80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Bugün sabah 7ye 10 kala yataktan çıktım
Gece erken yatınca iyice uykumu almış ve enerjik bir şekilde uyandım
Kahvaltımıda bir güzel yaptım küçük cimcimemle

Allahtan geceden bütün mutfak ve salonuda bitirdim de şu anda işim pek yok bir tek yatak odasında bir iki birşey var toparlanacak onlarıda birazdan hallederim sonrada kendimi doğru anama atarım artık onda iş çoktur nasılsa hem bana hareket olur hemde kadıncağız biraz daha dinlensin

İNşallah herkes için bol eksili ve az kalorili bir gün olur

AY BENİM KARDEŞLERİMİ DE BIRAKSAM KİTAP KAPLAYAMAZLAR HERALDE. GECE BENDE KİTAP KAPLADIM AMA HEPSİNİ BİTİREMEDİM SADECE LAZIM OLANLARI YAPTIM. DAHA DEFTERLER DE OLACAK. YARDIM ET YARABBİ DEMEKTEN BAŞKA ÇAREM YOK
CANIM KAHVALTIDAN BAŞLAMIŞSIN YANLIŞA. ESİN GÜZEL ANLATMIŞ
EĞER SABAH ÇOK ERKEN YAPMIŞSA KAHVALTISINI BİLDİĞİM KADARIYLA AYRAN DA İÇEBİLİR SORUN OLMAZ
CANIM KALİTELERİ FARKLIDIR, BOYLARI FARKLIDIR, BEĞENİN FARKLIDIR. SEN KAFANI TAKMA BENCE BEĞENDİYSEN GERİSİ TEFERRUAT

günaydın arkadaşlar.
bende ceco gibi erkenciyim bugün.
bozmam inşallah.
gerçekten çok enerjik ve huzurluyum.
beyazcan nasılsın canım.varmı bi değişiklik.
umarım herşey yolundadır.
arkadaşlar genelde teldn giriyorum kk ya.
ama yazması zor oluyor.
şimdi çocuklar okulda.pc bana kaldı.

günaydın kızlar. çok zor iki gün geçirdim. benim iki kız da hasta boğazları gitmiş ateş içinde kıvrandılar. önceki gün azıcık ev temizleyeyim dedim altından kalkamadım. iki gündür 10 kere çalıştı çamaşır makinesi. yorganlar çarşaflar çamaşırlar derken. ama sonra çocukların peşine koşmaktan her şey kaldı öylece. malum dün okul da açıldı. kızım ana sınıfına başladı. kendimi terkedilmiş hissettim. öğlen onu alana kadar eve girmedim. öğleden sonra da dila ateşlendi bir türlü düşüremedim. akşam dr a götürdük. malesef antibiyotik verdi. boğazı enfeksiyon kapmış. gece 3 tü hala ayaktaydım. bir ara daldım 39,5 oldu ateşi. soydum öyle yattı sabaha kadar. şimdi azıcık düştü ama ne zamana kadar bilmiyorum.

sanada günaydın. okul performanslarımız başladı anneler ayakta

Valla ben bir kerede aradan çıkartıyorum her sene hatta fazladan iki defter daha almıştım onları bile kapladım sonradan kitap kaplama derdi olmasın diye
Şimdide kızkardeşimle konuştum o becerememiş kaplamayı bugün oda anneme gelicek Bari kitapları getirde birlikte kaplayalım hemde öğrenmiş olursun dedim ( hazır öğretmen şimdilik ben diyene kadar kitap almasınlar yanına demişken )

Sorma canım Beyazcanı bende merak ediyorum hatta önce bir annemi arıyayım ne yapıyormuş diye sonra hemen Beyazcanı arıyacağım dün geceden beri aklımda inşallah hayırlı haberler alırımda sizlerede haber veririm birazdan

CAnım diloşa çok geçmiş olsun
Kıyamam kuzuma Rabbim acil şifalar versin inşallah...Aminnnnnnn
Bu arada büyük kuzularada okul hayatında başarılar İnşallah üniversitelerden mezun olduklarınıda görürüz ...Aminnnn

Günaydın arkadaşlar
Dün abiye aldım kendime çünkü düğün var 2 hafta sonra
46 bedenlerden 40 bedene düşmek cidden mutluluk verici
Yaklaşık 1,5 yıldır bu bedenleri giyemiyordum aslında hiçbir şey giyemiyordum ve almıyordum kendime
3 ay sonra 55 in altına düştüğümde kendimi mükemmel hissedicem
Umarım herkes hedeflediği kiloya ulaşır
6-7 aydır çabalıyorum yemiyorum dikkat ediyorum hatta yemediğim için güzel yemek bile yapamaz oldum
Ama zayıfladığımda umutluyum her şey daha güzel olucak...

