Geç kalmadınız tabi ki katılabilirsiniz. HoşgeldinizMerhabalar gruba katılmam mümkünmü yada geçmi kaldım:)
Senin gibi canım imza alanına yapıştırdım.Çizelgeleri bulamadım ben ama imza alanına çizelgemi yerleştirdim
Makresss sen nasıl yaptın çizelgeyi ?
Hoş geldin canım geç kalmadın kapımız herkese açık. Yeterki kararlı ol kurtulalım bu kilolardan.Merhabalar gruba katılmam mümkünmü yada geçmi kaldım:)
Fotoda zayıf görünüyorsun canımHoşbuldum teşekkürler:) Sizi gördükçe dahada hevesleniyorum bu sefer kararlıyım hedefime ulaşıcam sizinle birlikte:)
bozma moralini nisanin ne zaman ne kadar suren varAglamak istiyorummmmnisanliklara baktim yok olmuyor siskoyum istee
kasim 1de ama garantim yokki son haftaya birakayim diktirsem mi kibozma moralini nisanin ne zaman ne kadar suren var
Önünde 7 hafta var canim şuan kaç kilosun yada boyun kaç bilmiyorum ama yemeklerine dikkat ederek ve plates yaparak çokta güzel istediğin elbiselere sahip olabilirsiniz cnm platesin ben çok faydasini gordum5 kilo veriyorsun diyelim10 gitmiş gibi duruyorkasim 1de ama garantim yokki son haftaya birakayim diktirsem mi ki
Boyum 1.70 kilom 79 her aksam leslie yapiyorum 2 mil yapiyordum bugun bu gazla 3e gecerim.cok karamsarim cok mutsuzumÖnünde 7 hafta var canim şuan kaç kilosun yada boyun kaç bilmiyorum ama yemeklerine dikkat ederek ve plates yaparak çokta güzel istediğin elbiselere sahip olabilirsiniz cnm platesin ben çok faydasini gordum5 kilo veriyorsun diyelim10 gitmiş gibi duruyor
Canim boylarimiz ayniymis ben evlendiğinde 80 kiloydum hemen karamsarlasma nisanligi diktir yada saatin al farketmez ben bulabileceğini düşünüyorum tek yapman gereken platesle yada başka bi sporla sikilasman ben nisanligimi diktirmistim ama gelinlik te diktirmek gereği duymadim cnm moralini bozma ki senin daha 7 haftan var 2 aya yakin daha sanslisin canimBoyum 1.70 kilom 79 her aksam leslie yapiyorum 2 mil yapiyordum bugun bu gazla 3e gecerim.cok karamsarim cok mutsuzum
Verilir diyorsun yani ya daha hizli vermek icin sporun disinda ne yapmak gerekki.sok diyet yapip sonuc alan varsa ona da raziyim yeterki gitsinleeerr bunlaaarrCanim boylarimiz ayniymis ben evlendiğinde 80 kiloydum hemen karamsarlasma nisanligi diktir yada saatin al farketmez ben bulabileceğini düşünüyorum tek yapman gereken platesle yada başka bi sporla sikilasman ben nisanligimi diktirmistim ama gelinlik te diktirmek gereği duymadim cnm moralini bozma ki senin daha 7 haftan var 2 aya yakin daha sanslisin canim
Valla canm sok diğerleri tavsiye etmem benim sana tavsiyem plates ve saglikli bi beslenme düzeni ve Bol bol su icmekVerilir diyorsun yani ya daha hizli vermek icin sporun disinda ne yapmak gerekki.sok diyet yapip sonuc alan varsa ona da raziyim yeterki gitsinleeerr bunlaaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?