80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Is yerinde yemeyim yani oyle mi cok zor olacak benim icin onu orda isitip yenek de cok zor ayrica biz cocuklarla beraber yemek yiyoruz onlarin yaninda baska bir sey yemem de olmaz pfff bu hic iyi olmadi

Canım bende çalışıyorum ama yemeğimi genelde yanımda taşıyorum. Yemekhanedeki yemekler bana hiç uygun değil çünkü. Et türünün ızgara yada fırında yada haşlama olması lazım. Birde bizde her gün kırmızı etli yemek ve yanında pilav olur o yüzden iş yerinde yemek işini kaldırdım. Ben tupperware kaplarına koyuyorum salatamı etimi. Çorbayı da genelde kavanoza koyup yanıma cezvemi de alıyorum. Çay ocağında ısıtıyorum. Yemekhaneye gitsem ısıtsam orda tatlı bir şey olur canım çeker diye hiç görmeyeyim daha iyi diyorum Mesala dün tavuk vardı yemek almadım yanıma bende, ama yemekhaneye gidince şekerpareyi gördüm ramazandan beri de hiç yememiştim bir tane yedim. Sonra pişman oldum ama iş işten geçti tabi. O yüzden odamda yemek daha iyi oluyor.

Selamlar guzel hatunlar :)
Bu sabah tartiya cikip gozlerimin pörtlemesiyle birlikte 78 kiloya ulasmis oldugumu gormus bulunmaktayiiim bana hayirli ugurlu olsun
Sanirim bayagi zorladim bu kiloya gelebilmek icin
Yine araniza katilmaya karar verdim :)
Hic bakamadim ama sayfalara
Bi cecoyu gordum
Selamlar canim

Kurallar ayni mi kizlar?
Kaptan var mi ?

Ben kendimide tAnitYim
68 kiloya kadar inen ben homini girtlak yemenin sonuncu bu sabAh itibariyle 78 olmus bilunmaktayim
Kiyafetlerimi. Olmamasi sonucu kendimi tekrar buraya attim
Cok uzgunum

1 kizim ,1 oglum var
Kizim 2,oglum 4 yasinda
Ben 28
Calismiyorum

Hoşgeldiniz öncelikle..
Kaptanımız Swettimiz var gelin mutlaka bugün.
Kurallarda her gün menü bildirimimizi yapıyoruz..
Cuma günleride kilo bildirimi yapıyoruz.

Kızlar konumuzla alakası yok ama bi konuda fikrinizi almak istiyorum.
Uzun süredir eşim çalışıtığı üniversiteye beni de aldırmaya çalışıyodu bi senedir bekliyoruz ara ara görüşmelere gittim falan.
Sonunda yetkili biri yarın gelsinler demiş eşimle beraber gideceğim yarın.
Artık iyice sıkılmaya başlamıştım evde oturmaktan arasalar başlasam deyip durdum içimden.
Ama şimdi kafam karıştı bu kadar zorladık biz ama hepte içimden hayırlısıysa olsun dedim. Bu kadar zaman olmadı şimdi oldu ama korkuyorum huzursuz bi ortam olacak diye.
İçim bi tuhaf oldu şimdi arayınca eşim.

Aleyküm selam canım hoşgeldin tekrar
Keşke hiç bizi boşlamasaydın malum sürüden ayrılanı kurt kapıyor
Şu an nekadar üzgünde olsan beterin beteri var diyip hemen sıkı sıkıya aramıza dönmen bile güzel ve eminim sen en kısa zamanda o kilolardanda kurtulacaksın sonuçta yeni gelen kilolar daha çabuk gidiyor

Bu arada her gün menü bildirimleri yapıyoruz ve ben oynak başı olarak herkesin ensesindeyim eksik bildirim olmasın diye
Adaşım Sweetdimplede cumadan cumaya ( en geç pazar sabahı bildirimler yapılmış olması lazım ) bizim kilo listemizi yapıyor sağolsun

Hemen bugünden itibaren sende yine aramızdasin tabiki

Bu arada kızlarrrrrrrrrrr bana müsaade

Gidip giyineyimde annemle çıkalım hem kardeşimde şekersiz sütlü kahvelerimizi içelim hemde turşuluklarımızı alalım pazardan gitmişken bir iki sebzede alırım

Akşam yemeğinden sonra inşallah uğrarım yine

Canım hemen içine kurt düşürme bence
Sonuçta her işte bir hayır vardır
Üstelik ne kadar tanıdık araya girerse girsin sen uygun olmasan zaten seni o pozisyona almazlardı hee en kötü ihtimal bir denersiniz bir kaç ay ( baştan o şartla girersin hani ne siz madurun olun nede biz hesabı )
İNşallah herşey çok güzel olucak yüreğini daraltma daha şimdiden
SEnin adına çok sevindim hayırlı olsun canım

