80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün kahvaltı yaptıktan sonra gördüm yazdıklarınızı bugün ekmege elveda deyip karataya merhaba diyorm o zaman :) biraz araştırdım yarından itibaren menülerimi paylaştıkça yönlendirirseniz çok sevinirim gerçi şüphem yok da :) hepinize çok teşekkür ederim

tebrikler canım ozaman tekrar hoşgeldin aramıza.yaşasın karata taş devri sağlıklı beslenmesi diyelim ozaman.
bence sende b12 ve d vitaminini bir ölçtür.gerekirse iğnesini yaptır inan eksikse ve iğne yaptırırsan hızla erirsin direncin kırılır. bu arada menulere yorum yaparız okey ama mutlaka başucu kitabı olarak karatay ın ilk kitabını al ve kimselere verme arada tekrar tekrar oku insan unutuyor çünki. karatay kitabını okumadan olmaz sadece bizim yorumlarımızla okey

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum

Sabah uyanır uyanmaz ailecek güzel bir kahvaltı ettik ve sonra biraz iş yaptım
Bu akşam yine eşimin kuzeni gelecekmiş ( geçen sefer eşim çok geç gelince eşimle fazla vakit geçiremediler )
Hazır eşim de dışarıya bir iş için cıkmışken önce bir sizlere bakayım dedim sonrada çamaşırlar makinede durunca onları asıp kendimi mutfağa atacağım

Eşim akşamlık tavuk pilav yapsana dedi aylardır adam pilav yüzü görmüyor ( ancak bulgur pilavı )
Şimdi kuzenide geleceği için hadi tamam dedim ama ben kesinlikle pilav yemeği düşünmüyorum
Ben kendime akşamlık şöyle güzelce haşlanmış tavuk, yanına bol salata ve 1 kase yoğurt yada cacık hazırlamayı düşünüyorum bozmak yok yola devam

Aslında kalktığımdan beri hafif bir baş ağrısı yaşıyorum ama inşallah birazdan geçerde dilediğim gibi girişirim işlere

Canım yazdıkların için tek tek çok teşekkür ederim
Allah razı olsun uyarıların benim için gerçekten çok değerli
Dediğin gibi biraz daha dikkatli davranıp kahvaltıda cimrilik yapmayacağım artık
Annemler konusunda da kesin kararlıyım eğer hamur işi falan yapacağını söylerse kendime kadar köfte yada tavuk alıp yanına bol salatayla yiyeceğim yada evde hazır sebze yemeğim varsa onu götürürüm
Hem kilo ver diye diye bir hal olurlar hemde her fırsatta baltalarlar beni

Hurmalarıda dediğin gibi bir daha okadar çok yemiyeceğim hatta hiç eve almıyacağım onun yerine kuru kayısı yada erik alırım hem şeker oranı daha düşük hemde en azından bağırsaklarıma destek olur

Dün eşim iş arkadaşının annesi davet etti diye ya sen kızları al git benim ne işim var kadınların arasında dedi ama benim büyük kızda ben sıkılırım gelmem dedi Büyük ihtimal ufaklığıda bırakırım eşimle ablasına ve tek giderim Hem biraz kendime özel vakit geçirmiş olurum hemde kızlar devamlı hadi hadi diyip durmaz
Giderken hatta anannesine ufakta olsa papatya yada benzer sade bir demet çicek götürmeyi düşünüyorum yaşlı kadıncağız sevinsin
Annesinede düşünüyorum evine bir hediye gibi birşeymi alsam yoksa evde çayın yanına birşeymi yapıp götürsem ( benim huyumdur ilk gittiğim eve mutlaka ufakta olsa bir hediye almak isterim, dışardan kurabiye yada pasta gibi birşey alacağımada hafif birşey yapıp götüreyim diye düşünmüştüm siz ne dersiniz )

Canım Ayran detoksu ( en azından benim geçmişte yaptığım şekli )

AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)

KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI

2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR...)

1. ve 2. gün kahvaltı aynı sekıldedır.

sabah saat 09-10 kahvaltı:

1 dilim kepek ekmek,1 haşlanmış yumurta,az mıktarda beyaz peynır,ve domates,salatalık,yeşıllık. (çiğ sebzeler bolca yenebılır)

gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....

yarım yağlı yoğurttan yapılmış toplamda 1.5 lıtre yarım yağlı yoğurttan yapılmış ayranın ıcıne ( ben hazır ayranlada yapmıştım ve aynı etkiyi yapmıştı diyebilirim ) ; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...bu karışım sadece bir günlüktür ertesi gün tekrar aynı ölçüde yapıcaksınız. ayran toplamda 1.5 lt olucak kıvamı size bağlı...

yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...

kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.

