- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
bende istiyom 75 olmaaaaakEe sen de zayıflamışsın işte ben bazende artık 75 olmak istiyorum bari Eylül sonu 75 olayım(
esler anne baba yaninda daha farklı oluyor sanirim canim çok şükür esimle ole sorunlarimiz olmadi ama annemle babamdan çok denk gelmesede bi kaç Kere şahit oldum nedense insan yaninda daha sabirli olmak gerekirken tam tersi oluyorkızlar dün eşimle fena kapıştık. akşam kplerle oturuyorduk. gezmeye gittik ya kp nin bir yerine dokundu heralde ki yemeğe bahane buldu hiiiç güzel olmamış. bende dedim her zamanki gibi yaptık güzel olmadıysa patlıcanların suçu dedim. sonra işten çalışmadan konu açıldı. gırgırına dedim ki hani yeni yaptığın apartların başına beni koyacaktın. eşim oldu başka derdin varmıydı dedi. kp hemen atladı beceremezdinki dedi. sonrasındada ekledi ama ben beceririm hemde çok güzel yapardım dedi. ve kendini övme durumlarına girditabi orda g... gibi kaldım bana beceriksiz dedi.sonra konu nasıl geldi bilmem hani bir ara anlattığım bayan hoca vardı ona geldi. kp aman o da çok beceriksiz hiç kayıt alamıyor dedi. tabi bana da laf sokma fırsatı çıktı. beceriksizse kov o kadını dedim. madem beceriksizlere iş vermiyon çıkar onuda işten dedim. tabi kp yine atladı ama onun başka konularda becerisi var diye. hasbinallah ne becerisini gördün diyecektim zor tuttum kendimi eşim kızdırma beni falan deyince kp huzursuz olmayın dedi konu o an kapandı ama rövanşı odada devam etti tabi. eşim geldi sen neyi ima ediyon niye o kadını sürekli söz konusu ediyon falan diye bağırmaya başladı. bende altta kalırmıyım. sana söylüyorum anlamıyorsun o kadını işten çıkarmanı istiyorum hoşlanmıyorum ondan dedim. ay ben ters düşünüyormuşumda sevmediği bir çok kişiyle iş yapıyormuş herkesi sevmesi gerekmiyormuş ta neler neler. ben aynı durumda olsaydım sevmediğin biri olsaydı yanımda ne yapardın dedim ama ses gelmedi tabi. sonra hemen suç bastır yapıyor vay efendim onun işteki sorunlarını bildiğim halde neden üzerine geliyormuşum başka şeylerle ilgilenecek vakti yokmuş falan bir sürü şey söyledi. bende bir daha işle ilgili en ufak bir şeyini anlatma o zaman bana ne halin varsa gör dedim. daha konuşacaktı baktıki karşılık vermez oldum sustu. sabahta canım cicim. oldu hem bağır hem canım ne güzel. sanırım sıkıntıdan bilmiyorum sabah tansiyonum yükseldi. normalde düşerdi ama gebelik harici ilk defa yükseldi. hemen nar ekşisi sulandırıp içtim az düştü ama hala başım ağrıyor
öffff amma yazdım ha. allah okuyana sabır versin
Gıcık ölüyorsan o kadına çıkartır iştenkızlar dün eşimle fena kapıştık. akşam kplerle oturuyorduk. gezmeye gittik ya kp nin bir yerine dokundu heralde ki yemeğe bahane buldu hiiiç güzel olmamış. bende dedim her zamanki gibi yaptık güzel olmadıysa patlıcanların suçu dedim. sonra işten çalışmadan konu açıldı. gırgırına dedim ki hani yeni yaptığın apartların başına beni koyacaktın. eşim oldu başka derdin varmıydı dedi. kp hemen atladı beceremezdinki dedi. sonrasındada ekledi ama ben beceririm hemde çok güzel yapardım dedi. ve kendini övme durumlarına girditabi orda g... gibi kaldım bana beceriksiz dedi.sonra konu nasıl geldi bilmem hani bir ara