Yine bi gelsinler görüşelim demiş görüşmeye gitmekten bıktım vallahi.
Ortada pozisyonda yok. Vallahi ben hakettiğimi düşünüyorum biz bi senedir beklerken üniversite sahibinin oğlunun imzasıyla onlarca kişi aldılar. Kim bilir nasıl birileri.
Yarın görüşelim de bakalım haklısın şimdiden tedirgin olmaya gerek yok zaten ortada net bişey yok

Hayırlısı olsun canım bence işi kaçırma.ortama gelince illa dedikodu ve sana zıt insanlar olucak ama sen politik davranıp ve çok konuşmayıp günü bitirmeye çalışıcaksın.böyle yaparsan günün iyi geçer. Özel sektörde olsa kendi işin de olsa devlette olsa hep aynıı insanları mutlu edemezsin.

Merhabalar,okul başladı tempomuz coştu ben daha alışamadım heralde işe eve okula hiçbişeye yetişemiyormuşum gibi hissediyorum:))) menüleri yazmayı anca akıl ettim:) üç gündür neler yaptım neler:))
pztesi: kahvaltı faciaydı okula gitmek için 5 te kalkıp kahvaltı yaptık domates peynir 1 dilim kepek ekmeği çay- çayı demlemiş kahvaltıyı hazırlamış eşim yoksa ben aç aç giderdim okula kesin:)
arada 2 ceviz
öğlen 1 kase çorba
arada 1 çay bardağı süt 1 erik
akşam tavuk ızgara+ 2 kaşık bulgur pilavı

salı: kahvaltı yine aynı saate içim almaya almaya zorla peynir domates 1 dşlim kepek ekmeği çayy
arada bi tek diyet bisküvi 1 ceviz
öğlen 4 kaşık zyağlı fasülye 1çay bardağı yoğurt
arayı unuttum
akşam 2 köfte ,2 köfte kadar tavuk ızgara salata
yatmadan 1 bardak süt

çarşamba:kahvaltı yine aynı azap domates peynir 1 dilim kepek ekmeği çay
arada 2 diyet bisküvi
öğlen domates salatalık yeşillik 1 dilim peynir 1 simit yememeliydim ama hazirandan beri yemedim çok canım istedi dayanamadımm
arada kaçamak yaptım pişmanım bi kaşık kadar bi sütlü tatlı yedim arkadaşıma gimiştim.reglim yakın krizim tuttu .
akşama da domatesli şehriye çorbam var, nohutlu semizotu ve 1çay bardağı yoğurt yemeyi planlıyorum
1 bardak sütümü de içer yatarım erkenden

bu arada pek spor yapamıyorum okul temposuna alışamadım henüz,bi de kolum ağrıyor çamaşırları bile toplayamadım eşim topladı sağolsun .Dengem bozuldu pazartesi diyetisyene kontrole gidicez gerginim reglim yakın daha da gerginim.
bi yeşil çay içeyim de gevşeyim bari :)

Doğru diyosun sinir olurum öyle tiplere de kasıntı kasıntı. Ne gerek var halbuki temiz temiz geçin işte.
İnşallah olur canım bakalım yarın bi görüşelimde.

Slm fıstıklarrrrr iyi akşamlar hepinizeee bugün liseden arkadaşım geldi annesi kızkardeşi minikler ne özlemişim arkadaşımı gerçi 1 ay önce gördüm ama insan sevince özlüyor işte 2 çatal cısla günü kurtardım şükür akşam da sadece 2 bardağa yakın kefir içtim

Kızlar günaydın akşam ne yicem ne yicem derken o pirinçli dolmayı yemeğe içim el vermedi, bol yeşil mercimek haşladım salata yaptım içinede peynir koydum zeytinyağı ekledim yedim:)))

işte bu bitanemmm isteyince çareler tükenmiyor tbrk ederim güzel düşünmüşsün

Merhaba arkadaşlar,

Sabah 07:00 kahvaltı;
1 dilim peynir ve 1 kase dolusu limonlu maydanoz
1 yumurta , yarımşar domates ve salatalık
1 fincan şekersiz çay

