Is yerinde yemeyim yani oyle mi cok zor olacak benim icin onu orda isitip yenek de cok zor ayrica biz cocuklarla beraber yemek yiyoruz onlarin yaninda baska bir sey yemem de olmaz pfff bu hic iyi olmadi
Selamlar guzel hatunlar :)Çamaşırlarıda astımAkşamlık bulgur pilavımıda ateşe koydum ağır ağır pişsin
En son bir güzel duş alırım ve hazırlanmaya başlarım
Anam bayıldım ben bu gün akışınaBüyük kızda bayıldı çünkü genelde o okuldan geldiğinde tam işim bitmemiş oluyordu ve ister istemez ya güzelim sana zahmet bari salonu sen süpür de işim bitsin dediğim oluyordu ve resmen çıldıracak kıvama geliyor öyle olunca ( tabi bana ancak tamam birazdan yaparım diyebiliyodu )
Şimdi gelince her iş bitmiş görünce erken kalkman bana yaradı diyorhatta eşortmanımı yıkarmısın dediğinde yıkadım astım kuruyor şu anda dediğimde resmen böyle oldu
Çünkü ona göre ben o bana söylemeden onun ihtiyacı olan şeyi yıkamış olmuyormuşumulen gel sen 4 kişinin çamaşırını yetiştir desemde anlamıyordu.
Ankara da hava yağmurlu , minik kuşum uyku modunda yatagına yatırdım. bende spor yaptım ve öğle sadece 1 avuc kurutulmuş meyve yedim.
Şimdi yemek düşünüyorum akşam için...
Herkes çok aktif maşallah
Kurallar ayni mi kizlar?
Kaptan var mi ?
Ben kendimide tAnitYim
68 kiloya kadar inen ben homini girtlak yemenin sonuncu bu sabAh itibariyle 78 olmus bilunmaktayim
Kiyafetlerimi. Olmamasi sonucu kendimi tekrar buraya attim
Cok uzgunum
1 kizim ,1 oglum var
Kizim 2,oglum 4 yasinda
Ben 28
Calismiyorum
Selamlar guzel hatunlar :)
Bu sabah tartiya cikip gozlerimin pörtlemesiyle birlikte 78 kiloya ulasmis oldugumu gormus bulunmaktayiiimbana hayirli ugurlu olsun
Sanirim bayagi zorladim bu kiloya gelebilmek icin
Yine araniza katilmaya karar verdim :)
Hic bakamadim ama sayfalara
Bi cecoyu gordum
Selamlar canim
Kızlar konumuzla alakası yok ama bi konuda fikrinizi almak istiyorum.
Uzun süredir eşim çalışıtığı üniversiteye beni de aldırmaya çalışıyodu bi senedir bekliyoruz ara ara görüşmelere gittim falan.
Sonunda yetkili biri yarın gelsinler demiş eşimle beraber gideceğim yarın.
Artık iyice sıkılmaya başlamıştım evde oturmaktan arasalar başlasam deyip durdum içimden.
Ama şimdi kafam karıştı bu kadar zorladık biz ama hepte içimden hayırlısıysa olsun dedim. Bu kadar zaman olmadı şimdi oldu ama korkuyorum huzursuz bi ortam olacak diye.
İçim bi tuhaf oldu şimdi arayınca eşim.
Canım hemen içine kurt düşürme bence
Sonuçta her işte bir hayır vardır
Üstelik ne kadar tanıdık araya girerse girsin sen uygun olmasan zaten seni o pozisyona almazlardıhee en kötü ihtimal bir denersiniz bir kaç ay ( baştan o şartla girersin hani ne siz madurun olun nede biz hesabı )
İNşallah herşey çok güzel olucak yüreğini daraltma daha şimdiden
SEnin adına çok sevindim hayırlı olsun canım
Hayırlısı olsun canım bence işi kaçırma.ortama gelince illa dedikodu ve sana zıt insanlar olucak ama sen politik davranıp ve çok konuşmayıp günü bitirmeye çalışıcaksın.böyle yaparsan günün iyi geçer. Özel sektörde olsa kendi işin de olsa devlette olsa hep aynıı insanları mutlu edemezsin.Kızlar konumuzla alakası yok ama bi konuda fikrinizi almak istiyorum.
Uzun süredir eşim çalışıtığı üniversiteye beni de aldırmaya çalışıyodu bi senedir bekliyoruz ara ara görüşmelere gittim falan.
Artık iyice sıkılmaya başlamıştım evde oturmaktan arasalar başlasam deyip durdum içimden.
