80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün ki Menüm

Sabah : Kkk
Ara : Elma
Akşam : Tarhana çorbası , 3 kaşık bulgur pilavı , Nohut yemeği (Salçasız tabi ki ) ,Salata,Ayran

Uzun süredir baklagil yemiyorduk buzlukta ıslanıp koyulmuş vardı nohut yoksa biliyorum pek yenmemeli.

internetimiz çok şükür geldi ttnet bezdirdi bizi..
bu arada çizelge güzel görünüyor,tebrikler arkadaşlar..ben bildirim yapamadım ama bildirim yapacak bi durum da pek yok 200 gr vermişim:) napalım az az da olsa gidecek gidecek gidecek...haftaya pazartesi diyetisyen kontrolümüz var,sanırım diyete direnç kazandık menümüzü değiştirir eşimin de kilo vermesi durdu çünkü. olsun olsun motivasyonumuz bozulmasın öyle ya da böyle az maz vercez vercez vercezzzzzz :))
iyi ki varsınız bu arada,birkaç gün giremedim özledimmmmmm canlar:)

Kızlar selaaaam bugün karataya başladım menüme yorum yapmadan geçene küserim:) sabah 1 domates 1 avuçiçikadar peynir 1 bardak süt, öğlen iki bardak ayran iki avuç fındık, akşam tonbalıklı salata yorgun ve bitkin düşmedim ama hiç de tok hissetmedim kendimi

Çünkü karatayı yanlış uygulamışsın
Öncelikle kahvaltı da yazdıklarım zorunlu yemen gerekenler... ( 2 yumurta , avuç içi kadar peynir , 10 zeytin , domates salatalık yeşillik ve bi çay bardağı kavrulmamış kuruymiş(ceviz,badem,fındık) ...Bunları her kahvaltı da yemen lazım hepsini. Aralarından seçmeden.

Öğlene gelince... 2 bardak ayran çok fazla kahvaltıyı doğru yapsaydın zaten içemezzdin içmene gerek kalmazdı.

Akşam için şunu söyleyeyim hem zayıf olmuş hen karatay da konserve ürünler yasak . Salça , tonbalık , mısır vb.
Akşam yemeğinde örneğin : Tavuk , yanında sebze sote , salata , yoğurt yada ayran yapabilirdin.

Unutma bu beslenme biçiminde aç kalkmaman gerekiyor masadan.

İyi akşamlar fıstıklar ben geldimmmmm hemen bir geçmiş yapayım karadayı izlerken biraz uzun sürüyor gerçinasılız herşey yolundadır umarım

Tatlım bu menu karatay a ait değil sory tamamen hatalı yanlış sakin kitabı okuyup ozumsemeden bidaha deneme ne olur sonra metabolizmani bozar lütfen

geçmiş olsun esincimm mide ne 3 yudum süt iyi gelebilir bir dene istersen ama ne eksik ne fazla sadece 3 yudum

Bende ekimden bu yana kullanıyorum cnmm çok faydasını gördümm çünkü yeterince balık yiyemiyoruz ya da semizotu bence kullanmalısın omega 6 dengesini sağlamak için şart özellikle omega 3 alırsan tatlı ihtiyacı hiç çekmezsin 10 yıldır Q enzim Q10 kullanıyordum onun da çok faydasını gördüm gençlik iksiri resmen fakat şimdi Q enzim QH kullanacağım şayet alabilirsem çünkü şu an çok pahalı indirimleri denk getirebilirsem alacağım cnm bu hafta 25 liraydı omega 3 geçen hafta biz 19 küsurdan almıştık şayet takip edersen indirimli alabilirsin cnm sağlıklı yaşıyoruz sayfasını her gün mutlaka takip et indirimsiz hakikaten pahalı

Selam kuzlar burdada gecmisi bitirdim cook sykykur.kizum hasta birhaftadir bide kislikhazirluyorum pek ugrayamadim.ama gecmidi okuyup bitirdim coik sukur

bütün minikler hasta rabbim hepsine şifa versin cnm

ne güzel bir haber bu tatlımm çok sevindim memnun kalmana

çok haklısın neslimmm hatta tüm kitapları alınsa daha iyi olur pişirme yöntemleri bile çok etkili dediğin gibi hepimizin mutfak kültürü farklı faka karatayı herkes kendi mutfağına göre uyarlayabiliyor güzelliği burda

menüm
sabah:kkk
akşam:2 tane tavuk but
1.5 lt su içtim spor yok

bızdıkımmm şayet erke kahvaltı yapıyorsan hafif bir ara yapabilirsin suyu biraz artırmalısın ayrıca akşam salata eklersen harika olur

