80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kilomu pek göstermiyorum oda evlenmeden önceki halim yani 1 sene öncesi şimdi biraz daha kiloluyum yüzden çok sıkıntım yok ama göbek basen baldır aldı başını gidiyor ve eski kıyafetlerimi giyemiyorum artık şuan 82 kiloyum orda 70dim

kasim 1de ama garantim yokki son haftaya birakayim diktirsem mi ki
Önünde 7 hafta var canim şuan kaç kilosun yada boyun kaç bilmiyorum ama yemeklerine dikkat ederek ve plates yaparak çokta güzel istediğin elbiselere sahip olabilirsiniz cnm platesin ben çok faydasini gordum5 kilo veriyorsun diyelim10 gitmiş gibi duruyor

Boyum 1.70 kilom 79 her aksam leslie yapiyorum 2 mil yapiyordum bugun bu gazla 3e gecerim.cok karamsarim cok mutsuzum

Boyum 1.70 kilom 79 her aksam leslie yapiyorum 2 mil yapiyordum bugun bu gazla 3e gecerim.cok karamsarim cok mutsuzum
Canim boylarimiz ayniymis ben evlendiğinde 80 kiloydum hemen karamsarlasma nisanligi diktir yada saatin al farketmez ben bulabileceğini düşünüyorum tek yapman gereken platesle yada başka bi sporla sikilasman ben nisanligimi diktirmistim ama gelinlik te diktirmek gereği duymadim cnm moralini bozma ki senin daha 7 haftan var 2 aya yakin daha sanslisin canim

Verilir diyorsun yani ya daha hizli vermek icin sporun disinda ne yapmak gerekki.sok diyet yapip sonuc alan varsa ona da raziyim yeterki gitsinleeerr bunlaaarr

Verilir diyorsun yani ya daha hizli vermek icin sporun disinda ne yapmak gerekki.sok diyet yapip sonuc alan varsa ona da raziyim yeterki gitsinleeerr bunlaaarr
Valla canm sok diğerleri tavsiye etmem benim sana tavsiyem plates ve saglikli bi beslenme düzeni ve Bol bol su icmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…