Rica ederim canimCanim cok sagol biraz rahatlattin beni baska önerileri olan varsa acigim önerilere
duvarlar boyanacakmış sanırım camları sıraları ve çocukların dolapları silecez sadece. yerleri de süpürüp silersek taş çatlasın 2 saatte biter diye düşünüyorumGidersen öğretmen ile ilişkiniz güzel başlar, ayrıca bir sınıf ne kadar zor temizlenir ki 4 duvar bence git:))
bir benimki gelmemişÇizelgelerimiz geri mi gelmiş ne
efsaxın da dediği gibi platese başla hemen öyle sıkılaşırsın ki aklın hayalin şaşar. 1 kilo versen 5 gibi görünür o derece yaniVerilir diyorsun yani ya daha hizli vermek icin sporun disinda ne yapmak gerekki.sok diyet yapip sonuc alan varsa ona da raziyim yeterki gitsinleeerr bunlaaarr
Hadigozunaydin canimslm kızlar özgürlük saatim belli oldu 30 saat sonra özgürüüüüüüüm
kızlar dün eşimle fena kapıştık. akşam kplerle oturuyorduk. gezmeye gittik ya kp nin bir yerine dokundu heralde ki yemeğe bahane buldu hiiiç güzel olmamış. bende dedim her zamanki gibi yaptık güzel olmadıysa patlıcanların suçu dedim. sonra işten çalışmadan konu açıldı. gırgırına dedim ki hani yeni yaptığın apartların başına beni koyacaktın. eşim oldu başka derdin varmıydı dedi. kp hemen atladı beceremezdinki dedi. sonrasındada ekledi ama ben beceririm hemde çok güzel yapardım dedi. ve kendini övme durumlarına girditabi orda g... gibi kaldım bana beceriksiz dedi.sonra konu nasıl geldi bilmem hani bir ara anlattığım bayan hoca vardı ona geldi. kp aman o da çok beceriksiz hiç kayıt alamıyor dedi. tabi bana da laf sokma fırsatı çıktı. beceriksizse kov o kadını dedim. madem beceriksizlere iş vermiyon çıkar onuda işten dedim. tabi kp yine atladı ama onun başka konularda becerisi var diye. hasbinallah ne becerisini gördün diyecektim zor tuttum kendimi eşim kızdırma beni falan deyince kp huzursuz olmayın dedi konu o an kapandı ama rövanşı odada devam etti tabi. eşim geldi sen neyi ima ediyon niye o kadını sürekli söz konusu ediyon falan diye bağırmaya başladı. bende altta kalırmıyım. sana söylüyorum anlamıyorsun o kadını işten çıkarmanı istiyorum hoşlanmıyorum ondan dedim. ay ben ters düşünüyormuşumda sevmediği bir çok kişiyle iş yapıyormuş herkesi sevmesi gerekmiyormuş ta neler neler. ben aynı durumda olsaydım sevmediğin biri olsaydı yanımda ne yapardın dedim ama ses gelmedi tabi. sonra hemen suç bastır yapıyor vay efendim onun işteki sorunlarını bildiğim halde neden üzerine geliyormuşum başka şeylerle ilgilenecek vakti yokmuş falan bir sürü şey söyledi. bende bir daha işle ilgili en ufak bir şeyini anlatma o zaman bana ne halin varsa gör dedim. daha konuşacaktı baktıki karşılık vermez oldum sustu. sabahta canım cicim. oldu hem bağır hem canım ne güzel. sanırım sıkıntıdan bilmiyorum sabah tansiyonum yükseldi. normalde düşerdi ama gebelik harici ilk defa yükseldi. hemen nar ekşisi sulandırıp içtim az düştü ama hala başım ağrıyor
öffff amma yazdım ha. allah okuyana sabır versin
ablalarım biliyorum kızdınız ama cumartesi günü dershanede sınavım var pazartesiden başladı dershanem sabah 8 le akşam 6 arası akşam gelince de yemek yiyip yatıyorum ondan sonra 3 saat falan uyuyup 9 gibi uyanıp gece 3 e kadar falan ders çalışıyorumbu gün 5 te bitti ders soru çözümüne kalmadım başım ağrıdı baya. maalesef cumartesiye kadar bu şekilde yoğunum o yüzden bu hafta yediklerimi pek not almadım ama bundan sonraki haftalarda en azından okulda 1. yazılıları bitirene kadar yani ekimin 15 ine kadar falan haftalık kilo bildirimimi yaparken haftalık olarak menümüde belirticem hepinizi öpüyorum
NOT:CUMARTESİ GÜNKÜ SINAV İÇİN BANA DUA EDİN ABLACIKLARIM.
