kaldır canım ve süpriz yap kendine sadece cuma okey
canım menun belki bi diyeisyen listesine göre güzel ama biz çogumuz karatay sağlıklı beslenme uygulayınca bi garip geldi. sana bu sayfayı okuyup incelemeni şiddetle tavsiye ederim.özellikle leptin hormonu çalışmadan kilo vermenin mümkün olmadığını anlatan kısmı.kendine cici bak öptüm
link: http://woto.com/oneriler#Öneri 1
switte ne güzel anlatmış.valla hepimizle tek tek uğraştı çok sevaba girdin banum. bende 4 ay önce seni dinlediğime çok memnunum umarım kakulede kendine en azından bişiler katar. ben ve ailem kaçamaklıda olsa karataycıyım asla vazgeçmeyeceğim
canım yumurta yemelisin evet. birde d vitamini ve b12 ne baktır. b12 düşüklüğü moralsizlik ve çöküntü yapabiliyor. gerekirse iğne olur b12 ni yükseltirsin. 500 altındaki b12 iyi değil. doktor 300 lere bile mükemmel diyebiliyor ama asla 500 altına düşmemeli sağlıklı insanda
Evet haftada bir yapinca guzel sonuc alamadim.bugun son kez tartildim 1 haftada 600gr vermistim ama dun 1 gunde 500 gr vermisim motivasyonum artti cumaya kadar tartilmayacagim soz :)
Ayran detoksunu merak ettim salatalik yerine onu yapabilirm nasil yapildigini soylerseniz tabi :)
Pes etmiyorum ama nisan oldugu icin cabuk kilo vermek istiyorum pilatese deduginiz gibi ekimde baslayabilirim simdilik leslie ve mekikle devam edeyim dediginiz gibi paylastiginiz videoyu da deneyecegim
karatayi hic denemedim pek bilginde yok acikcasi herkesde ayni etkiyi gosteriyor mu acaba
dediginiz programi yukledim simdiden 1lt suyu ictim bile :)
Sok diyetlere hayirr diyorum ben de artik nisana kadar verip dugune kadar geri almak var bide o kilolari fazlasiyla :)
Dediklerinizi uygulayacagim boyle yazmaniz beni daha da motive ediyor iyiki varsiniz iyiki gelisim bu topige :)
tebrikler canım ozaman tekrar hoşgeldin aramıza.yaşasın karata taş devri sağlıklı beslenmesi diyelim ozaman.bugün kahvaltı yaptıktan sonra gördüm yazdıklarınızı bugün ekmege elveda deyip karataya merhaba diyorm o zaman :) biraz araştırdım yarından itibaren menülerimi paylaştıkça yönlendirirseniz çok sevinirim gerçi şüphem yok da :) hepinize çok teşekkür ederim
oynakbasi34 sevgili adaşım benim devamsızlık şansım var ama senin yok bitanemm soya sounu nadiren kullanıyorsan mesele yok yalnız
soya ve türevlerinin birçok hastalığa neden olduğunu okumuştum o yüzden yazdım cecom
soya filizi arada tüketebilirsin ama
inş paylaştığın videoyu haftada bir de olsa yaparsın cecomm
ama cecom anneciğin hakikaten istemeden de olsa kanına giriyor iradeni kullan bitanem hani sen söz vermiştin 3 anne böreği de nesi her kaçamakla başa dönüyorsun cnm benim
ölçüleri yazmanız iyi fikir sevdim bunu enişteme aşıksın cecommm daha ne olsun bak günaydın biel yazmamışsın cnmsın
annesinin ve anneannesinin hatırına git bence cecomm şu herşeyi ben bilirim diyen hatun değilmiydi bu
valla cecom cuma sabahları takım listeleri yoğun oluyor bir de hastane işleri var bu ara cuma akşamı da ünv den hem ev hem sınıf arkadaşım bizde pazara kadar o yüzden cnm benim
mazeret kağıdımı imzalamanı istiyorum devamsızlıktan kalmayayım :) yoksa müsait olsam kk kazan ben kepçe dolaşırım biliyosun
cecom bugünkü menüne gelirsek kahvaltında cimrilik yapma 6-7 ceviz yemelisin zeytini de çoğaltabilirsin tatlı krizlerini engellemesi için kahvaltında ister kuru kayısı ister kuru erik yemelisin ben kuru erik tercih ediyorum
şu büyük kuru eriklerden ama gerçekten acıkmadıysan lütfen leptinini bozma önce 1 batdak su iç bekle
