80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ohhhhhhhhhhhhhhh canıma değsinnn nasıl sevindim ama yaaa huzursuzluğuna değil tabiki ama yaşadıkları bize tak etmişti artık çok şükürrr inş tez zamanda olurr

kaldirmayi denicem cnm :)

bir vermeye başlayınca haftada 1 1,5 çok rahat gidiyo ama kaçamak yapmamak lazım. yani benim yaptığımı yapma

Anam şu ara ara güncellemeler yüzünden fit oluyorum giremedim demin yine nedense

Aaa benim büyük kız 14 yaşına geldi ama inatla babasına anannem yazlık yaptırırsa kesinlikle ağaç ev istiyor ulen ya arsada ağaç yoksa ona uygun diksek seneler sürer dediğimde bozuldu ama babası ona ayrı ağaç ev yapacakmış direkler üzerine ki kendine özel alanı olsunmuş hatta kapılı ve kilitli yapacakmış ki kardeşimin ikizleri dalmasınlarmış içine

ahanda eşim çağırıyo. nenni zamanı gelmiş. hadi bebişler görüşürüz iyi uykular

Bende deminden beri bir iyi geceler demek için girmeye çalışıyordum

Sana ve topikteki tüm hatunlara iyi uykular

Bende saatimi kurup yatayım sabah yine inşallah erkenden kalkmayı düşünüyorum

Herkesi kocaman öpüyorum

Yıldızzzzzz yine yakaladım seni

Hayırdır canım ne zaman gelsen hiç yazmıyorsun hani diyet modunda olmasanda yaz arada sohbet edelim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese bol enerjili, az kalorili bir Pazar diliyorum

Gece erken yatmanın faydalarını alıyorum Pazar sabahıda olsa sabah 6da uyandım hatta çeyrek vardı
Bir güzel kahvaltımı hazırlayıp sabah 7de tek başıma keyif yaptım
Kendimi inanılmaz dinç hissediyorum

Bu arada kendime en kısa zamanda bir adım sayar almaya karar verdim
ASlında telefona indirilen uygulamalar var ama onlara acıkcası pek güvenemiyorum sonuçta en ufak titreşimde adım attığımı düşünebilir üstelik devamlı telefonuda üzerimde taşımak istemiyorum evin içinde de olsa

Umarım en kısa zamanda kilolardan ufak ufak kurtulurum da bende şöyle güzelce sporumu yapabilirim
Cuma günü annemdeyken nerden çıktıysa kızkardeşimle ölçülerimizi alalım dedik tabi kızımı, babamı ve annemide dahil ettik bu ölçü yarışına tam bir ay sonra evdeki herkesin ölçüleri tekrar alınacak ve kim daha güzel zayıflamış ona bakacağız
O yüzden ufak ufak sıkılaşmak için birşeyler yapmam şart oldu
Aslında sırf kendimi gaza getirmek için ölçü işini iyice duyurup daha kapsamlı hale getirdim şimdi istesemde kıvıramam

Ben keyif kahvemi bile içtim yoksa siz hala uyuyormusunuz

Öğleden sonra biraz temizlik yapacağım şimdilik pazar keyfi yapıyorum hatta şu ikinci seccade işlemesine başlıyayım bari nasılsa sohbet edecek kimsecikler yok burada

Akşam tekrar görüşmek üzere
Allaha emanet olun

Tünaydın iyi pazarlar güzellerrr

aaa öylemi allah yardımcısı olsun inş... bide ben varım artıkınnnn gelsin dizi yorumları gitsin dedikodularr ohhhh sefamız olsun:)

süper haber kuzummm dedektifliği süper yapacaksın yinekışın geceler uzun işimiz ne
hızlı giden hızlı gelir şekercim biliyosun karatayı tavsiye ederim cnm

diloş nasıl oldu kuzum napsın hasta minnoşum anlatamıyoki derdini
kaldirmayi denicem cnm :)

bitanem nasıl bir diyet yapıyorsun az ve sağlıklı yiyerekmi tam konuşamadık o yüzden bilmiyorum yoksa diyetisyen listesimi şayet herhangi bir diyet yapmıyorsan karatay sağlıklı beslenmesini öneririm cnm
http://woto.com/oneriler:KK56:

