- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
bende ilk menü bildirimimi yapıyım dedim sabah kahvaltıda: haşlanmış yumurta ,bi kibrit kutusu peynir domates salatalık bi dilim ekmek arada 5,6 tane fındık yedim öğlen:tavuklu yeşil salata arada eti form akşamda:barbunya ve yoğurt yicem tabi az az yiyorum
slmmmm upppppp uzuuuuuun bir aradan sonraaa sizleri çoooooooook özlediğimi fark edip ziyarete geleyim dedim gördüğüm kadarıyla çoğu arkadaşımız bırakmış kaptanımız da değişmiş sanırım swettcimm çok güzel bir seçim olmuş hayırlı olsunnn cecom da buralardaymışş yine herzamanki gibi formunda :) ve tesadüfdür ki azeyle aynı gün aklımıza düşmüşsünüz aze76 hayırlı olsun cnm bebeğin sağlıklı olsun inş... beni soracak olursanız aldım başımı gittim durdura bilene aşk olsun ömrü hayatımda görmediğim kiloyu görüp büyük başarılara imzalar attım ama yanlış anlaşılmasın + yönünde :)) yeni gelen arkadaşlarımız hoş gelmiş hepinize kolay gelsinnn....
Merhabalar, sabahtan beri anca oturabildim .2 kişi bu kadar çamaşır nasıl oluyor ya bi anlayamadım zavallaı makinam kaç tur yıkadı sayamadım:))) balkon doldu içerde bi odada çamaşır teli de doldu bi de petek askısı hepsi ful...biraz ütü yaptım.. biraz yemek... öğle saatimi kaçırmıştım hemen yedim ve geldim :)) dünün bugünün menüsünü ekleyim bi bakınayım ne var ne yok kaçarım sonra leslie beni bekler :)
Cuma menüm:
kahvaltı 1 dilim peynir domates salatalık 1 dilim kepek ekmeği
arada 3adet diyet bisküvi
öğlen çorba yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
arada bi erik bi çay bardağı süt
akşam 1 kase çorba bir zyağlı enginar
1 bardak süt içip yattım
bugünkü menü
kahvaltı 1dilim peynir domates salatalık 3 zeytin 1dilim kepek ekmeği
arada 1 adet grissini
öğlen semizotu yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
arada 1 elma 1 çay bardağı yoğurt yerim
akşama da balık+salata
sütümü içer yatarım
bende ilk menü bildirimimi yapıyım dedim sabah kahvaltıda: haşlanmış yumurta ,bi kibrit kutusu peynir domates salatalık bi dilim ekmek arada 5,6 tane fındık yedim öğlen:tavuklu yeşil salata arada eti form akşamda:barbunya ve yoğurt yicem tabi az az yiyorum
slmmmm upppppp uzuuuuuun bir aradan sonraaa sizleri çoooooooook özlediğimi fark edip ziyarete geleyim dedim gördüğüm kadarıyla çoğu arkadaşımız bırakmış kaptanımız da değişmiş sanırım swettcimm çok güzel bir seçim olmuş hayırlı olsunnn cecom da buralardaymışş yine herzamanki gibi formunda :) ve tesadüfdür ki azeyle aynı gün aklımıza düşmüşsünüz aze76 hayırlı olsun cnm bebeğin sağlıklı olsun inş... beni soracak olursanız aldım başımı gittim durdura bilene aşk olsun ömrü hayatımda görmediğim kiloyu görüp büyük başarılara imzalar attım ama yanlış anlaşılmasın + yönünde :)) yeni gelen arkadaşlarımız hoş gelmiş hepinize kolay gelsinnn....
merhabalar arkadaşlar.
misafirlerim yeni gitti.
ortalığı toparladım soluğu burda aldım.
benimde bu hafta beklediğim gibi geçmedi,
düzgün spor yapamadım.menülerimde pek istediğim gibi olmadı.
güya bayrama kadar baya bi ekside olurum diyodum ama nerdee.
neyse...
kilo bildirimi
rumuz-eddoras
başlangıç-82
geçen hafta-79.4
buhafta-79.5
gelen-100 gr.