5 hurma çok kuzummm 2 gün gelemedim neler yapmışsın aşkolsun ama kaçamak yapmazsan o mağazalara daha erken gidip istediğin elbiseyi alacaksın cnm benim
Evet haftada bir yapinca guzel sonuc alamadim.bugun son kez tartildim 1 haftada 600gr vermistim ama dun 1 gunde 500 gr vermisim motivasyonum artti cumaya kadar tartilmayacagim soz :)
Ayran detoksunu merak ettim salatalik yerine onu yapabilirm nasil yapildigini soylerseniz tabi :)
Pes etmiyorum ama nisan oldugu icin cabuk kilo vermek istiyorum pilatese deduginiz gibi ekimde baslayabilirim simdilik leslie ve mekikle devam edeyim dediginiz gibi paylastiginiz videoyu da deneyecegim
karatayi hic denemedim pek bilginde yok acikcasi herkesde ayni etkiyi gosteriyor mu acaba
Sok diyetlere hayirr diyorum ben de artik nisana kadar verip dugune kadar geri almak var bide o kilolari fazlasiyla :)
Dediklerinizi uygulayacagim boyle yazmaniz beni daha da motive ediyor iyiki varsiniz iyiki gelisim bu topige :)
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum
Sabah uyanır uyanmaz ailecek güzel bir kahvaltı ettik ve sonra biraz iş yaptım
Bu akşam yine eşimin kuzeni gelecekmiş ( geçen sefer eşim çok geç gelince eşimle fazla vakit geçiremediler )
Hazır eşim de dışarıya bir iş için cıkmışken önce bir sizlere bakayım dedimsonrada çamaşırlar makinede durunca onları asıp kendimi mutfağa atacağım
Eşim akşamlık tavuk pilav yapsana dediaylardır adam pilav yüzü görmüyor ( ancak bulgur pilavı )
Şimdi kuzenide geleceği için hadi tamam dedim ama ben kesinlikle pilav yemeği düşünmüyorum
Ben kendime akşamlık şöyle güzelce haşlanmış tavuk, yanına bol salata ve 1 kase yoğurt yada cacık hazırlamayı düşünüyorumbozmak yok yola devam
Aslında kalktığımdan beri hafif bir baş ağrısı yaşıyorum ama inşallah birazdan geçerde dilediğim gibi girişirim işlere
Canım yazdıkların için tek tek çok teşekkür ederim
Allah razı olsun uyarıların benim için gerçekten çok değerli
Dediğin gibi biraz daha dikkatli davranıp kahvaltıda cimrilik yapmayacağım artık
Annemler konusunda da kesin kararlıyım eğer hamur işi falan yapacağını söylerse kendime kadar köfte yada tavuk alıp yanına bol salatayla yiyeceğim yada evde hazır sebze yemeğim varsa onu götürürüm
Hem kilo ver diye diye bir hal olurlar hemde her fırsatta baltalarlar beni
Hurmalarıda dediğin gibi bir daha okadar çok yemiyeceğim hatta hiç eve almıyacağımonun yerine kuru kayısı yada erik alırım hem şeker oranı daha düşük hemde en azından bağırsaklarıma destek olur
Dün eşim iş arkadaşının annesi davet etti diye ya sen kızları al git benim ne işim var kadınların arasında dedi ama benim büyük kızda ben sıkılırım gelmem dediBüyük ihtimal ufaklığıda bırakırım eşimle ablasına ve tek giderim Hem biraz kendime özel vakit geçirmiş olurum hemde kızlar devamlı hadi hadi diyip durmaz
Giderken hatta anannesine ufakta olsa papatya yada benzer sade bir demet çicek götürmeyi düşünüyorumyaşlı kadıncağız sevinsin
Annesinede düşünüyorum evine bir hediye gibi birşeymi alsam yoksa evde çayın yanına birşeymi yapıp götürsem ( benim huyumdur ilk gittiğim eve mutlaka ufakta olsa bir hediye almak isterim, dışardan kurabiye yada pasta gibi birşey alacağımada hafif birşey yapıp götüreyim diye düşünmüştüm siz ne dersiniz)
Canım Ayran detoksu ( en azından benim geçmişte yaptığım şekli )
AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)
KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI
2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR...)