2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız

kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır

Bu hafta 1 gun salatalik yaptim haftaya denemem daha saglikli olacak sanirim cok tesekkur ederim

Bugunku menum
kahvalti
1 yumurta
1 domates
3 dilim kizarmis kepek ekmegi(son ekmekler:))
Oglen
yarim porsiyon soganla kavrulmus patates
4 sarma (pismanim )
Aksam
yarim porsiyin kabak kavurma
4 kasik yogurt

spor
leslie 3 mil mekik ve bel hareketleri

Bugunku menum
kahvalti
1 yumurta
1 domates
Oglen
4 sarma (pismanim )
Aksam
4 kasik yogurt

spor

Canım karataya başlıyosun sanırım...Bu menü üzerinden biraz bişeyler söyleyim sana. Ekmeklerin olmadığını zaten biliyorsun.
Öğlen yediğin patates de artık yok patates , bezelye , nohut kısıtlı yiyoruz mumkunse pek yemiyoruz.
Sarma da pirinçli olursa yasak. Çok canın isterse bulgurlu sarabilirsin.
Akşam yemeğinde zayıf olmuş biraz yanına hayvansal protein ekleyebilirsin karatay da.
Unutma karatay beslenme biçimden asla ama asla masadan aç kalkmıyosun doyana kadar yemelisin.
Tabi yemekler ya tereyağ ya zeytinyağıyla(mümkünse soğuk sıkım ama çok pahalı bu ben natürel sızma kullanıyorum ) pişiyor olacak.

Başarılar bol eksiler inşallah
Motive eder seni belki ben 1 ağustos da başladım şuan toplam 6 kilo verdim

Gercekten cok iyi kilo vermissin ya ne bilim hep normal diyetlerden alismisiz ben suan acim mesela biraz light ton baligi var yesemki :)

Ay
Ayni gun baslamisiz bu arada ben kendi cabalarimla iyi vermisim 4 kiloyu :)

Gercekten cok iyi kilo vermissin ya ne bilim hep normal diyetlerden alismisiz ben suan acim mesela biraz light ton baligi var yesemki :)

Artık bugünlük ye ne diyim :)
Karatay da akşam 8 den sonra birşey yemiyorsun sakız bile yok. Zaten acıkmazsın merak etme doğru beslendiğin zaman.
Senin dediğin normal diyetler de malesef hep aç kalarak zayıflamaya çalıştık.
Bu arada klasik karatay kahvaltısını yazayım sana :

2 kayısı kıvamında haşlanmış yumurta , 10 adet zeytin , Avuç içi kadar peynir , Domatesl salatalık yeşillik ne varsa , 1 çay bardağı kavrulmamıs kuruyemiş ( ceviz , fındık , badem)
Bunları yemene rağmen doymazsan ki bitiremeyeceksin bile ama yinede söyleyeyim peyniri domates salatalığı artıabilirsin doymazsan.

Yedim birazcik ton baligi daha 8 olmadiki :)
Cok tesekkur ederim oahvalti icin yarin disarda yapacagim kahvaltiyi yanimda ceviz gotueyi dusunuyorum kahvalti tabagindanda patates ve recelleri cikarttirip +1 yumurta yaparsam super olur :)

kızlar bugün sınavdan çıktım sınav üniversite sınavının 1.si yani ygs nin denemesiymiş 120 soruda 115 net yaptım hocaya sordum nasıl diye eğer sen şuan ki bilginle girsen öğretmenlik garanti ki sen bunun üstüne 4 sene bir lise eğitimi alıcaksın bence sen kendine tıp hukuk gibi bir hedef koy dedi ve peki sen ne isiyosun dedi ben babam gibi kalp damar cerrahı olmak istediğimi söyledim o da boynuz kulağı geçermiş dedi eline telefon aldı önce ne yaptığını anlamadım ankarayı genel merkezi aramış türkiyede 1.000.000 kişide 2.olmuşum harbiden şuan sevinçten içimiçime sığmıyor tabi dedim fazla sevinme kötü bişi olur ki olduda ben daha önce gittiklerimden pantolon alamamıştım okul formasının gelmemişti sınavdan çıkınca annemle gittik 44 bedene kadar olanları gelmiş 46.48.50.52 yi firma yetiştirememiş bende 44 e girdim bel kısmında 4 cm falan bi boşluk kaldı yani önü iliklenmedi Allahtan evde o renk pantolonum vardı artık okulda onu giycem gelene kadar bedenlerini çok küçük yapmışlar hatta ordaki satan kişi ben normalde 36 beden giyiyorum bunların 42 sine girdim dedi
lc waikiki çoğu ilde vardır o yüzden ordan örnek veriyim evdeki o renk olan pantolonum 38 u beden ama baya bi moralim bozuldu artık bugünden itibaren tekrar aranıza dönüyorum hepinizi öpüyorum

