İyi akşamlar fıstıklar
rica ederim bitanemmmgeçmiş olsun cnm inş bir an önce toparlanırsın
est neslimmm ben sağlığıma kavuştum istiyorumki hepimiz kavuşalım cnm benim faydam oluyorsa ne mutlu
haftada bir tartılman çok iyi olur cnmm karataya başlayacak olmana çok sevindimbu videoyu ben ezberledim kahve yaparken bile yapıyorum pa pa pa bel bölgesinde çok etkili sne böyle bizleirn önerilerini uygularsan kuğu gibi bir gelin olacaksın inan bana kişiye göre değişiyor cnm kaçamak yapmazsan yaşın genç olduğu için bizlerden daha hızlı verebilirsin su programı benim vazgeçilmezim oldu bazen işe dalıp unutabiliyor insan hatta çecremdekiler de alıştı su saatin geldi diye gülüyorlar gezmeye gittiğimde hemen suyum geliyor
gelsin sağlıklı yaşam ve fit bir beden diyelim o zamanelbette yardımcı oluruz cnm benim sen yeter ki paylaş
aleyküm selam cecom rica ederim bitanemmm kahvaltını hakkını vererek yaparsan en az 5-6 saat acıkmazsın kuzummm o yüzden malzemeden çalmabence evde kendine uygun birşeyler yapıp götürmen en doğrusu ama sanırım geç kaldım
daisycim inernet sorunu teknik bir arızadan dolayımı cnminş bir an önce düzelir
yumurta peynir çeşitleri zeytinler ve salata alabilirsin kuzumm çantana da bir ceviz paketi hazırla minik hatta iki kuru erik veya kuru kayısı koy yeni başladığın için zorlanma esin çok güzel anlatmış
sosyetik mantı bitseydiafiyetolsun cnm
esinin söyledikleirne ilaveten bundan sonra yemeklerini kavrulmuş yapmamaya çalış cnmm yani klasik yemek yaparız ya yağa soğan doğrayıp kavururuz o iptal çünkü yağ yandığı zaman trans yağa dönüşüyor o yüzden pişirme teknikleri de önemli sebzelerin hepsini çiğden yapmalısın aynen taze fasulye gibi kavurma türü yapacaksan biraz su ekle
karataya başlamadan önce mutlaka beynini resetlemelisin bildiğin herşeyi unut yoksa başarılı olamazsın tatlım ölçü yok gr yok doyana dek yiyoruz tabii sağlıklı besinlerden
maşallah bitanemmm sanaallah nazarlardan saklasınnn çok büyük bir başarııı doktorluk sana yakışır bitanemmm hadi inşşş o 44 beden birkaç ay sonra düşecek zaten kalıplar darmış sıkma canını bitanemmm
ben tekrar karatay sayfalarını vereyim
http://woto.com/oneriler
https://tr-tr.facebook.com/ObezliktenKurtul
http://woto.com/karatay-menusu
bu sayfaları incele cnm sağlıklı yaşıyoruz sayfasını ise hergün takip et takıldığın yerler de yine yanındayız kuzum
Cok tesekkur ederim tekrar onerileriniz icin :) ben degil siz resetlediniz beynimi :)
Benim de aklima gelmisti ceviz ama tavsiye etmenize sevindim yarin ilk karatay gunum bana bol sans :)
Bu arada ben bugun 3lt su ictim inanamadim kendime :) cooook tesekkurler :)
Eve zor yetistim diyebilir bugun :) evde oldugum zamanlar yapabilirim isbyerinde zor olur ama.meyveyle aram pek yok hic yemesem aramam sadece bagirsaklari calistirmasi icin incir falan yedim son gunlerde ama sabah kuru kayisi yemeyi dusunuyorum hundan sonra
bol şans cnmm 3 lt su süper sadece wc biraz sorun oluyor gerçiidrar rengin ne kadar açık renk olursa o kadar iyi bitanemm ayrıca içtiğin suya limon eklersen alkali hale getirmiş olursun
meyve düşkünü isen meyveni kahvaltıda yiyebilirsin g.i si düşük olanlardan 15,00 ten sonra asla meyve yememeye çalış cnm hatta çok canın çekmediği sürece meyve yemeyi iptal et ben başlarda yiyordum fakat kilo vermeyi yavaşlatıyor hedefime ulaştıktan sonra yemeye başladım ya kahvaltıda ya da spor öncesi kefirle birlikte
Eve zor yetistim diyebilir bugun :) evde oldugum zamanlar yapabilirim isbyerinde zor olur ama.meyveyle aram pek yok hic yemesem aramam sadece bagirsaklari calistirmasi icin incir falan yedim son gunlerde ama sabah kuru kayisi yemeyi dusunuyorum hundan sonra
canim sabah ben kahvaltidan onbes dakka once ikikuru kayisi yiyip uzerine su iciyorum sonra kahvaltimi yapiyorum hic vakit kaybetmeden de kahvemi iciyorum sonra hooop wc yekabizlik da tartida.moral bozar ayrica yagi yeterli yemezsende sorun yasarsin artik ayy yagi cok olmus demek yok bol bol zeytinyagi ve tereyagi
Sweetimmmm sosyete mantisindan bisey olmaz canim heralde.
