AY BENİM KARDEŞLERİMİ DE BIRAKSAM KİTAP KAPLAYAMAZLAR HERALDE. GECE BENDE KİTAP KAPLADIM AMA HEPSİNİ BİTİREMEDİM SADECE LAZIM OLANLARI YAPTIM. DAHA DEFTERLER DE OLACAK. YARDIM ET YARABBİ DEMEKTEN BAŞKA ÇAREM YOKSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Sabahtan beri ancak uğramaya fırsatım oldu
Gece baş ağrısı yüzünden baya geç yattım ama şükür şu anda ağrım kalmadı
Kahvaltıdan sonra evi toparla duş al derken ancak gelebildim
Bugün malum benim büyük cadının ilk günü ve büyük ihtimalle yine bir sürü kitapla gelecek eve
Her sene olduğu gibi gece geç saate kadar kitap kaplamayla uğraşacağım
Kızkardeşimin ikizlere henüz kitapları verilmedi ( onlar malum 1 hafta erken başladılar ) ama eğer bugün yarın onlarında kitapları dağıtılırsa onlarda benim ellerimden öpecek
Geçen gün defterlerini kaplamak için annemle yollamıştıKız okul zamanı hiç kitap kaplamadınmı dedimde nasıl gülüyor unuttunmu benimkileride sen kaplıyordun diye
Aslında çok severim kitap kaplamayı ama şu son 3 senedir büyük kızın aşırı derece kaplanacak kitapları oluyor üstelik defterlerine de hazır kap kullanmıyorum çok çabuk yırtılıyorlar diye
Bakalım hanimefendi öğlende gelince birlikte defterlerini ve lazım olan diğer şeylerini almaya gideceğiz markete
Allahtan akşamlık yemeğimde hazırda sıkıntı yapmam onu bari
Çok sağ ol canım
Ya aslında camın kapalı olmadı sorun olmazdı normalde ama yatak odasının kapısınıda kapatınca iyice havasız kaldıkTamam yatarken zaten pjama giyiyorum ince de olsa ama çok deli yattığımdan kapıyıda kapatmam gerekti kuzeni evde olunca yoksa çocuk lavaboya kalkınca yatak odasının önünden geçerken benim popiş havada görse ulen yengem ne biçim yatıyor der
Çok geçmiş olsun tekrar canım umarım büyük bari biraz daha hafif atlatır
Çok şükür benim cadılar uzun zamandır hastalanmıyor ama dediğin gibi hem salgın hemde havalar her an hasta edecek gibi
Rabbim tüm hastalara şifa versin...Aminnnnnn
Seninde Allah yardımcın olsun canım
1 ay artık annen dönene kadar idare etmeye çalışacaksınŞöyle güzel bir plan yaparsan belki daha az etkilenir işin
CANIM KAHVALTIDAN BAŞLAMIŞSIN YANLIŞA. ESİN GÜZEL ANLATMIŞKızlar selaaaam bugün karataya başladım menüme yorum yapmadan geçene küserim:) sabah 1 domates 1 avuçiçikadar peynir 1 bardak süt, öğlen iki bardak ayran iki avuç fındık, akşam tonbalıklı salata yorgun ve bitkin düşmedim ama hiç de tok hissetmedim kendimi
EĞER SABAH ÇOK ERKEN YAPMIŞSA KAHVALTISINI BİLDİĞİM KADARIYLA AYRAN DA İÇEBİLİR SORUN OLMAZÇünkü karatayı yanlış uygulamışsın
Öncelikle kahvaltı da yazdıklarım zorunlu yemen gerekenler... ( 2 yumurta , avuç içi kadar peynir , 10 zeytin , domates salatalık yeşillik ve bi çay bardağı kavrulmamış kuruymiş(ceviz,badem,fındık) ...Bunları her kahvaltı da yemen lazım hepsini. Aralarından seçmeden.
Öğlene gelince... 2 bardak ayran çok fazla kahvaltıyı doğru yapsaydın zaten içemezzdin içmene gerek kalmazdı.
