Sağol canım. Sen de kilo veriyorum diye üzülme. Benim ilk hamileliğimde 5 ay kilo vermekle geçti su bile içemiyordum. Kış günü buzlu suyu ancak içebiliyordum. ama sonraki 4 ayda 25 kilo aldım.geçmiş olsun canim Rabbim korumus
inşallah canim ya kilo vermek hamilelikte elbette çok güzel geleni kilo varken gebe kalanlar için ama iste bebis için endiseleniyorum beslenemez gelişemez diye korkuyorum yakinda doktora gidicem bakalim kalp atislari için inşallah herşey yolundadir
Canım çok sağol. İnşallah geçer. Bugün biraz kaşıntı var iyileşiyor belki de. Rengi de kararmaya başladı. Alttan yeni deri gelirse soyulacaktır büyük ihtimal. Belki o zaman iz kalmaz.CANIIIIM GELDİN DİYE SEVİNDİM TAKİ MSJ I OKUYANA KADAR. ÇOK ÜZÜLDÜM GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH DAHA İÇERLEMEDEN GEÇER.
Sağol canım inşallah geçer.geçmiş olsun acil şifalar diliyorum biran önce geçer inşallah :)
Çok şükür canım tuvalet eğitimi bitti. Erken atlattık. Gece de çok sorun olmadı. 10 günde iki defa altını ıslattı. Bu da iyi gidiyor şimdilik.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Bugünde akşam yemeğini yiyip kapanışı yaptım
Uzun zamandır tavuk yapmıyordum kendime ama maalesef nedense şu anda fazla yemediğim halde midem bulanıyor
Neyse inşallah birazdan üzerine şekersiz çayı içince geçer
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Eki Görüntüle 1237611 Eki Görüntüle 1237612
Sabah kahvaltıdaki yumurtalardan birini benim ufak cadı hüplettiÖnce yemeyeceğim dedi sonra ben tam ısıracakken hemen benim yumurtamı ver dedi
Akşamda tavuk göğsünü mangal tavasında pişirip ince ince kestip salata eşliğinde yedimyanına az ev yoğurdu
Şimdide şekersiz çay içeceğiz herifimle
Sabaha kadar artık mutfak kapalı
Canım tuvalet eğitimini atlatmışsın gözün aydın
Bu arada çok geçmiş olsun canım yanık berbat birşeydir
İnşallah en kısa zamanda geçerAcık yara olmamış olsaydı elini una sok diyecektim ama yara oldu demişsin
Canım valla o komşun tam dayaklıkmışRabbim islah etsin...Aminnn
İnşallah Rabbim gönlüne göre verirde kuzumuz huzurlu ve mutlu olur
Canım bağırsakların tembel aynı benim gibi. Diyet yapınca daha çok oluyor. Ben artık çözdüm olayı. Birkaç gün ara öğünlerde kefir iç. Düzene girince de her sabah aç karnına iki kayısı ya da bir tane kuru inciri ye. Üzerine de iki bardak su iç. Bunu düzenli yaparsan geçer. Ama birkaç gün düzelmesi sürebilir. Fayda etmedi diye bırakma.Kızlar selam ben bugün çok berbatım sanki öküz oturmuş gibi mideme ellerim ayaklarım şiş davul gibi öyle şişki gaza basarken ayağım acıyordu, adet olalı 15-16 gün oldu ama öyle bir sancım var ki çok kötüyüm kaç gündür tuvalet olayı yok, bugün ki menüm sabah 1 bardak süt öğlen salata 4 ızgara köfte 2 dişim ekmek akşam 1 büyük domates 3 kibritkutusu peynir şimdi rezene içeceğim çok kötüyüm yaa sanki 5 kilo almış hissediyorum
Slm fıstıklar güzel bir gün olsun hepimiz içinnnn
fındık yağını bilemedim kuzumben iyiyim cnm şükür mr sonucunu beklerken dayım geldi memleketten ona belimi çektirdim çok az ağrım var ama yürüyüşlerime başladım hafif tempo da olsa annem de iyi şükür diren çıktı rahatladı sağ kolunu 3 ay kullanamayacak solunu kullanmaya sinir oluyor
sen ne zaman geliyorsun takıma şekerr
dilimler azaldıkça çok mutlu oluyorum cnmmtaze fasulye ve yoğurttan doyana dek ye cnm ölçmene gerek yok ilk hafta zor geçer allah yardımcın olsun cnm
