Kizlar duygularim alt üst olmuş durumda zaten çok duygusaldim simdi çok daha duygusal devamli gözlerinden yaslar akiyor herşeye agliyorum vs vs
Eddoras cnım mozaik pastadadan yemediysen bravo güle
güle kullan küpelerini pazar günü unutma cnm bildirimini yarın kolay gelsin misafirlerin varmış
kakule71 kuzum ceviz miktarını lütfen artır akşam yemek yeme sorunun zaman açısından olumsuz olduğu için istersen öğlenleri menünü güçlendir ne dersinn öğlen güçlü yedin akşam erken gittin dersek akşam hafif geçirirsin cnm
dünkü menün hakikaten çok az geldi cnmm acıkmıyorsan süper
2, bildirimin süper cnm tbrk ederimmm yaşasın karatay
ooo neslim sıkı rakiptir kuzum ikinize de başarılarr
oynakbasi34 ah adaşım hayatlarımızda aynı galiba malesef bana da emrivakiler çok oluyor ben de kimseye hayır diyemiyorum napalım huyumuz kurusun
cecom mevlütte ne güzel yapmışsınn açıklayınca herkes anlayış gösteriyor ve kararlı olduğunu görünce ısrar edemiyorlar kuzum ne mutlu herkese yardımcı olacaksın
dünkü menüne bayıldım cecom süpersinn
cecommm bildirimine bayıldım kuzumm nihayet şeytanın bacağını kırıp biz de seni çok seviyoruz cnm benim aynen devammmvermeye başladınndevamı gelecek emin ol çok mutlu oldum senin adına
cecomm şehriyeyi mümkün olduğunca kullanma cnm esinin dediği gibi
siderolites perşembe menün süper cnmmm
pofuuduk aramız ahoşgeldin bitanemmm ben 6, takım kaptanı ve bu topiğin müdavimi sweet
buraya gelmekle başladın bile tatlımm
sihirlikk cnm omega 3 konusunda şu linki incele kendin karar ver istersen
http://woto.com/oneriler#Öneri 14
bir dönem gnc kullandım bir dönem solgar kullandım şu an ocean plus kullanıyorum fakat en güzeli efas1200
malesef oda biraz tuzlu ben ocean plustan 2 tane alıyorum cnm yemeklerden sonra
soğanlı omlet benimde favorim cnmm afiyetolsun
perşembe menüne bayıldımmm Canan abla eşliğinde süpersinn
M meltem878 tbrkler cnmm en zor döneme gelmişsin koruma dönemi gerçekten daha zor
D daisyishere tatlım omega3 tatlı krizlerini önlüyor ayrıca limonlu su içersen iç kıyılmalarını önler
tşkler tatlım geç oldu ama sana da hayırlı cumalar
100 gr ı küçümseme yeterki gitsin muhtemelen regl şişkinliğinden ve spor yapamadığın için cnm hakikaten ptsi gelsin bakalım diyetisyenin ne diyecekyoksa seni de karataya başlatacağız
@efsax mervişim iyi olmana sevindim kuzumm hamilesin kolay değil
yeğenimin resmini sevsinlerr maşallah turp gibiymişbak boşuna endişelenmişsin
duygusal hamişim benimm bazı hamileler de bu duygusallık artabiliyormuş cnmm
mümkün olduğunca seni üzecek olaylardan herşeyden kaçın cnm
ayyuzlum0211 nereye gidersen git benden kurtuluşun yok kuzum ona göre
Oncelikle tesekkur ederkm karataya alistirdiginiz icin boylelikle bu hafta fazla kilo gitti.
acikma konusunu artik astim aclik falan gelmiyor :) evde olsam acikirim ama is temposunda yemek bile gelmiyor aklima
ceviz konusunu su sekilde yapsam sabah hizli kahvalti yapmak durumumdayim sonra da hemen hazirlanip cikiyorum yolda yesem cevizlerimi :) birde yulafin zayiflatma etkisi var bildigim kadariyla ama karatayda serbest mi yani yulaf kepegiyle omlet yapsam ya da yogurda yulaf koysan hem daha tok tutuyor karatay icin uygun mudur efendim :)
Canım şehriye yemek yerine buğdayla yapsan salatayı daha iyi olur bence.
