- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Slm kızlar sanırım 5-6 ay önce en son yazmıştım size,çok geçmiş yapamadım maalesef ama eskilerden ceco ve eylül sılayı gördüm, geri dönmek güzel.Gelelim bana, en son kızım 6 aylıktı yazmıştım, o arada işe başladım, e benim kız ve iş bir arada olunca ancak onlara yetiyor zamanım, bu arada sürpriz bir gebelik olduğunu öğrendik, üstelik 2 ayını da doldurmuştu farkettiğimde.Şuan 7. ay bitmek üzere, iş, kızım, gebelik derken, kadınlar klübü de diyetimde güme gitti.Oysa ilk gebelikten sonra 92 kg dan 4 ayda 75 kg a kadar düşmüştüm.Şimdi 7 ayda tekrar 82 kg oldum ve son aylarda bu hızla artabilir.Gebelikten ötürü çok katı diyet yapamayacak olsamda yuvaya dönmeye karar verdim en azından motive olur belki bundansonra daha dikkatli giderim.Desteklerinizi bekliyorum...hpinizi kocaman öpüyorum, hoşgeldim:)))
Tam hadi kızlar ben kaçtım diyecektim ki yazını gördüm
Oyyy maşallah valla bu tempoya nasıl dayandınben okurken nefesim kesildi
Rabbim inşallah tamamına erdirir de kuzucuğunu sağlıcakla ve hayırlısıyla kuçağına almayı nasip olur...Aminnnnnnn
Bencede katı diyet yapma ama bizleride bırakma
En azından emzirme döneminde de olsa motive olur kendini yine güzel kilolar vermeye hazırlarsın
Ayyy ben bu kiloma bile rağmen bebek haberleri aldıkça niyeti bozuyorumama sonra kendi kendime bunu yapıyorum verilmesi gereken çok çok fazla kilo varken niyeti bozmaya hakkım yok sonuçta Rabbim şükür 2 cadı vermiş bana ( Rabbim onlara sağlıklı uzun ömürler versin...Aminnnn )
Spiral var zatenhee ama RAbbim yazdıysa ve spirale rağmen hamile kalırsam ( ki benim iki doğum kontrol hapi gibi kızla çok zor ) o zaman tabiki Rabbim uygun görmüş diyip doğururum ( istemem yan cebime oluyor biraz ama olsun )
Eminim yine çok çabuk verirsin o kilolarıda yeterki emzirme dönemi dikkat etben maalesef o zaman 12 kg almıştım 5 kg hamilelikte vermeme rağmen ( kendime )
Aramıza tekrar hoşgeldin
Neyse size doyum olmaz leptin saatim yaklaşıyoryatayımda sabah yine erken kalkarım
Herkese hayırlı geceler
BENDE TÜRK KAHVEMİ ISMARLADIM KENDİME İÇİYORUM CECOSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili çoook enerjik bir haftasonu diliyorum
Ben çok şükür yine dilediğim gibi sabah erkenden uyandım
Kahvaltımı ettim, biraz keyif yaptım şimdide biraz sizlere bakayım dedim
Birazdan keyif kahvemi yapıcağım
Hava şansıma bugün biraz daha güzel ve güneşli
Canım cecocum teşekkür ederim, moral oldu, insan yalnız hissediyor kendini.Desteksiz kalınca da salıyor kiloları.Valla yoğun ve yorucu geçti ama bi şekilde götürüyoruz bakalım.İlk bebeğim kızdı bu oğlan olacak inşallah, o daha da zor diyorlar hayırlısı.Biraz korksa da gözüm, Allah bir kolaylığını verir diyorum, züğürt tesellisi yani:)Bir taraftanda böyle sürpriz olmasa belki bir daha çocuk yapmaya cesaret edemezdim belki diyorum.Souçta rabbimden gelen başımız üstüne:))Sen nasılsın.Sanırım karatay yapıyorsun, nasıl daha da verebildin mi ben yokken?Kızlar nasıl,kimler devam ediyor,beyazcan, minieksper,eylülsıla diğerleri,ay özlemişim burayı, çenem düştü,çok öpüyorum...daha bol bol konuşuruz...
