80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hamilekik hasta lohusalik donemi suresince bunlar gayet norma.kafani dagitacak bir seyler bulmalisin kitap oku mesela ama mumkunse romantik kitaplar olmasin macera falan olsun :) kitaba bi kaptirirsan kendini duygusalligi falan unutursun :)
Kizlar duygularim alt üst olmuş durumda zaten çok duygusaldim simdi çok daha duygusal devamli gözlerinden yaslar akiyor herşeye agliyorum vs vs

selam kizlar
menum
Kalkınca keten tohumu corek otu öğütüp yuttum ve bir br kefir ictim
Kahvalti ;Tereyaginda omlet
Az lor
6 zeytin
1/2 avakado
Yeşillik domates bol sızma zeytinyağı ile
4 ceviz
Ogle ;ayran 1 dağ arzusu 2 erik 10 fındık 1 hurma 8 kuru uzum
Aksam 1 br kefir 30dk sonra kuru fasulye 2 kaşık bulgur pilavı turşu
Spor sabah 15 dk yurume
Takviyeler; q enzim q 10
Ve Omega 3

Eddoras cnım mozaik pastadadan yemediysen bravo güle
güle kullan küpelerini pazar günü unutma cnm bildirimini yarın kolay gelsin misafirlerin varmış

kakule71 kuzum ceviz miktarını lütfen artır akşam yemek yeme sorunun zaman açısından olumsuz olduğu için istersen öğlenleri menünü güçlendir ne dersinn öğlen güçlü yedin akşam erken gittin dersek akşam hafif geçirirsin cnm

dünkü menün hakikaten çok az geldi cnmm acıkmıyorsan süper

2, bildirimin süper cnm tbrk ederimmm yaşasın karatay

ooo neslim sıkı rakiptir kuzum ikinize de başarılarr

oynakbasi34 ah adaşım hayatlarımızda aynı galiba malesef bana da emrivakiler çok oluyor ben de kimseye hayır diyemiyorum napalım huyumuz kurusun

cecom mevlütte ne güzel yapmışsınn açıklayınca herkes anlayış gösteriyor ve kararlı olduğunu görünce ısrar edemiyorlar kuzum ne mutlu herkese yardımcı olacaksın

dünkü menüne bayıldım cecom süpersinn

cecommm bildirimine bayıldım kuzumm nihayet şeytanın bacağını kırıp biz de seni çok seviyoruz cnm benim aynen devammmvermeye başladınn devamı gelecek emin ol çok mutlu oldum senin adına

cecomm şehriyeyi mümkün olduğunca kullanma cnm esinin dediği gibi

siderolites perşembe menün süper cnmmm

pofuuduk aramız ahoşgeldin bitanemmm ben 6, takım kaptanı ve bu topiğin müdavimi sweet

buraya gelmekle başladın bile tatlımm

sihirlikk cnm omega 3 konusunda şu linki incele kendin karar ver istersen

http://woto.com/oneriler#Öneri 14

bir dönem gnc kullandım bir dönem solgar kullandım şu an ocean plus kullanıyorum fakat en güzeli efas1200
malesef oda biraz tuzlu ben ocean plustan 2 tane alıyorum cnm yemeklerden sonra

soğanlı omlet benimde favorim cnmm afiyetolsun

perşembe menüne bayıldımmm Canan abla eşliğinde süpersinn

M meltem878 tbrkler cnmm en zor döneme gelmişsin koruma dönemi gerçekten daha zor

D daisyishere tatlım omega3 tatlı krizlerini önlüyor ayrıca limonlu su içersen iç kıyılmalarını önler

tşkler tatlım geç oldu ama sana da hayırlı cumalar

100 gr ı küçümseme yeterki gitsin muhtemelen regl şişkinliğinden ve spor yapamadığın için cnm hakikaten ptsi gelsin bakalım diyetisyenin ne diyecekyoksa seni de karataya başlatacağız

@efsax mervişim iyi olmana sevindim kuzumm hamilesin kolay değil
yeğenimin resmini sevsinlerr maşallah turp gibiymiş bak boşuna endişelenmişsin

duygusal hamişim benimm bazı hamileler de bu duygusallık artabiliyormuş cnmm

mümkün olduğunca seni üzecek olaylardan herşeyden kaçın cnm

ayyuzlum0211 nereye gidersen git benden kurtuluşun yok kuzum ona göre

Oncelikle tesekkur ederkm karataya alistirdiginiz icin boylelikle bu hafta fazla kilo gitti.
acikma konusunu artik astim aclik falan gelmiyor :) evde olsam acikirim ama is temposunda yemek bile gelmiyor aklima
ceviz konusunu su sekilde yapsam sabah hizli kahvalti yapmak durumumdayim sonra da hemen hazirlanip cikiyorum yolda yesem cevizlerimi :) birde yulafin zayiflatma etkisi var bildigim kadariyla ama karatayda serbest mi yani yulaf kepegiyle omlet yapsam ya da yogurda yulaf koysan hem daha tok tutuyor karatay icin uygun mudur efendim :)

