Turk kahvesi mi iciyorsunuz? Benim aklima takilan bir sey daha var karatay diyetiyle ilgili ben aksam 8de eve geliyorum yani evde sadece kahvalti yapacagim.is yerinde pisen yemekler ise aycicek yagi ile pisiyor simdi onlardan da mi yiyemeyecegim ben
gelmez tabiii esincimmmm bide hamuru olmasaydı süper olurdu off oyle güzel de anlatmışsınkiben bir ara karatay mantısı yapmıştımm mantısızlıktan gözüm dönünce irmik yumurta ve ince bulgur ve biraz kıymayla hamur yapmıştım içine kıyma koyup haşlamıştım içli köfte mantı arası bişey olmuştu
bugünkü menüm
Sabah kk kahvaltısı avakado
Ogle az taz fasulye 2 çatal kiymali makarna
Akşam
ciğer kavurma,
sonrasında 2 dlm yaş pasta (
spor
35dk yürüyüş,
Yarın ceza sporları mi çekerim sabahtan akşam mekik
Hemen bende aklımdayken menümü bildireyimhemide resimli
Eki Görüntüle 1242686 Eki Görüntüle 1242687
Gün içinde 1 şekersiz sütlü kahve, 2 litre su ve 2 adet şekersiz çay içtim
Sanırım önümüzdeki hafta regl olacağımbugün inanılmaz şiş hissediyorum kendimi neyse oda geçer nasılsa aynen devam
Ay canım evde tadilat var işe de gidemedim çok yorgun ve stresliyim kaç gündür karatay diyetini araştırıyorum başlayıp bozmalardan korkuyorum kitabı da alamadım henüz, bana bu diyetin net kurallarını anlatabilirseniz çok sevinirim bir de bir arkadaşım diyetisyen listesi ile 15 kilo verdi onun doktoru bu diyetin sağlıksız olduğunu söylemiş şaşırdımbende ekmeksiz pilavsiz yapamazdim ama inan yemedigin zaman caninda istemeyecek yedikce canin istiyo onlari cunku bagimlilik yapiyolar. simdi zayiflamam bitse bile ekmek yemem diye dusunuuorum
Insallah dediginiz gibi oli
Ay canım evde tadilat var işe de gidemedim çok yorgun ve stresliyim kaç gündür karatay diyetini araştırıyorum başlayıp bozmalardan korkuyorum kitabı da alamadım henüz, bana bu diyetin net kurallarını anlatabilirseniz çok sevinirim bir de bir arkadaşım diyetisyen listesi ile 15 kilo verdi onun doktoru bu diyetin sağlıksız olduğunu söylemiş şaşırdım
Hoşbulduk canım
Nasıl geçti bugün günün
afiyetolsun cecommm ama şarküteri ürünleri cıs kuzummHemen bende aklımdayken menümü bildireyimhemide resimli
Eki Görüntüle 1242686 Eki Görüntüle 1242687
Gün içinde 1 şekersiz sütlü kahve, 2 litre su ve 2 adet şekersiz çay içtim
Sanırım önümüzdeki hafta regl olacağımbugün inanılmaz şiş hissediyorum kendimi neyse oda geçer nasılsa aynen devam
Canım Sweetin dediği gibi taşımalısın yoksa bi anlamı olmaz.
Farkı da şu ayçicek yağı yendiğinde vucütta depolanır. Diğerleri ise depolanmaz ve zayıflamana yardımcı olur.
Hamur minnacık vardı amaSigara böreği gibi düşün )
Pasta mıııı
Canıım bende regl olcam sanırım yaklaştı tarih olarak zaten de şişmiş hissediyorum kendimi.
Kızlar. Cuma menüm sabah 1 tost akşam tavuklu salata ve 4 adet pirzola, cımartesi sabah süt 1 bardak akşam ev yapımı hamburger bana yardımcı olun kızlar yarın bir başlangıç yapmayalım , bir de bu cuma takımlarında karatay yasak mı?