anlattığım bayan hoca vardı ona geldi. kp aman o da çok beceriksiz hiç kayıt alamıyor dedi. tabi bana da laf sokma fırsatı çıktı. beceriksizse kov o kadını dedim. madem beceriksizlere iş vermiyon çıkar onuda işten dedim. tabi kp yine atladı ama onun başka konularda becerisi var diye. hasbinallah ne becerisini gördün diyecektim zor tuttum kendimi eşim kızdırma beni falan deyince kp huzursuz olmayın dedi konu o an kapandı ama rövanşı odada devam etti tabi. eşim geldi sen neyi ima ediyon niye o kadını sürekli söz konusu ediyon falan diye bağırmaya başladı. bende altta kalırmıyım. sana söylüyorum anlamıyorsun o kadını işten çıkarmanı istiyorum hoşlanmıyorum ondan dedim. ay ben ters düşünüyormuşumda sevmediği bir çok kişiyle iş yapıyormuş herkesi sevmesi gerekmiyormuş ta neler neler. ben aynı durumda olsaydım sevmediğin biri olsaydı yanımda ne yapardın dedim ama ses gelmedi tabi. sonra hemen suç bastır yapıyor vay efendim onun işteki sorunlarını bildiğim halde neden üzerine geliyormuşum başka şeylerle ilgilenecek vakti yokmuş falan bir sürü şey söyledi. bende bir daha işle ilgili en ufak bir şeyini anlatma o zaman bana ne halin varsa gör dedim. daha konuşacaktı baktıki karşılık vermez oldum sustu. sabahta canım cicim. oldu hem bağır hem canım ne güzel. sanırım sıkıntıdan bilmiyorum sabah tansiyonum yükseldi. normalde düşerdi ama gebelik harici ilk defa yükseldi. hemen nar ekşisi sulandırıp içtim az düştü ama hala başım ağrıyor
ya vermedin bak şu salatalık diyeti sırrını? Nasıl gün de 2 kilo yaBugünkü menum salatalik salatalik ve salatalik :) leslie 2 mil 40 mekik bu hafta kilo veremeyecek gibi hissediyorum kendimi ne cabuk cuma oldu yaa yarin persembe olmasaydi keskeilk hafta listeye girmedigim icin bilemedim tabi ama o listede alt siralarda olma sıkıntısı sardi beni.ben de diyordum boyle bildirim yapinca falan bana ne faydasi olacakki diye ama oyle degilmis
bugun gitmedi gibi sanki yaaGıcık ölüyorsan o kadına çıkartır işten
ya vermedin bak şu salatalık diyeti sırrını? Nasıl gün de 2 kilo ya
bilmiyorum benim hüsnü kuruntum büyük ihtimalle ama bizim dershane yeni binaya taşındı. eşimin yanındaki oda da bu kadına tahsis edildi. ne var bunda dersen duvar yarım geri kalanı cam. ayağa kalktıkları gibi görüyorlar birbirlerini. ilk zaman eşime dedim ki neden onun odası seninkinin yanında iki rehberlikçin var onu yukarı gönder diğerini yanına al ya da iki oda yana ver dedim. sen benim işime karışma gibi abuk subuk bir cümle kullandı. geçen bir ara gittim. kızın bir bakışını yakaladım. hadiiii hepten düştü içime kurt. şimdide fırsat bulmuşken eteğimdeki taşları döktüm. zorla değil ya sevemedim kızı. tavırları rahatsız ediyor. eşimin yakınında olmasına dayanamıyorum çıldıracam yakındaGıcık ölüyorsan o kadına çıkartır işten
ya vermedin bak şu salatalık diyeti sırrını? Nasıl gün de 2 kilo ya
detokslarda her defasında aynı sonucu alamıyorsun canım. hazır aç kaldığın yanına kalıyorbugun gitmedi gibi sanki yaacuma hayal kirikligina ugramak istemiyorum yarin bol yesil cay falan icsem bari
Hoşbulduk canım hedefimi yazmıştım 55 diye ama değiştiriyorum 50 kg artık hedefim.bu arada liste kaçıncı sayfada nasıl bakıcaz listeye ?