BENDE TÜRK KAHVEMİ ISMARLADIM KENDİME İÇİYORUM CECO
Slm kızlar sanırım 5-6 ay önce en son yazmıştım size,çok geçmiş yapamadım maalesef ama eskilerden ceco ve eylül sılayı gördüm, geri dönmek güzel.Gelelim bana, en son kızım 6 aylıktı yazmıştım, o arada işe başladım, e benim kız ve iş bir arada olunca ancak onlara yetiyor zamanım, bu arada sürpriz bir gebelik olduğunu öğrendik, üstelik 2 ayını da doldurmuştu farkettiğimde.Şuan 7. ay bitmek üzere, iş, kızım, gebelik derken, kadınlar klübü de diyetimde güme gitti.Oysa ilk gebelikten sonra 92 kg dan 4 ayda 75 kg a kadar düşmüştüm.Şimdi 7 ayda tekrar 82 kg oldum ve son aylarda bu hızla artabilir.Gebelikten ötürü çok katı diyet yapamayacak olsamda y
uvaya dönmeye karar verdim en azından motive olur belki bundansonra daha dikkatli giderim.Desteklerinizi bekliyorum...hpinizi kocaman öpüyorum, hoşgeldim:)))
Kahvemi icerken bldirim yapayim bende
Baslangic kilo : 82.2
Gecen hafta : 76.3
Bu hafta : 75.6
Giden : 700 gr
Toplam gden : 6.6 kg
Hedef : 65
Wc problemim ve regl ile anca bu kadar gitmis :O Haftaya fazla eksi cikcak demektir bu
evet o bile beni rahatlatdıSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür totoşum yer gördü
Saat 12ye doğru anneme gittim ve akşam 6ya kadar turşularla boğuştuk sonrada akşam yemeğiyle
İnanılmaz yoruldum ve bir okadar gerildim
Kızkardeşimin malum ikizleri var ama ne ikizler
Resmen ikiside ayr ayrı birer çetelerAslında benim kız onları okadar çok seviyor ki isimleri dilinden düşmüyor ama şu son 1 senedir ikiside inanılmaz şımardılar ( sağ olsun kızkardeşim aman ağlamasın, aman üzülmesin diye herşeylerine göz yumuyor tabi eşide öyle )
Kız olan oğlanı fiştikliyor git Buse Cerene vur diyeoğlanda anında yerine getiriyor. Tabi bir iki derken en sonunda başladım söylenmeye hani siz birbirinizi seviyordunuz yapmayın böyle falan diye kızkardeşim dururmu anında çocukların yanında ay senin kızında çok kötü olmuş her şeye ağlıyor demezmi çocukların yanında
Ulen sen bir karışma ben onların 3ünede fırça atıyorum ( benimkinede ota çoka ağlama diye bağırdım hatta )
Analarından öyle bir tepkide alınca daha fazla yapmaya başladılar
Sırf benim kızada değil; kız fiştikliyor hadi dedemede vur diye oğlan ne bulursa babama sıpıtıyor adamcağızda tabi sinirden kuduruyorama laf söylemeyede gelmiyor kardeşim anında araya girdiğinden
Bir ara annem mutfakta bulaşık yıkarken ( artık hepimizin yorgunluktan hoşafı çıkmıştı akşam üzere ) bir baktım oğlan annemin sırtına çıkmış maymun gibi asılı duruyor kadın bulaşık yıkarken
Ulen in diyorum banane ben böyle durmak istiyorum diyor
Bİr ara dayanamadım baya bir sesimi yükselttim yeterin lan artık cinnetin eşiğine geldim hepinizi üst üste koyar döverim diyeama tabi anında yine kardeşim araya girdi
Akşam yemeğinden sonra hemen bir bardak çay içip kalktık hatta annem ya yorgunsun zaten otur bir çay daha içinişte hem dinlenmiş olursun hemde sohbet ederiz dediysede Anne 7 saattir bunlara tahammül ediyorum bir yarım saat daha kalırsam kesin cinnet geçiririm dedim
Sıpaları aslında çok seviyorum ama bu kadar yaramazlık yaptıklarında gerçekten gırtlaklarını sıkasım geliyor
Hayır benimki hırpalanıyor ama hep mızmız ilan edilen, yaramaz ilan edilen benimki(kardeşim tarafından )
Annemler de defalarca kardeşimi o konuda uyardılar ama hiç uyarıları algılamıyorona göre çocukları rahat ve mutlu bir çocukluk geçiriyorlarmış ulen biz o arada mındar olacağız ama umuru değil
Neyse artık bir kaç gün görüşmeyizde o arada kendime gelirim nasılsa
