80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hemen menümü yazayım.
sabah yarm kk ( dila durmadı sofradan kalkmak zorunda kaldım sonra da canım çekmedi)
öğleden sonra: 2 servis kaşığı kısır, 2 servis kaşığı kadar da yoğurtlu patlıcan salatası
o saatten sonra da ( yani saat 6 gibiydi en son yediğim) bişe yemedim sadece 3 bardak ayran içtim 1 şişe de maden suyu

yarın okula gidiyorum temizlik için. hocayı aradım ne lazım ne yapalım falan diye. başka kimse geliyormu dedim. bir tek siz aradınız dedi banabakalım yarın olsun hayrolsun. eşim niye bir kadın tutmamışki 50 lisa alırdı en fazla okul açılınca da çocuklardan alırdı parasını dedi. he dedim çok veriyolar ya kadın ne yapsın mecbur haber verdi işte. neyse kv burdayken dilayı teslim ederim ona gerçi kaynım gelecek yarın ama ne yapim 2 saatliğine gider gelirim artık

Kiymetini bil valla ben evlenip baska sehire yerlesecegim simdiden bi burukluk coktu bile

Güzelim ben aslında doğma büyüme Almanyalıyım 19 yaşında İstanbula evlendim ve şurada 1.5 sene öncesine kadar Annemler sadece senede 1 ay yaz tatiline geliyorlardı
Tamam çok özlüyorduk birbirimizi ve her gün telefonla görüşüyorduk hatta hep derdi annem emekli olursak bizde çoğu zaman İstanbulda kalmayı planlıyoruz, herkesin bir düzeni var işte boş vakti olan arada bir uğrarsa biz mutlu oluruz ( kızkardeşimde benden 4 sene sonra istanbula evlendi ) hani her gün her gün olmaz sizin düzeniniz bozulmasın diyordu ama şimdi bir gün görmesin ikinci gün telefon açıyor hadi gel bugün şunu yapalım yada işte şuraya gidelim diye
Eşimin aslında işine geliyor sonuçta adam eve daha az alışveriş yapmak zorunda kalıyor annemde yemek yendikçe
Hani bir yandan iyi ama diğer yandan plan yaparken bile hep ister istemez annemleri düşünerek plan yapıyoruz
Eee insan 14 seneye yakıın kafasına göre takılınca şimdi tekrar hadi anneme göre iş yapalım diyince bazen sıkılıyor
Bana zararı yok aksine maddi manevi faydası var ama sağ olsun annem çoğu zaman ona ne gerek var diyen biri
Bir yeremi gideceğiz yine siz bilirsiniz diye cümleye başlar ama sonu bence hiç gerek yok der eee o zamanda istediğimi alırken yada yaparken bile onun o cümlesi yüzünden kendimi suçlu hissediyorum sanki yanlış bir şey yapmışım gibi

En basiti geçen gün dedim ki bizim büyük kızı bu sene dershaneye yazdıracaktık ( hiç yazdırmadık ) ama vazgeçtik sırf matematik için özel ders alıcak
Bizimki anında başladı yine siz bilirsiniz ama işte okuyacak çocuk özel ders yada dershane desteği olmadanda okur ne gerek var ders başı dünya para vermeye
Tamam okuyan çocuk öylede okur ama biz anne baba olarak tüm imkanları seferber etmek zorundayız ki hem vicdanımız rahat olsun hemde evladımız daha güzel yerlere gelme şansını yakalasın ama işte ona anlatamazsın hemen biz sizi özel derslemi okuttuk der ulen okudukta sanki avukat olduk iki kızkardeşde diplomalı evhanımıyız bari evlatlarımız öyle olmasın diyorum ama ona göre gereksiz ya en son kestirip atar ay ben karışmıyorum ne yaparsanız yapın diye
Ulen fitili verdin kenara çekildin daha ne olsun diyemiyor insan

İşte budur canım
Kesinlikle pes etmiyoruz sonuçta o tiplerden dışarda kaynıyor hani ille diplerinde olması şart değil
O yüzden bizde elimizden geldiğince adamların aklında fazladan yer kaplamaya çalışıyoruz ki başka şırfıntılara yer kalmasın

