80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısın bende kendimden bahsedeyim o zaman 32 yaşında 3 çocuk annesi bir hatunum yaklaşık 8 yıldır obez olarak dolanıyorum ortalıkta. ama bunun daha fazla sürmyeceği konusunda da söz verdim kendime. hayatımın en güzel yılları berbat geçti kısaca bu kilo yüzünden. ha bide ev hanımı öğrenciyim kısmetse bir dönem sonra ev hanımı sosyolog olacam

Fakir marka aldım ben 29 tl hepsiburadadan çok öemnunum

canim on ay kadar once dogum yaptim 93 le diyete basladim su an 80 civarinda seyrediyorum. yakladik 5 ay once basladim yeniden kilo verme surecine. iki yildir bu topikte arkadaslarla destekleserek kilo vermeye calisiyoruz. ben 23 yasinda evlendim. sonra da hemen cocuk olayina girdim. ve kilolar gelmeye basladi. evlendigimde 60 kiloydum. bir bucuk yil sonra 96. benim icin evrim gecirmek gibi birseydi. megerse dogumdan sonra tiroidlerim durmus ve hic kilo veremedim. zar zor 75 e indim ve ikinci hamileligimi yasadim. 96 ile o da bitti. bes yil sonra yine az zorladim 82 ye kadar dustum ve hazin son yine hamile kaldim. bende aliskanlik oldu ne zaman axicik kilo versem yine alasim geliyor bunu da en iyi hamile kalarak yapiyorum sanirim :) simdilerde insallah boyle bise olmazda azicik kilo verebilirim.

Günaydın kızlar. Sağlıklı ve bol eksili bir gün diliyorum hepinize.
Dünkü menüm
Sabah diyetisyen kontrolüm vardı o yüzden kahvaltı yapmadan gittim
Ara 2 adet kayısı
Öğle 5 kaşık patlıcan musakka, bir kaşık pilav, yoğurt
Ara yarım susamsız simit
Akşam 2 dilim börek, donurma
Menüm örnek bir menü değil ama doktorum bugün ödül günün istediğini ye dedi. Böreği özlemiştim eve gidince hemen börek yaptım Daha fazla yerim diye ummuştum ama iki dilim bile fazla geldi. Midem küçülmüş demekki

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Dün gece nedense yine deli danalar gibi yatakta döndüm durdum bir türlü uyku tutmadı birde eşim o arada hafif uyanır gibi olunca adamla yatak içinde sohbet etmeye başladım daha doğrus ben konuştum o uyuklayarak ancak hıııı tabi diyip durdu En son saatine baktı ve 03:30'u görünce lan karı yeter çenene tüküreyim sabah işe gideceğim diyip döndü totoşunu
Tabi ona göre geç uyandım daha doğrusu sabah 8de eşim işe gittikten sonra benim küçük cadı 4 - 5 kere anneciğim hadi kalk dedi 6.cısında uyku sersemi Allah aşkına bir gün rahat ver be dedim oda verdı benimde uykudan uyanmam 11i buluyordu Neyse kahvaltıyla öğle bir oldu bugün

Annemler iki gündür köydeydi dün gece dönmüşler bende bugün onları dolaşmaya gidiceğim bakalım ne yapmışlar hem benim arabayla gitmişlerdi onuda geri alayım gündüz kafamız esince hadi şuraya gidelim diyemiyorum araba olmayınca
ASlında her yere otobüs minibüs var ama çoğu arkadaşım çok ters yerlerde oturuyorlar üstelik ikide çocukla bazen arabayla gitmek hem daha rahat hemde daha uyguna geliyor

Bencede eniştenin dediği gibi al yenisini Bende geçen gün eşime dedim oda dur bakalım alırız bir ara dedi
Sen olmadı KPye tartıyı vereceksen tartılıp öyle ver ve cuma günü o kgyu bildirirsin

teşekkür edeirm güzel yakıştırman için ( disiplinli )
Hemen tüm yeni gelen arkadaşlar için tekrar kendimi tanıtayım o zaman;