Ama şimdi kafam karıştı bu kadar zorladık biz ama hepte içimden hayırlısıysa olsun dedim. Bu kadar zaman olmadı şimdi oldu ama korkuyorum huzursuz bi ortam olacak diye.
Hayırlısı olsun canım bence işi kaçırma.ortama gelince illa dedikodu ve sana zıt insanlar olucak ama sen politik davranıp ve çok konuşmayıp günü bitirmeye çalışıcaksın.böyle yaparsan günün iyi geçer. Özel sektörde olsa kendi işin de olsa devlette olsa hep aynıı insanları mutlu edemezsin.
Kızlar günaydın akşam ne yicem ne yicem derken o pirinçli dolmayı yemeğe içim el vermedi, bol yeşil mercimek haşladım salata yaptım içinede peynir koydum zeytinyağı ekledim yedim:)))
Merhaba arkadaşlar,
Sabah 07:00 kahvaltı;
1 dilim peynir ve 1 kase dolusu limonlu maydanoz
1 yumurta , yarımşar domates ve salatalık
1 fincan şekersiz çay
Gunaydin kizlar pc bozuk bende pes edip cepten girdim cok sukur bitti gecmis.efsax ugramamis insallah hersey yolundadir bebis varya merak ettim.beyazcanimada cook sevindim hakkinda hayirlisi olsun insallah
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Bu sabahta dün olduğu gibi karga kahvaltısını etmeden uyandım
İki gecedir 12ye gelmeden yatınca sabah 6 da uyanmak gerçekten zor değilmiş ama tabi bünye paso uyumaya alışmış olduğundan 9a doğru hafif bir uyuklama hali oluşabiliyorhele birde sabah haberlerini koltuğa uzanıpta izlenmeye kalkışınca ama onada anında bir Türk kahvesi keyfiyle çözüm bulmuş durumdayım
İnşallah bundan sonra her sabah gün benim için 6da en geç 6 buçukta başlıyacak malum zayıflamanın en önemli noktalarından biride sabah erken kalkıp metabolizmayı uyandırmadan geçiyor
Akşam yatmadan evvelde salonu ve mutfağı da iyice toparlayınca ancak yatak toplama işi oluyor ve resmen günden çok daha fazla keyif alıyorum ( tabi günde bitmiyor çabucak)
Şu anda küçük kuzum hala uyuyor ( oda 6da uyanıp iki dolandı sonra sütünü verincede anında benim yatağıma da olsa gidip uyudu) Oda uyandığında hemen onada karataya uygun kahvaltısını hazırlayıp bugün sadece bir evi süpürüp çamaşır yıkıyacağım
Akşamlık menümün adında koydum şükür
Belki bugün hava çok serin olmazsa öğleden sonra cimcimeyi parka götürmeyi düşünüyorum birde büyük ihtimal ikinci seccadeyede başlarım bugün
Hee bu arada unutmadan söyleyeyim
Dün yine bir güzel yoğurdumu mayaladım ve bir sürahiye salatalık dilimleyip birde bol limon sıktım ( limonun kabukları çok kurumuştu o yüzden içine dilimlemedim sadece suyunu sıktım ) üzerine suyumuda doldurup geceden alkali suyumuda hazırladımoda akşama kadar üzerine ilave edile edile bitirilecek
Hatta pazara çıktığımda taze nane ve maydanozda alıp eklerim salatalıklara bir dahakinebirde elmaylada denemeyi düşünüyorum hem alkali oluyormuş hemde tatlı isteğini yok ediyormuş Bakalım şifa niyetine deyip içiyorum ( limon ve salatalıklısı çok güzel bence ) umarım faydasınıda görürüm
Canım Menün bence harika
Yanlız adaşım ve diğer tecrübeli karataycılar belki daha iyi bilir ama benim bildiğim Patatesden mümkün olduğunca uzak durmamız gerekiyor ( heee çok sık yemiyorsan oda süper)
Öğlen yada akşam birde ufakda olsa bir salata olsa tam süper olur
Bu arada Omega 3ün zayıflamaya bir etkisi varmı
Hala hormon ve kandeğerlerime baktırmadım ama evde 1 pakete yakın Omega 3 kapsüllerim varacaba kullansam faydası olurmu malum her gün balık yeme şansımız yok hatta 1 haftadan fazla oldu balık yemeyeli ve eşime en azından haftasonu için yapışmayı düşünyorum balık faslı yapalım evde diye ama yinede yetersiz benim bildiğim
