80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tam hadi kızlar ben kaçtım diyecektim ki yazını gördüm

Oyyy maşallah valla bu tempoya nasıl dayandın ben okurken nefesim kesildi
Rabbim inşallah tamamına erdirir de kuzucuğunu sağlıcakla ve hayırlısıyla kuçağına almayı nasip olur...Aminnnnnnn
Bencede katı diyet yapma ama bizleride bırakma
En azından emzirme döneminde de olsa motive olur kendini yine güzel kilolar vermeye hazırlarsın
Ayyy ben bu kiloma bile rağmen bebek haberleri aldıkça niyeti bozuyorum ama sonra kendi kendime bunu yapıyorum verilmesi gereken çok çok fazla kilo varken niyeti bozmaya hakkım yok sonuçta Rabbim şükür 2 cadı vermiş bana ( Rabbim onlara sağlıklı uzun ömürler versin...Aminnnn )
Spiral var zaten hee ama RAbbim yazdıysa ve spirale rağmen hamile kalırsam ( ki benim iki doğum kontrol hapi gibi kızla çok zor ) o zaman tabiki Rabbim uygun görmüş diyip doğururum ( istemem yan cebime oluyor biraz ama olsun )

Eminim yine çok çabuk verirsin o kilolarıda yeterki emzirme dönemi dikkat et ben maalesef o zaman 12 kg almıştım 5 kg hamilelikte vermeme rağmen ( kendime )
Aramıza tekrar hoşgeldin

Neyse size doyum olmaz leptin saatim yaklaşıyor yatayımda sabah yine erken kalkarım
Herkese hayırlı geceler

Canım cecocum teşekkür ederim, moral oldu, insan yalnız hissediyor kendini.Desteksiz kalınca da salıyor kiloları.Valla yoğun ve yorucu geçti ama bi şekilde götürüyoruz bakalım.İlk bebeğim kızdı bu oğlan olacak inşallah, o daha da zor diyorlar hayırlısı.Biraz korksa da gözüm, Allah bir kolaylığını verir diyorum, züğürt tesellisi yani:)Bir taraftanda böyle sürpriz olmasa belki bir daha çocuk yapmaya cesaret edemezdim belki diyorum.Souçta rabbimden gelen başımız üstüne:))Sen nasılsın.Sanırım karatay yapıyorsun, nasıl daha da verebildin mi ben yokken?Kızlar nasıl,kimler devam ediyor,beyazcan, minieksper,eylülsıla diğerleri,ay özlemişim burayı, çenem düştü,çok öpüyorum...daha bol bol konuşuruz...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili çoook enerjik bir haftasonu diliyorum

Ben çok şükür yine dilediğim gibi sabah erkenden uyandım
Kahvaltımı ettim, biraz keyif yaptım şimdide biraz sizlere bakayım dedim

Birazdan keyif kahvemi yapıcağım
Hava şansıma bugün biraz daha güzel ve güneşli

BENDE TÜRK KAHVEMİ ISMARLADIM KENDİME İÇİYORUM CECO

Evet canım Karataya başladım 6 hafta evvel Çok şükür bugüne kadar 5.7 kg verdim ( belki bazılarına göre azdır ama ben çok memnunum ) Sen gittiğinde kaç kiloydum hatırlamıyorum ama maalesef 124.5 kgya kadar çıkmıştım ve şu anda 118.8 kg yum ve inanıyorum ufak ufak da olsa dahada aşağıları göreceğim Allahın izniyle

Canım Beyazcan şu ara pek uğrayamıyor ama onsuzda bir topik düşünemez fırsatı oldukça özlem gideriyoruz onlada , minieksper ve eylül sılada bizimleler ama sık sık uğrama fırsatları olmuyor maalesef
Dediğin gibi nasılsa bol bol sohbet ederiz ve kızlarada deng gelirsin

BENDE TÜRK KAHVEMİ ISMARLADIM KENDİME İÇİYORUM CECO

Afiyet olsun canım Bende birazdan yapıp balkonda içerim sanırım

Tünaydınnn güzellerrr

tekrar hoşgeldin cnmm hayırlı olsun bebişinn bir kız bir oğlan şanslısın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş burada motive olacağına eminim cnmm

Kahvemi icerken bldirim yapayim bende

Baslangic kilo : 82.2
Gecen hafta : 76.3
Bu hafta : 75.6
Giden : 700 gr
Toplam gden : 6.6 kg
Hedef : 65