Adım banu, 34 yaşında biri 14 diğeri 4 yaşında iki tane cadının annesiyim İstanbulda yaşayan evhanımıyım
19 yaşında 52 kgla evlenen ben eşimin ölümü gör ye ölümü gör ye diye diye 70 kg kadar çıkmış ( 6 ayda ) sonrasında da üzerine hamile kalmıştım. Tabi o dönem çok sağlıksız beslendiğimden ( 9 ay hamileliği neredeyse dondurma ve turşuyla geçirmiş bir dengesiz olmuştum o dönem ) Doğuma girdiğimde 96 kgdum ve doğum sonrası 90a falan düştüm tansırım ve 10 sene boyunca kilo vermeye dönem dönem çabalasamda 1 hafta en fazla 2 hafta dayanır pes ederdim. Belli bir zamandan sonra boşverdim ve maalesef sabit kaldığımı düşünen ben 2.ci hamileliğimde 108 kg olduğumun gerçeğiyle yüzleştim ama çok şükür sağlıklı beslenerek ve devamlı hareket halinde olunca ( kendimi çok enerjik hissediyordum o dönem ) 9 ayın sonunda 5 kg vermiştim evet yanlış okumadınız tam 5 kg vermiştim
Tabi sevincim kısa sürdü o dönem 2 sene anne sütü verdim kuzuma ve aman süt olsun diye gelsin meyvesular, gitsin tatlılar hesabı iki sene evvel 120i gördüm Spor salonu ve çok çok sıkı bir rejimle 6 ayda 96ya falan düşmüşken ben nasıl bir ego tavan yaptıysa kendimi manken sandım sanırım ve tabi savsaklamaya başlayınca kiloların hepsi fazlasıyla geri geldi
En sonunda 6.5 hafta evvel 124.5 kgyu görünce bir hönk diye kaldım çünkü benim için rekordu bu rakam ve artık ölmekten korktuğumdan ( hemen TVdeki yerinden kalkamayanlar gibi olacağımı düşündüm o dönem hepp ) önce bir obezite cerrahisine niyetlendim ama sağ olsun kızlar bir güzel şaplak atıp beni kendime getirdiler O günden sonra Karataya başladım ve çok şükür spor yapmadığım halde 6.5 haftada 5.1 kg verdim Rabbiminde izniyle

Allahtan kısaca bahsetmişim hee

Bu karatay hiç kaçamak affetmiyor yahu

Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz , bol eksili günler

Yok kız af eder af etmezmi tabi sen yinede hemen af edebilir diye kaçamakları çoğaltma
Bende dün gece benim büyük kız babasına cips siparişi vermiş ( normalde 2 senedir evimize girmez o tür şeyler, hatta en son 7 - 8 ay evvel bir paket cips aldırdı ama çok canım çekti diyince babası almış )
Hah işte çocuklar çatır çatır onları yerken bende dayanamadım gece gece 4 - 5 tanede ben yidim ona rağmen çok azda olsa eksi gördüm yinede
Tabi bu yap anlamına gelmesin sakın sonra çok pişman oldum ama gerçekten bundan sonra yapmamaya özen göstereceğim

Aaa ceco ne güzel anlatmış ben de anlatayım hikayemi kızlar :) 29 yaşında 19 aylık bir kız annesi 4,5 yıllık evli yoğun çalışan kendi firması olan bie mühendisim, benim de kilo almam nişanlamam ile başladı hayatıAaa ceco ne güzel anlatmış ben de anlatayım hikayemi kızlar :) 29 yaşında 19 aylık bir kız annesi 4,5 yıllık evli yoğun çalışan kendi firması olan bie mühendisim, benim de kilo almam nişanlamam ile başladı hayatım boyunca 59 kiloyu hiç geçmedim genelde 53-55 arasıydım hayatımın aşkıyla tanışıp mutluluktan yemeğe başlayınca 6 ay sonra düğünde 70 kilo oldum evlendikten 1 yıl sonra 76 kilo iken panik atak yüzünden gittiğim doktor 1 sene boyunca bir ilaç kullanırdı bıraktığımda 90 kiloydum ve 3-4 ay sonrada hamile kalmıştım doğuma gittim 98 doğumdan çıktım 2 ay sonra 87 şimdi 1,5 sene oldu 79 kiloyum ama 20 kilo vermek istiyorum bıktım 4 yıldır kiloluyum

adim merve 2,5 aylik evliyim 103 kiloyla basladim bi ara 75 e kadar gordum sonra stresten 80 ,7 ile gelin oldum ramazanda 6 kiloya yakin aldim şuan 82 kiloyu görüyorum ve nisan ayinda bebis bekliyorum inşallah bu arada yasim 24 İstanbul da oturuyorum eskisi kadar SK girip yazamiyorum buraya su siralar bulantilarimdan dolayida düzgün bi menüm olmuyor zaten burada okuyup cikiyor gibiyim su siralar

