80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün ki Menüm

Sabah : Yeşil Zeytin , Lezzet topları (Bahçıvanın yeni peyniri) , Soğanlı omlet ,yeşilçay

Akşam : Tavuk göğsü , salata , Ayran

Sabah bademim , sebzelerimiz bittiği için öyle yedim. Akşam kociş alcak

ARAMIZA YENİ KATILDIN SANIRIM. HŞGELDİN SOHBETE KATIL MENULERE BAK BAKALIM ELBET TUTUNACAK BİYER BULURSUN KENDİNE
ÖNCE SENİ TANIMIYORUZ KAÇ KİLOSUN BOY YAŞ VSSS.YAZSAN İYİ OLUR
hoşbulduk cnm 23 yasındayım kaç kiloyum bilmiyorum uzun zamndan beri tartılmadım ama en kısa zamanda tartılcam bir senelik evliyim 1.60 boyundayım kilomda 80 vardır diye tahmin ediyorum veee acilen kilooo vermem lazımmm ama bi turlu baslıyamadım

merhabalar kızlar:) okuldan geldim serildim bugün yine..bu ara bi halsizim bi halsizim kolumu kaldıramıyorum yahu hayrolsun.reglim yakın ondan mı acep...başım tuttu bi de of of offff
neyse menümü yazayım
sabah evde kahvaltı yapamadım 6.30da çıktım bugün eşim geç çıkıyor dolayısıyla hazır bi kahvaltı yoktu:) ben de okula götürdüm domates salatalık peynir 1dilim kepek ekmeği şekersiz çay
arada 1 adet diyet bisküvi
öğlen eve gelince elim ayagım titriyordu bildiğin saldırdım 1 armut yedim bir saniyede:) bi bardak süt peşine. normal öğle yemeğimi yiyemedim yani.
arada bikaç badem yedim 1 ceviz
akşama tarhana çorbası yapıyorum 1 kase ,nohutlu semizotu var dünden ve salata
bi meyve b isütle kapatırsam günü çok iyi...feci bir tatlı krizim var şu an direniyorum ama ballara şerbetlere tatlılara gömebilirim kendimi diye korkuyorum lütfen kriz geçsinnnn :)

Mervişim hoşgeldinnnnn
hosbuldum canm bu aralar yoğunluk agirlik vs şeyler mevcut bende

Tamamdır adaşım artık bittikçe dediğin gibi takviye yaparım nasılsa çabuk oluyormuş

Mervemmm güzelim tam çıkıyordum gördüm bende
Baya yoğunsun herhalde İyisin dimi canım
hosbuldum canm idare ederim bende canm biraz yoğun ve disarida geçiyor

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hele şükür geldimm

Hemen çorbamı ateşe koydum malum koşturmaktan yapamaya fırsatım olmadan kendimi evden dışarı atmak zorunda kaldım
Eşim gelmeden sizlerede bir bakayım dedim

Mevlüdü çok şükür rahat atlattım
Ev sahibinin menüsü bugün tavuk pilav dı bende hemen mutfakta onu kenara çektim Ne olur kusura bakma ben dedim karatay yapıyorum ve sadece sabah akşam iki öğün yiyorum sakın yanlış anlama ama ben yemeyeceğim dedim oda sağ olsun madem öyle sadece çok az tavuktan ye ve ayran iç dedi bende tabi okadarına tamam dedim ve kendime sadece 3 YK tavuk ve 1 bardak ayran içtim
Üstünede bir bardak şekersiz çayımı içtim yarım saat sonrasında

Şimdide akşamlık çorbam pişiyor birazdan eşim gelince hemen yanına bir salata ve yoğurt yiyeceğim
Kendimle gerçekten bugün gurur duydum çünkü tatlı ikramıda vardı ve kesinlikle mis gibi koktuğu halde tadına dahi bakmak istemedi canım
Ev sahibinin kızı 23 yaşında falan hatta oda beni İnstagramda takip ediyor Yengeciğim o menülerine bayılıyorum yaa çok güzeller ama az yemiyormusun dedi yok güzelim inan gram acıkmıyorum ve o tabaktakiler gerçekten az değil dedim ve tabiki hem ona hemde benim çakma eltiye bir ara ayrı odada uzun uzun karatayı anlattım
Benim çakma eltinin aslında aşırı kilosu yok ama tabi hafif kilolu sayılır ( kilosu genelde göbek mide ve kalçada ) yani bacakları incecik ama ben artık nasıl anlattıysam bayıldı ve kesinlikle ilk fırsatta bana tekrar anlat gerekirse sana her zaman danışayımda bende karatay yapayım dedi
Hatta dedim bak bu ömür boyu yapılacak, senin hayatının normal beslenmesi bu olucak ve inan diyet modunda olmayacaksın dedim hatta tembihledim güzelim al bir akıllı telefon ( uygun olanlardan ) sende instagram aç ki oradan da devamlı takip edelim birbirimizi

Allah yardımcın olsun canım Gerçekten işin çok zor ama ben inanıyorum ki sen yavaş yavaşta olsa üstesinden gelirsin

slmmm kızlarr bende haflalardır başlayamadığım su diyete baslıyım diyorum ama nerden baslıcagımı bilmiyorum :) sizce nasıl başlamalıyım

Canım aramıza hoşgeldin
İnşallah buraya dadanırsan emin ol motivasyon tavan yapacak ve sende çok güzel kilolar vereceksin bizlerle
Bİrkaç gün istersen buradaki menüleri takip et ve sende menülerini paylaş en azından ufak hatalar varsa onları ortadan kaldırırız ki daha güzel kitsin kilolar

