Ya ben eve gelir gelmez tartildim bu huyumdan vazgecemiyorum surekli tartiliyorumTamam canım öyle mutlu olacaksan tatil. Ama bi daha tartilma cumaya kadar motive düşer moralin bozulur ben o hatayi yaptım artık yapmıyorum. Az olsun yağdan olsun
Bugün alıcam kitabı ayda 9 kilo veren olmuş internetten baktım biraz, peki un yok mu hiç?? Ekmek börek tatlı olmadan nasıl?
ben buralardayım kızacaksınız şimdi bana ama 7 günde 10 kilo diyeti buldum yapsam mı diye düşünüyorum :)Kızlarrrrrrrrrr bilgisayar başında uyudunumuz yoksa
Kimseden ses çıkmıyor
ben buralardayım kızacaksınız şimdi bana ama 7 günde 10 kilo diyeti buldum yapsam mı diye düşünüyorum :)
paylasmaya hic gerek yokki nerdeyse hicbir sey yemiyorsun en onemlisi sabah kahvaltisi yok kahve var en cok doydugum ogun benim sabah kahvaltisi kimse alamaz :).ya benim takildigim nokta bu hafta nasil 600gr gider hic spor yapmayan ben spor yaptim bu hafta.metabolizmam cok iyi calisiyor normalde yavas ama ilac takviyesi aliyorum daha sali gunu bakildi cok iyi durumda peki neden gitmedi 1 kilo bileKız gece gece bağırtacaksın beni 7 günde su bile içmesen 10 kg vermen mümkün değil sende biliyorsun bunu hem mümkün olsa bile çok sağlıksız olurdu
Bak biz seni çok seviyoruz ve ablaların olarak senin sağlıkla kilolarından kurtulmanı istiyoruz
İlle biraz motivasyon için detoks tarzı birşey yapıp eksi görmek istiyorum dersen o zaman en fazla 2 günlük ayran detoksu tarzı birşey yapBu detoksların çoğunda genelde suda gidiyor zaten ama insan motive olup biraz daha sıkı sarılıyor beslenmeye
Hee ille aklımda kalıcak bunu yapmak istiyorum dersen yine sen bilirsin
Bir paylaş bakalım sana zahmet o listeyi en azından bakalım nasıl bir beslenme düzenisana zarar vermeyecekse denersin olmadı
paylasmaya hic gerek yokki nerdeyse hicbir sey yemiyorsun en onemlisi sabah kahvaltisi yok kahve var en cok doydugum ogun benim sabah kahvaltisi kimse alamaz :).ya benim takildigim nokta bu hafta nasil 600gr gider hic spor yapmayan ben spor yaptim bu hafta.metabolizmam cok iyi calisiyor normalde yavas ama ilac takviyesi aliyorum daha sali gunu bakildi cok iyi durumda peki neden gitmedi 1 kilo bile
kaldır canım ve süpriz yap kendine sadece cuma okeyYa ben eve gelir gelmez tartildim bu huyumdan vazgecemiyorum surekli tartiliyorumodamdan kaldirsam iyi olacak
canım menun belki bi diyeisyen listesine göre güzel ama biz çogumuz karatay sağlıklı beslenme uygulayınca bi garip geldi. sana bu sayfayı okuyup incelemeni şiddetle tavsiye ederim.özellikle leptin hormonu çalışmadan kilo vermenin mümkün olmadığını anlatan kısmı.kendine cici bak öptümBugunki menum
sabah
1 yumurta
1 domates
3 dilim kizarmis kepek ekmegi
oglen
bir parca haslanmis tavuk gogsu
2 kasik yogurt
aksam
1 bardak sut
1incir
Aralarda 2 tane salatalik yedim 1 bardak da yesil cay ictim
bugun isyerinde hocanin birinin dogum gunu vardi pastalar kolalar :) cok iradeliyim pastayi tutarken elime bulasan cikolatayi bile agzima goturmedim :)
switte ne güzel anlatmış.valla hepimizle tek tek uğraştı çok sevaba girdin banum. bende 4 ay önce seni dinlediğime çok memnunum umarım kakulede kendine en azından bişiler katar. ben ve ailem kaçamaklıda olsa karataycıyım asla vazgeçmeyeceğimHep beraber kilolarimizi verecegiz ve mutlu hatunlar olacagiz :) sanırım benim sıkıntım su.su icmek bobrekleri agriyinca aklina gelen bi insanim ben.bol bol su icmem lazim bu hafta da oyle deneyim.