Wc problemim ve regl ile anca bu kadar gitmis :O Haftaya fazla eksi cikcak demektir bu

yine de güzel gitmiş kuzum haftaya süpe rbir rakam olacak kesin tbrkler

Bildirimim

Baslangic kilo : 88
Gecen hafta : 62,9
Bu hafta : 63,2
Gelen : 300 gr
Toplam gden : 24,8 kg
Hedef : yok koruma

demekki neymiş ben sporsuz yapamıyormuşum belim de düzeldi şükür sabah tibet yogama başladım birazdan diğer sporlarımıda yapacağım

Merhabalar, sabahtan beri anca oturabildim .2 kişi bu kadar çamaşır nasıl oluyor ya bi anlayamadım zavallaı makinam kaç tur yıkadı sayamadım:))) balkon doldu içerde bi odada çamaşır teli de doldu bi de petek askısı hepsi ful...biraz ütü yaptım.. biraz yemek... öğle saatimi kaçırmıştım hemen yedim ve geldim :)) dünün bugünün menüsünü ekleyim bi bakınayım ne var ne yok kaçarım sonra leslie beni bekler :)
Cuma menüm:
kahvaltı 1 dilim peynir domates salatalık 1 dilim kepek ekmeği
arada 3adet diyet bisküvi
öğlen çorba yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
arada bi erik bi çay bardağı süt
akşam 1 kase çorba bir zyağlı enginar
1 bardak süt içip yattım

bugünkü menü
kahvaltı 1dilim peynir domates salatalık 3 zeytin 1dilim kepek ekmeği
arada 1 adet grissini
öğlen semizotu yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
arada 1 elma 1 çay bardağı yoğurt yerim
akşama da balık+salata
sütümü içer yatarım

evet o bile beni rahatlatdı tammdr ben günlük menü bildirimlerimi yaparım o zaman

slmmmm upppppp uzuuuuuun bir aradan sonraaa sizleri çoooooooook özlediğimi fark edip ziyarete geleyim dedim gördüğüm kadarıyla çoğu arkadaşımız bırakmış kaptanımız da değişmiş sanırım swettcimm çok güzel bir seçim olmuş hayırlı olsunnn cecom da buralardaymışş yine herzamanki gibi formunda :) ve tesadüfdür ki azeyle aynı gün aklımıza düşmüşsünüz aze76 hayırlı olsun cnm bebeğin sağlıklı olsun inş... beni soracak olursanız aldım başımı gittim durdura bilene aşk olsun ömrü hayatımda görmediğim kiloyu görüp büyük başarılara imzalar attım ama yanlış anlaşılmasın + yönünde :)) yeni gelen arkadaşlarımız hoş gelmiş hepinize kolay gelsinnn....

merhabalar arkadaşlar.
misafirlerim yeni gitti.
ortalığı toparladım soluğu burda aldım.
benimde bu hafta beklediğim gibi geçmedi,
düzgün spor yapamadım.menülerimde pek istediğim gibi olmadı.
güya bayrama kadar baya bi ekside olurum diyodum ama nerdee.
neyse...
kilo bildirimi
rumuz-eddoras
başlangıç-82
geçen hafta-79.4
buhafta-79.5
gelen-100 gr.
spor haftada 2 gün 45 dak. yürüyüş
hepinizi çok

Hoşbulduk canımcım evet aynı gün aklımıza düşmüş, umarım sen benden az almışsındır kilo.İpin ucu bir kere kaçtı mı gerisi geliyor.İyi dileklerin için çok teşekkür ederim,öpüyorum, daha sık uğramaya çalışacağım, kilo otokontrolü yapmam gerek((

çok iyi kilo vermişşsin, bırakma sakın eminim ki çok daha fazlası tez zamanda gidecek...

caniiim hos geldin hayirli olsun bebisin. nasil sasirdim seni gorunce anlatamam. ama cok sevindim.

oy anam kimlerde burdaymis. kiz naptin evlendinmi kayboldun. senin hakkinda tek bildigim yakinda sinavin var. irem de kayboldu sende. ben de bu gunlerde azicik istirahate cekildim diyet olayinda. ama yinede buralardayim. kim ne yapmis bilmeden olmaz

yokk daha evlenmedim :))) iyi yapıyon canımmm kopunca benim gibi filoş olmuş şekilde dönüyon :) haftaya sınavv elim ayağıma dolandı heyecandan ölüyom hiç çalışamadım o ayrı dert sende girecektin vaz mı geçtin ne yaptın??? diloşuuu büyütmüşssün allahımmm dünkü resme bayıldım varyaaaa ısırıp yemelik olmuş benim yerimee öp olur muuuu, irem gitmiş evet daha hiç gelmiyor mu tedaviyi ne yaptı haberiniz var mı???

senin mazeretin var canım hiç sorun değilll gider kilolarrr yeter ki bu dönemi sorunsuz atlat allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…