Eve gelincede hemen yarın için salatayı yaptım ve daha yeni totoş yer gördüyarım saat sonrada artık yatağa doğru yollanırım ki haftasonuda olsa erken kalkayım
Canım buğdayla hiç denemedim ve zaten akşamda buğdayım evde yoktu o yüzden bir kerelik yine arpadan yaptımartık yarın 2 kaşık falan yerim en fazlaki bari kaçak miktarı az olsun
Zaten akşam yemeğide yemiyeceğim saat 5 gibi orada yiyeceğimdeneve gelince sırf bir ayran içerim tamamdır
Ertesi günde dengelemek şart olucak ( hamur işi zaten demiştim ben ona annen sakın yapmasın yemiyorum diye)
Süper bak sen 80lerde olduğunu düşünüyordun 2 kgda eksik olsa o 8li haneyi görmemiş olmak bile seni rahatlatmıştır
Senide menü bildirim listesine ekliyorum hemen ve her gün menülerini bekliyorum
Artık ikinci kilo bildiriminde de diğer listeye girersin
Canım inan bende öyleydim hatta hepimiz öyleydikben nasıl abarttıysam ağlama işini doğumdan 3 ay sonra ilk dişçiye gittiğimde kadın önceki diş ameliyatından kök kalmış orayı açıp almam lazım hiç acımayacak dediği halde oturup önce hüngür hüngür ağlamıştım ama işte ben nasıl dayanacağım diye
Kadın gerçekten ne ara ameliyat etti ne ara dikiş attı onu bile anlamadım ( gözlerim sıkı sıkı kapalıyken bile ay şimdi başlıyacak ay şimdi başlayacak diye ağlamaya devam etmiştim ki kadın hadi geçmiş olsun bitti dedi)
Halada o huyum var biliyormusun ( sanırım sinirlerimde senelerin birikimi bozuldu biraz) haber izliyeyim ağlarım, millet çocuğuna sarılır ağlarım, bebek görürüm ağlarım
Hani ota çoka ağlıyorum diyorsun ya ben senden beterim 4 sene üzerinden geçtiği halde
Ama eminim seninki hamilelikten dolayı sadece duygusallıktangeçer kuzum takılma anın tadını çıkar
Teşekkür ederim canım güzel sözlerin için
Dediğin gibi huyumuz kurusun
İnşallah önümüzdeki hafta reglm başlayıp bitmiş olur ( bir başlayamadı gitti meret)
Allahın izniyle yine güzel bir rakam görürüm diye düşünüyorum
Şehriyeyi dediğiniz gibi Kullanmaya çalışacağım hatta karataya başladığımdan beri bir kez olsun yapmadım birşey şehriyeyle ama işte yarın için en hafif o geldi aklıma
Kısır geldi bir ara aklıma ama dedim şimdi bakarsın kadın kısır yaparsa ayıp olur aynısından hani sen beceremezsin diye ben yaptım gibilerinden getirmek o yüzden değişik olsun dedim
Söz adaşım sadece 2 kaşık en fazla tüketeceğim sonuçta okadar emek veriyorum, kilolar gitmeye başlamışken kendimi salmıyayım ki azmim daim olsun
Pazartesi babamın doğum günü annemde biz ısrar edince adamcağızın gönlü olsun ne yapalım diye hadi ben kısır yaparım dedi, kızkardeşimde ben tiramisu yada triliçe yaparım dedidedim uyuz yaparsan yap ama ben asla yemiyeceğim Annem bile kızım az tadına bakarsın dedi bende kusura bakma Canan teyzem kızar dedim o akşamda artık sadece kısırdan az birşey yerim yanınada artık sizlerden önerileri bekliyorum
Eğer Pazartesi kısırda olmaz derseniz kendime normal bir menü yaparım ve kesinlikle onlara uymam
slmmmm upppppp uzuuuuuun bir aradan sonraaa sizleri çoooooooook özlediğimi fark edip ziyarete geleyim dedim gördüğüm kadarıyla çoğu arkadaşımız bırakmış kaptanımız da değişmiş sanırım swettcimm çok güzel bir seçim olmuş hayırlı olsunnn cecom da buralardaymışş yine herzamanki gibi formunda :) ve tesadüfdür ki azeyle aynı gün aklımıza düşmüşsünüz aze76 hayırlı olsun cnm bebeğin sağlıklı olsun inş... beni soracak olursanız aldım başımı gittim durdura bilene aşk olsun ömrü hayatımda görmediğim kiloyu görüp büyük başarılara imzalar attım ama yanlış anlaşılmasın + yönünde :)) yeni gelen arkadaşlarımız hoş gelmiş hepinize kolay gelsinnn....