Başlangıç kilo : 86 kg
Başlangıç tarih : 1 mart 2014
Geçen pazar kilo : 67.9 kg
Bu pazar kilo : 66.7 kg
Giden : 1.2 kg
Kızlar bir üstteki mesajda karatay sağlıklı beslenmesini detaylı açıklamaya çalıştım inşallah işinize yarar. Tamamını okursanız faydalı olacaktır
tbrkler cnmmm çok güzel gitmiş bu hafta pastaya rağmennn
Özür cecom sen yazdığında ben çıkmıştım leptini kaçırmamak lazım malumdün güzeldi bitanemm annemi alıp arkadaşımla birlikte hem alışveriş hem gezme turladık annem açısından iyi oldu cnmm
afiyetolsun cecommm ama şarküteri ürünleri cıs kuzummsuyunu biraz daha artırabilirsen harika olur bitanemm
Peki tatlım kapadım gözümü o zaman
sen karar verdikten sonra elbette yardımcı oluruz cnmm karatay yapmasan bile yeterki sağlıklı beslen cnm benim fakat genelleme yapmak istemem fakat diyetisyenlere inancım kalmadı benim neden dersen annem şeker hastası böbrek kalp yetmezliği var ve beslenmesi çok önemli diyetisyenin verdiği listede 10 dilim ekmek var bunun yanında yeşil sebzeler böbrek için çünkü potasyumlu yasak fakat liste yeşil dolu belki onlar da haklı çalışma saatleri çok zor ama bence kendimiz kendimizin doktoru olmalıyız o diyetisyen listelerini uygulasaydım annem çoktan diyalize başlardı 2 sene içinde girersn demişlerdi zaten 8 senedir çok şükür beslenmesine dikkat ederek idare ediyor
konuyu nerden nereye getirdim kusurabakma eminim bugüne kadar pek çok diyet denemişsindir sadece 1 hafta karatay diyetini dene kendini nasıl hissedeceğine bak memnun kalmazsan bırakırsın cnm benm
bu arada takımlarda sağlıklı beslenildiği sürece herhangi bir diyet zorunluluğu yok kuzum
tbrkler cnmmm çok güzel gitmiş bu hafta pastaya rağmennn
esincim ellerine sağlık bitanemmmm
slm kızlar kp leri yolcu ettim. her ziyaretlerinin sonrası olduğu gibi evi kırklamaya başladım. allahım nasıl kötü durumda evim anlatamam. onlar varken çocuklara yapmayın etmeyin diyemedim onlarda bildiklerini okudular resmen. dün okul alış verişi ev alış verişi yaptık hazır eşim evdeyken. öğleden sonra da çocukları parka götürelim dedik ama her yer hafta sonu münasebetiyle tıklım tıklımdı. biz de eve geldik. ilk önce çocuklara güzel bir çizgi film açtık izlediler. yatın kmutunu verdikten sonra bu seferde kendimize malafiz isimli filmi açtık ve izledik. çooook güzel bir filmmiş tavsiye ederim. tabi o sırada çocuların yorganları benim yatak örtüm çamaşırlar derken makina gece 2 ye kadar beş kere çalıştı. sonra nasıl baygın düşmüşsem sabah zor ayıktım. dila ağlıyor niye ağladığını bile anlamıyordum. niyesi varmı açıkmış be kadın kalksana dedim sonra kendi kendime. kalkıp işlere kaldığım yerden devam ediyorum. sıla da ateşleniyor dünden beri. anlayacağınız okul öncesi iki ayağım bir papuca girdi. bu gün akşam edebilirsem ne mutlu bana
Üye
Yeni
Menum
Kalkınca çörek otu ve keten tohumu öğütüp yuttum ve bir br kefir ictim
Sabah haşlama yumurta ve koz domates salatalık ceviz peynir zeytin ve 1 dlm ballı tereyağı ekmek
Öğlen ; Şehriye corba
Akşam ;ciğer kavurma ve Menemen 2 kaşık makarna
Spor yok
Takviyeler; q enzim q 10
Ve Omega 3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?