Canım ben yarın geleyim takıma olurmu. Bugün öğlene kadar yoktum diyetisyen kontrolüm vardı. O yüzden işlerim aksadı bu saate kadar. Ancak buraya yazabildim. Yarın önce takıma yazarım inşallah. Üç haftada iki kilo vermişim. 1,5 kilo yağ, 500 gr ödem gitmiş. Doktor verdiği diyete göre az buldu. Bir haftalık farklı bir diyet verdi. Yarın ona başlayacam nasipse. Sonraki iki hafta yine normal diyetim devam edecek. Üç hafta sonunda yine kontrol var. Bu bir haftalık diyette kahvaltı yok. Sadece süt ve meyve var. Ara öğünlerde birşeyler eklemiş. Başlayayım paylaşırım canım
Kızlar selam2tane incir yedim sabah biraz daha iyiyim ama ödem felaket yani bu kadar ödem neden oluyor anlamadım
Bugün ki Menüm
Sabah : Kkk
Ara : Yarım armut , 1 mor erik , Minik bir parça şekersiz çikolata
Akşam : Çok az mercimek çorbası , Patlıcan közleme , Domates soslu makarna (3-4 kaşık) , Salata , Ayran
Bu arada bugün tartı beni çok sevindirdiDemekki yolculuk aşamasında şişkinlik falan yaşamışım şükür şimdi tekrar olmam gereken kiloya döndüm geçen haftaki bildirimim de ki gibi 77 kiloyum İnşallah bu hafta sonu 75 leri azcık ucundan da olsa görürüm
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Akşam yemeğimi yedim, bulaşık faslını halledip hemen kendimi buraya attım
Bugün bir posta çamaşır yıkayıp az iş yaptıktan sonrada oturdum uzun zamandan sonra kendime vakit ayırdım ve aylar önce başladığım seccadeyi işledim
İnanılmaz rahatlatıyor beni üstelik yarısından çoğu bitti bileEminim iki yada üç güne kadar kesin biter sonrada bir tane daha yapacağım aynısından
Kızçelerime hem hatıra hemde ceyiz
Aslında farkındayım şimdiki kızlar pek çeyiz istemiyor ama boş kaldıkça hem kendimi rahatlatmak hemde onlara hatıra birşeyler yapmak istiyorum
Bilmediğim şeyleride artık internette videosunu bulup izler öyle denerimolursa ceyize olmazsa günlük kullanıma bana olur
Beslenme şükür güzel gitti diyebilirim
Hemen aklımdayken onlarıda paylaşayım
Eki Görüntüle 1238607 Eki Görüntüle 1238608
Öğlende patlıycan ve kabağı yağsız tavaya çok az yağ gezdirerek pişirdim yanınada kırmızı lahana salatası yaptımTabi sebzelerin üzerine sarımsaklı yoğurt
Akşamda kendime koca bir salata yaptım çok az hakiki zeytinyağ ve bol limonla birde tabi soya soslu tavuk etrafına
Aslında birazda sarımsaklı yoğurt dökmeyi düşünmüştüm ama soya sosuyla tadı güzel olmaz diye vazgeçtimbir dahakine denerim artık
Bir tek sabah çok acıkmıştım işlerimde fazla aksamasın diye yumurtalarım pişene kadar 1 koca bardak ayran içtim sonrada iki haşlanmış yumurta yedim
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verir hedeflerimize ulaşırız
Bu arada taze gelinmişsinRabbim bir yastıkta kocatsın
Ben bayatladım sayılırher ne kadar kendimi kilolu olmama rağmen çıtır gelin ilan etsemde Geçen ay benimde 15 sene oldu evleneli Zaman okadar çabuk akıp gidiyorki bir bakmışsın 1 sene geçmiş bile
Madem geçmişte de güzel kilolar verdin o zaman eminim şimdide az dikkat edersen gelenler çabucak gider
Sende aramıza hoşgeldin
Merak etme doğru adrestesintakıl bize ve hepbirlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşalım
Sakın güzelim öyle cezamı olur Allah korusun metabolizmanı böyle yapa yapa maf edersin sonrada benim gibi kendini yırtarsın vericeğim diye ( şükür bu ara iyi gidiyorum o ayrı ama eskiden öyleydi RAbbim bir daha göstermesin )