Biliyorsun işlenmiş seyler yasak arada bende kaçırıyorum makarna falan ama pişman oluyorum sonra
Buğdayla da güzel olabilir bence.
evtttt bende gitdim bi koşu kendime tartı aldımve tartıldım bide baktımki 77.9 gr olmuşum maşallah bana yani nasıl yediysem artık bende bugünden itibaren başlıyorum uymam gereken kuralları anlatırsanız çok sevinirim
Kizlar duygularim alt üst olmuş durumda zaten çok duygusaldim simdi çok daha duygusal devamli gözlerinden yaslar akiyor herşeye agliyorum vs vs
oynakbasi34 ah adaşım hayatlarımızda aynı galiba malesef bana da emrivakiler çok oluyor ben de kimseye hayır diyemiyorum napalım huyumuz kurusun
cecom mevlütte ne güzel yapmışsınn açıklayınca herkes anlayış gösteriyor ve kararlı olduğunu görünce ısrar edemiyorlar kuzum ne mutlu herkese yardımcı olacaksın
dünkü menüne bayıldım cecom süpersinn
cecommm bildirimine bayıldım kuzumm nihayet şeytanın bacağını kırıp biz de seni çok seviyoruz cnm benim aynen devammmvermeye başladınndevamı gelecek emin ol çok mutlu oldum senin adına
cecomm şehriyeyi mümkün olduğunca kullanma cnm esinin dediği gibi
hiç olmazsa kahvaltını eksiksiz yapmaya çalış cnm yumurtalarını ye cevizini yanına al yolda yersin neden olmasın Canan hoca yulaf atlar içindir diyor kuzum
Kısır Sıkıntı değil diye biliyorum canım ben. Çiğ köfte ve kısır yiyebiliyoruz ama tabi yine de abartma senSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür totoşum yer gördü
Saat 12ye doğru anneme gittim ve akşam 6ya kadar turşularla boğuştuk sonrada akşam yemeğiyle
İnanılmaz yoruldum ve bir okadar gerildim
Kızkardeşimin malum ikizleri var ama ne ikizler
Resmen ikiside ayr ayrı birer çetelerAslında benim kız onları okadar çok seviyor ki isimleri dilinden düşmüyor ama şu son 1 senedir ikiside inanılmaz şımardılar ( sağ olsun kızkardeşim aman ağlamasın, aman üzülmesin diye herşeylerine göz yumuyor tabi eşide öyle )
Kız olan oğlanı fiştikliyor git Buse Cerene vur diyeoğlanda anında yerine getiriyor. Tabi bir iki derken en sonunda başladım söylenmeye hani siz birbirinizi seviyordunuz yapmayın böyle falan diye kızkardeşim dururmu anında çocukların yanında ay senin kızında çok kötü olmuş her şeye ağlıyor demezmi çocukların yanında
Ulen sen bir karışma ben onların 3ünede fırça atıyorum ( benimkinede ota çoka ağlama diye bağırdım hatta )
Analarından öyle bir tepkide alınca daha fazla yapmaya başladılar
Sırf benim kızada değil; kız fiştikliyor hadi dedemede vur diye oğlan ne bulursa babama sıpıtıyor adamcağızda tabi sinirden kuduruyorama laf söylemeyede gelmiyor kardeşim anında araya girdiğinden
Bir ara annem mutfakta bulaşık yıkarken ( artık hepimizin yorgunluktan hoşafı çıkmıştı akşam üzere ) bir baktım oğlan annemin sırtına çıkmış maymun gibi asılı duruyor kadın bulaşık yıkarken
Ulen in diyorum banane ben böyle durmak istiyorum diyor
Bİr ara dayanamadım baya bir sesimi yükselttim yeterin lan artık cinnetin eşiğine geldim hepinizi üst üste koyar döverim diyeama tabi anında yine kardeşim araya girdi