spor haftada 2 gün 45 dak. yürüyüş
hepinizi çok
Bugün ki Menüm
Sabah : Kkk+Bir mandalina
Akşam : Acıkmamıştım sırf gece acıkmayım diye yedim birazcık
Bi çay bardağı kadar badem , Bi bardak ayran , Bir mandalina
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür fırsat buldumda geldim
Malum bugün eşimin iş yerinden arkadaşıyla buluşup annesine 5 çayına gittimgerçi 14:00de çıktım evden ve felaket trafik vardı Saat 3 gibi annesinin evine gittik
Sağ olsun kadıncağız sırf ben tembihledim diye fazla birşey yapmamışama baklava almış
Veeee ben tabiki baklavadan yemedim
İşin garibi canım çekmedi bile ki eskiden baklava için ölürdüm
Hatta hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Kahvaltının resmi var ama orada yediklerimi çekemedim ayıp olur diye
Kahvaltı sabah 08:00de yapıldı
Eki Görüntüle 1248495
2.ci öğünüm öğleden sonra saat 15:30 gibiydi;
2 Yk zeytinyağlı barbunya
2 YK havuçla kırmızı lahana karışımı salata
2 YK arpa şehriye salatası
3 parmak kadar kuru yufkadan kıymalı börek ( kadıncağız çok ısrar edince kırmamak adına yedim ve gram yağ yoktuhatta kızı bile anne yahu bunda gram yağ yok diyince valla Banu diyette dediğin için suyla ıslatıp malzemeyi arasına döktüm dedi yufkayıda bir tanıdıkları yapıp vermiş yani bizim aldığımız hazır yufkalardan değil )
Tabi aslında o börek kaçamak sayılır ama ben sırf dengelemek adına akşam eve gelince kesinlikle birşey yemedimsadece 3 bardak şekersiz çay içtim ve şimdide bol bol su içiyorum
Çok az bir acıkma hissi başladı tabi ama sorun değil leptinler görevini yapsın yeterki artı görmeyeyimZaten cumaya kadar kesinlikle kaçamak yapmayacağım yoksa artı görürsem anında o böreğe bağlar kendime çok çok kızarım
Baklavayı gören kızı söylendi zaten ya ben sana banu diyette diyorum sen baklava almışsın kaldır masadan diyededim kız dursun bakmaktan kilo alınmaz ki kesinlikle aklımın ucundan bile geçmedi nasılsa börek azda olsa yedin battı balık yan gider demek
Bu arada Annesi inanılmaz sevindi beni saydın okadar yol geldin diye
Her zaman beklerim seni atla gel dediBir ara bizede buyrun gelin dedim ama bir müddet davet etmeyi düşünmüyorum çok fazla samimi olmayalım ki muhabbet tatlı kalsın
Bana gelicekleri zaman zaten sorun yok çünkü herşeyi kendime uygun hazırlarım
Bol bol sohbet ettik ve hoş zaman geçirdikkızlarıda babalarına bırakınca biraz kafa dinledim iyi geldi valla
Hadi gazan mübarek olsun
İnşallah bol bol eksi bildirimlerinide görürüz
Bu arada nacizane bir tavsiye ; şu form piskevitlerindenuzak dur canım İçinde tahmin edemiyeceğimiz kadar çok katkı ve şeker var her nekadar üzerinde şekersiz yazsa bile birde yemeklerini çok fazlada kısmaki metabolizman yavaşlamasın
Canım seni burada gördüğüme çok sevindim
Artılarda da olsan ben inanıyorum o kilolar çabucak gider ( iyice yerleşmeden çufçuflayacağız onları)
Bundan sonra senide düzenli olarak arımızda görürüz inşallah
bugunku menu.
sabah
1 domates
1 yumurta
Biraz peynir
5 zeyin
5 ceviz
oglen
1 bardak ayran
aksam
3 izgara kofte
2 izgara tavuk
1 barfak ayran
bugun o kadar cok yoruldumki ve bugun karnim doymadiacim ben bugunnn
Adaşımmmm senin bugünki ve dünki menün eksikmenü alayım lütfen
yakalandıkkkhemen cecommm
yerim prensesiii kuzum uyuyup kalmış
inş.. gider gülümmm düzenli olmasada sohbet için gelecem valla bu aralar çoook gergin stresliyim tecrübelerinize çok ihtiyacım olacak çok sorum olacak :))))Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür fırsat buldumda geldim
Malum bugün eşimin iş yerinden arkadaşıyla buluşup annesine 5 çayına gittimgerçi 14:00de çıktım evden ve felaket trafik vardı Saat 3 gibi annesinin evine gittik
Sağ olsun kadıncağız sırf ben tembihledim diye fazla birşey yapmamışama baklava almış
Veeee ben tabiki baklavadan yemedim
İşin garibi canım çekmedi bile ki eskiden baklava için ölürdüm
Hatta hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Kahvaltının resmi var ama orada yediklerimi çekemedim ayıp olur diye