Bak kaçamakların olduysa o zaman bence kendine yatmadan önce bir 45 dakika kadar spor yapma cezası ver benceGeçen gün instagramda takip ettiğim diyetisyen yazmıştı 30 - 45 dakika kadar spor yaptıktan sonra 14 saat boyunca metabolizma daha hızlı çalışmaya devam ediyormuş yarında çok çok güzel bir kahvaltı edip akşama kadar dikkat edersen dengelenir tabi bol su
Canim cok guzel diyorsun ama ben bu salatalik ve hurmayla gunde iki kilo veriyorum ve cok guzel su atiyorum.metabolizma isine gelince zaten hizlandirmak icin ilac kullaniyorum daha bugun olcturdum tshim 0.7 yani mukemmel calisiyor :) spor da bugun o kadar cok yoruldumki gun boyu araba kullandim araba kullanmak da baya kalori yaktiriyormus bugun tek duam bunun dogru olmasi :)
Kızmak ne kelimeslm fıstıklar. yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmiş. bu gün doğum gününe gittim ve karatay teyzeyi kızdıracak şeyler yaptımve tabi sweet çok kızacak bana. sabah tartıya çıktım. 80 rakamını gördüm. hani adetim ya bu iyi bişeymi acaba ödemle beraber mi 80 eğer öyleyse süper olur
Ya ciddi misin nasıl verdim iki kilo ? Haftada 2 gün yapsam olur mu? Zararı olur mu? Aslında detoks gibi haftada 1 gün yenemek lazım
günaydın hanımlar böel kaynaşmasııda çok zor oluyor biraz özet yapsanız kendsinizi tanıtsanız misal ceco hkkında 15 yıllık evli vede disiplinli bir hatun izlenimi verdi menüleri ve düzeniyle daim olur inşallah kakule banada ayne merak sardıı şu detokstan bahsermisn biraz hurma salatalıktan her şişman g,ibi hemn kilo verelim derdindeyiz
Günaydın arkadaşlar,
Sabah 1 domates yarım salatalık biraz peynir ve çok az yumurta yedim
Hiçbir şey canım istemiyor bu günlerde
20 lik diş problemim var üfff
haklısın bende kendimden bahsedeyim o zaman 32 yaşında 3 çocuk annesi bir hatunum yaklaşık 8 yıldır obez olarak dolanıyorum ortalıkta. ama bunun daha fazla sürmyeceği konusunda da söz verdim kendime. hayatımın en güzel yılları berbat geçti kısaca bu kilo yüzünden. ha bide ev hanımı öğrenciyim kısmetse bir dönem sonra ev hanımı sosyolog olacam
Günaydın kızlar. Sağlıklı ve bol eksili bir gün diliyorum hepinize.
Dünkü menüm
Sabah diyetisyen kontrolüm vardı o yüzden kahvaltı yapmadan gittim
Ara 2 adet kayısı
Öğle 5 kaşık patlıcan musakka, bir kaşık pilav, yoğurt
Ara yarım susamsız simit
Akşam 2 dilim börek, donurma
Menüm örnek bir menü değil ama doktorum bugün ödül günün istediğini ye dedi. Böreği özlemiştim eve gidince hemen börek yaptımDaha fazla yerim diye ummuştum ama iki dilim bile fazla geldi. Midem küçülmüş demekki
kızlar dün eşimle fena kapıştık. akşam kplerle oturuyorduk. gezmeye gittik ya kp nin bir yerine dokundu heralde ki yemeğe bahane buldu hiiiç güzel olmamış. bende dedim her zamanki gibi yaptık güzel olmadıysa patlıcanların suçu dedim. sonra işten çalışmadan konu açıldı. gırgırına dedim ki hani yeni yaptığın apartların başına beni koyacaktın. eşim oldu başka derdin varmıydı dedi. kp hemen atladı beceremezdinki dedi. sonrasındada ekledi ama ben beceririm hemde çok güzel yapardım dedi. ve kendini övme durumlarına girditabi orda g... gibi kaldım bana beceriksiz dedi.sonra konu nasıl geldi