103 sen 76 ya inmişsin süperrrrr, doğumda da kilo almazsan süper zayıf olursun

kızlar dünki berbat ötesi oburluğumdan dolayı banum dan ceza aldım. cezamın bir kısmını öğlen 35dk yürüyerek bitirdim şimdi akşama 50dk lesli tarzı terle spor arkası 100 mekik cezam kaldı. aksilik olmazsa onuda tamamlıcam anca eritirmişim o buenoları koş kızım nesli koşşş

Kaçamak da sadece dün akşam yemeğinde makarnayı biraz fazla kaçırdım o yani
Çok kötü değil ama yinede canımı sıktı yaa

Ayy ne güldüm ne güzelde yazmış bide ceza aldım diye. Ama gerçekten abartmıştın dün
Anca gider dün aldıkların bu sporla dengelersin işte ne güzel

gül esinim gül ceza alınca senide görcez. abartma ötesiydi hemde öyle menumu olur.ama 35dk kesmedi şimdi iş çıkışı bi 30dk daha yürücem sonra akşam yemek sonrası 50dk lesli+100 mekik beni bekler daha onları yapacağım. yaparken buenolara küfür edeceğim bidaha yapmam söz 6 ay yemem
cumayada yüzüm güler mutlak 1kg vermem lazım

kızlar dün eşimle fena kapıştık. akşam kplerle oturuyorduk. gezmeye gittik ya kp nin bir yerine dokundu heralde ki yemeğe bahane buldu hiiiç güzel olmamış. bende dedim her zamanki gibi yaptık güzel olmadıysa patlıcanların suçu dedim. sonra işten çalışmadan konu açıldı. gırgırına dedim ki hani yeni yaptığın apartların başına beni koyacaktın. eşim oldu başka derdin varmıydı dedi. kp hemen atladı beceremezdinki dedi. sonrasındada ekledi ama ben beceririm hemde çok güzel yapardım dedi. ve kendini övme durumlarına girditabi orda g... gibi kaldım bana beceriksiz dedi. sonra konu nasıl geldi bilmem hani bir ara anlattığım bayan hoca vardı ona geldi. kp aman o da çok beceriksiz hiç kayıt alamıyor dedi. tabi bana da laf sokma fırsatı çıktı. beceriksizse kov o kadını dedim. madem beceriksizlere iş vermiyon çıkar onuda işten dedim. tabi kp yine atladı ama onun başka konularda becerisi var diye. hasbinallah ne becerisini gördün diyecektim zor tuttum kendimieşim kızdırma beni falan deyince kp huzursuz olmayın dedi konu o an kapandı ama rövanşı odada devam etti tabi. eşim geldi sen neyi ima ediyon niye o kadını sürekli söz konusu ediyon falan diye bağırmaya başladı. bende altta kalırmıyım. sana söylüyorum anlamıyorsun o kadını işten çıkarmanı istiyorum hoşlanmıyorum ondan dedim. ay ben ters düşünüyormuşumda sevmediği bir çok kişiyle iş yapıyormuş herkesi sevmesi gerekmiyormuş ta neler neler. ben aynı durumda olsaydım sevmediğin biri olsaydı yanımda ne yapardın dedim ama ses gelmedi tabi. sonra hemen suç bastır yapıyor vay efendim onun işteki sorunlarını bildiğim halde neden üzerine geliyormuşum başka şeylerle ilgilenecek vakti yokmuş falan bir sürü şey söyledi. bende bir daha işle ilgili en ufak bir şeyini anlatma o zaman bana ne halin varsa gör dedim. daha konuşacaktı baktıki karşılık vermez oldum sustu. sabahta canım cicim. oldu hem bağır hem canım ne güzel. sanırım sıkıntıdan bilmiyorum sabah tansiyonum yükseldi. normalde düşerdi ama gebelik harici ilk defa yükseldi. hemen nar ekşisi sulandırıp içtim az düştü ama hala başım ağrıyor
öffff amma yazdım ha. allah okuyana sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…