- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
ohhhhhhhhhhhhhhh canıma değsinnn nasıl sevindim ama yaaa huzursuzluğuna değil tabiki ama yaşadıkları bize tak etmişti artık çok şükürrr inş tez zamanda olurrkız beyazcan en sonunda otoriteye isyan etti. görümce kv ve eltinin dırdırlarına dayanamadı vurdu kapıyı çıktı. ev almazsa dönmeyeceğini söyledi enişteyede. eee el mahkum enişte söz verdi ev alacaklar inşallah. ama kısa bir süreliğine daha evine dönecek sanırım
kaldirmayi denicem cnm :)iyi akşamlar fıstıklarrrbugün evin tadını çıkardım gelen giden de yoktu sporuma da başladım ohhh ne özlemişim iyi oldu biraz ütü vardı onları yaptım
ah dasiycim bu yaptığın aralar seni çok engelliyorçamaşırı yıkamak değil de ütüsü sor oluyor yorulmuşsun cnmm ellerine sağlık diyetisyeninin verdiği listenin dışına çıkmıyorsun değilmi bu diyetisyen listesi yani
afiyetolsun cnmmm araları kaldırabilirsen süper olur
aman amannn kimler gelmişşşş sevgili dedektifim hoşgeldinnözledik kuzum bir anda kayboldun sınavını hayırlısıyla atlat sonra aramızdasın ona göre yeni gelen + ları hemen yollayalım sınavında başarılar tatlım
bu arada ben kaptan değilim kuzum6,takımın kaptanlığını yapıyorum ama burdaki listeyi de yapıyorum sadece iremcik dönene dek cecom menü takiplerini yapıyor
benden iyisin cnm yinehaftaya toparlanırız inş
afiyetolsun cnmmm iyi yapmışsın yemekle ileriki saatlerde acıkabilirdin
seninle gurur duyyorum cecommmbaklavaya hayır dediğin için ne güzel gönlünü aldın sana da değişiklik oldu cnmm köf yufkası arada yenebiliyor o yufkadan börek yapıldıysa cok sakıncası yok zaten tadımlık yemişsin akşam da dengeleyince harikasınnn
bir vermeye başlayınca haftada 1 1,5 çok rahat gidiyo ama kaçamak yapmamak lazım. yani benim yaptığımı yapma:)))) yerim ben onuuuuu belli zatennnn uyuyacak ama kurtları bırakmıyo :)))) inş. gelir yaaaa irem dee demek olmadı son seferden çok umutluyduminan ne yapacağımı hiç bilmiyorum bi arada şok mu yapsam diye de düşündüm sonra dur saçmalama dedimmm karatay hakkında hiç bilgim yok geçen kitabını bi elime aldım bide bıraktım nasılsa yapmayacam diye keşke alsaymışım ama çok hızlı şekilde vermem lazımmm yoksa rezillik diz boyu :)
canım sende hoş geldin. kusura bakma telden girince yazamamıştım sana öğleden sonra.kaldirmayi denicem cnm :)
dediğimi yap yaptığımı yapma diyorsun haa kuzum :))))) iyi geceler tatlımmm görüşürüzbir vermeye başlayınca haftada 1 1,5 çok rahat gidiyo ama kaçamak yapmamak lazım. yani benim yaptığımı yapma
hosbulduk cnm sorun degil :)canım sende hoş geldin. kusura bakma telden girince yazamamıştım sana öğleden sonra.
