80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

esler anne baba yaninda daha farklı oluyor sanirim canim çok şükür esimle ole sorunlarimiz olmadi ama annemle babamdan çok denk gelmesede bi kaç Kere şahit oldum nedense insan yaninda daha sabirli olmak gerekirken tam tersi oluyor

2 -3 gündür menü yazmiyorum farkindayim çünkü yazacak bi menüm yok diyebilirim çok şükür bugün birşeyler yiyebildim
Sabah
1 peynirli pogca
1 patatesli pogca
Yarim bardak tek şekerli cay
Ara
2 tane mandalina
Aksam
Hamsi
Salata
Şehriye corbasi var(ama yiyebilirmiyim bilmiyorum hamsiyi Esim yapacak çorbayla salata benden)

ablalarım biliyorum kızdınız ama cumartesi günü dershanede sınavım var pazartesiden başladı dershanem sabah 8 le akşam 6 arası akşam gelince de yemek yiyip yatıyorum ondan sonra 3 saat falan uyuyup 9 gibi uyanıp gece 3 e kadar falan ders çalışıyorumbu gün 5 te bitti ders soru çözümüne kalmadım başım ağrıdı baya. maalesef cumartesiye kadar bu şekilde yoğunum o yüzden bu hafta yediklerimi pek not almadım ama bundan sonraki haftalarda en azından okulda 1. yazılıları bitirene kadar yani ekimin 15 ine kadar falan haftalık kilo bildirimimi yaparken haftalık olarak menümüde belirticem hepinizi öpüyorum
NOT:CUMARTESİ GÜNKÜ SINAV İÇİN BANA DUA EDİN ABLACIKLARIM.

merhabalar, okuldan geldim hiçbirşey yapamadım kolum bugün çok ağrıyor,ilaçlar da sersem etti beni uyumuş kalmışım.Süpürge bile açamadım,ağır geldi birkaç gün dinlendirmem lazım kolumu ,ama biran önce de iyileşmesi lazım naparım böyle bilmiyorum İyileşeceğim biran önce geçecek geçecek geçecek :)

Bu arada ben de tanıtayım kendimi 35 yaşındayım,1 senelik evliyim,Istanbuldayım - ailem ve kalbim İzmirde ama- ,öğretmenim bir devlet okulunda,kendimi bildim bileli kiloluyum üç eksik beş fazla . İnsülin direncim yüksek uğraşıyorum işte aslında 97den 80e düşmüştüm ancak eşimle tanışmamızla birlikte çok matah bir iş gibi yedik içtik bi de evlendik daha da bi güzel yedik içtik neyse ki aklımız başımıza geldi birlikte diyetteyiz şimdi,diyetisyen kontrolünde.Yapıcaz vericez kiloları ailece :)) Burası motive olmak dertlenmek paylaşmak rahatlamak için birebir,herkes çok sıcak içten ilgili.. teşekkür ederim yine herkesin güzel desteğine...

Ve hadi menümü de yazayım unutmadan:
sabah 1 dilim peynir domates salatalık 1 dilim kepek ekmeği
ara 1 adet diyet bisküvi
öğlen mecburen dışarda yedim 1 lahmacun 1 ayran
ara bi erik 1 çay bardağı süt
akşama fırında palamut var salata yaparım bir de şimdi, balığın üstüne mutlaka içeriz çayımızı.:)
günü de 1 meyve 1 bardak sütle kaparım:)

Bugünkü menum salatalik salatalik ve salatalik :) leslie 2 mil 40 mekik bu hafta kilo veremeyecek gibi hissediyorum kendimi ne cabuk cuma oldu yaa yarin persembe olmasaydi keske ilk hafta listeye girmedigim icin bilemedim tabi ama o listede alt siralarda olma sıkıntısı sardi beni.ben de diyordum boyle bildirim yapinca falan bana ne faydasi olacakki diye ama oyle degilmis

Gıcık ölüyorsan o kadına çıkartır işten
ya vermedin bak şu salatalık diyeti sırrını? Nasıl gün de 2 kilo ya

Gıcık ölüyorsan o kadına çıkartır işten

ya vermedin bak şu salatalık diyeti sırrını? Nasıl gün de 2 kilo ya
bilmiyorum benim hüsnü kuruntum büyük ihtimalle ama bizim dershane yeni binaya taşındı. eşimin yanındaki oda da bu kadına tahsis edildi. ne var bunda dersen duvar yarım geri kalanı cam. ayağa kalktıkları gibi görüyorlar birbirlerini. ilk zaman eşime dedim ki neden onun odası seninkinin yanında iki rehberlikçin var onu yukarı gönder diğerini yanına al ya da iki oda yana ver dedim. sen benim işime karışma gibi abuk subuk bir cümle kullandı. geçen bir ara gittim. kızın bir bakışını yakaladım. hadiiii hepten düştü içime kurt. şimdide fırsat bulmuşken eteğimdeki taşları döktüm. zorla değil ya sevemedim kızı. tavırları rahatsız ediyor. eşimin yakınında olmasına dayanamıyorum çıldıracam yakında

