- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
Canim salatalik ve hurma haftada en fazla 2 gun ben haftada bi gun yapiyorum.ya ben hergun tartilmadan duramiyorum surekli cikiyorum o tartinin ustune siz nasil duruyorsunuz :)
Başarılar bitanemmmm dualarımız seninle fakat uykusuz kalman içime sinmedi açıkçası gece uykusu çok önemli organlarımızın yenilendiği zaman
balıktan sonra bir parça helva yiyebilirisn cnm ama lütfen akşamları meyveyi terket bitanemm
cnmmm olan olmuş önümüze bakıyoruz kaçamakların miktarı ve zamanı önemli yarın sporunu artırısın öğünleirni de dengelersin
pozitif düşünüyoruzayrıca her gün tartılma lütfenn
cnm turşu ödem yapıyor olabilir ve lütfen makarnayı domatesli tercih et
bayanların 6.hissi kuvvetlidir cnmm günahlarını almayalım tabiii ama ama enişteme kıskandığını belli etme hiç olmazsa
Bütün gün sadece salatalık ve hurmamı yiyorsun?bugun gitmedi gibi sanki yaacuma hayal kirikligina ugramak istemiyorum yarin bol yesil cay falan icsem bari
Gıcık bir durum dikkatle takip et çok haklısın ama ben de olsam aynı tepkileri veririmbilmiyorum benim hüsnü kuruntum büyük ihtimalle ama bizim dershane yeni binaya taşındı. eşimin yanındaki oda da bu kadına tahsis edildi. ne var bunda dersen duvar yarım geri kalanı cam. ayağa kalktıkları gibi görüyorlar birbirlerini. ilk zaman eşime dedim ki neden onun odası seninkinin yanında iki rehberlikçin var onu yukarı gönder diğerini yanına al ya da iki oda yana ver dedim. sen benim işime karışma gibi abuk subuk bir cümle kullandı. geçen bir ara gittim. kızın bir bakışını yakaladım. hadiiii hepten düştü içime kurt. şimdide fırsat bulmuşken eteğimdeki taşları döktüm. zorla değil ya sevemedim kızı. tavırları rahatsız ediyor. eşimin yakınında olmasına dayanamıyorum çıldıracam yakında
Sinirsiz salatalik 6-7 tane hurma ve 2-3 bardak yesil cay ama haftada en fazla iki gun.mideyi cok kucultuyor ben sabahlari 1yumurtayi 1 domatesle pisirip yiyordum.bugun ancak yarisini yiyebildim 2 kizarmis kepek ekmegiyle ve cok da doydumBütün gün sadece salatalık ve hurmamı yiyorsun?
Ay bunu kesin yapıcam ödeme de iyi gelir benceSinirsiz salatalik 6-7 tane hurma ve 2-3 bardak yesil cay ama haftada en fazla iki gun.mideyi cok kucultuyor ben sabahlari 1yumurtayi 1 domatesle pisirip yiyordum.bugun ancak yarisini yiyebildim 2 kizarmis kepek ekmegiyle ve cok da doydum
Aynen oyle ama muhakkak yesil cay icAy bunu kesin yapıcam ödeme de iyi gelir bence
Evet bunu yaptığım gün tartıda 78 görsem ne ala sevinçten çıldırırım :))Aynen oyle ama muhakkak yesil cay ic
Gorursun canim insallah :) haber etEvet bunu yaptığım gün tartıda 78 görsem ne ala sevinçten çıldırırım :))
Çok şaşırdım diyetisyen bunu nasıl açıkladı?Merhabalar arkadaşlar.
Dün gitti misafirlerim.
Dayımın oğlu ailecek ablam yeğenlerimle toplam 12 kişiydik evde.iki gün kaldılar.
Harika vakit geçirdik.gezdik tozduk.
İşte onlsr gidincede ev bi boşaldı sessiz kaldı.hüzünlüyüm biraz.
Bu arada çok kalabalıkta koştururken düzgün bişey yiyemedim.
Amsa dün akşam kızımla balkonda çay içerken yaptığım kurabiyelerden 3-5 adet yedim.bakalım yarın tartı ne göstericek.
Yeni gelen arkadaßlsrm hoşgelmişler.
Bende kısaca tanıtayım kendimi.
Adım fatoş.22 yıllık evli evhanımıyım.
21 yaşında ünv. Öğrencisi bir oğlum,
17 yaşında ünv sınavlarına hazırlanan birde kızım var.
Bende iki yıl önce karstsy diyrtiyle toplam 6 kilo verdim.sonra normal diytsyn listesyle hoop hepsi geri geldi.
Şimdi yine yeniden karatsya devam.
Umarım hepiniz idtefiģiniz kilolara gelirsiniz.
Gidersen öğretmen ile ilişkiniz güzel başlar, ayrıca bir sınıf ne kadar zor temizlenir ki 4 duvar bence git:))günaydın kızlar. oğlumun öğretmeni tüm velilere msj atmış sınıfı temizleyecek babayiğitler aranıyo diyegitsemmi bilemedim. bu ortamdan biraz uzaklaşmış olurdum hem ama öbür tarafta da temizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?