80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gidersen öğretmen ile ilişkiniz güzel başlar, ayrıca bir sınıf ne kadar zor temizlenir ki 4 duvar bence git:))
duvarlar boyanacakmış sanırım camları sıraları ve çocukların dolapları silecez sadece. yerleri de süpürüp silersek taş çatlasın 2 saatte biter diye düşünüyorum
Çizelgelerimiz geri mi gelmiş ne
bir benimki gelmemiş
Verilir diyorsun yani ya daha hizli vermek icin sporun disinda ne yapmak gerekki.sok diyet yapip sonuc alan varsa ona da raziyim yeterki gitsinleeerr bunlaaarr
efsaxın da dediği gibi platese başla hemen öyle sıkılaşırsın ki aklın hayalin şaşar. 1 kilo versen 5 gibi görünür o derece yani

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

İki gün aradan sonra tekrar merhabalar

Dün sabahtan baya işim vardı zaten hadi akşamda rahat rahat girer sohbet ederim derken eşimin kuzenleri çat kapı yaptılar Biri yarın sabaha karşı Londraya benim görümcenin yanına uçuyor 15 günlüğüne ve eşim birşeyler almıştı giderken götürsün diye onları almaya gelmiş erkek olanda bunu duyunca bende geliyorum birazdan diye mesaj atmış hatta yengem birşeyler hazırlayabilirmi demiş kızıma ( ana babası hala akçayda çocuk ev yemeğine hasret kalmış )
Neyse biz akşamlık yemeğimizi yemiştik ki haber gelince hemen girip onlara birşeyler pişirdim ( biz akşamlık sadece öğleden kalanları yiyince nasılsa eşim yok diye yemekte yapmamıştım )
Hadi onlar yemeklerini yedikten sonra şekersiz sütlü birer kahve içtik ve bol bol sohbet ettik tabi o arada bakma şansım yoktu ama aklım hep buralardaydı
Kız yarın uçacağı için zaten fazla oturmadı ( 11 gibi gitti ) oğlan yenge dayımı görüp öyle giderim diyince eşiminde gelmesi 12yi geçince az daha sohbet derken baktık saat 1i geçiyor eee o saattede ben 19 yaşında da olsa çocuğu evine salmam

Tabi oradan buradan sohbete devam ederken ( çocuğun konuşmaya ihtiyacı varmış ) yaptık saati 3
Bende tabi baygın düştüm ama sabah yine 10a doğru uyandığımda baktım benim büyük cadıyla kuzen uyumamışlar bile oturup benden sonra oyun konsoluyla oynamışlar ve sabahı yapıncada bari kahvaltı edip öyle yatarız demişler Kahvaltıdan sonrada kuzen az daha oturdu ( anam aramasaydı hadi bekliyoruz gel diye kesin daha otururdu ) O gider gitmezde duşumu alıp mecbur anneme geçtim beni bekliyorlar diye ve iki günlük bir devamsızlık rekorum oldu

Neyseki bu akşam eşim rahat veriyor bana içerisi sıcak diye oda balkonda oturuyor banada tembihledi bu gece uyumada sabah 4de uyandır beni kuzeni havalanına bırakacağım diye
Kızcağız arkadaşlarına rica etmiş ama bir iki tanesi kıvırmış diğerinden de kesin cevap alamamış bende kızdım hatta aşk olsun burada dayın dururken niye onlara söylüyorsun diye Artık onu bıraktıktan sonra direk şirkete gider oradaki koltukta bir iki saat daha uyurum dedi
Baya bir yorulacak uykusuz kalacak belki ama sevaptır sonuçta o saatte genç bir kıza ne halin varsa gör denmez
Ben dün dayın götürür diyince inanılmaz sevindi kuzum yaa Gerçekten eşimin o iki kuzeninide kendi evlatlarım gibi görüyorum ikisede daha 15 sene içinde bir kere bile bana tek bir ters laf etmediler ( ki başkalarına yeri geldimi canları sıkılan bir durum olduğumu çata çat laf söylerler )