https://tr-tr.facebook.com/ObezliktenKurtul:KK56:

bir vermeye başlayınca haftada 1 1,5 çok rahat gidiyo ama kaçamak yapmamak lazım. yani benim yaptığımı yapma

kp lerin gelene dek gayet güzel yapıyordun kuzum haksızlık etme kendine

hadi gözün aydın cnmmm keyfini çıkar artık

adımsayar iyi fikir cecommm cep uygulamalrı güvenli gelmedi bana da iyi olur cnmm ölçülerinizi almanızda harika

sana kolay gelsin kuzummm ben işleri bitirmeden gelmemye çalışıyoprum cnm yoks akopamıyorum burdan

Çok sağ ol güzelim Aslında bende işler bitmeden bakmıyayım diyorum ama dayanamıyorum
Şimdide akşamlık yemeğimi ateşe koydum bir bakayım dedim

Bugün eşim dinlenmek istediği için bir yere çıkmayacakmışsız
Aslında çok sıkıldım ama işte adamında bir pazarı var ( cumartesi zaten küçük kızla parkta koşturmuş birazda rüzgarı yemiş bütün gece başı ağrıyordu o yüzden bugün hiç ses etmim dedim )

of be sukur girebildim sabahtan beri ne zaman baksam tadikat var dedi kk da sonra da hasta yoklamasina gittim. geldikten sonra da ne olfuysa azicik temizlik yapayim dedim evin altindan hirdim ustunden ciktim. eger caymazsam yarin spor yapayim diyorum. yani temizligi bahane etmeyeyim diye bu gunden de bitirdim ama bilmiyorum. kendimi salmanin acisini bu sabah baskulde cok fena gordum. toparlamam lazim kendimi. bu gun dikkat edeyim dedim yine olmadi. hep yarin yarin diyorum ya allah yardimcim olsun

cecom adimsayari saglik ocaklari dagitiyor ucretsiz. osmaniyede yapiyolardi burda yoktu gecen arkadadla gorustum artik burda da dagitiyolarmis. bir firsatini bulunca aile hekimine gidip almak istiyorum. bir de su d vitamini tahlili birda yapiliyot mu yoksa direk yazsin bana da cocuklara da ne yapim artik almak sart

Ben geldim menüleri yazayım
Dunki
menum
Kalkınca keten tohumu corek otu öğütüp yuttum ve bir br kefir ictim
Kahvalti ;Tereyaginda omlet
Az lor
6 zeytin
1/2 avakado
Yeşillik domates bol sızma zeytinyağı ile
4 ceviz
Ogle ;Hünkar begendi et kavurması bisi
Aksam fırında balık salata
Yatmadan 5 badem 3 hurma
Spor sabah 15 dk yurume
Öğle 30dk yurume
Takviyeler; q enzim q 10
Ve Omega 3

Bu gün
menum
Kalkınca keten tohumu corek otu öğütüp yuttum ve bir br kefir ictim
Kahvalti ;Tereyaginda omlet 1 sigara boregi
Az lor
6 zeytin
1/2 avakado
Yeşillik domates bol sızma zeytinyağı ile
4 ceviz

Aksam 3 ızgara köfte ve ızgara sebze 1dlm ekmek
Spor 40 dk yurume ve alışveriş gezinti
Takviyeler; q enzim q 10
Ve Omega 3

oo kımler gelmıs elma sekeımız hosgeldın canım ya ne demısler suruden ayrılanı kilolar kaparmısbak bı işe gırdın bıraktın bızı eksıklerımız cok ama tamamlarız ınsallah gıden gelıyoaze76 da ozlemıs bızı.ex kaptanımız amelıyat olup tup bebek yapmıstı hamıleyken ugruyodu sonra bebısını dusurduesının yanına kıbrısa gıttı sonrada unuttu bızı ama bıgun gelcek ınsallah

erkencıkten menumu yazayım

sabah pazar oldugundan gec kahvaltı yaptık
zeytın peynır domates salatalık 2 catal patates kızartması 1 dılım ekmek
aksam zeytınyaglı fasulye 1lokma ekmek 2 bardak ayran

2bardak yesıl çay 1bardak bıberıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…