allahım cümleye bakkk işte bu anlar büyütürken çektiğin tüm zorlukları unutturur
cnm kefir ve çörek otu çok iyi geliyor bana denedinmi hiç
akşam yemeğini neden atladınki ama ayran içmekle en doğrusunu yapmışsın
ne güzel olmuş cecom cimcimeler güzel eğlenecek
hoşgeldin aramıza bitanem maşallah 6 ayda çok güzel vermişsinhedefini de yazarsan aylık listemize ekleyeyim seni
kuzum sen en iyisi tartıyı kaldır her gün tartılma doktora bir git gel bklım içimiz rahatlasın ama birşey yiyemediğin için dir sen gönlünü ferah tut kuzum
kaldiramiyorum canim merakima yenik dusuyorum randevu aldim gidicem bakalim inşallahSlm fıstıklar güzel bir gün olsun hepimiz içinnnn
fındık yağını bilemedim kuzumben iyiyim cnm şükür mr sonucunu beklerken dayım geldi memleketten onbelimi çektirdim çok az ağrım var ama yürüyüşlerime başladım hafif tempo da olsa annem de iyi şükür diren çıktı rahatladı sağ kolunu 3 ay kullanamayacak solunu kullanmaya sinir oluyor
sen ne zaman geliyorsun takıma şekerr
dilimler azaldıkça çok mutlu oluyorum cnmmtaze fasulye ve yoğurttan doyana dek ye cnm ölçmene gerek yok ilk hafta zor geçer allah yardımcın olsun cnm
allahım cümleye bakkk işte bu anlar büyütürken çektiğin tüm zorlukları unutturur
cnm kefir ve çörek otu çok iyi geliyor bana denedinmi hiç
akşam yemeğini neden atladınki ama ayran içmekle en doğrusunu yapmışsın
ne güzel olmuş cecom cimcimeler güzel eğlenecek
hoşgeldin aramıza bitanem maşallah 6 ayda çok güzel vermişsinhedefini de yazarsan aylık listemize ekleyeyim seni
kuzum sen en iyisi tartıyı kaldır her gün tartılma doktora bir git gel bklım içimiz rahatlasın ama birşey yiyemediğin için dir sen gönlünü ferah tut kuzum
sorma canim ya eksileri gösteriyor anneyede bi yandanda korkutuyor dediklerinde çok haklisin canim hic bu acidan düşünmemiştim rabbim nelere kadirSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Bugün biraz geçiktim ama öğle yemeğimi bile yedim de geldim
Uyandığımdan beri dur şunu da yapayım bunuda yapayım derken bu saat olduŞimdi Bilgisayar başına oturunca dalar yemek saatim geçer diye de öğle yemeğinide aradan çıkardım
Benim küçük cimcime dünden beri kuduruyorneymiş ablası kuzenleriyle gidecekmişde oda istiyormuş anam bu kız büyümüşte küçülmüş kendini ablasıyla bir tutuyor
Büyük kız arkadaşıyla annesini kahve içmeye çağırmak istediğini söyledi 2 saat sonra için tabi benimki yine bombayı patlattı ; Anneciğim şimdi ablamın arkadaşı gelicek ya, bende kendi arkadaşlarımı ( hayali ) çağırabilirmiyimsenin için mahsuru yok dimi diyor bide bacak kadar boyuyla
Her gün yeni bir bomba patlatıyor
Ben onun yaşındayken baya bir safmışımhiç aklıma mahsuru yoksa falan gibi cümleler kurmak gelmezdi
Yeni nesil bangır bangır geliyor kolayın kendinizi
Maşallah süper bir sonuç bir hafta için
İnşallah hepbirlikte kurtuluruz şu kilolardan
Bu arada aramıza hoşgeldin
İnşallah çok güzel vakit geçirirsiniz canım
Bİraz kafa dağıtmış olursunuz hemde KPden uzak kalırsınız
Yok canım ne demek rahatsızlık
Ne zaman istersen senin için hazır ve nazırım
