80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Biliyormusunuz is değiştireli 1.5 ay oldu bu gün eski patron gördü şok oldu yaşama yapistim koca Göbek li bişi ne yaptın bana anlat gel dedi bende bu gün ona kitabı aldım uğrucam ona ama tepkisi harikaydı sana ne oldu eridin deyişi yetti

bu tepkileri görünce herşeye değiyor neslimmm inş o da uygular sayende sağlığına kavuşur

Tam bir saattir dibimde bık bık konuşan bir küçük cimcime var

Akşam üzere büyük kıza bulaşık makinesin boşaltmasını söyledim oda oflayıp poflayınca biraz söylendim doğal olarak artık genç kız oldun başka iş yaptırmıyorum bari ona oflama diye.
Küçük cimcimenin nasıl içine oturduysa biraz düşündükten sonra başladı konuşmaya

Neymiş efendim ablası çok yanlış yapmış artık ona terbiye koymak ( terbiye vermek demek istiyor tabi ) gerekiyormuş Bundan sonra o ablası ne zaman terbiye koymaya uymazsa ona ceza verecekmiş
En iyisi odasına bir Mola paspası koymak lazımmış kurallara uymadığında üzerinde oturup yaptığını düşünsünmüş yada olmadı sandalye koyalımmış odasına ki terbiye koymayı yapmazsa onda otursunmuş

Gülmekten karnıma ağrılar girdi resmen ama inatla 1 saattir aynı mevzuda fikir üretiyor
Peki sen terbiye koymaya uymazsan o zaman ablan sanada mola paspasına otur derse ne olucak diyorum hemen yoooo ben terbiye koymaya uyarım Anneciğim unuttunmu ben senin Kahramanınım hep Peki Anneciğim derim, sen ne istersen yaparım, seni hiç üzmem hem bir kitapta okumuştum Kahramanlar Annelerini hiç kızdırmazlar hep Terbiye koymaya uyarlar demezmi

VAlla bu kız bizim anamızı ağlatacak ileride şu halleriyle
Halada hadi git odasına ablacığa terbiye koy diyor

maşallah cecommm laflara bakarmısın mola paspasıymış bunu nerden duyduki senin cimcime allah nazarlardan saklasın ama hakikaten biraz daha büyürse kök söktürecek gibi minik kahraman

Canım ben ikidir kahvaltıdan 1 hatta 2 saat sonra içiyorum kahvemi
Bakalım yarın şekersiz yapıp içerim nasılsa zamanla alışırım bende zaten başka şeyde şeker kullanmıyorum

Birde bugün yağmur bastırınca pazarda bakamadım ama kendime ilk fırsatta değirmen alacağım hem kara biber için ( tane evde var ama öğütücü yok ) hemde tuz için ( kaya tuzu kullanacağım evdeki sofra tuzu bitince )
Madem karatay yapıyorum bari laikiyle yapayım ki daha güzel sonuç alayım

Bu arada pançar turşusunun tarifini ekrandan resmini çekerek kayıt ettim cuma annemde turşuları kurduktan sonra eve döndüğümde pancarımıda yaparım ( şu an kaya tuzum ve sirkem yok evde )
İnşallah güzel olur hazır Canan Teyze turşu yenilebilir demişken pek severim turşuyu ama çok uzun zamandır sırf ödem yapıyor diye yemiyordum ( pançarıda ancak hazır alıyordum oda tadımlık bari kendim yaparsam katkısız olduğunu bilirim hemde canım istediğinde elimin altında olur )

zamanla alışırsın cecomm şekersiz kahveye pancar turşusu hakikaten şifa kaynağı özlellikle kansızlığa birebir cnmm afiyet şifa olsun inş şimdiden

maşallah cecommm laflara bakarmısın mola paspasıymış bunu nerden duyduki senin cimcime allah nazarlardan saklasın ama hakikaten biraz daha büyürse kök söktürecek gibi minik kahraman

Hemde ne kök

Bİr ara Süper Dadıyı izlemiştik ya oradan aklında kalmış
Şu andada benim daha evvel ördüğüm ufak bir peluş ortü vardı ( aslında ona örmüştüm devamlı yerde oturuyor bari biraz daha sıcak tutsun diye ) onu balkon kapısının yanına sermiş üzerinede sehpa koymuş neymiş ablasının ceza alanı orasıymış

Tabi eşim hemen müdahale etti o sana düşmez şımarıklık yapma yoksa sen ceza alırsın diye ve an itibariyle terbiye koymak bir yana atıldı

Neyse kızlar size doyum olmaz ama bana müsaade azda eşimle ilgileneyimde yarım saate kadar yatarım
Ufaklığın uykusu geldi ille birlikte yatalım diyor bende erken kalkmış olmanın birde dışarda koşturmuş olmanın yorgunluğuyla hafiften bir uyuklamaya başlıyacağım birazdan

