80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür fırsat buldumda geldim

Malum bugün eşimin iş yerinden arkadaşıyla buluşup annesine 5 çayına gittim gerçi 14:00de çıktım evden ve felaket trafik vardı Saat 3 gibi annesinin evine gittik
Sağ olsun kadıncağız sırf ben tembihledim diye fazla birşey yapmamış ama baklava almış
Veeee ben tabiki baklavadan yemedim

İşin garibi canım çekmedi bile ki eskiden baklava için ölürdüm
Hatta hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Kahvaltının resmi var ama orada yediklerimi çekemedim ayıp olur diye

Kahvaltı sabah 08:00de yapıldı

2.ci öğünüm öğleden sonra saat 15:30 gibiydi;

2 Yk zeytinyağlı barbunya
2 YK havuçla kırmızı lahana karışımı salata
2 YK arpa şehriye salatası
3 parmak kadar kuru yufkadan kıymalı börek ( kadıncağız çok ısrar edince kırmamak adına yedim ve gram yağ yoktu hatta kızı bile anne yahu bunda gram yağ yok diyince valla Banu diyette dediğin için suyla ıslatıp malzemeyi arasına döktüm dedi yufkayıda bir tanıdıkları yapıp vermiş yani bizim aldığımız hazır yufkalardan değil )

Tabi aslında o börek kaçamak sayılır ama ben sırf dengelemek adına akşam eve gelince kesinlikle birşey yemedim sadece 3 bardak şekersiz çay içtim ve şimdide bol bol su içiyorum

Çok az bir acıkma hissi başladı tabi ama sorun değil leptinler görevini yapsın yeterki artı görmeyeyim Zaten cumaya kadar kesinlikle kaçamak yapmayacağım yoksa artı görürsem anında o böreğe bağlar kendime çok çok kızarım

Baklavayı gören kızı söylendi zaten ya ben sana banu diyette diyorum sen baklava almışsın kaldır masadan diye dedim kız dursun bakmaktan kilo alınmaz ki kesinlikle aklımın ucundan bile geçmedi nasılsa börek azda olsa yedin battı balık yan gider demek

Bu arada Annesi inanılmaz sevindi beni saydın okadar yol geldin diye
Her zaman beklerim seni atla gel dedi Bir ara bizede buyrun gelin dedim ama bir müddet davet etmeyi düşünmüyorum çok fazla samimi olmayalım ki muhabbet tatlı kalsın
Bana gelicekleri zaman zaten sorun yok çünkü herşeyi kendime uygun hazırlarım

Bol bol sohbet ettik ve hoş zaman geçirdik kızlarıda babalarına bırakınca biraz kafa dinledim iyi geldi valla

Hadi gazan mübarek olsun
İnşallah bol bol eksi bildirimlerinide görürüz
Bu arada nacizane bir tavsiye ; şu form piskevitlerinden uzak dur canım İçinde tahmin edemiyeceğimiz kadar çok katkı ve şeker var her nekadar üzerinde şekersiz yazsa bile birde yemeklerini çok fazlada kısmaki metabolizman yavaşlamasın

Canım seni burada gördüğüme çok sevindim
Artılarda da olsan ben inanıyorum o kilolar çabucak gider ( iyice yerleşmeden çufçuflayacağız onları )
Bundan sonra senide düzenli olarak arımızda görürüz inşallah

bugunku menu.
sabah
1 domates
1 yumurta
Biraz peynir
5 zeyin
5 ceviz
oglen
1 bardak ayran
aksam
3 izgara kofte
2 izgara tavuk
1 barfak ayran
bugun o kadar cok yoruldumki ve bugun karnim doymadi acim ben bugunnn

iyi akşamlar fıstıklarrr bugün evin tadını çıkardım gelen giden de yoktu sporuma da başladım ohhh ne özlemişim iyi oldu biraz ütü vardı onları yaptım

ah dasiycim bu yaptığın aralar seni çok engelliyor çamaşırı yıkamak değil de ütüsü sor oluyor yorulmuşsun cnmm ellerine sağlık diyetisyeninin verdiği listenin dışına çıkmıyorsun değilmi bu diyetisyen listesi yani