bişey diyeyim mii çocukken en sevdiğim yer dolap içleriydi o kadar mı rahat olur ora benim kaçıp sığındığım yerdi hani yabancı fimlerde ağaç üzerinde klube yaparlardı ya bende kendimi öyle hissederdim :))) hatta bi keresinde annemler dışarı çıkmışlar bende dedemlerle evdeyim gittim kendimi kapattım dolaba bütün evi tek tek aradı adam üstünü giydi dışarı çıktı baktı geldi bende fena inatl çıkmıyorum baktım korkmaya başladılar da sonra çıktım :)))
ahanda eşim çağırıyo. nenni zamanı gelmiş. hadi bebişler görüşürüz iyi uykular
aaa öylemi allah yardımcısı olsun inş... bide ben varım artıkınnnn gelsin dizi yorumları gitsin dedikodularr ohhhh sefamız olsun:)
allah sınavında yardım etsin kuzum. ben son sınıfa geçtim diye lisans kpss sine girdim. amaaaa hiiiiiç çalışmadığımdan ötürü çaktım tabiki. irem en son bi tüp bebek yapmıştı ve tutmamıştı ondan sonra koptu zaten o da burdan. inşallah o da gelir. sanki fotolardan o da aldı başını gitti gibi görünüyor. bu arada bizler karatay a başladık manyak güzel bişe. denemeni şiddetle tavsiye ediyorum.
kız diloş bizi iki gündür öldürüyo akşam olunca. yatırmaya çalışıyoz yatmıyo odaya getirince de kafa sürekli öyle yastıkta
ay cadı çok tatlı. kapat kapakları kalsın orda sabaha kadar
kaldirmayi denicem cnm :)
bir vermeye başlayınca haftada 1 1,5 çok rahat gidiyo ama kaçamak yapmamak lazım. yani benim yaptığımı yapma
Kızlar naber iki gündür yoktum tadilat bitti dün gece temizlikte bitti bügünde 10 gündür ev boştu market alışverişi felan öldüm bittim ama süper oldu ev kışa hazır temiz yarın dinlenicem haftaya iş de çok yoğun çünkü
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese bol enerjili, az kalorili bir Pazar diliyorum
Gece erken yatmanın faydalarını alıyorumPazar sabahıda olsa sabah 6da uyandım hatta çeyrek vardı
Bir güzel kahvaltımı hazırlayıp sabah 7de tek başıma keyif yaptım
Kendimi inanılmaz dinç hissediyorum
Bu arada kendime en kısa zamanda bir adım sayar almaya karar verdim
ASlında telefona indirilen uygulamalar var ama onlara acıkcası pek güvenemiyorum sonuçta en ufak titreşimde adım attığımı düşünebilirüstelik devamlı telefonuda üzerimde taşımak istemiyorum evin içinde de olsa
Umarım en kısa zamanda kilolardan ufak ufak kurtulurum da bende şöyle güzelce sporumu yapabilirim
Cuma günü annemdeyken nerden çıktıysa kızkardeşimle ölçülerimizi alalım dediktabi kızımı, babamı ve annemide dahil ettik bu ölçü yarışına tam bir ay sonra evdeki herkesin ölçüleri tekrar alınacak ve kim daha güzel zayıflamış ona bakacağız
O yüzden ufak ufak sıkılaşmak için birşeyler yapmam şart oldu
Aslında sırf kendimi gaza getirmek için ölçü işini iyice duyurup daha kapsamlı hale getirdimşimdi istesemde kıvıramam
adımsayar iyi fikir cecommm cep uygulamalrı güvenli gelmedi bana da iyi olur cnmm ölçülerinizi almanızda harika
sana kolay gelsin kuzummm ben işleri bitirmeden gelmemye çalışıyoprum cnm yoks akopamıyorum burdan
oo kımler gelmıs elma sekeımız hosgeldın canım ya ne demısler suruden ayrılanı kilolar kaparmısslmmmm upppppp uzuuuuuun bir aradan sonraaa sizleri çoooooooook özlediğimi fark edip ziyarete geleyim dedim gördüğüm kadarıyla çoğu arkadaşımız bırakmış kaptanımız da değişmiş sanırım swettcimm çok güzel bir seçim olmuş hayırlı olsunnn cecom da buralardaymışş yine herzamanki gibi formunda :) ve tesadüfdür ki azeyle aynı gün aklımıza düşmüşsünüz aze76 hayırlı olsun cnm bebeğin sağlıklı olsun inş... beni soracak olursanız aldım başımı gittim durdura bilene aşk olsun ömrü hayatımda görmediğim kiloyu görüp büyük başarılara imzalar attım ama yanlış anlaşılmasın + yönünde :)) yeni gelen arkadaşlarımız hoş gelmiş hepinize kolay gelsinnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?