Merhaba cnm afiyetolsun kahvaltının maşallahı var

Gunaydin kizlar pc bozuk bende pes edip cepten girdim cok sukur bitti gecmis.efsax ugramamis insallah hersey yolundadir bebis varya merak ettim.beyazcanimada cook sevindim hakkinda hayirlisi olsun insallah

hakikaten cumadan beri yok mervişş inş bir sorun yoktur

aleyküm selam cecommm seni böyle enerjik görmek ne güzellll hakikaten erken kalkınca daha çok zaman kalıyor afiyetolsun cecomm suyun şifa olsun yoğurdu ben de kendim mayalıyorum ama mayasını buzluğa kaldırmayı unutmuşum bir hafta nohuttan maya üreteceğim diye uğraşacağım şimdi yılan hikayesine döndü senin tahliller cecom hep beni kandırıyorsun omega 3 ün özellikle tatlı isteğini engellemede çok faydası var cecomm diğer faydalarına hiç değinmiyorum evde varsa mutlaka kullan omega 3 soğuk balık denizlerinde yeterli derecede var bitanemmm sardalya ve hamsi de de var ama her günn balık ya da semizotu yada çiğ kabak çekirdeği keten tohumu yememiz lazım ki omega 6 ve omega 3 dengesini sağlansın

Kızlarrrrrrrrrrrrrr şu seccade işim bitsin bakın ne deneyeceğim
İnternette geçenlerde görmüştüm üstelik aparatı 15 lira ister desen yap ister yazı yaz havluya hemde çok basit

en kısa zamanda yaptır tahlillerini kuzum ona göre hareket edersin nakış hakikaten basitmiş kuzum yapılabilir

maşallah kuzum nazar edeceksin kendine mevlütü kolaylıkla atlatırsın sen
pancar tursusunu ben verim kuzum çok severim

6-7 ad orta boy pancarı çok yumuşamayacak şekilde haşla 1,5 silme tatlı kaşığı tuzu 2,5 bardak suyla kaynat soğut (bazıları kaynatmadan direk yapıyor ) tuzlu su soğuyunca pancarlarını istediğin şekilde doğra kavanoza koy 2 çay bardağı sirke ekle ve 4-5 diş sarımsak dövüp ekle üzerini de tuzlu su ile doldur kapağını kapayıp çalkala 1-2 güne yiyebilirisniz afiyetolsun

karatay öncesi ben de öyleydim esincimm akşam yatmasam sabah kalkmasam derdimm yaşasın karatay

bir süre sonra kararlılığını görünce kimse ısrar etmiyor cnmm pes etmek yok baktın çok sıkıştın midem ağrıyor demek en güzel kurtarıcı

çalışıyor olmana rağmen beslenmene özen göstermen evden götürmen harika tatlımmm

yemekhaneye gitme bence de fakat uzun zamandır menülerinde cıs yoktu o yüzden bu seferlik affetttik

İzmir de de yağsammı yağmasammı gibi bir durum var kapalı hiç de sevmem böyle havaları

Hoşgeldin o zaman tekrar yuvana kelebekcimmm neyseki aşırı kaçmadan gelmişsinnn birlikte yine veririz tatlım allah bağışlasın bebişlerini asıl kaptanımız irem sanırım yoğunluktan gelemiyor cnmm kurallar aynı ben 6, takım kaptanıyım ama bu topiğin haftalık listesini yapıyorum yeni olarak aylık liste yapmaya da başladık tek fark o adaşım cecom menü takiplerinde göz açtırmıyor haberin olsun

Hoşgeldiniz öncelikle..
Kaptanımız Swettimiz var gelin mutlaka bugün.
Kurallarda her gün menü bildirimimizi yapıyoruz..
Cuma günleride kilo bildirimi yapıyoruz.

yok esincim ben sadece listeleri yapıyorum burda hepimiz kaptanız

sen gönlünü ferah tut canım hakkında hayırlısı olsun sen yeterli kapasite de olmasaydın zaten çağırmazlardı

daisycimmm kahvaltı yapmaya hafif hafi başlamışsın sanki eşinden allah razı olsun tatlım kaçamkların zamanı ve miktarı önemli eski eyme düzenimize göre gayet başarılıyız canın çektiyse tadımlık yersin bir sonraki öğün telafi edersin sadece geç saatlerde kaçamak yapmamaya çalış bu önemli spora da zaman bulabilirsen başlarsın inş cnmm hadi bakalım diyetisyen ne diyecek

