- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Masallah cecom azminin karsiligini almissin.insallah busefer olucak.ikili rakamlari goruceksin insallah.bence b12 ve d vitamini takviyeleri yaparsan kilo vermen hizlanir.neslihan cok fayda gormustuSelamün Aleyküm kızlarrrr
Çok şükür bugünde erkenden uyanmayı başardım
Herkese öncelikle hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçen her ne varsa hepinize hayırlı olarak en kısa zamanda nasip etsin inşallahhhh.....
Aminnnnnnnnnnnnnnnnn
Bugün Cuma malum bildirim günü ve ilk bildirimde benden gelsin bari
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 119.4 kg
Bu hafta; 118.8 kg
Giden; - 800 gr( Rabbime şükürler olsun ufak ufakta olsa gidiyor )
Toplam giden; 5.7 kg
Şimdilik ilk hedef: 110 kg ( hedefleri şimdilik yakın tutuyorum ki motivasyonum düşmesin)
Spor; 2 x yürüyüş yarımşar saat ( daha doğrusu koşturmacadan yürüyüş çıkmış oldu)
İNşallah herkes bol bol eksilerde bildirim yapar
Hala regl olmadım ve sanırım bir iki güne kadar olurum diye düşünüyorum ( kızımdan hemen sonra oluyordum ve hatun şu an reglordan takip edebiliyorum ancak )
Şimdi hemen gidip kendime şöyle her gün ki gibi krallara laik bir kahvaltı tabağı hazırlayıp Karataya uygun bir şekilde giden kilolarıma yeni gidecek kilolar ekleyeyim
Herkesi kocamannnnnn öpüyorummmmmm
Allah razı olsun hepinizden
Benden bir an bile şüphe etmeden devamlı beni motive ettiniz, en kötü günümde bile benden ümidinizi yitirmeden hadi Banu sen bunu yaparsın dediniz ve Karataylada beni tanıştırıp kilo kaybetmeme vesile olduğunuz için
Hepinizi çooooooooooooook seviyorum
Oh neguzel gitmis tebrik ederim2. Bildirim de benden gelsin :)
Baslangic:82.0
Gecen hafta:78.5
Bu haftad:77.4
Giden:1.100
Toplam giden:4.600
Spor 2gun leslie 3 gun mekik
Buna da sukur diyorum nisana kadar her hafta 1 kilo gitse 71 kiloya falan duserimmm :)))
Masallah cecom azminin karsiligini almissin.insallah busefer olucak.ikili rakamlari goruceksin insallah.bence b12 ve d vitamini takviyeleri yaparsan kilo vermen hizlanir.neslihan cok fayda gormustu
Gunaydin kizlar madallah kizlar kilo vermis ben bu haft veremedim almamak tek tesellim ama spor olmadigindan boyle spora basliycam insallah
slm kızlar. bu gün bildirimde bulunamayacağım. hoş cecoma haber vermedim daha önce ayıp ettim amabirazcık tatil yapmaya karar verdim. çok karmaşık duygular içindeyim. hiçbirşeye yetişemiyorum. yakında bu yüzden bedenim çökecek. hiç değilse üzerimdeki baskının bir kısmını almam lazım. bu yüzden de diyete ve bildirimlere ara vermeye karar verdim. 6. takımdan da ayrıldım hayatımda ilk defa bişelerden vaz geçtim. ama toparlanacam inşallah
tebrikler canım bende bu hafta 77,5 dayım kilomuz aynı bakalım haftaya hangimiz öne geçecek varmısın çekişmeye iddaya2. Bildirim de benden gelsin :)
Baslangic:82.0
Gecen hafta:78.5
Bu haftad:77.4
Giden:1.100
Toplam giden:4.600
Spor 2gun leslie 3 gun mekik
Buna da sukur diyorum nisana kadar her hafta 1 kilo gitse 71 kiloya falan duserimmm :)))
tebrikler canım bende bu hafta 77,5 dayım kilomuz aynı bakalım haftaya hangimiz öne geçecek varmısın çekişmeye iddaya
o zaman haftaya hedefimm 76,8 yani 700gr sende koy hedef bakalımUuuu :) hadi bakalim neden olmasin :)
Neyse kızlar bana müsaade
Az işim var onları yapıp duşumuda alıp anneme geçiyorum hemen
Bugün turşu kuracağız kışlıkAkşamlık yemeğimide orada yer öyle dönerim
Bu gece eşimin kuzeni yine bize geliyor o yüzden rahatımkesin damlarım gece
Tabi büyük ihtimal erken yatamıyacağım bu gece ama olsun kırk yılın başı geç yatıp geç kalksamda olur ( sanki çok uzun zamandır sabah erken kalkıyormuşum gibialt tarafı 4 gün oldu )
Yarında malum sözde kankamın anasına 5 çayına gideceğim
Sakın birşey alma diye tembihlemişti ona söz verdim ama yinede birşeyler bende yapayım dedim ve şu daha evvel yaptığım Arpa şehriye salatasından yapayım diyorum ne dersiniz
Eki Görüntüle 1247177
Zaten 5 çayına gidiceğim ve benim için akşam yemeği olucak büyük ihtimal ( tabi akşam 8den evvel bir büyük bardak ayran içerim ki iyicede acıkmıyayım)
Boşuna o kadar sıkıntı yaptın bak aynı benim gibi olmuşsun. Hadi bakalım rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bu arada kizlar minigim büyümüş ve kalp atislarinida duyduk çok şükür buda resmimizEki Görüntüle 1246627
Maşallah aynı başlamışız. Bende 25 kilo verdim kaldı 8 kilo ...selam kızlar bayaadır sizlere yazamıyorum. nettim yoktu. size kısaca hem kendimi hatırlatıyım hemde ğeldiğim son noktayı söyleyim. martta spora başladım. 93 kilo ile. hiç ara vermeden kalori hesabı yapaaarak ve spor yaparak şuanda 70 kilo yum. 23 kilo verdim. çokk ama çokk mutluyum.kaldı 5 kilo:) darısı sizlerin başına.
Maşallah canım güzel gitmişBİLDİRİMMMMM
Baslangic:90
Gecen hafta:78.8
Bu haftad:77.5
Giden:1.300
Toplam giden:12,5
Spor YURUME, leslie, mekik,plates karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?