- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
saati kaçırmışta olsan en azından hafif bir menü yiyebilirsin cnmm aç kalmak daha kötü gözün aydın bak bulmuşsun geçen hafta çok karamsardınalmak için biraz daha bekle bence
Kaptan sol dirsekte tenisçi direği adında bi hastalığı vardıbu gün o nüksetti 2 til sonra kolum kipirdatamiyom bana nazar değdi kesin napan ben kurşunmu doktursem
Karadayı baydi beni izlemiyorum bayadir
9dan sonra yemek de vicdanim el vermiyor :) bugun ac kaldigim icin spor yapmiyorum yoksa tansiyonum falan duser heralde cay ve su disinda en son saat 12de bogazimdan bisiler gecti
diktirmekte kararliyim aklimdaki modellerinden uzaktan yakindan benzeyen hicbir sey yok soyle bir fiyatlarada baktim ayni hesaba gelecek o yuzden diktirmek daha mantikli geldi.kilolu oldugum icin degil sirf istedigim model olsun diye :) :) :)
Ben sabah erken kalkiyom ya az daha er kalkıp spor yapayım yarın kaçtım ben iyi geceler
geçmiş olsun neslimmm zorladınmı acabakurşun döktürmeye ben inanmam kuzummm saçma geliyor en gzüeli nazar dualarını okumak
annem çok seviyor ben de mecburen izliyorum ama bir dizi uzadıkça hakikaten saçmalıyor
şayet güvendiğin bir terzi varsa diktirmen elbette mantıklı en özel günün çünkü herşey istediğin gibi olur inş
iyi geceler neslimzorlama bak dirseğini
Ya kızlar sinir oldum akşam akşam biz evde biraz tadilata girdik herşeyi seramik vitrifiye felan bir yapı marketten aldık neyse ufak birkaç şey eksikti koçtaşa gittik eleman sohbet ederken anlattık işte banyoyu yaptırıyoruz diye bu da sordu lavaboyu kaça aldınız klozeti kaça aldınız diye yani ben lavaboyu 640 a aldım adamın bana gösterdiği lavabo benimkinin yarısı kadar bu 500 diyor eşimin yanında rezil olmuş hissedin eşim sallama buradaki modelleri beğenmedik zaten dedi ama 9000 tl alışverişin rahat 1000 tl kazık yemiş gibi görünüyor ama istediğim her modeli aldım koçtaşa ne sorsak o kalmadı diyor sinir oldum burnumdan geldi yaaa
Ay biz hiç sormadık çocuk bizi pişman ve rezil etmeye azmetmiştiTatlımm birşeyi aldıktan sonra acaba ucuza mı pahalıya mı aldım diye araştırma yapma
allah içine sindirsin istediklerini bulmuşsun nasılsa güle güle kullan cnm
okul rehaveti :)aynennnn
bugün in çık in çık yoruldum okulda ..ama özlemişim de yavrucukları..hemen başladım derse hemen ,napalım kuzuları TEOG a yetiştirmek lazım sistem bu..
Kızlar selaaaam bugün karataya başladım menüme yorum yapmadan geçene küserim:) sabah 1 domates 1 avuçiçikadar peynir 1 bardak süt, öğlen iki bardak ayran iki avuç fındık, akşam tonbalıklı salata yorgun ve bitkin düşmedim ama hiç de tok hissetmedim kendimi
Geçmiş olsun cecommm nedense bende de bir hastalık var kışın bile cam açık olmazsa uyuıyamamm sanki nefes alamayacakmışım gibi gelir yağmur yoksa hep açıktır cam
aaa ben sana küsmüştüm güya konuşmayacaktımm
Konuşmuyorum gerçi ama hazır kaplıklar var onlardan alsan daha pratik olmazmı gerçi kaplamanın zevki ayrı kolay gelsinnn adaşım hanımcımmm
Kaptan sol dirsekte tenisçi direği adında bi hastalığı vardıbu gün o nüksetti 2 til sonra kolum kipirdatamiyom bana nazar değdi kesin napan ben kurşunmu doktursem
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Şükür kavuşturana
Tam 3 saattimi kitap kaplamayla geçirdim
Anam bu sene 2 ders daha ilave olunca anında kitap sayısı çoğaldı.
