- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Canim Omega yi kullanmak için test lazım degilki zaten yeterince alamıyorum. Çocuklarda kullanıyorum ben. Q enzim antioksidan kullandığım beri daha dincim 3. Pakete başladım. D vitamn ve b12 olcturdum onlardan iğne yaptırıyor um periodik olarakSen kullanıyosun demek omega 3 :) Ben bi türlü anlamadım kullanış biçimini antioksidan bilmem ne ıvır zıvır bişeyleri var ya. Ayrıca harhangi bi test yaptırdınmı yok eczanede normal satılıyormu? Ben kullanmayı düşünmüştüm ama biraz pahalı gibi hepsi.
Aklı almayan anlamayan Dr ler sağlıksız yaftasiyla yitirir halbuki Karatay hakkında fikri bile yok tür emin ol. Ama sakın kitabı alıp okuyup ozumsemeden başlama aslaaa kuralı yok kuralı sensin menülerini sen belirleyeceksin o yüzden okumadan kulaktan dolma asla onermiyorum ben eminim kaptan da bole söyleyecekAy canım evde tadilat var işe de gidemedim çok yorgun ve stresliyim kaç gündür karatay diyetini araştırıyorum başlayıp bozmalardan korkuyorum kitabı da alamadım henüz, bana bu diyetin net kurallarını anlatabilirseniz çok sevinirim bir de bir arkadaşım diyetisyen listesi ile 15 kilo verdi onun doktoru bu diyetin sağlıksız olduğunu söylemiş şaşırdım
Tebrikler canim işte bu aynen öyle bak ben pasta yedim bu günüm rezil geçti bi de bu gün ballı ekmek manyak etti beniBugunku menum
kahvalti
karatay kahvaltisi
arkasindan bir sekersiz turk kahvesi
Aksam
1 porsiyon kabak yemegi
1 kase yogurt
bir parca ton baligi
3 litre su
spor leslie 3 mil ve mekik
bugun ekmeksiz ilk gunumdu 11e dogru kahvalti yaptim ve 6:30a kadar hic aclik hissetmedim
aksam yemegi icin tabagimi doldurdum ama hepsini bitiremedim cabuk karnim doydu
ekmeksiz doymuyorum diyorduk
simdiy anladimki ekmekle doymuyormusum ben :) tesekkurler hepinize
Bugunku menum
kahvalti
karatay kahvaltisi
arkasindan bir sekersiz turk kahvesi
Aksam
1 porsiyon kabak yemegi
1 kase yogurt
bir parca ton baligi
3 litre su
spor leslie 3 mil ve mekik
bugun ekmeksiz ilk gunumdu 11e dogru kahvalti yaptim ve 6:30a kadar hic aclik hissetmedim
aksam yemegi icin tabagimi doldurdum ama hepsini bitiremedim cabuk karnim doydu
ekmeksiz doymuyorum diyorduk
simdiy anladimki ekmekle doymuyormusum ben :) tesekkurler hepinize
Canim Omega yi kullanmak için test lazım degilki zaten yeterince alamıyorum. Çocuklarda kullanıyorum ben. Q enzim antioksidan kullandığım beri daha dincim 3. Pakete başladım. D vitamn ve b12 olcturdum onlardan iğne yaptırıyor um periodik olarak
menüm
sabah:kkk
akşam:2 tane tavuk but
1.5 lt su içtim spor yok
Katılıyorum sana biz burda kısaca bahsediyoruz uygulanabilsin en azından diye ama kitap kesinlikle okunmalı. Ben okudum iyiki de okumuşum yoksa çok şey kaçıracakmışımAklı almayan anlamayan Dr ler sağlıksız yaftasiyla yitirir halbuki Karatay hakkında fikri bile yok tür emin ol. Ama sakın kitabı alıp okuyup ozumsemeden başlama aslaaa kuralı yok kuralı sensin menülerini sen belirleyeceksin o yüzden okumadan kulaktan dolma asla onermiyorum ben eminim kaptan da bole söyleyecek
Tebrikler canim işte bu aynen öyle bak ben pasta yedim bu günüm rezil geçti bi de bu gün ballı ekmek manyak etti beni
Çok sevindim acıkmadıysan doğru gidiyorsun demektir. Ama kitabı okumanı yinede tavsiye ederim. O zaman daha iyi anlayacaksın herşeyi.
