- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
kızlar günaydın
bir perşembe daha geldi yarın büyük gün
bu gün ipleri birazdaha sıkalım yarın ödülümüz bol eksiler olsun işallah
Saat 10da eve gidince vicdanim el vermedi ya bugun yemek de getiremedim oglen sehriye corbasi ve dolma var ben ne yicemmmSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Bu sabah düne nazaran biraz geç uyandımsabah 07:15de
Aslında saatimi 6ya kurmuştum ama gece bir ara 04:30da lavaboya uyandım ( artık nasıl su içtiysem) hatta o ara yatmasammı diye düşündüm ama sonra kendi kendime abartma sonuçta uykuyada ihtiyacın var dedim ve tekrar yattım tabi bu sefer saati duymadım ve benim akıllı kızım okula giderken uyandırmamış beni
Neyse ki çok geç uyanmadımda hemen aç karnına 2 bardak suyumu içip kahvaltımı hazırladım
Dün nasıl yorulduysam artık ( belkide o yüzden saati duymadım ) şu anda bacaklarım ağrıyordemekki iyi spor olmuş bana dünki koşturmaca
Biraz keyif yapıp öğlene doğru hazırlanıp akrabamızın mevlüdüne gideceğim
Akşamlıkta bir aksilik olmazsa ya mercimek çorbası yada tarhana yaparım diye düşünüyorum hatta gitmeden bile pişirebilirim geldiğimde hazır olsun diyeyanınada yoğurt ve salata yaparım sanırım
Canım ne kadar geç olursa olsun akşamı boş geçirme
En azından ya bir salata ( tavuklu falan olursa tam süper olur yada ton balıklı ) yada en kötü ihtimal bir kase cacık tükethem hafif olur hemde metabolizman etkilenmeden devam edersin
Malum metabolizma bir şaşırdımı kendine gelene kadar bizi göbeğimizden çatlatacak hale getiriyor
Saat 10da eve gidince vicdanim el vermedi ya bugun yemek de getiremedim oglen sehriye corbasi ve dolma var ben ne yicemmm
Hoş geldin aramıza.Selamlar guzel hatunlar :)
Bu sabah tartiya cikip gozlerimin pörtlemesiyle birlikte 78 kiloya ulasmis oldugumu gormus bulunmaktayiiimbana hayirli ugurlu olsun
Sanirim bayagi zorladim bu kiloya gelebilmek icin
Yine araniza katilmaya karar verdim :)
Hic bakamadim ama sayfalara
Bi cecoyu gordum
Selamlar canim
Hayırlısı olsun canım. Çalışmak kafanı dağıtır.Kızlar konumuzla alakası yok ama bi konuda fikrinizi almak istiyorum.
Uzun süredir eşim çalışıtığı üniversiteye beni de aldırmaya çalışıyodu bi senedir bekliyoruz ara ara görüşmelere gittim falan.
Sonunda yetkili biri yarın gelsinler demiş eşimle beraber gideceğim yarın.
Artık iyice sıkılmaya başlamıştım evde oturmaktan arasalar başlasam deyip durdum içimden.
Ama şimdi kafam karıştı bu kadar zorladık biz ama hepte içimden hayırlısıysa olsun dedim. Bu kadar zaman olmadı şimdi oldu ama korkuyorum huzursuz bi ortam olacak diye.
İçim bi tuhaf oldu şimdi arayınca eşim.
Süper dadıyı mı izliyormuş. Bir ara bende düşünmüştüm mola paspası. Küçüğümün aklı biraz daha ersin de o zaman kesin yaparım ama. Çok aramaz çünkü.Tam bir saattir dibimde bık bık konuşan bir küçük cimcime var
Akşam üzere büyük kıza bulaşık makinesin boşaltmasını söyledim oda oflayıp poflayınca biraz söylendim doğal olarak artık genç kız oldun başka iş yaptırmıyorum bari ona oflama diye.
