80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ıyı geceler kızlar kımsecıkler yook 4 zıyaretcı varmıs altta oyle yazıyo
3 gundur ugrayamadım hıc malesef.kıslık hazırlıkları yapıyorum aslında az az yapmıstım.derın dondurucum bozulmustu 2aydır yaptırmıycaktım oyuzden dolabımın ustu aldıgı kadar yaptım hazırlıklarımı.annem 2 gun once ben vercem parasını yaptır sen dondurucusuz olmaz deyınce arttırdım kıslıklarımı.madem dolap yapılıyo barı ıcını doldurayımda kısın rahat ederım dedım.bıde kıslık karısık tursularımı bıtırdım.ama yoruldum vallahı.

Canim salatalik ve hurma haftada en fazla 2 gun ben haftada bi gun yapiyorum.ya ben hergun tartilmadan duramiyorum surekli cikiyorum o tartinin ustune siz nasil duruyorsunuz :)

Gıcık bir durum dikkatle takip et çok haklısın ama ben de olsam aynı tepkileri veririm

Bütün gün sadece salatalık ve hurmamı yiyorsun?
Sinirsiz salatalik 6-7 tane hurma ve 2-3 bardak yesil cay ama haftada en fazla iki gun.mideyi cok kucultuyor ben sabahlari 1yumurtayi 1 domatesle pisirip yiyordum.bugun ancak yarisini yiyebildim 2 kizarmis kepek ekmegiyle ve cok da doydum

Teşekkür ederim sweetdimle. Dün pasta yedim ama çok hastaydım.20 lik diş salgın hastalık eş çocuk derken çok yorgun düştüm.bugün biraz iyiyim.tamam bu ay bakıcam listeye.
Bu arada kilolarımızı her hafta pazar mı söylüyorduk unuttum wallahi ya

Bu sabah kahvaltıda;
2 dilim domates
2 dilim salatalık
1 çay kaşığı peynir ve 2 lokma ekmek yedim

Merhabalar arkadaşlar.
Dün gitti misafirlerim.
Dayımın oğlu ailecek ablam yeğenlerimle toplam 12 kişiydik evde.iki gün kaldılar.
Harika vakit geçirdik.gezdik tozduk.
İşte onlsr gidincede ev bi boşaldı sessiz kaldı.hüzünlüyüm biraz.
Bu arada çok kalabalıkta koştururken düzgün bişey yiyemedim.
Amsa dün akşam kızımla balkonda çay içerken yaptığım kurabiyelerden 3-5 adet yedim.bakalım yarın tartı ne göstericek.
Yeni gelen arkadaßlsrm hoşgelmişler.
Bende kısaca tanıtayım kendimi.
Adım fatoş.22 yıllık evli evhanımıyım.
21 yaşında ünv. Öğrencisi bir oğlum,
17 yaşında ünv sınavlarına hazırlanan birde kızım var.
Bende iki yıl önce karstsy diyrtiyle toplam 6 kilo verdim.sonra normal diytsyn listesyle hoop hepsi geri geldi.
Şimdi yine yeniden karatsya devam.
Umarım hepiniz idtefiģiniz kilolara gelirsiniz.

Çok şaşırdım diyetisyen bunu nasıl açıkladı?

günaydın kızlar. oğlumun öğretmeni tüm velilere msj atmış sınıfı temizleyecek babayiğitler aranıyo diye gitsemmi bilemedim. bu ortamdan biraz uzaklaşmış olurdum hem ama öbür tarafta da temizlik
Gidersen öğretmen ile ilişkiniz güzel başlar, ayrıca bir sınıf ne kadar zor temizlenir ki 4 duvar bence git:))

Günaydın kızlar. Geçmişi bitirdim ancak gelebildim.

Dünkü menüm
Sabah
1 incir+2 bardak ılık su
2 kk beyaz peynir
5 adet zeytin
1 adet ceviz
1 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim k.ekmeği
domates, salatalık (acı pul biberli, limonlu, zeytinyağlı)

Ara
1 elma

Öğle
1 kase tarhana
salata (tuzsuz, limonlu, elma sirkeli, zeytinyağlı ve acı pul biberli)

Ara
2 adet kayısı
Akşam
6 y.kaşığı zeytinyağlı taze fasulye
1 dilim k.ekmeği

Ara
1 kase yoğurt (1 tatlı kaşığı çörek otu ve acı pul biberli)

Su 3,5 litre. 1 bardak yeşil çay
Spor yapamadım. Gece 11 e kadar kışlıkarla uğraştım hep hareket halindeydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…