Kızlarrrrrrrrrrrrrr şu seccade işim bitsin bakın ne deneyeceğim
İnternette geçenlerde görmüştüm üstelik aparatı 15 liraister desen yap ister yazı yaz havluya hemde çok basit
http://www.hobiler.net/punch-ignesi-ile-nakis-teknigi.html
Çok sağ ol canım bende o zaman ilk fırsatta bari en azından sağlık ocağında baktırayım değerlerimehem doktorumada danışırım sakincası varmı sonuçları almadan başlamama
Hormon tahlillerimide regl olduğum an randevu alıp baktırayımda o konudada içim rahat olsun
maşallah kuzum nazar edeceksin kendineBen işlerimi bitirdim çamaşır makinesinin durmasını bekliyorum şu anda
Anam erken kalkınca pek bir hamarat gördüm kendimieskiden olsa şu saatte yatağımı bile düzeltmemiş olurdum
İnşallah bundan sonra hep böyle devam edecek
Öğleden sonra kızı parka çıkarmayı düşünüyordum ama kızkardeşime kahve içmeye gidiceğim sonra birlikte ikizleri okuldan alıp turşuluk malzemelerimizide alıp eve yollanacağız
Yarın bir akrabanın evinde mevlüt olduğundan bizim buranın pazarına çıkamıyacağım bari alalımda Cuma günü annemde Turşularımızı kurarız en sağlıklısından ( karataya uygun tabiki)
İnşallah pançarda vardır da bu sene bir kaç kavanozda pançar kurmayı düşünüyorum
Aranızda pançar turşusu kuran varsa tarifini bekliyorum
Malum nette çok yazılar var ama işte bildiğim birilerinin denemiş olması benim için daha önemli
Nasılsa akşam yemeğimde belirlendi hatta gitmeden bulgur pilavımıda yaparım büyük ihtimalEn azından gelince hemen bir salata yapar köfteleri pişiririm ve vakit geç olmadan yemeğimizide yeriz eşim gelince
Erken kalkınca nedense insan daha bi enerjik oluyor bende öyle karatay dan once öğlen 1 - 2 ye kadar yatardım sonrada ev falan toplama imkansızdı yatak bile düzeltmezdim :)
Şimdi kalkıyorum kahvaltı hazırlarken bi taraftan da evi toparlıyorum. Daha dinçim
Bi ütü var işte bugün inşallah yapabilirim adam pantolon gömleksiz kaldı. Bide hergün gömlek kravat kumaş pantolon giymek zorunda
Ohh akşam yemeğinide karar verilmiş darısı banaBen bazen hiç bulamıyorum ne pişircem ya
Ay sorma ya nefret geldi bi yere gitmekten :)
Meyveden bişey olmaz ye diyorum ki 8 den sonra yemiyorum. Meyve kalkıyo mısır geliyo. Biraxcık ye bişey olmaz.
Anlatamıyosun insanlara. Dedim en son valla 8 den sonra yemeyince çok rahat uyuyorum midem rahat oluyo hiç rahatsız edemem kendimi dedimEşimde kızdı artık ne ısrar ediyosunuz bozmayacak diyetini diye
Anlatsan anlamazlar en iyisi sen yedim de kaldırdım de gitsin
Canım bende çalışıyorum ama yemeğimi genelde yanımda taşıyorum. Yemekhanedeki yemekler bana hiç uygun değil çünkü. Et türünün ızgara yada fırında yada haşlama olması lazım. Birde bizde her gün kırmızı etli yemek ve yanında pilav olur o yüzden iş yerinde yemek işini kaldırdım. Ben tupperware kaplarına koyuyorum salatamı etimi. Çorbayı da genelde kavanoza koyup yanıma cezvemi de alıyorum. Çay ocağında ısıtıyorum. Yemekhaneye gitsem ısıtsam orda tatlı bir şey olur canım çeker diye hiç görmeyeyim daha iyi diyorumMesala dün tavuk vardı yemek almadım yanıma bende, ama yemekhaneye gidince şekerpareyi gördüm ramazandan beri de hiç yememiştim bir tane yedim. Sonra pişman oldum ama iş işten geçti tabi. O yüzden odamda yemek daha iyi oluyor.
İzmir de de yağsammı yağmasammı gibi bir durum var kapalı hiç de sevmem böyle havalarıAnkara da hava yağmurlu , minik kuşum uyku modunda yatagına yatırdım. bende spor yaptım ve öğle sadece 1 avuc kurutulmuş meyve yedim.
Şimdi yemek düşünüyorum akşam için...