Evet canım Karataya başladım 6 hafta evvelÇok şükür bugüne kadar 5.7 kg verdim ( belki bazılarına göre azdır ama ben çok memnunum ) Sen gittiğinde kaç kiloydum hatırlamıyorum ama maalesef 124.5 kgya kadar çıkmıştım ve şu anda 118.8 kg yum ve inanıyorum ufak ufak da olsa dahada aşağıları göreceğim Allahın izniyle
Canım Beyazcan şu ara pek uğrayamıyor ama onsuzda bir topik düşünemezfırsatı oldukça özlem gideriyoruz onlada , minieksper ve eylül sılada bizimleler ama sık sık uğrama fırsatları olmuyor maalesef
Dediğin gibi nasılsa bol bol sohbet ederiz ve kızlarada deng gelirsin
Afiyet olsun canımBende birazdan yapıp balkonda içerim sanırım
caniiim hos geldin hayirli olsun bebisin. nasil sasirdim seni gorunce anlatamam. ama cok sevindim.Canım cecocum teşekkür ederim, moral oldu, insan yalnız hissediyor kendini.Desteksiz kalınca da salıyor kiloları.Valla yoğun ve yorucu geçti ama bi şekilde götürüyoruz bakalım.İlk bebeğim kızdı bu oğlan olacak inşallah, o daha da zor diyorlar hayırlısı.Biraz korksa da gözüm, Allah bir kolaylığını verir diyorum, züğürt tesellisi yani:)Bir taraftanda böyle sürpriz olmasa belki bir daha çocuk yapmaya cesaret edemezdim belki diyorum.Souçta rabbimden gelen başımız üstüne:))Sen nasılsın.Sanırım karatay yapıyorsun, nasıl daha da verebildin mi ben yokken?Kızlar nasıl,kimler devam ediyor,beyazcan, minieksper,eylülsıla diğerleri,ay özlemişim burayı, çenem düştü,çok öpüyorum...daha bol bol konuşuruz...
slmmmm upppppp uzuuuuuun bir aradan sonraaa sizleri çoooooooook özlediğimi fark edip ziyarete geleyim dedim gördüğüm kadarıyla çoğu arkadaşımız bırakmış kaptanımız da değişmiş sanırım swettcimm çok güzel bir seçim olmuş hayırlı olsunnn cecom da buralardaymışş yine herzamanki gibi formunda :) ve tesadüfdür ki azeyle aynı gün aklımıza düşmüşsünüz aze76 hayırlı olsun cnm bebeğin sağlıklı olsun inş... beni soracak olursanız aldım başımı gittim durdura bilene aşk olsun ömrü hayatımda görmediğim kiloyu görüp büyük başarılara imzalar attım ama yanlış anlaşılmasın + yönünde :)) yeni gelen arkadaşlarımız hoş gelmiş hepinize kolay gelsinnn....
yokk daha evlenmedim :))) iyi yapıyon canımmm kopunca benim gibi filoş olmuş şekilde dönüyon :) haftaya sınavv elim ayağıma dolandı heyecandan ölüyom hiç çalışamadım o ayrı dert sende girecektin vaz mı geçtin ne yaptın??? diloşuuu büyütmüşssün allahımmm dünkü resme bayıldım varyaaaa ısırıp yemelik olmuş benim yerimee öp olur muuuu, irem gitmiş evet daha hiç gelmiyor mu tedaviyi ne yaptı haberiniz var mı???caniiim hos geldin hayirli olsun bebisin. nasil sasirdim seni gorunce anlatamam. ama cok sevindim.
oy anam kimlerde burdaymis. kiz naptin evlendinmi kayboldun. senin hakkinda tek bildigim yakinda sinavin var. irem de kayboldu sende. ben de bu gunlerde azicik istirahate cekildim diyet olayinda. ama yinede buralardayim. kim ne yapmis bilmeden olmaz
senin mazeretin var canım hiç sorun değilll gider kilolarrr yeter ki bu dönemi sorunsuz atlat allah yardımcın olsunHoşbulduk canımcım evet aynı gün aklımıza düşmüş, umarım sen benden az almışsındır kilo.İpin ucu bir kere kaçtı mı gerisi geliyor.İyi dileklerin için çok teşekkür ederim,öpüyorum, daha sık uğramaya çalışacağım, kilo otokontrolü yapmam gerek((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?