afiyetolsun cnmmm araları kaldırabilirsen süper olur

aman amannn kimler gelmişşşş sevgili dedektifim hoşgeldinn özledik kuzum bir anda kayboldun sınavını hayırlısıyla atlat sonra aramızdasın ona göre yeni gelen + ları hemen yollayalım sınavında başarılar tatlım

bu arada ben kaptan değilim kuzum 6,takımın kaptanlığını yapıyorum ama burdaki listeyi de yapıyorum sadece iremcik dönene dek cecom menü takiplerini yapıyor

benden iyisin cnm yine haftaya toparlanırız inş

Bugün ki Menüm

Sabah : Kkk+Bir mandalina

Akşam : Acıkmamıştım sırf gece acıkmayım diye yedim birazcık
Bi çay bardağı kadar badem , Bi bardak ayran , Bir mandalina

afiyetolsun cnmmm iyi yapmışsın yemekle ileriki saatlerde acıkabilirdin

seninle gurur duyyorum cecommm baklavaya hayır dediğin için ne güzel gönlünü aldın sana da değişiklik oldu cnmm köf yufkası arada yenebiliyor o yufkadan börek yapıldıysa cok sakıncası yok zaten tadımlık yemişsin akşam da dengeleyince harikasınnn

Kızlarrrrrrrrrrrrrr bakın burada ne var

1 saat evvel eşim Tabletteki oyunlardan biri bozuk ( takılıp duruyordu ) diye sildi tabi Buse Ceren kıyameti kopardı ben onu oynuyordum diye Hanımefendi babasına küsüp odayı terk etti ve biz kendi odasına gitti sandık
Meğer babasının dolabına saklanmış ( ki orada devamlı saklandığından yastıklarından birini bırakmıştı ) tabi uzun süre sesi çıkmayınca dur şuna bir bakayım dedim
Odasında bulamayınca kesin dolaba saklanmıştır dedim ve kapağı bir açtım manzara bu
Gece gece kopardı bizi yaaa

bugunku menu.
sabah
1 domates
1 yumurta
Biraz peynir
5 zeyin
5 ceviz
oglen
1 bardak ayran
aksam
3 izgara kofte
2 izgara tavuk
1 barfak ayran
bugun o kadar cok yoruldumki ve bugun karnim doymadi acim ben bugunnn

sabahları peyniri avuç için kadar yemelisin bu bir yumurta yiyemediğini biliyorum 1 yumurta 1 yerli muz yiyebilirsin bu 2
ceviz 7 tane olmalı ve zeytin 20 ye kadar yiyebilirsin en azından tok durabilirisn cnm

erken kahvaltı yaptıysan sadece ayran yetmez öğlen kuzum

akşam da bol salata ekleyebilirdin menüne

yakalandıkkk hemen cecommm

yerim prensesiii kuzum uyuyup kalmış

Sorma canım birde kapakları kapatmış açtığımda hafif terlemeye başlamış Altında da havlu falan olunca eşim bırak biraz daha dalsın öyle yatağına alayım onu dedi ( tabi şerrinden korkuyor yine dudak büzüp küstüm sana diyip pepe misali sırtını dönerse diye )
Tabi kapakları açtım havasız kalmasın diye ama aklım onda kaldı kalkıp kalkıp bakıyorum ne alemde diye

inş.. gider gülümmm düzenli olmasada sohbet için gelecem valla bu aralar çoook gergin stresliyim tecrübelerinize çok ihtiyacım olacak çok sorum olacak :))))

çooooooooooook saol bi tanem inş bi atlatsaydım o sınavın derdi de bi başka zatennn olsun kuzum sen gönüllerin kaptanısınnn cecomda yardımcısı :)

Menüm dünkü

sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı çörek otu

Kahvaltı
mantarlı 2 yumurtalı omlet
1 çay bardağı ceviz
1 dilim tatlı lor
1 tabak salata
5 zeytin
1 fincan cay
yarım şeftali 2 mürdüm eriği

