80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar evde doğal balımız vardı köyden geldi. Balın kurtlandığıını ilk kez görüyorum bi açtıkki kelebekler ölmüş balın her yeri yumurta kolonisi Bal güvelenir mi Allahaşkına ?
hakikaten ben de ilk kez duydumm şekerlenir genelde bence yok et

sendeki değişikliği görünce ve kararlılığını kanıtladıktan sonra hakikaten kimse müdahil olmuyor cnm ısrarlar kalkıyor benim çevrem alıştı artık mesele gezmeye gideceksem mutlaka bana uygun birşey yapıyorlar aksi halde sadece çay kahve içiyorum benim için problem olmaktan kalktı şükür akşam da ona göre hafif geçiriyorum

Kız valla zeytin yapma olasılığım olsa inan onuda yaparım da İstanbulun göbeğinde nereden bulacağım zeytini
Akçaydan aldığım zeytinler zaten köylü bir bayanın yaptığı zeytinlerden ( eşimin halaları güvendikleri için bende aldım )
Bayramdan sonra diğer halasıda dönecek olmazsa ona söylerim gelirken getirsin bana
İleride annemler yazlık yaptırırsa köyde ( ki kaç senedir istiyor ama hala içraat yok ) kesin zeytin ağacıda ekeriz hee hemen hasat alamaz insan ama bir iki sene sonrada olsa kesinlikle herşeyimi yapmak isterim kendim

Kızlar evde doğal balımız vardı köyden geldi. Balın kurtlandığıını ilk kez görüyorum bi açtıkki kelebekler ölmüş balın her yeri yumurta kolonisi Bal güvelenir mi Allahaşkına ?

Benim bildiğim Bal kaliteliyse ve ilavesizse senelercede dursa bozulmazmış
Acaba neden öyle oldu bir yeri cıkmı kaldı kapağının
Eğer güvendiğiniz biri ilgilendiyse sorun yoktur sanırım imalatında ama yabancıysa maalesef her türlü oyunu yapıyorlar para kazanmak uğruna

cecomm kimden alırsan al kendi yaptığın gibi olmazki bitanemm semt pazarları yokmu sizin oralarda mutlaka geliyordur bugün yeşil zeytinler vardı pazarda ama henüz erkenn o yüzden almadım

Öyle benim içinde hemen esin ne yer onu yapalım diyorlar. Ama tabi hala bi kereden bişey olmaz diyen manyak yokmu var yani Yok ettim attım öylece

Canım kapaklı hazır bal değil köyden alındı. Petek bal orjinal. İlk kez duydum vallahi ya.

cecomm kimden alırsan al kendi yaptığın gibi olmazki bitanemm semt pazarları yokmu sizin oralarda mutlaka geliyordur bugün yeşil zeytinler vardı pazarda ama henüz erkenn o yüzden almadım

Maalesef canım bizim buralardaki pazarlarda hiç zeytini olmamış satan görmedim hepsi yaptıktan sonra satıyorlar ama sen diyince aklıma geldi olmadı ben bir sorayım zeytini aldığım tezgaha bana özel getirsin parasıyla
Hani aldığım zeytin tuzlu olmuyor hiç bir zaman ama çabuk olsun diye yada daha siyah görünsün diye boya koyanlar bile varmış benim zeytincinin dediğine göre he benimkinden eminim boyalı satmayacağından ama oda artık tenekeylemi alıp, açıp satıyor ona emin değilim ( yani buradaki zeytincim )
Ama Akçaydakinden eşimin halaları çok emin Olmadı ona sorayım varsa orada satan alsın göndersin bana yada Kasım gibi gelicekler olmadı o zaman getirsinler ay kafam karıştı neyse bir çaresini bulurum adaşım

düğün değil de kuzum 1 ay sonra allah nasip ederse sözüm olacak :)))
çok sevindim şekercim rabbim tamamına erdirsin inşş 1 ay boyunca seni kampa alıyoruz o zamann

o diyenler çok ısrar ederse midem rahatsız diyeceksin kuzum

Neyse kızlar sizlere doyum olmaz ama ben ufaktan kaçayım

Malum bana gün erken başlıyor
Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Fazla gece kalmayın malum leptin olayı
Allaha emanet olun kocaman öpüyorum sizleri

Kasım tam zamanı kuzum işte madem gelecekler arabayla geleceklerse rica et bulabilirlerse getirsinler sen yeter ki kafaya koy mutlaka sorunu çözersinn

sen kesinn bulursun cecommmm :) benimde annem pazardan alıp evde yapar biraz biraz evinki cidden farklı olur severiz biz ailecek hatta annem işi abartıp bazen çerez niyetine yer :)

düğün değil de kuzum 1 ay sonra allah nasip ederse sözüm olacak :)))

Rabbim Tamanına erdirsin inşallah....Aminnnnnnnnnn
Eeee o zaman az daha sıkıyorum kendimizi ve söze kadar azda olsa veriyoruz Nişan ve düğünde zaten kuğu gibi olucaksın başka yolu yok

sen kesinn bulursun cecommmm :) benimde annem pazardan alıp evde yapar biraz biraz evinki cidden farklı olur severiz biz ailecek hatta annem işi abartıp bazen çerez niyetine yer :)

O zaman zeytini bulunca annenden ölçü isterim nasılsa benim ilk olucak

çok sevindim şekercim rabbim tamamına erdirsin inşş 1 ay boyunca seni kampa alıyoruz o zamann

o diyenler çok ısrar ederse midem rahatsız diyeceksin kuzum
ayyyy alın valla bebemmm ben tek başıma başa çıkamıyommm ilk kez görecek aile resil olacam sağol cnm ben,mmm bu arada nasıl tamama erecek onuda bilmiyom konya buraya çok uzak şimdiden uykularım kaçıyoo ana kuzusu bir ben :)

Rabbim Tamanına erdirsin inşallah....Aminnnnnnnnnn
Eeee o zaman az daha sıkıyorum kendimizi ve söze kadar azda olsa veriyoruz Nişan ve düğünde zaten kuğu gibi olucaksın başka yolu yok
çoooook sağol cecom inş inşş dediğin gibi olurrr ben ve kuğu :))) benden olsa olsa çirkin ördek yavrusu olur gibi ya dur bakalım :)

hemen başlıyorsun menülerini yazmaya şekercimmm ay ben de yazmadımm millet yuırtdışına gidiyor bitanemm üstelik şimdi internet var görüntülü tel var her an özledikçe yanında olurlarr

neden rezil olacakmışsın enişte beğenmiş kime ne

Alinti yapisim elma sekerim mera etme 1 ayda odemde dahil iyi kilo verebilirsin.daha oncede yaptin yine yaparsin.ama hirslan bence omrunde kac kere olcak boyle ozel gunler.dugune zaten incecik olursun.sen calisiyomusun hala bizim takimada gelsene daha disiplinli olyrsuntakim ruhu baska

bu kiloları nasıl alıyorsunuz hakikaten merak ediyorum..bende biraz kilo almak istiyorum..yaşım 46 30 yıldır 56 kilodayım..3 doğum yaptım bir gram almadım hep aynı hep aynı..biraz değişmek istiyorum..yemekten olduğunu sanmıyorum..ben çok yerim..ama olmuyor..şöyle 60-70 arası olsam iyi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…