Anladım canım ben b12 yaptırmıştım çok yüksek değildi alt sınıra yakındı hiç bişey vermedi normal diye. Aslında vermesi gerekiyormuş Canan teyzeme göreBen karataya başladığımdan beri dinçim çok şükür. Ama omega ve antioksidan istiyorum aslında.
Kuzum sen doydunmu bunlarla
Akşam yemeği çok zayıf yanında bence en azından yoğurt ve salata tüketseydin daha güzel olurdu. Yoğurt yağ yakar
Katılıyorum sana biz burda kısaca bahsediyoruz uygulanabilsin en azından diye ama kitap kesinlikle okunmalı. Ben okudum iyiki de okumuşum yoksa çok şey kaçıracakmışım
Selam kuzlar burdada gecmisi bitirdim cook sykykur.kizum hasta birhaftadir bide kislikhazirluyorum pek ugrayamadim.ama gecmidi okuyup bitirdim coik sukur
Canım geçmiş olsun. Bende cam kapalı yatıyorum artık hava serinledi ama ilk gün kalktım burnum kanadı.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Sabahtan beri bir türlü uğrama şansım olmadı
Dün gece malum eşimin kuzeni bizdeydi tabi yatıya kaldı. Normalde yatak odasının kapısı bizim devamlı acıktır ama o geldiğinde doğal olarak kapatıyoruzGecede tam yatak odasının camını bari açayım hava girsin diye düşünürken bir baktım taktırdığımız sineklik gevşemiş ve devamlı açılıyor
Tabi bu durumda camıda açıp yatamadam ya böcük möcük gelirse diye ve sabaha kadar havasız odada uyumak zorunda kaldımSabahta bir uyandım başımda bir ağrı
Hadi birazdan geçer hadi birazdan geçer derken şu saatte kadar geçmedi
Hatta öğleden sonra annem ve kızkardeşlerimle sahile indik hem piknik gibi birşey yaparız diye hemde biraz temiz hava iyi gelir diyeama maalesef geçmedi gitti.
Akşam üzere gelincede az uzanayım dedim yok yine geçmiyorbende bari sizlere bir bakayım dedim.
Belki başka bir şeye odaklanırsam başımın ağrısını unuturum
Ellerine saglik canimHaftalık Kilo Bildirim Listesi[TR][/tr]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]esinturgay[/TD]
[TD]82,2[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]76,3[/TD]
[TD]1,7[/TD]
[TD]5,9[/TD]
[TD]%2,07[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]Spor yapmıyorum kilo vermem yavaşlayınca başlayacağım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]meltemkrk[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]67.9[/TD]
[TD]66.7[/TD]
[TD]1,2[/TD]
[TD]19,3[/TD]
[TD]%1.77[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]kakule71[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79,1[/TD]
[TD]78,5[/TD]
[TD]0,6[/TD]
[TD]3,5[/TD]
[TD]%0,76[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]leslie ve mekik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]Neslihank4[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]79,4[/TD]
[TD]78,8[/TD]
[TD]0,6[/TD]
[TD]11,2[/TD]
[TD]%0,76[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]hafta boyu yürüme,leslie,plates[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]65,5[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]%0,76[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD]kışlık hazırlıkları[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]efsax [/TD]
[TD]103,2[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]82,5[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]20,7[/TD]
[TD]%60[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]hamiş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79,8[/TD]
[TD]79,4[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[TD]2,6[/TD]
[TD]%0,50[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]79,6[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[TD]13,9[/TD]
[TD]%0,5[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]makres76[/TD]
[TD]93,1[/TD]
[TD]69[/TD]
[TD]68,7[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]24,4[/TD]
[TD]%43[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]3 gün leslie ile 2 mil+ 15 dak plates[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]Siderolites[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]4[/TD]
[TD]%0[/TD]
[TD]59[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]sweetdimple[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]62,9[/TD]
[TD]62,9[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]25,1[/TD]
[TD]%0[/TD]
[TD]yok[/TD]
[TD]yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr]
Sagol cecom havalar dondurma malesef mafetti.doktor salgin var cok cocuk geliyo bu sekilde dedi ama 1 hFtada gecmezmi ishal mahvoldu cocuk abladinada bulasti galiba oda dungece fenaydiCanım kızına çok çok geçmiş olsun
Umarım şu anda daha iyidir
Havalar bir öyle bir böyle olunca insan farkında olmadan hasta olabiliyor
oy kuzuların içi boşaldı resmen acil şifalar canım. bak adaçayının soğuk içilmeside ishale iyi geliyor 1-2 bardak içir bari kuzularaSagol cecom havalar dondurma malesef mafetti.doktor salgin var cok cocuk geliyo bu sekilde dedi ama 1 hFtada gecmezmi ishal mahvoldu cocuk abladinada bulasti galiba oda dungece fenaydi
Canım geçmiş olsun. Bende cam kapalı yatıyorum artık hava serinledi ama ilk gün kalktım burnum kanadı.