Akşam yemeğinden sonra hemen bir bardak çay içip kalktık hatta annem ya yorgunsun zaten otur bir çay daha içinişte hem dinlenmiş olursun hemde sohbet ederiz dediysede Anne 7 saattir bunlara tahammül ediyorum bir yarım saat daha kalırsam kesin cinnet geçiririm dedim
Sıpaları aslında çok seviyorum ama bu kadar yaramazlık yaptıklarında gerçekten gırtlaklarını sıkasım geliyor
Hayır benimki hırpalanıyor ama hep mızmız ilan edilen, yaramaz ilan edilen benimki(kardeşim tarafından )
Annemler de defalarca kardeşimi o konuda uyardılar ama hiç uyarıları algılamıyorona göre çocukları rahat ve mutlu bir çocukluk geçiriyorlarmış ulen biz o arada mındar olacağız ama umuru değil
Neyse artık bir kaç gün görüşmeyizde o arada kendime gelirim nasılsa
Eve gelincede hemen yarın için salatayı yaptım ve daha yeni totoş yer gördüyarım saat sonrada artık yatağa doğru yollanırım ki haftasonuda olsa erken kalkayım
Canım buğdayla hiç denemedim ve zaten akşamda buğdayım evde yoktu o yüzden bir kerelik yine arpadan yaptımartık yarın 2 kaşık falan yerim en fazlaki bari kaçak miktarı az olsun
Zaten akşam yemeğide yemiyeceğim saat 5 gibi orada yiyeceğimdeneve gelince sırf bir ayran içerim tamamdır
Ertesi günde dengelemek şart olucak ( hamur işi zaten demiştim ben ona annen sakın yapmasın yemiyorum diye)
Süper bak sen 80lerde olduğunu düşünüyordun 2 kgda eksik olsa o 8li haneyi görmemiş olmak bile seni rahatlatmıştır
Senide menü bildirim listesine ekliyorum hemen ve her gün menülerini bekliyorum
Artık ikinci kilo bildiriminde de diğer listeye girersin
Canım inan bende öyleydim hatta hepimiz öyleydikben nasıl abarttıysam ağlama işini doğumdan 3 ay sonra ilk dişçiye gittiğimde kadın önceki diş ameliyatından kök kalmış orayı açıp almam lazım hiç acımayacak dediği halde oturup önce hüngür hüngür ağlamıştım ama işte ben nasıl dayanacağım diye
Kadın gerçekten ne ara ameliyat etti ne ara dikiş attı onu bile anlamadım ( gözlerim sıkı sıkı kapalıyken bile ay şimdi başlıyacak ay şimdi başlayacak diye ağlamaya devam etmiştim ki kadın hadi geçmiş olsun bitti dedi)
Halada o huyum var biliyormusun ( sanırım sinirlerimde senelerin birikimi bozuldu biraz) haber izliyeyim ağlarım, millet çocuğuna sarılır ağlarım, bebek görürüm ağlarım
Hani ota çoka ağlıyorum diyorsun ya ben senden beterim 4 sene üzerinden geçtiği halde
Ama eminim seninki hamilelikten dolayı sadece duygusallıktangeçer kuzum takılma anın tadını çıkar
Teşekkür ederim canım güzel sözlerin için
Dediğin gibi huyumuz kurusun
İnşallah önümüzdeki hafta reglm başlayıp bitmiş olur ( bir başlayamadı gitti meret)
Allahın izniyle yine güzel bir rakam görürüm diye düşünüyorum
Şehriyeyi dediğiniz gibi Kullanmaya çalışacağım hatta karataya başladığımdan beri bir kez olsun yapmadım birşey şehriyeyle ama işte yarın için en hafif o geldi aklıma
Kısır geldi bir ara aklıma ama dedim şimdi bakarsın kadın kısır yaparsa ayıp olur aynısından hani sen beceremezsin diye ben yaptım gibilerinden getirmek o yüzden değişik olsun dedim
Söz adaşım sadece 2 kaşık en fazla tüketeceğim sonuçta okadar emek veriyorum, kilolar gitmeye başlamışken kendimi salmıyayım ki azmim daim olsun