ucgen yufka minicik icinde kiyma sogan var firinda kizariyo sonra sicak su da haslaniyo ustune tereyag sos sarimsakli yogurt bana zararsiz gibi geldiama bitti artik bugun
Turk kahvesi mi iciyorsunuz? Benim aklima takilan bir sey daha var karatay diyetiyle ilgili ben aksam 8de eve geliyorum yani evde sadece kahvalti yapacagim.is yerinde pisen yemekler ise aycicek yagi ile pisiyor simdi onlardan da mi yiyemeyecegim ben
Is yerinde yemeyim yani oyle mi cok zor olacak benim icin onu orda isitip yenek de cok zor ayrica biz cocuklarla beraber yemek yiyoruz onlarin yaninda baska bir sey yemem de olmaz pfff bu hic iyi olmadi
türk kahvesini yanında kuru erik yiyeceksem hemen kahvaltıdan sonra içiyorum cnm şekersiz tabii
şekersiz olmak kaydıyla gün içinde istediğin saatte içebilirsin bu sorun tüm çalışan arkadaşlarımızın sorunu şayet evden götürebilme şansın varsa götürebilirsen süper olur tatlım karatayla birlikte eski sefertasları en parlak günlerine döndü çalışan arkadaşlarımız öyle yapıyor cnm
Is yerinde yemeyim yani oyle mi cok zor olacak benim icin onu orda isitip yenek de cok zor ayrica biz cocuklarla beraber yemek yiyoruz onlarin yaninda baska bir sey yemem de olmaz pfff bu hic iyi olmadi
Kizlar yarin arkadaslarla disarda kahvalti yapacagiz muhtemelen kahvalti tabagi soyleriz simdi ben karataya gore o kahvalti tabagindan neler yiyebilirim :)
kızlar bugün sınavdan çıktım sınav üniversite sınavının 1.si yani ygs nin denemesiymiş 120 soruda 115 net yaptım hocaya sordum nasıl diye eğer sen şuan ki bilginle girsen öğretmenlik garanti ki sen bunun üstüne 4 sene bir lise eğitimi alıcaksın bence sen kendine tıp hukuk gibi bir hedef koy dedi ve peki sen ne isiyosun dedi ben babam gibi kalp damar cerrahı olmak istediğimi söyledim o da boynuz kulağı geçermiş dedi eline telefon aldı önce ne yaptığını anlamadım ankarayı genel merkezi aramış türkiyede 1.000.000 kişide 2.olmuşum harbiden şuan sevinçten içimiçime sığmıyor tabi dedim fazla sevinme kötü bişi olur ki olduda ben daha önce gittiklerimden pantolon alamamıştım okul formasının gelmemişti sınavdan çıkınca annemle gittik 44 bedene kadar olanları gelmiş 46.48.50.52 yi firma yetiştirememişbende 44 e girdim bel kısmında 4 cm falan bi boşluk kaldı yani önü iliklenmedi Allahtan evde o renk pantolonum vardı artık okulda onu giycem gelene kadar bedenlerini çok küçük yapmışlar hatta ordaki satan kişi ben normalde 36 beden giyiyorum bunların 42 sine girdim dedi
lc waikiki çoğu ilde vardır o yüzden ordan örnek veriyim evdeki o renk olan pantolonum 38 u beden ama baya bi moralim bozulduartık bugünden itibaren tekrar aranıza dönüyorum hepinizi öpüyorum
zeytinyağlı yemekler veya salata türü yaparsan ısıtmana gerek kalmaz cnmm ne varki hem örnek olursun
inan bana çalışan karataycıların hepsi aynı durumda sağlığından önemli birşey varmı
Insallah dediginiz gibi oliSweetdimple .!.:Hoşgeldin cecommmmm
kesinlikle değer kakulecim hem ilerde hastalanma riskini ortadan kaldıracaksın hem fit olacaksın daha ne olsun
Harikasın güzelim Rabbim nazarlardan saklasın...Aminnnnnnnnn
İnan çok sevindim sınav sonucuna
Rabbim bizim evlatlarımızada güzel dereceler almayı nasip etsin ...Aminnnnn
Eminim baban ve annen seninle çok gurur duyuyorlardırHelal olsun onlarada senin gibi pırlanta yetiştirmişler
Rabbim bahtını açık etsin canım .... Eminim çok güzel yerlere geleceksin sen bu azimle ama önce şu bir kaç kilo fazlalıktan kurtulalım el birliği ile dimi
Hoşgeldin cecommmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?