Kızlarrrrrrrrrrr Beyazcanı aradım ama cevap vermedi
Ya uyanmadı yada duymadı telefonu ama akşam tekrar ararım ona göre haber alırsam sizede anında bildiririm
İnşallah şu anda ev telaşı vardırda o yüzden fırsatı olmamıştır telefona bakmaya

Harikasın canım darısı bizlerin başına inşallah
Dediğin gibi hedefine ulaştığında çektiğin sıkıntılar gerçekten önemsiz kalacak

Neyse ben giyinip çıkıyorum

Akşam görüşürüz inşallah

Size hoş sohbetler ve hayırlı günler

Günaydın hatunlar

Selam canım bende geceden topluyorum sabah rahat oluyorum İyi böyle..

Canım ayran fazla derken örneğin ayranın aralarda hani çay su gibi içilmesini pek önermiyorlar az da olsa şeker yükseltip leptini bozuyormuş.. Öyle bozulacaksa karnını doyuracak biişeyler yemesi daha mantıklı geldi bana.

amiiin cecom.rabbim hepimizin çocuklarına güzel bir gelecek nasip etsin inşallah

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Anamıda dolaşıp evime döndüm ve anında mutfağa daldım akşam yemeğini ateşe koymak için
Şimdide hazır yemek pişecekken sizlere bir bakayım dedim

Şükür annemde önemli birşey yokmuş sadece geçen gün duş aldıktan sonra saçını kurutmadan yatıp öğlen biraz uyumuş tabi camda açık olduğundan rüzgarı yemiş kulunç oluşmuş
Kas gevşetici krem sürdüm birde havlu ısıtıp yerleştirdimde biraz rahatladı
TEmbihledim akşamda babama yaptır aynı şekilde inşallah bir iki güne kalmaz birşeyi kalmaz

Sağ olsun temizlik yapayım dediğim halde aman boşver evde birşey yok dedide yırttım
Bende fırsat o fırsat seccademi şükür sonunda bitirebildim
Bir iki gün sonrada artık diğerine başlarım ( bir tanede ufak cimcimeme yapayım hatıra belki ileride üzerinde namaz kılarlarda bende ucundan eccük sevap alırım )

Birazdan paylaşmayı deneyeceğim inşallah olurda sizlerde görürsünüz

Bu arada aklımdayken yazayım bugün Beyazcanla görüştüm telefonla
Çok şükür iyimiş ve herşey yoluna girmeye başlamış
Henüz ev alamıyorlar ama eşi totoşu sıkışınca büyük bir meblağ getirip Beyazcana vermiş hani bu sende dursun üzerini tamamlar evimizi dilediğimiz gibi alırız diye
Hep diyorum bu heriflere arada diş göstermezsek adamlar nasılsa hatunlar sessiz kalıyor diye aynen devam ediyorlar
Şimdilik yine evine dönecek ama tabi enişte beyin verdiği parayı kendi adına bankaya yatırmış garanti altında olsun diye ve 6 ay bilemedin 1 sene sonra en geç kendi evimizi Allahın izniyle alacağız dedi
Gerçekten onun adına çok sevindim çünkü kaç senedir sabır sabır nereye kadar
Onada dedim evine dönüncede KV ve görümcene ona göre mesafe koy madem bir kere bile arayıp barıştırmak için tek kelime etmediler üstüne birde diğer eltiyle can ciğer kesildiler o zaman bundan sonrada o gelini çağırsınlar bir işleri olduğunda
Zaten oda öyle yapmayı düşünüyormuş
Rabbime şükürler olsun ki yuvaları kurtuldu ve en kısa zamanda kendi evine geçip aramıza dönecek

Hepinize çok ama çok selam söyledi
Hepimizi çoook özlemiş

Son düzenleme:
Harika olmuş canım.ellerine sağlık.
Gerçektende evlatlarına çok güzel bir hatıra olur.bende 2 yıl önce anneciğimi kaybettim.çeyizimde anneciğimin o güzel elleriyle yaptığı beyaz işi yatak örtüsü ve karyola takımları vardı.kendide vasiyet etmişti kızıma sakla onları benden hatıra demişti.
Bende kızıma vasiyet ediyorum kıymetini bil ananeni unutma diye.

Kızlar naber bugün sabah 2 yumurtayla omlet peynir 5 tane zeytin domates yedim öğlen bir kase yoğurt yedim şuan açlıktan bayılmak üzereyim haa sabah bir de bir avuç fındık yedim ben akşam ne yiyeyim(

Kızlar naber bugün sabah 2 yumurtayla omlet peynir 5 tane zeytin domates yedim öğlen bir kase yoğurt yedim şuan açlıktan bayılmak üzereyim haa sabah bir de bir avuç fındık yedim ben akşam ne yiyeyim(

Akşam yemeğinde hali hazırda neler var bilemiyorum ama bi kaç fikir vereyim
Mantar-Tavuk sote , Sebze yemeklerinden kabak yada patlıcan yemeği olabilir , köfte olabilir ama yağda kızarmayacak tabiki , Çorba içerbilirsin Tarhana , Mercimek vs.
Sabah kahvaltını kaçta yapıyosun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…