hoşbulduk cnm 23 yasındayım kaç kiloyum bilmiyorum uzun zamndan beri tartılmadım ama en kısa zamanda tartılcamARAMIZA YENİ KATILDIN SANIRIM. HŞGELDİN SOHBETE KATIL MENULERE BAK BAKALIM ELBET TUTUNACAK BİYER BULURSUN KENDİNE
ÖNCE SENİ TANIMIYORUZ KAÇ KİLOSUN BOY YAŞ VSSS.YAZSAN İYİ OLUR
hosbuldum canm bu aralar yoğunluk agirlik vs şeyler mevcut bendeMervişim hoşgeldinnnnn
hosbuldum canm idare ederim bende canm biraz yoğun ve disarida geçiyorTamamdır adaşım artık bittikçe dediğin gibi takviye yaparım nasılsa çabuk oluyormuş
Mervemmm güzelim tam çıkıyordum gördüm bende
Baya yoğunsun herhaldeİyisin dimi canım
ayyyy maşallah :)Bu arada kizlar minigim büyümüş ve kalp atislarinida duyduk çok şükür buda resmimizEki Görüntüle 1246627
amin sağol teyzesi 3 gün geriden geliyoruz ama çok şükür iyiyizayyyy maşallah :)
Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin,hep güzel günlerini görün inşallah :)
Isıran çocuk zor yaa. Ben büyük kızımla oğlumu çok kolay büyüttüm. Hiç çocuk büyüttüm gibi gelmedi bana .Kızım zaten çok olgundu büyümüş te küçülmüştü, hiç üzmedi beni. Oğlum desen bir küçük arabayla yere yatardı ileri geri onunla oynardı. Küçük kızım çok dilli ve huysuz. Ona yoruluyorum ama küçük oğlum tam fırlama. Şimdi çocuk büyütüyorum diyorum. Her yere tırmanıyor istediği olmadımı kendini yere atıyor kafasını yerlere duvarlara vuruyor. Daha 1,5 yaşında ama tam bir sinir küpü. Bir deçok ısırıyor. Aklı tam kesmiyorki bir şey desem oyun zannediyor daha çok ısırmaya başlıyor. Küçük kızımın morarmadık yeri kalmadı. Hele de istediği oyuncağı vermezse tamadır.
slmmm kızlarr bende haflalardır başlayamadığım su diyete baslıyım diyorum ama nerden baslıcagımı bilmiyorum :) sizce nasıl başlamalıyım
Kızlar omega 3 , antioksidan , Q enzim almaya karar verdim..
Fakat marka konusunda kararsızım. Malum içindeki değerlerin oranı da önemli.
Marincap biraz daha uygun diğerlerine göre ama kullanan varmı??
Annem kullanmıştı zamanında ama tabii o zaman anlamıyorduk nedir ne değildir.
Sizin kullandığınız markalar nedir ?
hoşbulduk cnm 23 yasındayım kaç kiloyum bilmiyorum uzun zamndan beri tartılmadım ama en kısa zamanda tartılcambir senelik evliyim 1.60 boyundayım kilomda 80 vardır diye tahmin ediyorum veee acilen kilooo vermem lazımmm ama bi turlu baslıyamadım
merhabalar kızlar:) okuldan geldim serildim bugün yine..bu ara bi halsizim bi halsizim kolumu kaldıramıyorum yahu hayrolsun.reglim yakın ondan mı acep...başım tuttu bi de of of offff
neyse menümü yazayım
sabah evde kahvaltı yapamadım 6.30da çıktım bugün eşim geç çıkıyor dolayısıyla hazır bi kahvaltı yoktu:) ben de okula götürdüm domates salatalık peynir 1dilim kepek ekmeği şekersiz çay
arada 1 adet diyet bisküvi
öğlen eve gelince elim ayagım titriyordu bildiğin saldırdım 1 armut yedim bir saniyede:) bi bardak süt peşine. normal öğle yemeğimi yiyemedim yani.