Canım bende Marincap kullanıyorum hatta bana da bir arkadaşım tavsiye etmişti çünkü piyasadakilerin içeri tamamen aynıymış ve sadece firmaların fiyat farkı var ortada diyor ( tanidığı bir eczacıda ona öyle demiş )

Memnun oldum canım benim adımda Banu 34 yaşında biri 14 diğeri 4 yaşında iki tane cadının annesiyim ve evhanımıyım
Bu arada yarın bizim bildirim günümüz yani herkes yarın bu hafta kaç kiloyum geçen hafta kaç kiloydum aradaki fark nedir diye yazacak Yeni arkadaşlarımız 2 hafta sonra bu listeye girebiliyor ama sen yinede yarın tartılıp kilo bildirimini yap ki hem sen hemde biz bilelim kaç kilo olduğunu belki 80 değilsindir de sana öyle geliyordur
Kız hem 80 ne ki ben 124.5 kg kiloya kadar çıktım ve son 6 haftadır karatay diyeti yaparak 119.4 kgyu gördüm ( ona bile şükür diyorum ) artık bakalım yarın ne çıkacağım

Canım aman diyeyim sakın krize yenik düşme
Elmanın üzerine toz tarçın serp ye yada süte kat ama biraz diren inan bir iki saate en geç geçmiş olur

Bu arada kizlar minigim büyümüş ve kalp atislarinida duyduk çok şükür buda resmimizEki Görüntüle 1246627

Kız Esra Erolda bebek özlemi çeken ve karı koca ne olur bize tüp bebek yaptır diye gelen bir çifte zaten duygulandım sonra senin fasülyeyi görünce resmen koptum Ay benim bile canım bebek istedi benim büyük cadı duymasın
Rabbim inşallah her özlemini çeken kadına Anne olmayı nasip eder....Aminnnnnnn
Senin kuzucuğunuda inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat olarak kucağına da gelicek Rabbimin izniyle .....Aminnnnnnnnn

Bu arada kizlar minigim büyümüş ve kalp atislarinida duyduk çok şükür buda resmimizEki Görüntüle 1246627

Gözünaydın canım . Allah sağlıkla doğumlar nasip etsin.

Caanım benim de teyzem eczacı akşam annem soracak beklemedeyim şuan.
Marincap kullanırım gibi geliyor bana Sen günde kaç kapsül alıyosun bundan ?

amin kuzum Rabbim çok şükür aratmadi hayirlisiyla kucagima almayida nasip etsin inşallah koz bakarim diyorsan yap bi tane daha cadi söylenir söylenir de doğdukdan sonra ondan çok seven olmaz

Valla ben bu sabah içtim ilkini geçmişte kullanmıştım ama günde kaç tane hatırlayamadım hatta şimdi netten bakacaktım
Haber verirse banada ilet bari

tanıştığıma memnun oldum bende bi tartılıp baslıam yarında bi menülere bakıyım sonra yola hepbirlıkte devam ederiz inş

selam kızlar bayaadır sizlere yazamıyorum. nettim yoktu. size kısaca hem kendimi hatırlatıyım hemde ğeldiğim son noktayı söyleyim. martta spora başladım. 93 kilo ile. hiç ara vermeden kalori hesabı yapaaarak ve spor yaparak şuanda 70 kilo yum. 23 kilo verdim. çokk ama çokk mutluyum.kaldı 5 kilo:) darısı sizlerin başına.

Bugunku menummm
kahvalti
1 haslanmis yumurta
6 zeytin
1 salatalik
1 domates
1 bardak sut
oglen
Bademli tavuklu salata (dolma bibere yenik dusmedimm mutluyumm :) )
Aksam
1 bardak ayran
bir de annem konserve yapiyordu onun pismis domateslerinden caldim :)
Yarin buyuk gun :) umarim hepimiz bol eksi goruruz :)

Herkese selam
menum
Kalkınca keten tohumu corek otu öğütüp yuttum ve bir br kefir ictim
Kahvalti ;Tereyaginda peynirli mihlama

6 zeytin
1/2 avakado
Yeşillik domates bol sızma zeytinyağı ile
4 ceviz
Ogle ;etli mantar sote ayran
Aksam 1 br kefir 30dk sonra salata ve taze fasulye 2 kaşık kiymali makarna
Spor sabah 35 dk yurume
öğle 33 dk yurume
Aksam 30 dk yurume 15 dk si Leslie ve mekik plates bacak karisik
Takviyeler; q enzim q 10
Ve Omega 3

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hesapta akşam yemeğinden hemen sonra damlayacaktım ama eşimin halasına çaya geleceğimize dair söz verdiğimizi unutmuşum
Sağ olsun nerede kaldınız diye telefon açınca şimdi çıkıyorduk kapıdan dedik ve kendimizi gerçekten anında sokağa attık
Yine çayın yanına birşeyler hazırladı ama kusura bakma halacığım ben 8den sonra ağzıma lokma koymuyorum heleki işlenmiş gıda hayatta tüketmem dedim Bugünüde hasarsız atlattım çok şükür

İnşallah yarın karşılığınıda görürüm

Tabi anında dışarı çıkınca mutfağı öyle bıraktım ve hemen girişmeden ( malum yatma saatim geliyor erken kalkma niyeti olduğundan ) hem yediklerimi paylaşayım hemde sizlere bir bakayım dedim

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Öğlen mevlütte sadece 2 kaşık kadar tavuktan yedim bir tanede ayran içtim oda evsahibinin hatrına

Gün içinde de yine 2.5 litre kesin suyumu geçmişimdir
Sabahı iple çekiyorum desem yeridir Umarım karşılığını güzel alırımda daha bir motive olurum

Neyse kızlar ben kaçtım

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler ama çok geçte yatmayın malum leptin saatlerini kaçırmayalım
Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…