80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Cok tesekkur ederim tekrar onerileriniz icin :) ben degil siz resetlediniz beynimi :)
Benim de aklima gelmisti ceviz ama tavsiye etmenize sevindim yarin ilk karatay gunum bana bol sans :)
Bu arada ben bugun 3lt su ictim inanamadim kendime :) cooook tesekkurler :)

bol şans cnmm 3 lt su süper sadece wc biraz sorun oluyor gerçi idrar rengin ne kadar açık renk olursa o kadar iyi bitanemm ayrıca içtiğin suya limon eklersen alkali hale getirmiş olursun

meyve düşkünü isen meyveni kahvaltıda yiyebilirsin g.i si düşük olanlardan 15,00 ten sonra asla meyve yememeye çalış cnm hatta çok canın çekmediği sürece meyve yemeyi iptal et ben başlarda yiyordum fakat kilo vermeyi yavaşlatıyor hedefime ulaştıktan sonra yemeye başladım ya kahvaltıda ya da spor öncesi kefirle birlikte

Eve zor yetistim diyebilir bugun :) evde oldugum zamanlar yapabilirim isbyerinde zor olur ama.meyveyle aram pek yok hic yemesem aramam sadece bagirsaklari calistirmasi icin incir falan yedim son gunlerde ama sabah kuru kayisi yemeyi dusunuyorum hundan sonra

canim sabah ben kahvaltidan onbes dakka once ikikuru kayisi yiyip uzerine su iciyorum sonra kahvaltimi yapiyorum hic vakit kaybetmeden de kahvemi iciyorum sonra hooop wc ye kabizlik da tartida.moral bozar ayrica yagi yeterli yemezsende sorun yasarsin artik ayy yagi cok olmus demek yok bol bol zeytinyagi ve tereyagi

Turk kahvesi mi iciyorsunuz? Benim aklima takilan bir sey daha var karatay diyetiyle ilgili ben aksam 8de eve geliyorum yani evde sadece kahvalti yapacagim.is yerinde pisen yemekler ise aycicek yagi ile pisiyor simdi onlardan da mi yiyemeyecegim ben

Sweetimmmm sosyete mantisindan bisey olmaz canim heralde.
ucgen yufka minicik icinde kiyma sogan var firinda kizariyo sonra sicak su da haslaniyo ustune tereyag sos sarimsakli yogurt bana zararsiz gibi geldi ama bitti artik bugun

gelmez tabiii esincimmmm bide hamuru olmasaydı süper olurdu off oyle güzel de anlatmışsınki ben bir ara karatay mantısı yapmıştımm mantısızlıktan gözüm dönünce irmik yumurta ve ince bulgur ve biraz kıymayla hamur yapmıştım içine kıyma koyup haşlamıştım içli köfte mantı arası bişey olmuştu

Turk kahvesi mi iciyorsunuz? Benim aklima takilan bir sey daha var karatay diyetiyle ilgili ben aksam 8de eve geliyorum yani evde sadece kahvalti yapacagim.is yerinde pisen yemekler ise aycicek yagi ile pisiyor simdi onlardan da mi yiyemeyecegim ben

türk kahvesini yanında kuru erik yiyeceksem hemen kahvaltıdan sonra içiyorum cnm şekersiz tabii

şekersiz olmak kaydıyla gün içinde istediğin saatte içebilirsin bu sorun tüm çalışan arkadaşlarımızın sorunu şayet evden götürebilme şansın varsa götürebilirsen süper olur tatlım karatayla birlikte eski sefertasları en parlak günlerine döndü çalışan arkadaşlarımız öyle yapıyor cnm

Bu arada bugün kimse bildirim yapmamış yarını mı bekliyorsunuz şekerler listede birinci olmak için yoksa

Is yerinde yemeyim yani oyle mi cok zor olacak benim icin onu orda isitip yenek de cok zor ayrica biz cocuklarla beraber yemek yiyoruz onlarin yaninda baska bir sey yemem de olmaz pfff bu hic iyi olmadi

Is yerinde yemeyim yani oyle mi cok zor olacak benim icin onu orda isitip yenek de cok zor ayrica biz cocuklarla beraber yemek yiyoruz onlarin yaninda baska bir sey yemem de olmaz pfff bu hic iyi olmadi

zeytinyağlı yemekler veya salata türü yaparsan ısıtmana gerek kalmaz cnmm ne varki hem örnek olursun

inan bana çalışan karataycıların hepsi aynı durumda sağlığından önemli birşey varmı

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Şu an evi görmenizi isterdim
Eşimin kuzeni bugün gelicek diye evin işlerini iyice bitirdim olurda yatıya kalırsa hazırlıklı olayım hemde daha rahat onunla ilgilenelim diye Akşam yemeğine bizdeydi tabi ve şu anda eşim ve kuzen oyun konsolunda maç yapıyorlar tabi öyle sessiz sakin değil hani iki yaramaz küçük çocuk gibi birbirlerine sataşarak ve şakalaşarak

Kızımda arkadaşlarını dizi izlemeye çağırmıştı onlarda odadan salona geçtiler ille hep beraber Jenga oynayalım diye hadi çok istiyorlar diye eşim ve kuzende maça ara verip bizlerle Jenga oynadılar Tabi baya bir gırgır şamata oldu hatta en son baktım bunlar yeter demeyecek hadi siz bensiz devam edin dedim kaçtım

Şu anda bir yandan o düşen tahtaların sesleri bir yandan Tvdeki oyunun maç sesleri
Başım şişti aslına ama bir yandanda cıvıl cıvıl oluncada hoşuma gidiyor

Kizlar yarin arkadaslarla disarda kahvalti yapacagiz muhtemelen kahvalti tabagi soyleriz simdi ben karataya gore o kahvalti tabagindan neler yiyebilirim :)

Hadi hayırlı olsun canım
İnşallah sende Karatayla çok güzel eksiler görürsün ve hedefine sağlıkla kavuşursun
Yarın şarküteri ürünlerindende uzak durmaya çalış varsa Füme et yiyebilirsin yada çok canın istersede sadece 1 parça tadımlık olsun
Adaşım Sweetdimple zaten sana yardımcı olacak bütün linkleri atmış onları iyice incele
Bu arada kahvaltıda melemen de yiyebilirsin eğer yumurtayı sade yiyemem dersen hem daha doyurucu olur.

Harikasın güzelim Rabbim nazarlardan saklasın...Aminnnnnnnnn
İnan çok sevindim sınav sonucuna
Rabbim bizim evlatlarımızada güzel dereceler almayı nasip etsin ...Aminnnnn
Eminim baban ve annen seninle çok gurur duyuyorlardır Helal olsun onlarada senin gibi pırlanta yetiştirmişler
Rabbim bahtını açık etsin canım .... Eminim çok güzel yerlere geleceksin sen bu azimle ama önce şu bir kaç kilo fazlalıktan kurtulalım el birliği ile dimi

Oyle yok tabi tasiyacagiz baska yolu yok zor olacak ama zayiflamaya deger

çok teşekkür ederim .inşallah kilolarıda hallederiz .şu size göre bedenimiz kalmadı diyen satış elemanlarınıda

Hemen bende aklımdayken menümü bildireyim hemide resimli

Gün içinde 1 şekersiz sütlü kahve, 2 litre su ve 2 adet şekersiz çay içtim
Sanırım önümüzdeki hafta regl olacağım bugün inanılmaz şiş hissediyorum kendimi neyse oda geçer nasılsa aynen devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…