bilmem hani bir ara anlattığım bayan hoca vardı ona geldi. kp aman o da çok beceriksiz hiç kayıt alamıyor dedi. tabi bana da laf sokma fırsatı çıktı. beceriksizse kov o kadını dedim. madem beceriksizlere iş vermiyon çıkar onuda işten dedim. tabi kp yine atladı ama onun başka konularda becerisi var diye. hasbinallah ne becerisini gördün diyecektim zor tuttum kendimi eşim kızdırma beni falan deyince kp huzursuz olmayın dedi konu o an kapandı ama rövanşı odada devam etti tabi. eşim geldi sen neyi ima ediyon niye o kadını sürekli söz konusu ediyon falan diye bağırmaya başladı. bende altta kalırmıyım. sana söylüyorum anlamıyorsun o kadını işten çıkarmanı istiyorum hoşlanmıyorum ondan dedim. ay ben ters düşünüyormuşumda sevmediği bir çok kişiyle iş yapıyormuş herkesi sevmesi gerekmiyormuş ta neler neler. ben aynı durumda olsaydım sevmediğin biri olsaydı yanımda ne yapardın dedim ama ses gelmedi tabi. sonra hemen suç bastır yapıyor vay efendim onun işteki sorunlarını bildiğim halde neden üzerine geliyormuşum başka şeylerle ilgilenecek vakti yokmuş falan bir sürü şey söyledi. bende bir daha işle ilgili en ufak bir şeyini anlatma o zaman bana ne halin varsa gör dedim. daha konuşacaktı baktıki karşılık vermez oldum sustu. sabahta canım cicim. oldu hem bağır hem canım ne güzel. sanırım sıkıntıdan bilmiyorum sabah tansiyonum yükseldi. normalde düşerdi ama gebelik harici ilk defa yükseldi. hemen nar ekşisi sulandırıp içtim az düştü ama hala başım ağrıyor
ablalarım biliyorum kızdınız ama cumartesi günü dershanede sınavım var pazartesiden başladı dershanem sabah 8 le akşam 6 arası akşam gelince de yemek yiyip yatıyorum ondan sonra 3 saat falan uyuyup 9 gibi uyanıp gece 3 e kadar falan ders çalışıyorumbu gün 5 te bitti ders soru çözümüne kalmadım başım ağrıdı baya. maalesef cumartesiye kadar bu şekilde yoğunum o yüzden bu hafta yediklerimi pek not almadım ama bundan sonraki haftalarda en azından okulda 1. yazılıları bitirene kadar yani ekimin 15 ine kadar falan haftalık kilo bildirimimi yaparken haftalık olarak menümüde belirticem hepinizi öpüyorum
NOT:CUMARTESİ GÜNKÜ SINAV İÇİN BANA DUA EDİN ABLACIKLARIM.
Slm güzeller bugün kışlık domateslerimi yaptım pazara gidip geldim pek uğrayamadım özür
ooo süperrr 50 kilo hedef harika bitanem aylık listemizi bu ay yapmaya başladık ay sonunda yayınlayavcağım haftalık listemizi pazar günü yapmıştım ön sayfalarda olması lazım cnm
3 haftada 2 kilo süper kuzummm hem de yağdan
herhangi bir gıdaya karşı alerjin olabilirmi acaba
hadi bakalım inş Esincinm noramal döndün bak evine kavuşunca
ablalarım biliyorum kızdınız ama cumartesi günü dershanede sınavım var pazartesiden başladı dershanem sabah 8 le akşam 6 arası akşam gelince de yemek yiyip yatıyorum ondan sonra 3 saat falan uyuyup 9 gibi uyanıp gece 3 e kadar falan ders çalışıyorumbu gün 5 te bitti ders soru çözümüne kalmadım başım ağrıdı baya. maalesef cumartesiye kadar bu şekilde yoğunum o yüzden bu hafta yediklerimi pek not almadım ama bundan sonraki haftalarda en azından okulda 1. yazılıları bitirene kadar yani ekimin 15 ine kadar falan haftalık kilo bildirimimi yaparken haftalık olarak menümüde belirticem hepinizi öpüyorum
NOT:CUMARTESİ GÜNKÜ SINAV İÇİN BANA DUA EDİN ABLACIKLARIM.