Herkes çok aktif maşallah
Selamlar guzel hatunlar :)
Bu sabah tartiya cikip gozlerimin pörtlemesiyle birlikte 78 kiloya ulasmis oldugumu gormus bulunmaktayiiimbana hayirli ugurlu olsun
Sanirim bayagi zorladim bu kiloya gelebilmek icin
Yine araniza katilmaya karar verdim :)
Hic bakamadim ama sayfalara
Bi cecoyu gordum
Selamlar canim
Kurallar ayni mi kizlar?
Kaptan var mi ?
Ben kendimide tAnitYim
68 kiloya kadar inen ben homini girtlak yemenin sonuncu bu sabAh itibariyle 78 olmus bilunmaktayim
Kiyafetlerimi. Olmamasi sonucu kendimi tekrar buraya attim
Cok uzgunum
1 kizim ,1 oglum var
Kizim 2,oglum 4 yasinda
Ben 28
Calismiyorum
Hoşgeldiniz öncelikle..
Kaptanımız Swettimiz var gelin mutlaka bugün.
Kurallarda her gün menü bildirimimizi yapıyoruz..
Cuma günleride kilo bildirimi yapıyoruz.
Kızlar konumuzla alakası yok ama bi konuda fikrinizi almak istiyorum.
Yine bi gelsinler görüşelim demiş görüşmeye gitmekten bıktım vallahi.
Ortada pozisyonda yok. Vallahi ben hakettiğimi düşünüyorum biz bi senedir beklerken üniversite sahibinin oğlunun imzasıyla onlarca kişi aldılar. Kim bilir nasıl birileri.
Yarın görüşelim de bakalım haklısın şimdiden tedirgin olmaya gerek yok zaten ortada net bişey yok
Merhabalar,okul başladı tempomuz coştu ben daha alışamadım heralde işe eve okula hiçbişeye yetişemiyormuşum gibi hissediyorum:))) menüleri yazmayı anca akıl ettim:) üç gündür neler yaptım neler:))
pztesi: kahvaltı faciaydı okula gitmek için 5 te kalkıp kahvaltı yaptık domates peynir 1 dilim kepek ekmeği çay- çayı demlemiş kahvaltıyı hazırlamış eşim yoksa ben aç aç giderdim okula kesin:)
arada 2 ceviz
öğlen 1 kase çorba
arada 1 çay bardağı süt 1 erik
akşam tavuk ızgara+ 2 kaşık bulgur pilavı
salı: kahvaltı yine aynı saate içim almaya almaya zorla peynir domates 1 dşlim kepek ekmeği çayy
arada bi tek diyet bisküvi 1 ceviz
öğlen 4 kaşık zyağlı fasülye 1çay bardağı yoğurt
arayı unuttum
akşam 2 köfte ,2 köfte kadar tavuk ızgara salata
yatmadan 1 bardak süt
çarşamba:kahvaltı yine aynı azapdomates peynir 1 dilim kepek ekmeği çay
arada 2 diyet bisküvi
öğlen domates salatalık yeşillik 1 dilim peynir 1 simityememeliydim ama hazirandan beri yemedim çok canım istedi dayanamadımm
arada kaçamak yaptım pişmanım bi kaşık kadar bi sütlü tatlı yedim arkadaşıma gimiştim.reglim yakın krizim tuttu .
akşama da domatesli şehriye çorbam var, nohutlu semizotu ve 1çay bardağı yoğurt yemeyi planlıyorum
1 bardak sütümü de içer yatarım erkenden
bu arada pek spor yapamıyorum okul temposuna alışamadım henüz,bi de kolum ağrıyor çamaşırları bile toplayamadım eşim topladı sağolsun .Dengem bozuldu pazartesi diyetisyene kontrole gidicez gerginim reglim yakın daha da gerginim.
bi yeşil çay içeyim de gevşeyim bari :)
Herkese selam
menum
Kalkınca keten tohumu öğütüp yuttum ve bir br kefir ictim
Kahvalti ;Tereyaginda yumurta lorla
Biraz kasar peynir
6 zeytin
2 kaşık avakado
Yeşillik domates bol sızma zeytinyağı ile
1 su bardağı ceviz çiğ badem karışımı
Öğlen ; yarmali tarhana çorba az yoğurt kiymali patlican
Akşam ;etli mantar sote az yarmali tarhana salata turp ve havuç soganla
Spor sabah 25 dk yurume ve aletler
öğle 40 dk yurume
Aksam 45 dk yurume 15 dk si Leslie ve mekik
Şimdi sütlü t.kahvesi
Takviyeler; q enzim q 10
Ve Omega 3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?