Küçük cimcimenin nasıl içine oturduysa biraz düşündükten sonra başladı konuşmaya
Neymiş efendim ablası çok yanlış yapmış artık ona terbiye koymak ( terbiye vermek demek istiyor tabi) gerekiyormuş Bundan sonra o ablası ne zaman terbiye koymaya uymazsa ona ceza verecekmiş
En iyisi odasına bir Mola paspası koymak lazımmışkurallara uymadığında üzerinde oturup yaptığını düşünsünmüş yada olmadı sandalye koyalımmış odasına ki terbiye koymayı yapmazsa onda otursunmuş
Gülmekten karnıma ağrılar girdi resmen ama inatla 1 saattir aynı mevzuda fikir üretiyor
Peki sen terbiye koymaya uymazsan o zaman ablan sanada mola paspasına otur derse ne olucak diyorum hemen yoooo ben terbiye koymaya uyarım Anneciğim unuttunmu ben senin Kahramanınımhep Peki Anneciğim derim, sen ne istersen yaparım, seni hiç üzmem hem bir kitapta okumuştum Kahramanlar Annelerini hiç kızdırmazlar hep Terbiye koymaya uyarlar demezmi
VAlla bu kız bizim anamızı ağlatacak ileride şu halleriyle
Halada hadi git odasına ablacığa terbiye koy diyor
Cocuklar var surekli etraflarda o zor gibiCanım dolma çok yağlı değilse ve etliyse yiyebilirsin bol yoğurtla
Olmadı dışardan bir yerden ızgara et ve salata siparişi vermen münkün değilmi sonuçta internetten bakabilirsin yakın biryerlerin telefon numerasınaservisleri varsa dilediğini getirtebilirsin
Kizacaginizi biliyorum da ondan ama cok yedigim icin kizmiyorsunuz ya irademi saglayabiliyorum demektir :) bugun ac kalacagim ama yaa
ay çok güldüm çok yaşa sende ben gibi menunle pazarlık da yapmaya başladın tamam kızmıyoruz zaten
sadece iyiliğin için bi öz eleştiri olarak kabul et okey. en azından hatanı görmen bilmende itiraf etmen de güzel ama pazarlık çok güldüm bana benzedin
Sağol canım ç.ok şükür şimdi biraz daha iyiler. Okula bugün başladılar. Okul heyecanını bile yaşayamadılar. Spor yapsam bu kadar efor harcamazdım zaten. Onlar iyi olsun da spor sonra da olur ne yapalım.Canım çocuklara Rabbim acil şifalar versinÇok geçmiş olsun canım
Bu arada helal olsun okadar yoğunluk arasında yinede gelmişken eksik menülerinide paylaşıyorsun
Spor yapmadım diye sakın üzülme sonuçta okadar koşturmaca emin ol spor yerinede geçer
Süper dadıyı mı izliyormuş. Bir ara bende düşünmüştüm mola paspası. Küçüğümün aklı biraz daha ersin de o zaman kesin yaparım ama. Çok aramaz çünkü.
Isıran çocuk zor yaa. Ben büyük kızımla oğlumu çok kolay büyüttüm. Hiç çocuk büyüttüm gibi gelmedi bana .Kızım zaten çok olgundu büyümüş te küçülmüştü, hiç üzmedi beni. Oğlum desen bir küçük arabayla yere yatardı ileri geri onunla oynardı. Küçük kızım çok dilli ve huysuz. Ona yoruluyorum ama küçük oğlum tam fırlama. Şimdi çocuk büyütüyorum diyorum. Her yere tırmanıyor istediği olmadımı kendini yere atıyor kafasını yerlere duvarlara vuruyor. Daha 1,5 yaşında ama tam bir sinir küpü. Bir deçok ısırıyor. Aklı tam kesmiyorki bir şey desem oyun zannediyor daha çok ısırmaya başlıyor. Küçük kızımın morarmadık yeri kalmadı. Hele de istediği oyuncağı vermezse tamadır.Kesinlikle çocuklara kural koymak şart canımBenim büyük cadı 2 yaşındaydı yaramazlık yaptığında koltukta kalkmadan 10 dakika oturma cezası veriyordum kızkardeşim o zamanlar bana çok kızıyordu Alman dadılar gibi katısın diye ama gerçektende bir kaç kere cezayı yedikten sonra bıraktı yaramazlık yapmayı
Bir ara ısırma huyu vardıarkadaşlarını resmen kan oturtacak kadar ısırıyordu O zaman benim büyük cadı 4 yaşında falandı sanırım 2 kere uyardım ve eğer 3cüye yaparsan ağzına vuracağım dedim tabi dinlermi yine arkadaşı ona kendi oyuncaklarından oynamak için vermediği için sen çocuğu kolundan ısırdı resmen morartmış Bir kızdım hafifce ağzına elimle vurdum ( aslında benim vurmam acımadı eminim ) ama o an şansızlık ki dişi dudağını kesmiş ve çok az kan geldi dudağından anam bir kıyameti kopardı kanı görünce hatta arkadaşda şaşırdı kız sadece deydin nasıl oldu diye ama acımadığına emin olduğumdan pek panik yapmadım içim sızladı tabi sebep oldum diye ama ona çaktırmadım ve bir daha o oldu cadı kimseyi ısırmadı
Ufaklık ablasından çok çok farklıo cenesiyle ve bilmişliği ile bizi bezdiriyor
Hee aynı yönleride var iki kardeşinikiside cılkını çıkacak kadar doğrucu ve istemediği şeyi asla yaptıramazsın yada söyletemezsin
İkisinede uzun zamandır ceza vermiyorum ama ikiside bilir sınırlarınıses tonumdan anlarlar neyin ne olduğunu ve biraz fazla sinirlendirdiklerinde hemen büyük ufaklığa der gel biz odamıza gidelim yoksa annem bizi yiyecek diye
ARAMIZA YENİ KATILDIN SANIRIM. HŞGELDİN SOHBETE KATIL MENULERE BAK BAKALIM ELBET TUTUNACAK BİYER BULURSUN KENDİNEslmmm kızlarr bende haflalardır başlayamadığım su diyete baslıyım diyorum ama nerden baslıcagımı bilmiyorum :) sizce nasıl başlamalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?