Kahvaltı sabah 08:00de yapıldı
Eki Görüntüle 1248495
2.ci öğünüm öğleden sonra saat 15:30 gibiydi;
2 Yk zeytinyağlı barbunya
2 YK havuçla kırmızı lahana karışımı salata
2 YK arpa şehriye salatası
3 parmak kadar kuru yufkadan kıymalı börek ( kadıncağız çok ısrar edince kırmamak adına yedim ve gram yağ yoktuhatta kızı bile anne yahu bunda gram yağ yok diyince valla Banu diyette dediğin için suyla ıslatıp malzemeyi arasına döktüm dedi yufkayıda bir tanıdıkları yapıp vermiş yani bizim aldığımız hazır yufkalardan değil )
Tabi aslında o börek kaçamak sayılır ama ben sırf dengelemek adına akşam eve gelince kesinlikle birşey yemedimsadece 3 bardak şekersiz çay içtim ve şimdide bol bol su içiyorum
Çok az bir acıkma hissi başladı tabi ama sorun değil leptinler görevini yapsın yeterki artı görmeyeyimZaten cumaya kadar kesinlikle kaçamak yapmayacağım yoksa artı görürsem anında o böreğe bağlar kendime çok çok kızarım
Baklavayı gören kızı söylendi zaten ya ben sana banu diyette diyorum sen baklava almışsın kaldır masadan diyededim kız dursun bakmaktan kilo alınmaz ki kesinlikle aklımın ucundan bile geçmedi nasılsa börek azda olsa yedin battı balık yan gider demek
Bu arada Annesi inanılmaz sevindi beni saydın okadar yol geldin diye
Her zaman beklerim seni atla gel dediBir ara bizede buyrun gelin dedim ama bir müddet davet etmeyi düşünmüyorum çok fazla samimi olmayalım ki muhabbet tatlı kalsın
Bana gelicekleri zaman zaten sorun yok çünkü herşeyi kendime uygun hazırlarım
Bol bol sohbet ettik ve hoş zaman geçirdikkızlarıda babalarına bırakınca biraz kafa dinledim iyi geldi valla
Hadi gazan mübarek olsun
İnşallah bol bol eksi bildirimlerinide görürüz
Bu arada nacizane bir tavsiye ; şu form piskevitlerindenuzak dur canım İçinde tahmin edemiyeceğimiz kadar çok katkı ve şeker var her nekadar üzerinde şekersiz yazsa bile birde yemeklerini çok fazlada kısmaki metabolizman yavaşlamasın
Canım seni burada gördüğüme çok sevindim
Artılarda da olsan ben inanıyorum o kilolar çabucak gider ( iyice yerleşmeden çufçuflayacağız onları)
Bundan sonra senide düzenli olarak arımızda görürüz inşallah
çooooooooooook saol bi tanem inş bi atlatsaydım o sınavın derdi de bi başka zatennn olsun kuzum sen gönüllerin kaptanısınnn cecomda yardımcısı :)iyi akşamlar fıstıklarrrbugün evin tadını çıkardım gelen giden de yoktu sporuma da başladım ohhh ne özlemişim iyi oldu biraz ütü vardı onları yaptım
ah dasiycim bu yaptığın aralar seni çok engelliyorçamaşırı yıkamak değil de ütüsü sor oluyor yorulmuşsun cnmm ellerine sağlık diyetisyeninin verdiği listenin dışına çıkmıyorsun değilmi bu diyetisyen listesi yani
afiyetolsun cnmmm araları kaldırabilirsen süper olur
aman amannn kimler gelmişşşş sevgili dedektifim hoşgeldinnözledik kuzum bir anda kayboldun sınavını hayırlısıyla atlat sonra aramızdasın ona göre yeni gelen + ları hemen yollayalım sınavında başarılar tatlım
bu arada ben kaptan değilim kuzum6,takımın kaptanlığını yapıyorum ama burdaki listeyi de yapıyorum sadece iremcik dönene dek cecom menü takiplerini yapıyor
benden iyisin cnm yinehaftaya toparlanırız inş
afiyetolsun cnmmm iyi yapmışsın yemekle ileriki saatlerde acıkabilirdin
seninle gurur duyyorum cecommmbaklavaya hayır dediğin için ne güzel gönlünü aldın sana da değişiklik oldu cnmm köf yufkası arada yenebiliyor o yufkadan börek yapıldıysa cok sakıncası yok zaten tadımlık yemişsin akşam da dengeleyince harikasınnn
bişey diyeyim mii çocukken en sevdiğim yer dolap içleriydi o kadar mı rahat olur ora benim kaçıp sığındığım yerdi hani yabancı fimlerde ağaç üzerinde klube yaparlardı ya bende kendimi öyle hissederdim :))) hatta bi keresinde annemler dışarı çıkmışlar bende dedemlerle evdeyim gittim kendimi kapattım dolaba bütün evi tek tek aradı adam üstünü giydi dışarı çıktı baktı geldi bende fena inatl çıkmıyorum baktım korkmaya başladılar da sonra çıktım :)))Sorma canım birde kapakları kapatmış açtığımda hafif terlemeye başlamışAltında da havlu falan olunca eşim bırak biraz daha dalsın öyle yatağına alayım onu dedi ( tabi şerrinden korkuyor yine dudak büzüp küstüm sana diyip pepe misali sırtını dönerse diye )
