80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet canım karatay diyeti yapıyorum daha önce bi çok diyet denemiştim hiç bu kadar kilo verip bu kadar dinç olduğumu hatırlamıyorum.. Aç kalmamak da ayrı bi güzel tarafı tabi :)
Ben başaramam diye başlamadım hiç, çünkü gün içinde bu kadar seçici olmam zor ben akşam yemeyince çok kilo veriyorum senin gibi haftada 2 kilo bile olabiliyor bilmiyorum ya şaştım kaldım

Ben başaramam diye başlamadım hiç, çünkü gün içinde bu kadar seçici olmam zor ben akşam yemeyince çok kilo veriyorum senin gibi haftada 2 kilo bile olabiliyor bilmiyorum ya şaştım kaldım
Ben iki ogun yapiyorum genelde nadiren 2.5 ogun oluyor. gun icinde bisey yemiyorum mesela. ama karaty kahvaltisindan sonra acikmadigim icin yemiyorum zaten acikinca beklemiyoruz asla. aslinda yapabilirdin ben ddiger diyetlere cabuk pes ettim ac kaldim surekli bsy yemek zorunda olunca insan saatten ayrilmaiyo.

Evet karatay ezber bozuyor mesela uzun süre aç kalma derlerdi şimdi kadın kal diyor vs vs alıp kitabını okusam mı

Kilo Bildirimi
------------------------------------------
başlangıç tarihi : 1.03.2014
başlangıç: 90
geçen hafta: 79,4
bu hafta: 78,8
giden: 0,6
toplam giden: 11,2
boy : 1,7

spor hafta boyu : lesli+yurume+plates

Az da olsa gitmiş şükür.

Evet karatay ezber bozuyor mesela uzun süre aç kalma derlerdi şimdi kadın kal diyor vs vs alıp kitabını okusam mı
Kitabını ben okudum okumadan başlama zaten bencede.
Aç kal demiyor ama acıkmadıysan yeme diyor , ki o kahvaltıdan sonra en kötü ihtimal 4-5 saat acıkmıyorsun.

Kitabını ben okudum okumadan başlama zaten bencede.
Aç kal demiyor ama acıkmadıysan yeme diyor , ki o kahvaltıdan sonra en kötü ihtimal 4-5 saat acıkmıyorsun.
Bugün alıcam kitabı ayda 9 kilo veren olmuş internetten baktım biraz, peki un yok mu hiç?? Ekmek börek tatlı olmadan nasıl?

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Ay bugün iyice şaşkınlığım üzerimde
Topiğe girip bir güzel 1 saattir avare avare bakıyorum kimse Günaydın bile yazmamış bana diye
Ulen meğer sayfayı açtıktan sonra sizlere yazmayı unutmuşum
Arada da kızla ilgilenince aklıma gelmedi hiç bakmak yazdığımı sandığım ( ama aslında yazmadığım ) mesaj çıkmışmı çıkmamışmı diye bakmaya

Aşıkmıyım ne

Moral bozmak yok canım
Bence sen kendini çok fazla aç bırakıyorsun sonuçta motora benzin vermezsen oda ilerleyemez dimi
Seni daha fazla tok tutacak sağlıklı birşeyler yesen sanki daha faydalı olucak senin için

Moral bozmak yok canım
Bence sen kendini çok fazla aç bırakıyorsun sonuçta motora benzin vermezsen oda ilerleyemez dimi
Seni daha fazla tok tutacak sağlıklı birşeyler yesen sanki daha faydalı olucak senin için
Evet aç yaşıyorum ben günde 5000 kalori alan bir insandım şimdi en fazla 1500 ama veremiyorum ve ben böyle 15 saat aç kalınca öyle zayıflıyorum mesela sabah süt öğlen yemek taaa öbür sabaha kadar yok.....

hayırlı cumalar canlarım.
geç kalktım.bir sürü iş beni bekler.
kilo bildirimi
rumuz:eddoras
başlangıç:82
geçen hafta:79.8
bu hafta:79.4
giden:-400 gr.
sonuçtan memnunum.
çünkü misafir yoğunluğunda yiyemediğimde oldu kaçamak yaptığımda.
azda olsagidiyor çok şükür.
ama bayrama az kaldı.biraz harekete geçmek lazım değilmi

Bugün alıcam kitabı ayda 9 kilo veren olmuş internetten baktım biraz, peki un yok mu hiç?? Ekmek börek tatlı olmadan nasıl?
onlarsız daha güzel hayat inan bana. karbonhidrat manyağı olarak benbile frenledim kendimi sende yapabilirsin şiddetle karatay yaşasın karatay

Bana cok az geldi daha rejimimin 2. Haftasindayim daha fazla vermeliydim ama bugun verdim gibi hissediyorum yarin tekrar tatirlcam
Tamam canım öyle mutlu olacaksan tatil. Ama bi daha tartilma cumaya kadar motive düşer moralin bozulur ben o hatayi yaptım artık yapmıyorum. Az olsun yağdan olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…