1. ve 2. gün kahvaltı aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,1 haşlanmış yumurta,az mıktarda beyaz peynır,ve domates,salatalık,yeşıllık. (çiğ sebzeler bolca yenebılır)
gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
yarım yağlı yoğurttan yapılmış toplamda 1.5 lıtre yarım yağlı yoğurttan yapılmış ayranın ıcıne ( ben hazır ayranlada yapmıştım ve aynı etkiyi yapmıştı diyebilirim ) ; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...bu karışım sadece bir günlüktür ertesi gün tekrar aynı ölçüde yapıcaksınız. ayran toplamda 1.5 lt olucak kıvamı size bağlı...
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır
Bugunku menum
kahvalti
1 yumurta
1 domates
3 dilim kizarmis kepek ekmegi(son ekmekler:))
Oglen
yarim porsiyon soganla kavrulmus patates
4 sarma (pismanim )
Aksam
yarim porsiyin kabak kavurma
4 kasik yogurt
spor
leslie 3 mil mekik ve bel hareketleri
Gercekten cok iyi kilo vermissin ya ne bilim hep normal diyetlerden alismisiz ben suan acim mesela biraz light ton baligi var yesemki :)Canım karataya başlıyosun sanırım...Bu menü üzerinden biraz bişeyler söyleyim sana. Ekmeklerin olmadığını zaten biliyorsun.
Öğlen yediğin patates de artık yok patates , bezelye , nohut kısıtlı yiyoruz mumkunse pek yemiyoruz.
Sarma da pirinçli olursa yasak. Çok canın isterse bulgurlu sarabilirsin.
Akşam yemeğinde zayıf olmuş biraz yanına hayvansal protein ekleyebilirsin karatay da.
Unutma karatay beslenme biçimden asla ama asla masadan aç kalkmıyosun doyana kadar yemelisin.
Tabi yemekler ya tereyağ ya zeytinyağıyla(mümkünse soğuk sıkım ama çok pahalı bu ben natürel sızma kullanıyorum ) pişiyor olacak.
Başarılar bol eksiler inşallah
Motive eder seni belki ben 1 ağustos da başladım şuan toplam 6 kilo verdim
Ayni gun baslamisiz bu arada ben kendi cabalarimla iyi vermisim 4 kiloyu :)Canım karataya başlıyosun sanırım...Bu menü üzerinden biraz bişeyler söyleyim sana. Ekmeklerin olmadığını zaten biliyorsun.
Öğlen yediğin patates de artık yok patates , bezelye , nohut kısıtlı yiyoruz mumkunse pek yemiyoruz.
Sarma da pirinçli olursa yasak. Çok canın isterse bulgurlu sarabilirsin.
Akşam yemeğinde zayıf olmuş biraz yanına hayvansal protein ekleyebilirsin karatay da.
Unutma karatay beslenme biçimden asla ama asla masadan aç kalkmıyosun doyana kadar yemelisin.
Tabi yemekler ya tereyağ ya zeytinyağıyla(mümkünse soğuk sıkım ama çok pahalı bu ben natürel sızma kullanıyorum ) pişiyor olacak.
Başarılar bol eksiler inşallah
Motive eder seni belki ben 1 ağustos da başladım şuan toplam 6 kilo verdim
Gercekten cok iyi kilo vermissin ya ne bilim hep normal diyetlerden alismisiz ben suan acim mesela biraz light ton baligi var yesemki :)
Yedim birazcik ton baligi daha 8 olmadiki :)Artık bugünlük ye ne diyim :)
Karatay da akşam 8 den sonra birşey yemiyorsun sakız bile yok. Zaten acıkmazsın merak etme doğru beslendiğin zaman.
Senin dediğin normal diyetler de malesef hep aç kalarak zayıflamaya çalıştık.
Bu arada klasik karatay kahvaltısını yazayım sana :
2 kayısı kıvamında haşlanmış yumurta , 10 adet zeytin , Avuç içi kadar peynir , Domatesl salatalık yeşillik ne varsa , 1 çay bardağı kavrulmamıs kuruyemiş ( ceviz , fındık , badem)
Bunları yemene rağmen doymazsan ki bitiremeyeceksin bile ama yinede söyleyeyim peyniri domates salatalığı artıabilirsin doymazsan.