Senden sonra geldi ondanda mesajşaşırdık normalde hiç eşimi arayıpta hadi skypedan görüşelim demez normalde Sabahda eşimin amcasını arayıp ikna ettim adamcağız baştan hani nasıl havaalanında tek gidecekler diye tereddütteydi ama hostes nezaretinde gidecekler diyince oda ikna oldu ben kızla konuşayım eğer gerçekten istiyorsa haber veririm biletini alırsın dedi benim kız tabi havalarda uçuyor bakalım kuzenide şimdiye kadar hiç anasız bir yere gitmedi yaşıt oldukları halde çekinirde nasıl giderim diye panik yapmazsa ( uçağada binmedi tabi ) gelir ama tabi o an ki hissini bilemiyeceğim Onun tabi pasaport ve vize işlemleride var ama amcasına dedim ben hallederim yengemle merak etme diye
Kısmet bakalım nasipse birlikte giderler
Canım bende de vardı bir ara böyle bir sorun bana doktor bekunis diye bitkisel birşey vermişti ama tembihledi 6 aydan fazla kullanma bitkiselde olsa dengeyi bozmasın diye
İstersen bir sağlık ocağına gidip danış doktor uygun görürse yazar nasılsa sanada
Maşallah kuzu gelmeden annesine tartıda eksiyi göstererek hediyesini veriyor
Sankın endişe etme güzelim sonuçta 3.cü dünya ülkelerinde millet günde bir kere çok az yiyecekle yaşadıkları halde evlatları maşallah yinede güzel gelişip dünyaya geliyor
Açlıktan kırılan ülkelerde bile bir sürü sağlıklı bebek doğuyorHem Rabbim herşeyi okadar güzel yaratmış ki sen günlercede aç kalsan onun rıskı hazır
hoşgeldin canim aramıza bende 2,5 aylik evliyim istanbula gelin geldimselam sweet şu nicklerin zor aklımda kalıyor iism veriyormusunuz :)
istanbul pendik liyim 31 yaşındayım 1 aylık taze evliyim kendimi bildim bileli şişmanım nişanımdan sonra geçen sen tavan yaparak 99 u görmemle rejime başlamam bir oldu 80 e düştüm ama bugün itibariyle 86 yım çok hızlı bi alımım vardır dana gibi yediğim için ekmek en büyük zaafımdır 1 kase çorbayla 1 ekmek yerim tekra ekmeği ve pilavı bırakarak başlyorum hadi bakalım nekadra zayıflarsam benim için kardır çocuk isityoruzz
muhasebciiym çalışıyorum henüz yemek yapmayı bilmiyorum dün ilk defa çorba pilav yaptım ölmedik idare ederdi :)
yiyipte kilo alanlardanım tembel olupta kilo alanlardanım öel su içsem yarıyo diyen yalancılardan değilim :) hastalık tan alanlarıı tenzi ederim
hoşgeldin cnm aramizaselam kızlar bende uzun süredi kk üyeyim doğumdan sonra bedenine yapışmış 25 kilo gibi br kilom var doktora gittim ve bu hafta diyete başladım umarım bende sizle birlikte gaza gelir tekrar eski halime dönerim çok yogun bir iş hayatım var bu nedenle oldukca zor oluyor benim için bbu arada kilom 88.5 bakalım ve görelim neler olucak
amin canim kiloyu sorun etmiyorum canm ben şuan verdiğim için endiseliyim bu arada sende hoşgeldin cbmNe güzel bebek beklemek geçen sene bende bu haldeydim.çok sevindim adına. Kiloları merak etme verirsin :) bebeğin sağ salim kucagına gelsin inşallah
çok sagol kuzum inşallah kuzum iyidir yaninda gidicem doktora bakalimSağol canım. Sen de kilo veriyorum diye üzülme. Benim ilk hamileliğimde 5 ay kilo vermekle geçti su bile içemiyordum. Kış günü buzlu suyu ancak içebiliyordum. ama sonraki 4 ayda 25 kilo aldım.Maalesef bu kilolar byu Ve 9 ay boyunca da mide bulantısı çektim. Sen hele ilk üç ayı bir atlat. Sonra düzlemeye başlar herşey. Bebeğin gayet güzel besleniyodur sen sıkma canını. Hamileliğinin tadını çıkar
Canim geçmiş olsun en iyi ben anlarım 15 gün önce yandımÇok şükür canım tuvalet eğitimi bitti. Erken atlattık. Gece de çok sorun olmadı. 10 günde iki defa altını ıslattı. Bu da iyi gidiyor şimdilik.
Sağol canım. Evet ya yanık çok kötü. Kolay da iyileşmiyor. Açık yara var ve sürekli akıyor. bugün biraz kurumuş. Dünden beri alimi çok suya değdirmedim o yüzden olsa gerek. Unu ilk defa duydum ama açık yara var maalesef.
