80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

9dan sonra yemek de vicdanim el vermiyor :) bugun ac kaldigim icin spor yapmiyorum yoksa tansiyonum falan duser heralde cay ve su disinda en son saat 12de bogazimdan bisiler gecti

diktirmekte kararliyim aklimdaki modellerinden uzaktan yakindan benzeyen hicbir sey yok soyle bir fiyatlarada baktim ayni hesaba gelecek o yuzden diktirmek daha mantikli geldi.kilolu oldugum icin degil sirf istedigim model olsun diye :) :) :)

saati kaçırmışta olsan en azından hafif bir menü yiyebilirsin cnmm aç kalmak daha kötü gözün aydın bak bulmuşsun geçen hafta çok karamsardın almak için biraz daha bekle bence

Kaptan sol dirsekte tenisçi direği adında bi hastalığı vardı bu gün o nüksetti 2 til sonra kolum kipirdatamiyom bana nazar değdi kesin napan ben kurşunmu doktursem

geçmiş olsun neslimmm zorladınmı acaba kurşun döktürmeye ben inanmam kuzummm saçma geliyor en gzüeli nazar dualarını okumak
Karadayı baydi beni izlemiyorum bayadir

annem çok seviyor ben de mecburen izliyorum ama bir dizi uzadıkça hakikaten saçmalıyor

şayet güvendiğin bir terzi varsa diktirmen elbette mantıklı en özel günün çünkü herşey istediğin gibi olur inş

Ben sabah erken kalkiyom ya az daha er kalkıp spor yapayım yarın kaçtım ben iyi geceler

iyi geceler neslim zorlama bak dirseğini

Ya kızlar sinir oldum akşam akşam biz evde biraz tadilata girdik herşeyi seramik vitrifiye felan bir yapı marketten aldık neyse ufak birkaç şey eksikti koçtaşa gittik eleman sohbet ederken anlattık işte banyoyu yaptırıyoruz diye bu da sordu lavaboyu kaça aldınız klozeti kaça aldınız diye yani ben lavaboyu 640 a aldım adamın bana gösterdiği lavabo benimkinin yarısı kadar bu 500 diyor eşimin yanında rezil olmuş hissedin eşim sallama buradaki modelleri beğenmedik zaten dedi ama 9000 tl alışverişin rahat 1000 tl kazık yemiş gibi görünüyor ama istediğim her modeli aldım koçtaşa ne sorsak o kalmadı diyor sinir oldum burnumdan geldi yaaa

Tesekkur ederim iyi dileklerin icin umarim dedigin gibi olur :)

Tatlımm birşeyi aldıktan sonra acaba ucuza mı pahalıya mı aldım diye araştırma yapma

allah içine sindirsin istediklerini bulmuşsun nasılsa güle güle kullan cnm

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Şükür kavuşturana

Tam 3 saattimi kitap kaplamayla geçirdim
Anam bu sene 2 ders daha ilave olunca anında kitap sayısı çoğaldı.

Öğlende markete alışveriş için bir çıktık pir çıktık
Hepsini aynı yerden alalım diye Real e gittik ama bazı şeyleri orada bulamayınca yine sonunda müdavimi olduğumuz kırtasiyeyede uğradık
Sağ olsun küçük cadıda kendini yırttı banada defter banada kitap falan diye
Alışveriş arabasına koyduk çaktırmadan bir kısmını geri koyarız diye ama maşallah nasıl bir göz varsa her defasında ablasını yakalayıp kıyameti kopardı koyma geriye alıcağım onları işte bende ders çalışacağım diye

En son gittiğimiz kırtasiyede ona eli kaleme alışsın diye birinci sınıflılar için olan bir set ve bir güzel yazı defteri gibi birşey aldım Bari oyun bahanesiyle eli kaleme alışsında seneye başlarsa anaokuluna zorluk çekmesin Bizim ana okulunda maşallah daha ana okulunda yazmayı öğretmeye başlıyorlar çocuklar 1.ci sınıfta zorlanmasınlar diye

Şu anda bir yandan size yazarken bir yandan büyük kızın ingilizce ödevine yardım ediyorum ilk günden derslere başladılar diğer yandanda küçük cimcime ille banada bak güzel olmuşmu diyip duruyor
Bu kız okula başladığında sanırım çok hırs yapacak şimdiden ablasını fesatlandığına göre

okul rehaveti :)aynennnn
bugün in çık in çık yoruldum okulda ..ama özlemişim de yavrucukları..hemen başladım derse hemen ,napalım kuzuları TEOG a yetiştirmek lazım sistem bu..