Canim oncelijle tebrik ediyorum basarilarinin artarak devam etmesini diliyorum.
zaten oyle ay ben diyete baslayim deyince baslanmiyor.illa bir olumsuzluk goruyorsun artik vermek zorundayim diyorsun ve oyle basliyorsun.ben de buralarda cok yeniyim ama cok pismanim keske daha once katilsaydim araniza ama buna da sukur :)
Çok teşekkür ederim Sweetdimple. Ne güzel ya tek tek herkes için bir şeyler yazmışsın.emeğine sağlık. Evet haklısın yumurta yemem lazım ama son günlerde enerjim moralim çok düşük hastalıktan ve bugün inan toparlanmam lazım toparlanamıyorum.moralim çok bozuk ya
switte ne güzel anlatmış.valla hepimizle tek tek uğraştı çok sevaba girdin banum. bende 4 ay önce seni dinlediğime çok memnunum umarım kakulede kendine en azından bişiler katar. ben ve ailem kaçamaklıda olsa karataycıyım asla vazgeçmeyeceğim
canım yumurta yemelisin evet. birde d vitamini ve b12 ne baktır. b12 düşüklüğü moralsizlik ve çöküntü yapabiliyor. gerekirse iğne olur b12 ni yükseltirsin. 500 altındaki b12 iyi değil. doktor 300 lere bile mükemmel diyebiliyor ama asla 500 altına düşmemeli sağlıklı insanda
bugün kahvaltı yaptıktan sonra gördüm yazdıklarınızı bugün ekmege elveda deyip karataya merhaba diyorm o zaman :) biraz araştırdım yarından itibaren menülerimi paylaştıkça yönlendirirseniz çok sevinirim gerçi şüphem yok da :) hepinize çok teşekkür ederim
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum
Sabah uyanır uyanmaz ailecek güzel bir kahvaltı ettik ve sonra biraz iş yaptım
Bu akşam yine eşimin kuzeni gelecekmiş ( geçen sefer eşim çok geç gelince eşimle fazla vakit geçiremediler )
Hazır eşim de dışarıya bir iş için cıkmışken önce bir sizlere bakayım dedimsonrada çamaşırlar makinede durunca onları asıp kendimi mutfağa atacağım
Eşim akşamlık tavuk pilav yapsana dediaylardır adam pilav yüzü görmüyor ( ancak bulgur pilavı )
Şimdi kuzenide geleceği için hadi tamam dedim ama ben kesinlikle pilav yemeği düşünmüyorum
Ben kendime akşamlık şöyle güzelce haşlanmış tavuk, yanına bol salata ve 1 kase yoğurt yada cacık hazırlamayı düşünüyorumbozmak yok yola devam
Aslında kalktığımdan beri hafif bir baş ağrısı yaşıyorum ama inşallah birazdan geçerde dilediğim gibi girişirim işlere
Canım yazdıkların için tek tek çok teşekkür ederim
Allah razı olsun uyarıların benim için gerçekten çok değerli
Dediğin gibi biraz daha dikkatli davranıp kahvaltıda cimrilik yapmayacağım artık
Annemler konusunda da kesin kararlıyım eğer hamur işi falan yapacağını söylerse kendime kadar köfte yada tavuk alıp yanına bol salatayla yiyeceğim yada evde hazır sebze yemeğim varsa onu götürürüm
Hem kilo ver diye diye bir hal olurlar hemde her fırsatta baltalarlar beni
Hurmalarıda dediğin gibi bir daha okadar çok yemiyeceğim hatta hiç eve almıyacağımonun yerine kuru kayısı yada erik alırım hem şeker oranı daha düşük hemde en azından bağırsaklarıma destek olur
Dün eşim iş arkadaşının annesi davet etti diye ya sen kızları al git benim ne işim var kadınların arasında dedi ama benim büyük kızda ben sıkılırım gelmem dediBüyük ihtimal ufaklığıda bırakırım eşimle ablasına ve tek giderim Hem biraz kendime özel vakit geçirmiş olurum hemde kızlar devamlı hadi hadi diyip durmaz
Giderken hatta anannesine ufakta olsa papatya yada benzer sade bir demet çicek götürmeyi düşünüyorumyaşlı kadıncağız sevinsin
Annesinede düşünüyorum evine bir hediye gibi birşeymi alsam yoksa evde çayın yanına birşeymi yapıp götürsem ( benim huyumdur ilk gittiğim eve mutlaka ufakta olsa bir hediye almak isterim, dışardan kurabiye yada pasta gibi birşey alacağımada hafif birşey yapıp götüreyim diye düşünmüştüm siz ne dersiniz)
Canım Ayran detoksu ( en azından benim geçmişte yaptığım şekli )
AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)
KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI
2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR...)