Pazartesi babamın doğum günü annemde biz ısrar edince adamcağızın gönlü olsun ne yapalım diye hadi ben kısır yaparım dedi, kızkardeşimde ben tiramisu yada triliçe yaparım dedidedim uyuz yaparsan yap ama ben asla yemiyeceğim Annem bile kızım az tadına bakarsın dedi bende kusura bakma Canan teyzem kızar dedim o akşamda artık sadece kısırdan az birşey yerim yanınada artık sizlerden önerileri bekliyorum
Eğer Pazartesi kısırda olmaz derseniz kendime normal bir menü yaparım ve kesinlikle onlara uymam
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür totoşum yer gördü
Saat 12ye doğru anneme gittim ve akşam 6ya kadar turşularla boğuştuk sonrada akşam yemeğiyle
İnanılmaz yoruldum ve bir okadar gerildim
Kızkardeşimin malum ikizleri var ama ne ikizler
Resmen ikiside ayr ayrı birer çetelerAslında benim kız onları okadar çok seviyor ki isimleri dilinden düşmüyor ama şu son 1 senedir ikiside inanılmaz şımardılar ( sağ olsun kızkardeşim aman ağlamasın, aman üzülmesin diye herşeylerine göz yumuyor tabi eşide öyle )
Kız olan oğlanı fiştikliyor git Buse Cerene vur diyeoğlanda anında yerine getiriyor. Tabi bir iki derken en sonunda başladım söylenmeye hani siz birbirinizi seviyordunuz yapmayın böyle falan diye kızkardeşim dururmu anında çocukların yanında ay senin kızında çok kötü olmuş her şeye ağlıyor demezmi çocukların yanında
Ulen sen bir karışma ben onların 3ünede fırça atıyorum ( benimkinede ota çoka ağlama diye bağırdım hatta )
Analarından öyle bir tepkide alınca daha fazla yapmaya başladılar
Sırf benim kızada değil; kız fiştikliyor hadi dedemede vur diye oğlan ne bulursa babama sıpıtıyor adamcağızda tabi sinirden kuduruyorama laf söylemeyede gelmiyor kardeşim anında araya girdiğinden
Bir ara annem mutfakta bulaşık yıkarken ( artık hepimizin yorgunluktan hoşafı çıkmıştı akşam üzere ) bir baktım oğlan annemin sırtına çıkmış maymun gibi asılı duruyor kadın bulaşık yıkarken
Ulen in diyorum banane ben böyle durmak istiyorum diyor
Bİr ara dayanamadım baya bir sesimi yükselttim yeterin lan artık cinnetin eşiğine geldim hepinizi üst üste koyar döverim diyeama tabi anında yine kardeşim araya girdi
Akşam yemeğinden sonra hemen bir bardak çay içip kalktık hatta annem ya yorgunsun zaten otur bir çay daha içinişte hem dinlenmiş olursun hemde sohbet ederiz dediysede Anne 7 saattir bunlara tahammül ediyorum bir yarım saat daha kalırsam kesin cinnet geçiririm dedim
Sıpaları aslında çok seviyorum ama bu kadar yaramazlık yaptıklarında gerçekten gırtlaklarını sıkasım geliyor
Hayır benimki hırpalanıyor ama hep mızmız ilan edilen, yaramaz ilan edilen benimki(kardeşim tarafından )
Annemler de defalarca kardeşimi o konuda uyardılar ama hiç uyarıları algılamıyorona göre çocukları rahat ve mutlu bir çocukluk geçiriyorlarmış ulen biz o arada mındar olacağız ama umuru değil
Neyse artık bir kaç gün görüşmeyizde o arada kendime gelirim nasılsa
Eve gelincede hemen yarın için salatayı yaptım ve daha yeni totoş yer gördüyarım saat sonrada artık yatağa doğru yollanırım ki haftasonuda olsa erken kalkayım
Canım buğdayla hiç denemedim ve zaten akşamda buğdayım evde yoktu o yüzden bir kerelik yine arpadan yaptımartık yarın 2 kaşık falan yerim en fazlaki bari kaçak miktarı az olsun