Öğlende markete alışveriş için bir çıktık pir çıktık
Hepsini aynı yerden alalım diye Real e gittik ama bazı şeyleri orada bulamayınca yine sonunda müdavimi olduğumuz kırtasiyeyede uğradık
Sağ olsun küçük cadıda kendini yırttı banada defter banada kitap falan diye
Alışveriş arabasına koyduk çaktırmadan bir kısmını geri koyarız diye ama maşallah nasıl bir göz varsa her defasında ablasını yakalayıp kıyameti kopardı koyma geriye alıcağım onları işte bende ders çalışacağım diye
En son gittiğimiz kırtasiyede ona eli kaleme alışsın diye birinci sınıflılar için olan bir set ve bir güzel yazı defteri gibi birşey aldımBari oyun bahanesiyle eli kaleme alışsında seneye başlarsa anaokuluna zorluk çekmesin Bizim ana okulunda maşallah daha ana okulunda yazmayı öğretmeye başlıyorlar çocuklar 1.ci sınıfta zorlanmasınlar diye
Şu anda bir yandan size yazarken bir yandan büyük kızın ingilizce ödevine yardım ediyorumilk günden derslere başladılar diğer yandanda küçük cimcime ille banada bak güzel olmuşmu diyip duruyor
Bu kız okula başladığında sanırım çok hırs yapacak şimdiden ablasını fesatlandığına göre
Rabbim öğrencilerin hepsine zihin açıklığı versin, siz öğretmenlerimizede bol bol sabır
Valla bizim öğretmenimizede hep diyorum gerçekten gıpta ediyorum Öğretmenlere sonuçta biz yeri geldimi evdeki iki sıpayla başa çıkamıyoruz değil 40 - 45 öğrenciyi hem zaptetmek hemde birşeyler öğretmek
Bizim öğretmende ilk günden hemen ders vermişama bu sene onlar için çok önemli malum benimkide 8.ci sınıfa geçti ve mutlaka güzel bir sene geçirmesi lazım ki sınavdanda iyi bir puan alıp güzel bir lise kazansın
Tam ben birşeyler yazacaktım ki adaşım gerekeni söylemiş zaten ben gelene kadar
Sabahları ne olursa olsun mutlaka yumurta tüket canım inanılmaz tok tutuyor üstelik seçenekte çokBen yarın sabah inşallah melemen yapacağım kendime üşenmezsem Annemin Amcakızı organik domates ve biber göndermiş en son annemler oraya gittiklerinde Bayramda yine gidecekler artık o zamanda getirir inşallah
Valla dubleks evim olsa Terasın bir kısmını sera gibi bile yaparım yeterki saksıda da olsa hormonsuz yetiştirebileyim sebzelerimi ama maalesef şimdilik imkan yok ama Allahtan umut kesilmez
Yazını okuyunca anında tahmin ettim niçin küstüğünüyanılmamışım
Özürrrrrrr dilerim Adaşımmmmmm bir daha bildirim yapmayı ihmal etmem
Söz önümüzdeki hafta regl olmazsam eksi bildirim yaparımregl olursam sabit olur inşallahda regl sonrası eksi garanti olur
Şükür bitti kitap kaplama işiDediin gibi kitap kaplamak çok zevkli bugün kızkardeşimin çocuklarınada kitaplarını vermişler artık deneyecekmiş olmadı kesin onlarıda bana kakalar ilk fırsatta
Çok çok geçmiş olsun canım
İnşallah en kısa zamanda RAbbim sana şifa verir ....Aminnnnnnnnnn
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşıyorumki iyi örnek olayım
Eki Görüntüle 1244044 Eki Görüntüle 1244045
Bunlar kahvaltım ve akşam yemeğim
Zeytinlerim devamlı zeytinyağında olduğu için iyice süzüp öyle koydum ama sanki öbür türlü daha görüntüde güzel yemeside zevkli
Akşam yemeğimin görüntüsü pek hoşuma gitmedi şimdi bakınca ama lezzeti gayet güzeldi
Bu arada yarın akşamlık yeşil mercimek yemeğimi yapsam diye düşünüyorum adaşım ne dersin
Daha doğrusu Annemin iki gündür hafif göğsünde ağrı varmış ve hanımefendi yeni söyledisağ koluna ve sırtınada vuruyormuş ( Allah korusun kalp krizi belirtileri gibi geldi bana ama telefonda hazırlan doktora gidiyoruz diye ısrar ettiysemde inatçı keçi yok diyip durdu )
Yarın kahvaltıdan sonra ona gitmeyi düşünyorum hem biraz işini yapayım ( iki gündür yapamıyormuş ) hemde büyük ihtimalle yemeğini falan da yapmışken akşam yemeğine kalırım ( onlarda nasılsa yeşil mercimeği yerler)
Bugün kurtuldun ama yarın kaçarın yok ağrın devam ederse kesin gidiyoruz doktora dedimkadın doktordan nefret ediyor şimdi gidersem bir sürü şey çıkar diyip duruyor ona göre öylede öleceğiz böylede ne gerek var doktora gidip kendini kurçalatmaya deli etti beni hatta kızkardeşimide arattım bastır da şunu götüreyim diye ama ikna olmamış aksine ağlamaya başlamış neredeyse ben gitmek istemiyorum dinleneyim geçer üşüttüm sanırım diye
ARtık ya orada yada kendi evimde yeşil mercimek yaparım diye düşündüm ama emin olamadım bir an ne dersiniz karataycılar yanlışmı biliyorum yoksa yeşil mercimek serbestti diye