SAğ olsunlar hep derler yengeciğim sen birtanesin diye

Canım çok geçmiş olsun Umarım şu anda çok daha iyisindir
Aslında kızmakta haklısın ama Kp burada dahada suçlu adam vermiş çoşkuyu çekilip sizin birbirinize girmenizi izlemiş Hiç huzurunuzu bozduğuna deymez be güzelim
O hatuna gelince eşinin aklına karpuz kabuğu sokma derim ben
Sen devamlı onu konu edip adamı yersen o hatunda da öyle bir niyet varsa anında devreye girmeye çalışır Allah korusun Bak Kpninde gitmesine az kalmış
Onlar gider gitmez taktik değiştirip şöyle eniştenin biraz başını döndür O kadınla ilgili hiç kötü bir söz söyleme ve her fırsatta varlığını eşinede o kadınada hissettir
Gerekirse çat kapı süpriz yaptım ayağına işe git çocuklar seni özledi ayağına yat ( eniştenin çaktırmadan kulağına çocuklar bahane ben özledim de emin ol adam öyle bir hale gelir ki o kadını gözü görmez seni düşünmekten
Biliyorsun bizde de bir Sekreter sorunu vardı bir ara
Adam işten geldikçe karıyı bana anlatıp duruyordu yok şöyle iyi böyle iyi falan diye her fırsatta bana yok işte bir gün onunla şuraya gidin buraya gidin bir sürü büyük beden mağazası biliyormuş ( hatun zayıf ama bana hesapta yardımcı olsunmuş ) Hatta biliyorsun birlikte 3lü olarak gösteriye bile gitmiştik
O dönem bir iki bende cıldırdım hatta eşimin yüzünede dedim ulen birşey yapmak için ille oda mı yanımda olmak zorunda falan diye baktım ters tepiyor taktik değiştirdim kanka moduna girdim hatunla
İnan şu son bir kaç haftadır hiç lafını bile etmiyor hatta ona yemeğe gittiğimizde hatunda dedi ilk zamanlar çok sohbet ederdik ama artık eşin kulaklığı takıp işi olmadığı zaman film izliyor yada müzik dinliyor iki lafın belini kıramıyoruz diye Eşimde evde ben ara ara yahu kankam ne yapıyor diye soruyorum ( sözde kanka ) ne bileyim iyidi işte bugün işim dışardaydı hiç doğru dürüst görmedim yada ne bileyim öğle yemeğine yeni gelen elemanlarıda aldık 4 kişi çıktık diyor ( yeni elemanlarda erkek )

Hani demem o ki sen kıskandığını belli ettikçe daha çok ona itersin Allah korusun He odasının değişmesini istiyorsan o zamanda kadınlığını kullan yahut gerekirse o iki duvar arasına buzluda olsa bir cam konmasının daha hoş ve mantıklı olduğunu ikna etmeye çalıış ama asla sezdirme hislerini

Rabbim yuvanızı gözle görünen görünmeyen her türlü felaketten korusun ...Aminnnnnnnnnn

Hadi neyse bu hafta seni izinli sayarız menü bildirimi konusunda ( sınav kıyağı olsun bizden ) ama önümüzdeki hafta hiç fire vermeden menü bildirimlerini bekliyorum

Bu arada Rabbim inşallah gönlüne göre verirde sende çok güzel bir dereceyle o sınavı geçersin ....Aminnnnnnnnnn
Bütün dualarımız senin ve diğer tüm öğrencilerle

Cecom affet menüleirmi yazamıyorum topicleri bitirmeyi başarırsam yazacağım inş adaşım soya sosuna dikkat et cnmmm bir ara arştırmıştım pek önerilmiyor