Akşam için şunu söyleyeyim hem zayıf olmuş hen karatay da konserve ürünler yasak . Salça , tonbalık , mısır vb.
Akşam yemeğinde örneğin : Tavuk , yanında sebze sote , salata , yoğurt yada ayran yapabilirdin.
Unutma bu beslenme biçiminde aç kalkmaman gerekiyor masadan.
CANIM KALİTELERİ FARKLIDIR, BOYLARI FARKLIDIR, BEĞENİN FARKLIDIR. SEN KAFANI TAKMA BENCE BEĞENDİYSEN GERİSİ TEFERRUATYa kızlar sinir oldum akşam akşam biz evde biraz tadilata girdik herşeyi seramik vitrifiye felan bir yapı marketten aldık neyse ufak birkaç şey eksikti koçtaşa gittik eleman sohbet ederken anlattık işte banyoyu yaptırıyoruz diye bu da sordu lavaboyu kaça aldınız klozeti kaça aldınız diye yani ben lavaboyu 640 a aldım adamın bana gösterdiği lavabo benimkinin yarısı kadar bu 500 diyor eşimin yanında rezil olmuş hissedin eşim sallama buradaki modelleri beğenmedik zaten dedi ama 9000 tl alışverişin rahat 1000 tl kazık yemiş gibi görünüyor ama istediğim her modeli aldım koçtaşa ne sorsak o kalmadı diyor sinir oldum burnumdan geldi yaaa
sanada günaydın. okul performanslarımız başladı anneler ayaktagünaydın arkadaşlar.
bende ceco gibi erkenciyim bugün.
bozmam inşallah.
gerçekten çok enerjik ve huzurluyum.
beyazcan nasılsın canım.varmı bi değişiklik.
umarım herşey yolundadır.
arkadaşlar genelde teldn giriyorum kk ya.
ama yazması zor oluyor.
şimdi çocuklar okulda.pc bana kaldı.
AY BENİM KARDEŞLERİMİ DE BIRAKSAM KİTAP KAPLAYAMAZLAR HERALDE. GECE BENDE KİTAP KAPLADIM AMA HEPSİNİ BİTİREMEDİM SADECE LAZIM OLANLARI YAPTIM. DAHA DEFTERLER DE OLACAK. YARDIM ET YARABBİ DEMEKTEN BAŞKA ÇAREM YOK
günaydın arkadaşlar.
bende ceco gibi erkenciyim bugün.
bozmam inşallah.
gerçekten çok enerjik ve huzurluyum.
beyazcan nasılsın canım.varmı bi değişiklik.
umarım herşey yolundadır.
arkadaşlar genelde teldn giriyorum kk ya.
ama yazması zor oluyor.
şimdi çocuklar okulda.pc bana kaldı.
günaydın kızlar. çok zor iki gün geçirdim. benim iki kız da hasta boğazları gitmiş ateş içinde kıvrandılar. önceki gün azıcık ev temizleyeyim dedim altından kalkamadım. iki gündür 10 kere çalıştı çamaşır makinesi. yorganlar çarşaflar çamaşırlar derken. ama sonra çocukların peşine koşmaktan her şey kaldı öylece. malum dün okul da açıldı. kızım ana sınıfına başladı. kendimi terkedilmiş hissettim. öğlen onu alana kadar eve girmedim. öğleden sonra da dila ateşlendi bir türlü düşüremedim. akşam dr a götürdük. malesef antibiyotik verdi. boğazı enfeksiyon kapmış. gece 3 tü hala ayaktaydım. bir ara daldım 39,5 oldu ateşi. soydum öyle yattı sabaha kadar. şimdi azıcık düştü ama ne zamana kadar bilmiyorum.
