80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar günaydın
bir perşembe daha geldi yarın büyük gün
bu gün ipleri birazdaha sıkalım yarın ödülümüz bol eksiler olsun işallah

Günaydın canım

Bende yarını iple çekiyorum dün kızkardeşimde tartıldım minicik de olsa bir eksi gördüm ama yarın o eksi daha büyük olur diye umuyorum reglmde yakın bir iki güne olmam lazım yanılmıyorsam ( ona rağmen minicikde olsa eksi görmüş olmam bile benim için sevindirici ama insan daha yüksek rakamlar bekliyor )

Saat 10da eve gidince vicdanim el vermedi ya bugun yemek de getiremedim oglen sehriye corbasi ve dolma var ben ne yicemmm

Saat 10da eve gidince vicdanim el vermedi ya bugun yemek de getiremedim oglen sehriye corbasi ve dolma var ben ne yicemmm

Canım dolma çok yağlı değilse ve etliyse yiyebilirsin bol yoğurtla
Olmadı dışardan bir yerden ızgara et ve salata siparişi vermen münkün değilmi sonuçta internetten bakabilirsin yakın biryerlerin telefon numerasına servisleri varsa dilediğini getirtebilirsin

Günaydın kızlar
Dünkü menüm

Sabah 1 incir+2 bardak su

2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 ceviz
1 yumurta
1 tatlı k.pekmez
1 dilim k.ekmeği
domates salatalık

Ara 1 elma

Öğle
Balık + salata (işteydim helva yoktu)

Ara 2 kayısı

Akşam iki çatal fırınlanmış bal kabağı şekersiz
1 kase yoğurt (çörek otlu, acı pul biberli)

su 3,5 litre

kaptanım spor bu hafta yapamadım maalesef ama emin ol 6 günlük uykusuzluk ve gece koşturması spordan fazla yordu. Spor yapsaydım bu kadar efor harcamazdım. Bunu da bu sabah tartıda gördüm zaten. Aslında haftada bir tartılıyordum ama bugün bir haftalık özel bir diyete başladım. Diyetisyenimin verdiği farklı bir liste. Sadece bir hafta uygula dedi. Zor gelirse de bırakırsın eskisinden devam edersin demişti. Bugün başladım ve bir haftada ne kadar etki edecek merak ettiğimden tartıldım bugün. Bu bir hafta kesinlikle kaçamaksız olacak listemi hemen paylaşayım.

Bugünkü menüm
Kalkınca 1 tatlı kaşığı pekmez
2 bardak su

Sabah 8:30
1 su bardağı süt
1 elma+2 erik

Ara 10:30
2 kayısı+5 fındık+1 su bardağı limonlu yeşilçay

Öğle 12:30
1 su bardağı çorba
bol yeşil salata (tuzsuz, zeytinyağlı, nar ekşili, elma sirkeli)

Ara 15:30
1 kk beyaz peynir
1 dilim k.ekmeği
acı sivri biberli söğüş salata (yağsız tuzsuz)
1 bardak mısır püskülü

Akşam 19:00
1 kase yoğurt (çörek otlu+acı pul biberli)
bol yeşil salata (tuzsuz, zeytinyağlı, nar ekşili, elma sirkeli)

su yine 3,5 litre olur, bu akşam söz leslie ile 3 mil yaparım inşallah

Hoş geldin aramıza.

Offff yaaa ben hiç hayır demeyi öğrenemiyecekmiyim

Bİraz evvel kızkardeşim aradı; neymiş dün onların orada pazar kuruluyor diye bir gün evvel annemlere gelirken bizim burada bırakmış arabasını havada yağmurlu olduğundan nasılsa ben mevlüde gidecekmişim biraz erken çıkıp bana uğrasanda arabayla çocukları okula bıraksak olmazmıymış hani arabası onların otarafta olsaymış o götürürmüş zaten çocuklar hasta olmasınmış ( evleriyle okulun arası 5 - 6 sokak aslında )
Kızım mevlüde giderken KVyi ve çakma eltiyide alacağıma söz verdim ama dediysemde ya sen bir posta gel sonra gider onları alırsın dedi ( ki gideceğim mevlüt onun olduğu semtte )
Yine dayanamadım neyse o zaman onları almadan erken gelir önce seni okula bırakırım çocuklarla sonra gider onları evlerinden alırım demek zorunda kaldım

Hadi buda bugün öyle olsun dedim ve bari annemleri arayıp hal hatır sorayım dedim demez olaydım
Annem manava kadar gitmiş babama yakalandım oda neymiş uydunun frekansları yenilenmiş kanalların bazıları çıkmıyormuş işte mevlüde gitmeden onu gel ayarla demezmi ki yarın nasılsa gidecektim annemlere turşu kurmaya o zaman yaparım diye düşünüyordum
Yahu babacığım ben mevlütten evvel ikizleri gidip okula bırakacağım dediysemde eee tamam o zaman biraz daha erken çık önce gel ayarla sonra çocukları bırak ondan sonra mevlüde git demezmi

Ağlanacak halime gülüyorum resmen
Yahu herkes istediği istediği an olsun istiyor ama Banu müsaitmi yoksa işimi var hiç kimse umursamıyor
Hee eminim annem evde olmuş olsaydı kesin derdi boşver yarın geldiğinde yaparsın diye ama nerden bilebilirdim anamın dışarda olduğunu

Hay benim bu bahtsız başım şimdi mecbur hazırlanmaya başlayıp annamlardan başlayıp Kızılay misali Yardım Turuna başlıyayım Hesapta büyük kız eve gelene kadar bekleyip o arada yemeğimide yapacaktım, kıza birşeyler hazırlayıp öyle çıkacaktım ama artık not yazarım onada şunu ye bunu ye ( akşamdan kalanlardan )

Hayırlısı olsun canım. Çalışmak kafanı dağıtır.

