- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
Süper haftada 1.7 kilo sen karayu diyeti mi yapıyorsın
Ben başaramam diye başlamadım hiç, çünkü gün içinde bu kadar seçici olmam zor ben akşam yemeyince çok kilo veriyorum senin gibi haftada 2 kilo bile olabiliyor bilmiyorum ya şaştım kaldımEvet canım karatay diyeti yapıyorum daha önce bi çok diyet denemiştim hiç bu kadar kilo verip bu kadar dinç olduğumu hatırlamıyorum.. Aç kalmamak da ayrı bi güzel tarafı tabi :)
Ben iki ogun yapiyorum genelde nadiren 2.5 ogun oluyor. gun icinde bisey yemiyorum mesela. ama karaty kahvaltisindan sonra acikmadigim icin yemiyorum zaten acikinca beklemiyoruz asla. aslinda yapabilirdin ben ddiger diyetlere cabuk pes ettim ac kaldim surekli bsy yemek zorunda olunca insan saatten ayrilmaiyo.Ben başaramam diye başlamadım hiç, çünkü gün içinde bu kadar seçici olmam zor ben akşam yemeyince çok kilo veriyorum senin gibi haftada 2 kilo bile olabiliyor bilmiyorum ya şaştım kaldım
Evet karatay ezber bozuyor mesela uzun süre aç kalma derlerdi şimdi kadın kal diyor vs vs alıp kitabını okusam mıBen iki ogun yapiyorum genelde nadiren 2.5 ogun oluyor. gun icinde bisey yemiyorum mesela. ama karaty kahvaltisindan sonra acikmadigim icin yemiyorum zaten acikinca beklemiyoruz asla. aslinda yapabilirdin ben ddiger diyetlere cabuk pes ettim ac kaldim surekli bsy yemek zorunda olunca insan saatten ayrilmaiyo.
Kitabını ben okudum okumadan başlama zaten bencede.Evet karatay ezber bozuyor mesela uzun süre aç kalma derlerdi şimdi kadın kal diyor vs vs alıp kitabını okusam mı
Bugün alıcam kitabı ayda 9 kilo veren olmuş internetten baktım biraz, peki un yok mu hiç?? Ekmek börek tatlı olmadan nasıl?Kitabını ben okudum okumadan başlama zaten bencede.
Aç kal demiyor ama acıkmadıysan yeme diyor , ki o kahvaltıdan sonra en kötü ihtimal 4-5 saat acıkmıyorsun.
Selam kızlar moralim çok bozuk 79 kiloyum ben eski yememe göre şuan aç yaşıyorum ama yok veremiyorum(( dün ki menüm sabah tam buğday ekmeği ike 1 adet tost öğlen tonbalıklı salata akşam kıymalı pide 2 tane bacaklarım titriyordu akşam o kadar yorgun ve aç hissediyordum ki ama yok yok yok deliricem kardeşim 48 kilo aynı şeyleri yiyoruz bu be yaaa (
Evet aç yaşıyorum ben günde 5000 kalori alan bir insandım şimdi en fazla 1500 ama veremiyorum ve ben böyle 15 saat aç kalınca öyle zayıflıyorum mesela sabah süt öğlen yemek taaa öbür sabaha kadar yok.....Moral bozmak yok canım
Bence sen kendini çok fazla aç bırakıyorsun sonuçta motora benzin vermezsen oda ilerleyemez dimi
Seni daha fazla tok tutacak sağlıklı birşeyler yesen sanki daha faydalı olucak senin için
onlarsız daha güzel hayat inan bana. karbonhidrat manyağı olarak benbile frenledim kendimi sende yapabilirsin şiddetle karatay yaşasın karatayBugün alıcam kitabı ayda 9 kilo veren olmuş internetten baktım biraz, peki un yok mu hiç?? Ekmek börek tatlı olmadan nasıl?
Tebrikler canim
- Kilo bildirimi
- baslangic: 82.0
- Gecen hafta : 79.1
- Bu hafta : 78.5
- Bu hafta verilen : 600 gr
- Toplam : 3.5
- Spor : leslie ve mekik
- sonuctan hic memnun degilim
Bana cok az geldi daha rejimimin 2. Haftasindayim daha fazla vermeliydim ama bugun verdim gibi hissediyorum yarin tekrar tatirlcamTebrikler canim
Hemde aynı kiloyu hemen hemen bende 600gr verdim
Tamam canım öyle mutlu olacaksan tatil. Ama bi daha tartilma cumaya kadar motive düşer moralin bozulur ben o hatayi yaptım artık yapmıyorum. Az olsun yağdan olsunBana cok az geldi daha rejimimin 2. Haftasindayim daha fazla vermeliydim ama bugun verdim gibi hissediyorum yarin tekrar tatirlcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?