Katılıyorum sana biz burda kısaca bahsediyoruz uygulanabilsin en azından diye ama kitap kesinlikle okunmalı. Ben okudum iyiki de okumuşum yoksa çok şey kaçıracakmışım

kesinlikle haklısın Esincimmm

Geçmiş olsun cecommm nedense bende de bir hastalık var kışın bile cam açık olmazsa uyuıyamamm sanki nefes alamayacakmışım gibi gelir yağmur yoksa hep açıktır cam

aaa ben sana küsmüştüm güya konuşmayacaktımm

Canım geçmiş olsun. Bende cam kapalı yatıyorum artık hava serinledi ama ilk gün kalktım burnum kanadı.
Kışın napcaz acaba :/

burnun soğuktanmı kanadı başka bir sebebimi var cnm

Ellerine saglik canim

Rica ederim bitanemmmm

Konuşmuyorum gerçi ama hazır kaplıklar var onlardan alsan daha pratik olmazmı gerçi kaplamanın zevki ayrı kolay gelsinnn adaşım hanımcımmm

baklagil yiyoruz kuzum sadece nohut bezelye bunları sınırlı tüketiyoruz yani yemek olarak iki hafta da bir yiyebilirisin afiyetolsun ben genelde çorbalara ve bulgur pilavına biraz eklerim haşlanmış nohut

hadi gözün aydın daisycimm 200 gr 200 gr dır cnmm olsun aylık tablomuza işleyeyim hemen

önemli olan gitmesi değilmi inanıyorum sen de bir gün karataya başlayacaksın daisycimm:):)

buraya alışınca insan özlüyor kopamıyor cnmm

okul rehaveti :)aynennnn
bugün in çık in çık yoruldum okulda ..ama özlemişim de yavrucukları..hemen başladım derse hemen ,napalım kuzuları TEOG a yetiştirmek lazım sistem bu..

öğrencilerin de seni özlemiştir eminimm başarılar bitanemm

esin öyle güzel anlatmışki benim yorum yapmama gerek kalmamış tatlımmm küsme sen ama

süpersin cnm tşklerrr

Kitabı alamadım hala ben ekmek yemiyorum ya oldu sandım:) bir de sizin menüleri kopyaladım ama aç kalınca anladın yanlış yaptığımı((

Menumu yazayım geçmiş yapayım kizlar​

Kalkınca keten tohumu öğütüp yuttum ve bir br kefir ictim
Kahvalti ;Tereyaginda yumurta
Bir avuc peynir
10 zeytin
2 kaşık avakado
Yeşillik domates bol sızma zeytinyağı ile
1 su bardağı ceviz çiğ badem karışımı
Öğlen ;ayran 3 kaşık karnabahar kiymali
Akşam ;kiymali karnabahar yogurt
Spor yok gene zaman yokkk
Takviyeler; q enzim q 10
Ve Omega 3
Su ben saymam 4 lt icerimdir.

Iyi aksamlarrr
bugünkü menum
kahvalti
karatay kahvaltisi
oglen
2 tabuk budu
aksam
yiyemedim cunku eve yeni geldim kacirdim yogurt yiyecektim oysaki

tatlım aklında olsun et tavuk türü yediğin zaman yoğurt yerine salata tercih edersen daha sağlıklı olur

ama aç kalmak karatayda yok kuzummm yemek yemek istemiyorsan mutlaka bol ayran iç

Firsatim olmadiki bisiler yemeye 6:30 da isten ciktim sonra nisanlik baktim bu arada sukur kendime gore bisiler buldum :) ama model begenemedim eve geldiğimde 8i coktan gecmisti kacirdim yani

tatlım aklında olsun et tavuk türü yediğin zaman yoğurt yerine salata tercih edersen daha sağlıklı olur

ama aç kalmak karatayda yok kuzummm yemek yemek istemiyorsan mutlaka bol ayran iç

Firsatim olmadiki bisiler yemeye 6:30 da isten ciktim sonra nisanlik baktim bu arada sukur kendime gore bisiler buldum :) ama model begenemedim eve geldiğimde 8i coktan gecmisti kacirdim yani

saati kaçırmışta olsan en azından hafif bir menü yiyebilirsin cnmm aç kalmak daha kötü gözün aydın bak bulmuşsun geçen hafta çok karamsardın almak için biraz daha bekle bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…