Rabbim öğrencilerin hepsine zihin açıklığı versin, siz öğretmenlerimizede bol bol sabır
Valla bizim öğretmenimizede hep diyorum gerçekten gıpta ediyorum Öğretmenlere sonuçta biz yeri geldimi evdeki iki sıpayla başa çıkamıyoruz değil 40 - 45 öğrenciyi hem zaptetmek hemde birşeyler öğretmek

Bizim öğretmende ilk günden hemen ders vermiş ama bu sene onlar için çok önemli malum benimkide 8.ci sınıfa geçti ve mutlaka güzel bir sene geçirmesi lazım ki sınavdanda iyi bir puan alıp güzel bir lise kazansın

Tam ben birşeyler yazacaktım ki adaşım gerekeni söylemiş zaten ben gelene kadar
Sabahları ne olursa olsun mutlaka yumurta tüket canım inanılmaz tok tutuyor üstelik seçenekte çok Ben yarın sabah inşallah melemen yapacağım kendime üşenmezsem Annemin Amcakızı organik domates ve biber göndermiş en son annemler oraya gittiklerinde Bayramda yine gidecekler artık o zamanda getirir inşallah
Valla dubleks evim olsa Terasın bir kısmını sera gibi bile yaparım yeterki saksıda da olsa hormonsuz yetiştirebileyim sebzelerimi ama maalesef şimdilik imkan yok ama Allahtan umut kesilmez

Yazını okuyunca anında tahmin ettim niçin küstüğünü yanılmamışım
Özürrrrrrr dilerim Adaşımmmmmm bir daha bildirim yapmayı ihmal etmem
Söz önümüzdeki hafta regl olmazsam eksi bildirim yaparım regl olursam sabit olur inşallahda regl sonrası eksi garanti olur

Şükür bitti kitap kaplama işi Dediin gibi kitap kaplamak çok zevkli bugün kızkardeşimin çocuklarınada kitaplarını vermişler artık deneyecekmiş olmadı kesin onlarıda bana kakalar ilk fırsatta

Kaptan sol dirsekte tenisçi direği adında bi hastalığı vardı bu gün o nüksetti 2 til sonra kolum kipirdatamiyom bana nazar değdi kesin napan ben kurşunmu doktursem

Çok çok geçmiş olsun canım
İnşallah en kısa zamanda RAbbim sana şifa verir ....Aminnnnnnnnnn

Aleyküm selam adaşımmm hoşgeldinnn ben sana küs duramamki insan sevdiğine küsermişş

cimcimeye daha önceden idmanlı demekki göz açtırmamış size ama iyi olmuş eli kırılır derler ya hem hevesi kırılmasın cnm alışsın şimdiden ellerine sağlık bitmiş kaplama işi ama devamı gelecek bence de

regl olsan da olmasanda bildirim yapmalısın cecom reglken 2 kilo fark olabiliyor buna takılma sakın takımına baktım orda bildirimin olsaydı yine ekleyecektim ama dün abimler vardı cepten de sormak aklıma gelmedi

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşıyorumki iyi örnek olayım

Bunlar kahvaltım ve akşam yemeğim
Zeytinlerim devamlı zeytinyağında olduğu için iyice süzüp öyle koydum ama sanki öbür türlü daha görüntüde güzel yemeside zevkli

Akşam yemeğimin görüntüsü pek hoşuma gitmedi şimdi bakınca ama lezzeti gayet güzeldi

Bu arada yarın akşamlık yeşil mercimek yemeğimi yapsam diye düşünüyorum adaşım ne dersin
Daha doğrusu Annemin iki gündür hafif göğsünde ağrı varmış ve hanımefendi yeni söyledi sağ koluna ve sırtınada vuruyormuş ( Allah korusun kalp krizi belirtileri gibi geldi bana ama telefonda hazırlan doktora gidiyoruz diye ısrar ettiysemde inatçı keçi yok diyip durdu )
Yarın kahvaltıdan sonra ona gitmeyi düşünyorum hem biraz işini yapayım ( iki gündür yapamıyormuş ) hemde büyük ihtimalle yemeğini falan da yapmışken akşam yemeğine kalırım ( onlarda nasılsa yeşil mercimeği yerler )
Bugün kurtuldun ama yarın kaçarın yok ağrın devam ederse kesin gidiyoruz doktora dedim kadın doktordan nefret ediyor şimdi gidersem bir sürü şey çıkar diyip duruyor ona göre öylede öleceğiz böylede ne gerek var doktora gidip kendini kurçalatmaya deli etti beni hatta kızkardeşimide arattım bastır da şunu götüreyim diye ama ikna olmamış aksine ağlamaya başlamış neredeyse ben gitmek istemiyorum dinleneyim geçer üşüttüm sanırım diye

