80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Bu sabahta dün olduğu gibi karga kahvaltısını etmeden uyandım
İki gecedir 12ye gelmeden yatınca sabah 6 da uyanmak gerçekten zor değilmiş ama tabi bünye paso uyumaya alışmış olduğundan 9a doğru hafif bir uyuklama hali oluşabiliyor hele birde sabah haberlerini koltuğa uzanıpta izlenmeye kalkışınca ama onada anında bir Türk kahvesi keyfiyle çözüm bulmuş durumdayım

İnşallah bundan sonra her sabah gün benim için 6da en geç 6 buçukta başlıyacak malum zayıflamanın en önemli noktalarından biride sabah erken kalkıp metabolizmayı uyandırmadan geçiyor
Akşam yatmadan evvelde salonu ve mutfağı da iyice toparlayınca ancak yatak toplama işi oluyor ve resmen günden çok daha fazla keyif alıyorum ( tabi günde bitmiyor çabucak )
Şu anda küçük kuzum hala uyuyor ( oda 6da uyanıp iki dolandı sonra sütünü verincede anında benim yatağıma da olsa gidip uyudu ) Oda uyandığında hemen onada karataya uygun kahvaltısını hazırlayıp bugün sadece bir evi süpürüp çamaşır yıkıyacağım

Akşamlık menümün adında koydum şükür
Belki bugün hava çok serin olmazsa öğleden sonra cimcimeyi parka götürmeyi düşünüyorum birde büyük ihtimal ikinci seccadeyede başlarım bugün

Hee bu arada unutmadan söyleyeyim
Dün yine bir güzel yoğurdumu mayaladım ve bir sürahiye salatalık dilimleyip birde bol limon sıktım ( limonun kabukları çok kurumuştu o yüzden içine dilimlemedim sadece suyunu sıktım ) üzerine suyumuda doldurup geceden alkali suyumuda hazırladım oda akşama kadar üzerine ilave edile edile bitirilecek
Hatta pazara çıktığımda taze nane ve maydanozda alıp eklerim salatalıklara bir dahakine birde elmaylada denemeyi düşünüyorum hem alkali oluyormuş hemde tatlı isteğini yok ediyormuş Bakalım şifa niyetine deyip içiyorum ( limon ve salatalıklısı çok güzel bence ) umarım faydasınıda görürüm

Canım Menün bence harika
Yanlız adaşım ve diğer tecrübeli karataycılar belki daha iyi bilir ama benim bildiğim Patatesden mümkün olduğunca uzak durmamız gerekiyor ( heee çok sık yemiyorsan oda süper )
Öğlen yada akşam birde ufakda olsa bir salata olsa tam süper olur

Bu arada Omega 3ün zayıflamaya bir etkisi varmı
Hala hormon ve kandeğerlerime baktırmadım ama evde 1 pakete yakın Omega 3 kapsüllerim var acaba kullansam faydası olurmu malum her gün balık yeme şansımız yok hatta 1 haftadan fazla oldu balık yemeyeli ve eşime en azından haftasonu için yapışmayı düşünyorum balık faslı yapalım evde diye ama yinede yetersiz benim bildiğim

sweet e bu konuyu sordum az bişe etkisi olduğunu söyledi şeker üzerine. ama beklersen gözün açlıktan daha çok döneceği için ayran daha iyi olur bence.
benimkiler kazık kadar oldu.
biri üniv.1. sınıf diğeri lise son sınıf.
ama benim gözümde sizin miniklerle aynılar

canım annene çok geçmiş olsun. ayrıca beyazcan dan getirdiğin habere çok sevindim. inşallah gönlünce olur herşey
çooook güzelmiş buuuuu ellerine sağlık canım benim. komşum etrafını birde hazır dantellerle çevirmiş daha bir farklı olmuş.

çooook güzelmiş buuuuu ellerine sağlık canım benim. komşum etrafını birde hazır dantellerle çevirmiş daha bir farklı olmuş.