Tabi kapakları açtım havasız kalmasın diye ama aklım onda kaldı kalkıp kalkıp bakıyorum ne alemde diye
Sorma canım birde kapakları kapatmış açtığımda hafif terlemeye başlamışAltında da havlu falan olunca eşim bırak biraz daha dalsın öyle yatağına alayım onu dedi ( tabi şerrinden korkuyor yine dudak büzüp küstüm sana diyip pepe misali sırtını dönerse diye )
Tabi kapakları açtım havasız kalmasın diye ama aklım onda kaldı kalkıp kalkıp bakıyorum ne alemde diye
inş.. gider gülümmm düzenli olmasada sohbet için gelecem valla bu aralar çoook gergin stresliyim tecrübelerinize çok ihtiyacım olacak çok sorum olacak :))))
çooooooooooook saol bi tanem inş bi atlatsaydım o sınavın derdi de bi başka zatennn olsun kuzum sen gönüllerin kaptanısınnn cecomda yardımcısı :)
aaa öylemi allah yardımcısı olsun inş... bide ben varım artıkınnnn gelsin dizi yorumları gitsin dedikodularr ohhhh sefamız olsun:)beyazcan evinde değil şekercim bazı sorunlar yaşadı o yüzden sık giremiyor ama 6 ay sonra yeni ev alacak inşallahburda adaşımla ben çok konuşuyoruz sadece bir de haftasonu malum o yüzden sessizlik kuzum
allah sınavında yardım etsin kuzum. ben son sınıfa geçtim diye lisans kpss sine girdim. amaaaa hiiiiiç çalışmadığımdan ötürü çaktım tabiki. irem en son bi tüp bebek yapmıştı ve tutmamıştı ondan sonra koptu zaten o da burdan. inşallah o da gelir. sanki fotolardan o da aldı başını gitti gibi görünüyor. bu arada bizler karatay a başladık manyak güzel bişe. denemeni şiddetle tavsiye ediyorum.yokk daha evlenmedim :))) iyi yapıyon canımmm kopunca benim gibi filoş olmuş şekilde dönüyon :) haftaya sınavv elim ayağıma dolandı heyecandan ölüyom hiç çalışamadım o ayrı dert sende girecektin vaz mı geçtin ne yaptın??? diloşuuu büyütmüşssün allahımmm dünkü resme bayıldım varyaaaa ısırıp yemelik olmuş benim yerimee öp olur muuuu, irem gitmiş evet daha hiç gelmiyor mu tedaviyi ne yaptı haberiniz var mı???
ay cadı çok tatlı. kapat kapakları kalsın orda sabaha kadarKızlarrrrrrrrrrrrrr bakın burada ne var
Eki Görüntüle 1248540
1 saat evvel eşim Tabletteki oyunlardan biri bozuk ( takılıp duruyordu ) diye sildi tabi Buse Ceren kıyameti kopardı ben onu oynuyordum diyeHanımefendi babasına küsüp odayı terk etti ve biz kendi odasına gitti sandık
Meğer babasının dolabına saklanmış ( ki orada devamlı saklandığından yastıklarından birini bırakmıştı ) tabi uzun süre sesi çıkmayınca dur şuna bir bakayım dedim
Odasında bulamayınca kesin dolaba saklanmıştır dedim ve kapağı bir açtım manzara bu
Gece gece kopardı bizi yaaa
kız beyazcan en sonunda otoriteye isyan etti. görümce kv ve eltinin dırdırlarına dayanamadı vurdu kapıyı çıktı. ev almazsa dönmeyeceğini söyledi enişteyede. eee el mahkum enişte söz verdi ev alacaklar inşallah. ama kısa bir süreliğine daha evine dönecek sanırımaaa öylemi allah yardımcısı olsun inş... bide ben varım artıkınnnn gelsin dizi yorumları gitsin dedikodularr ohhhh sefamız olsun:)
:)))) yerim ben onuuuuu belli zatennnn uyuyacak ama kurtları bırakmıyo :)))) inş. gelir yaaaa irem dee demek olmadı son seferden çok umutluydumallah sınavında yardım etsin kuzum. ben son sınıfa geçtim diye lisans kpss sine girdim. amaaaa hiiiiiç çalışmadığımdan ötürü çaktım tabiki. irem en son bi tüp bebek yapmıştı ve tutmamıştı ondan sonra koptu zaten o da burdan. inşallah o da gelir. sanki fotolardan o da aldı başını gitti gibi görünüyor. bu arada bizler karatay a başladık manyak güzel bişe. denemeni şiddetle tavsiye ediyorum.
kız diloş bizi iki gündür öldürüyo akşam olunca. yatırmaya çalışıyoz yatmıyo odaya getirince de kafa sürekli öyle yastıkta
ay cadı çok tatlı. kapat kapakları kalsın orda sabaha kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?