Süper dadıyı mı izliyormuş. Bir ara bende düşünmüştüm mola paspası. Küçüğümün aklı biraz daha ersin de o zaman kesin yaparım ama. Çok aramaz çünkü.

Cocuklar var surekli etraflarda o zor gibi

Kizacaginizi biliyorum da ondan ama cok yedigim icin kizmiyorsunuz ya irademi saglayabiliyorum demektir :) bugun ac kalacagim ama yaa

Sağol canım ç.ok şükür şimdi biraz daha iyiler. Okula bugün başladılar. Okul heyecanını bile yaşayamadılar. Spor yapsam bu kadar efor harcamazdım zaten. Onlar iyi olsun da spor sonra da olur ne yapalım.

Süper dadıyı mı izliyormuş. Bir ara bende düşünmüştüm mola paspası. Küçüğümün aklı biraz daha ersin de o zaman kesin yaparım ama. Çok aramaz çünkü.

Kesinlikle çocuklara kural koymak şart canım Benim büyük cadı 2 yaşındaydı yaramazlık yaptığında koltukta kalkmadan 10 dakika oturma cezası veriyordum kızkardeşim o zamanlar bana çok kızıyordu Alman dadılar gibi katısın diye ama gerçektende bir kaç kere cezayı yedikten sonra bıraktı yaramazlık yapmayı
Bir ara ısırma huyu vardı arkadaşlarını resmen kan oturtacak kadar ısırıyordu O zaman benim büyük cadı 4 yaşında falandı sanırım 2 kere uyardım ve eğer 3cüye yaparsan ağzına vuracağım dedim tabi dinlermi yine arkadaşı ona kendi oyuncaklarından oynamak için vermediği için sen çocuğu kolundan ısırdı resmen morartmış Bir kızdım hafifce ağzına elimle vurdum ( aslında benim vurmam acımadı eminim ) ama o an şansızlık ki dişi dudağını kesmiş ve çok az kan geldi dudağından anam bir kıyameti kopardı kanı görünce hatta arkadaşda şaşırdı kız sadece deydin nasıl oldu diye ama acımadığına emin olduğumdan pek panik yapmadım içim sızladı tabi sebep oldum diye ama ona çaktırmadım ve bir daha o oldu cadı kimseyi ısırmadı

Ufaklık ablasından çok çok farklı o cenesiyle ve bilmişliği ile bizi bezdiriyor
Hee aynı yönleride var iki kardeşin ikiside cılkını çıkacak kadar doğrucu ve istemediği şeyi asla yaptıramazsın yada söyletemezsin
İkisinede uzun zamandır ceza vermiyorum ama ikiside bilir sınırlarını ses tonumdan anlarlar neyin ne olduğunu ve biraz fazla sinirlendirdiklerinde hemen büyük ufaklığa der gel biz odamıza gidelim yoksa annem bizi yiyecek diye

Isıran çocuk zor yaa. Ben büyük kızımla oğlumu çok kolay büyüttüm. Hiç çocuk büyüttüm gibi gelmedi bana .Kızım zaten çok olgundu büyümüş te küçülmüştü, hiç üzmedi beni. Oğlum desen bir küçük arabayla yere yatardı ileri geri onunla oynardı. Küçük kızım çok dilli ve huysuz. Ona yoruluyorum ama küçük oğlum tam fırlama. Şimdi çocuk büyütüyorum diyorum. Her yere tırmanıyor istediği olmadımı kendini yere atıyor kafasını yerlere duvarlara vuruyor. Daha 1,5 yaşında ama tam bir sinir küpü. Bir deçok ısırıyor. Aklı tam kesmiyorki bir şey desem oyun zannediyor daha çok ısırmaya başlıyor. Küçük kızımın morarmadık yeri kalmadı. Hele de istediği oyuncağı vermezse tamadır.

slmmm kızlarr bende haflalardır başlayamadığım su diyete baslıyım diyorum ama nerden baslıcagımı bilmiyorum :) sizce nasıl başlamalıyım
ARAMIZA YENİ KATILDIN SANIRIM. HŞGELDİN SOHBETE KATIL MENULERE BAK BAKALIM ELBET TUTUNACAK BİYER BULURSUN KENDİNE
ÖNCE SENİ TANIMIYORUZ KAÇ KİLOSUN BOY YAŞ VSSS.YAZSAN İYİ OLUR

Kızlar omega 3 , antioksidan , Q enzim almaya karar verdim..
Fakat marka konusunda kararsızım. Malum içindeki değerlerin oranı da önemli.
Marincap biraz daha uygun diğerlerine göre ama kullanan varmı??
Annem kullanmıştı zamanında ama tabii o zaman anlamıyorduk nedir ne değildir.
Sizin kullandığınız markalar nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…