etme verirsin :) bebeğin sağ salim kucagına gelsin inşallah
amin canim kiloyu sorun etmiyorum canm ben şuan verdiğim için endiseliyim bu arada sende hoşgeldin cbm

çok sagol kuzum inşallah kuzum iyidir yaninda gidicem doktora bakalim

Canim geçmiş olsun en iyi ben anlarım 15 gün önce yandım
Ben aktığı dönem silverdin ve başka bi kremler le pansuman yaptım Dr söyledi
Kuruyunca ozon yağı verdi ona başladım şimdi ortada kabuk kaldı iyileşiyor. Yanık zor hakkaten

merhaba kızlar..anca geldim eve..okul biraz daha sakindi bugün oryantaston için daha az veli gelmişti.Doktora gittim sonra kolum ağrıyor uzun zamandır leslieyle kol hareketlerini yapamıyordum o kadar yani :)
tendon zedelenmesi varmış kolumda,kolunu yorma zorlama 1 kilodan ağır kaldırma dedi oldu dedim:) kim yapacaksa evin işini..ayrıca benim okulda taşıdığım kitap defter kaynak vb zaten 1 kilodan ağır... biraz dikkat etmem gerek ama bu kol bana bi ömür lazım ... doktordan sonra direkt kayınvalideme gittim lafladık biraz, kolumu anlatınca çay bile doldurtmadı bana sağolsun.
Menümü yazayım unutmadan
sabah 1 dilim peynir domates salatalık 1 yumurtadan az zyağında omlet 1 dilim kepek ekmeği
arada 2 adet diyet bisküvi
öğlen ..1 köfte 1 patates 1 dilim kepek ekmeği
ara 1 meyve 1 çay bardağı süt
akşama dünden tarhana çorbası ve fasulye var 1 dilim ekmek
1 meyve 1 bardak süt ile günü kaparım.
tartıya bakıp duruyorum ama tartılmıcam zırt pırt motivasyonum düşüyo.

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Akşam yemeğimi yedim, bulaşık faslını halledip hemen kendimi buraya attım
Bugün bir posta çamaşır yıkayıp az iş yaptıktan sonrada oturdum uzun zamandan sonra kendime vakit ayırdım ve aylar önce başladığım seccadeyi işledim
İnanılmaz rahatlatıyor beni üstelik yarısından çoğu bitti bile Eminim iki yada üç güne kadar kesin biter sonrada bir tane daha yapacağım aynısından
Kızçelerime hem hatıra hemde ceyiz

Aslında farkındayım şimdiki kızlar pek çeyiz istemiyor ama boş kaldıkça hem kendimi rahatlatmak hemde onlara hatıra birşeyler yapmak istiyorum
Bilmediğim şeyleride artık internette videosunu bulup izler öyle denerim olursa ceyize olmazsa günlük kullanıma bana olur

Beslenme şükür güzel gitti diyebilirim
Hemen aklımdayken onlarıda paylaşayım

Öğlende patlıycan ve kabağı yağsız tavaya çok az yağ gezdirerek pişirdim yanınada kırmızı lahana salatası yaptım Tabi sebzelerin üzerine sarımsaklı yoğurt

Akşamda kendime koca bir salata yaptım çok az hakiki zeytinyağ ve bol limonla birde tabi soya soslu tavuk etrafına
Aslında birazda sarımsaklı yoğurt dökmeyi düşünmüştüm ama soya sosuyla tadı güzel olmaz diye vazgeçtim bir dahakine denerim artık

Bir tek sabah çok acıkmıştım işlerimde fazla aksamasın diye yumurtalarım pişene kadar 1 koca bardak ayran içtim sonrada iki haşlanmış yumurta yedim

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verir hedeflerimize ulaşırız
Bu arada taze gelinmişsin Rabbim bir yastıkta kocatsın
Ben bayatladım sayılır her ne kadar kendimi kilolu olmama rağmen çıtır gelin ilan etsemde Geçen ay benimde 15 sene oldu evleneli Zaman okadar çabuk akıp gidiyorki bir bakmışsın 1 sene geçmiş bile
Madem geçmişte de güzel kilolar verdin o zaman eminim şimdide az dikkat edersen gelenler çabucak gider