Merak etme adaşım çok nadiren kullanıyorum o soya sosunu Daha doğrusu hiç kullanmazdım hatta eşim evde bulunsun diye aldığında söylenmiştim ne gerek var diye ama tavuk göğüsü normal yağsız tavada kavurunca çok yavan oluyor diye 1 Tk kadar ekledim ve gerçekten inanılmaz sulu ve lezzetli bir tadı oldu tavuğun
Hee bir daha kullanırmıyım ( kolay kolay kullanmam sonuçta işlenmiş birşey üstelik onunda fazlası zarar çünkü tuz oranı yüksek sanırım )

bıde cecom yarından ıtıbaren soz menulerımle doncem

Ohhh hamarat hatun 3 gün uğramadın ama dünya iş yapmışsın
Tamamdır canım yarından itibaren menülerini bekliyorum

günaydın kızlar. oğlumun öğretmeni tüm velilere msj atmış sınıfı temizleyecek babayiğitler aranıyo diye gitsemmi bilemedim. bu ortamdan biraz uzaklaşmış olurdum hem ama öbür tarafta da temizlik

Valla durduğun kabahat
O kpyle bir arada duracağıma Cami temizlenecek deseler anında yardıma gerek yok ben tek yaparım derim herhalde hem bizde bir kere öyle temizliğe gitmiştikte inanılmaz zevkli geçiyor hatunlarla sohbet ede ede

Kuzuna çok geçmiş olsun canım
İnşallah şu an çok daha iyidir
Rabbim acil şifalar versin ...Aminnnnnnnn

Merhabalar gruba katılmam mümkünmü yada geçmi kaldım:)

Aramıza hoşgeldin

İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar vereceğiz Yarından itibaren sendende her gün menü bildirimlerini bekliyoruz o zaman he fırsatın olmazsada ertesi gün 2 menü bildirimi yaparsın hani olurda yoğun olduğunda giremezsen

Verilir diyorsun yani ya daha hizli vermek icin sporun disinda ne yapmak gerekki.sok diyet yapip sonuc alan varsa ona da raziyim yeterki gitsinleeerr bunlaaarr

Bencede nişan tarihine kadar sen rahat kilo verirsin kızların dediği gibi plates yap 5 kg versen 10 gibi görünür inanılmaz sıkılaştırıyor.

slm kızlar özgürlük saatim belli oldu 30 saat sonra özgürüüüüüüüm

Senin adına çooooooook sevindim canım
Rabbim uzun bir süre göstermesin öyle bir esaret....Aminnnnnnnnnn

canım bi gün leslie bi gün pilates mi yapsam bu leslie çok güzel ter attıyor bana bir de öenrdiğiniz bi video var mı nerden yapsam bu pilatesi.elbiseyi de diktirmeye karar verdim

Bugunki menum
sabah
1 yumurta
1 domates
2 kizarmis kepekli ekmek
oglen
2 salatalik
3 kasik yogurt
aksam
1 incir
1 bardak sut

ayrica 1 yesil cay 1 dogadan forum
spor
Leslie 3 mil 40 mekik ve bel hareketi
bundan sonra ne kadar su ictigimi de tutacagim

Cok tesekkur ederim yarin baslayacagim :) sporu sevmeyen ben hergun yapar oldum ahh ahhh :)

Sorma canım bu hafta iki gün yaptım ama devamı gelmedi
Birde sağ olsun annem bu ara hiç boş bırakmıyor beni Bir yandan hoşuma gidiyor ama diğer yandanda boş bıraktığında hep evle uğraşıyorum ve sonrada halim kalmıyor spora
Bak iki gün üst üste annemlerdeydim hatta bugünde yine dedi ay cumartesi yemek yapayım gelin diye ( yarın kendi dinlenecek iki gün üst üste hem koşturdu hemde bizim afacanlar evi talan etti diye ) hemen atladım cumartesi değilde pazar yapalım bari bunu diye çünkü inan bazen daralıyorum hani annemlerden yada kızkardeşimden değil ama onun ikizleri benim cadıyla bir araya geldiklerinde huyları değişiyor benim cadınında ( maşallah ikizlerimiz çete gibi ) Onlara dur otur demektende yoruluyorum ( ki fazla lafda söyleyemiyorum kardeşim kırılır diye yoksa bazen hepsini kafa kafaya vurasım geliyor benimkide dahil )