Çok teşekkür ederim canım
Şimdilik diğerinide bir işleyeyim sonra altına astarını alıp kendim dikeceğim Dantel yapmayı hiç sevmiyorum çok çabuk fenalık geliyor bana nedense ama gerçekten de dantel ne kadar modası geçmiş dahi dense büyük emek ve ben kullanmasamda annemin bana yaptıklarını saklıyorum olmadı onları kızlara bölüp hatıra veririm nasılsa analarında onu yapacak totoş yok ( ancak havlu kenarı ) Anannede desen artık onu yapabilecek göz yok

benim bildiğim kadarıyla metabolizmanın çalışması için sağlıklı yağlara ihtiyaç var ayrıca bağışıklığı ayakta tutmak immin sistemi diriltmek içinde. ben şahsen D vitamini b12, q enzim q 10 ve omega3 dışardan takviye alıyorum. tahlillerimde düşük çıkmıştı. ekim de de yenileyeceğim değerlerimi hala düşükse ona göre dozda devam edeceğim.

Kızlarrrrrrrrrrrrrr şu seccade işim bitsin bakın ne deneyeceğim
İnternette geçenlerde görmüştüm üstelik aparatı 15 lira ister desen yap ister yazı yaz havluya hemde çok basit

http://www.hobiler.net/punch-ignesi-ile-nakis-teknigi.html

Çok sağ ol canım bende o zaman ilk fırsatta bari en azından sağlık ocağında baktırayım değerlerime hem doktorumada danışırım sakincası varmı sonuçları almadan başlamama
Hormon tahlillerimide regl olduğum an randevu alıp baktırayımda o konudada içim rahat olsun

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. Gelemedim kaç gündür. Çocukların dördü de hastaydı. İş yeri de yoğundu. Takım da olunca buraya uğrayamadım.
Hemen menü paylaşayım

pazartesi
Sabah 1 incir+2 bardak su
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 ceviz
1 tatlı k.pekmez
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık

Ara 1 elma
Öğle
Avuç içi kadar haşlama et + salata

Ara 2 kayısı

Akşam 1 lahmacun

Ara 1 kase yoğurt (çörek otlu, acı pul biberli)
----------------------------------------------
Salı
Sabah 1 incir+2 bardak su

2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 ceviz
1 tatlı k.pekmez
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık

Ara 1 elma

Öğle
Fırında tavuk + salata + 1 tane şekerpare

Akşam 6 y.kaşığı taze fasulye + 1 kase yoğurt (çörek otlu, acı pul biberli)

su 3,5 litre

spor yok maalesef. bu hafta spor yapamadım

Canım çocuklara Rabbim acil şifalar versin Çok geçmiş olsun canım

Bu arada helal olsun okadar yoğunluk arasında yinede gelmişken eksik menülerinide paylaşıyorsun

Spor yapmadım diye sakın üzülme sonuçta okadar koşturmaca emin ol spor yerinede geçer

Bu arada şu saate kadar 1 litre su tamamdır

Hemde salatalık ve limonlu insanın içini buruyor ( hayatta acıkmaz insan bunu içince )

Ben işlerimi bitirdim çamaşır makinesinin durmasını bekliyorum şu anda
Anam erken kalkınca pek bir hamarat gördüm kendimi eskiden olsa şu saatte yatağımı bile düzeltmemiş olurdum

İnşallah bundan sonra hep böyle devam edecek
Öğleden sonra kızı parka çıkarmayı düşünüyordum ama kızkardeşime kahve içmeye gidiceğim sonra birlikte ikizleri okuldan alıp turşuluk malzemelerimizide alıp eve yollanacağız
Yarın bir akrabanın evinde mevlüt olduğundan bizim buranın pazarına çıkamıyacağım bari alalımda Cuma günü annemde Turşularımızı kurarız en sağlıklısından ( karataya uygun tabiki )
İnşallah pançarda vardır da bu sene bir kaç kavanozda pançar kurmayı düşünüyorum

