- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
Kiymetini bil valla ben evlenip baska sehire yerlesecegim simdiden bi burukluk coktu bile
cecom haklısın. kadını aklına düşürmek gibi oldu ama bu konuda sadece bir defa konuştum odanın yerini değiştirme meselesinde sonra birde işte iki gün önceki tartışmamız oldu. bende kanka moduna girmiştim hareketlerini falan takip edebilmek için. ama kp sözü nerden oraya getirdiyse dayanamadım kov işten dedim ve patladım. hele şu misafirler bir gitsin. kendime çeki düzen verip yeniden kocamın gönlünü kazanırım. kuaföre falan gitmeyi düşünüyorum saçlarımı güzelce boyatacam. sonra da zayıflama maratonuna son sürat dönüş yapmam gerekiyor. sıfır kaçamakla. bak kaç zaman geçti tık yok bende. üsteik kaslarım da saldı kendini iyice. çocukların ikisi okula gidecek ya. belki dilayla beraber onlar okuldayken yürüyüşe çıkarım artık
yarın okula gidiyorum temizlik için. hocayı aradım ne lazım ne yapalım falan diye. başka kimse geliyormu dedim. bir tek siz aradınız dedi banabakalım yarın olsun hayrolsun. eşim niye bir kadın tutmamışki 50 lisa alırdı en fazla okul açılınca da çocuklardan alırdı parasını dedi. he dedim çok veriyolar ya kadın ne yapsın mecbur haber verdi işte. neyse kv burdayken dilayı teslim ederim ona gerçi kaynım gelecek yarın ama ne yapim 2 saatliğine gider gelirim artık
Biraz yemeye başlamışsın canım afiyet olsun.Bugün ki menüm
Sabah
2 mandalina
2 havuc
1 tane soda
Öğlen
1 bardak ayran
2 tane patates buglamasi
1 tane soda
Aksam
1 tane biber dolmasi
2-3 klasik yoğurt
1 kase şehriye corbasi
Canım leslie ile iki mil yapıp hemen arkasından 15 dk az olmamak şartıyla plates yap. Çok sıkılaştırıyor. Kilo veremesende sıkılaşıyorsun.Boyum 1.70 kilom 79 her aksam leslie yapiyorum 2 mil yapiyordum bugun bu gazla 3e gecerim.cok karamsarim cok mutsuzum
Sakın şok diyet yapma. Sonrasında fazlasıyla alırsın geri. Buradaki listelere bak. Kendine uygun bir tane seç. Kaçamak yapmadan devam et mutlaka sonuç alırsın.Verilir diyorsun yani ya daha hizli vermek icin sporun disinda ne yapmak gerekki.sok diyet yapip sonuc alan varsa ona da raziyim yeterki gitsinleeerr bunlaaarr
Süper haftada 1.7 kilo sen karayu diyeti mi yapıyorsınGünaydın kızlar bildirim günü bildirimleri unutmayalım :) Bol eksili bir bildirim günü olsun inşallah
Bildirim
Başlangıç kilo: 82.2 kg
Geçen haftaki kilo: 78 kg
Bu haftaki kilo: 76.3 kg
Giden: 1.7 kg
Toplam verilen kilo: 5.9 kg
Hedef : 65
Spor: Spor yapmıyorum kilo vermem yavaşlayınca başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?