merhabalar, okuldan geldim hiçbirşey yapamadım kolum bugün çok ağrıyor,ilaçlar da sersem etti beni uyumuş kalmışım.Süpürge bile açamadım,ağır geldibirkaç gün dinlendirmem lazım kolumu ,ama biran önce de iyileşmesi lazım naparım böyle bilmiyorum İyileşeceğim biran önce geçecek geçecek geçecek :)
Bu arada ben de tanıtayım kendimi 35 yaşındayım,1 senelik evliyim,Istanbuldayım - ailem ve kalbim İzmirde ama- ,öğretmenim bir devlet okulunda,kendimi bildim bileli kiloluyum üç eksik beş fazla . İnsülin direncim yüksek uğraşıyorum işte aslında 97den 80e düşmüştüm ancak eşimle tanışmamızla birlikte çok matah bir iş gibi yedik içtik bi de evlendik daha da bi güzel yedik içtik neyse ki aklımız başımıza geldi birlikte diyetteyiz şimdi,diyetisyen kontrolünde.Yapıcaz vericez kiloları ailece :)) Burası motive olmak dertlenmek paylaşmak rahatlamak için birebir,herkes çok sıcak içten ilgili.. teşekkür ederim yine herkesin güzel desteğine...
Ve hadi menümü de yazayım unutmadan:
sabah 1 dilim peynir domates salatalık 1 dilim kepek ekmeği
ara 1 adet diyet bisküvi
öğlen mecburen dışarda yedim 1 lahmacun 1 ayran
ara bi erik 1 çay bardağı süt
akşama fırında palamut var salata yaparım bir de şimdi, balığın üstüne mutlaka içeriz çayımızı.:)
günü de 1 meyve 1 bardak sütle kaparım:)
Bugün ilk defa kaçırdım pasta yedim pişmanım mutsuzum
pozitif düşünüyoruzBugünkü menum salatalik salatalik ve salatalik :) leslie 2 mil 40 mekik bu hafta kilo veremeyecek gibi hissediyorum kendimi ne cabuk cuma oldu yaa yarin persembe olmasaydi keskeilk hafta listeye girmedigim icin bilemedim tabi ama o listede alt siralarda olma sıkıntısı sardi beni.ben de diyordum boyle bildirim yapinca falan bana ne faydasi olacakki diye ama oyle degilmis
Kızlar menüm sabah 1 bardak süt öğlen Yağsız bir tabak peynirli makarna ve turşu akşam 4 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavi taze fasulye 2 kase yoğurt öptüüüm
bilmiyorum benim hüsnü kuruntum büyük ihtimalle ama bizim dershane yeni binaya taşındı. eşimin yanındaki oda da bu kadına tahsis edildi. ne var bunda dersen duvar yarım geri kalanı cam. ayağa kalktıkları gibi görüyorlar birbirlerini. ilk zaman eşime dedim ki neden onun odası seninkinin yanında iki rehberlikçin var onu yukarı gönder diğerini yanına al ya da iki oda yana ver dedim. sen benim işime karışma gibi abuk subuk bir cümle kullandı. geçen bir ara gittim. kızın bir bakışını yakaladım. hadiiii hepten düştü içime kurt. şimdide fırsat bulmuşken eteğimdeki taşları döktüm. zorla değil ya sevemedim kızı. tavırları rahatsız ediyor. eşimin yakınında olmasına dayanamıyorum çıldıracam yakında
Bugün ki menüm
Sabah : Kkk
Ara : Bir armut
Akşam : Çok az yoğurt çorbası(Pirinçilydi o yüzden az yedim) , 4 adet köfte , Bi dilim kızarmış domates , Bi adet kırmızı biber dolması (Kıyma-Pirinç) , Bi bardak ayran , 7-8 adet üzüm
Ben normalde çorba ve dolmayı bulgurlu yapıyorum ama bugün kv lere gittik yemeğe. Misafir vardı. Mecburen yedim o kadarcıık pirinçten bişey olmaz heralde
kızlar dünki berbat ötesi oburluğumdan dolayı banum dan ceza aldım. cezamın bir kısmını öğlen 35dk yürüyerek bitirdim şimdi akşama 50dk lesli tarzı terle spor arkası 100 mekik cezam kaldı. aksilik olmazsa onuda tamamlıcam anca eritirmişim o buenolarıkoş kızım nesli koşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?