Öğle
1 bardak kefir

Akşam
kuru börülceli tarhana
bamya
yoğurt
Spor yok

Sıvı
2,5.lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su
1 fincan türk kahvesi
1 bardak süt
1 bardak çay
1 fincan biberiye
1 maden suyu
omega3

bugünkü Menüm

sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı çörekotu

Kahvaltı
menemen
1 çay bardağı ceviz
2 dilim peynir
1 tabak salata
10 zeytin
1 fincan cay
yarım armut

Öğle
1 bardak kefir

Akşam
keşkek
salata
Spor
sabah 3*5 tibet yogası
öğleden sonra
40 dk koşu bandında yürüyüş 1
0 dk tiffany rothe videosu
5 dk twist
5 dk penguen dansı
50 mekik 55 squat ve plank

Sıvı
2,5.lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su
1 fincan türk kahvesi-1 kuru erik
1 bardak süt(yatarken)
2 bardak çay
1 fincan hibisküs
omega3

bişey diyeyim mii çocukken en sevdiğim yer dolap içleriydi o kadar mı rahat olur ora benim kaçıp sığındığım yerdi hani yabancı fimlerde ağaç üzerinde klube yaparlardı ya bende kendimi öyle hissederdim :))) hatta bi keresinde annemler dışarı çıkmışlar bende dedemlerle evdeyim gittim kendimi kapattım dolaba bütün evi tek tek aradı adam üstünü giydi dışarı çıktı baktı geldi bende fena inatl çıkmıyorum baktım korkmaya başladılar da sonra çıktım :)))

öyle uyku tatlı olur cecom elleme siz yatarken alırsınız mışıl mışıl uyuyor baksana

her zaman bekleriz şekercim at stresini rahatla ayrıca olumlu düşün ki sınavın güzel geçsin bitanemm

cnmsın

beyazcan evinde değil şekercim bazı sorunlar yaşadı o yüzden sık giremiyor ama 6 ay sonra yeni ev alacak inşallahburda adaşımla ben çok konuşuyoruz sadece bir de haftasonu malum o yüzden sessizlik kuzum
aaa öylemi allah yardımcısı olsun inş... bide ben varım artıkınnnn gelsin dizi yorumları gitsin dedikodularr ohhhh sefamız olsun:)

allah sınavında yardım etsin kuzum. ben son sınıfa geçtim diye lisans kpss sine girdim. amaaaa hiiiiiç çalışmadığımdan ötürü çaktım tabiki. irem en son bi tüp bebek yapmıştı ve tutmamıştı ondan sonra koptu zaten o da burdan. inşallah o da gelir. sanki fotolardan o da aldı başını gitti gibi görünüyor. bu arada bizler karatay a başladık manyak güzel bişe. denemeni şiddetle tavsiye ediyorum.
kız diloş bizi iki gündür öldürüyo akşam olunca. yatırmaya çalışıyoz yatmıyo odaya getirince de kafa sürekli öyle yastıkta
ay cadı çok tatlı. kapat kapakları kalsın orda sabaha kadar

aaa öylemi allah yardımcısı olsun inş... bide ben varım artıkınnnn gelsin dizi yorumları gitsin dedikodularr ohhhh sefamız olsun:)
kız beyazcan en sonunda otoriteye isyan etti. görümce kv ve eltinin dırdırlarına dayanamadı vurdu kapıyı çıktı. ev almazsa dönmeyeceğini söyledi enişteyede. eee el mahkum enişte söz verdi ev alacaklar inşallah. ama kısa bir süreliğine daha evine dönecek sanırım

:)))) yerim ben onuuuuu belli zatennnn uyuyacak ama kurtları bırakmıyo :)))) inş. gelir yaaaa irem dee demek olmadı son seferden çok umutluydum inan ne yapacağımı hiç bilmiyorum bi arada şok mu yapsam diye de düşündüm sonra dur saçmalama dedimmm karatay hakkında hiç bilgim yok geçen kitabını bi elime aldım bide bıraktım nasılsa yapmayacam diye keşke alsaymışım ama çok hızlı şekilde vermem lazımmm yoksa rezillik diz boyu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…