Canim oncelijle tebrik ediyorum basarilarinin artarak devam etmesini diliyorum.

zaten oyle ay ben diyete baslayim deyince baslanmiyor.illa bir olumsuzluk goruyorsun artik vermek zorundayim diyorsun ve oyle basliyorsun.ben de buralarda cok yeniyim ama cok pismanim keske daha once katilsaydim araniza ama buna da sukur :)

canım ben katılalı 3 hafta oldu bu hafta izinliydim dersaneden dolayı bana biraz karatayı anlatırmısın bu hafta karatayı denemek istiyorum

İyi akşamlar fıstıklar

rica ederim bitanemmm geçmiş olsun cnm inş bir an önce toparlanırsın

est neslimmm ben sağlığıma kavuştum istiyorumki hepimiz kavuşalım cnm benim faydam oluyorsa ne mutlu

haftada bir tartılman çok iyi olur cnmm karataya başlayacak olmana çok sevindim bu videoyu ben ezberledim kahve yaparken bile yapıyorum pa pa pa bel bölgesinde çok etkili sne böyle bizleirn önerilerini uygularsan kuğu gibi bir gelin olacaksın inan bana kişiye göre değişiyor cnm kaçamak yapmazsan yaşın genç olduğu için bizlerden daha hızlı verebilirsin su programı benim vazgeçilmezim oldu bazen işe dalıp unutabiliyor insan hatta çecremdekiler de alıştı su saatin geldi diye gülüyorlar gezmeye gittiğimde hemen suyum geliyor

gelsin sağlıklı yaşam ve fit bir beden diyelim o zaman elbette yardımcı oluruz cnm benim sen yeter ki paylaş

aleyküm selam cecom rica ederim bitanemmm kahvaltını hakkını vererek yaparsan en az 5-6 saat acıkmazsın kuzummm o yüzden malzemeden çalma bence evde kendine uygun birşeyler yapıp götürmen en doğrusu ama sanırım geç kaldım

Hâlâ internetsiziz buradan da beceremiyorum yazmayi pek. . Umarım en kisa zamanda çözüm bulunur

daisycim inernet sorunu teknik bir arızadan dolayımı cnm inş bir an önce düzelir

Kizlar yarin arkadaslarla disarda kahvalti yapacagiz muhtemelen kahvalti tabagi soyleriz simdi ben karataya gore o kahvalti tabagindan neler yiyebilirim :)

yumurta peynir çeşitleri zeytinler ve salata alabilirsin kuzumm çantana da bir ceviz paketi hazırla minik hatta iki kuru erik veya kuru kayısı koy yeni başladığın için zorlanma esin çok güzel anlatmış

Bugün ki menüm

Sabah : Kkk
Ara : Bir muz , 2 dilim elma
Akşam : Bir sosyete mantısı , Tavuk mantar sote, 2 kaşık bulgur , Salata, Patlıcan biber közlemesi , Ayran (Dün ki misafirden kalan yemekler daha da bitiremedik )

sosyetik mantı bitseydi afiyetolsun cnm

Bugunku menum
kahvalti
1 yumurta
1 domates
Oglen
4 sarma (pismanim )
Aksam
4 kasik yogurt

spor

esinin söyledikleirne ilaveten bundan sonra yemeklerini kavrulmuş yapmamaya çalış cnmm yani klasik yemek yaparız ya yağa soğan doğrayıp kavururuz o iptal çünkü yağ yandığı zaman trans yağa dönüşüyor o yüzden pişirme teknikleri de önemli sebzelerin hepsini çiğden yapmalısın aynen taze fasulye gibi kavurma türü yapacaksan biraz su ekle

karataya başlamadan önce mutlaka beynini resetlemelisin bildiğin herşeyi unut yoksa başarılı olamazsın tatlım ölçü yok gr yok doyana dek yiyoruz tabii sağlıklı besinlerden

maşallah bitanemmm sana allah nazarlardan saklasınnn çok büyük bir başarııı doktorluk sana yakışır bitanemmm hadi inşşş o 44 beden birkaç ay sonra düşecek zaten kalıplar darmış sıkma canını bitanemmm

ben tekrar karatay sayfalarını vereyim

http://woto.com/oneriler

https://tr-tr.facebook.com/ObezliktenKurtul

http://woto.com/karatay-menusu

bu sayfaları incele cnm sağlıklı yaşıyoruz sayfasını ise hergün takip et takıldığın yerler de yine yanındayız kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…