80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrr

Çok şükür bugünde erkenden uyanmayı başardım

Herkese öncelikle hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçen her ne varsa hepinize hayırlı olarak en kısa zamanda nasip etsin inşallahhhh.....
Aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Bugün Cuma malum bildirim günü ve ilk bildirimde benden gelsin bari

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 119.4 kg
Bu hafta; 118.8 kg

Giden; - 800 gr ( Rabbime şükürler olsun ufak ufakta olsa gidiyor )

Toplam giden; 5.7 kg
Şimdilik ilk hedef: 110 kg ( hedefleri şimdilik yakın tutuyorum ki motivasyonum düşmesin )
Spor; 2 x yürüyüş yarımşar saat ( daha doğrusu koşturmacadan yürüyüş çıkmış oldu )

İNşallah herkes bol bol eksilerde bildirim yapar
Hala regl olmadım ve sanırım bir iki güne kadar olurum diye düşünüyorum ( kızımdan hemen sonra oluyordum ve hatun şu an regl ordan takip edebiliyorum ancak )

Şimdi hemen gidip kendime şöyle her gün ki gibi krallara laik bir kahvaltı tabağı hazırlayıp Karataya uygun bir şekilde giden kilolarıma yeni gidecek kilolar ekleyeyim

Herkesi kocamannnnnn öpüyorummmmmm
Allah razı olsun hepinizden
Benden bir an bile şüphe etmeden devamlı beni motive ettiniz, en kötü günümde bile benden ümidinizi yitirmeden hadi Banu sen bunu yaparsın dediniz ve Karataylada beni tanıştırıp kilo kaybetmeme vesile olduğunuz için
Hepinizi çooooooooooooook seviyorum

Masallah cecom azminin karsiligini almissin.insallah busefer olucak.ikili rakamlari goruceksin insallah.bence b12 ve d vitamini takviyeleri yaparsan kilo vermen hizlanir.neslihan cok fayda gormustu

Masallah cecom azminin karsiligini almissin.insallah busefer olucak.ikili rakamlari goruceksin insallah.bence b12 ve d vitamini takviyeleri yaparsan kilo vermen hizlanir.neslihan cok fayda gormustu

Çok sağ ol canım
Bende dünden beri Omega3 kullanmaya başladım inşallah oda fayda ederde daha çabuk gider kilolar
Önümüzdeki hafta sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptıracağım ona göre doktora yazdırırım artık eksik ne varsa

Gunaydin kizlar madallah kizlar kilo vermis ben bu haft veremedim almamak tek tesellim ama spor olmadigindan boyle spora basliycam insallah

Canım verememişde olsan senin kilon zaten çok değil inşallah bende o kilolara inerim
Bende çok istiyorum spora başlamayı ama kilom çok fazla olduğundan okadar zor geliyorki hani az daha verip ondan sonra sporla desteklersem eminim daha güzel gidecektir

slm kızlar. bu gün bildirimde bulunamayacağım. hoş cecoma haber vermedim daha önce ayıp ettim ama birazcık tatil yapmaya karar verdim. çok karmaşık duygular içindeyim. hiçbirşeye yetişemiyorum. yakında bu yüzden bedenim çökecek. hiç değilse üzerimdeki baskının bir kısmını almam lazım. bu yüzden de diyete ve bildirimlere ara vermeye karar verdim. 6. takımdan da ayrıldım hayatımda ilk defa bişelerden vaz geçtim. ama toparlanacam inşallah

Canım senin mutluluğundan ve huzurundan hiç bir şey daha önemli değil
Herkesin dönem dönem böyle ufak tatillere ihtiyacı oluyor bu gayet doğal ama bizler seni çok seviyoruz ve arada da olsa hoş sohbetinden faydalanmak isteriz
Eminim tekrar bende bildirim yapacağım dediğinde çok daha enerjik ve azimli bir şekilde aramıza döneceksin

Evetttttt kızlar bu hafta hiç eksiksiz menü bildirimi yapan kızları açıklıyorum

1.ciler

Esinturgay
Kakule71
Neslihank7
Makres76
2.ci
daisyishere ( bir gün eksik bildirimle )
3.cüler
Sweetdimple ( 2 gün eksik bildirimle )
Ayyüzlüm

Harikasınız kızlar azimle menülerinizi bildirdiniz

İnşallah çok daha fazla haftayı eksiksiz tamamlayan olucaktır haftaya

2. Bildirim de benden gelsin :)

Baslangic:82.0
Gecen hafta:78.5
Bu haftad:77.4
Giden:1.100
Toplam giden:4.600
Spor 2gun leslie 3 gun mekik

Buna da sukur diyorum nisana kadar her hafta 1 kilo gitse 71 kiloya falan duserimmm :)))
tebrikler canım bende bu hafta 77,5 dayım kilomuz aynı bakalım haftaya hangimiz öne geçecek varmısın çekişmeye iddaya

Neyse kızlar bana müsaade

Az işim var onları yapıp duşumuda alıp anneme geçiyorum hemen
Bugün turşu kuracağız kışlık Akşamlık yemeğimide orada yer öyle dönerim

Bu gece eşimin kuzeni yine bize geliyor o yüzden rahatım kesin damlarım gece
Tabi büyük ihtimal erken yatamıyacağım bu gece ama olsun kırk yılın başı geç yatıp geç kalksamda olur ( sanki çok uzun zamandır sabah erken kalkıyormuşum gibi alt tarafı 4 gün oldu )

Yarında malum sözde kankamın anasına 5 çayına gideceğim
Sakın birşey alma diye tembihlemişti ona söz verdim ama yinede birşeyler bende yapayım dedim ve şu daha evvel yaptığım Arpa şehriye salatasından yapayım diyorum ne dersiniz

Zaten 5 çayına gidiceğim ve benim için akşam yemeği olucak büyük ihtimal ( tabi akşam 8den evvel bir büyük bardak ayran içerim ki iyicede acıkmıyayım )

Canım şehriye yemek yerine buğdayla yapsan salatayı daha iyi olur bence.
Biliyorsun işlenmiş seyler yasak arada bende kaçırıyorum makarna falan ama pişman oluyorum sonra
Buğdayla da güzel olabilir bence.

Maşallah aynı başlamışız. Bende 25 kilo verdim kaldı 8 kilo ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…