hanımlar bend euzun zamndır kk üyesiyim benim takımım yıllar oldu kapandı sonra kendi takımımızı kurduk tekrar eski dostlar diye ama doğum yeni iş evlilik iizn derken herkes bi sebeple pasifleşti ben taze 1 aylık evli biri olarak tekrar kg vermeye başlamma lazım 1 ayda 6kg aldım verdğim 20 kgnun hepsini geri almadan başlamam lazım burasıda zayıflam takımı gibimi kabul edilmeyimi bekliycem hanımlar
selam kızlar bende uzun süredi kk üyeyim doğumdan sonra bedenine yapışmış 25 kilo gibi br kilom var doktora gittim ve bu hafta diyete başladım umarım bende sizle birlikte gaza gelir tekrar eski halime dönerim çok yogun bir iş hayatım var bu nedenle oldukca zor oluyor benim için bbu arada kilom 88.5 bakalım ve görelim neler olucak
Ben bugun cok yaramazlik yaptim bissuru hem deee menu bildirimi yok.ceza olarak da kendime yarin sadece salatalik ve hurma yemeye ixin veriyorum.hakettim ben hakettim:)
Canim cok guzel diyorsun ama ben bu salatalik ve hurmayla gunde iki kilo veriyorum ve cok guzel su atiyorum.metabolizma isine gelince zaten hizlandirmak icin ilac kullaniyorum daha bugun olcturdum tshim 0.7 yani mukemmel calisiyor :) spor da bugun o kadar cok yoruldumki gun boyu araba kullandim araba kullanmak da baya kalori yaktiriyormus bugun tek duam bunun dogru olmasi :)Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Akşam yemeğimi yedim, bulaşık faslını halledgelincn kendimi buraya attım
Bugün bir posta çamaşır yıkayıp az iş yaptıktan sonrada oturdum çalışıyorsun sonra kendime vakit ayırdım ve aylar önce başladığım kullanıi işledim
İnanılmaz rahatlatıyor beni üstelik yarısından çoğu bitti bileEminim iki yada üç güne kadar kesin biter sonrada bir tane daha yapacağım aynısından
Kızçelerime hem hatıra hemde ceyiz
Aslında farkındayım şimdiki kızlar pek çeyiz istemiyor ama boş kaldıkça hem kendimi rahatlatmak hemde onlara hatıra birşeyler yapmak istiyorum
Bilmediğim şeyleride artık internette videosunu bulup izler öyle denerimolursa ceyize olmazsa günlük kullanıma bana olur
Beslenme şükür güzel gitti diyebilirim
Hemen aklımdayken onlarıda paylaşayım
Eki Görüntüle 1238607 Eki Görüntüle 1238608
Öğlende patlıycan ve kabağı yağsız tavaya çok az yağ gezdirerek pişirdim yanınada kırmızı lahana salatası yaptımTabi sebzelerin üzerine sarımsaklı yoğurt
Akşamda kendime koca bir salata yaptım çok az hakiki zeytinyağ ve bol limonla birde tabi soya soslu tavuk etrafına
Aslında birazda sarımsaklı yoğurt dökmeyi düşünmüştüm ama soya sosuyla tadı güzel olmaz diye vazgeçtimbir dahakine denerim artık
Bir tek sabah çok acıkmıştım işlerimde fazla aksamasın diye yumurtalarım pişene kadar 1 koca bardak ayran içtim sonrada iki haşlanmış yumurta yedim
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verir hedeflerimize ulaşırız
Bu arada taze gelinmişsinRabbim bir yastıkta kocatsın
Ben bayatladım sayılırher ne kadar kendimi kilolu olmama rağmen çıtır gelin ilan etsemde Geçen ay benimde 15 sene oldu evleneli Zaman okadar çabuk akıp gidiyorki bir bakmışsın 1 sene geçmiş bile
Madem geçmişte de güzel kilolar verdin o zaman eminim şimdide az dikkat edersen gelenler çabucak gider
Sende aramıza hoşgeldin
Merak etme doğru adrestesintakıl bize ve hepbirlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşalım
Sakın güzelim öyle cezamı olur Allah korusun metabolizmanı böyle yapa yapa maf edersin sonrada benim gibi kendini yırtarsın vericeğim diye ( şükür bu ara iyi gidiyorum o ayrı ama eskiden öyleydi RAbbim bir daha göstermesin )
Bak kaçamakların olduysa o zaman bence kendine yatmadan önce bir 45 dakika kadar spor yapma cezası ver benceGeçen gün instagramda takip ettiğim diyetisyen yazmıştı 30 - 45 dakika kadar spor yaptıktan sonra 14 saat boyunca metabolizma daha hızlı çalışmaya devam ediyormuş yarında çok çok güzel bir kahvaltı edip akşama kadar dikkat edersen dengelenir tabi bol su
Ya ciddi misin nasıl verdim iki kilo ? Haftada 2 gün yapsam olur mu? Zararı olur mu? Aslında detoks gibi haftada 1 gün yenemek lazımCanim cok guzel diyorsun ama ben bu salatalik ve hurmayla gunde iki kilo veriyorum ve cok guzel su atiyorum.metabolizma isine gelince zaten hizlandirmak icin ilac kullaniyorum daha bugun olcturdum tshim 0.7 yani mukemmel calisiyor :) spor da bugun o kadar cok yoruldumki gun boyu araba kullandim araba kullanmak da baya kalori yaktiriyormus bugun tek duam bunun dogru olmasi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?