canım yumurta yemelisin evet. birde d vitamini ve b12 ne baktır. b12 düşüklüğü moralsizlik ve çöküntü yapabiliyor. gerekirse iğne olur b12 ni yükseltirsin. 500 altındaki b12 iyi değil. doktor 300 lere bile mükemmel diyebiliyor ama asla 500 altına düşmemeli sağlıklı insandaÇok teşekkür ederim Sweetdimple. Ne güzel ya tek tek herkes için bir şeyler yazmışsın.emeğine sağlık. Evet haklısın yumurta yemem lazım ama son günlerde enerjim moralim çok düşük hastalıktan ve bugün inan toparlanmam lazım toparlanamıyorum.moralim çok bozuk ya
canım yumurta yemelisin evet. birde d vitamini ve b12 ne baktır. b12 düşüklüğü moralsizlik ve çöküntü yapabiliyor. gerekirse iğne olur b12 ni yükseltirsin. 500 altındaki b12 iyi değil. doktor 300 lere bile mükemmel diyebiliyor ama asla 500 altına düşmemeli sağlıklı insanda
Slm güzel topikkkk sakinleriiiii
kakule71 salatalık ve hurma diyetini 15 günde bir yaparsan daha iyi olur bitanem
her gün tartılmamalısın bu motivasyonunu düşürür gün içinde bile kilo değişikliği
gösterebiliyoruz her hafta aynı saatte uyandıktan yarım saat sonra tartılırsan en doğru sonucu alırsın cnm
kuzummm öyle pes etmek yok genceciksin metabolizman bizlere göre hızlı
kaçamak yapmaz sporuna dikkat edersen neden vermeyesin cnm bnm kasıma 1,5 ay var daha
arzu edersen 15 günde bir ayran detoksu yapabilirsin
hızlı kilo vermek diye birşey malesef yok bitanemm herkes kendi metabolizmasına göre
belli bir hızda veriyor ben 6 ayda gr gr vererek kurtuldum ki yaptığım kaçamaklar 1 elin parmaklarını geçmez
ama asla pes etmedim düzenli sporumu yaptım ve hala yapıyorum şu an pilates senin işine yaramaz çünkü şu an yağ yakman gerekiyor biraz kilo verdikten sonra
pilates yapabilirsin kasları uzattığı için daha ince gösteriyor istersen kendine haftalık spor programı yap hem leslie hem plates hem de kardiyo çalış
bu video benim favorimdir 11 dk sürüyor toplam fakat çok etkili sen 3 kez yapabilirsin mesela
ayrıca senden 1 hafta karatay yapmanı rica ediyorum ya da sadece bir gün
bak bakalım kaç saat sonra acıkacaksın inan bana kahvaltıda yediğin 1 ekmek bile sık acıkma zincirini başlatıyor
ayrıca aç kalarak zayıflayamazsın beni ablan olarak kabul et kuzum
su içmeyi unutuyorsan water your body diye bir cep uygulaması var onu indir ve ayarla heröttüğünde iç bitanem
600 gr gitmesi hiç gitmemesinden iyidir ama bu hafta dedikleirmizi yaprasn eminim haftaya şok olacaksın
ayrıca hızlı giden hızlı gelir önemli olan sağlıklı gitmesi
her gün tartılma lütfennn bu sabahki menüne gelirsek 3 dilim ekmek çok kızartarak kalorisi düşmüyor cnm benm bu bir diyet efsanesi
aynen sabahları içilen limonlu su gibi saat 15,00 ten sonra meyve yemeyi bırakmalısın kuzum incişrin yanınada süt içsen bile akşam yememelisin
tbrkler pastaya hayır dediğin için
bak ya hala 7 günde 10 kilo diyor bırak kuzum yoyo diyetleri hepsi hikaye
bak ceco ablanı dinle bende yazmıştım az önce ayran detoksu yapabilrisin
@EYLUL SILA kuzucum elleirmize sğalık yorulduk ama kışın rahat edeceğiz
Meltemkrk bitanem kahvaltına yumurta eklemelisin o yediğin ekmek 1 lokma bile olsa seni hemen acıktırır
Eddoras slm cnmm hadi allah kavuştursun misafirleri yollamışsın misafir gelince iyi de gidince ev bomboş kalıyor
benimde kuzen gitti ev ıpıssız
tbrkler misafir olmasına rağmen 400 gr gitmiş harikasın cnm
ayyuzlum0211 cnm benim çok iyi yapmışsın gitmekle çok sevaba girdin
ama bir tek senin aramış olman ne kadar duyarsızlaştığımız gösteriyor tşkler
güzel yüreklim
ohhh sanırım kp ler şu an gitmiştir yaşasın özgürlük hem sporlarına başlayabilirsin hem de cezalarına çok hain gördüm kendimi
ohhh aldığın kararlar süper cnmmm hem çıtır hem bakımlı olacaksın