Kışın napcaz acaba :/
Sagol cecom havalar dondurma malesef mafetti.doktor salgin var cok cocuk geliyo bu sekilde dedi ama 1 hFtada gecmezmi ishal mahvoldu cocuk abladinada bulasti galiba oda dungece fenaydi
kızlar günaydın
okul maratonu başladı. annemde yok 1 ay öğle arası yemek molasında çocuklarla nasıl idare edecem aklım karıştı üstelik 2:30da okul dağılacakmış bide erkenden. program yapmaya çalışıyorum ayak uydurmak için annem gelene kadar işi aksatacağım biraz galiba :)
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Sabahtan beri ancak uğramaya fırsatım oldu
Gece baş ağrısı yüzünden baya geç yattım ama şükür şu anda ağrım kalmadı
Kahvaltıdan sonra evi toparla duş al derken ancak gelebildim
Bugün malum benim büyük cadının ilk günü ve büyük ihtimalle yine bir sürü kitapla gelecek eve
Her sene olduğu gibi gece geç saate kadar kitap kaplamayla uğraşacağım
Kızkardeşimin ikizlere henüz kitapları verilmedi ( onlar malum 1 hafta erken başladılar ) ama eğer bugün yarın onlarında kitapları dağıtılırsa onlarda benim ellerimden öpecek
Geçen gün defterlerini kaplamak için annemle yollamıştıKız okul zamanı hiç kitap kaplamadınmı dedimde nasıl gülüyor unuttunmu benimkileride sen kaplıyordun diye
Aslında çok severim kitap kaplamayı ama şu son 3 senedir büyük kızın aşırı derece kaplanacak kitapları oluyor üstelik defterlerine de hazır kap kullanmıyorum çok çabuk yırtılıyorlar diye
Bakalım hanimefendi öğlende gelince birlikte defterlerini ve lazım olan diğer şeylerini almaya gideceğiz markete
Allahtan akşamlık yemeğimde hazırda sıkıntı yapmam onu bari
Çok sağ ol canım
Ya aslında camın kapalı olmadı sorun olmazdı normalde ama yatak odasının kapısınıda kapatınca iyice havasız kaldıkTamam yatarken zaten pjama giyiyorum ince de olsa ama çok deli yattığımdan kapıyıda kapatmam gerekti kuzeni evde olunca yoksa çocuk lavaboya kalkınca yatak odasının önünden geçerken benim popiş havada görse ulen yengem ne biçim yatıyor der
Çok geçmiş olsun tekrar canım umarım büyük bari biraz daha hafif atlatır
Çok şükür benim cadılar uzun zamandır hastalanmıyor ama dediğin gibi hem salgın hemde havalar her an hasta edecek gibi
Rabbim tüm hastalara şifa versin...Aminnnnnn
Seninde Allah yardımcın olsun canım
1 ay artık annen dönene kadar idare etmeye çalışacaksınŞöyle güzel bir plan yaparsan belki daha az etkilenir işin
Valla skandal olurmuş öyle görseymiş o kadar deli yatıyosan tedbir almak lazım tabi
Küçüktür bide bi yerde konuşur bütün sülale duyar tam skandal
Yok kız ne küçüğü19 yaşında eşimin kuzeni
Hani küçük olsa zaten sorun etmem ama koca delikanlıAslında sohbet esnasında hep anlatmışımdır çok deli yatarım işte ille bacağımı eşimin üzerine atarım falan ama şimdi o yaşta bir delikanlınında beni o şekilde popo havada yada dayısının üzerine ayağımı atıp iyice kendimi yaymış görmemesi daha hayırlı yoksa çocuk bana her baktığında o anı hatırlarsa dilinden düşmem sağ olsun takılmayı çok sever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?