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Allaha emanet olun

Sabah yine erkenden uyanıp kahvaltımı ettiğim gibi damlarım nasılsa

zamanla alışırsın cecomm şekersiz kahveye pancar turşusu hakikaten şifa kaynağı özlellikle kansızlığa birebir cnmm afiyet şifa olsun inş şimdiden

Canım peki pancar turşusu diğer ev turşusu gibi uzun süre dayanırmı yoksa tüketmekmi gerekiyor bir kaç ay içinde ( hani ziyan olmasın diye de her gün yemiyeyim )

Gider ayak hatırlatmamıda yapayım

Kızlarrrrrrrrrrrrrr menülerimizi unutmayalım bakın iki gün kaldı bildirimlerin başlamasına

Kilo bildirimlerin hepsi eksi olur inşallah bu hafta

Tamamdır adaşım artık bittikçe dediğin gibi takviye yaparım nasılsa çabuk oluyormuş

Mervemmm güzelim tam çıkıyordum gördüm bende
Baya yoğunsun herhalde İyisin dimi canım

Merhabalar arkadaşlar.
Erkenden kahvaltımı yaptım bugün.
Çocuklaramozaik pasta yaptım.
Yemek yaptım.
Sonra eşim öğle yemeğine geldi.
Birlikte kuyumcuya gittik.
Su yolu bilekliğimi kısalttırıp artanlardan vidalı küpe yaptırdım.
Eve geldim.yemek faslı bittiğinde saat yediydi.
Yani bugünde spor yapamadım maalesef.
Ama dün evvelsi gün 45 dak. Yürüdüm.
Yarına Allah kerim.
Menümü yazayım
Sabah:menemen cecomdan kopya çektim zeytin peynir badem
1 muz
Akşam:etli taze barbunya 8
Yoğurt çorbası
Yoğurt az turşu
Günboyu limonlu su .şimdide adaçayımı içiyorum

Iyi geceler hanimlar ancak firsat buldum menü bildirimi yapmaya
Kahvaltı
1yumurta
avucici peynir
5-6 zeytin
1 domates
2 ceviz
Oglen
2 kase mercimek corbasi
aksam
sutlu nescafe tamam biliyorum icmemeliydim ama sartlar onu gerektirdi :)
Bi de bana niye ac kaldin diye kizmayin ben yemek yemeye firsat bulamiyorum buldugumda da saat 8i geçmiş oluyor

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Bu sabah düne nazaran biraz geç uyandım sabah 07:15de
Aslında saatimi 6ya kurmuştum ama gece bir ara 04:30da lavaboya uyandım ( artık nasıl su içtiysem ) hatta o ara yatmasammı diye düşündüm ama sonra kendi kendime abartma sonuçta uykuyada ihtiyacın var dedim ve tekrar yattım tabi bu sefer saati duymadım ve benim akıllı kızım okula giderken uyandırmamış beni

Neyse ki çok geç uyanmadımda hemen aç karnına 2 bardak suyumu içip kahvaltımı hazırladım
Dün nasıl yorulduysam artık ( belkide o yüzden saati duymadım ) şu anda bacaklarım ağrıyor demekki iyi spor olmuş bana dünki koşturmaca

Biraz keyif yapıp öğlene doğru hazırlanıp akrabamızın mevlüdüne gideceğim
Akşamlıkta bir aksilik olmazsa ya mercimek çorbası yada tarhana yaparım diye düşünüyorum hatta gitmeden bile pişirebilirim geldiğimde hazır olsun diye yanınada yoğurt ve salata yaparım sanırım

Canım ne kadar geç olursa olsun akşamı boş geçirme
En azından ya bir salata ( tavuklu falan olursa tam süper olur yada ton balıklı ) yada en kötü ihtimal bir kase cacık tüket hem hafif olur hemde metabolizman etkilenmeden devam edersin
Malum metabolizma bir şaşırdımı kendine gelene kadar bizi göbeğimizden çatlatacak hale getiriyor

Canım güle güle kullan küpelerini
Bu arada şu menü bildirimleri gerçekten çok işe yarıyor artık kimsenin yarın ne yesem derdi olmuyor Bende her gün kızların yediklerini okudukca aa buda olabilir buda olabilir diyorum Dün akşam İnstagramda da bir arkadaşım çorba yediğini paylaşmış aklıma düştü bende bugün öyle yapayım dedim sonuçta insan sıvıda tüketmek istiyor arada

ay çok güldüm çok yaşa sende ben gibi menunle pazarlık da yapmaya başladın tamam kızmıyoruz zaten
sadece iyiliğin için bi öz eleştiri olarak kabul et okey. en azından hatanı görmen bilmende itiraf etmen de güzel ama pazarlık çok güldüm bana benzedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…