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Ay bugün öğleden sonra geç saatte kardeşime gittik ya gitmez olaydım
Kaç haftadır oranın pazarına çıkmayan biz hadi turşu bahanesiyle orayada gidelim dedik ya biz daha yeğenleri almaya gittiğimizde ( pazarlığı dönüşte yapalım akşam üzere fiyatlar daha uygun olur dedik ) sen yağmur çiselemeye başladı NOrmalde bayılırım yağmurda yürümeye ( ki zaten yağmaya başlamadan bile baya hızlı yürüdüm spor yerine geçsin diye üstelik cimcimeyide çocuk arabasına oturttum ( seneye zaten mümkün değil sığmaz ) hani pazarda kaybolmasın arabada bağlı otursun diye

Hazır az yağarken yeğenlerin okuluna yetişelim diye hızlı hızlı yürümeye başlamıştık gibi resmen sanki gök delindi tabi benim kuzu nasıl bağırıyor anneeeciğimmmm ben yağmuru çok seviyorummmmmm çok güzel diye o an sığınacak bir yerde bulamayınca koşmaya başladım çocuk arabasıyla
Hemen bir yer bulunca sığındık ama tabi o ana kadar af edersiniz tumanıma ( bildiğin don yani ) kadar ıslandım Kuzunun tentesi vardı ama onunda bacaklar şırp ıslak oldu ( Allahtan hava serin diye kalın kot giydirmişim yoksa şortla falan çıksa kesin zatüree Allah korusun )
Okuldan yeğenleri aldığı gibi kızkardeşim benim cimcimeyi de alıp eve koşturdu ve hepsini sırayla önce sıcak duş aldırıp bir güzel giydirmiş hasta olmasınlar diye

Gelincede zaten yemek faslı falan derken ancak uğramaya fırsat oldu
Fakat inanılmaz yorulmuşum bugün hani utanmasam 1 saat sonra yatacağım ama yine 11i beklerim yoksa bu seferde iyice tavuklarla yatmaya alışırım

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Bugün anneme kahvaltımın resmini gösterince böyle oldu anam bunların hepsini senmi yedin kız o peyniri ben iki günde yerim dedi Dedim şekerim ben Karataya uygun besleniyorum ve 2 öğün yapıyorum tabiki kahvaltım krallar gibi olmalı hadi bakalım o 5 kgyu bu şekilde verdiysen iyimiş dedi

Akşamda salatayi aile boyu yaptım ama bir dahakine sadece kendime yapacağım salatanın yarısından çoğu kaldı sağ olsun eşim yemedi, büyükde içine çok az turp ve havuç rendeledim diye yemedi, ufaklık zaten sırf salatalıklarını ayıklar Keşke çok az yapsaydım diye kızdım hatta sonuçta hem günah hemde israf neyse ders oldu bana hem salça olurlarsada vermeyeceğim salatamdan

Arada sabah 9da bir çok çok az şekerli Türk kahvesi ( iyice şekersiz içemiyorum maalesef ille 1 çay kaşığı kadar ekleyecğeim )
Kardeşimde de sütlü ama şekersiz kahve içtim ( saat 16 gibiydi ve acıkmaya başlarken bastırdı açlığımı )

Gün içinde 2.5 litre kesin suyum var ve hala içiyorum

İçtiğim suyun tamamı salatalıklı ve limonluydu ama bir daha yaparsam sırf limonlu yapacağım çünkü yazık günah o salatalıklar suda bekledikçe içi iyice su oluyor ve yenmeyecek gibi oluyor ( günah kahvaltıda onun yerine çiğ yerim salatalığı ve üzerine suyumu içerim )

Hoşgeldin cecommm güzel bir pazar macerası olmuşş afiyetolsun bitanemm bugün fındıklar da gelmiş süper bir menü tşk ederimmmm cecom kahveyi şekersiz içmeye ben de zor alıştım cnm
ama yanında kuru kayısı veya kuru erikle iyi oluyor tabii hemen kahvaltıdan sonra ise geç içersem sadece kahve içiyorum şekersiz

Herkese selam
menum
Kalkınca keten tohumu öğütüp yuttum ve bir br kefir ictim
Kahvalti ;Tereyaginda yumurta lorla
Biraz kasar peynir
6 zeytin
2 kaşık avakado
Yeşillik domates bol sızma zeytinyağı ile
1 su bardağı ceviz çiğ badem karışımı
Öğlen ; yarmali tarhana çorba az yoğurt kiymali patlican
Akşam ;etli mantar sote az yarmali tarhana salata turp ve havuç soganla
Spor sabah 25 dk yurume ve aletler
öğle 40 dk yurume
Aksam 45 dk yurume 15 dk si Leslie ve mekik
Şimdi sütlü t.kahvesi
Takviyeler; q enzim q 10
Ve Omega 3

hemen hemen 2 saat yürümüşsün neslim maşallahhhhartı sporları düşünürske 2,5 saat harikasın kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…