Sende aramıza hoşgeldin
Merak etme doğru adrestesin takıl bize ve hepbirlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşalım

Ben bugun cok yaramazlik yaptim bissuru hem deee menu bildirimi yok.ceza olarak da kendime yarin sadece salatalik ve hurma yemeye ixin veriyorum.hakettim ben hakettim:)

Sakın güzelim öyle cezamı olur Allah korusun metabolizmanı böyle yapa yapa maf edersin sonrada benim gibi kendini yırtarsın vericeğim diye ( şükür bu ara iyi gidiyorum o ayrı ama eskiden öyleydi RAbbim bir daha göstermesin )
Bak kaçamakların olduysa o zaman bence kendine yatmadan önce bir 45 dakika kadar spor yapma cezası ver bence Geçen gün instagramda takip ettiğim diyetisyen yazmıştı 30 - 45 dakika kadar spor yaptıktan sonra 14 saat boyunca metabolizma daha hızlı çalışmaya devam ediyormuş yarında çok çok güzel bir kahvaltı edip akşama kadar dikkat edersen dengelenir tabi bol su

Canim cok guzel diyorsun ama ben bu salatalik ve hurmayla gunde iki kilo veriyorum ve cok guzel su atiyorum.metabolizma isine gelince zaten hizlandirmak icin ilac kullaniyorum daha bugun olcturdum tshim 0.7 yani mukemmel calisiyor :) spor da bugun o kadar cok yoruldumki gun boyu araba kullandim araba kullanmak da baya kalori yaktiriyormus bugun tek duam bunun dogru olmasi :)

slm fıstıklar. yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmiş. bu gün doğum gününe gittim ve karatay teyzeyi kızdıracak şeyler yaptımve tabi sweet çok kızacak bana. sabah tartıya çıktım. 80 rakamını gördüm. hani adetim ya bu iyi bişeymi acaba ödemle beraber mi 80 eğer öyleyse süper olur

menüm
sabah: yumurta hariç karatay kahvaltısı
öğlenden sonra: 2 servis kaşığı kısır, 1 yemek kaşığı acılı ezme, 1 dilim pasta, 1 dilim kuru baklava, 1 dilim sultan sarması, 1 dilim mercimekli börek
akşama bişe yiyecek hal kalmadı tabi
bir şişe maden suyu içtim ve şimdi çay içecem bir kaç bardak
45 dk kadar yürüdüm ama çok hızlı değil. hızlı olsa yarım saat sürüyordu yol

günaydın kızlar. yav sanki ben üç gündür inadım inat moduna girdim. dün öğleden sonra götürdüğüm onca şeyden sonra ağzıma bişe vurmadım. normalde dayanamam kolaya da bilirsiniz. dün yine kp getir kola içek dedi. ben içmemeyi başardımaslında kilom kaç o nuda çok merak ediyom ama şu sıra tartılsam bile gerçeği yansıtmayan rakamlar çıkacak onun da farkındayım. kızlar ya sanırım benim baskül kp ye gidecek. eşim kaç gündür istiyorsan yağ su ölçümü yapanlardan netten bak dedi. baktım baktım. o bana baktı ben ona baktım. birsürü çeşit var karar veremedim. tartı günü tartısız kalırsam hiiiiç şaşmayacam.

Ya ciddi misin nasıl verdim iki kilo ? Haftada 2 gün yapsam olur mu? Zararı olur mu? Aslında detoks gibi haftada 1 gün yenemek lazım

günaydın hanımlar böel kaynaşmasııda çok zor oluyor biraz özet yapsanız kendsinizi tanıtsanız misal ceco hkkında 15 yıllık evli vede disiplinli bir hatun izlenimi verdi menüleri ve düzeniyle daim olur inşallah kakule banada ayne merak sardıı şu detokstan bahsermisn biraz hurma salatalıktan her şişman g,ibi hemn kilo verelim derdindeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…