Hadi senle bir anlaşma yapalım
Hem sana hemde banada yarasın
Bu hafta ikimizde şu demin paylaştığım Ebru Zillisinin plates videolarından birini 2 kere yapalım 45 dakikalık
Dilediğimiz günü seçeriz hafta içinde ( ev ve çocuklara göre herkes kendini ayarlar )
2 yada 3 hafta boyunca böyle yaparız ( tabi başlamadan ölçülerimizide alalım )
4.cü haftanın sonundada ölçüleri tekrar alıp aradaki farkı görelim
Hem birbirimize söz verdiğimiz için yaparız ( ikimizde doğrucu davut nasılsa ) hemde ufak ufak spor yapmış oluruz dediğin gibi bari verdiğimiz kilodan daha fazla vermiş gibi gözükürüz

Harikasın canım boşver milleti sen
Hem öğretmen kimin ne olduğunu anlar kadınlar arasında ( çoğu yediremez kendine ama para vermeye gelincede kıyamaz ) hemde sen en azından bir iki saat uzaklaşmış olursun

Bak Almanyada apartmanı silen görevli hiç bir yerde yoktur
Bizim mesala 3 katli binaydı ve her katta 4 daire vardı. Her hafta 1 daire kendi katını temizlemek zorundaydı ve bizim katta çok yaşlı bir teyze vardı alman annem ona kıyamazdı hadi oma ( nene demek ) bu hafta ben senin yerinede silerim der iki hafta üst üste bile bir gün bizim olduğumuz katı silerdi
Ben evlendikten sonra ilk zamanlar apartmanı silen bayan yoktu hatta bayrama yakın diye ben resmen 5 katli binayı bayram üstü pis olmasın diye yukardan başlayıp aşağı kadar silmiştim hatta bazı komşular kapıya çıkıp aaaa sen apartmanımı siliyorsun kız diye böyle cins cins bakmışlardı aşağılar gibi bende direk anam apartamanda bir sürü titiz geçinen karı var ama biride ay bari kapımın önünü sileyim bayram öncesi demez demiştim
Tabi ertesi gün baygın düştüm çünkü çok pis diye her katı 2 su silmiştim üstelik öyle viledaylada değil elimle eşim ulen Almanyadan geldin senin ay ben yapamam edemem demen gerekirken daha dün köyden gelen kadınlar yüksek sosyete kesilmiş diye söylenmişti ertesi gün apartmanda ( hani köyden gelmiş olmasıda önemli değil ama kadınların tavrına kızmıştı )
Sonraki apartman toplantısında hatta demiştim kadına gerek yok bakın biz Almanyada bile bunu böyle yapıyorduk ne olucak her hafta bir daire kendi katını silsin işte diye ama 25 daireden biri bile aaa haklısın demedi sonrada gelen kadınları beğenmezler yada verdikleri 100 lirayı çok görürler

Yeşil çay: Yeşil çay içeriğinde kafein ve kateşinler bulundurur. Son yapılan çalışmalar kafein ve kateşinin yağ yakımını arttırdığını göstermiştir. Ayrıca yeşil çayın termojenik etki ile metabolizmayı hızlandırdığı, yağ dokusu artışını engelleyerek yağ yapımını baskıladığı, yağ emilimini azalttığı bilimsel araştırmalarla doğrulanmıştır. Herhangi bir kalp hastalığı bulunmadığı takdirde günde 2-3 bardak yeşil çay tüketimi yağ yakımını artırmaktadır.

Göbek Eriten Salatalık Çayı

Yazın vücudun çok fazla enerjiye ihtiyacı olmadığından bütün yeşillik türlerini tüketebiliriz Göbek yağlarından kurtulmak istiyorsanız bu çay tam size göre

İşte göbek yağlarını eriten çay tarifi…

Salatalık çayı tarifi

1 tane salatalık

1 tatlı kaşığı rendelenmiş zencefil

1 dilimlenmiş limon

10-12 dal taze nane

Hazırlanışı:

Tüm malzemeleri 1 gece 1 litre su içinde bekletin, sabah ve akşam aç karına 1 su bardağı için.