Şimdi önümüzdeki hafta okullar açılınca belki biraz daha rahat verir hani kız okuldan gelicek dersi vardır falan diye olmadı acıkca diyeceğim artık anneme ya bari haftada iki buluşalımda diğer günlerde bende işimi yapayım sonrada kendime spor yapmak için vakit ayırayım diye

İnan eşimin amca gelini 2 hafta önce davet etti beni bir gün kahve içmeye gel diye ama hala gidemedim ne zaman niyetlensem hemen başlar; ay boşver fazla samimi olma sonradan maraz çıkar diye hadi biz yarın onun yerine şuraya gidelim buraya gidelim der arkasından
Almanyadan dönüp buraya yerleştiğinden beri kadın komşularıyla ilk zamanlar bir iki toplandı haftada 1 sonra hiç bir araya gelme imkanları olmadı ( oda ben kahve içmeye geliyorum demez )
Hani biz bize yeteriz mantığı var onda şu anda ama bende bazen sıkılıyorum ister istemez

Neyse artık pazar günü dışarda piknik gibi yapalım dedik o zamanda geçen hafta arkadaşlarla gittiğmiz yere gideceğiz hem orada spor alanı var bende yemekten sonra spor yaparım

Çok şaşırdım diyetisyen bunu nasıl açıkladı?
Karatay diyeti yapmafan önce gitmiştim diytsyene.o zaman kilo vermiştim.
Sonra karatay diyeti yaptım.sonra kilom duraklamâya geçti.dytsyenin verdiği eski listeyi yapayım metom şaşırsın dedim ama olmadı işte.

Kiymetini bil valla ben evlenip baska sehire yerlesecegim simdiden bi burukluk coktu bile

Karatay diyeti yapmafan önce gitmiştim diytsyene.o zaman kilo vermiştim.
Sonra karatay diyeti yaptım.sonra kilom duraklamâya geçti.dytsyenin verdiği eski listeyi yapayım metom şaşırsın dedim ama olmadı işte.
karatayda vücut alışana kadar dengeleri kurana kadar bir süre veremiyorsun. ben de yaşadım gr gr veriyordum. sonra bir vermeye başladum 1 kilo 1 kilo allahım ne güzel bir histi o. bence karataydan şaşma ama kaçamak ta sakın yapma

Kızlarrrrrrr aşağı dizlmişsiniz yine inci gibi ama kimseden ses seda çıkmıyor

Bu arada hazır aklımdayken menüleride hatırlatayım

Aklımdayken bende bugünki menümü yazayım

Bu kahvaltım hatta sonradan zeytin eklemeyi unuttuğumu fark ettim ama neyse

Akşam yemeğimi çekmeyi unuttum ki zaten pek hayırlı sayılmazdı
1 kase cacık
3 ufak parça anne böreği
( kadın ha bire benin baltalar oldu ama sofradan ilk kalkan ben oluncada kızım sen yemedin doğru dürüst dedi )

Önümüzdeki hafta kesin kararlıyım karataya uymayan birşey yemeyeceğim
O sporada başlanacakkkkkk ( kendime diyorum )

cecom haklısın. kadını aklına düşürmek gibi oldu ama bu konuda sadece bir defa konuştum odanın yerini değiştirme meselesinde sonra birde işte iki gün önceki tartışmamız oldu. bende kanka moduna girmiştim hareketlerini falan takip edebilmek için. ama kp sözü nerden oraya getirdiyse dayanamadım kov işten dedim ve patladım. hele şu misafirler bir gitsin. kendime çeki düzen verip yeniden kocamın gönlünü kazanırım. kuaföre falan gitmeyi düşünüyorum saçlarımı güzelce boyatacam. sonra da zayıflama maratonuna son sürat dönüş yapmam gerekiyor. sıfır kaçamakla. bak kaç zaman geçti tık yok bende. üsteik kaslarım da saldı kendini iyice. çocukların ikisi okula gidecek ya. belki dilayla beraber onlar okuldayken yürüyüşe çıkarım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…