Aranızda pançar turşusu kuran varsa tarifini bekliyorum
Malum nette çok yazılar var ama işte bildiğim birilerinin denemiş olması benim için daha önemli

Nasılsa akşam yemeğimde belirlendi hatta gitmeden bulgur pilavımıda yaparım büyük ihtimal En azından gelince hemen bir salata yapar köfteleri pişiririm ve vakit geç olmadan yemeğimizide yeriz eşim gelince

Erken kalkınca nedense insan daha bi enerjik oluyor bende öyle karatay dan once öğlen 1 - 2 ye kadar yatardım sonrada ev falan toplama imkansızdı yatak bile düzeltmezdim :)
Şimdi kalkıyorum kahvaltı hazırlarken bi taraftan da evi toparlıyorum. Daha dinçim
Bi ütü var işte bugün inşallah yapabilirim adam pantolon gömleksiz kaldı. Bide hergün gömlek kravat kumaş pantolon giymek zorunda

Ohh akşam yemeğinide karar verilmiş darısı bana Ben bazen hiç bulamıyorum ne pişircem ya

Aaa evet benimde şu yıkananlar kuruyunca ütüm olucak
Gece erken yattığıma göre artık onuda yarın sabah yaparım kahvaltıdan sonra mevlüde gitmeden aradan çıkmış olur

Anammm bu arada yarın mevlütte kesin ikram olucak ama ben yemiyeceğim
Yanımda giderken Ufak kızın suluğuna ayran koyup götürürüm Normalde öğlen yemiyorum ama şimdi niye yemiyorsun demesinler yada kendimi mutfağa atıp ay görmedinmi kız ben tabağımı şimdi bitirip lavaboya koydum ayağına yatarım iş yaparken arada kaynar nasılsa

Şimdi izah etsem başlar kesin bazıları aaaa kırk yılın başı işte misafirlikte diyet olmaz gibilerinden ikna etmeye ( normalde her fırsattada çok güzelsin işte ama az zayıfla diyenler bunlar )

Ay sorma ya nefret geldi bi yere gitmekten :)
Meyveden bişey olmaz ye diyorum ki 8 den sonra yemiyorum. Meyve kalkıyo mısır geliyo. Biraxcık ye bişey olmaz.
Anlatamıyosun insanlara. Dedim en son valla 8 den sonra yemeyince çok rahat uyuyorum midem rahat oluyo hiç rahatsız edemem kendimi dedim Eşimde kızdı artık ne ısrar ediyosunuz bozmayacak diyetini diye
Anlatsan anlamazlar en iyisi sen yedim de kaldırdım de gitsin

Maşallah canım tebrik ederim seni. İlerde inşallah çok güzel yerlere geleceksin. Tabi Allahın izniyle inşallah.
Okul formalarının bedenleri birbirini hiç tutmuyor. Rast gele Beden koyuyorlar sanki.

Çamaşırlarıda astım Akşamlık bulgur pilavımıda ateşe koydum ağır ağır pişsin
En son bir güzel duş alırım ve hazırlanmaya başlarım

Anam bayıldım ben bu gün akışına Büyük kızda bayıldı çünkü genelde o okuldan geldiğinde tam işim bitmemiş oluyordu ve ister istemez ya güzelim sana zahmet bari salonu sen süpür de işim bitsin dediğim oluyordu ve resmen çıldıracak kıvama geliyor öyle olunca ( tabi bana ancak tamam birazdan yaparım diyebiliyodu )
Şimdi gelince her iş bitmiş görünce erken kalkman bana yaradı diyor hatta eşortmanımı yıkarmısın dediğinde yıkadım astım kuruyor şu anda dediğimde resmen böyle oldu
Çünkü ona göre ben o bana söylemeden onun ihtiyacı olan şeyi yıkamış olmuyormuşum ulen gel sen 4 kişinin çamaşırını yetiştir desemde anlamıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…