1. ve 2. gün kahvaltı aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,1 haşlanmış yumurta,az mıktarda beyaz peynır,ve domates,salatalık,yeşıllık. (çiğ sebzeler bolca yenebılır)
gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
yarım yağlı yoğurttan yapılmış toplamda 1.5 lıtre yarım yağlı yoğurttan yapılmış ayranın ıcıne ( ben hazır ayranlada yapmıştım ve aynı etkiyi yapmıştı diyebilirim ) ; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...bu karışım sadece bir günlüktür ertesi gün tekrar aynı ölçüde yapıcaksınız. ayran toplamda 1.5 lt olucak kıvamı size bağlı...
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır
Hâlâ internetsizizburadan da beceremiyorum yazmayi pek. . Umarım en kisa zamanda çözüm bulunur
Kizlar yarin arkadaslarla disarda kahvalti yapacagiz muhtemelen kahvalti tabagi soyleriz simdi ben karataya gore o kahvalti tabagindan neler yiyebilirim :)
Bugün ki menüm
Sabah : Kkk
Ara : Bir muz , 2 dilim elma
Akşam : Bir sosyete mantısı , Tavuk mantar sote, 2 kaşık bulgur , Salata, Patlıcan biber közlemesi , Ayran (Dün ki misafirden kalan yemekler daha da bitiremedik )
Bugunku menum
kahvalti
1 yumurta
1 domates
3 dilim kizarmis kepek ekmegi(son ekmekler:))
Oglen
yarim porsiyon soganla kavrulmus patates
4 sarma (pismanim )
Aksam
yarim porsiyin kabak kavurma
4 kasik yogurt
spor
leslie 3 mil mekik ve bel hareketleri
Gercekten cok iyi kilo vermissin ya ne bilim hep normal diyetlerden alismisiz ben suan acim mesela biraz light ton baligi var yesemki :)
maşallah bitanemmm sanakızlar bugün sınavdan çıktım sınav üniversite sınavının 1.si yani ygs nin denemesiymiş 120 soruda 115 net yaptım hocaya sordum nasıl diye eğer sen şuan ki bilginle girsen öğretmenlik garanti ki sen bunun üstüne 4 sene bir lise eğitimi alıcaksın bence sen kendine tıp hukuk gibi bir hedef koy dedi ve peki sen ne isiyosun dedi ben babam gibi kalp damar cerrahı olmak istediğimi söyledim o da boynuz kulağı geçermiş dedi eline telefon aldı önce ne yaptığını anlamadım ankarayı genel merkezi aramış türkiyede 1.000.000 kişide 2.olmuşum harbiden şuan sevinçten içimiçime sığmıyor tabi dedim fazla sevinme kötü bişi olur ki olduda ben daha önce gittiklerimden pantolon alamamıştım okul formasının gelmemişti sınavdan çıkınca annemle gittik 44 bedene kadar olanları gelmiş 46.48.50.52 yi firma yetiştirememişbende 44 e girdim bel kısmında 4 cm falan bi boşluk kaldı yani önü iliklenmedi Allahtan evde o renk pantolonum vardı artık okulda onu giycem gelene kadar bedenlerini çok küçük yapmışlar hatta ordaki satan kişi ben normalde 36 beden giyiyorum bunların 42 sine girdim dedi
lc waikiki çoğu ilde vardır o yüzden ordan örnek veriyim evdeki o renk olan pantolonum 38 u beden ama baya bi moralim bozulduartık bugünden itibaren tekrar aranıza dönüyorum hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?