Bu çayın amacı onikiparmak bağırsağında bulunan sindirim enzimlerinizi aktive etmek. Böylece yedikleriniz daha iyi sindirilecek ve sonuç olarak daha az acıkacaksınız. Çay sayesinde tatlı isteğiniz azalacak, bu nedenle salatalık çayını içerken tatlı ekmek ve hamur işi yememeniz gerek.

Neyse bana müsaade gözlerim ağrıdı pc başında

Ben biraz yüzümü yıkayıp balkonda keyif yapayım ( şekersiz sütlü kahve eşliğinde malum uykumun gelmemesi gerek )

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Unutmayın bugün cuma yani kilo bildirimlerini alalım kızlarrrrrrrrr

Selam kızlar moralim çok bozuk 79 kiloyum ben eski yememe göre şuan aç yaşıyorum ama yok veremiyorum(( dün ki menüm sabah tam buğday ekmeği ike 1 adet tost öğlen tonbalıklı salata akşam kıymalı pide 2 tane bacaklarım titriyordu akşam o kadar yorgun ve aç hissediyordum ki ama yok yok yok deliricem kardeşim 48 kilo aynı şeyleri yiyoruz bu be yaaa(

Günaydın kızlar ilk kilo bildirimini ben yapayım

Kilo Bildirimi
------------------------------------------
başlangıç tarihi : 16.02.2014
başlangıç: 93,1
geçen hafta: 69,0
bu hafta: 68,7
giden: 0,3
toplam giden: 24,4
boy : 1,62

spor 3 gün leslie ile 2 mil+ 15 dak plates

Az da olsa gitmiş şükür.

Boyum 1.70 kilom 79 her aksam leslie yapiyorum 2 mil yapiyordum bugun bu gazla 3e gecerim.cok karamsarim cok mutsuzum
Canım leslie ile iki mil yapıp hemen arkasından 15 dk az olmamak şartıyla plates yap. Çok sıkılaştırıyor. Kilo veremesende sıkılaşıyorsun.

Verilir diyorsun yani ya daha hizli vermek icin sporun disinda ne yapmak gerekki.sok diyet yapip sonuc alan varsa ona da raziyim yeterki gitsinleeerr bunlaaarr
Sakın şok diyet yapma. Sonrasında fazlasıyla alırsın geri. Buradaki listelere bak. Kendine uygun bir tane seç. Kaçamak yapmadan devam et mutlaka sonuç alırsın.

Dünkü menüm
Sabah
1 incir+2 bardak ılık su
2 kk beyaz peynir
5 adet zeytin
1 adet ceviz
1 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim k.ekmeği
domates, salatalık (acı pul biberli, limonlu, zeytinyağlı)

Ara
1 elma

Öğle
1 kase tarhana
salata (tuzsuz, limonlu, elma sirkeli, zeytinyağlı ve acı pul biberli)
1 dili k.ekmeği

Ara
2 adet hurma

Akşam
6 y.kaşığı fırında sebze yemeği
1 dilim k.ekmeği

Ara
1 kase yoğurt (1 tatlı kaşığı çörek otu ve acı pul biberli)

Su 3,5 litre. 1 bardak yeşil çay
Spor leslie ile 2 mil+15 dak.plates

Günaydın kızlar bildirim günü bildirimleri unutmayalım :) Bol eksili bir bildirim günü olsun inşallah

Bildirim

Başlangıç kilo: 82.2 kg
Geçen haftaki kilo: 78 kg
Bu haftaki kilo: 76.3 kg
Giden: 1.7 kg
Toplam verilen kilo: 5.9 kg
Hedef : 65
Spor: Spor yapmıyorum kilo vermem yavaşlayınca başlayacağım

Süper haftada 1.7 kilo sen karayu diyeti mi yapıyorsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…