Eki Görüntüle 1244046
Ahanda bunlar kapladığım kitaplariki tepe resmen
geçmiş olsun esincimm mide ne 3 yudum süt iyi gelebilir bir dene istersen ama ne eksik ne fazla sadece 3 yudum
Bende ekimden bu yana kullanıyorum cnmm çok faydasını gördümm çünkü yeterince balık yiyemiyoruz ya da semizotu bence kullanmalısın omega 6 dengesini sağlamak için şart özellikle omega 3 alırsan tatlı ihtiyacı hiç çekmezsin 10 yıldır Q enzim Q10 kullanıyordum onun da çok faydasını gördüm gençlik iksiri resmen fakat şimdi Q enzim QH kullanacağım şayet alabilirsem çünkü şu an çok pahalı indirimleri denk getirebilirsem alacağım cnm bu hafta 25 liraydı omega 3 geçen hafta biz 19 küsurdan almıştık şayet takip edersen indirimli alabilirsin cnm sağlıklı yaşıyoruz sayfasını her gün mutlaka takip et indirimsiz hakikaten pahalı
burnun soğuktanmı kanadı başka bir sebebimi var cnm
baklagil yiyoruz kuzum sadece nohut bezelye bunları sınırlı tüketiyoruz yani yemek olarak iki hafta da bir yiyebilirisin afiyetolsun ben genelde çorbalara ve bulgur pilavına biraz eklerim haşlanmış nohut
Kitabı alamadım hala ben ekmek yemiyorum ya oldu sandım:) bir de sizin menüleri kopyaladım ama aç kalınca anladın yanlış yaptığımı((
Menumu yazayım geçmiş yapayım kizlar
Kalkınca keten tohumu öğütüp yuttum ve bir br kefir ictim
Kahvalti ;Tereyaginda yumurta
Bir avuc peynir
10 zeytin
2 kaşık avakado
Yeşillik domates bol sızma zeytinyağı ile
1 su bardağı ceviz çiğ badem karışımı
Öğlen ;ayran 3 kaşık karnabahar kiymali
Akşam ;kiymali karnabahar yogurt
Spor yok gene zaman yokkk
Takviyeler; q enzim q 10
Ve Omega 3
Su ben saymam 4 lt icerimdir.
9dan sonra yemek de vicdanim el vermiyor :) bugun ac kaldigim icin spor yapmiyorum yoksa tansiyonum falan duser heralde cay ve su disinda en son saat 12de bogazimdan bisiler gecti
diktirmekte kararliyim aklimdaki modellerinden uzaktan yakindan benzeyen hicbir sey yok soyle bir fiyatlarada baktim ayni hesaba gelecek o yuzden diktirmek daha mantikli geldi.kilolu oldugum icin degil sirf istedigim model olsun diye :) :) :)
ben cok fazla geliyor bugun o iki yumurtayi zor yedim bi iki zeytin biraz peynir ve bir domates zar zor bitti o saatlerde bi iki ceviz atsam agzima domates salatalik falan yesem nasil olurki ya da yogurtSağol canım benim midem minik bir reflü serüveni atlattı ara ara olacak heralde böyle baya bi ilaç kullanmıştım. Neler çektim neler akciğerlerim yanıyodu sanki.. Süt içemiyorum ben canım hiç ağzıma sürmedim hatta sütlaç falan da yiyemem hiç.
Canım burnum da muhtemelen her yer kapalı olunca kuruluktan kanadı. Çünkü acıyodu yani. Nemli ortam lazım bana :)
Baklagil yiyorum canım da nohut için dedim zaten bende ama nohutta yememistim uzun zamandır. Zaten bulguru yemedim nohutla salata yedim iyi oldu
Yok canım sadece ekmek yememekle olmuyor tabi ki kızlar haklı kitap okunmalı ben iki kitabını aldım birisi beslenmenin açıklandığı kitap diğeri tariflerdi. Çünkü dedikleri gibi pişirme yöntemleri bile önemli..
Menü çok güzelmiş de karnabahar istedi canım yaaa haşlayıp şöylee üstüne sarımsaklı yoğurt üstüne tereyağ sos mmmm
Canım ben tatilde şöyle yaptım akşam geç oluyodu benimde akşam yemeğimi 4-5 gibi yedim sekize gelmeden de minik bir ara yaptım... Yani kahvaltı akşam yemeği sonra ara ama ara çok hafif olmalı.
Sweetimin dediği gibi aç kalman daha kötü. Mümkünse iş yerinde 4-5 gibi yiyebilirsin evden gtürebilirsin zeytnyağlı bozulmaz. Arada da sağlıklı güvenilir yerlerden dışardan yersin tavuk ızgara , mangal evleri falan gibi yerlerden öyle idare etcen artık
Bende 10 zeytin tamamlayamıyorum ama iki yumurta şart.O saatler de is yerinde yemek yemem zor ama ya sabah kuruyemis falan yiyemiyorum
ben cok fazla geliyor bugun o iki yumurtayi zor yedim bi iki zeytin biraz peynir ve bir domates zar zor bitti o saatlerde bi iki ceviz atsam agzima domates salatalik falan yesem nasil olurki ya da yogurt
yarin bi domatesli yumurtayi deneyecegim ilk defa ekmeksiz doyarsam ne ala doymazsam aynen devam :) ayrani seve seve icerim :)Bende 10 zeytin tamamlayamıyorum ama iki yumurta şart.
Yani o saatlerde doyabileceğin bişeyler yersen artık sen bilirsin aç kalmayacaksın. Eve geç geldiğinde de bi bardak ayran içersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?