ARtık ya orada yada kendi evimde yeşil mercimek yaparım diye düşündüm ama emin olamadım bir an ne dersiniz karataycılar yanlışmı biliyorum yoksa yeşil mercimek serbestti diye

Ahanda bunlar kapladığım kitaplar iki tepe resmen

afiyetolsun cecommm ama kuruyemiş yine eksikk

akşam menün güzel afiyetolsun senin yazın gelince geri döndüm yeşil mercimek rahatlıkla yapabilirsin bitanem yarın

ama anneni ikna edip mutlaka dr a götürün allah korusun kalp te sorun olabilir efor testine filan girince bbelli olur her hastalıkta olduğu gibi erken teşhis önemli aman cecom benim annemde çok ihmat etti hep kendini bak şimdi çekiyor inş bişey çıkmaz en azından içiniz rahat eder

kaçtım şimdi

Sağol canım benim midem minik bir reflü serüveni atlattı ara ara olacak heralde böyle baya bi ilaç kullanmıştım. Neler çektim neler akciğerlerim yanıyodu sanki.. Süt içemiyorum ben canım hiç ağzıma sürmedim hatta sütlaç falan da yiyemem hiç.

Canım burnum da muhtemelen her yer kapalı olunca kuruluktan kanadı. Çünkü acıyodu yani. Nemli ortam lazım bana :)

Baklagil yiyorum canım da nohut için dedim zaten bende ama nohutta yememistim uzun zamandır. Zaten bulguru yemedim nohutla salata yedim iyi oldu

Kitabı alamadım hala ben ekmek yemiyorum ya oldu sandım:) bir de sizin menüleri kopyaladım ama aç kalınca anladın yanlış yaptığımı((

Yok canım sadece ekmek yememekle olmuyor tabi ki kızlar haklı kitap okunmalı ben iki kitabını aldım birisi beslenmenin açıklandığı kitap diğeri tariflerdi. Çünkü dedikleri gibi pişirme yöntemleri bile önemli..

Menü çok güzelmiş de karnabahar istedi canım yaaa haşlayıp şöylee üstüne sarımsaklı yoğurt üstüne tereyağ sos mmmm

Canım ben tatilde şöyle yaptım akşam geç oluyodu benimde akşam yemeğimi 4-5 gibi yedim sekize gelmeden de minik bir ara yaptım... Yani kahvaltı akşam yemeği sonra ara ama ara çok hafif olmalı.
Sweetimin dediği gibi aç kalman daha kötü. Mümkünse iş yerinde 4-5 gibi yiyebilirsin evden gtürebilirsin zeytnyağlı bozulmaz. Arada da sağlıklı güvenilir yerlerden dışardan yersin tavuk ızgara , mangal evleri falan gibi yerlerden öyle idare etcen artık

Kızlar bana müsaade

Malum leptinden faydalanmak için erken yatmak şart
Sabah inşallah yine erken kalkacağım Allahın izniyle Anama gitmeden uğrarım nasılsa yine

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Yıldızzzzzzzzzzz canım tam çıkarken gördüm seni
İhmal ediyorsun bu ara bizi özletme kendini daha fazla

Bu arada bizim öğrenci Pıtırcığımızda yok uzun zamandır acaba küstümü bize yoksa okullar açılınca fırsatımı olmuyor

O saatler de is yerinde yemek yemem zor ama ya sabah kuruyemis falan yiyemiyorum
ben cok fazla geliyor bugun o iki yumurtayi zor yedim bi iki zeytin biraz peynir ve bir domates zar zor bitti o saatlerde bi iki ceviz atsam agzima domates salatalik falan yesem nasil olurki ya da yogurt

Bende 10 zeytin tamamlayamıyorum ama iki yumurta şart.
Yani o saatlerde doyabileceğin bişeyler yersen artık sen bilirsin aç kalmayacaksın. Eve geç geldiğinde de bi bardak ayran içersin

Bende 10 zeytin tamamlayamıyorum ama iki yumurta şart.
Yani o saatlerde doyabileceğin bişeyler yersen artık sen bilirsin aç kalmayacaksın. Eve geç geldiğinde de bi bardak ayran içersin
yarin bi domatesli yumurtayi deneyecegim ilk defa ekmeksiz doyarsam ne ala doymazsam aynen devam :) ayrani seve seve icerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…