Zaten akşam yemeğide yemiyeceğim saat 5 gibi orada yiyeceğimdeneve gelince sırf bir ayran içerim tamamdır
Ertesi günde dengelemek şart olucak ( hamur işi zaten demiştim ben ona annen sakın yapmasın yemiyorum diye)
Süper bak sen 80lerde olduğunu düşünüyordun 2 kgda eksik olsa o 8li haneyi görmemiş olmak bile seni rahatlatmıştır
Senide menü bildirim listesine ekliyorum hemen ve her gün menülerini bekliyorum
Artık ikinci kilo bildiriminde de diğer listeye girersin
Canım inan bende öyleydim hatta hepimiz öyleydikben nasıl abarttıysam ağlama işini doğumdan 3 ay sonra ilk dişçiye gittiğimde kadın önceki diş ameliyatından kök kalmış orayı açıp almam lazım hiç acımayacak dediği halde oturup önce hüngür hüngür ağlamıştım ama işte ben nasıl dayanacağım diye
Kadın gerçekten ne ara ameliyat etti ne ara dikiş attı onu bile anlamadım ( gözlerim sıkı sıkı kapalıyken bile ay şimdi başlıyacak ay şimdi başlayacak diye ağlamaya devam etmiştim ki kadın hadi geçmiş olsun bitti dedi)
Halada o huyum var biliyormusun ( sanırım sinirlerimde senelerin birikimi bozuldu biraz) haber izliyeyim ağlarım, millet çocuğuna sarılır ağlarım, bebek görürüm ağlarım
Hani ota çoka ağlıyorum diyorsun ya ben senden beterim 4 sene üzerinden geçtiği halde
Ama eminim seninki hamilelikten dolayı sadece duygusallıktangeçer kuzum takılma anın tadını çıkar
Teşekkür ederim canım güzel sözlerin için
Dediğin gibi huyumuz kurusun
İnşallah önümüzdeki hafta reglm başlayıp bitmiş olur ( bir başlayamadı gitti meret)
Allahın izniyle yine güzel bir rakam görürüm diye düşünüyorum
Şehriyeyi dediğiniz gibi Kullanmaya çalışacağım hatta karataya başladığımdan beri bir kez olsun yapmadım birşey şehriyeyle ama işte yarın için en hafif o geldi aklıma
Kısır geldi bir ara aklıma ama dedim şimdi bakarsın kadın kısır yaparsa ayıp olur aynısından hani sen beceremezsin diye ben yaptım gibilerinden getirmek o yüzden değişik olsun dedim
Söz adaşım sadece 2 kaşık en fazla tüketeceğim sonuçta okadar emek veriyorum, kilolar gitmeye başlamışken kendimi salmıyayım ki azmim daim olsun
Pazartesi babamın doğum günü annemde biz ısrar edince adamcağızın gönlü olsun ne yapalım diye hadi ben kısır yaparım dedi, kızkardeşimde ben tiramisu yada triliçe yaparım dedidedim uyuz yaparsan yap ama ben asla yemiyeceğim Annem bile kızım az tadına bakarsın dedi bende kusura bakma Canan teyzem kızar dedim o akşamda artık sadece kısırdan az birşey yerim yanınada artık sizlerden önerileri bekliyorum
Eğer Pazartesi kısırda olmaz derseniz kendime normal bir menü yaparım ve kesinlikle onlara uymam
2. Yumurta benim icin bi hayal kac gun denedim kendimi zorladim ama yok yiyemiyorum.5 ceviz kirip yanimda götürsem yolda tuketirim tamammm yulaf yok :)
yarin eve erken geleceğim oglen bi sut ya da ayran icsem aksam yemek yesem diyorum
Kısır Sıkıntı değil diye biliyorum canım ben. Çiğ köfte ve kısır yiyebiliyoruz ama tabi yine de abartma sen
İyi geceler kizlar gecmis yapip geldim.cecom vallahi cok sabirlisin ben olsam delirirdim.kiz kardesin cok simartiyo belli ama onunkiler cocukta seninki degilmi.supper dadiyi cagirin onlara:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?