Slm güzeller bugün kışlık domateslerimi yaptım pazara gidip geldim pek uğrayamadım özür

Hoşbulduk canım hedefimi yazmıştım 55 diye ama değiştiriyorum 50 kg artık hedefim.bu arada liste kaçıncı sayfada nasıl bakıcaz listeye ?

ooo süperrr 50 kilo hedef harika bitanem aylık listemizi bu ay yapmaya başladık ay sonunda yayınlayavcağım haftalık listemizi pazar günü yapmıştım ön sayfalarda olması lazım cnm

3 haftada 2 kilo süper kuzummm hem de yağdan

Kızlar selam2tane incir yedim sabah biraz daha iyiyim ama ödem felaket yani bu kadar ödem neden oluyor anlamadım

herhangi bir gıdaya karşı alerjin olabilirmi acaba

hadi bakalım inş Esincinm noramal döndün bak evine kavuşunca

Cecom affet menüleirmi yazamıyorum topicleri bitirmeyi başarırsam yazacağım inş adaşım soya sosuna dikkat et cnmmm bir ara arştırmıştım pek önerilmiyor

maşallah nazar edeceksin kendine ciddenmi araba kullanmak neden kalori yaktırsınki ben her yere arabayla giderdim önceden yakın yerlere yürüyerek gidiyorum taşıyacağım birşey yoksa ilginçmiş

hurma ve yoğurt diyeti birkaç günlük olursa olabilir ama uzun süreli mantıklı gelmedi cnm bana

Kızmak ne kelime

Ya ciddi misin nasıl verdim iki kilo ? Haftada 2 gün yapsam olur mu? Zararı olur mu? Aslında detoks gibi haftada 1 gün yenemek lazım

ayda 1 kez yapabilirsin cnmmm haftada 1 gün bilemedim araştırmak lazım

Haklısın cnmmm 40 yaşındayım İzmirdeyim annemle birlikte yaşıyorum müzmin bekarım 3, takımdan mezun oldum 6,takım kaptanıyım 88 kilo ile başlamıştım mayıs ayında 65 ile mezun oldum karatay sağlıklı beslenmesini uyguluyorum ve hala kilo vermeye devam ediyorum:):)

Günaydın arkadaşlar,
Sabah 1 domates yarım salatalık biraz peynir ve çok az yumurta yedim
Hiçbir şey canım istemiyor bu günlerde
20 lik diş problemim var üfff

geçmiş olsun cnm çektir kurtul bence sürekli inip çıkar

hayatının kalan yılları hayatının en güzel yılları olacak inş kuzucum hem çıtır hem sosyolog hem süper anne

Diyetisyeninin listesinde olduğu sürece mesele yok vardır bir bildiği cnmcım

Ayy Allah sabır versin sana. Erkekler bazen böyle saçmalıyor ailelerinin yanında. İki kat sinir sebebi yani.

Canım Allah yardımcın olsun. Bol şans sınavın için. Takma kafana buraları derslerinden önemli değil

Bugün ki menüm

Sabah : Kkk

Ara : Bir armut

Akşam : Çok az yoğurt çorbası(Pirinçilydi o yüzden az yedim) , 4 adet köfte , Bi dilim kızarmış domates , Bi adet kırmızı biber dolması (Kıyma-Pirinç) , Bi bardak ayran , 7-8 adet üzüm

Ben normalde çorba ve dolmayı bulgurlu yapıyorum ama bugün kv lere gittik yemeğe. Misafir vardı. Mecburen yedim o kadarcıık pirinçten bişey olmaz heralde

Ayy canım evet kendime geldim vallahi. Çok şükür.. Hiç bişey evde ki kadar rahat olmuyo ki.

Başarılar bitanemmmm dualarımız seninle fakat uykusuz kalman içime sinmedi açıkçası gece uykusu çok önemli organlarımızın yenilendiği zaman

balıktan sonra bir parça helva yiyebilirisn cnm ama lütfen akşamları meyveyi terket bitanemm

Bugün ilk defa kaçırdım pasta yedim pişmanım mutsuzum

cnmmm olan olmuş önümüze bakıyoruz kaçamakların miktarı ve zamanı önemli yarın sporunu artırısın öğünleirni de dengelersin
pozitif düşünüyoruz ayrıca her gün tartılma lütfenn

Kızlar menüm sabah 1 bardak süt öğlen Yağsız bir tabak peynirli makarna ve turşu akşam 4 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavi taze fasulye 2 kase yoğurt öptüüüm

cnm turşu ödem yapıyor olabilir ve lütfen makarnayı domatesli tercih et

bayanların 6.hissi kuvvetlidir cnmm günahlarını almayalım tabiii ama ama enişteme kıskandığını belli etme hiç olmazsa

o kadarcık ister istemez tüketiyoruz gezmedeyken cnmm ona bakarsan lahmacunda da un var ama ince olursa 1 tane yiyebiliyoruz

Cezanı yerine getirdiğin için tşk ederim neslimmmm ceza vermeye mevburdum 450 kalori dile kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…