hiç olmazsa kahvaltını eksiksiz yapmaya çalış cnm yumurtalarını ye cevizini yanına al yolda yersin neden olmasın Canan hoca yulaf atlar içindir diyor kuzum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür totoşum yer gördü
Saat 12ye doğru anneme gittim ve akşam 6ya kadar turşularla boğuştuk sonrada akşam yemeğiyle
İnanılmaz yoruldum ve bir okadar gerildim
Kızkardeşimin malum ikizleri var ama ne ikizler
Resmen ikiside ayr ayrı birer çeteler Aslında benim kız onları okadar çok seviyor ki isimleri dilinden düşmüyor ama şu son 1 senedir ikiside inanılmaz şımardılar ( sağ olsun kızkardeşim aman ağlamasın, aman üzülmesin diye herşeylerine göz yumuyor tabi eşide öyle )
Kız olan oğlanı fiştikliyor git Buse Cerene vur diye oğlanda anında yerine getiriyor. Tabi bir iki derken en sonunda başladım söylenmeye hani siz birbirinizi seviyordunuz yapmayın böyle falan diye kızkardeşim dururmu anında çocukların yanında ay senin kızında çok kötü olmuş her şeye ağlıyor demezmi çocukların yanında
Ulen sen bir karışma ben onların 3ünede fırça atıyorum ( benimkinede ota çoka ağlama diye bağırdım hatta )
Analarından öyle bir tepkide alınca daha fazla yapmaya başladılar
Sırf benim kızada değil; kız fiştikliyor hadi dedemede vur diye oğlan ne bulursa babama sıpıtıyor adamcağızda tabi sinirden kuduruyor ama laf söylemeyede gelmiyor kardeşim anında araya girdiğinden
Bir ara annem mutfakta bulaşık yıkarken ( artık hepimizin yorgunluktan hoşafı çıkmıştı akşam üzere ) bir baktım oğlan annemin sırtına çıkmış maymun gibi asılı duruyor kadın bulaşık yıkarken
Ulen in diyorum banane ben böyle durmak istiyorum diyor
Bİr ara dayanamadım baya bir sesimi yükselttim yeterin lan artık cinnetin eşiğine geldim hepinizi üst üste koyar döverim diye ama tabi anında yine kardeşim araya girdi

Akşam yemeğinden sonra hemen bir bardak çay içip kalktık hatta annem ya yorgunsun zaten otur bir çay daha için işte hem dinlenmiş olursun hemde sohbet ederiz dediysede Anne 7 saattir bunlara tahammül ediyorum bir yarım saat daha kalırsam kesin cinnet geçiririm dedim
Sıpaları aslında çok seviyorum ama bu kadar yaramazlık yaptıklarında gerçekten gırtlaklarını sıkasım geliyor
Hayır benimki hırpalanıyor ama hep mızmız ilan edilen, yaramaz ilan edilen benimki (kardeşim tarafından )

Annemler de defalarca kardeşimi o konuda uyardılar ama hiç uyarıları algılamıyor ona göre çocukları rahat ve mutlu bir çocukluk geçiriyorlarmış ulen biz o arada mındar olacağız ama umuru değil
Neyse artık bir kaç gün görüşmeyizde o arada kendime gelirim nasılsa

Eve gelincede hemen yarın için salatayı yaptım ve daha yeni totoş yer gördü yarım saat sonrada artık yatağa doğru yollanırım ki haftasonuda olsa erken kalkayım

Canım şehriye yemek yerine buğdayla yapsan salatayı daha iyi olur bence.
Biliyorsun işlenmiş seyler yasak arada bende kaçırıyorum makarna falan ama pişman oluyorum sonra
Buğdayla da güzel olabilir bence.

Canım buğdayla hiç denemedim ve zaten akşamda buğdayım evde yoktu o yüzden bir kerelik yine arpadan yaptım artık yarın 2 kaşık falan yerim en fazlaki bari kaçak miktarı az olsun
Zaten akşam yemeğide yemiyeceğim saat 5 gibi orada yiyeceğimden eve gelince sırf bir ayran içerim tamamdır
Ertesi günde dengelemek şart olucak ( hamur işi zaten demiştim ben ona annen sakın yapmasın yemiyorum diye )

Süper bak sen 80lerde olduğunu düşünüyordun 2 kgda eksik olsa o 8li haneyi görmemiş olmak bile seni rahatlatmıştır