Cecom affet menüleirmi yazamıyorumtopicleri bitirmeyi başarırsam yazacağım inş adaşım soya sosuna dikkat et cnmmm bir ara arştırmıştım pek önerilmiyor
ıyı geceler kızlar kımsecıkler yook 4 zıyaretcı varmıs altta oyle yazıyo
3 gundur ugrayamadım hıc malesef.kıslık hazırlıkları yapıyorum aslında az az yapmıstım.derın dondurucum bozulmustu 2aydır yaptırmıycaktım oyuzden dolabımın ustu aldıgı kadar yaptım hazırlıklarımı.annem 2 gun once ben vercem parasını yaptır sen dondurucusuz olmaz deyınce arttırdım kıslıklarımı.madem dolap yapılıyo barı ıcını doldurayımda kısın rahat ederım dedım.bıde kıslık karısık tursularımı bıtırdım.ama yoruldum vallahı.
bıde cecom yarından ıtıbaren soz menulerımle doncem
günaydın kızlar. oğlumun öğretmeni tüm velilere msj atmış sınıfı temizleyecek babayiğitler aranıyo diyegitsemmi bilemedim. bu ortamdan biraz uzaklaşmış olurdum hem ama öbür tarafta da temizlik
Takım gunaydin okuldayim dün kız ateslendi cezami tamamlayacak dim sabah hallettim artık
Dunki menu
Sabah kk kahvaltısı
Ogle ayran kabak kavurma
Aksam taze fasulye börülce salata yoğurt
Kebir az çekirdek
Spor toplam 1.5 saat yurume
Merhabalar gruba katılmam mümkünmü yada geçmi kaldım:)
Verilir diyorsun yani ya daha hizli vermek icin sporun disinda ne yapmak gerekki.sok diyet yapip sonuc alan varsa ona da raziyim yeterki gitsinleeerr bunlaaarr
slm kızlar özgürlük saatim belli oldu 30 saat sonra özgürüüüüüüüm
Yok cnm ben görmüyorum cizelgeleriefsax çizelgem çıkmadı değilmi
Cok tesekkur ederim yarin baslayacagim :) sporu sevmeyen ben hergun yapar oldum ahh ahhh :)Canım bak ben bunları buldum işini görür bence hatta bende adresleri kayıt edeceğiminşallah yaparım bende
http://www.izlesene.com/video/ebru-salli-pilates-kalca-ve-bacak-hareketleri/6962448
Umarım hepimiz şunu yapıp alışkanlık haline getirebilirizki bir an önce şu kilolardan kurtulur olduğumuzdan daha ince görürüz
Cok tesekkur ederim yarin baslayacagim :) sporu sevmeyen ben hergun yapar oldum ahh ahhh :)
Karatay diyeti yapmafan önce gitmiştim diytsyene.o zaman kilo vermiştim.Çok şaşırdım diyetisyen bunu nasıl açıkladı?
Kiymetini bil valla ben evlenip baska sehire yerlesecegim simdiden bi burukluk coktu bileSorma canım bu hafta iki gün yaptım ama devamı gelmedi
Birde sağ olsun annem bu ara hiç boş bırakmıyor beniBir yandan hoşuma gidiyor ama diğer yandanda boş bıraktığında hep evle uğraşıyorum ve sonrada halim kalmıyor spora
Bak iki gün üst üste annemlerdeydim hatta bugünde yine dedi ay cumartesi yemek yapayım gelin diye ( yarın kendi dinlenecek iki gün üst üste hem koşturdu hemde bizim afacanlar evi talan etti diye) hemen atladım cumartesi değilde pazar yapalım bari bunu diye çünkü inan bazen daralıyorum hani annemlerden yada kızkardeşimden değil ama onun ikizleri benim cadıyla bir araya geldiklerinde huyları değişiyor benim cadınında ( maşallah ikizlerimiz çete gibi ) Onlara dur otur demektende yoruluyorum ( ki fazla lafda söyleyemiyorum kardeşim kırılır diye yoksa bazen hepsini kafa kafaya vurasım geliyor benimkide dahil )
Şimdi önümüzdeki hafta okullar açılınca belki biraz daha rahat verir hani kız okuldan gelicek dersi vardır falan diyeolmadı acıkca diyeceğim artık anneme ya bari haftada iki buluşalımda diğer günlerde bende işimi yapayım sonrada kendime spor yapmak için vakit ayırayım diye
İnan eşimin amca gelini 2 hafta önce davet etti beni bir gün kahve içmeye gel diye ama hala gidemedimne zaman niyetlensem hemen başlar; ay boşver fazla samimi olma sonradan maraz çıkar diye hadi biz yarın onun yerine şuraya gidelim buraya gidelim der arkasından
Almanyadan dönüp buraya yerleştiğinden beri kadın komşularıyla ilk zamanlar bir iki toplandı haftada 1 sonra hiç bir araya gelme imkanları olmadı ( oda ben kahve içmeye geliyorum demez )
Hani biz bize yeteriz mantığı var onda şu anda ama bende bazen sıkılıyorum ister istemez
Neyse artık pazar günü dışarda piknik gibi yapalım dedik o zamanda geçen hafta arkadaşlarla gittiğmiz yere gideceğiz hem orada spor alanı var bende yemekten sonra spor yaparım
karatayda vücut alışana kadar dengeleri kurana kadar bir süre veremiyorsun. ben de yaşadım gr gr veriyordum. sonra bir vermeye başladum 1 kilo 1 kilo allahım ne güzel bir histi o. bence karataydan şaşma ama kaçamak ta sakın yapmaKaratay diyeti yapmafan önce gitmiştim diytsyene.o zaman kilo vermiştim.
Sonra karatay diyeti yaptım.sonra kilom duraklamâya geçti.dytsyenin verdiği eski listeyi yapayım metom şaşırsın dedim ama olmadı işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?