Günaydın arkadaşlar
Dün abiye aldım kendime çünkü düğün var 2 hafta sonra
46 bedenlerden 40 bedene düşmek cidden mutluluk verici
Yaklaşık 1,5 yıldır bu bedenleri giyemiyordum aslında hiçbir şey giyemiyordum ve almıyordum kendime
3 ay sonra 55 in altına düştüğümde kendimi mükemmel hissedicem
Umarım herkes hedeflediği kiloya ulaşır
6-7 aydır çabalıyorum yemiyorum dikkat ediyorum hatta yemediğim için güzel yemek bile yapamaz oldum
Ama zayıfladığımda umutluyum her şey daha güzel olucak...
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Bugün sabah 7ye 10 kala yataktan çıktım
Gece erken yatınca iyice uykumu almış ve enerjik bir şekilde uyandım
Kahvaltımıda bir güzel yaptım küçük cimcimemle
Allahtan geceden bütün mutfak ve salonuda bitirdim de şu anda işim pek yokbir tek yatak odasında bir iki birşey var toparlanacak onlarıda birazdan hallederim sonrada kendimi doğru anama atarım artık onda iş çoktur nasılsa hem bana hareket olur hemde kadıncağız biraz daha dinlensin
İNşallah herkes için bol eksili ve az kalorili bir gün olur
AY BENİM KARDEŞLERİMİ DE BIRAKSAM KİTAP KAPLAYAMAZLAR HERALDE. GECE BENDE KİTAP KAPLADIM AMA HEPSİNİ BİTİREMEDİM SADECE LAZIM OLANLARI YAPTIM. DAHA DEFTERLER DE OLACAK. YARDIM ET YARABBİ DEMEKTEN BAŞKA ÇAREM YOK
CANIM KAHVALTIDAN BAŞLAMIŞSIN YANLIŞA. ESİN GÜZEL ANLATMIŞ
EĞER SABAH ÇOK ERKEN YAPMIŞSA KAHVALTISINI BİLDİĞİM KADARIYLA AYRAN DA İÇEBİLİR SORUN OLMAZ
CANIM KALİTELERİ FARKLIDIR, BOYLARI FARKLIDIR, BEĞENİN FARKLIDIR. SEN KAFANI TAKMA BENCE BEĞENDİYSEN GERİSİ TEFERRUAT
benimkiler kazık kadar oldu.sanada günaydın. okul performanslarımız başladı anneler ayakta
amiiin cecom.rabbim hepimizin çocuklarına güzel bir gelecek nasip etsin inşallahValla ben bir kerede aradan çıkartıyorum her senehatta fazladan iki defter daha almıştım onları bile kapladım sonradan kitap kaplama derdi olmasın diye
Şimdide kızkardeşimle konuştum o becerememiş kaplamayı bugün oda anneme gelicekBari kitapları getirde birlikte kaplayalım hemde öğrenmiş olursun dedim ( hazır öğretmen şimdilik ben diyene kadar kitap almasınlar yanına demişken )
Sorma canım Beyazcanı bende merak ediyorum hatta önce bir annemi arıyayım ne yapıyormuş diye sonra hemen Beyazcanı arıyacağımdün geceden beri aklımda inşallah hayırlı haberler alırımda sizlerede haber veririm birazdan
CAnım diloşa çok geçmiş olsun
Kıyamam kuzumaRabbim acil şifalar versin inşallah...Aminnnnnnn
Bu arada büyük kuzularada okul hayatında başarılarİnşallah üniversitelerden mezun olduklarınıda görürüz ...Aminnnn
Harika olmuş canım.ellerine sağlık.Eki Görüntüle 1244738 Eki Görüntüle 1244739 Eki Görüntüle 1244740
İşte bunlarda seccademin resimlerihem çok zevkli oluyor ( tabi ben bir kenara atınca uzadı yoksa gerçekten insan eline alınca bırakamıyor ha bir çiçek daha ha bir çiçek daha diye )
Kızlar naber bugün sabah 2 yumurtayla omlet peynir 5 tane zeytin domates yedim öğlen bir kase yoğurt yedim şuan açlıktan bayılmak üzereyim haa sabah bir de bir avuç fındık yedim ben akşam ne yiyeyim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?