arada bikaç badem yedim 1 ceviz
akşama tarhana çorbası yapıyorum 1 kase ,nohutlu semizotu var dünden ve salata
bi meyve b isütle kapatırsam günü çok iyi...feci bir tatlı krizim var şu an direniyorum ama ballara şerbetlere tatlılara gömebilirim kendimi diye korkuyorum lütfen kriz geçsinnnn :)
Bu arada kizlar minigim büyümüş ve kalp atislarinida duyduk çok şükür buda resmimizEki Görüntüle 1246627
Bu arada kizlar minigim büyümüş ve kalp atislarinida duyduk çok şükür buda resmimizEki Görüntüle 1246627
Allah yardımcın olsun canımGerçekten işin çok zor ama ben inanıyorum ki sen yavaş yavaşta olsa üstesinden gelirsin
Canım aramıza hoşgeldin
İnşallah buraya dadanırsan emin ol motivasyon tavan yapacak ve sende çok güzel kilolar vereceksin bizlerle
Bİrkaç gün istersen buradaki menüleri takip et ve sende menülerini paylaşen azından ufak hatalar varsa onları ortadan kaldırırız ki daha güzel kitsin kilolar
Canım bende Marincap kullanıyorumhatta bana da bir arkadaşım tavsiye etmişti çünkü piyasadakilerin içeri tamamen aynıymış ve sadece firmaların fiyat farkı var ortada diyor ( tanidığı bir eczacıda ona öyle demiş )
Memnun oldum canım benim adımda Banu34 yaşında biri 14 diğeri 4 yaşında iki tane cadının annesiyim ve evhanımıyım
Bu arada yarın bizim bildirim günümüz yani herkes yarın bu hafta kaç kiloyum geçen hafta kaç kiloydum aradaki fark nedir diye yazacakYeni arkadaşlarımız 2 hafta sonra bu listeye girebiliyor ama sen yinede yarın tartılıp kilo bildirimini yap ki hem sen hemde biz bilelim kaç kilo olduğunu belki 80 değilsindir de sana öyle geliyordur
Kız hem 80 ne kiben 124.5 kg kiloya kadar çıktım ve son 6 haftadır karatay diyeti yaparak 119.4 kgyu gördüm ( ona bile şükür diyorum ) artık bakalım yarın ne çıkacağım
Canım aman diyeyim sakın krize yenik düşme
Elmanın üzerine toz tarçın serp ye yada süte kat ama biraz diren inan bir iki saate en geç geçmiş olur
Kız Esra Erolda bebek özlemi çeken ve karı koca ne olur bize tüp bebek yaptır diye gelen bir çifte zaten duygulandım sonra senin fasülyeyi görünce resmen koptumAy benim bile canım bebek istedi benim büyük cadı duymasın
Rabbim inşallah her özlemini çeken kadına Anne olmayı nasip eder....Aminnnnnnn
Senin kuzucuğunuda inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat olarak kucağına da gelicek Rabbimin izniyle .....Aminnnnnnnnn
amin kuzum Rabbim çok şükür aratmadi hayirlisiyla kucagima almayida nasip etsin inşallah koz bakarim diyorsan yap bi tane daha cadi söylenir söylenir de doğdukdan sonra ondan çok seven olmazAllah yardımcın olsun canımGerçekten işin çok zor ama ben inanıyorum ki sen yavaş yavaşta olsa üstesinden gelirsin
Canım aramıza hoşgeldin
İnşallah buraya dadanırsan emin ol motivasyon tavan yapacak ve sende çok güzel kilolar vereceksin bizlerle
Bİrkaç gün istersen buradaki menüleri takip et ve sende menülerini paylaşen azından ufak hatalar varsa onları ortadan kaldırırız ki daha güzel kitsin kilolar
Canım bende Marincap kullanıyorumhatta bana da bir arkadaşım tavsiye etmişti çünkü piyasadakilerin içeri tamamen aynıymış ve sadece firmaların fiyat farkı var ortada diyor ( tanidığı bir eczacıda ona öyle demiş )
Memnun oldum canım benim adımda Banu34 yaşında biri 14 diğeri 4 yaşında iki tane cadının annesiyim ve evhanımıyım
Bu arada yarın bizim bildirim günümüz yani herkes yarın bu hafta kaç kiloyum geçen hafta kaç kiloydum aradaki fark nedir diye yazacakYeni arkadaşlarımız 2 hafta sonra bu listeye girebiliyor ama sen yinede yarın tartılıp kilo bildirimini yap ki hem sen hemde biz bilelim kaç kilo olduğunu belki 80 değilsindir de sana öyle geliyordur
Kız hem 80 ne kiben 124.5 kg kiloya kadar çıktım ve son 6 haftadır karatay diyeti yaparak 119.4 kgyu gördüm ( ona bile şükür diyorum ) artık bakalım yarın ne çıkacağım
Elmanın üzerine toz tarçın serp ye yada süte kat ama biraz diren inan bir iki saate en geç geçmiş olur
Kız Esra Erolda bebek özlemi çeken ve karı koca ne olur bize tüp bebek yaptır diye gelen bir çifte zaten duygulandım sonra senin fasülyeyi görünce resmen koptumAy benim bile canım bebek istedi benim büyük cadı duymasın
Senin kuzucuğunuda inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat olarak kucağına da gelicek Rabbimin izniyle .....Aminnnnnnnnn
Gözünaydın canım . Allah sağlıkla doğumlar nasip etsin.
Caanım benim de teyzem eczacı akşam annem soracak beklemedeyim şuan.
Marincap kullanırım gibi geliyor banaSen günde kaç kapsül alıyosun bundan ?
Amin kuzum inşallahGözünaydın canım . Allah sağlıkla doğumlar nasip etsin.
Caanım benim de teyzem eczacı akşam annem soracak beklemedeyim şuan.
Marincap kullanırım gibi geliyor banaSen günde kaç kapsül alıyosun bundan ?
Tamam canım telefonlaşırsak yazarım sana da ::)Valla ben bu sabah içtim ilkinigeçmişte kullanmıştım ama günde kaç tane hatırlayamadım hatta şimdi netten bakacaktım
Haber verirse banada ilet bari
tanıştığıma memnun oldumAllah yardımcın olsun canımGerçekten işin çok zor ama ben inanıyorum ki sen yavaş yavaşta olsa üstesinden gelirsin
Canım aramıza hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?