Senide menü bildirim listesine ekliyorum hemen ve her gün menülerini bekliyorum
Artık ikinci kilo bildiriminde de diğer listeye girersin

Kizlar duygularim alt üst olmuş durumda zaten çok duygusaldim simdi çok daha duygusal devamli gözlerinden yaslar akiyor herşeye agliyorum vs vs

Canım inan bende öyleydim hatta hepimiz öyleydik ben nasıl abarttıysam ağlama işini doğumdan 3 ay sonra ilk dişçiye gittiğimde kadın önceki diş ameliyatından kök kalmış orayı açıp almam lazım hiç acımayacak dediği halde oturup önce hüngür hüngür ağlamıştım ama işte ben nasıl dayanacağım diye
Kadın gerçekten ne ara ameliyat etti ne ara dikiş attı onu bile anlamadım ( gözlerim sıkı sıkı kapalıyken bile ay şimdi başlıyacak ay şimdi başlayacak diye ağlamaya devam etmiştim ki kadın hadi geçmiş olsun bitti dedi )
Halada o huyum var biliyormusun ( sanırım sinirlerimde senelerin birikimi bozuldu biraz ) haber izliyeyim ağlarım, millet çocuğuna sarılır ağlarım, bebek görürüm ağlarım

Hani ota çoka ağlıyorum diyorsun ya ben senden beterim 4 sene üzerinden geçtiği halde
Ama eminim seninki hamilelikten dolayı sadece duygusallıktan geçer kuzum takılma anın tadını çıkar

Teşekkür ederim canım güzel sözlerin için
Dediğin gibi huyumuz kurusun

İnşallah önümüzdeki hafta reglm başlayıp bitmiş olur ( bir başlayamadı gitti meret )
Allahın izniyle yine güzel bir rakam görürüm diye düşünüyorum

Şehriyeyi dediğiniz gibi Kullanmaya çalışacağım hatta karataya başladığımdan beri bir kez olsun yapmadım birşey şehriyeyle ama işte yarın için en hafif o geldi aklıma
Kısır geldi bir ara aklıma ama dedim şimdi bakarsın kadın kısır yaparsa ayıp olur aynısından hani sen beceremezsin diye ben yaptım gibilerinden getirmek o yüzden değişik olsun dedim
Söz adaşım sadece 2 kaşık en fazla tüketeceğim sonuçta okadar emek veriyorum, kilolar gitmeye başlamışken kendimi salmıyayım ki azmim daim olsun

Pazartesi babamın doğum günü annemde biz ısrar edince adamcağızın gönlü olsun ne yapalım diye hadi ben kısır yaparım dedi, kızkardeşimde ben tiramisu yada triliçe yaparım dedi dedim uyuz yaparsan yap ama ben asla yemiyeceğim Annem bile kızım az tadına bakarsın dedi bende kusura bakma Canan teyzem kızar dedim o akşamda artık sadece kısırdan az birşey yerim yanınada artık sizlerden önerileri bekliyorum
Eğer Pazartesi kısırda olmaz derseniz kendime normal bir menü yaparım ve kesinlikle onlara uymam

2. Yumurta benim icin bi hayal kac gun denedim kendimi zorladim ama yok yiyemiyorum.5 ceviz kirip yanimda götürsem yolda tuketirim tamammm yulaf yok :)
yarin eve erken geleceğim oglen bi sut ya da ayran icsem aksam yemek yesem diyorum
hiç olmazsa kahvaltını eksiksiz yapmaya çalış cnm yumurtalarını ye cevizini yanına al yolda yersin neden olmasın Canan hoca yulaf atlar içindir diyor kuzum

Kısır Sıkıntı değil diye biliyorum canım ben. Çiğ köfte ve kısır yiyebiliyoruz ama tabi yine de abartma sen

ellerinize sağlık cecom rabbim afiyetle yemek nasip etsin

ikizlerin yaşıtlarına yapmaları bir derece kabul edilebilir belki fakat dedelerine ve anneannelerine yapmamaları lazım onlar da kıyamadıklarından ses çıkarmıyorlar demekki fakat kızkardeşin hayır demeyi öğrenmeli arada senin cimcime kaynıyor senin kelimelerine hastayım cecom fıştıklamaya bayıldımm