Fatoss23 katıldın bile bitanem aramıza hoşgeldin sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dileri
karar vererek buraya gelmekle ilk adımı atmışsın bile uyarılarımız dikkate alırsan ve her gün düzenli menülerini paylaşırsan
naçizane bilgilerimizle yardımcı olmaya çalışırız cnm öncelikle asla karamsarlık yok eski kıyafetlerin bile bol gelecek
oynakbasi34 sevgili adaşım benim devamsızlık şansım var ama senin yok bitanemm soya sounu nadiren kullanıyorsan mesele yok yalnız
soya ve türevlerinin birçok hastalığa neden olduğunu okumuştum o yüzden yazdım cecom
soya filizi arada tüketebilirsin ama
inş paylaştığın videoyu haftada bir de olsa yaparsın cecomm
ama cecom anneciğin hakikaten istemeden de olsa kanına giriyor iradeni kullan bitanem hani sen söz vermiştin 3 anne böreği de nesi her kaçamakla başa dönüyorsun cnm benim
ölçüleri yazmanız iyi fikir sevdim bunu enişteme aşıksın cecommm daha ne olsun bak günaydın biel yazmamışsın cnmsın
annesinin ve anneannesinin hatırına git bence cecomm şu herşeyi ben bilirim diyen hatun değilmiydi bu
valla cecom cuma sabahları takım listeleri yoğun oluyor bir de hastane işleri var bu ara cuma akşamı da ünv den hem ev hem sınıf arkadaşım bizde pazara kadar o yüzden cnm benim
mazeret kağıdımı imzalamanı istiyorum devamsızlıktan kalmayayım :) yoksa müsait olsam kk kazan ben kepçe dolaşırım biliyosun
cecom bugünkü menüne gelirsek kahvaltında cimrilik yapma 6-7 ceviz yemelisin zeytini de çoğaltabilirsin tatlı krizlerini engellemesi için kahvaltında ister kuru kayısı ister kuru erik yemelisin ben kuru erik tercih ediyorum
şu büyük kuru eriklerden ama gerçekten acıkmadıysan lütfen leptinini bozma önce 1 batdak su iç bekle
5 hurma çok kuzummm 2 gün gelemedim neler yapmışsın aşkolsun ama kaçamak yapmazsan o mağazalara daha erken gidip istediğin elbiseyi alacaksın cnm benim
@efsax şükür Mervişim bişeyler yiyebilmişsin perşembe günü
500 gr yine vermişsin bu hafta
sihirlikk kuzum balıktan sonra helve yeme şansını neden kulllanmıyorsunki çok güzel bilgiler paylaşmışsın cnm sanırım sassy su da diyorlar bi ara sindi de yapıyordu sanki
tbrk ederim cnm maşallah eve kavuşmanın semeresi 1,7 harikasın karatay diyeti konusundaki fikirlerine katılıyorum hayatımda hiç bu kadar tok
ve sağlıklı kilo vermemiştim 10 yaş gençleştim resmen
ohhh sosyetik mantıları da götürmüşüz afiyetolsun cnm yediğini yaktığın sürece sorun yok
siderolites bitanem moral bozmak yok fakat aç kalarak zayıflayamayız senden de rica ediyorum sadece 1 gün karatay yap
farkı görünce zaten devam edeceksin başaramam diye bir şey yok kuzum tiroid hastaları haşimato hastaları bile karatayla başardılar
ki bu hastalıklarda kilo yavaş gider snein neyin eksikki kitaplarını al oku
facebook sağlıklı yaşıyoruz sayfasını takip et
http://woto.com/oneriler bu linkte yazılanları da oku sonra uygulayıp veremezsen şayet ben burdayım cnm benim
ayrıca d vitaminin düşükse kilo vermen zorlanır bir de omega3 kullanmanı tavsiye ederim
ekimden bu yana ekmek hamur işi vs yemiyorum inan bana eksikliğini duymadım şu an hedefimin altındayım fakat yine yiyemiyorum
ayrıca senin en büyük hatan kahvaltı yapamaman kahvaltı yapmayanlar malesef kilo vermekte zorlanıyor bitanem
makres76 bitanemm 6, takımda olanların menülerine burda tekrar yorum yapmıyorum ama maşallahın var az olsun öz olsun yien gitmiş tbrkler
D daisyishere hoşgeldin bitanemm
Evetttt geçmişi bitirdimmm özlemişim uzun geçmişleri sanırım beyazcanım babaannesinde ve giremiyor inş herşey yolundadır
pazar günü 18:00 e dek bildirimlerimizi yapmayı unutmayalım fıstıklar hepinize kaçamaksız güzel bir haftasonu dilerimm iyi geceler allah rahatlık versinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?