2 kaşık yersin cnmm sorun yok o kadar da kasma kendini

doğumgününde kısır güzel seçim bol yeşillikli kısırın sakıncası yok cnm

hep böyle kararlı ol tatlım bir lokma hatırım için cümleleri bize çok çektirdi

tıpış tıpış gidecek fazlalıklar hep birlikte göreceğiz sonra ver elini umre

2. Yumurta benim icin bi hayal kac gun denedim kendimi zorladim ama yok yiyemiyorum.5 ceviz kirip yanimda götürsem yolda tuketirim tamammm yulaf yok :)
yarin eve erken geleceğim oglen bi sut ya da ayran icsem aksam yemek yesem diyorum

bitanemmm acıktığın an yemelisin öğlen veya akşam diye bir kavram yok erken kalktığın için mutlaka acıkacaksın akşam yemek istemiyorsan öğlen sadece süt veya ayran olmaz çünkü tok tutmaz sonra acıkırsın
o yüzden acıktığın saman mutlaka salatanı sebze veya proteinini hatta çorbanı yeki akşam acıkma

ben kaçıyorum hepinize iyi tatiller bitmeyen bir kitabım var biraz okuyayım allah rahatlık versin hepinize

bu arada bildirimlerinizi unutmayın şekerler bu hafta aylık listemizi de yayınlayacağım

Aklımdayken bugünki menümüde bildirim hemen yatıyorum malum leptini kaçırmamak lazım üstelik sabah erken kalkmak içinde uykumu almış olmam lazım

Sabah kkk kahvaltısında minik bir ilave olarak muz ekledim ( kaç gündür dolapta o bana bakıyordu ben ona artık 1 ay hatta daha fazla aklıma bile gelmez meyve nefsim fazlasıyla körlendi )

Akşam yemeğinde kırmızı mercümek çorbası + kıyamlı lahana sarması ( pirinç yerine çok az bulgur ekledim benimkilere ) üzerinede sarımsaklı ev yoğurdu ( anam sonunda dediğimi yapıp mayalamış yoğurdunu ama hafif sulu olmuş boynuz kulağı geçti diyor benimki daha katı diyince )

Gün içinde 2.5 litre su içtim, 1 az şekerli Türk kahvesi, 2 bardak şekersiz çay

İyi geceler kizlar gecmis yapip geldim.cecom vallahi cok sabirlisin ben olsam delirirdim.kiz kardesin cok simartiyo belli ama onunkiler cocukta seninki degilmi.supper dadiyi cagirin onlara:)

Sorma valla benim kız yapsa okadarını emin ol yemişti dayağı Dayağa tabiki karşıyım ama bazı çocukta arada Terlik psikoloğu ile tanışmalı bir kere bile olsa
Geçmişte babamda demişti bunlara Süper Dadıyı çağıralım diye ama dedim ben onlar valla kadınıda kaçırırlar diye Hayır adaşımın dediği gibi hani yaramazlık bir derece ama annem ve babama çok eziyet ediyorlar hatta bugün ben bile dedim anneme ulen biz ufakken sana böyle yapsaydık saçımızı başımı yolmuş bir güzel dövmüştün bizi diye torun başka oluyor senin olunca anlarsın diyebildi ancak ( hani laf söylese bu sefer kızkardeşim kırılacak gerçi benim büyük bazen karşılık verince yada oflayıp poflayınca birşey yap dediğimde hemen diyor aaaa çocuk dediğin annesinin dediğini yapar diye hatta benim kız en son Anannesine aynı şeyi gökayla tuana yapsa ağzını açmasın dedi doğrucu davut

Valla tartışmaları pek önemsemiyorum ama kız çok fettan oğlanı benim kızın üzerine salıyor eee bazende bir bakıyorum çok canı yanıyor ve benimkide kıyameti koparıyor o an Anneciğim Gökay çok şımarık hep maramazlık yapıyor teyzem ona ceza versin diye
Aslında kendide bu güne kadar hiç doğru dürüst ceza yemedi benden ( ablası bir iki yaptı o işi ) ama yinede cezanın kötü birşey olduğunu ve hata yapınca verildiğini biliyor

Slm kızlar sanırım 5-6 ay önce en son yazmıştım size,çok geçmiş yapamadım maalesef ama eskilerden ceco ve eylül sılayı gördüm, geri dönmek güzel.Gelelim bana, en son kızım 6 aylıktı yazmıştım, o arada işe başladım, e benim kız ve iş bir arada olunca ancak onlara yetiyor zamanım, bu arada sürpriz bir gebelik olduğunu öğrendik, üstelik 2 ayını da doldurmuştu farkettiğimde.Şuan 7. ay bitmek üzere, iş, kızım, gebelik derken, kadınlar klübü de diyetimde güme gitti.Oysa ilk gebelikten sonra 92 kg dan 4 ayda 75 kg a kadar düşmüştüm.Şimdi 7 ayda tekrar 82 kg oldum ve son aylarda bu hızla artabilir.Gebelikten ötürü çok katı diyet yapamayacak olsamda yuvaya dönmeye karar verdim en azından motive olur belki bundansonra daha dikkatli giderim.Desteklerinizi bekliyorum...hpinizi kocaman öpüyorum, hoşgeldim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…